שאלום!

Sk8erJS

New member
שאלום!

אני יהונתן :) עוד מעט 17 בטו נו 4 וחצי חודשים... אני חדש פה אם לא הבנתים עד עכשיו... אני שומע גרין דיי פולל זמן... אבל בחיים לא טרחתי לברר פרטים... אז תציפו אותי בפרטים אם בא לכם... מקווה להישתלב... אני מרגיש כמו ילד בכיתה ג' שעבר בית ספר.. טוב לא נורא... אז.. היי.. ממצב?

וולקאם.אתה גם נשמע כמו ילד בכיתה ג'

סתאאאאם! צוחקים איתך.השתלבות נעימה

Sk8erJS

New member
אפילו שאני לא בפורום אני מקבל יחס

רעעעעעעע!??!!? כן כן מישל חשבתי שפה אני אקבל יחס יותר יפה מאנשים או בכלל יחס!!!...

Sk8erJS

New member
שיט

מה יש לי ולפורומים של מניאקים?!?! חסתם אתם בחיים לא תשתוו למה שעשו לי שם! אתם נחמדים... בעצם יש מצב שתשתוו... טוב נחייה ונראה..

אבל אבל אבל יהונתןןןןן

לא התייחסנו אלייך רע, נו..
ראית איזה להיטטטט עדי כתבה לך? האאא? ובאמת פורום גרינדיי זה פורום של מניאקים. האעהאאה. אני אפילו אמרתי את זה ראשונה.

Sk8erJS

New member
עד שאני לא מקבל שרשור של לפחות

50 הודעות של כולם בפורום אני לא חוזר! ואני גם דורש שמעכשיו והלאה תתיחסו אלי יפה ותגיבו להודעותיי! אם לא אני יפגע בברווז המעוצב! זהו תגידי להם את כל מה שאמרתי פה עכשיו... מילה במילה.. גם את זה... ואני מצפה שדרישותיי יענו בהתאם! תודה :)

היי היי!

הברווז המעוצב עדיין בתיכנון! הוא עדיין לא קיים! אל תנסה לאיים עליי.
אה.. וטוב. בבקשה :) [חעחע יהונתן אתה מפחיד פה אנשים
]

חעחעעחע יהונתן תראה מה יש לי בצד..

התפוז האלה. לא מבינים בברווזים בכלל. לא יודעים, שברווז מעוצב, זה הדבר הבא. סההה..

ממצב? הכל בסדררררררר

חחח.. שאאאאאלום... גמאני חדשה... אבל אני שומעת המון גרין דיי!! וואיי מתה עליהם!!! אזזזזז... קראתי שאתם פורום מגעילים?! לאאאא למה??? פליייייייז תהיו נחמדים!!! עכשיו אני מפחדת :S... אם יש לי סיבה לפחד :p

I LOVE M5

New member
ברוכה הבאה

מה?????? מי סיפר לך ת'שטויות האלו?
אני בהלם הילדים פה נשמות אחד אחד! ואין מצב שירדו עלייך פשוט אין סיכוי גם שיריבו פה סתם....הילדים פה באמת שולטיםםםם אני עדן בתתתתתתתתת

למעלה