שאלום!

תודההההה

תודה לכל אלה שברכו אותי לשלום :) ו...אני בת 15 [השנה 16!!] ו... עוד משו?!? ניראה לי זהו :p

Sk8erJS

New member
ה5 אמור להיות ל'?

לא הבנתי איך זה דומה אבל לא נורא! תודה על הוולקאם!:)

Sk8erJS

New member
אהה בעצם נראה לי שהבנתי...

זה ניראה כמו הל' של הליכוד... לפני כמה שנים לפחות רש ששלהם היה מסולסול כזה...(אני לא מצפה שתבינו..) ומי שהבין ח"ח ממני

I LOVE M5

New member
לא לא לא לא לא לא לא לא לא !

זה כמו למד בכתב (זתומרת לא דפוס)

י5דה רעה

New member
אל תשאלו אותי כי..

גם אני לא יודעת..... פשוט ילדה רעה היה תפוס ולא רציתי להוסיף לזה משהו כמו "המקורית" או לכתוב משהו כמו ילדה רעה324673578435743857435834 כי זה נשמע סאקס.. וידעתי ש-5 זה הכי דומה ללמד אז זה מה ששעשיתי... והנה נגמר עוד פרק בפילוסופיה של כינויים מספרים ודברים שהם סאקס..

I LOVE M5

New member
ברוכה הבאה

סתם ברוך הבאאא מאמא-צב? אני עדן (בת) גם אני בת 17 עוד 4 שנים

ממצב?

חראגיל. אצלך? המ. אני מאשהאנה, בת 14, מעזה. ואם לא הבנת עדיין, אני ערביה. אז בבקשה לחסוך בדיחות מפגרות. תודה.

I LOVE M5

New member
אילו בדיחות? אממממממ

התכוונת אליי? לאז???? אם כן אז אני אשכרה לא ידעתי...לא צחקתי או משהו את לא צריכה לכתוב שאת ערביה כמו שאני לא כותבת שאני ישראלית או מה שזה לא יהיה....זה לא חריג

לא שזה חריג,

זה פשוט.. טוב ת'אמת, אני מודה, אני לא ערביה. אני פשוט נהנית להציג את עצמי ככה, ולראות את ההודעות הדפוקות שלפעמים זה גורר.

I LOVE M5

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שקרנית
חחחחח......סתם שרוטה יופי

Evil That Way

New member
הו, גם אני משתלבת!

אני חדשה גם, אך לא הצגתי עצמי כיאות... אני נטעיה, בת 14 מרעננה... ואממממ.. זהו. אני מכריה יותר מדי יונתנים בזמן האחרון, אבל הצטרף :) יום חביב

Sk8erJS

New member
חמודה חמודה

אני לא יונתן אני יהונתן ולא סתם יהונתן אני הכי מיוחד (במובן הטוב של המילה) בארץ! :)

TiNiErBeiL

New member
וולקאם!../images/Emo24.gif

ברוך הבא! אני איב... עוד מעט בת 19..
הגדר "עוד מעט": 7 שנים.." (למוגבלים: תעשו ?=19-7) (לעוד יותר מוגבלים: זה 12!)

Sk8erJS

New member
את תיהי טובה במטמתיקה או מתמטיקה

או איך שלא רושמים את זה... או שסתם רימית ועשית עם מחשבון מדעי עם גראפים והולוגרמות ומכנת קפה?!

למעלה