שאלוןןןןן

L U Z I A

New member
בא לי ../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

שמי: דנה תאריך לידה: 11.8
כיתה: ז' האם יש לך אחים? יאפ כמה? 2 האם יש לך בעלי חיים? לא
איזה וכמה? אמרתי שאין לי
הדבר האהוב עליך: לרקוד, לאכול ולישון
שתייה: לא תודה אוכל: אני מפוצצת סורי סרט: אולי אחר-כך סרט מצוייר: לא היום שיר: לא שיר, דנה תוכנית טלויזיה: חברים, טב"ע, אפקט הפחד, אבודים, פלוריסיינטה.. אין לי כוח לעוד חיה: אתם לא מבינים, זה לא חיה, זה דנה
ספר: יש יותר מידי מקצוע: טבע בילוי: לרקוד צבע: תכלת בגד: חצאית הדבר השנוא עליך: כ"כ מיני דברים שנואים עליי שתייה: חמוציות, אשכולית אדומה
אוכל: חצילים, טחינה, אבוקדו, פטריות, דגים, ועוד כמה סרט: לוידעת עכשיו
סרט מצוייר: אין סרט מצוייר שאני לא אוהבת
שיר: don't cha תוכנית טלויזיה: חיה: עכביש, מקק ספר: לוידעתת מקצוע: ארכיאולוגיה (אל תשאלו) בילוי: צבע: שחור, אפור בגד: גרביים האם את/ה מאמין/ה ב: רוחות רפאים: לא נשמות: לא גילגול נשמות: לא ה': כן סוף העולם: כן חייזרים: כן עולמות מקבילים: לא גן עדן: כן לא חוגגת את החג
סתם
אצל ספתא וסבא

JULI4561

New member
גמאני רוצה .. עונה ../images/Emo26.gif

שמי: ג'ולללל[י] תאריך לידה: 15/1 כיתה: ח' האם יש לך אחים יאפ כמה? 2 האם יש לך בעלי חיים? לא הדבר האהוב עליך: שתייה: קוקה קולה אוכל: קוסקוס ,פיצה, מילקי סרט: גבר מי שמטפלת,טיטאניק,סיפור אהבה בלתי נשכח סרט מצוייר: מלך האריות 1 ,מולאן1 ושרק2 ועוד... שיר: יש הרבה שיריםםם תוכנית טלויזיה: מכושפות ,טופ מודל, טב"ע,כוכב נולד,חברים,ג'ואי ועוד ... חיה: דולפין ספר: לאהוב עד מוות מקצוע: לא 'דעת בילוי: מסיבות צבע: צבעוני בגד: שיהיה נוח הדבר השנוא אליך: שתייה: אשכוליות אוכל: דגים למיניהם סרט: לא יודעת לא עולה לי כלום .. סרט מצוייר: כ"נל שיר: לא קלה היא לא קלה דרכנו [שיר מעצבןן] תוכנית טלויזיה: יש כל מיני .. לא זוכרת עכשיו חיה:חילזון בלי בית ספר: לא זוכרת מקצוע: לא יודעת חחחחחח בילוי:אממ ... אני שונאת שלא יודעים לאן ללכת צבע: אפור כהה בגד: מה שלא נוח ומכוער לטעמי האם את/ה מאמין/ה ב: רוחות רפאים: לצערי כן נשמות:כן גילגול נשמות:כן ה':יאפ סוף העולם: גם זה יבוא מתישהוא חייזרים:לא עולמות מקבילים: לא גן עדן:לא לסיום,איפה אתן עושים חג? אצל סבא וסבתא עם כל הדודים =]

anat234

New member
נחנח

שמי: ענת. כיתה:ט' האם יש לך אחים?
. כמה? 2 האם יש לך בעלי חיים? לא. איזה וכמה?
הדבר האהוב עליך: שתייה: קולה
אבל מלא זמן לא שתיתי ;[ אוכל: פסטה
. סרט: נחנחנח אני לא זוכרת סרטים שראיתי, אבל נגיד פתאם 30. סרט מצוייר: מרקו
שיר: נחנחנח תוכנית טלויזיה: נחנחנח חיה:
. ספר: נחנח מקצוע: עורכת דין
בילוי: יציאה עם חברים/בתי קפה. צבע: ירוק. בגד: ג'ינס הדבר השנוא אליך: שתייה: מים אוכל: חומוס
טחינה
פלאפל סרט: נחנחנח סרט מצוייר: נחנחנח שיר: נממ האם את/ה מאמין/ה ב: רוחות רפאים: לא. נשמות: לא גילגול נשמות: לא ה': כן סוף העולם: שמאלה
חייזרים: לא עולמות מקבילים: לא גן עדן:לא במדויק לסיום,איפה אתן עושים חג? בבית.

אני...

שמי: בר תאריך לידה: 15.12 כיתה: ט האם יש לך אחים? כן כמה? 2 האם יש לך בעלי חיים? לא איזה וכמה? הדבר האהוב עליך: שתייה: דיאט קולה אוכל: סלט סרט: מרכז הבמה סרט מצוייר: סדרה נחשב??? אם כן אז...א-ר-ת-ו-ר שיר: don't get lost in the crowd תוכנית טלויזיה: מה בנים רוצים חיה: אין ספר: שני ירחים מקצוע: ספורט....דההההההההההההה בילוי: אצל חברים צבע: ורוד בגד: לא הבנתי.... הדבר השנוא אליך: שתייה: קולה אוכל: בשר,עוף......צמחונות שולטת!!! סרט: לא זוכרת סרט מצוייר: המומינים שיר: תנו לו צ'אנס-שיר מזעזע תוכנית טלויזיה: אינואישה חיה: כלב.....אל תהרגו אותי!! ספר: אין מקצוע: מתמטיקה...בעעעעעעעעעע בילוי: מסיבות הומות אנשים... צבע: אין בגד: האם את/ה מאמין/ה ב: רוחות רפאים: לא נשמות: לא גילגול נשמות: לא ה': לא סוף העולם: לא חייזרים: לא עולמות מקבילים: לא גן עדן: לא לסיום,איפה אתן עושים חג? אצל סבא וסבתא בתל אביב... שתהיה לכולכם שנה מ-ד-ה-י-מ-ה

MeetLofe

New member
להלהלה

שמי:מוטי תאריך לידה:31.05 כיתה:י"א האם יש לך אחים?אחיות כמה?2 האם יש לך בעלי חיים?כן איזה וכמה?כלבה מדהימה הדבר האהוב עליך: שתייה:קולה אוכל:בורגראנץ' סרט:יש כמה:חתיכה בהפתעה,סיפור אהבה בלתי נשכח,אקס מן ולא זוכר עוד סרט מצוייר:אלאדין!-כולם! שיר:The Used-The Taste Of Ink תוכנית טלויזיה:הטופ מודל הבאה חיה:כלב ספר:הארי פוטר מקצוע:הסטוריה בילוי: צבע:שחור וירוק בגד:מכנס 3/4 נח וחולצה הדבר השנוא אליך: שתייה:סודה אוכל:כבד סרט:לא יודע סרט מצוייר:לא יודע שיר:כל השירים המזרחיים והדכאוניים האלה תוכנית טלויזיה:לא יודע חיה:לא שונא אבל למה זה חיה מעצבנת ספר:לא יודע מקצוע:מתמטיקה%^%^#$%#$%#@$@# בילוי:כל מקום שיש בו ערסים צבע:ורוד בגד:לא יודע האם את/ה מאמין/ה ב: רוחות רפאים:לא נשמות:כן ננננששששששמהההההההההה גילגול נשמות:כן נננשששששששמממממההההה ה':כן סוף העולם:לא חייזרים:לא עולמות מקבילים:לא אבל אני חולה על Sliders:/ גן עדן:כן לסיום,איפה אתן עושים חג?בבית

1תרו

New member
עונה!

אני הולך ובא אבל כל הזמן קורא! שמי:תומר תאריך לידה:10.4.94 כיתה:ו'2! האם יש לך אחים?כן!! כמה?7(אני לא דוס!!!) האם יש לך בעלי חיים?כן! איזה וכמה?2 חתולים כלב וחמוס/ה בקרוב הדבר האהוב עליך:לצאת עם הידידות והחברים
שתייה:קולה ופאנטה..
אוכל:לביבה רוסית של סבתא!
סרט:נמנמנמנמ מדגסקר סרט מצוייר:מדגסקר שיר:MICKEY YOUSFIN לא יודע איך מאייתים את המילה השנייה תוכנית טלויזיה:השמינייה!!!
חיה:חמוס חתול כלב פיינגווין ג'ירפה קוף הכול! ספר:LOOK AT ME מקצוע:לומד !#@@#$$%$^%^&$%#$@ בילוי:סרט,בית קפה,לישון!
צבע:כחול
בגד:HAINSE המכנסיים והסווטשרט כמובן שלבנים! הדבר השנוא אליך:חרם... שתייה:סודה אוכל:כבז אווז,דגים! סרט:טרמינל סרט מצוייר:לוניטונס פורצים כספת(ככה קוראים לזה?) שיר:"מאמי" תוכנית טלויזיה:ג'וש ודרייק חיה:אין! ספר:הכול... מקצוע:ביה"ס רואה חשבון בילוי:טיול משעמם מטעם ביה"ס צבע:ירוק צהוב ועוד בגד:לא יודע האם את/ה מאמין/ה ב: רוחות רפאים:לא נשמות:קצת גילגול נשמות:כן ה':לא סוף העולם:כן חייזרים:לא עולמות מקבילים:כן גן עדן:כן לסיום,איפה אתן עושים חג?בבית שילי!!!!...

purple rain2

New member
איילון צפון פקוק ../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

שמי:
הילית תאריך לידה:
21.3.87
כיתה:
בפנסיה
האם יש לך אחים?
כמה?
2 האם יש לך בעלי חיים?
איזה וכמה?