שאלוןןןן

שאלוןןןן

הייתי חייבת לשים כי ראיתי אותו בבלוג של חברה....והוא נראה לי סבבה איזה שם יותר יפה- לואיס או מרצ`לו? גוף שרירי או רגיל? עברי לידר או אביב גפן? בורקס או פשטידה? נשיקה במצח או בפה? מים קרים או שוקו קר? ענבים או בננה? ירח או כוכבים? למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? חצאית ארוכה או חצאית מיני? משקפיי שמש או משקפיים רגילות? מוזיקה-באוטו או בבית? איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? מה עושה לך את זה בבני המין השני? ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך (במידה ויש)? רואה הרבה טלוויזיה? כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע?(אהמ...בואו נחשוב..) מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? האם מחמיאים לך על האופי? אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? איך היה? ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): היית אי-פעם בחו"ל? אם כן, איפה? תהנו!!!

אני עונה לעצמי כי מצ'עמם לי...

איזה שם יותר יפה- לואיס או מרצ`לו? למי? לכלב?! גוף שרירי או רגיל? שרירי..אבל לא יותר מדי..כזה כמו של שחקני כדורסל עברי לידר או אביב גפן? אביב גפן בורקס או פשטידה? בורקס נשיקה במצח או בפה? תלוי באיזה נסיבות מים קרים או שוקו קר? שוקו ענבים או בננה? ענבים ירח או כוכבים? כוכבים למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? אמא..כי אבא רוב הזמן בעבודה... חצאית ארוכה או חצאית מיני? מיני משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש מוזיקה-באוטו או בבית? בבית איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? אממ...לא נזכרת בתקופות מרגשות.. מה עושה לך את זה בבני המין השני? חיוך חמוד ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: משפחה, חברים, ואממ....מכבי ת"א? אני לא עד כדי כך מושפעת...אולי החתולה שלי... איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך (במידה ויש)? לא משו... רואה הרבה טלוויזיה? לא יותר מדי כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? שעה-שעה וחצי מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע?(אהמ...בואו נחשוב..) מצטערת!! אבל זו לא רייצ'ל!!! זה יותר דומה דרייק בל מדרייק&ג'וש מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? דגנים עם חלב ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? את החלב שנשאר מהדגנים ו\או תה איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? הבת של סוזן מעקרות בית נואשות..כי היא כזאת פצלוחה!!! האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? כן מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? מטוס מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? ניו יורק!! כי זה כזה חלומי!!! את שם ואת לא מצליחה לעכל שאת אשכרה בניו יורק סיטי!!! האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? לא יותר מדי.. אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? על הגוף שלי...או על השפתיים..(אוי גאד!! זה נשמע כזה חושני!!) האם מחמיאים לך על האופי? קורה אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? זה כבר לגמרי עובר את רף הצניעות שלי!!! מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? כאילו בסופרלנד? בתחילת החופש... איך היה? סבבה... ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): עליתי לכיתה ז'...ואז כל הבנות בכיתה שלי היו כזה בחבורות ואני לא ממש הכרתי מישו יותר משם ובאיזה כיתה הוא למד לפני זה..ושתבניו, ביסודי היו לי מלאאא חברות... היית אי-פעם בחו"ל? כן אם כן, איפה? אוו..בהרבה....אנגליה, הולנד, צרפתX2, שוויץ, אוסטריה, סלובניה, אירלנד, ארה"ב, גרמניה, ספרד..יש מצב שעוד שאני ממש לא זוכרת..לא עכשיו בכל אופן...

מממממ../images/Emo3.gif../images/Emo203.gif

איזה שם יותר יפה- לואיס או מרצ`לו? לואיס...
גוף שרירי או רגיל? ממממ לא יודעת... עברי לידר או אביב גפן? אביב גפן בורקס או פשטידה? בורקס נשיקה במצח או בפה?בפה מים קרים או שוקו קר? מים קר ענבים או בננה? בננה ירח או כוכבים? כוכבים למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? אין לי מושג....
חצאית ארוכה או חצאית מיני? מיני משקפיי שמש או משקפיים רגילות? אני תקועה עם רגילות...אז עדיף כבר שמש
מוזיקה-באוטו או בבית? בבית איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? יש כמה... מה עושה לך את זה בבני המין השני? עיניים ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: חח זה קשה לענות על זהההה איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך (במידה ויש)? עם האח זה הדבר הכי נורא....ועם אחותי זה נורמלי כזה... רואה הרבה טלוויזיה? לא ממש כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? שלוש שעות....תלוי אם משעמם אז יושבים כל היום מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע?(אהמ...בואו נחשוב..) חח לא יודעעתתת מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? דגנים... ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? מממ שוקו איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? יש הרבה....מהדמויות הרעות האלו... האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? מממממ חברה ממש ממש טובה לא מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? אופניים מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? פתח תקווה.....אני לא יכולה בלעדייה
האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? אהה....לא ממש
אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? נמנמנ
האם מחמיאים לך על האופי? מממ בערך.. אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? חח שאני משוגעת מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? ואווו אולי לפני כמה שניםםם איך היה? יפהההה.....אפילו שהגב שלי ועצם הזנב שלי נשברו.....והייתה לי סחרחורת ...היה מעולה
ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): כן...היה... היית אי-פעם בחו"ל?נולדתי בחו"ל....אבל חוץ מזה לא הייתי אף פעם אם כן, איפה?ארה"ב

just adiki

New member
עונה:

איזה שם יותר יפה- לואיס או מרצ`לו?מרצ'לו גוף שרירי או רגיל? שרירי עברי לידר או אביב גפן? ממ.. אביב גפן בורקס או פשטידה? פשטידה נשיקה במצח או בפה?במצח זה חמוד
מים קרים או שוקו קר? מים קרים ענבים או בננה? בננה ירח או כוכבים? כוכבים למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? אבא שלי נפטר כשהייתי בת 10. חצאית ארוכה או חצאית מיני? ארוכה משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש מוזיקה-באוטו או בבית? באוטו איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? מרגשת.. נראה לי הילדות. מה עושה לך את זה בבני המין השני? חיוך ושרירים בחזה.. ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: משפחה, בריאות והפועל ת"א איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך (במידה ויש)? מדהימים
רואה הרבה טלוויזיה? לא.. כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? תלוי אם יש משחק
בערך שעה.. מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע?(אהמ...בואו נחשוב..) ברור שרייצ'ל גרין מ"חברים". ג'ניפר אניסטון עושה אותה בצורה מושלמת וישר התאהבתי בדמות. מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? לא אוכלת בבוקר. ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? תה כשיש בצפר שאין אז קפה.. איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? יש ממש הרבה אבל משום מה אף אחת לא עולה לי לראש עכשיו.. ממ.. בטלנובלות ממש לא אהבתי ב"לגעת באושר" את הטובה הזאת אולי קראו לה שרון? לא זוכרת.. שנאתי אותה!! [אין לי מושג איך נזכרתי בזה
] אהה ואני לא אוהבת את נעה מהסרט "הלהקה".. האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? לא ואם כן אז כנראה שהיא לא היתה חברה טובה שלי.. מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? אוטו חח.. לא יודעת. מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? תל-אביב
עיר פשוט מהממת
האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? האמת שכן. אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? לא החמיאו על משהו ספציפי למרות שכולם אומרים לי על העניים הנמשים והשיער הארוך וחברה שלי פעם אמרה לי שיש לי שפתיים יפות
האם מחמיאים לך על האופי? כן אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? בכללי.. מביך אותי לדון בזה חח.. מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? תחילת החופש איך היה? כיף
ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): איזה ריב שהיה לי עם חברות והבנתי שמגיע לי יותר מחברות שלי.. היית אי-פעם בחו"ל?כן אם כן, איפה?הולנד איזה 8 פעמים, ארה"ב ועשיתי גם עצירת ביניים בלונדון
, צרפת, פולין. אני חושבת שזהו.. לא נראה לי שאני אשכח משהו
..

just adiki

New member
אגב בגוף שרירי-

הכוונה לגברים כן?
נשים עם גוף שרירי זה מזעזע בעיני.

IשחרI

New member
../images/Emo6.gifראיתי אחת שרירנית מדי...

הצתלמה בעירום כשרואים לה רק את הגב בעיתון לאישה..בואנה התלבטתי אם זה גבר או אישה

just adiki

New member
זה מזעזע..

שהייתי בחדר כושר אז ההי שלט כזה על הדלת של מר עולם ומיס עולם והיו נשים כאלה עם שרירים ואני חשבתי לעצמי.. למה? כאילו הן באמת חושבות שזה יפה?!.. איזה גבר ירצה אותן? או אישה?
.. את חדשה אגב?

IשחרI

New member
באתי בין הראשונה ....בניק פרה של שוקולד

פשוט המחשב שלי היה בהתקנה לXP2007 אז לקח איזה שבוע עד שלקחנו אותו חזרה
תסתכלי בהודעות הראשונות...=]אני באתי ממש על ההתחלה...(אנחנו עדיין בהתחלה)=]

חיחיחי מזכיר לי את ערוץ הקניות...

אלה שמפרסמות את המכשירים האלה.... הייתי משועממת

מצטערת לשמוע

על אבא שלך
אפשר לשאול מה קרה? רק אם לא אכפת לך...
חחח ואת לא אוכלת בבוקר?

just adiki

New member
לאכול בבוקר עושה לי בחילה..

ואבא שלי נפטר שהייתי בת 10 מדום לב. ככה בפתאומיות בעבודה, הוא היה בנאדם בריא והכל פשוט דבר אכזרי..

linoy7

New member
רק אני מסוגלת לאכול בבוקר?../images/Emo12.gif../images/Emo41.gif

ועוד קורנפלקס עם חלב

קורנפלקס בבוקר../images/Emo47.gif

איך אפשר לא לאכול בבוקר? הארוחה הכי חשובה ביום

linoy7

New member
הו יופי, זו לא רק אני../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

קורנפלקס
אפילו כשאני קמה לעבודה, 6 בבוקר, אני אוכלת! לא מסוגלת בלי! רק עם זה אני מתעוררת
ויש לי כוח כל היום