עונהההההההההההה../images/Emo9.gif
איזה שם יותר יפה- לואיס או מרצ`לו? לואיס גוף שרירי או רגיל? שרירי במידה מסוימת זה בונוס
עברי לידר או אביב גפן? שניהם
בורקס או פשטידה? בורקס גבינה
נשיקה במצח או בפה? תלוי ממי
מים קרים או שוקו קר? שוקו קר.. ענבים או בננה? בננה ירח או כוכבים? כוכבים למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? תלוי.. חצאית ארוכה או חצאית מיני? תלוי איך אתם מגדירים מיני ואיך ארוכה..:| משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש מוזיקה-באוטו או בבית? אוטוווו [וגם בבית:}] איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? יש כמה.. מה עושה לך את זה בבני המין השני? פנים, אופי כזה..כזה...
@$#!@#%#% ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: יש יותר מ3
איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך (במידה ויש)? אין לי.. רואה הרבה טלוויזיה? ליודעת.. כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? אמממ 4 פלוס מינוס מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע?(אהמ...בואו נחשוב..) מאנימציה-ארתור,מיסטי ואש[מפוקימון], ציקי צאן, כאילו
[מהמחסן החדש של כאילו],בוב ספוג מסדרות- יש המון
מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? אמממ תלוי.. בחופש כלום כי אני ישנה.. ובבי"ףס ליודעת.. ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? כלום איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? ג יפית
האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? יכול להיות שכשהייתי קטנה זה קרה אבל מאז שאני זוכרת ת'צמי לא.. [זה לא נקרא חברה טובה:/] מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? מכונית עם גג פתוח
שאפשר לסגור אותו והכל
מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? אמממ זה קשה.. האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? אומרים לי שאני יפה אבל אני שמנה
ואני לא חושבת כמוהם.. אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? על הפנים האם מחמיאים לך על האופי? כה
אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? אני לא אוהבת להעיד מה אחרים אומרים עלי..
תכירו אותי ותגידו אתם
מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? שנה ששעברה.. איך היה? כיףף
ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): יש כמה.. היית אי-פעם בחו"ל? אילת זה נחשב[?] אם כן, איפה?