שאלוןןןן

just adiki

New member
זה בסדר../images/Emo24.gif

לא יכולת לדעת וגם לא נפגעתי או משהו.

IשחרI

New member
שאלון חמודד סחטיין עליך...עונה

איזה שם יותר יפה- לואיס או מרצ`לו? לואיס גוף שרירי או רגיל? רגיל עברי לידר או אביב גפן? אביב גפן בורקס או פשטידה? בורקס נשיקה במצח או בפה? תלוי ממי... מים קרים או שוקו קר? מים קרים...אם כבר שוקו אז שוקו בשקית קפוא!! ענבים או בננה? ענבים ירח או כוכבים? כוכבים למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? אבא חצאית ארוכה או חצאית מיני? לא ארוכה ולא קצרה...קצת מעל הברכיים לא הרבה..גם יפה לא מעל הברכיים. משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש מוזיקה-באוטו או בבית? באוטו איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? ואלה לא עולה לי כלום כרגע.. מה עושה לך את זה בבני המין השני? לא רוצה להשמע חנונית אבל יחס טוב ואופי.... ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: בריאות,כסף,אהבה(איתם מגיע כל השאר) איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך (במידה ויש)? סבבה כזה חחח... רואה הרבה טלוויזיה? תאמת לא.. כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? שעתיים אולי...הנפילים ומסכים ולפעמים גם השיר שלנו... מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע?(אהמ...בואו נחשוב..) רן דנקר מאוד אהבתי חח וכן ג'ניפר אניסטון מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? לא אוכלת בוקר בד"כ ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? מים ואם אני הולכת לבית ספר אז שום דבר או לפעמים כשיש זמן אז נס קפה איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? כשהיתי קטנה..שנאתי בפוקימון את ג'סי וג'יימס
האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? לכולם זה קרה...בתכלס אני לא מגדירה כל אחת בתור חברה.... מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? ועעע אוטו....אבא שלי השיג מהעבודה שלו רכב מיצובישי לנסר החדשה חחח..נדלקתי עליה..אבל יש לאמא הונדה..זה יותר יפה!! מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? תל אביב....כל החברים שלי שם....!!!אני מגיעה למרכז ולדרום הרבה ... האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? כן אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? עיניים(ירוקות מאוד) ובכללי אומרים לי שאני יפה..אבל אני בסדר כזה חח האם מחמיאים לך על האופי? יאפ אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? אמ....שאני מתוקה וסבלנית ושיש לי לב. מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? חחחחח גיל 6...המקום הזה מפחיד איך היה? ואלה הגלגל הענק הכי מפחיד שהעזתי לעלות(גם כן מפחיד חחח) ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): שהחבר שלי לשעבר הציב לי אולטימטום....רצה התחייבות לחתונה בגיל מסויים בחיים שלי ובחרתי להפרד ממנו.... היית אי-פעם בחו"ל? כה אם כן, איפה? תורכיה תודה על השאלון..נהנתי לענותתתת=]

חח..לא אני כתבתי

זה מבלוג של חברה...הייתי מביאה לפה את התשובות שלה (והיו טובות!!) אבל היא לא מאלה שממש אוהבות שכל העולם קורא את הבלוג שלה..לא שיש פה מישו שמכיר אותה..אבל עדיין...

linoy7

New member
אנייייי../images/Emo41.gif

איזה שם יותר יפה- לואיס או מרצ`לו? לואיס?
גוף שרירי או רגיל? באמצע כזה
עברי לידר או אביב גפן? עברי
בורקס או פשטידה? בורקס נשיקה במצח או בפה? בפה
מים קרים או שוקו קר? מיםםםםםםםם ענבים או בננה? ענבים ירח או כוכבים?
למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? לשניהם אבל קצת יותר לאמא.. חצאית ארוכה או חצאית מיני? ממ.. באמצע משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש מוזיקה-באוטו או בבית? גם וגם חחחח איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך, כשאת נזכרת בה? אפשר לחשוב כמה עברתי בחיי
אממ.. הילדות?
מה עושה לך את זה בבני המין השני? עיניים
ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: המשפחה, החברות.. איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך (במידה ויש)? אני יותר קרובה לאחי הקטן רואה הרבה טלוויזיה? ככה ככה כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? שעתיים? מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע?(אהמ...בואו נחשוב..) ברור שרייצ'ל
^$^#% ג'ניפר פשוט שיחקה אותה עם הדמות הזאת
מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? קורנפלקס עם חלב ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? ^^ איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? ממ.. לא זוכרת.. אולי כל הרעים מהטלנובלות
האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? לא מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? אוטו
מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? ת"אאאאאא האם מחמיאים לך על המראה החיצוני?
אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? האם מחמיאים לך על האופי? ממ.. אולי. אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? לא יודעת מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? הייתי בסופרלנד
וזה היה כשהדרכתי בקייטנה
איך היה? לא משו
ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): **סטירה ולא היה היית אי-פעם בחו"ל? כן אם כן, איפה? טורקיה

linoy7

New member
זה לא שאני מסתדרת../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

פשוט קל לךי יותר להסתדר עם הקטן מאשר עם הגדול
גם עם הקטן אני רבה הרבה, שלא תחשבי

linoy7

New member
**לי. ומאז ומתמיד זה היה ככה../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

IשחרI

New member
כן אה????

אני אוהבת את אחותי ומסתדרת איתה לפעמים אבל לא ממש..... באמת את בחורה נדירה חח

עונה ../images/Emo26.gif

עניתי על השאלון הזה לפני איזה שבועיים
אבל נו טוב
.. איזה שם יותר יפה- לואיס או מרצ`לו? מרצ'לו?
. לואיס! גוף שרירי או רגיל? לבנים שרירי
עברי לידר או אביב גפן? אממ נראה לי עברי לידר. לא יודעת
בורקס או פשטידה? פשטידדדדה! {בעיקר עם גבינה ופטריוות. יאממ
} נשיקה במצח או בפה? תלוי
מים קרים או שוקו קר? אממ מים קרים לרוב. אבל גם שוקו
השאלות פה קשות
. ענבים או בננה? ענבים! ירח או כוכבים? כוכבים למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? אממ אמא חצאית ארוכה או חצאית מיני? מיני משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש מוזיקה-באוטו או בבית? גם וגם
איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? היסודי.. הכיתה המושלמת
מה עושה לך את זה בבני המין השני? חיוך ועיניים ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: אושר, משפחה, חברים... כל אלה
איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך (במידה ויש)? מעולים!
רואה הרבה טלוויזיה? יותר מדי?
כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? אממ, כמה שעות
מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע?(אהמ...בואו נחשוב..) רייצ'ל, כדי לצאת מידי חובה
. אבל נו, פיטר מגיבורים יותר
מדוע? כי.. כי.. כי.. תראו ותבינו
. מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? קרונפלקס
ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? מים או מיץ תפוזים או שוקו..
איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? שנאתי? אממ
. לא יודעת.. הביגבג הירוק תמיד עצבן אותי
. {נו, אי פעם...} האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? אממ..כן
. מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? מטוס
מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? אילת
וונציה.. או כל עיר אחרת באיטליה
. ובטח לוס אנג'לס כשאני אגיע אלייה מתישהו
. האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? אממ כן....
אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? שיער...
האם מחמיאים לך על האופי? עם אופי כמו שלי?? כמובן!
. סתםסתם.. אממ יש מצב
. אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? לא יודעת, נו...
איזה שאלות מבישות!
מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? לונה פארק? בחנוכה. אבל הייתי בסופרלנד בשבוע שעבר
{פעם ראשונה!} איך היה? מדהים גם בלונה פארק וגם בסופרלנד
. ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): כן. וזה יותר מדי אישי, תודה על ההתחשבות
. היית אי-פעם בחו"ל? יאפ
אם כן, איפה? אירופהאירופהאירופה.. טורקיה, צרפת, יוון, הונגריה, צ'כיה, סלובניה, קוראטיה, פעמיים באיטליה, פעמיים באוסטריה{וביום שלישי פעם שלישית}, גרמניה{וביום שלישי פעם שנייה..}, רומניה... זהו נראה לי
|
| ואני מתה להיות בארה"ב. דרום אמריקה. הוואי. אלסקה. אוסטרליה
. בעתיד
. אני זוכרת שהשאלון היה יותר ארוך כשעשיתי אותו פעם
. נו טוב
.

RayoDeLuz

New member
עונה!../images/Emo9.gif

איזה שם יותר יפה- לואיס או מרצ`לו? מרצ'לו גוף שרירי או רגיל? רגיל עברי לידר או אביב גפן? אף אחד מהם.. שניהם נעליים..
בורקס או פשטידה? פשטידה!! במיוחד תירס
נשיקה במצח או בפה? ממ לויודעת מים קרים או שוקו קר? מים קרים. ענבים או בננה? בננה. ירח או כוכבים? ירח. למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? לאף אחד מהם..
חצאית ארוכה או חצאית מיני? ארוכה משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש מוזיקה-באוטו או בבית? בבית איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? כשהייתי בישראל לפני שנה. מה עושה לך את זה בבני המין השני? החיוך ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: חברים, משפחה ואהבה:) איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך (במידה ויש)? פסדר. רואה הרבה טלוויזיה? לפעמים. כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? 2-3 שעות מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע?(אהמ...בואו נחשוב..) לוסי מ"הרקיע השביעי" בגלל שאני אוהבת את ההתנהגות שלה:) מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? דגני בוקר ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? חלב. איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? יש הרבה...
האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? לא מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? אוטובוס. מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? ראשון לציון... כי גרתי שמה רוב חיי... האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? כע. אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? הכל בערך. האם מחמיאים לך על האופי? כע. אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? הכל. מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? מממ לפני שנה..
איך היה? נחמד. ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): לוזוכרת. היית אי-פעם בחו"ל? כן אם כן, איפה? אני גרה בחו"ל והייתי בטורקייה.

just adiki

New member
אה! גם אני כתבתי מרצ'לו..

אף אחד לא כתב מרצ'לו חוץ ממני.

Koala Girl

New member
אני../images/Emo3.gif

איזה שם יותר יפה- לואיס או מרצ`לו? לולו (זה שילוב של שניהם
) גוף שרירי או רגיל? שרירי,לא בהגזמה... עברי לידר או אביב גפן? אממממ..............עברי בורקס או פשטידה? פשטידה נשיקה במצח או בפה? בואו נחשוב.........מה נראה לכם?! מים קרים או שוקו קר? מים אני תמיד מעדיפה,אבל גם שוקו
(שזה הדבר היחיד שאני שותה חוץ ממים...) ענבים או בננה? ענבים ירח או כוכבים? כוכבים למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא?
חצאית ארוכה או חצאית מיני? ארוכה משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש מוזיקה-באוטו או בבית? בבית,כאילו יש לי אוטו
איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? ............ מה עושה לך את זה בבני המין השני?
ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים:
איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך (במידה ויש)? אין רואה הרבה טלוויזיה? אמ,לא כ"כ כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? תלוי באיזה יום...יכול להיות כמה שעות ויכול להיות בכלל לא מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע?(אהמ...בואו נחשוב..) חחחחחח אם אני אגיד מוניקה זה לא יהיה טוב נכון?
מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? קוטג',קורנפלקס........ ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? מים איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? את הטיפשים האלה במלחמת הכוכבים האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? לא מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? רכב פרטי כאילו דה מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? ת"א,ככה זה האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? לא
חחח לפעמים,אין על מה
אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? ^^ האם מחמיאים לך על האופי?
אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? איזה שאלות...חחחחחח מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? לפני הגיוס נראה לי......(שזה היה מזמןןן!) איך היה? יופי טופי ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): ....... היית אי-פעם בחו"ל? כן אם כן, איפה? צרפת,הולנד,פורטוגל,יוון.

N0 far

New member
עונהההההההההההה../images/Emo9.gif

איזה שם יותר יפה- לואיס או מרצ`לו? לואיס גוף שרירי או רגיל? שרירי במידה מסוימת זה בונוס
עברי לידר או אביב גפן? שניהם
בורקס או פשטידה? בורקס גבינה
נשיקה במצח או בפה? תלוי ממי
מים קרים או שוקו קר? שוקו קר.. ענבים או בננה? בננה ירח או כוכבים? כוכבים למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? תלוי.. חצאית ארוכה או חצאית מיני? תלוי איך אתם מגדירים מיני ואיך ארוכה..:| משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש מוזיקה-באוטו או בבית? אוטוווו [וגם בבית:}] איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? יש כמה.. מה עושה לך את זה בבני המין השני? פנים, אופי כזה..כזה...
@$#!@#%#% ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: יש יותר מ3
איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך (במידה ויש)? אין לי.. רואה הרבה טלוויזיה? ליודעת.. כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? אמממ 4 פלוס מינוס מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע?(אהמ...בואו נחשוב..) מאנימציה-ארתור,מיסטי ואש[מפוקימון], ציקי צאן, כאילו
[מהמחסן החדש של כאילו],בוב ספוג מסדרות- יש המון
מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? אמממ תלוי.. בחופש כלום כי אני ישנה.. ובבי"ףס ליודעת.. ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? כלום איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? ג יפית
האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? יכול להיות שכשהייתי קטנה זה קרה אבל מאז שאני זוכרת ת'צמי לא.. [זה לא נקרא חברה טובה:/] מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? מכונית עם גג פתוח
שאפשר לסגור אותו והכל
מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? אמממ זה קשה.. האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? אומרים לי שאני יפה אבל אני שמנה
ואני לא חושבת כמוהם.. אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? על הפנים האם מחמיאים לך על האופי? כה
אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? אני לא אוהבת להעיד מה אחרים אומרים עלי..
תכירו אותי ותגידו אתם
מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? שנה ששעברה.. איך היה? כיףף
ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): יש כמה.. היית אי-פעם בחו"ל? אילת זה נחשב[?] אם כן, איפה?

עונה../images/Emo3.gif

איזה שם יותר יפה- לואיס או מרצ`לו? לואיס גוף שרירי או רגיל? שרירי אבל לא הרבה עברי לידר או אביב גפן? עברי בורקס או פשטידה? בורקס נשיקה במצח או בפה? גם וגם מים קרים או שוקו קר? מים ענבים או בננה? ענבים ירח או כוכבים? ירח למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? אמא חצאית ארוכה או חצאית מיני? מיני אם כבר משקפיי שמש או משקפיים רגילות? אפחד מוזיקה-באוטו או בבית? גם וגם איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? הרבה מה עושה לך את זה בבני המין השני? חזה ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: משפחה אוהבת .. חברים טובים .. ועבודה טובה איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך (במידה ויש)? טובים רואה הרבה טלוויזיה? כע כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? יש כל מיני תוכניות שאני אוהבת לראות .. בעיקר בערב מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע?(אהמ...בואו נחשוב..) חח מלא
בעיקררר ג'ניפר מחברים
חולה על הסדרה הזאת מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? כלום ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? מים איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? כל הדמויות הרעות .. ככה האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? כע מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? אוטו מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? ת"א .. כי כל האקשן שם .. אשדוד .. כי גדלתי שם .. ורמת גן .. כי עכשיו אני גרה שם האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? לפעמים .. אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? שיער .. חיוך .. לחיים האם מחמיאים לך על האופי? הומ כע לפעמים אומרים לי שכיף להיות איתי .. ושאני חברה טובה .. אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? ^^ מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? מזמן איך היה? כיף .. אבל זה מזכיר משהו עצוב נורא
ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): הנשיקה הראשונה היית אי-פעם בחו"ל? לע אם כן, איפה? --

danduni

New member
Moi ../images/Emo27.gif

איזה שם יותר יפה- לואיס או מרצ`לו? לואיס. גוף שרירי או רגיל? שרירי (זו העדפה, לא חובה כמובן
). עברי לידר או אביב גפן? עברי לידר, אם כי גם לאביבי גפן יש שירים חמודים. בורקס או פשטידה? אוי מה זה שאלות האוכל האלו על הבוקר?
*הולך להגיד לאחותי שאם היא רוצה את המחשב שתכין משהו לאכול
* חזרתי. ולתשובה - בורקס אני חושב. נשיקה במצח או בפה? בפה
מים קרים או שוקו קר? שוקו קר. "גבריאלההההההההההההההההההההההההה, גם שוקו!"
. ענבים או בננה? ענבים. ירח או כוכבים? כוכבים
למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? לאמא. חצאית ארוכה או חצאית מיני? איכשהו אני לא בקטע של חצאיות
אבל אני חושב שמיני.. זו מין שאלה כזו "את מי אתה אוהב יותר - רייצ'ל (עם מיני לעיתים) או פיבי (תמיד עם חצאיות ארוכות)
" נחשו את תשובתי
. משקפיי שמש או משקפיים רגילות? משקפי שמש וגם זה איני לובש ולא מת כל כך על אנשים שלובשים, כי זה קשה לפנות למישהו שמרכיב משקפי שמש - יש מין פחות ביטחון כזה, זה כמו מגן - לא נעים לדבר כשלא רואים את התגובות של העיניים של האדם. אולי הוא בכלל מגלגל אותן
. מוזיקה-באוטו או בבית? כל עוד אין אוטו (בינתיים) - בבית
. איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? |סדגש הממ.. מרגשת.. לא יודע, אני אוהב את השנים האחרונות, כייף לי
.| מה עושה לך את זה בבני המין השני? רק שתדעו שהרגע חזרתי מארוחת הבוקר שאחותי הכינה
, ועכשיו אני שותה קפה עם עוגיות שוקו-צ'יפס
. לגבי השאלה - המממ.. בעיקר הפנים, השיער, החיוך
ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: המשפחה שלי, החברים שלי והלימודים שלי. כן כן
. איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך (במידה ויש)? עם אחותי היחסים לא משהו, אנחנו כל הזמן רעים כי היא מטומטמת (היא עולה לכיתה ח'), ועם אחי סבבה ואני מת עליו (הוא עולה לכיתה א') - למרות שלאחרונה הוא ממש חופר, הוא יכול לשבת 4 שעות במחשב ואז אחרי שאני שם חצי שעה הוא אומר "טוב דן תורי"
. רואה הרבה טלוויזיה? לא ממש, בעיקר אני רואה "הדבר הגדול הבא", "לרדת בגדול" והממ.. כל מיני קומדיות מזדמנות, אני יותר מוריד סרטים וסדרות וצופה בהם בדיוידי. כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? אוי זה נורא תלוי - משהו כמו שעה שעתיים אני מניח
. מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע?(אהמ...בואו נחשוב..) טוב, כמובן שאת רייצ'ל, אבל פעם גם נורא אהבתי את מילי מקטנטנות
. אוח, הילדות...
מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? הממ לא תמיד אני אוכל ארוחת בוקר, אבל היום אכלתי חביתה וסלט, לפעמים זה משתנה לדגנים עם חלב.. ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ?
קפה. איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? שנאתי את סול מ"קטנטנות" (כי היא הייתה כזאת קטנה, מעצבנת ומתלהבת) ומ"לרדת בגדול" אני ממש שונא את גרי ואת קוסטיקה
. האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך?
זה קורה תמיד אבל זה הדדי וזה בצחוק, אז לא נורא
. מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? רק רק רכבת רק רק רכבת |נכנס ללחן|
(במיוחד אם היא מגיעה לכפר סבא בסוף
) מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? זה ירושלים ותל אביב. ירושלים - בגלל היופי המסתורי שלה, העבר שלנו שמרוכז בה, הבקרים הקרים
ובגלל כל מה שהיא מייצגת, ותל אביב בגלל הקלילות, האפשרויות והכייף
. האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? לעיתים.. אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? הממ.. זה בא באופן כללי. האם מחמיאים לך על האופי? השאלות נהיו קצת מוזרות, אבל לא יודע.. זה קצת מוזר להחמיא על אופי - כי כאילו רק מי שקרוב מספיק יכול לדעת מה האופי שלי, ומי שקרוב מספיק לא צריך להחמיא לי. אבל כן, לפעמים מחמיאים לי על תכונות (לדוגמא משקיען וכאלה). אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? אני מבין שממש הרגע נכנסנו ל-Diggind Area
מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? לפני שנה בערך, אבל אני אהיה בתחילת ספטמבר
איך היה? אני מתאר לעצמי שסבבה
. ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): אכן אישי מדי, לדעתי. חוץ מזה שאין אירוע מובהק כזה.. היית אי-פעם בחו"ל? לא.. כלומר, רק נולדתי שם
אם כן, איפה? נולדתי במוסקבה הרחוקה
(וכמובן הייתי אצל סבים ברחבי ברית המועצות, אבל אז אוקראינה וכאלה לא היו מדינות נפרדות
) אחלה שאלון (חוץ מכמה שאלות
)
תודה!
.

danduni

New member
הו ידעתי שזה יקרה באמצע, והתעצלתי לעשות תצוגה

מקדימה
. לא נורא, תנסו לחיות עם זה
.

למעלה