שאלוןןןן :)

שאלוןןןן :)

הממ כן .. 100 שאלות שגנבתי מפורום סקרים ושאלונים ^^ , כרגיל ... הממ וסורי שלא פתחתי שבוע קודם תפינה , אז פתחתי אותה השבוע במקום .. P: ^^ . זה קצת ארוך אבל אל תתעצלו D: 1.מה הדבר האחרון שאכלתם? 2.מה השיר האחרון ששמעתם? 3.מה בא לכם לשמוע עכשיו? 4.למי אתם הכי מתגעגעים עכשיו? 5.יש לכם בע"ח? 6.מי עשה לכם את השבוע? 7.ממי התאכזבתם השבוע? 8.מה אתם לובשים עכשיו? 9.מה אתם מעדיפים, ג'ינס או טרנינג? 10.מה אתם עומדים לעשות אחרי השאלון הזה? 11.מה עשיתם לפני השאלון הזה? 12.מה המצברוח שלכם? (מ1-10)- 13.מה השפיע על המצברוח שלכם? 14.כמה קיבלתם במבחן האחרון שלכם? 15.כמה אתם משערים שתקבלו במבחן הבא שלכם? 16.מי הבנאדם האחרון שחייך אליכם? 17.מי הבנאדם האחרון שראה אתכם מחייכים? 18.למה חייכתם? 19.אוהבים לחייך? 20.מי הבנאדם האחרון שראה אתכם בוכים? 21.אוהבים לבכות? 22.מתי בכיתם לאחרונה? למה? 23.בוכים הרבה? 24.מי הבנאדם האחרון שנפגשתם איתו? 25.עם מי ממש בא לכם להפגש? 26.עם מי בא לכם להתכתב עכשיו? 27.מי הבנאדם האחרון שהתכתבתם איתו? 28.מי הבנאדם האחרון שדיברתם איתו בטלפון? 29.כמה זמן דיברתם איתו? 30.אוהבים לדבר בטלפון? 31.מהו משך הזמן הארוך ביותר שדיברתם בטלפון? 32.מי הבנאדם האחרון ששלח לכם אסמס? 33.למי שלחתם אסמס? 34.אוהבים את המכנסיים שלכם? 35.ממתי אתם בפורום? 36.באילו עוד פורומים אתם? 37.מי האדם האחרון שהייתם אצלו? 38.שותים קפה? 39.אוהבים את הריח של הקפה? 40.כמה סוכר אתם בדר"כ שמים בקפה? 41.וכמה סוכר בתה? 42.אוהבים שוקו? 43.מבקבוק או מהכנה בבית? 44.שוקו חם או קר? 45.שוקולית או נסקוויק? 46.אוהבים במבה או ביסלי? 47.אוהבים לאכול? 48.מה עשיתם אתמול? 49.מה שונאים לאכול? 50.מה אתם מתכננים לעשות מחר? 51.לומדים מחר. 52.מה היום האהוב עליכם בשבוע? 53.ואוהבים סופ"ש? 54.מה החג האהוב עליכם? 55.מה החג השנוא עליכם? 56.מה הציון הכי נמוך שקיבלתם? 57.ובתעודה? 58.מה המקצוע האהוב עליכם? 59.והשנוא? 60.מי המורה האהוב עליכם? 61.והשנוא? 62.נמשכתם פעם למורה? 63.יש מורה שמלמד אתכם יותר ממקצוע אחד? 64.מורה פעם נמשך אליכם? O:- 65.איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? 66.מה השעה עכשיו? 67.מתי פעם אחרונה טעיתם במשהו? 68.מתי לאחרונה התחרטתם על משהו? 69.פעם הייתם גאים במשהו שעשיתם? 70.מתי לאחרונה הייתם גאים במשהו שעשיתם? 71.אתם יושבים בכיתה בשולחנות או בטורים? 72.מהי שגיאת החטיב שקורת לכם הכי הרבה? 73.מה הסמיילי החביב עליכם? 74.אוהבים את:D? –ואת><? 75.ליד מי אתם יושבים בכיתה? 76.אתם יושבים קרוב או רחוק מהמורה? 77.לאיזה סמיילי נדבקתם לאחרונה? 78.ליד מי הייתם רוצים לשבת? 79.מאחרים הרבה? 80.מכינים ש.ב? 81.מצליחים במבחנים? 82.כמה זמן לפני מבחן אתם מתכוננים? 83.איך אתם מתכוננים למבחנים? 84.אוהבים להתכונן לבד או עם חברים? 85.יש מקצועות שאתם לא מתכוננים אליהם? איזה? 86.לומדים עם מורה פרטי? 87.מה דעתכם על מורים פרטיים? 88.מבקשים לפעמים עזרה מההורים? במה? 89.מה השעה עכשיו? 90.נהנים בינתיים מהשאלון? 91.כתבתם פעם שאלון בעצמכם? 92.כמה שאלות היו בו? 93.אוהבים לכתוב שאלונים? 94.מעדיפים סקרים או שאלונים? 95.פעם קרה שכתבתם שאלון ואף אחד לא ענה עליו? 96.מה אתם לובשים עכשיו? 97.מה הצבע השולט בארון שלכם? 98.ומה הצבע הפחות שולט? 99.קוסקוס או פתיתים? 100.שאלה אחרונה!! יאי! אכלתם פעם מנה חמה?

3has3

New member
../images/Emo112.gif עונה D:

מי קורא? XD 1.מה הדבר האחרון שאכלתם? כזאת לזניה מגולגלת XD 2.מה השיר האחרון ששמעתם? אני שומעת עכשיו את יו דונט מין אניפינק - סימפל
3.מה בא לכם לשמוע עכשיו? חחח הרגע שמתי את זה בכוונה D: 4.למי אתם הכי מתגעגעים עכשיו? אממ... למיטה שלי XD 5.יש לכם בע"ח? יאפ
6.מי עשה לכם את השבוע? כלום D: 7.ממי התאכזבתם השבוע? חחחחח ממי לא?
8.מה אתם לובשים עכשיו? בגדים. 9.מה אתם מעדיפים, ג'ינס או טרנינג? ג'ינס 10.מה אתם עומדים לעשות אחרי השאלון הזה? לחדר - זאקודי יתחיל D: 11.מה עשיתם לפני השאלון הזה? חחח נכנסתי לפורום D: 12.מה המצברוח שלכם? (מ1-10)- 5 13.מה השפיע על המצברוח שלכם? חחח ה"חברים" שלי *מאושר של מסנ D:* 14.כמה קיבלתם במבחן האחרון שלכם? 95 אני חושבת... 15.כמה אתם משערים שתקבלו במבחן הבא שלכם? אממ אני לא יודעת. 80 XDD 16.מי הבנאדם האחרון שחייך אליכם? תכלת
היא הייתה במצלמה D: כי שלי נהרסה
17.מי הבנאדם האחרון שראה אתכם מחייכים? אמא? XD 18.למה חייכתם? היא הכינה לי את הלזניה המגולגלת הזאת
19.אוהבים לחייך? חחחחחחח כן D: 20.מי הבנאדם האחרון שראה אתכם בוכים? אף אחד
21.אוהבים לבכות? XDDDDDD 22.מתי בכיתם לאחרונה? למה? עזבו. 23.בוכים הרבה? אולי. 24.מי הבנאדם האחרון שנפגשתם איתו? נפגשתי? זאת אומרת מחוץ לבית? אממ. מישהו מהבית ספר... אין לי חברים להיפגש איתם
25.עם מי ממש בא לכם להפגש? תכלת. ואביב D: 26.עם מי בא לכם להתכתב עכשיו? תכלת ואביב XD 27.מי הבנאדם האחרון שהתכתבתם איתו? חן 28.מי הבנאדם האחרון שדיברתם איתו בטלפון? חברה שלי 29.כמה זמן דיברתם איתו? לא יודעת XD 2 דקות של צעקות תינוקיות כי אחויה וכלבי יצאו לטייל בברד O: 30.אוהבים לדבר בטלפון? לא. זה מחמם אותה XD 31.מהו משך הזמן הארוך ביותר שדיברתם בטלפון? שעה+- 32.מי הבנאדם האחרון ששלח לכם אסמס? לא יודעת... סלקום
33.למי שלחתם אסמס? לא זוכרת.. 34.אוהבים את המכנסיים שלכם? חחחחחחחחח 35.ממתי אתם בפורום? מאז שנפתח, כמובן
36.באילו עוד פורומים אתם? זה, סימפל וסמויה בעוד כמה
37.מי האדם האחרון שהייתם אצלו? מי זוכר? זה היה בטח לפני חודש... ואצל חברה שלי... 38.שותים קפה? איכ 39.אוהבים את הריח של הקפה? איכ 40.כמה סוכר אתם בדר"כ שמים בקפה? איכ 41.וכמה סוכר בתה? איכ 42.אוהבים שוקו? איכ 43.מבקבוק או מהכנה בבית? בקבוק XDD 44.שוקו חם או קר? קר 45.שוקולית או נסקוויק? נסוויק? מה זה?
46.אוהבים במבה או ביסלי? במסלי 47.אוהבים לאכול? חח לא 48.מה עשיתם אתמול? הייתי בבית, כמובן. 49.מה שונאים לאכול? קיינדאוף 50.מה אתם מתכננים לעשות מחר? בית ספר ושוב להירקב בבית.. בעצם לא... אני צריכה ללכת לעבוד על עבודה עם כמה "חברים" אושר גדול
ובכלל לאמא שלי יש מחר יומולדת
51.לומדים מחר? כן. 52.מה היום האהוב עליכם בשבוע? שבת. 53.ואוהבים סופ"ש? מאוד. 54.מה החג האהוב עליכם? החופש הגדול -
חג הילדים. 55.מה החג השנוא עליכם? ראש השנה... ופורים
56.מה הציון הכי נמוך שקיבלתם? 66
57.ובתעודה? 85? XD 58.מה המקצוע האהוב עליכם? אין. 59.והשנוא? הכל. 60.מי המורה האהוב עליכם? אין. 61.והשנוא? דרור. איכככככ)*&^%$# 62.נמשכתם פעם למורה? XDDDDDDDDDDDDDD 63.יש מורה שמלמד אתכם יותר ממקצוע אחד? לצערי. המחנכת שלי מלמדת אותי היסטוריה וחושבת שהיא יכולה לערבב. כלבה. בשיעור חינוך היא לימדה לענות על שאלות ואז נתנה לנו להתנסות עם שאלות בהיסטוריה שבאמת צריך לענות עליהן! 64.מורה פעם נמשך אליכם? XDDDDDDDD 65.איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? מי אגינסט דה וורלד - סימפל 66.מה השעה עכשיו? 18:54 67.מתי פעם אחרונה טעיתם במשהו? לא יודעת... 68.מתי לאחרונה התחרטתם על משהו?
69.פעם הייתם גאים במשהו שעשיתם? אולי... 70.מתי לאחרונה הייתם גאים במשהו שעשיתם? לא יודעת... 71.אתם יושבים בכיתה בשולחנות או בטורים? טורים
שורה אחרונה
ליד הילד הכי מצחיק! כל היום אנחנו עושים שיחות בין ילדה מפגרת מהכיתה שלנו לבין המורה XD מדברים בקולות שלהן XD שתי אנשות מפגרות XD 72.מהי שגיאת החטיב שקורת לכם הכי הרבה? XDDDDDD לא יודעת... אין לי מכיתה ג'-ד' XD 73.מה הסמיילי החביב עליכם? D: ו-XD 74.אוהבים את:D? –ואת><? D: כן. >< - לא 75.ליד מי אתם יושבים בכיתה? הילד הכי מצחיק בכיתה XD 76.אתם יושבים קרוב או רחוק מהמורה? רחוק
77.לאיזה סמיילי נדבקתם לאחרונה? D: 78.ליד מי הייתם רוצים לשבת? חברה שלי. 79.מאחרים הרבה? לא
אבל... תיכוניסטים של הפסקות
עד שהמורה באה וחייבים להיכנס XD 80.מכינים ש.ב? כן
81.מצליחים במבחנים? כן
82.כמה זמן לפני מבחן אתם מתכוננים? חצי שעה לפני שהוא מתחיל XD אבל זה תלוי אם זה ספרות והיסטוריה או לא... 83.איך אתם מתכוננים למבחנים? XDDDDDDDD קוראת את מה שכתוב במחברת D: 84.אוהבים להתכונן לבד או עם חברים? לבד... 85.יש מקצועות שאתם לא מתכוננים אליהם? איזה? חחחחחחח הכל חוץ מספרות והיסטוריה O: וגיאוגרפיה כי המורה שלי [והוא בן] זונה. 86.לומדים עם מורה פרטי? לא O: 87.מה דעתכם על מורים פרטיים? חושבים שהם חכמים XD 88.מבקשים לפעמים עזרה מההורים? במה? חחח מאחותי... בכל דבר
89.מה השעה עכשיו? 18:57 90.נהנים בינתיים מהשאלון? חחח לא
סתם כן.. 91.כתבתם פעם שאלון בעצמכם? כן 92.כמה שאלות היו בו? לא מעט? 93.אוהבים לכתוב שאלונים? לא
94.מעדיפים סקרים או שאלונים? שאלונים D: 95.פעם קרה שכתבתם שאלון ואף אחד לא ענה עליו? כן
96.מה אתם לובשים עכשיו? בגדים 97.מה הצבע השולט בארון שלכם? לא יודעת O: כחול? XD 98.ומה הצבע הפחות שולט? לבן XD 99.קוסקוס או פתיתים? פתיתים 100.שאלה אחרונה!! יאי! אכלתם פעם מנה חמה? בטח.

3has3

New member
../images/Emo112.gif ואני חייבת לציין

שבאחת השאלות של מה אני עושה מחר עשיתי "חברים" כי יש שם ילד מפגר אחד שלא קשור לקבוצה שלי
זונה. D:

fat lip

New member
cause ive been waiting for a mircale

and i'm not leaving. 1.מה הדבר האחרון שאכלתם? שוקולדד. 2.מה השיר האחרון ששמעתם? mircale של פראמור. דה. אני הרגע שומעת את ה-25 שירים הכי מושמעים שלי באייטונז. ווהו. 3.מה בא לכם לשמוע עכשיו? פראמור. ובדיוק התחיל לי אבריל לאבין. כאילו מה את קשורה. כחגחכןדגגכד. 4.למי אתם הכי מתגעגעים עכשיו? לאף אחד 5.יש לכם בע"ח? איי וויש 6.מי עשה לכם את השבוע? אף אחד =] 7.ממי התאכזבתם השבוע? השבוע? זה יומיומי. 8.מה אתם לובשים עכשיו? ג'ינס וקפוצ'ון שחור של בית ספר 9.מה אתם מעדיפים, ג'ינס או טרנינג? ג'ינס 10.מה אתם עומדים לעשות אחרי השאלון הזה? את אבא שלך חהחחהחהחהחה. 11.מה עשיתם לפני השאלון הזה? ראיתי תלמה ולואיז 12.מה המצברוח שלכם? (מ1-10)- 8 13.מה השפיע על המצברוח שלכם? המבחן המסריח בערבית אבל הוא לא מדכא אותי 14.כמה קיבלתם במבחן האחרון שלכם? 89 בערביתתתתתתתתתת 15.כמה אתם משערים שתקבלו במבחן הבא שלכם? 60 בהיסטוריה..בטוח =\ 16.מי הבנאדם האחרון שחייך אליכם? אמא שלי 17.מי הבנאדם האחרון שראה אתכם מחייכים? חברה שלי 18.למה חייכתם? "לאן את הולכת?? מבריזה אה??" " D: " 19.אוהבים לחייך? יאפ 20.מי הבנאדם האחרון שראה אתכם בוכים? אמא שלי 21.אוהבים לבכות? לא XDDDDDDDD 22.מתי בכיתם לאחרונה? למה? אתמול..הרגשתי ממש ממש רע 23.בוכים הרבה? ממש לא 24.מי הבנאדם האחרון שנפגשתם איתו? תגדירו נפגש 25.עם מי ממש בא לכם להפגש? עם אחותך 26.עם מי בא לכם להתכתב עכשיו? כל אחד 27.מי הבנאדם האחרון שהתכתבתם איתו? חברה שלי שאאאאאאאאני 28.מי הבנאדם האחרון שדיברתם איתו בטלפון? אמא שלי 29.כמה זמן דיברתם איתו? דקה oO 30.אוהבים לדבר בטלפון? לא ממש 31.מהו משך הזמן הארוך ביותר שדיברתם בטלפון? שעה וחצי-שעתיים 32.מי הבנאדם האחרון ששלח לכם אסמס? חברה שלי אאאאאדווה 33.למי שלחתם אסמס? לא זוכרת 34.אוהבים את המכנסיים שלכם? כן? 35.ממתי אתם בפורום? מאז שהוא נפתח! ימי הקומונה! 36.באילו עוד פורומים אתם? גוד שארלוט וMCR [אני בכלל לא אוהבת אותם..אבל טוב..] 37.מי האדם האחרון שהייתם אצלו? חברה שלי דאאאאאנה 38.שותים קפה? לא 39.אוהבים את הריח של הקפה? לא 40.כמה סוכר אתם בדר"כ שמים בקפה? אני לא שותה כוס רבאק 41.וכמה סוכר בתה? כפית וחצי 42.אוהבים שוקו? אהא 43.מבקבוק או מהכנה בבית? כל עוד זה שוקו.. 44.שוקו חם או קר? קר 45.שוקולית או נסקוויק? שוקולית 46.אוהבים במבה או ביסלי? שניהם 47.אוהבים לאכול? תלוי מה חהחהחהחהח. 48.מה עשיתם אתמול? הייתי בבית ספר oO 49.מה שונאים לאכול? עגבניות\בצל 50.מה אתם מתכננים לעשות מחר?שיעור גיטרה וויפי 51.לומדים מחר. אני לא עונה לשאלות עם נקודה במקום סימן שאלה 52.מה היום האהוב עליכם בשבוע? שישי 53.ואוהבים סופ"ש? מאווד 54.מה החג האהוב עליכם? פסח 55.מה החג השנוא עליכם?אנערף 56.מה הציון הכי נמוך שקיבלתם? 0 57.ובתעודה?55 58.מה המקצוע האהוב עליכם? אנגלית 59.והשנוא? פיזיקה 60.מי המורה האהוב עליכם? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 61.והשנוא? כולם 62.נמשכתם פעם למורה? ROFL 63.יש מורה שמלמד אתכם יותר ממקצוע אחד? כן 64.מורה פעם נמשך אליכם? O:- אנערף? 65.איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? time to dance של פאניק 66.מה השעה עכשיו? 19:10 67.מתי פעם אחרונה טעיתם במשהו? לאדעת 68.מתי לאחרונה התחרטתם על משהו? אני לא מתחרטת על כלום 69.פעם הייתם גאים במשהו שעשיתם? well obviously. 70.מתי לאחרונה הייתם גאים במשהו שעשיתם? באיזה ציור 71.אתם יושבים בכיתה בשולחנות או בטורים? שולחנות בטורים. XD 72.מהי שגיאת החטיב שקורת לכם הכי הרבה? מקובקב או מקוקו, איך שלא כותבים MEKUVKAV מהמילה קו.. אין לי מושג אין כותבים את זה 73.מה הסמיילי החביב עליכם? "=]" ":)" "o_o" 74.אוהבים את:D? –ואת><? לא אוהבת אבל משתמשת 75.ליד מי אתם יושבים בכיתה? חברה שלי שאאאני. שצוינה כבר בשאלון. 76.אתם יושבים קרוב או רחוק מהמורה? רחוק 77.לאיזה סמיילי נדבקתם לאחרונה? "XD" למרות שאני לא אוהבת 78.ליד מי הייתם רוצים לשבת? כיף לי עם שאאאני 79.מאחרים הרבה? כבר לא כל כך 80.מכינים ש.ב? לא 81.מצליחים במבחנים? ככהככה 82.כמה זמן לפני מבחן אתם מתכוננים? יום במקרה הכי גרוע יומיים 83.איך אתם מתכוננים למבחנים? רוצה לדעת מה אבא שלי עושה גם? 84.אוהבים להתכונן לבד או עם חברים? לבד 85.יש מקצועות שאתם לא מתכוננים אליהם? איזה? אנגלית 86.לומדים עם מורה פרטי? כן 87.מה דעתכם על מורים פרטיים? המורה הפרטית שלי למתמטיקה שולטת. 88.מבקשים לפעמים עזרה מההורים? במה? חחחחחחחחחחחחחחחח 89.מה השעה עכשיו? 19:13. אולי תקנה שעון? 90.נהנים בינתיים מהשאלון? סוג של 91.כתבתם פעם שאלון בעצמכם? נראה לי 92.כמה שאלות היו בו? נשב נדבר 93.אוהבים לכתוב שאלונים? פנו אליי באמצעות עו"ד בלבד 94.מעדיפים סקרים או שאלונים? אמאשך פנויה? 95.פעם קרה שכתבתם שאלון ואף אחד לא ענה עליו? פאט ליפ שולט 96.מה אתם לובשים עכשיו? אני עכשיו שומעת את פאט ליפ אחרי הרבה זמן 97.מה הצבע השולט בארון שלכם? מלא זמן לא שמעתי אותו באמת..אני חולה עליו אבל 98.ומה הצבע הפחות שולט? צבע פחות שולט=צבע רצסיבי 99.קוסקוס או פתיתים? אבאשךךךךךךךךךךךךךךךךךך 100.שאלה אחרונה!! יאי! אכלתם פעם מנה חמה? היום

DontWakeMeUp

New member
חחחחחח את מצחיקה אותי....DDDDDD:

.מה אתם עומדים לעשות אחרי השאלון הזה? את אבא שלך חהחחהחהחהחה.

fat lip

New member
ולסתיו מייזל

ולתמי חן שהביאה לי 55 בתעודה בספרות כיתה ז' אינעל אחותה :)

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifחחחח יגיע../images/Emo6.gif

היום דיברתי עם מאי בכיתה והבאתי לה את הפתק שרשמתי עליו את השמות והיא כזה- טוב מאיפה היא מכירה את החברות שלי מהיסודי

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifלייק עונה כזה../images/Emo3.gif

הממ כן .. 100 שאלות שגנבתי מפורום סקרים ושאלונים ^^ , כרגיל ... הממ וסורי שלא פתחתי שבוע קודם תפינה , אז פתחתי אותה השבוע במקום .. P: ^^ . זה קצת ארוך אבל אל תתעצלו D: 1.מה הדבר האחרון שאכלתם? וופל ושתית קפה
2.מה השיר האחרון ששמעתם? build god then well talk 3.מה בא לכם לשמוע עכשיו? כלום 4.למי אתם הכי מתגעגעים עכשיו? נית
5.יש לכם בע"ח? נופ 6.מי עשה לכם את השבוע? אני עשיתי לעצמי את השבוע 7.ממי התאכזבתם השבוע? מהמורה הזבל לאומנות שנתנה לי 80
8.מה אתם לובשים עכשיו? חולצת בצפר בצבע צהוב בננה וקורדרוי סקיני 9.מה אתם מעדיפים, ג'ינס או טרנינג? נמנמנמ טרנינג יותר נוח, ג'ינס יותר יפה 10.מה אתם עומדים לעשות אחרי השאלון הזה? כלום 11.מה עשיתם לפני השאלון הזה? רבתי עם אחותי הדפוקה 12.מה המצברוח שלכם? (מ1-10)- 5 13.מה השפיע על המצברוח שלכם? ה-80 באומנות ואחותי הסתומה 14.כמה קיבלתם במבחן האחרון שלכם? 98
15.כמה אתם משערים שתקבלו במבחן הבא שלכם? 90 16.מי הבנאדם האחרון שחייך אליכם? מיי סיסטר
17.מי הבנאדם האחרון שראה אתכם מחייכים? חברה שלי 18.למה חייכתם? כי היא עשתה לי שאלון ויצאו לי תשובות מפגרות 19.אוהבים לחייך? יאס
20.מי הבנאדם האחרון שראה אתכם בוכים? אהההה לא זוכרת
21.אוהבים לבכות? לפעמים
22.מתי בכיתם לאחרונה? גם... לא זוכרת למה? ככה
23.בוכים הרבה? די 24.מי הבנאדם האחרון שנפגשתם איתו? חברה שלי נועה 25.עם מי ממש בא לכם להפגש? עם הפורוםםםם אללה מפגש!! 26.עם מי בא לכם להתכתב עכשיו? עם אפחד. בא לי להיות לבד 27.מי הבנאדם האחרון שהתכתבתם איתו? חנהי 28.מי הבנאדם האחרון שדיברתם איתו בטלפון? אמא 29.כמה זמן דיברתם איתו? כמה שניות בערך 30.אוהבים לדבר בטלפון? יאפ 31.מהו משך הזמן הארוך ביותר שדיברתם בטלפון? הווו מי זוכר 32.מי הבנאדם האחרון ששלח לכם אסמס? אמא 33.למי שלחתם אסמס? לא יודעת. זה לא נשמר בדואר יוצא 34.אוהבים את המכנסיים שלכם? כן 35.ממתי אתם בפורום? מאז שהוא נפתח [3.12.07
] 36.באילו עוד פורומים אתם? פול אאוט בוי, אבל בזמן האחרון קצת נטשתי 37.מי האדם האחרון שהייתם אצלו? כבר שנים שלא יצאתי מהביתXDD 38.שותים קפה? נס קפה 39.אוהבים את הריח של הקפה? הווו מאודדד 40.כמה סוכר אתם בדר"כ שמים בקפה? 2 כפיות 41.וכמה סוכר בתה? כנ"ל 42.אוהבים שוקו? רק שוקו משקית או שוקולטה של מכונות
43.מבקבוק או מהכנה בבית? בקבוק 44.שוקו חם או קר? חםםםם 45.שוקולית או נסקוויק? נסקוויק 46.אוהבים במבה או ביסלי? שניהם
47.אוהבים לאכול? מ-א-ו-ד 48.מה עשיתם אתמול? כלום 49.מה שונאים לאכול? כמעט כול דבר ירוק, חוץ מכמה
50.מה אתם מתכננים לעשות מחר? כלום 51.לומדים מחר. טוב? 52.מה היום האהוב עליכם בשבוע? FRIDAY 53.ואוהבים סופ"ש? YES 54.מה החג האהוב עליכם? פסח 55.מה החג השנוא עליכם? כיפור:- [56.מה הציון הכי נמוך שקיבלתם? 57 אבל זה היה בכיתה ז 57.ובתעודה? 70, גם בכיתה ז 58.מה המקצוע האהוב עליכם? יש הרבה: מתמטיקה, ערבית, מדעים, חינוך... 59.והשנוא? גם הרבה: היסטוריה, תנך, שלח, ספרות, מצורשת, אזרחות, ספורט
60.מי המורה האהוב עליכם? המחנכת 61.והשנוא? אההה... המורה לספרות 62.נמשכתם פעם למורה? איכ לא 63.יש מורה שמלמד אתכם יותר ממקצוע אחד? כן 64.מורה פעם נמשך אליכם? ג'יז, יש מצב O:- 65.איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? שקט 66.מה השעה עכשיו? 20.06 67.מתי פעם אחרונה טעיתם במשהו? לא יודעת 68.מתי לאחרונה התחרטתם על משהו? כנ"ל 69.פעם הייתם גאים במשהו שעשיתם? הווו הרבה 70.מתי לאחרונה הייתם גאים במשהו שעשיתם? שוב, לא זוכרת
71.אתם יושבים בכיתה בשולחנות או בטורים? טורים 72.מהי שגיאת החטיב שקורת לכם הכי הרבה? הין לי שגיוט חטיב73 .מה הסמיילי החביב עליכם?
74.אוהבים את:D? –ואת><? יש אהובים יותר 75.ליד מי אתם יושבים בכיתה? ילד אחד
76.אתם יושבים קרוב או רחוק מהמורה? קרוב 77.לאיזה סמיילי נדבקתם לאחרונה?
78.ליד מי הייתם רוצים לשבת? ל-ב-ד-! 79.מאחרים הרבה? NOP 80.מכינים ש.ב? YES 81.מצליחים במבחנים? YES 82.כמה זמן לפני מבחן אתם מתכוננים? ערב לפני 83.איך אתם מתכוננים למבחנים? חוזרת על החומר 84.אוהבים להתכונן לבד או עם חברים? לבדי. 85.יש מקצועות שאתם לא מתכוננים אליהם? איזה? לא יודעת, כול פעם זה משתנה, תלוי כמה אני יודעת את החומר 86.לומדים עם מורה פרטי? כן, פעם בשבועיים למתמטיקה 87.מה דעתכם על מורים פרטיים? לא ממש אכפת לי מהם. 88.מבקשים לפעמים עזרה מההורים? במה? כמעט ואף פעם 89.מה השעה עכשיו? 20.10 90.נהנים בינתיים מהשאלון? YES BITCH 91.כתבתם פעם שאלון בעצמכם? כן 92.כמה שאלות היו בו? נראה לי 50 93.אוהבים לכתוב שאלונים? לא 94.מעדיפים סקרים או שאלונים? שניהם 95.פעם קרה שכתבתם שאלון ואף אחד לא ענה עליו? NOP 96.מה אתם לובשים עכשיו? כבר אמרתי
97.מה הצבע השולט בארון שלכם? חום 98.ומה הצבע הפחות שולט? אדום 99.קוסקוס או פתיתים? שניהם
100.שאלה אחרונה!! יאי! אכלתם פעם מנה חמה? כן, זה כזה יאמי!!

ללהלהלהלה [:

1.מה הדבר האחרון שאכלתם? שוקולד
2.מה השיר האחרון ששמעתם? potential breakup song >< 3.מה בא לכם לשמוע עכשיו? לאדעת. 4.למי אתם הכי מתגעגעים עכשיו? אפחד D: 5.יש לכם בע"ח? לא >: 6.מי עשה לכם את השבוע? הממ ... חחח תעברו לשאלה הבאה P ; 7.ממי התאכזבתם השבוע? אפחדD: 8.מה אתם לובשים עכשיו? פיג'מה P ; 9.מה אתם מעדיפים, ג'ינס או טרנינג? ג'ינססססס . ! 10.מה אתם עומדים לעשות אחרי השאלון הזה? TV [ = 11.מה עשיתם לפני השאלון הזה? שיעורים *שורק* 12.מה המצברוח שלכם? (מ1-10)- 6. 13.מה השפיע על המצברוח שלכם? לאדעת , לא משו מיוחד
14.כמה קיבלתם במבחן האחרון שלכם? 90 ^ - ^ 15.כמה אתם משערים שתקבלו במבחן הבא שלכם? לאדעת D = 16.מי הבנאדם האחרון שחייך אליכם? חחחחח 17.מי הבנאדם האחרון שראה אתכם מחייכים? לאדעת - _ - 18.למה חייכתם?
19.אוהבים לחייך? לא : D 20.מי הבנאדם האחרון שראה אתכם בוכים? הממ לאזוכרת >< 21.אוהבים לבכות? ממש לא . 22.מתי בכיתם לאחרונה? למה? לאזוכרת , ממזמן D; 23.בוכים הרבה? לא P: 24.מי הבנאדם האחרון שנפגשתם איתו? המממ חברהD: 25.עם מי ממש בא לכם להפגש? אפחד. 26.עם מי בא לכם להתכתב עכשיו? אפחד. 27.מי הבנאדם האחרון שהתכתבתם איתו? חברה וידיד ניראלי ^^ 28.מי הבנאדם האחרון שדיברתם איתו בטלפון? אמא ; 29.כמה זמן דיברתם איתו? לא הרבה .. 30.אוהבים לדבר בטלפון? הממ כן , יחסית .. 31.מהו משך הזמן הארוך ביותר שדיברתם בטלפון? לאמודדת .. 32.מי הבנאדם האחרון ששלח לכם אסמס? ידיד ^^ 33.למי שלחתם אסמס? עניתי לידיד XD 34.אוהבים את המכנסיים שלכם? כן .. 35.ממתי אתם בפורום? הממ לפני שנה ניראלי או משו ; ; 36.באילו עוד פורומים אתם? פאניק, MCR וזהו ; 37.מי האדם האחרון שהייתם אצלו? חברהD: 38.שותים קפה? לא , לא אוהבת >< 39.אוהבים את הריח של הקפה? לא >< 40.כמה סוכר אתם בדר"כ שמים בקפה? לא שותה >< 41.וכמה סוכר בתה? 2 כפיות ככה , 2 וחצי ... P: 42.אוהבים שוקו? יאפ :] 43.מבקבוק או מהכנה בבית? גם וגם >< 44.שוקו חם או קר? בינוני כזה ... >< 45.שוקולית או נסקוויק? לאמשנה D: 46.אוהבים במבה או ביסלי? שניהם ; D 47.אוהבים לאכול? חחחחחחחחחח D: 48.מה עשיתם אתמול? לאזוכרת >< 49.מה שונאים לאכול? אבוקדו ; : 50.מה אתם מתכננים לעשות מחר? חוג P ; 51.לומדים מחר. כה . >< 52.מה היום האהוב עליכם בשבוע? שישי?! 53.ואוהבים סופ"ש? אהא. 54.מה החג האהוב עליכם? הכל כמעט ; ; 55.מה החג השנוא עליכם? - 56.מה הציון הכי נמוך שקיבלתם? הממ לא זוכרת D ; 57.ובתעודה? לא זוכרת D ; 58.מה המקצוע האהוב עליכם? - 59.והשנוא? - 60.מי המורה האהוב עליכם? - 61.והשנוא? - 62.נמשכתם פעם למורה? חחחח לא !!11 63.יש מורה שמלמד אתכם יותר ממקצוע אחד? כה >< 64.מורה פעם נמשך אליכם? O:- לא : DDDD 65.איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? אותו שיר זה שהיה בהתחלה ; ; עוד לא נגמר XD 66.מה השעה עכשיו? 20:50 [: 67.מתי פעם אחרונה טעיתם במשהו? הממ לא ממזמן ; ; ; 68.מתי לאחרונה התחרטתם על משהו? לאזוכרת. 69.פעם הייתם גאים במשהו שעשיתם? אהא ^^ 70.מתי לאחרונה הייתם גאים במשהו שעשיתם? לאזוכרת. 71.אתם יושבים בכיתה בשולחנות או בטורים? הא?! 72.מהי שגיאת החטיב שקורת לכם הכי הרבה? כתייייב***** . חחחחח 73.מה הסמיילי החביב עליכם? כלמיני DD: 74.אוהבים את:D? –ואת><? כה. P ; 75.ליד מי אתם יושבים בכיתה? כלפעם מישו אחר . 76.אתם יושבים קרוב או רחוק מהמורה? באמצע ; 77.לאיזה סמיילי נדבקתם לאחרונה? חחח המ ישלי כמה P ~ 78.ליד מי הייתם רוצים לשבת? - 79.מאחרים הרבה? לא >< 80.מכינים ש.ב? חח כה. 81.מצליחים במבחנים? יחסית :) 82.כמה זמן לפני מבחן אתם מתכוננים? לאדעת ... מעל לשעה מה שבטוח >< 83.איך אתם מתכוננים למבחנים? נוו באמת >< 84.אוהבים להתכונן לבד או עם חברים? גם וגם . 85.יש מקצועות שאתם לא מתכוננים אליהם? איזה? - 86.לומדים עם מורה פרטי? כה, מורה לאנגלית P ~ 87.מה דעתכם על מורים פרטיים? נחמד. 88.מבקשים לפעמים עזרה מההורים? במה? לפעמים , אם צריך. 89.מה השעה עכשיו? 20:53 90.נהנים בינתיים מהשאלון? נחמד >< 91.כתבתם פעם שאלון בעצמכם? לא, מה אין לי חיים ? D ; 92.כמה שאלות היו בו? -_- 93.אוהבים לכתוב שאלונים?
94.מעדיפים סקרים או שאלונים? שאלונים
95.פעם קרה שכתבתם שאלון ואף אחד לא ענה עליו? חחחחחחח 96.מה אתם לובשים עכשיו? שאלתם כבר ; 97.מה הצבע השולט בארון שלכם? צבעוני
98.ומה הצבע הפחות שולט?
99.קוסקוס או פתיתים? פתיתים !1
100.שאלה אחרונה!! יאי! אכלתם פעם מנה חמה? כה, באלי עכשיו לאכול אחת , עשיתם לי חשק XDD . - צ'או צ'או . [:

Ich

1.מה הדבר האחרון שאכלתם? מילקי
2.מה השיר האחרון ששמעתם? Evanescence - Haunted 3.מה בא לכם לשמוע עכשיו? כלום.. 4.למי אתם הכי מתגעגעים עכשיו? לאחותי.. 5.יש לכם בע"ח? לא 6.מי עשה לכם את השבוע? כלום X: 7.ממי התאכזבתם השבוע? אפחד 8.מה אתם לובשים עכשיו? חולצה ומכנס?.. 9.מה אתם מעדיפים, ג'ינס או טרנינג? ג'ינס 10.מה אתם עומדים לעשות אחרי השאלון הזה? לא יודעת..חח 11.מה עשיתם לפני השאלון הזה? הייתי בפורום מכ"ר 12.מה המצברוח שלכם? (מ1-10)- 7 13.מה השפיע על המצברוח שלכם? מבחן באנגלית- 50 14.כמה קיבלתם במבחן האחרון שלכם? 50
15.כמה אתם משערים שתקבלו במבחן הבא שלכם? נכשל סביר להניח
16.מי הבנאדם האחרון שחייך אליכם? אמא
17.מי הבנאדם האחרון שראה אתכם מחייכים? ידיד שלי 18.למה חייכתם? כי הוא ניסה לעודד אותי X: 19.אוהבים לחייך? כן 20.מי הבנאדם האחרון שראה אתכם בוכים? ידיד שלי 21.אוהבים לבכות? כן 22.מתי בכיתם לאחרונה? למה? לא חשוב... 23.בוכים הרבה? לפעמים.. 24.מי הבנאדם האחרון שנפגשתם איתו? עם חברות 25.עם מי ממש בא לכם להפגש? עם ידיד שלי.. 26.עם מי בא לכם להתכתב עכשיו? עם ידיד שלי
והוא לא מחובר :S 27.מי הבנאדם האחרון שהתכתבתם איתו? נילי 28.מי הבנאדם האחרון שדיברתם איתו בטלפון? אמא 29.כמה זמן דיברתם איתו? כמה דקות.. 30.אוהבים לדבר בטלפון? לא כל כך 31.מהו משך הזמן הארוך ביותר שדיברתם בטלפון? רבע שעה XDD 32.מי הבנאדם האחרון ששלח לכם אסמס? ~בודקת~ אח שלי 33.למי שלחתם אסמס? לחברה 34.אוהבים את המכנסיים שלכם? כן
35.ממתי אתם בפורום? מאז שהוא קם ...אני המנהלת כאילו
36.באילו עוד פורומים אתם? מכ"ר ,סימפל פלאן ,פול אאוט בוי 37.מי האדם האחרון שהייתם אצלו? לא זוכרת XD 38.שותים קפה? לא 39.אוהבים את הריח של הקפה? לא.. 40.כמה סוכר אתם בדר"כ שמים בקפה?
41.וכמה סוכר בתה? אני שונאת תה 42.אוהבים שוקו? כן כן כן
43.מבקבוק או מהכנה בבית? מהכנה ,ברור ! 44.שוקו חם או קר? חם 45.שוקולית או נסקוויק? לא יודעת..XD 46.אוהבים במבה או ביסלי? במבה 47.אוהבים לאכול? כן 48.מה עשיתם אתמול? עשיתי שיעורים X: 49.מה שונאים לאכול? חצילים 50.מה אתם מתכננים לעשות מחר? לישון... 51.לומדים מחר.? כן
52.מה היום האהוב עליכם בשבוע? שישי 53.ואוהבים סופ"ש? כן 54.מה החג האהוב עליכם? פסח 55.מה החג השנוא עליכם? חנוכה.. 56.מה הציון הכי נמוך שקיבלתם? 15
57.ובתעודה? 30 58.מה המקצוע האהוב עליכם? שיעור חופשי
59.והשנוא? איכסטוריה 60.מי המורה האהוב עליכם? שמחה..היא קורעת מצחוק XD 61.והשנוא? אורלי המורה ללשון..היא פשוט שונאת אותי!!!~ 62.נמשכתם פעם למורה? אלוהים ,ממש לא 63.יש מורה שמלמד אתכם יותר ממקצוע אחד? לא 64.מורה פעם נמשך אליכם? O:- ? אני מקווה שלא.. 65.איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? The Only One של אונסנס 66.מה השעה עכשיו? 21:12 67.מתי פעם אחרונה טעיתם במשהו? עכשיו 68.מתי לאחרונה התחרטתם על משהו? היום 69.פעם הייתם גאים במשהו שעשיתם? כן 70.מתי לאחרונה הייתם גאים במשהו שעשיתם? לא זוכרת 71.אתם יושבים בכיתה בשולחנות או בטורים? שולחנות 72.מהי שגיאת החטיב שקורת לכם הכי הרבה? אין.. 73.מה הסמיילי החביב עליכם?
74.אוהבים את:D? –ואת><? כן 75.ליד מי אתם יושבים בכיתה? לבד...הכי אחי 76.אתם יושבים קרוב או רחוק מהמורה? בפינה כזה.. 77.לאיזה סמיילי נדבקתם לאחרונה?
78.ליד מי הייתם רוצים לשבת? לבד בדד 79.מאחרים הרבה? לא 80.מכינים ש.ב? לפעמים
81.מצליחים במבחנים? ככה ככה 82.כמה זמן לפני מבחן אתם מתכוננים? יומיים שלושה 83.איך אתם מתכוננים למבחנים? מסכמת וקוראת הרבה.. 84.אוהבים להתכונן לבד או עם חברים? לבד 85.יש מקצועות שאתם לא מתכוננים אליהם? איזה? אין.. 86.לומדים עם מורה פרטי? לא 87.מה דעתכם על מורים פרטיים? לא התעמקתי בנושא
88.מבקשים לפעמים עזרה מההורים? במה? לא... 89.מה השעה עכשיו? 21:24 90.נהנים בינתיים מהשאלון? פסדר.. 91.כתבתם פעם שאלון בעצמכם? לא חח 92.כמה שאלות היו בו?... 93.אוהבים לכתוב שאלונים?.... 94.מעדיפים סקרים או שאלונים? שאלונים 95.פעם קרה שכתבתם שאלון ואף אחד לא ענה עליו?....... 96.מה אתם לובשים עכשיו? חולצה ומכנס
97.מה הצבע השולט בארון שלכם? שחור 98.ומה הצבע הפחות שולט? ורוד ?
99.קוסקוס או פתיתים? פתיתים
100.שאלה אחרונה!! יאי! אכלתם פעם מנה חמה? כןכןכן
וואי איזה חופר זה

DarkRomance

New member
עונה ../images/Emo163.gif../images/Emo185.gif

1.מה הדבר האחרון שאכלתם?קורונפלקס 2.מה השיר האחרון ששמעתם?וויסז של סאוסין 3.מה בא לכם לשמוע עכשיו?חח לא יודעת 4.למי אתם הכי מתגעגעים עכשיו?מממ 5.יש לכם בע"ח?יאפ :) 6.מי עשה לכם את השבוע?המשפחה והחברים :) 7.ממי התאכזבתם השבוע?ממ לא יודעת 8.מה אתם לובשים עכשיו?ג'ינס אדום (סקיני אבל לא צמוד צמוד) חולצה של תאמינו או לא וסווטשירט תכלת
9.מה אתם מעדיפים, ג'ינס או טרנינג?ג'ינס 10.מה אתם עומדים לעשות אחרי השאלון הזה?אממ..לא יודעת.. לראות טלויזיה נראה לי 11.מה עשיתם לפני השאלון הזה?למדתי למתמטיקה
12.מה המצברוח שלכם? (מ1-10)-8 13.מה השפיע על המצברוח שלכם?לא יודעת 14.כמה קיבלתם במבחן האחרון שלכם?X: 15.כמה אתם משערים שתקבלו במבחן הבא שלכם?אממ לא יודעת יש לנו כל כך הרבה מבחנים>< 16.מי הבנאדם האחרון שחייך אליכם?אמממממממ ההורים שלי חח 17.מי הבנאדם האחרון שראה אתכם מחייכים?גם
18.למה חייכתם?ממונית הכסף..
19.אוהבים לחייך?ברור! מי לא D: 20.מי הבנאדם האחרון שראה אתכם בוכים?לא יודעת.. 21.אוהבים לבכות?ממש לא! 22.מתי בכיתם לאחרונה? למה? לא זוכרת.. 23.בוכים הרבה?לא 24.מי הבנאדם האחרון שנפגשתם איתו?ג'וי חברה שלי 25.עם מי ממש בא לכם להפגש?לא יודעת הרבה אנשים 26.עם מי בא לכם להתכתב עכשיו? חחח לא יודעת 27.מי הבנאדם האחרון שהתכתבתם איתו? הבנאדם האחרון?? התכתבתי עם אביב!!!
28.מי הבנאדם האחרון שדיברתם איתו בטלפון?ממ לא זוכרת... 29.כמה זמן דיברתם איתו?.. 30.אוהבים לדבר בטלפון?כן מאוד!! 31.מהו משך הזמן הארוך ביותר שדיברתם בטלפון?חצי שעה ואז התחלפנו... כאילו אני התקשרתי בחזרה אחר כך
32.מי הבנאדם האחרון ששלח לכם אסמס? חח חברה שלי גיה...שכנה שלי.... 33.למי שלחתם אסמס?גיה 34.אוהבים את המכנסיים שלכם? מאוד! 35.ממתי אתם בפורום?אממממ לא יודעת... 36.באילו עוד פורומים אתם?קומונה סינמה ביזאר פורום אופנה אלטרנטיבית ופה כמובן! 37.מי האדם האחרון שהייתם אצלו? אממ הייתי בקן 38.שותים קפה? לא ממש.. 39.אוהבים את הריח של הקפה? של לטה אני אוהבת.. של שחור ממש לא :S 40.כמה סוכר אתם בדר"כ שמים בקפה?
2-3
חחח
41.וכמה סוכר בתה?גם 42.אוהבים שוקו? ברוררררררררר
43.מבקבוק או מהכנה בבית? מבקבוק יטבתה!!! 44.שוקו חם או קר?קר
45.שוקולית או נסקוויק? שוקולית 46.אוהבים במבה או ביסלי? שניהם 47.אוהבים לאכול?מאוד חח 48.מה עשיתם אתמול?אתמול? אממ שיעור מתמטיקה
ובצפר
49.מה שונאים לאכול?ירקות
כןכן אני מאילו שלא אוכלים ירקות... 50.מה אתם מתכננים לעשות מחר?יש טיול! 51.לומדים מחר.אממ לא! יש טיול של הבצפר 52.מה היום האהוב עליכם בשבוע?רביעי ראשון שישי שבת חח 53.ואוהבים סופ"ש? D: יאפ 54.מה החג האהוב עליכם? פורים נראה לי ופסח,יש חופש גדול אבל הם קיצרו אותו השנה
55.מה החג השנוא עליכם?חח לא יודעת 56.מה הציון הכי נמוך שקיבלתם? X: 57.ובתעודה?X: 58.מה המקצוע האהוב עליכם? אומנות נראה לי 59.והשנוא? אוי ערבית, היסטוריה, תנ"ך... ועוד ועוד.. 60.מי המורה האהוב עליכם? אולי המורה לאומנות...ללא יודעת 61.והשנוא?יש כל כך הרבה 62.נמשכתם פעם למורה?חחחחחחח
ממש לא
63.יש מורה שמלמד אתכם יותר ממקצוע אחד?כן... אותה מורה לביולוגיה ולמדעים 64.מורה פעם נמשך אליכם? O:- לא..
65.איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע?לא מתנגן 66.מה השעה עכשיו?9:25 בערב 67.מתי פעם אחרונה טעיתם במשהו?במבחן האחרון חח 68.מתי לאחרונה התחרטתם על משהו?לא יודעת 69.פעם הייתם גאים במשהו שעשיתם?בטח! 70.מתי לאחרונה הייתם גאים במשהו שעשיתם? אמ לא יודעת.. השבוע מטוח מתישהו 71.אתם יושבים בכיתה בשולחנות או בטורים?מה זאת אומרת? שולחנות שמתאימים לשניים מסודרים בטורים.. חח 72.מהי שגיאת החטיב שקורת לכם הכי הרבה?חחח
לא יודעת 73.מה הסמיילי החביב עליכם? P: 74.אוהבים את:D? –ואת><? מה?
75.ליד מי אתם יושבים בכיתה?מממ כשהמורות טיפשות כל פעם יושביל ליד מי שבא..חח 76.אתם יושבים קרוב או רחוק מהמורה?אממ לא יודעת נראה לי יחסית קרוב 77.לאיזה סמיילי נדבקתם לאחרונה?
78.ליד מי הייתם רוצים לשבת?לא יודעת.. 79.מאחרים הרבה? לא 80.מכינים ש.ב? ממ לפעמיםם כן לפעמים לא 81.מצליחים במבחנים? אממ לא יודעת 82.כמה זמן לפני מבחן אתם מתכוננים?תללוי איזה מבחן בדרך כלל יומיים שלוש... 83.איך אתם מתכוננים למבחנים? .. 84.אוהבים להתכונן לבד או עם חברים? לא יודעת 85.יש מקצועות שאתם לא מתכוננים אליהם? איזה? לכל המקצועות אני מתכנונת 86.לומדים עם מורה פרטי?יאפ 87.מה דעתכם על מורים פרטיים? זה טוב.. זה עוזר... חח לי לפחות 88.מבקשים לפעמים עזרה מההורים? במה? ברור בכל מיני 89.מה השעה עכשיו?9:30 90.נהנים בינתיים מהשאלון? יאפ 91.כתבתם פעם שאלון בעצמכם?נופ 92.כמה שאלות היו בו?לא כתבתי.. 93.אוהבים לכתוב שאלונים?לא 94.מעדיפים סקרים או שאלונים?חח שניהם 95.פעם קרה שכתבתם שאלון ואף אחד לא ענה עליו?--- אני לא כותבת שאלונים 96.מה אתם לובשים עכשיו?כמו מה שלבשתי קודם! 97.מה הצבע השולט בארון שלכם?אין..משהו שולט.. 98.ומה הצבע הפחות שולט?ורוד! 99.קוסקוס או פתיתים?פתיתים 100.שאלה אחרונה!! יאי! אכלתם פעם מנה חמה? כן..:\\

יש לי שביתה מחר !!$#%*&^%$ ../images/Emo101.gif

DDDD:::::: 1.מה הדבר האחרון שאכלתם? במבה
2.מה השיר האחרון ששמעתם? My Chemical Romance - The Sharpest Lives
3.מה בא לכם לשמוע עכשיו? שאלה קשה
4.למי אתם הכי מתגעגעים עכשיו? לידיד שלי ולחברות שלי
5.יש לכם בע"ח? אכן
כלב שקוראים לו קוקו
6.מי עשה לכם את השבוע? רוחה, שלי ועוד מישהו
7.ממי התאכזבתם השבוע? מחברה שלי פז.. לא ציפיתי שאני אתאכזב ממנה כל כך
8.מה אתם לובשים עכשיו? דגמ"ח אפור ומגניב מ-FOX
ו-3 שכבות של חולצות שהעליונה ביותר היא הודי בצבע שחור D: ונעלי בית
9.מה אתם מעדיפים, ג'ינס או טרנינג? תלוי מתי
10.מה אתם עומדים לעשות אחרי השאלון הזה? לשמוע מוזיקה ולישוןןןןןןןןן
11.מה עשיתם לפני השאלון הזה? ראיתי טלויזיה
12.מה המצברוח שלכם? (מ1-10)- 9-9.5 כי אני עייפה בטירוף ~מפהקת~ 13.מה השפיע על המצברוח שלכם? עייפות >.> 14.כמה קיבלתם במבחן האחרון שלכם? 100! בחוק ומשפט DDD::::: 15.כמה אתם משערים שתקבלו במבחן הבא שלכם? אני לא רוצה לחשוב על זה אפילו
16.מי הבנאדם האחרון שחייך אליכם? נראה לי אחותי או חבר של אחותי
17.מי הבנאדם האחרון שראה אתכם מחייכים? כנ"ל
18.למה חייכתם? כי הצחיקו אותי
19.אוהבים לחייך? מאודדד DD:: 20.מי הבנאדם האחרון שראה אתכם בוכים? אחותי הגדולה
21.אוהבים לבכות? כן
22.מתי בכיתם לאחרונה? למה? היום ב-6 בערב בערך.. בכיתי כי יש לי מבחן בפיזיקה ואני לא יודעת כלום והייתי חייבת לוותר על שיעור של הלהקה שלי כדי ללכת לשיעור פרטי ואני שונאת להפסיד שיעורי ריקוד
אבל לא נורא.. עכשיו אני שמחה הרבה יותר D: 23.בוכים הרבה? אפשר להגיד שכן
24.מי הבנאדם האחרון שנפגשתם איתו? המורה הפרטי שלי לפיזיקה[?]
25.עם מי ממש בא לכם להפגש? עם המיטה
26.עם מי בא לכם להתכתב עכשיו? אני כבר מתכתבת עם אנשים
27.מי הבנאדם האחרון שהתכתבתם איתו? שלי - חברה שלי :) 28.מי הבנאדם האחרון שדיברתם איתו בטלפון? לא זוכרת >< 29.כמה זמן דיברתם איתו?
30.אוהבים לדבר בטלפון? כן
31.מהו משך הזמן הארוך ביותר שדיברתם בטלפון? 3 שעות וחצי נראה לי
32.מי הבנאדם האחרון ששלח לכם אסמס? חברה שלי ליאורי
33.למי שלחתם אסמס? ליאורי
34.אוהבים את המכנסיים שלכם? כן
35.ממתי אתם בפורום? אני עוד מימי הקומונה ~חשה אחת מהזקנות שיושבות בצד ונזכרות בימים ההם~ 36.באילו עוד פורומים אתם? FOB, MCR, פורומחול ופה
37.מי האדם האחרון שהייתם אצלו? רוחה D: 38.שותים קפה? לא
39.אוהבים את הריח של הקפה? לא כל כך >.> 40.כמה סוכר אתם בדר"כ שמים בקפה? >< 41.וכמה סוכר בתה? 3-4 כפיות
42.אוהבים שוקו? מאוד
43.מבקבוק או מהכנה בבית? מבקבוק
44.שוקו חם או קר? קר
45.שוקולית או נסקוויק? שוקולית
46.אוהבים במבה או ביסלי? במבההההההה
47.אוהבים לאכול? נראה לי שכן
48.מה עשיתם אתמול? עשיתי מבחן באנגלית, בוחן במתמטיקה, הייתי בשיעור ג'אז וקלאסי, קיבלתי סולו עם עוד 5 בנות במופע סוף שנה והתכוננתי למבחן בפיזיקה עם רוחה ויהונתן D: 49.מה שונאים לאכול? בשר
50.מה אתם מתכננים לעשות מחר? לישוןןןןןןןןן
ואז בצהריים יש לי שיעור מודרני ושיעור קלאסי D: 51.לומדים מחר. אני לא D: 52.מה היום האהוב עליכם בשבוע? שישי
53.ואוהבים סופ"ש? מאוד ^^ 54.מה החג האהוב עליכם? פסח[?] או שבועות
55.מה החג השנוא עליכם? לאיודעת >.> 56.מה הציון הכי נמוך שקיבלתם? 4
57.ובתעודה? 55 ואחריו זה 75 וזה קרה פעם אחת בחיים שלי ויותר לא יקרה שוב
58.מה המקצוע האהוב עליכם? חוק ומשפט ואנגלית
59.והשנוא? מתמטיקה
60.מי המורה האהוב עליכם? המורה שלי לחוק ומשפט - רעות
61.והשנוא? המורה לערבית - סיגלית
62.נמשכתם פעם למורה? לא O_ם 63.יש מורה שמלמד אתכם יותר ממקצוע אחד? יאפ
64.מורה פעם נמשך אליכם? O:- לא יודעת ואני לא בטוחה שאני רוצה לדעת O_ם 65.איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? לא מתנגן.. אני שומעת את הקול של הגשם
66.מה השעה עכשיו? 23:25 67.מתי פעם אחרונה טעיתם במשהו? היום בשיעור פרטי שהיה לי בפיזיקה
68.מתי לאחרונה התחרטתם על משהו? אתמול או היום
69.פעם הייתם גאים במשהו שעשיתם? יאפ. הרבה פעמים
70.מתי לאחרונה הייתם גאים במשהו שעשיתם? היום כשהצלחתי לפתור תרגיל של עמוד שלם בפיזיקה
71.אתם יושבים בכיתה בשולחנות או בטורים? בשולחנות שמסודרים בטורים
72.מהי שגיאת החטיב שקורת לכם הכי הרבה? חטיב?
ואני לא כותבת יותר עם שגיאות כתיב
73.מה הסמיילי החביב עליכם? בוב -
74.אוהבים את:D? –ואת><? כן D: 75.ליד מי אתם יושבים בכיתה? ליד רוחה ^^ 76.אתם יושבים קרוב או רחוק מהמורה? די רחוק.. שורה שלישית
77.לאיזה סמיילי נדבקתם לאחרונה? D: 78.ליד מי הייתם רוצים לשבת? טוב לי עם מי שאני יושבת עכשיו
79.מאחרים הרבה? בזמן האחרון לא :) 80.מכינים ש.ב? אני מנסה להכין את רוב השיעורים
81.מצליחים במבחנים? תלוי באיזה מקצוע
82.כמה זמן לפני מבחן אתם מתכוננים? כנ"ל. 83.איך אתם מתכוננים למבחנים? או לבד או עם חברות שלי :] 84.אוהבים להתכונן לבד או עם חברים? לפעמים ככה ולפעמים ככה
85.יש מקצועות שאתם לא מתכוננים אליהם? איזה? יאפ. אנגלית וחוק ומשפט
86.לומדים עם מורה פרטי? יאפ. במתמטיקה ופיזיקה. 87.מה דעתכם על מורים פרטיים? הם ממש עוזרים
88.מבקשים לפעמים עזרה מההורים? במה? לפעמים בתנ&qu

למעלה