שאלוןןןן :)

נמחקו לי חלק מהשאלות @!#%$^& ../images/Emo101.gif

תפוזבל
ובשאלה 22 - אני עכשיו יודעת את החומר. כשבכיתי לא ידעתי
88.מבקשים לפעמים עזרה מההורים? במה? לפעמים בתנ"ך. 89.מה השעה עכשיו? 23:31 90.נהנים בינתיים מהשאלון? כן.. מעביר לי את הזמן
91.כתבתם פעם שאלון בעצמכם? יכול להיות
92.כמה שאלות היו בו? לא זוכרת
93.אוהבים לכתוב שאלונים? אולי
94.מעדיפים סקרים או שאלונים? שאלונים. 95.פעם קרה שכתבתם שאלון ואף אחד לא ענה עליו? לא
96.מה אתם לובשים עכשיו? שאלתם את זה מקודם >.> 97.מה הצבע השולט בארון שלכם? שחור-לבן-אדום D: 98.ומה הצבע הפחות שולט? סגול
99.קוסקוס או פתיתים? פתיתים. 100.שאלה אחרונה!! יאי! אכלתם פעם מנה חמה? יאפ ^^

chen010189

New member
מי שקוראת מקבלת שנה סקס עם מייאבי

ו-כולן רוצות את זה! :O 1.מה הדבר האחרון שאכלתם?אלפחורס 2.מה השיר האחרון ששמעתם?Miyavi - Neo Visualizm 3.מה בא לכם לשמוע עכשיו?את האחראי משמרת אומר שבסוף אני בחופש היום(כי אני שונאת לצאת בערב מהבית עם המזג אוויר הזה) 4.למי אתם הכי מתגעגעים עכשיו?לאף אחד 5.יש לכם בע"ח?לא 6.מי עשה לכם את השבוע?בל! ראיתי את בל!!! 7.ממי התאכזבתם השבוע?מעצמי 8.מה אתם לובשים עכשיו?טרנינג כחול 9.מה אתם מעדיפים, ג'ינס או טרנינג?בחוץ? ג'ינס 10.מה אתם עומדים לעשות אחרי השאלון הזה?הולכת לפיצריה בשכונה שלי לאכול סלט חלומי(נו חלומי=אובססיה אצלי) :] 11.מה עשיתם לפני השאלון הזה?הייתי ש-ע-ת-י-י-ם שלמות בקופ"ח בשביל לקבל מרשם דפוק לסינטומצין! 12.מה המצברוח שלכם? (מ1-10)-7 13.מה השפיע על המצברוח שלכם?הוא היה פחות מ7 בזמן האחרון, אז מה שהשפיע לטובה זה פשוט..אממ..לא יודעת! חח דברים. 14.כמה קיבלתם במבחן האחרון שלכם?הבגרות בספרות..85 15.כמה אתם משערים שתקבלו במבחן הבא שלכם?שזה יהיה עוד כמה שנים בעזרת השם במכללה לתקשורת..עד אז.. 16.מי הבנאדם האחרון שחייך אליכם?הרופאה שלי 17.מי הבנאדם האחרון שראה אתכם מחייכים?הרופאה שלי 18.למה חייכתם?זה היה חיוך של מבוכה..כי כמעט כמו כל מבוגר גם היא הייתה חייבת לשאול אותי מה יפה בדברים האלה(או במקרה הספציפי הזה: נזם שגרם לי לאינפקציה שהתחילה בגולה קטנה ועכשיו זה גולה בינונית ומכוערת שדורשת סינטומצין ושעתיים המתנה בתור!) 19.אוהבים לחייך?ברור.. 20.מי הבנאדם האחרון שראה אתכם בוכים?לא זוכרת..הפעם האחרונה שבכיתי הייתה לפני שבועיים וזה היה בשקט בפינה לבד..וזה גם היה כמה דמעות..לפני זה אני לא זוכרת.. 21.אוהבים לבכות?משמחה 22.מתי בכיתם לאחרונה? למה?לפני שבועיים כי עיצבנו אותי בעבודה ודי התנהגו מגעיל.. 23.בוכים הרבה?לא 24.מי הבנאדם האחרון שנפגשתם איתו?בל 25.עם מי ממש בא לכם להפגש?בל כי המפגש היה קצר ואולגה כי אני מתגעגעת אליה.. 26.עם מי בא לכם להתכתב עכשיו?אלכס 27.מי הבנאדם האחרון שהתכתבתם איתו?בל 28.מי הבנאדם האחרון שדיברתם איתו בטלפון?האחראי משמרת שלי 29.כמה זמן דיברתם איתו?חצי דקה? XD 30.אוהבים לדבר בטלפון?כן 31.מהו משך הזמן הארוך ביותר שדיברתם בטלפון?4 שעות עם החברה הכי טובה שלי מהחטיבה.. 32.מי הבנאדם האחרון ששלח לכם אסמס?בל 33.למי שלחתם אסמס?בל 34.אוהבים את המכנסיים שלכם?כן רק חבל שרובם גדולים עליי עכשיו באיזה אלף מידות 35.ממתי אתם בפורום?מאז שהוא נפתח 36.באילו עוד פורומים אתם?סתכלו בחתימה..+טוקיו הוטל הרשמי 37.מי האדם האחרון שהייתם אצלו?לא זוכרת 38.שותים קפה?לא 39.אוהבים את הריח של הקפה?האמת שכן 40.כמה סוכר אתם בדר"כ שמים בקפה?מי שותה קפה? אני שותה תה+צ'אי לאטה(של ארומה..חח אני מכורה!). בצ'אי לא שמה כלום כי הוא מתוק גם ככה ובתה רגיל אני שמה 2 כפיות סוכרזית 41.וכמה סוכר בתה?אמרתי.. 42.אוהבים שוקו?כן 43.מבקבוק או מהכנה בבית?בקבוק 44.שוקו חם או קר?קר 45.שוקולית או נסקוויק? שוקולית 46.אוהבים במבה או ביסלי?ביסלי 47.אוהבים לאכול?בהכחשה 48.מה עשיתם אתמול?בבוקר הייתי במכון כושר, בצהריים הייתי בבנק ובסניף דואר ובערב עבדתי.. 49.מה שונאים לאכול?בשר חוץ מקריספי צ'יקן ונקנקיות, ו..זהו נראה לי, אין לי משהו נגד שומדבר 50.מה אתם מתכננים לעשות מחר?אני בחופש מחר אז אממ..לישון מלא מלא ולחרוש ת'מכון כושר

chen010189

New member
יותר מ6500 תווים XD../images/Emo26.gif

51.לומדים מחר.לא מחר לא מחרתיים ויותר אף פעם XD 52.מה היום האהוב עליכם בשבוע?כל יום שיש לי בו חופש ומזג אוויר יפה בחוץ חח.. 53.ואוהבים סופ"ש?לא 54.מה החג האהוב עליכם?פורים 55.מה החג השנוא עליכם?פסח 56.מה הציון הכי נמוך שקיבלתם?0 בפיזיקה 57.ובתעודה?40 בפיזיקה 58.מה המקצוע האהוב עליכם?תקשורת 59.והשנוא?מתמטיקה 60.מי המורה האהוב עליכם?המורה לתקשורת והמורה לאנגלית שהיו לי בתיכון 61.והשנוא?המחנכת(איזה גילוי לב מרעיש) והמורה למתמטיקה..למרות שאותה שנאתי רק בגלל המקצוע חח בתור בנאדם היא אחלה.. 62.נמשכתם פעם למורה?מורֵה, כן :X 63.יש מורה שמלמד אתכם יותר ממקצוע אחד?כן, היה, כשהייתי תלמידה 64.מורה פעם נמשך אליכם? O:-לא שידוע לי, למרות שהייתי יצורה בתקופת הבית ספר עד החודשים האחרונים של י"ב. נה..אחרי שירדתי 10 ק"ג(היום זה כבר 18) והיה לי יותר כח לעצמי 65.איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע?Antic Cafe - Maple Gunman 66.מה השעה עכשיו?12:11 67.מתי פעם אחרונה טעיתם במשהו?אתמול 68.מתי לאחרונה התחרטתם על משהו?לא זוכרת 69.פעם הייתם גאים במשהו שעשיתם?נו ברור 70.מתי לאחרונה הייתם גאים במשהו שעשיתם?לא זוכרת.. 71.אתם יושבים בכיתה בשולחנות או בטורים?שולחנות 72.מהי שגיאת החטיב שקורת לכם הכי הרבה?באנגלית בכל מיני מילים שאני כותבת פעם ראשונה חח 73.מה הסמיילי החביב עליכם?בתפוז?
,
,
74.אוהבים את:D? –ואת><?? 75.ליד מי אתם יושבים בכיתה?ישבתי, ליד חברה טובה שלי 76.אתם יושבים קרוב או רחוק מהמורה?ישבתי קרוב 77.לאיזה סמיילי נדבקתם לאחרונה?:eek: ויש גם את: xD 78.ליד מי הייתם רוצים לשבת?אני לא יושבת! אני עומדת, בעבודה! :O 79.מאחרים הרבה?לא 80.מכינים ש.ב?כן 81.מצליחים במבחנים?קיינד אוף. 82.כמה זמן לפני מבחן אתם מתכוננים?יום? 83.איך אתם מתכוננים למבחנים?קוראת כל פסקה 700 פעם עד שהייתי זוכרת בע"פ..(ושוכחת חצי יום אחרי
) 84.אוהבים להתכונן לבד או עם חברים?לבד 85.יש מקצועות שאתם לא מתכוננים אליהם? איזה?אנגלית 86.לומדים עם מורה פרטי?לא 87.מה דעתכם על מורים פרטיים?סאקס 88.מבקשים לפעמים עזרה מההורים? במה?לא וכשזה מגיע להורים, אני אטבע בביצה שיש כל פעם כשיורד גשם בדרך לעבודה(עד עכשיו הסוליה של הנעל שלי התרחבה בכמה ס"מ ע"י בוץ
) ואני לא אבקש מהם עזרה 89.מה השעה עכשיו?נו שאלתםםם. 12:16 90.נהנים בינתיים מהשאלון?כן 91.כתבתם פעם שאלון בעצמכם?כן 92.כמה שאלות היו בו?לא זוכרת 93.אוהבים לכתוב שאלונים?לא ממש..מעדיפה לענות 94.מעדיפים סקרים או שאלונים?שאלונים 95.פעם קרה שכתבתם שאלון ואף אחד לא ענה עליו?לא 96.מה אתם לובשים עכשיו?טרנינג כחול וגם את זה שאלתם 97.מה הצבע השולט בארון שלכם?אין צבע שולט.. 98.ומה הצבע הפחות שולט?אפור 99.קוסקוס או פתיתים?קוסקוס 100.שאלה אחרונה!! יאי! אכלתם פעם מנה חמה?אוף קורס!

DontWakeMeUp

New member
עשיתי לי פן לבד../images/Emo9.gif

*גאה* 1.מה הדבר האחרון שאכלתם? בראוניז D: 2.מה השיר האחרון ששמעתם? נמממ...משו באמטיוי 3.מה בא לכם לשמוע עכשיו? מוזיקה XD 4.למי אתם הכי מתגעגעים עכשיו? אליו
לילד נזלת XDDD [שיר תבין] 5.יש לכם בע"ח? כן
6.מי עשה לכם את השבוע? אפחד X: 7.ממי התאכזבתם השבוע? כולם 8.מה אתם לובשים עכשיו? מה אני פה בשיחת סקס?! "מה את לובשת עכשיו?" "שיואו איזה סקסי" "כן ממש סקסי" "מה את לובשת עכשיו?!" רדו ממני
9.מה אתם מעדיפים, ג'ינס או טרנינג? ג'ינס 10.מה אתם עומדים לעשות אחרי השאלון הזה? לא יודעת
11.מה עשיתם לפני השאלון הזה? קראתי את השאלון של חנה
12.מה המצברוח שלכם? (מ1-10)- 5.5 13.מה השפיע על המצברוח שלכם? מה לא?! 14.כמה קיבלתם במבחן האחרון שלכם? לא קיבלנו ציון כי זה היה כ"כ גרוע שהיא הפסיקה לבדוק את זה חחחח 15.כמה אתם משערים שתקבלו במבחן הבא שלכם? זה אנגלית אז הממ...80-100 16.מי הבנאדם האחרון שחייך אליכם? אמא.. למה לכולם רשום אמא?! 17.מי הבנאדם האחרון שראה אתכם מחייכים? הילד שאני יושבת לידו ס'קוקי הבן אדם הזה אני מתה. 18.למה חייכתם? כי היה לי חשק 19.אוהבים לחייך? ברור D: 20.מי הבנאדם האחרון שראה אתכם בוכים? לא יודעת 21.אוהבים לבכות? לא. 22.מתי בכיתם לאחרונה? למה? יום חמישי , הרביצו לי מש חזק אבל ממש. חח סתם לא יודעת הרבה זמן לא בכיתי. 23.בוכים הרבה? תלוי בתקופה.. 24.מי הבנאדם האחרון שנפגשתם איתו? בבית ספר עם כולם בערך
25.עם מי ממש בא לכם להפגש? תשאלי עם מי לא בא לי להפגש 26.עם מי בא לכם להתכתב עכשיו? שיר אבל אני לא בבית אז אין פה מסנג'ר אז אי אפשר. 27.מי הבנאדם האחרון שהתכתבתם איתו? חברה שלי 28.מי הבנאדם האחרון שדיברתם איתו בטלפון? חברה שלי 29.כמה זמן דיברתם איתו? שתי שניות בערך כדי לשאול איפה אני XD 30.אוהבים לדבר בטלפון? לא, האוזן כואבת לי אחרי זה. 31.מהו משך הזמן הארוך ביותר שדיברתם בטלפון? שעתיים וחצי 32.מי הבנאדם האחרון ששלח לכם אסמס? חברה שלי 33.למי שלחתם אסמס? חברה שלי XD 34.אוהבים את המכנסיים שלכם? איזה? זה שאני לובשת עכשיו או בכללי? שיואו אני עושה לך פה שאלון D: 35.ממתי אתם בפורום? מלפני שהוא נולד. מימי הקומונה 36.באילו עוד פורומים אתם? פוב ו30סטמ וקומונות נחשב? אם כן אז קוברה 37.מי האדם האחרון שהייתם אצלו? לא יודעת
38.שותים קפה? לא 39.אוהבים את הריח של הקפה? לא 40.כמה סוכר אתם בדר"כ שמים בקפה? שתיים. אבל אני לא שותה קפה גאד 41.וכמה סוכר בתה? וכמה כאפות בלחי? 42.אוהבים שוקו? כן 43.מבקבוק או מהכנה בבית? בקבוק והכנה בבית. 44.שוקו חם או קר? קר 45.שוקולית או נסקוויק? הא?! 46.אוהבים במבה או ביסלי? במבה וביסלי 47.אוהבים לאכול? תלוי מה 48.מה עשיתם אתמול? קקי XDD סתם חח לא זוכרת 49.מה שונאים לאכול? מה לא!? 50.מה אתם מתכננים לעשות מחר? לא יודעת
51.לומדים מחר. אני מצטרפת לשיר
52.מה היום האהוב עליכם בשבוע? שבת 53.ואוהבים סופ"ש? כן, לא לומדים
54.מה החג האהוב עליכם? החג שיש לו את החופש הכי ארוך 55.מה החג השנוא עליכם? שיש לו את החופש הכי קצר 56.מה הציון הכי נמוך שקיבלתם? 0 57.ובתעודה? 56
58.מה המקצוע האהוב עליכם? אין
59.והשנוא? כולם 60.מי המורה האהוב עליכם? די נו שאלות מפגרות. 61.והשנוא? ג'יז
62.נמשכתם פעם למורה? כן, אתמול בא אלינו מורה מזה סקסי כזה רירר.. NOT!!!!! 63.יש מורה שמלמד אתכם יותר ממקצוע אחד? כן. 64.מורה פעם נמשך אליכם? O:- ברורר. כל מי שנכנס שואל מי זאת הסיון הזאת שכל הזמן מדברים עלייה בחדר מורים
שאלות סתומות! כ"כ לא! ס'מורה פדופיל 65.איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? שום שיר
66.מה השעה עכשיו? שתלך לישון 67.מתי פעם אחרונה טעיתם במשהו? לא יודעת 68.מתי לאחרונה התחרטתם על משהו? אפעם , התחרטתי על מה שלא עשיתי 69.פעם הייתם גאים במשהו שעשיתם? לייק די! [גימל יפית או ג' יפית או שתקי
] 70.מתי לאחרונה הייתם גאים במשהו שעשיתם? כן 71.אתם יושבים בכיתה בשולחנות או בטורים? חחחחחחחחח 72.מהי שגיאת החטיב שקורת לכם הכי הרבה? כותבים כתיב ככה לא חטיב XDD 73.מה הסמיילי החביב עליכם? 0_0" 74.אוהבים את:D? לא –ואת><? לא אבל משתמשת 75.ליד מי אתם יושבים בכיתה? ילד קוקי כזה חמוד 76.אתם יושבים קרוב או רחוק מהמורה? רחוק, כמה שיותר רחוק יותר טוב 77.לאיזה סמיילי נדבקתם לאחרונה? לסמיילי המחייך 78.ליד מי הייתם רוצים לשבת? אבל הוא לא בכתה שלי זה נחשב?! 79.מאחרים הרבה? כן D: אבל איכשהו תמיד מגיעה לפני המורה אז זה לא נחשב איחור?! 80.מכינים ש.ב? לא 81.מצליחים במבחנים? תלוי איזה 82.כמה זמן לפני מבחן אתם מתכוננים? יום יומיים 83.איך אתם מתכוננים למבחנים? מתקלחים הרבה.. אחרי זה יושבים וחושבים על זה.. ואחרי זה אין לי מושג מה אני אומרת. 84.אוהבים להתכונן לבד או עם חברים? לבד 85.יש מקצועות שאתם לא מתכוננים אליהם? איזה? תרבויות XD 86.לומדים עם מורה פרטי? לא 87.מה דעתכם על מורים פרטיים? הייתה לי אחת ואני ידעתי יותר טוב ממנה XDD 88.מבקשים לפעמים עזרה מההורים? במה? לא 89.מה השעה עכשיו? 14:30 90.נהנים בינתיים מהשאלון? בערך 91.כתבתם פעם שאלון בעצמכם? לא
92.כמה שאלות היו בו? אבל לא כתבתי
93.אוהבים לכתוב שאלונים? אני מצוננת
94.מעדיפים סקרים או שאלונים? סקרים 95.פעם קרה שכתבתם שאלון ואף אחד לא ענה עליו? לא 96.מה אתם לובשים עכשיו? בגדים כאלה.... 97.מה הצבע השולט בארון שלכם? שחור \ כחול 98.ומה הצבע הפחות שולט? ורוד
99.קוסקוס או פתיתים? קוסקוס

../images/Emo115.gif ME אבל..מי יקרא בכלל?../images/Emo6.gif

טוב..נתחיל..
1.מה הדבר האחרון שאכלתם? מלוואח פיצה..עכשיו
2.מה השיר האחרון ששמעתם? נמממ אוונסנס, לא זוכרת איזה..
3.מה בא לכם לשמוע עכשיו? את הנחירות שלי
4.למי אתם הכי מתגעגעים עכשיו? לדודה שלי זיכרונה לברכה
5.יש לכם בע"ח? יאפ (כלב) 6.מי עשה לכם את השבוע? החוג (התגוננות רחוב) וחברות שלי.. 7.ממי התאכזבתם השבוע? ממ מעצמי 8.מה אתם לובשים עכשיו? סקיני וסריג 9.מה אתם מעדיפים, ג'ינס או טרנינג? תלוי לאן. 10.מה אתם עומדים לעשות אחרי השאלון הזה? ללכת לישון 11.מה עשיתם לפני השאלון הזה? הייתי בפורום של ט''ה ועשיתי עבודה לשל''ח 12.מה המצברוח שלכם? (מ1-10)- 3 13.מה השפיע על המצברוח שלכם? הרבה דברים..
14.כמה קיבלתם במבחן האחרון שלכם? 80
15.כמה אתם משערים שתקבלו במבחן הבא שלכם? נמממ אין לי מושג 16.מי הבנאדם האחרון שחייך אליכם? אמא 17.מי הבנאדם האחרון שראה אתכם מחייכים? שני המורה להתגוננות רחוב, היום.. 18.למה חייכתם? כי לא עשיתי בעיטה נכונה ואז היא הסבירה לי כמה גרוע אני עושה את זה, אבל בסוף הצלחתי. 19.אוהבים לחייך? יאפ
20.מי הבנאדם האחרון שראה אתכם בוכים? זהר חברה שלי. 21.אוהבים לבכות? לא.. 22.מתי בכיתם לאחרונה? למה? ביום ראשון..הייתי עצובה 23.בוכים הרבה? לאחרונה כן.
24.מי הבנאדם האחרון שנפגשתם איתו? בחוג..וכל מיניXD 25.עם מי ממש בא לכם להפגש? עם חברה שלי סתו, וחברה אחרת דניאל. 26.עם מי בא לכם להתכתב עכשיו? סתו ואנחנו עושות את זה
27.מי הבנאדם האחרון שהתכתבתם איתו? סתו..XD 28.מי הבנאדם האחרון שדיברתם איתו בטלפון? אבא. 29.כמה זמן דיברתם איתו? 3 דקות
30.אוהבים לדבר בטלפון? כה 31.מהו משך הזמן הארוך ביותר שדיברתם בטלפון? כמה שעות..
32.מי הבנאדם האחרון ששלח לכם אסמס? תכלת חברה שלי. 33.למי שלחתם אסמס? תכלתXD 34.אוהבים את המכנסיים שלכם? יאפ 35.ממתי אתם בפורום? ממתי שהוא נפתח 36.באילו עוד פורומים אתם? ט''ה ופול אאוט בוי
37.מי האדם האחרון שהייתם אצלו? זהר חברה שלי. 38.שותים קפה? כה.. 39.אוהבים את הריח של הקפה? יאפ
40.כמה סוכר אתם בדר"כ שמים בקפה? 2 41.וכמה סוכר בתה? גם..XD 42.אוהבים שוקו? כןכןכןכן 43.מבקבוק או מהכנה בבית? גם וגם
44.שוקו חם או קר?חם! 45.שוקולית או נסקוויק? שוקולית 46.אוהבים במבה או ביסלי? גם וגם. 47.אוהבים לאכול? כשרעבים. 48.מה עשיתם אתמול? מה באמת? 49.מה שונאים לאכול? נופ זה נחמד מאוד! 50.מה אתם מתכננים לעשות מחר? ללכת לקניון! 51.לומדים מחר? כה..
52.מה היום האהוב עליכם בשבוע? רביעי. אני חושבת. 53.ואוהבים סופ"ש? כמובן 54.מה החג האהוב עליכם? פסח.יש לי יומולדת
55.מה החג השנוא עליכם? אין. 56.מה הציון הכי נמוך שקיבלתם? אתם לא רוצים לדעת.
57.ובתעודה? לא זוכרת.. 58.מה המקצוע האהוב עליכם? חינוך? 59.והשנוא? הרבה..
60.מי המורה האהוב עליכם? נמממ נחמה.. 61.והשנוא? שימון סוויסה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 62.נמשכתם פעם למורה? איככככ ממש לא. 63.יש מורה שמלמד אתכם יותר ממקצוע אחד? כה 64.מורה פעם נמשך אליכם? O:- יש מצב
65.איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? כלום..אני עוד שנייה נרדמת פה
66.מה השעה עכשיו? 22:57 67.מתי פעם אחרונה טעיתם במשהו? היום! 68.מתי לאחרונה התחרטתם על משהו? היום! 69.פעם הייתם גאים במשהו שעשיתם? היום! זה כבר ניהיה מצחיק
70.מתי לאחרונה הייתם גאים במשהו שעשיתם? היום
71.אתם יושבים בכיתה בשולחנות או בטורים? טורים 72.מהי שגיאת החטיב שקורת לכם הכי הרבה? מקרא במקום מקרה
73.מה הסמיילי החביב עליכם? נמממממ אני חושבת שהוא:
אבל הרבה חמודים..! 74.אוהבים את:D? –ואת><? כה.. 75.ליד מי אתם יושבים בכיתה? חברה שלי קוראים לה ליאלה 76.אתם יושבים קרוב או רחוק מהמורה? רחוק
77.לאיזה סמיילי נדבקתם לאחרונה? =| 78.ליד מי הייתם רוצים לשבת? ליד ליאלה 79.מאחרים הרבה? לפעמים.. 80.מכינים ש.ב? יאפ.. 81.מצליחים במבחנים? לא תמיד
82.כמה זמן לפני מבחן אתם מתכוננים? המון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
83.איך אתם מתכוננים למבחנים? קוריאם את החומר, מחברת,דפי עבודה, ועוד..XD 84.אוהבים להתכונן לבד או עם חברים? גם וגם. 85.יש מקצועות שאתם לא מתכוננים אליהם? איזה? נממ כה יש..כאלה שאין כוח..
86.לומדים עם מורה פרטי? לאחרונה כן. 87.מה דעתכם על מורים פרטיים? תלוי מי הם. 88.מבקשים לפעמים עזרה מההורים? במה? כן..כל מיני.
89.מה השעה עכשיו?23:02 90.נהנים בינתיים מהשאלון? כה..אבל אני עייפה..מתי נגמר?!
91.כתבתם פעם שאלון בעצמכם? יאפ
92.כמה שאלות היו בו? לא זוכורת.
93.אוהבים לכתוב שאלונים? יאפ. מאוד!
94.מעדיפים סקרים או שאלונים? שאלונים
95.פעם קרה שכתבתם שאלון ואף אחד לא ענה עליו? לא. 96.מה אתם לובשים עכשיו? אותו דבר כמו קודם.. 97.מה הצבע השולט בארון שלכם? נמממממממ לא יודעת..שחום..אפור..לבן.. 98.ומה הצבע הפחות שולט? ורוד. 99.קוסקוס או פתיתים? פתיתים של אחותי 100.שאלה אחרונה!! יאי! אכלתם פעם מנה חמה? כמובן אני מכורה לזה
נכון שלא קראתם?
XD

NoAmItA ChAn

New member
Gotta win the human race!

1.מה הדבר האחרון שאכלתם? ארוחת בוקר - קורנפלקס כדוריות וניל עם חלב D: 2.מה השיר האחרון ששמעתם? Fear of The Dark - Iron Maiden. 3.מה בא לכם לשמוע עכשיו? ... גם XD נו מה, שמעתי את זה אתמול בלילה ;_; 4.למי אתם הכי מתגעגעים עכשיו? הרבה >< 5.יש לכם בע"ח? נוווופ. 6.מי עשה לכם את השבוע? כולם! D: 7.ממי התאכזבתם השבוע? X 8.מה אתם לובשים עכשיו? פיג'מה XD; 9.מה אתם מעדיפים, ג'ינס או טרנינג? ג'ינס D: 10.מה אתם עומדים לעשות אחרי השאלון הזה? המממ.. אולי לראות סרטונם, לא יודעת XD; 11.מה עשיתם לפני השאלון הזה? הגבתי בפורום D: 12.מה המצברוח שלכם? (מ1-10)- 7-9. 13.מה השפיע על המצברוח שלכם? כלום XD 14.כמה קיבלתם במבחן האחרון שלכם? 85 - פילוסופיה. 15.כמה אתם משערים שתקבלו במבחן הבא שלכם? אני מקווה שגבוה, כי בלשון הלך לי טוב XP 16.מי הבנאדם האחרון שחייך אליכם? המממ.. אח שלי, אתמול בלילה X_X 17.מי הבנאדם האחרון שראה אתכם מחייכים? אבא שלי אתמול בלילה XD; 18.למה חייכתם? סתם כי בא לי D: 19.אוהבים לחייך? אהא D: 20.מי הבנאדם האחרון שראה אתכם בוכים? הממ.. אמא שלי? 21.אוהבים לבכות? לפעמים. 22.מתי בכיתם לאחרונה? למה? לא זוכרת XD; 23.בוכים הרבה? נופ. 24.מי הבנאדם האחרון שנפגשתם איתו? המממ.. המורה שלי לגיטרה, אתמול XD; 25.עם מי ממש בא לכם להפגש? לא יודעת. 26.עם מי בא לכם להתכתב עכשיו? חברה שלי. אני חייבת לשאול אותה משהו. 27.מי הבנאדם האחרון שהתכתבתם איתו? ידיד שלי XD; 28.מי הבנאדם האחרון שדיברתם איתו בטלפון? .. חברה של אמא שלי? XD; 29.כמה זמן דיברתם איתו? שתי שניות XD 30.אוהבים לדבר בטלפון? לפעמים. 31.מהו משך הזמן הארוך ביותר שדיברתם בטלפון? שלוש שעות בערך XD 32.מי הבנאדם האחרון ששלח לכם אסמס? חברה שלי, באמצע המבחן שלי בלשון XDDDDDDDDD 33.למי שלחתם אסמס? לא זוכרת >< 34.אוהבים את המכנסיים שלכם? לא. 35.ממתי אתם בפורום? עוד מהקומונה! 36.באילו עוד פורומים אתם? מכ"ר, פו"ב, סינמה ביזאר, אינויאשה, ג'וני דפ והחבולות. 37.מי האדם האחרון שהייתם אצלו? המורה שלי לגיטרה, אתמול XD; 38.שותים קפה? נופ. 39.אוהבים את הריח של הקפה? אהא. 40.כמה סוכר אתם בדר"כ שמים בקפה? אם כן, 8 כפיות XD 41.וכמה סוכר בתה? 2-3. 42.אוהבים שוקו? מאודדדד *________* 43.מבקבוק או מהכנה בבית? בקבוק >< 44.שוקו חם או קר? חםםם *_________* 45.שוקולית או נסקוויק? שוקולית! 46.אוהבים במבה או ביסלי? במבה D: 47.אוהבים לאכול? אהא ^^ לא הרבה, אבל כן. 48.מה עשיתם אתמול? שיעור גיטרה, ובית XD 49.מה שונאים לאכול? הרבהההה: דברים מוגזים, זיתים, קבב, קטשופ, חרדל, מיונז, המבורגר, טבעות בצל, פטריות ועוד הרבה XD; 50.מה אתם מתכננים לעשות מחר? לקנות בדים עם חברה שלי D: 51.לומדים מחר? אהא. 52.מה היום האהוב עליכם בשבוע? שישי 33333> 53.ואוהבים סופ"ש? אהא D: 54.מה החג האהוב עליכם? פורים! 33333333333333> 55.מה החג השנוא עליכם? פסח >< 56.מה הציון הכי נמוך שקיבלתם? הממ.. לאחרונה 56. 57.ובתעודה? לא זוכרת >< שמונים ומשהו >< 58.מה המקצוע האהוב עליכם? מתמטיקה ואנגלית D: 59.והשנוא? X 60.מי המורה האהוב עליכם? כולם XD 61.והשנוא? X 62.נמשכתם פעם למורה? לא XD 63.יש מורה שמלמד אתכם יותר ממקצוע אחד? לא. 64.מורה פעם נמשך אליכם? O:- .. לא. 65.איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? X 66.מה השעה עכשיו? 10:41. 67.מתי פעם אחרונה טעיתם במשהו? לא זוכרת >< 68.מתי לאחרונה התחרטתם על משהו? לא זוכרת. 69.פעם הייתם גאים במשהו שעשיתם? אתמול >< 70.מתי לאחרונה הייתם גאים במשהו שעשיתם? כנ"ל. 71.אתם יושבים בכיתה בשולחנות או בטורים? שולחנות? 72.מהי שגיאת החטיב שקורת לכם הכי הרבה? XDDDDDDDDDDDD הממממ... לא יודעט ><; 73.מה הסמיילי החביב עליכם? XD 74.אוהבים את:D? –ואת><? אהא D: 75.ליד מי אתם יושבים בכיתה? חברה שלי. 76.אתם יושבים קרוב או רחוק מהמורה? קרוב. 77.לאיזה סמיילי נדבקתם לאחרונה? "><" 78.ליד מי הייתם רוצים לשבת? X 79.מאחרים הרבה? לבית הספר - לא. למקומות אחרים - בהחלט. 80.מכינים ש.ב? אכן. 81.מצליחים במבחנים? נראה לי. 82.כמה זמן לפני מבחן אתם מתכוננים? יום. 83.איך אתם מתכוננים למבחנים? עוברים ומסכמים >< 84.אוהבים להתכונן לבד או עם חברים? לבד. 85.יש מקצועות שאתם לא מתכוננים אליהם? איזה? אנגלית XD 86.לומדים עם מורה פרטי? לא. 87.מה דעתכם על מורים פרטיים? אחלה. 88.מבקשים לפעמים עזרה מההורים? במה? מתמטיקה. 89.מה השעה עכשיו? 10:48 90.נהנים בינתיים מהשאלון? אהא. 91.כתבתם פעם שאלון בעצמכם? אכן. 92.כמה שאלות היו בו? לא זוכרת XD 93.אוהבים לכתוב שאלונים? ככה ככה. 94.מעדיפים סקרים או שאלונים? שאלונים. 95.פעם קרה שכתבתם שאלון ואף אחד לא ענה עליו? לא >< 96.מה אתם לובשים עכשיו? פיג'מה? XD; 97.מה הצבע השולט בארון שלכם? אדום. 98.ומה הצבע הפחות שולט? כחול. 99.קוסקוס או פתיתים? פתיתים! 100.שאלה אחרונה!! יאי! אכלתם פעם מנה חמה? כמובן D: פסטה בטעם פיצה הכי טעים *____*

למעלה