שאלון.. אה.. תחילת שבוע?

LimiMimi

New member
שאלון.. אה.. תחילת שבוע?

טוב, אני ממש מצטערת אבל כל הסופשבוע בקושי הייתי בבית ובטח שלא במחשב. אז חד פעמית אתם מוזמנים לענות על שאלון סופשבוע בתחילת השבוע.. אבל על אותו קונספט של השבוע שעבר:) שיר השבוע: שיר גאנז השבוע שלי: אלבום השבוע שלי: תכנית טלויזיה של השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: יטוט השבוע: המלצה לסופ"ש: תמונת השבוע

מרי לי

New member
אני אני אני

שיר השבוע: HOY - ZAYRA ALVAREZ שיר גאנז השבוע שלי: לא של גאנז - של VELVET REVOLVER - SLITHER אלבום השבוע שלי: לא יודעת.... תכנית טלויזיה של השבוע: ROCKSTAR SUPERNOVA סרט השבוע: אין.... ספר השבוע: לא קוראת הרבה ספרים יטוט השבוע: תקראו את החתתימה שלי מצד שמאל המלצה לסופ"ש: לא לפספס את הסופ"ש הבא... תמונת השבוע תמונה מגניבהההההה

סוף סוף אני לא אחרונה!

שמירת שבת זה חרא
שיר השבוע:BLACK SABBATH-HEAVEN AND HELL , MOTHER LOVE BONE-STARGAZER שיר גאנז השבוע שלי:LIVE AND LET DIE אלבום השבוע שלי:NIRVANA-BLEACH תכנית טלויזיה של השבוע:חוק וסדר סרט השבוע:ז'אן דארק ספר השבוע:תחרה- שירלי קונרן ציטוט השבוע:הייתה איזה להקה בלטרמן שקראו לה EAGLES OF DEATH METAL ובכתוביות היה כתוב "נשרי מתכת המוות" חח תרגומים של להקות אף פעם לא עוברים טוב... המלצה לסופ"ש:איןןן

לא, זה שני שירים שונים

מאת'ר לאב בון-סטארגייזר, בלאק סאבאת-הבן אנד הל.לא נראה לי שהם היו עושים קאבר לשיר גראנג'...

Caraya

New member
אנחנו מדברים על

אותו הסטארגייזר של ריינבאו? כי אם כן אז כל קשר לגראנג' הוא מקרי בהחלט...

Caraya

New member
חחח אוקיי

זה באמת לא אותם Lyrics, היה נראה לי מוזר לעשות קאבר גראנג' לשיר שכל כך לא מתאים לו גראנג', כמו Stargazer של Rainbow.

אני, אני../images/Emo70.gif

|הגדגש|שיר השבוע:דיפ פרפל- back to back ו.. Gwar- Oh Canada |הגדגש|שיר גאנז השבוע שלי: Mr. Brownstone |הגדגש|אלבום השבוע שלי: החדש של קורן.. סי יו און ד'ה אדר סייד. |הגדגש|תכנית טלויזיה של השבוע: דרייק וג'וש |הגדגש|סרט השבוע: בובי לונג |הגדגש|ספר השבוע: עלים נושרים |הגדגש|ציטוט השבוע:"מה הבעיה בלשמח אנשים, לעזור להם
" אני ><" כל השבוע שלי עסק בזה.. |הגדגש|המלצה לסופ"ש: תשתו הרבה מים
|הגדגש|תמונת השבוע
אגב, מה דעתך להוסיף גם קליפ השבוע
סתם הצעה

l u d

New member
...

שיר השבוע: queen- breakthru queen- i'm going slightly mad שיר גאנז השבוע שלי: estranged my michelle אלבום השבוע שלי: appetite for destruction תכנית טלויזיה של השבוע: כרגיל, רוקסטאר סופרנובה סרט השבוע: לא ממד ראיתי טלויזיה השבוע :S ספר השבוע: זה בסדר, אני לובשת תחתונים ממש גדולים\לואיז רניסון. ספר מצחיק, אבל דמות ראשית מטומטמת מדי! ציטוט השבוע: axl: the crowed is hearing the show, we're hearing spaceships land (מתוך ראיון מאוד חרוש עם גאנז) המלצה לסופ"ש: תמונת השבוע:

LimiMimi

New member
-

שיר השבוע: אפרת בן צור (הכל, אבל נבחר אחד) - אבוא אליך. שיר גאנז השבוע שלי: - אלבום השבוע שלי: נBlack holes and Revelations, yet... תכנית טלויזיה של השבוע: השרדות! נגמר היום. ): סרט השבוע: ממנטו. ספר השבוע: - ציטוט השבוע: And in the end, the love you make is equal to the love you take. המלצה לסופ"ש: אל תעבדו. אחח, לעולם לא הערכתי אנשים שפיטרו אותי כמו שאני מעריכה עכשיו.

למעלה