שאלון.. אה.. תחילת שבוע?

LimiMimi

New member
מיוז. :]

Map of problematique אחלה שיר.

LimiMimi

New member
אוי איזה עמה אני.

חשבתי התכוונת לחתימה הציטוט הוא מthe end של הביטלס.

....../images/Emo9.gif

שיר השבוע: אממ. 3 doors down - When I`m gone Rolling Stones - Angie Pink Floyd - Comfortably Numb Silver Chair - Ana's Song -Alter Bridge-In Loving Memory שיר גאנז השבוע שלי: לא שמעתי השבוע=X אלבום השבוע שלי: מציאות נפרדת-היהודים. תכנית טלויזיה של השבוע: האוו-סי. סרט השבוע: =X ספר השבוע: =X יטוט השבוע: "אני נעל, לא סתם נעל, אני נעל עם עצתה של מצית שנגמר לה הגז" המלצה לסופ"ש: אממ. הוא דיי עבר:] תמונת השבוע : אין

So like a rose

New member
טאם.

שיר השבוע:big city noghts- scorpions שיר גאנז השבוע שלי: rocket queen אלבום השבוע שלי: - תכנית טלויזיה של השבוע: השיר שלנו. עלטבעי. סרט השבוע: פאנטום האופרה. ספר השבוע:צינורות- אתגר קרת. ציטוט השבוע: - המלצה לסופ"ש: להספיק המון דברים. תמונת השבוע :-

eran377

New member
טוב, קבלו...

רק קחו בחשבון שאני בארץ מיום רביעי, ובבית מלפני כמה שעות... באוטו יש לי רק את מציאות נפרדת של היהודים ככה ש...
שיר השבוע: תשחק אותה שיר גאנז השבוע שלי: אולי שיר היום? דונט קרי אלבום השבוע שלי: נו... מציאות נפרדת
כלום לא חדש תכנית טלויזיה של השבוע: חדשות הBBC סרט השבוע: חגיגה בסנוקר, כן כן, ראיתי את זה! ספר השבוע: ידיעות אחרונות יטוט השבוע: יהיה טוב המלצה לסופ"ש: אם אתם מנגנים על כלי נגינה כלשהו... תחשבו פעמיים לפני שאתם בורחים מהבית בלעדיו.

.....

שיר השבוע: וואי יש כ"כ הרבה. Morissey- You have Killed Me שיר גאנז השבוע שלי: The Blues אלבום השבוע שלי: The bends תכנית טלויזיה של השבוע: אבודים!!!1
סרט השבוע: שודדי הקריביים
ספר השבוע: . יטוט השבוע: HENRY GALE: So, this is it, huh? ANA: Yes, Henry. This is it. המלצה לסופ"ש: תמונת השבוע:

ממליצה

לכל האוכלי בשר לשמוע את MEAT IS MURDER של מוריסי, ועל הדרך גם לראות כמה סרטונים באתר של PETA. ככה אני נעשיתי צמחונית(פלוס המגזין חיות המזעזע של ערוץ 25).

Y035

New member
אני -שאלון ראשון שלי פה..כבוד-

שיר השבוע: Pantera - Cowboys From Hell שיר גאנז השבוע שלי: פיישנס אלבום השבוע שלי: סטדיום ארקדיום - רד הוט תכנית טלויזיה של השבוע: סאות' פארק סרט השבוע: רק ראיתי השבוע את יחצן המסיבות X: ספר השבוע: - ציטוט השבוע: "היי בן" המלצה לסופ"ש: אין תמונת השבוע: גם אין

ROCKET QUEEN2

New member
עונה

שיר השבוע: The Eagles - Hotel California שיר גאנז השבוע שלי: לא שמעתי גאנז השבוע נראה לי. אלבום השבוע שלי: אין. תכנית טלויזיה של השבוע: בובספוג שליטה. סרט השבוע: שודדי הקאריבים. ספר השבוע: שונא לקרוא. ציטוט השבוע: "בובספוג שר דת' זה כזה קורע" המלצה לסופ"ש: שמעו הוטל קליפורניה אחלה שיר. תמונת השבוע: ->

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifעונהנהננה../images/Emo9.gif

שיר השבוע: Scotty Doesn't Know שיר גאנז השבוע שלי: Sweet Child O'Mine אלבום השבוע שלי: Bullet For My Valentine - The Poison תכנית טלויזיה של השבוע: השיר שלנו סרט השבוע: שודדי הקאריבים
ספר השבוע: צופן דה וינצ'י (סיימתי את המאהב!!! |כפיים|) ציטוט השבוע: She's safe, just like I promised. She's all set to marry Norrington just like she promised and you get to die for her just like you promised. So we're all men of our word, really... Except for Elizabeth, who is in fact a woman (אז מה אם זה מהסרט הראשון
) המלצה לסופ"ש: תישנו! תמונת השבוע

למעלה