שאלון אודיו לרכב

לא כתבתי למר לנג

שאני ילשין למישטרה . וזה לא שייך לחוק .
זכותו לעשות מה שהוא חושב .
אבל כתוב אי שם .
המיסתכן במילחמה גיבור . המיסתכן בעבודה חמור
יש היסתברות לתאונה . 10 פעם יקרה אוי לא שמתי לב .
בפעם ה11 יהייה בום . כול תאונות הדרכים קרו לנהגים מיקצוענים . שחלק מהנהגים בשמיים . חובב מוסיקה . אדיופיל כאשר מאזין למערכת מעולה . הוא מרחף כמו סמים בזמן האזנה
תהנו רק בבית . בנסיע להאזין בשקט ובכייף

EB10000

New member
אני שומע מהסמארטפון עם אוזניות ברכב

מאז שהרמקולים ברכב נהרסו. אשתי עדיין שומעת איתם גלגלצ ולא מזיז לה שהם מרשרשים... בכל אופן, אם אחליט לשדרג, זה היה מרכישה מאמזון כמובן ולא בארץ בה המחירים מופקעים ב 600%..

עזרה

שלום
אמזון לא מאפשרים לי רכישה בארץ, מפני שהם לא שולחים לפה.
מאיזה אמזון אתה קונה?

EB10000

New member
אמזון איטליה וגרמניה ברוב המקרים שולחים לארץ

אתה יכול להשתמש בתרגום האוטומטי בכרום. אני הזמנתי שני רסיברים משם והגיעו לארץ תוך שבוע וחצי. פער המחירים יכול להגיע ל 300% ויותר תלוי במוצר הדגם והמבצע באותו זמן. יש אתר ישראלי שמנטר עסקאות מאמזון ומחשב לך את עלות הרכישה בשקלים עד הבית כולל משלוח ומיסים:

http://soundforless.co.il/

אין שם עדיין קטגוריה לרכב, אבל הם אמרו שיוסיפו בקרוב. לפני 7 שנים רכשתי רסיבר אונקיו 809 מאמזון אינטליה ב 4500 שח כאשר בארץ הכי זול בחנות מתמחה נמכר ב 9800 שח. לפני חודש שדרגתי לספינת הדגל של אונקיו ה RZ5100 שבארץ המחירות שלו הזול ביותר לפי זאפ עומד על 25 אלף שח. בחנות מתמחה הכי זול שמצאתי היה 21 אלף על מזומן. לי הוא עלה מאמזון 8500 עד הבית!!! (עכשיו המחיר עלה קצת ל 8830 אבל עדיין משתלם מאד). בגלל ההוצאה על הרסיבר וגם על טלויזיה חדשה, אני כרגע חייב להרגע עם רכישות חדשות. אבל אחרי שאני הלך לשדרג רמקולים בחדר אני בהחלט מתכוון לשדרג מערכת סטריאו ורמקולים ברכב, מאמזון כמובן.

כמה נקודות

CD ברכב היום זה כבר אובסוליט. עדיף DOK, שגם הוא כבר פחות שימושי. היום הטלפון הפך להיות מרכז המוסיקה, חיבור בלוטוס ונגינת קבצי FLAC יתנו לך תוצאה שלא תפחת באיכותה מCD אם לא יותר (אם תשתמש בקבצים ברזולוציה גבוהה יותר).
יש שליטה על הנגן מההגה (ווליום והעברת שירים) ואתה רואה את הקבצים המתנגנים גם על מסך הטלפון וגם על מסך הרכב.
כמו כן, היום אתה יכול לנגן רדיו אינטרנט, הן מהטלפון והן אם הנגן שאתה משתמש תומך בכך. על כל חסרונות האנדרואיד, לטעמי מכשיר מולטימדיה לרכב על בסיס אנדרואיד היא מאוד שימושית ונותנת גמישות רבה. יכולות להשתמש באפליקציית וויז למשל, כולל שילוב הסאונד של המוסיקה עם הנחייות וויז לדוגמא.
בנגן אנדרואיד צריך לקרא היטב ולדעת מה עומדים לקבל. לבחון את נוחות השימוש בו, גודל המסך, מהירות התגובה, יכולת שידרוג והרחבת זכרון.

לגבי שאלותיך:
טוויטר בחלק העליון (בנוסף לרמקולים שדלתות הקדמיות) הוא MUST, אבל רוב הרכבים מגיעים עם כזה טוויטר היום והאיכות משביעת רצון.
הבאס במערכת הסטנדרטית של טויוטה הוא סביר + ומקבלים תוצאה משביעת רצון. שדרוג אמיתי זה הוספת סאב, אבל צריך לעשות את זה חכם. סאב מונח בבגאז זה סתם הדהוד. הוא חייב להיות מקושר לנפח הפנימי ברכב. בין אם זה דרך הדש האחורי הוא רמקולים המותקנים בחלל הרכב (תחת לכסאות או תוספת לדלת/ות האחורית/יות הצידית/יות).
עוצמת ההגברה שיש ברכב מהציוד הקיים היא משביעת רצון. לא נתקלתי בצורך לשדרג אותה (מבחינת עוצמה) אבל כמובן אם אתה רוצה חווית אודיופיל באוטו... אז צריך משהו משמעותי בהרבה.
אם אתה מביא סאב מוגבר אז זה שקול להגדלת ההספק של ההגברה כי זה הספק נוסף, וכן אתה מפחית עומס בתדר הנמוך על ההגברה הרגילה ולכן היא תפיק לך יותר הספק אקוסטי.

בהצלחה

למעלה