שאלון אימאל'ה הגדול!

EdisonGirl

New member
שאלון אימאל'ה הגדול!

לכבוד שבוע הריון ולידה בתפוז, אמרתי לעצמי- למה לא? :) הרי כולנו נצטרך להתעסק בזה יום אחד, אם זה לא מעסיק אותנו כבר היום, אז שימו בצד רגע את הלימודים ופנו מס' דקות בעבודה האינסופית ובואו לענות על כמה שאלות בטרם עת

קודם כל, כדי שנבין בדיוק את הרקע ממנו אתם עונים, מה גילך? ומה הסטטוס בחיים מבחינה זוגית ובחינת תעסוקתית?

הריון - שאלות למין היפה

1. כשאת שומעת את המילה הזו, מה האסוציאציות שעולות לך לראש?
2. כילדה, חלמת להיות אימא?
3. מתי את מתכננת להיכנס להיריון? והאם את חוששת מהתהליך הפיזי?
4. כמה את שומרת כדי לא להיכנס להיריון בלתי צפוי?
5. במידה וקרה, ונכנסת להיריון "בטעות", את בעד הפלה? היית עושה את זה? או שהיית מביאה את הילד לעולם? ולמה?

הריון - שאלות למין ה..

1. כשאתה שומע את המילה הזו, מה האסוציאציות שעולות שלך לראש?
2. האם הריון נשי הוא דבר מושך בעיניך?
3. עד כמה אתה שומר, שבת הזוג תהיה מוגנת ולא תיכנס להיריון בלתי צפוי?

4. חברה שלך נכנסה להיריון "בטעות", תמליץ לה על הפלה או שתהיה מוכן לקחת את זה על עצמך ולהיות אבא בשלב הזה של חייך? ומה דעתך על הפלה באופן כללי?
5. לידה היא דבר מושך בעיניך? אתה רואה את עצמך יושב בחדר הלידה ומחזיק לה את היד או שאתה מעדיף לנשוך את השפתיים מחוץ לחדר ולהסתובב הלוך ושוב?

שאלות לשני המינים על הריון ולידה

1. האם אתם רוצים ילדים באופן כללי? ואם כן, על כמה חשבתם? אם לא, למה?
2. כמה אחים היו לכם בילדותכם, ומה דעתכם על מס' הילדים במשפחה? כמה זה משפיע (לטובה או לרעה)?
3. עד כמה כסף הוא פקטור עבורכם בהחלטה אם להביא ילדים ומתי?
4. עבר לכם בראש איך אתם תחנכו את הילדים שלכם? תנו לנו כמה מילים על זה.. :)
5. ככותבים בפורום עשרים פלוס, אתם רואים את עצמכם, כהורים וכהורים שבדרך, גם כן משתפים ומשתתפים בפורומים כאלו?

לידה קלה, חבר'ה

spaysi8

New member
אוו הדלקת אותי :p

קודם כל, מה גילך? ומה הסטטוס בחיים מבחינה זוגית ובחינת תעסוקתית?
בת 20 וקצת, תפוסה, עובדת.

הריון - שאלות למין היפה

ריגוש, תינוק, בטן מדהימה, אושר, כיף, מיגרנות, פחד מלידה, כאבי צירים.
לגמרי.
כמה שיותר מוקדם, לא ממש חוששת מלהשמין כי בזה תמיד אפשר לטפל,
יותר חוששת מסיבוכים בלידה (בעיקר קרעים שם למטה).
שומרת, לא במידה מוגזמת (200% כמו שקוראים לזה בצבא) אבל שומרת.
5. במידה וקרה, ונכנסת להיריון "בטעות", את בעד הפלה? היית עושה את זה? או שהיית מביאה את הילד לעולם? ולמה?
בהתחלה חשבתי שמעולם לא אעשה הפלה אבל לאחרונה החלטתי שאחליט אם וכאשר. מקווה שלא יקרה כרגע...

כן! מתה על ילדים, רוצה להיות אמא צעירה, וחשבתי על 3 לפחות.
2. כמה אחים היו לכם בילדותכם, ומה דעתכם על מס' הילדים במשפחה? כמה זה משפיע (לטובה או לרעה)?
יש לי אחיות תאומות, זה אחלה מבחינת מספר אחים אבל קשה שהן תאומות ושתיהן היו נגדי תמיד..
זה שהיינו רק בנות גם השפיע, מעניין איך זה היה לגור עם אח.
הוא פקטור אבל ממש לא מרכזי, תמיד אפשר להסתדר. אם אהיה מוכנה מבחינה נפשית ואכנס להריון "בטעות", לא אעשה הפלה רק כי אני עניה.
תמיד יש משפחה שתעזור.
כן, אשתדל לחנך אותם להיות בריאים (לפחות יותר ממני)- כלומר לא לוקחים תרופות כל פעם שטיפה כואב הראש, לא מתפנקים יותר מידי,
הולכים לטיולים, יש הגבלה על מתוקים וכו'.
מעבר לזה- להיות אלתרואיסטים, לחשוב על הזולת, להתחשב.
אנסה לחנך אותם להיות בוגרים ולחשוב- כלומר, כשאגיד להם "לא" אסביר להם למה ולא סתם אגיד "כי אני אמא שלכם".
5. ככותבים בפורום עשרים פלוס, אתם רואים את עצמכם, כהורים וכהורים שבדרך, גם כן משתפים ומשתתפים בפורומים כאלו?
לגמרי! מחכה כבר להכנס לפורום הריון ולידה.. (בלי לחץ :p)

אמאללללללללללללללללה

הריון - שאלות למין היפה

קסם, אושר, מוצצים, חיתולים, אחריות, אהבה, קקי, חיוך

לגמרי! אף פעם לא חלמתי על להתחתן אבל משום מה תמיד חלמתי להיות אמא, ולהיות אמא צעירה! במרוץ השנים התחלתי להבין גם את המציאות ולהיות "אמא צעירה" זו לא שאיפה שיכולה להתממש, יש גם את העובדות בשטח ודברים מסביב אבל אני עדיין בהחלט חולמת להיות אמא באחד מן הימים!

אני לא מתכננת להכנס להריון בקרוב וגם אין מועד מועדף. רק יודעת שלפני סיום התואר לא רוצה ילדים או חתונה, רוצה ללמוד בשקט. "למזלי", גם אין לי עם מי.
וכן, אני מאוד חוששת מהתהליך הפיזי. לאו דווקא מלהשמין כי אני גם ככה שמנה אלא מכל מה שכרוך בלידה ואף בדיקות הריון (שאינן בדיקת דם).

אין לי עם מי לשמור חחחחח אבל בלי קשר, אני נוטלת גלולות כתרופה לבעיות הורמונליות אז אני מניחה ששילוב של גלולות (נטילה בזמן מדי יום) פלוס אי קיום יחסי מין זו די הגנה מהריון, לא?

זו דווקא שאלה שיצא לי לשאול את עצמי מספר פעמים בעבר ואין לי תשובה חד משמעית. זה לגמרי תלוי נסיבות! אני לא נגד הפלות אבל מצד שני לוקחת בחשבון שגם בהפלה יש סיכונים וגם שלא תמיד צריך להתנגד לטבע. אבל מאחר ואני כן רוצה להיות אמא ואני כבר לא נערה בת 15, בהחלט לא הייתי ממהרת לרוץ להפיל ושוקלת ברצינות לגדל את הילד. אני גם גדלתי במשפחה חד הורית (לא בנסיבות של הריון לא מתוכנן) אז אני לא חושבת שהפחד מלהיות אם חד הורית זה בהכרח מה שימנע ממני ללדת אלא היבטים נוספים כמו הפן הכלכלי.

אני מאוד רוצה ילדים! יש לי גם חלום כבר כמה שנים לתאומים בן ובת. יש לי קרוב משפחה שיש לו תאומים בן ובת, אבל אני רציתי לפניו! כאילו לא שיהיו לי לפני שיהיו לו אלא רציתי עוד לפני שקרה שזה מה שיצא לו. אבל בגדול אין לי העדפה למספר ילדים מסוים כל עוד זה מעל ילד אחד.

אני בת יחידה. זו הסיבה שאעדיף שיהיו לי יותר מילד אחד ורצוי בהפרשים שיאפשרו להם לשמור על קשר כלשהו. תמיד אנשים ישר זורקים שאני בטח מפונקת כי אני בת יחידה אז נכון שזה יתרון אבל מצד שני, זה משעמם לגדול ככה, לכן אעדיף שיהיו לי לפחות 2 ילדים.

כמו שכבר כתבתי קודם, העניין הכלכלי הוא מאוד משמעותי. אני לא חושבת שאהיה עשירה יום אחד וזה לא מחוסר שאיפות אלא כי אני מתכננת קריירה במקצוע לא מאוד רווחי ואני גם לא ממלאת לוטו אז אני ריאלית לגבי העתיד. אז זה לא שלעולם לא אביא ילדים בגלל זה, ממש לא! אבל אני מעדיפה להביא ילדים בשעה בה יש לי עבודה קבועה ויציבה עד כמה שאפשר, גם אם הרווח בה הוא לא מיליונים. נגיד במצב שאני היום, סטודנטית עם הלוואות בעשרות אלפי שקלים, בעבודה מתנדנדת וגרה אצל אמא שלי, זה לא מצב בו אבחר להביא ילדים.

עובר לי כל הזמן בראש ברמה כזו או אחרת. אין לי הרבה מה להרחיב... בגדול, השאיפה שלי להיות אמא מכילה, מקבלת, קשובה אבל כן, גם קשוחה ומציבה גבולות.

5. ככותבים בפורום עשרים פלוס, אתם רואים את עצמכם, כהורים וכהורים שבדרך, גם כן משתפים ומשתתפים בפורומים כאלו?|סדגש
יתכן וכן, לא רואה סיבה שלא. במידה וזה מה שיעסיק אותי ואני אהיה בעסקי הפורומים אז בכיף! בטוח שאציץ ואקרא.

עונה

אני בת 28
סטטוס זוגי: it's complicated
מבחינה תעסוקתית הכל טוב

הריון - שאלות למין היפה
1. כשאת שומעת את המילה הזו, מה האסוציאציות שעולות לך לראש? שמנה, סובלת, עור נמתח, בדיקות, הרגשת כבדות :)
2. כילדה, חלמת להיות אימא? לא
3. מתי את מתכננת להיכנס להיריון? והאם את חוששת מהתהליך הפיזי? זה תלוי בן זוג. אם הייתי עכשיו נשואה אני מניחה שכבר הייתי מתחילה לנסות. מה שאומר שברגע שאכנס לסטטוס זוגי יציב, זה יהיה כבר על הפרק. חוששת מאד מהתהליך הפיזי- לא מהכאבים ולא מהלידה עצמה- אלא יותר מהשינויים הגופניים שנוצרים אחרי הלידה.
4. כמה את שומרת כדי לא להיכנס להיריון בלתי צפוי? מאד שומרת. זה הדבר האחרון שחסר לי. גם אם יש לי ספק הכי קטן שיש (אם שכחתי גלולה וכו') אני נוטלת פוסטינור
5. במידה וקרה, ונכנסת להיריון "בטעות", את בעד הפלה? היית עושה את זה? או שהיית מביאה את הילד לעולם? ולמה? וואו שאלה מאד גדולה. והדעה שלי לגבי זה כל הזמן מתנדנדת ומשתנה. קודם כל כפי שכתבתי אני מאד שומרת אז הסיכוי שדבר כזה יקרה לי הוא מאד קטן. התשובה האוטומטית שעולה לי לראש היא שאעשה הפלה..אבל.. ברגע האמת אני חושבת שאני עלולה לשנות את דעתי .

1. האם אתם רוצים ילדים באופן כללי? ואם כן, על כמה חשבתם? אם לא, למה? מאד רוצה ילדים. חושבת על 2-3 ילדים ( יותר לכיוון ה- 3 אבל לא בטוח שאספיק:/)
2. כמה אחים היו לכם בילדותכם, ומה דעתכם על מס' הילדים במשפחה? כמה זה משפיע (לטובה או לרעה)? אני ילדת סנדוויץ- אחות קטנה ואח גדול. אז נהניתי (וסבלתי ) משני העולמות. אני חושבת שזה מאד עצוב להיות בן/בת יחיד/ה ושמפסידים הרבה דברים. אני חושבת שככל שיש יותר אחים זה יותר כיף. נכון שזה אומר שכך יש יותר מריבות על רכוש/טריטוריות וכו'
אבל בגדול זה הרבה יותר שמח ומעניין
3. עד כמה כסף הוא פקטור עבורכם בהחלטה אם להביא ילדים ומתי? כסף זה פקטור חשוב אבל לא הכרחי לדעתי. זאת אומרת אני כן חושבת שזה טיפשי להביא מלא ילדים כשאין גרוש על התחת אבל לא חושבת שזה יהווה שיקול בשבילי. אני אביא 2-3 ילדים אם הטבע יאפשר לי - עם כסף או בלי כסף..זה לא מעניין אותי.
4. עבר לכם בראש איך אתם תחנכו את הילדים שלכם? תנו לנו כמה מילים על זה.. :) זאת שאלה מאד גדולה לסקר קליל כזה. אבל כמובן שבתור אשת חינוך שעובדת ומתעסקת הרבה עם ילדים יש לי כבר מלא רעיונות בראש לגבי איך שאחנך את הילדים שלי, ואני חושבת שלמדתי הרבה מהעבודה שלי איך יותר מומלץ לנהוג איתם ואיך פחות מומלץ. בגדול מאד חשוב לי שילמדו לעשות טוב ( ואני מעדיפה טוב ופראייר מאשר רע ודורסני- אפילו במדינה שלנו
- בדיוק היתה לי שיחה על זה עם חברה שלי השבוע שמנסה לחנך את הילד שלה "להחזיר" באלימות וכו..אני לא מאמינה בדרך הזו), גם חשוב לי ערך הנדיבות, וללמוד להנות ממה שיש.
5. ככותבים בפורום עשרים פלוס, אתם רואים את עצמכם, כהורים וכהורים שבדרך, גם כן משתפים ומשתתפים בפורומים כאלו? כן. למה לא

Puskas

New member
אוף ארוך

בן 26.5, בזוגיות 5.5 שנים, סטודנט ועובד חצי משרה.

שאלות לגברים:
1. נפלא, חלום, מחכה לזה.
2. בהחלט.
3. 95 אחוז כזה... קונדומים לרוב וגלולות.
4. אבא לגמרי... אני בעד הפלות אם לילד מחכים חיים חרא עם הורים לא מתפקדים.
5. לא מושך בשיט.. אבל מה שיוצא משם הוא הדבר הכי מדהים שיש.

שאלות משותפות:
1. ברור שרוצה.. 2-3 בכיף.
2. אחות אחת והייתי שמח לעוד אח.
3. ברור שפקטור, רוצה לתת לילד חיים טובים.
4. יש כמה רעיונות אבל לא משהו שאפשר לפרט פה יותר מדי.. זה ארוך מדי וזה דבר די לא צפוי.
5. לא חושב.. מאמין שאחרי החתונה ובטח אחרי שיהיו ילדים, לא יהיה לי זמן או רצון לפורומים.

Purple Mushroom

New member
מה עם שרשור התפקדות החודש? פברואר 2013?

1. כשאתה שומע את המילה הזו, מה האסוציאציות שעולות שלך לראש? מדע בידיוני, ניסוי גנטי.
2. האם הריון נשי הוא דבר מושך בעיניך? תלוי, נראה לי שכן.
3. עד כמה אתה שומר, שבת הזוג תהיה מוגנת ולא תיכנס להיריון בלתי צפוי? אין לי בת זוג.
4. חברה שלך נכנסה להיריון "בטעות", תמליץ לה על הפלה או שתהיה מוכן לקחת את זה על עצמך ולהיות אבא בשלב הזה של חייך? ומה דעתך על הפלה באופן כללי?אבא. הפלה זה לא טוב. אבל עברתי את זה כפעמיים עם גרושתי.

5. לידה היא דבר מושך בעיניך? אתה רואה את עצמך יושב בחדר הלידה ומחזיק לה את היד או שאתה מעדיף לנשוך את השפתיים מחוץ לחדר ולהסתובב הלוך ושוב? לא יודע. נראה לי שלידה זה דבר מושך, תלוי בזוגיות.

1. האם אתם רוצים ילדים באופן כללי? ואם כן, על כמה חשבתם? אם לא, למה? כן. אבל מאוד תלוי בבת זוג מתאימה, וכמה היא תשכנע אותי.

2. כמה אחים היו לכם בילדותכם, ומה דעתכם על מס' הילדים במשפחה? כמה זה משפיע (לטובה או לרעה)? זה כיף, לא רק בילדותי, עדיין כולנו חיים, ואנחנו 5
. אני הבכור.

3. עד כמה כסף הוא פקטור עבורכם בהחלטה אם להביא ילדים ומתי? פקטור רציני באמת. לא יודע עדיין בהווה, שהתחלתי עבודה חדשה, לא יודע אם יהיה לי תקציב לילדים בכלל. צריך בת זוג צעירה, ועשירה לזה.
)

4. עבר לכם בראש איך אתם תחנכו את הילדים שלכם? תנו לנו כמה מילים על זה.. :) לא עבר לי בראש, אי ן בת זוג, אין עדיין מחשבות כאלו, לאט לאט. צעד צעד א'.
.

5. ככותבים בפורום עשרים פלוס, אתם רואים את עצמכם, כהורים וכהורים שבדרך, גם כן משתפים ומשתתפים בפורומים כאלו? כן.

לידה קלה, חבר'ה
אדיסון בהריון? (חרוז).
אפשר עד גיל 35 להכנס להריון ללא בעיות,
אני מפנטז על מפגש פורום, (אולי שלושים פלוס בנוכחותך). עם הילד ילדה שלכם, לפחות תמונה באייפון לפחות !.

בהצלחה לכולם חבר'ה,
ושיהיה תקציב גם לזה. זה פרוייקט לכל החיים, הארוכים ובעלי התוכן שלנו ! :)
א.א
=]

איזה שאלות...

29, נשואה, עובדת.

הריון - שאלות למין היפה
1. כשאת שומעת את המילה הזו, מה האסוציאציות שעולות לך לראש? הנוסע השמיני, ילדים צורחים בסופר, משהו מתרוצץ לך בין הרגליים.
2. כילדה, חלמת להיות אימא? לא.
3. מתי את מתכננת להיכנס להיריון? והאם את חוששת מהתהליך הפיזי? לא יודעת. עוד שנה וחצי- שנתיים... די חוששת.
4. כמה את שומרת כדי לא להיכנס להיריון בלתי צפוי? שומרת.
5. במידה וקרה, ונכנסת להיריון "בטעות", את בעד הפלה? היית עושה את זה? או שהיית מביאה את הילד לעולם? ולמה? שאלה מסובכת... לא יודעת.

1. האם אתם רוצים ילדים באופן כללי? ואם כן, על כמה חשבתם? אם לא, למה? באופן כללי כן, מתי שהוא... ילד אחד יספיק (לא נראה לי שאחרי הפעם הראשונה אני ארצה בכלל לעבור את זה שוב).
2. כמה אחים היו לכם בילדותכם, ומה דעתכם על מס' הילדים במשפחה? כמה זה משפיע (לטובה או לרעה)? אנחנו 3 אחים... יש לי עוד אח ואחות צעירים ממני. לא משפיע ממש.
3. עד כמה כסף הוא פקטור עבורכם בהחלטה אם להביא ילדים ומתי? חשוב שיהיה כסף ועבודה יציבה. לכן זה לא הזמן.
4. עבר לכם בראש איך אתם תחנכו את הילדים שלכם? תנו לנו כמה מילים על זה.. :) אני בטוחה שאני אחנך אותם לאהוב ספרים ובעלי חיים ולהיות אנשים טובים ומנומסים באופן כללי.
5. ככותבים בפורום עשרים פלוס, אתם רואים את עצמכם, כהורים וכהורים שבדרך, גם כן משתפים ומשתתפים בפורומים כאלו? לא בטוחה.

h a j b i

New member
שאלות מעניינות

קודם כל, כדי שנבין בדיוק את הרקע ממנו אתם עונים, מה גילך? ומה הסטטוס בחיים מבחינה זוגית ובחינת תעסוקתית?
בן 29, רווק ומתפרנס בכבוד

1. כשאתה שומע את המילה הזו, מה האסוציאציות שעולות שלך לראש? הפתעה, דילמה, עוד לא
2. האם הריון נשי הוא דבר מושך בעיניך? על חלק כן, על חלק פחות...
3. עד כמה אתה שומר, שבת הזוג תהיה מוגנת ולא תיכנס להיריון בלתי צפוי? שומר אבל לא תמיד ב- 100 אחוז
4. חברה שלך נכנסה להיריון "בטעות", תמליץ לה על הפלה או שתהיה מוכן לקחת את זה על עצמך ולהיות אבא בשלב הזה של חייך? ומה דעתך על הפלה באופן כללי? זה תלוי מי הבחורה כמובן. בגדול אני לא חושב שמיציתי את חיי החופש. בנוגע להפלות, באופן עקרוני אני בעד.
5. לידה היא דבר מושך בעיניך? אתה רואה את עצמך יושב בחדר הלידה ומחזיק לה את היד או שאתה מעדיף לנשוך את השפתיים מחוץ לחדר ולהסתובב הלוך ושוב? זה לא נראה לי כמו משהו מושך במיוחד אבל עדיין חושב שאני אהיה בפנים.

1. האם אתם רוצים ילדים באופן כללי? ואם כן, על כמה חשבתם? אם לא, למה? כן, 3 נראה לי סבבה.
2. כמה אחים היו לכם בילדותכם, ומה דעתכם על מס' הילדים במשפחה? כמה זה משפיע (לטובה או לרעה)? 2 אחיות קטנות. משפיע לטובה בסך הכל, רוב הבנים \ בנות יחידים\ות שאני מכיר בסופו של דבר בחרו להביא כמות ילדים מעל הממוצע בגלל החסך שהיה להם.
חשוב מאוד, למעשה הפקטור כמעט הכי חשוב כאשר היחיד שעולה עליו זה מגבלות הזמן והשעון הביולוגי (לא שלי, כן?
)
4. עבר לכם בראש איך אתם תחנכו את הילדים שלכם? תנו לנו כמה מילים על זה.. :) - עבר בראש, בגדול זה למקד אותם בדברים הבאמת חשובים בלי למכור להם שקרים , לא לתת לפחד ולחשש מה יחשבו עליהם להוביל אותם, להיות טובים כלפי אחרים אבל לא לתת לאף אחד לנצל אותם, לחתור בנחישות להשיג את מה שהם רוצים ולא לוותר ועוד. זה נשמע כמו עקרונות מאוד כלליים אבל אני יכול בקלות לחשוב על מקרים ספציפיים שילדים נתקלים בהם וההכוונה של ההורים יכולה לבוא לידי ביטוי. חלק מהדברים אני עוד לא מיישם ב- 100 אחוז בעצמי אבל מאמין שאם יהיו לי ילדים, תהיה להם עמדת פתיחה הרבה יותר טובה.
5. ככותבים בפורום עשרים פלוס, אתם רואים את עצמכם, כהורים וכהורים שבדרך, גם כן משתפים ומשתתפים בפורומים כאלו? כנראה שכן.

bnayahu

New member
וואו

מה גילך? ומה הסטטוס בחיים מבחינה זוגית ובחינת תעסוקתית? 22 רווק, סטודנט ועובד במשרה מלאה

כשאתה שומע את המילה הזו, מה האסוציאציות שעולות שלך לראש? ביצת קינדר - משהו קטן, מתוק ועם הרבה הפתעות בהמשך

האם הריון נשי הוא דבר מושך בעיניך? זה משתנה מבחורה לבחורה
עד כמה אתה שומר, שבת הזוג תהיה מוגנת ולא תיכנס להיריון בלתי צפוי? שומר מאוד (כשהייתה לי חברה)

חברה שלך נכנסה להיריון "בטעות", תמליץ לה על הפלה או שתהיה מוכן לקחת את זה על עצמך ולהיות אבא בשלב הזה של חייך? ומה דעתך על הפלה באופן כללי? וואו שאלה קשה שאני מקווה שאני לא אגיע אליה.. ואם אני יקלע לכזאת סיטואציה אני יצטרך להחליט באותו רגע .. באופן כללי אני חושב שאם בני הזוג מוכנים נפשית להיות הורים אז עדיף לא לעשות הפלה

לידה היא דבר מושך בעיניך? אתה רואה את עצמך יושב בחדר הלידה ומחזיק לה את היד או שאתה מעדיף לנשוך את השפתיים מחוץ לחדר ולהסתובב הלוך ושוב? לא הייתי קורא לזה מושך אבל ברור שלא משאירים בת זוג לבד בזמן שקשה לה

האם אתם רוצים ילדים באופן כללי? ואם כן, על כמה חשבתם? אם לא, למה? לא בזמן הקרוב אני רק בן 22 חח בהמשך החיים כן, זה לא מעסיק אותי יותר מדי אז אף פעם לא חשבתי על כמה ילדים

כמה אחים היו לכם בילדותכם, ומה דעתכם על מס' הילדים במשפחה? כמה זה משפיע (לטובה או לרעה)? יש לי הרבה אחים ובתור ילד זה משפיע לטובה
עד כמה כסף הוא פקטור עבורכם בהחלטה אם להביא ילדים ומתי? לא רואה את עצמי מביא ילד אם אני לא יכול לפרנס אותו בצורה נורמלית, הוא לא צריך לסבול ולחיות בעוני רק בגלל שאני רוצה ילדים
עבר לכם בראש איך אתם תחנכו את הילדים שלכם? תנו לנו כמה מילים על זה.. :) לדעתי החינוך הכי טוב זה דוגמה אישית של ההורים

ככותבים בפורום עשרים פלוס, אתם רואים את עצמכם, כהורים וכהורים שבדרך, גם כן משתפים ומשתתפים בפורומים כאלו? לא הרבה..

עברתי במקרה והחלטתי להשאר קצת...

סטטוס: נשואה (לאישה)
עיסוק: טבחית

הריון - שאלות למין היפה
כאביי על ואחרי הרבה דקות גם אושר.
חשבתי על להיות אמא אבל בחיים לא רציתי ללדת.. נראה לי כואב מידי.
מתכננת כשאני אסיים את התואר.. בערך עוד חצי שנה עד שנה.
אני לסבית ככה שאני מוגנת 100%
עכשיו, ברור שהייתי מביאה אותו.. בעבר הייתי מפילה בטוח. אין לי בעיה עם הפלות...

רוצה בטח, בערך 3 זה יהיה טוב:)
אני בכורה מתוך 3 ולדעתי זה מספיק.
חשוב מאוד, בעיקר עבורי ובת זוגתי שצריכות לקנות זרע ולעבור מיליון בדיקות ורופאים.
בטח, חוץ מלהיות טבחית אני בד״כ עובדת בבתי ספר או פנימיות נוער וככה אני חושבת שלמדתי מה כן או לא לעשות או להתעקש עם הילדים שיהיו לי.
לפעמים, למה לא בעצם?

משעשע

בת 22, רווקה, עובדת בכיף שלי ושל חשבון הבנק שלי.

1. הריון- כשאת שומעת את המילה הזו, מה האסוציאציות שעולות לך לראש? האמת? כלום. אני יכולה לכתוב כל מיני בחילות, ריגוש וכאלה, אבל זה מרגיש לי ממש רחוק ממני ששום דבר לא עולה לי

2. כילדה, חלמת להיות אימא? לא חושבת שהחלום היה להיות אמא, אלא לטפל בילדים קטנים כזה.
3. מתי את מתכננת להיכנס להיריון? והאם את חוששת מהתהליך הפיזי? בואו נחכה שיהיה אבא פוטנציאלי בתמונה ואז נדבר... סתם, כמו שכתבתי, אני מרגישה שזה ממש רחוק ממני. אבל סביר להניח שזה בגלל שאני לא בזוגיות. יש עוד זמו, בקיצור.
4. כמה את שומרת כדי לא להיכנס להיריון בלתי צפוי? כן......
5. במידה וקרה, ונכנסת להיריון "בטעות", את בעד הפלה? היית עושה את זה? או שהיית מביאה את הילד לעולם? ולמה? נשבעת שבחיים לא חשבתי על זה. סביר מאוד להניח שהייתי עושה הפלה אם זה היה קורה עד עכשיו. בעתיד? תלוי סיטואציה.
6. האם אתם רוצים ילדים באופן כללי? ואם כן, על כמה חשבתם? אם לא, למה? ברור. אני רוצה 3, שהבכור יהיה בן וזוג תאומים- בן ובת, אצל מי נרשמים?
7. כמה אחים היו לכם בילדותכם, ומה דעתכם על מס' הילדים במשפחה? כמה זה משפיע (לטובה או לרעה)? בילדותי היה לי אח אחד. למרבה ההפתעה, גם עכשיו
. בגלל שההפרש בנינו מאוד גדול (הוא בן 31), מכיתה ד', כשהוא התגייס, די גדלתי לבד. יש בנינו יחסים מצויינים וזה לא שהרגשתי מוזנחת ובודדה בעולם, דווקא אהבתי את הקונספט שאין מיליון ילדים. גם להפרש התרגלתי ואני רואה בו הרבה יתרונות (בעיקר כי אני הקטנה
). כמו שעניתי למעלה, אני רוצה 3 ילדים, זה המספר האידיאלי מבחינתי (לפחות כרגע).
8. עד כמה כסף הוא פקטור עבורכם בהחלטה אם להביא ילדים ומתי? בעתיד אני מאמינה שזה יהיה פקטור משמעותי. אני לעולם לא אבין את המשפחות שמביאות ערימות ילדים מבלי יכולת להאכיל ולטפל בהם.
9. עבר לכם בראש איך אתם תחנכו את הילדים שלכם? תנו לנו כמה מילים על זה... כל מה שאני גדלתי עליו (בתקווה שבעלי לעתיד, לכשיבוא, גדל על ערכים דומים) וחשוב בעיניי- קבלת השונה, אהבת אדם וטבע, יצירתיות, שמירה על ערכים, סובלנות, אדיבות.
10. ככותבים בפורום עשרים פלוס, אתם רואים את עצמכם, כהורים וכהורים שבדרך, גם כן משתפים ומשתתפים בפורומים כאלו? יש מצב. נראה לי נחמד הקונספט הזה.

Cade Foster

New member
עונה

1. כשאתה שומע את המילה הזו, מה האסוציאציות שעולות שלך לראש? תינוק?
2. האם הריון נשי הוא דבר מושך בעיניך? לא, אבל הוא גם לא מגעיל אותי
3. עד כמה אתה שומר, שבת הזוג תהיה מוגנת ולא תיכנס להיריון בלתי צפוי? אין לי בת זוג כרגע ומידת הזהירות תלויה בעיקר בה... נגיד יש בנות שלא מוכנות להפיל בשום אופן וכשמדובר באחת כזאת אני כמובן לא אתפשר על אמצעי הגנה. גם במקרים אחרים אני שומר אבל אם קרה ששכחתי את הקונדום אז יש מצב שאתפתה בכל זאת.
4. חברה שלך נכנסה להיריון "בטעות", תמליץ לה על הפלה או שתהיה מוכן לקחת את זה על עצמך ולהיות אבא בשלב הזה של חייך? ומה דעתך על הפלה באופן כללי? הפלה. אני חושב שעדיף לילד לא להיוולד מאשר להיוולד להורים שלא מסוגלים לתת לו את היחס הכי טוב שאפשר.
5. לידה היא דבר מושך בעיניך? אתה רואה את עצמך יושב בחדר הלידה ומחזיק לה את היד או שאתה מעדיף לנשוך את השפתיים מחוץ לחדר ולהסתובב הלוך ושוב? כמו סעיף 2 אבל כנראה שזה לא יהיה רלוונטי לגביי.

1. האם אתם רוצים ילדים באופן כללי? ואם כן, על כמה חשבתם? אם לא, למה? יותר לכיוון של לא. לא כל אדם בנוי להיות הורה. אולי ישתנה בעתיד אבל כרגע אני לא אכנס לזוגיות עם אישה שבטוחה שהיא כן רוצה.
2. כמה אחים היו לכם בילדותכם, ומה דעתכם על מס' הילדים במשפחה? כמה זה משפיע (לטובה או לרעה)? יש לי 2 אחיות קטנות ואיתן גדלתי בעצם. בנוסף 3 אחים מנישואים קודמים של אבא אבל אותם אני בקושי מכיר אפילו, הם דור אחר. אין לי דעה על מספר הילדים, הם לא הילדים שלי.
3. עד כמה כסף הוא פקטור עבורכם בהחלטה אם להביא ילדים ומתי? ברור שפקטור, ראה ערך סעיף 4 בשאלון הקודם.
4. עבר לכם בראש איך אתם תחנכו את הילדים שלכם? תנו לנו כמה מילים על זה.. :) אחת הסיבות שאני נוטה לא להתרבות היא בגלל שלהורה לא באמת יש שליטה על החינוך של הילד שלו בימינו. החברה הרבה יותר משפיעה עליו והחברה לא ממש מוצאת חן בעיני.
5. ככותבים בפורום עשרים פלוס, אתם רואים את עצמכם, כהורים וכהורים שבדרך, גם כן משתפים ומשתתפים בפורומים כאלו? לא

גם אני :)

קודם כל, כדי שנבין בדיוק את הרקע ממנו אתם עונים, מה גילך? ומה הסטטוס בחיים מבחינה זוגית ובחינת תעסוקתית? נושקת ל-21, רווקה כרגע, עובדת ואוטוטו סטודנטית.

הריון - שאלות למין היפה
תינוק, אהבה, 9 חודשיים, יצר, דאגות,חששות, שמחה, משפחה
2. כילדה, חלמת להיות אימא? ברור!!!
3. מתי את מתכננת להיכנס להיריון? והאם את חוששת מהתהליך הפיזי?- מבחינתי די מוקדם, בא לי להיות אמא צעירה, לערך 24? אבל צריך חבר קודם :) ולא ממש לא,הכל עובר בחיים,וזה על אחת כמה וכמה תהליך מדהים.
4. כמה את שומרת כדי לא להיכנס להיריון בלתי צפוי? - נוטלת גלולות.
5. במידה וקרה, ונכנסת להיריון "בטעות", את בעד הפלה? היית עושה את זה? או שהיית מביאה את הילד לעולם? ולמה?- לא יודעת.
מצד אחד הייתי מבצעת הפלה, רק מתוך הידיעה שלא אוכל להעניק לו את החיים שאני קיבלתי, ולתת לו את הכל. בנוסף, אני אישית עוד לא חוויתי את החיים, והייתי רוצה לנצל אותם עוד קצת לפני שאני מקימה משפחה
מצד שני, אם זה היה תינוק ממישהו שכנראה יהיה לנו עתיד אז יכול להיות שלא הייתי מבצעת, ומגדלת את הילד, אבל- בידיעה שלמה ובלב מלאה שאוכל להעניק לו חיים טובים,בית,מזון וכלכלה.

1. האם אתם רוצים ילדים באופן כללי? ואם כן, על כמה חשבתם? אם לא, למה? כן,3-4
2. כמה אחים היו לכם בילדותכם, ומה דעתכם על מס' הילדים במשפחה? כמה זה משפיע (לטובה או לרעה)?- אנחנו 3 ועוד אחד מלאך. ואני חושבת שזה מספר אידיאלי, אפעם לא לבד, אנחנו גם במרווחים של 3 שנים כל אחד מהשני וטוב :)
3. עד כמה כסף הוא פקטור עבורכם בהחלטה אם להביא ילדים ומתי?- הוא פקטור, כי אני רוצה לדעת שאני אתן לילדים שלי הכל.
4. עבר לכם בראש איך אתם תחנכו את הילדים שלכם? תנו לנו כמה מילים על זה.. :) לא יצא לי לחשוב לעמוק, יש עוד קצת זמן :)
5. ככותבים בפורום עשרים פלוס, אתם רואים את עצמכם, כהורים וכהורים שבדרך, גם כן משתפים ומשתתפים בפורומים כאלו? כן, למה לא? תמיד נחמד לדעת וללמוד.

AlabamaW0rley

New member
טוב. נו.

חופשת לידה. אפליה בקבלה למקומות עבודה מעכשיו והילך. פסיכוזות על רקע הורמונלי. לגיטימציה לשכב על הספה ולדרוש מיני מאכלים אקזוטיים. היפוכונדריה זמנית.

כילדה חלמתי להיות מגניבה. משום מה חשבתי שנשים מגניבות הן גם אמהות.

אוף. אי אפשר להעביר את ההריון לאאוטסורסינג? אם לא, אז נראה לי אכנס להריון בחמשת השנים הקרובות.

פחות ממה שחינכו אותי אליו

תאורטית אני בעד שתהיה לכל אישה את האופציה להפלה. אני אישית, כרגע, עם הבנזוג הנוכחי לא בטוח שהייתי עושה הפלה. סביר שלא. עם בני זוג קודמים ידעתי בוודאות שאלך על הפלה במידה ואכנס להריון לא צפוי.

כן, אבל זו לא תשובה בשלוף כי היתה לי תקופה שבחנתי את השאלה האם אני רוצה ילדים. קיבלתי מחברה שלי את הספר "ממני והלאה" שסוקר את התופעה של נשים שלא רוצות ילדים, ומתוך הסיפורים האישיים שם הגעתי להבנה שזה לא שנולדתי ללא הרצון הטבעי לילדים, אלא שאני לא רוצה ילדים *כרגע* אבל הם כן קיימים שם בפנטזיה שלי של איך יראו החיים.
חשבתי על אחד או שניים.

גדלתי כבת יחידה. רק עכשיו אני מתחילה לראות שזה שורט קצת. משאיר אותך תקוע בשלב הנרקיסיסטי. יותר מדי תשומת לב לילד אחד, ועוד כשאין משפחה מורחבת בתמונה זה נהיה קלסטרופובי משהו. כשאין אחים אז אין חו"ד שניה על מה שקורה מסביב ולא משייפים מספיק את הכישורים החברתיים.
מצד שני, זה טמטום להביא ילד לעולם אם אתה לא יכול לפרנס אותו ולתת לו את מה שהוא צריך.

אה, איזה קטע. אני מנחשת את השאלות שלך.

שיטילו ספק, שיחקרו, שלא יאמינו לכל מיני אנשים שלובשים חליפה ומשתמשים במילים יפות. שיהיו טובים וסלחנים. שלא יהיו חזירים. הייתי מרגילה אותם לשתות מים ולא לאכול חטיפים, כמו שאני בעצמי רגילה.

לא חשבתי עם עצמי בקטע הזה. עשרים פלוס אצלי מקושר יותר לסטודנטיאליות, ללצאת מהבית, להתחלת הקריירה ומציאת זוגיות. ילדים זה כבר לקראת גיל 30.

AlabamaW0rley

New member
אה, רגע, רקע!

לא ראיתי את השורה הזו. יש לי אישור מרופא. ADD מאובחנת

אני זוגית מאוד כרגע, בקטע רציני כזה והכל. סטודנטית ועובדת במקצוע בחצי משרה.

תשובות

בת 28, נשואה +1, כרגע לא עובדת אבל אחזור לעבוד בעוד חודש וחצי. יש לי ילדה בת 9 חודשים אז האסוציאציות של היום הן לא אלה של לפני שכל הסיפור הזה התחיל.

הריון - שאלות למין היפה
1. כשאת שומעת את המילה הזו, מה האסוציאציות שעולות לך לראש? בתי חולים (היה לי הריון קשה וביליתי שם נון סטופ).
2. כילדה, חלמת להיות אימא? לא
3. מתי את מתכננת להיכנס להיריון? והאם את חוששת מהתהליך הפיזי? כאמור יש לי ילדה בת 9 חודשים ואני לא רוצה עוד ילדים. מאוד מאוד חששתי מהתהליך הפיסי ובעיקר מהלידה, בסוף ילדתי בקיסרי חירום ודווקא שמחתי שלידה רגילה נחסכה ממני

4. כמה את שומרת כדי לא להיכנס להיריון בלתי צפוי? אני לא לוקחת גלולות מסיבות רפואיות... מעבר לזה משתמשים בכל הטריקים שבספר

5. במידה וקרה, ונכנסת להיריון "בטעות", את בעד הפלה? היית עושה את זה? או שהיית מביאה את הילד לעולם? ולמה? ההריון שלי היה פנצ'ר לחלוטין אבל הוא התגלה בשלב יחסית מאוחר (חודש 3) ובעלי נורא רצה כך שזה הכריע את הנושא...

1. האם אתם רוצים ילדים באופן כללי? ואם כן, על כמה חשבתם? אם לא, למה? לא רציתי בכלל. עכשיו יש לי אחת מהממת
וזה מספיק.
2. כמה אחים היו לכם בילדותכם, ומה דעתכם על מס' הילדים במשפחה? כמה זה משפיע (לטובה או לרעה)? אני הבכורה מבין 5 אחים. אני בעד שכל אחד יעשה מה שנוח לו בהנחה שהוא מסוגל לעמוד בזה באמת (כלכלית, רגשית). אני רוצה שהבת שלי תרגיש יחידה ומיוחדת, אני רוצה לתת לה את המקסימום ולא מעוניינת שהיא תיאלץ לחלוק את המקסימום הזה עם אף אחד

3. עד כמה כסף הוא פקטור עבורכם בהחלטה אם להביא ילדים ומתי? אם לא היתה לנו היכולת הכלכלית לגדל אותה הייתי עושה הפלה.
4. עבר לכם בראש איך אתם תחנכו את הילדים שלכם? תנו לנו כמה מילים על זה.. :) כל ההריון חפרנו על זה, אני ובעלי... היא תעשה ככה, ונלמד אותה את זה, ונספר לה על ההוא, וכו וכו... בסופו של דבר יש דברים שקשה להימנע מהם כמו לפנק את היצור הקטן הזה בטירוף

5. ככותבים בפורום עשרים פלוס, אתם רואים את עצמכם, כהורים וכהורים שבדרך, גם כן משתפים ומשתתפים בפורומים כאלו? אני כותבת קצת בפורום הורים לתינוקות.

EdisonGirl

New member
עונה.

בת 28, נשואה בלי ילדים, עובדת (=שורדת) ולומדת.

הריון - שאלות למין היפה
שינוי פיזי של הגוף, לא נודע, בחילות, התרגשות
ממש לא. גם לא הילדה שבי היום..
כשהייתי בת 16, חשבתי שבגיל 18 אני ארצה ילדים. בגיל 18 חשבתי שזה יבוא לי בגיל 25. התחתנתי בגיל 22.5, ובגיל 25 הבנתי שכנראה יבוא לי על ילדים בגיל 30. אני מאוד קרובה לשם ועדיין ממש לא בא לי על זה.. ואני חוששת שילדים יגזלו לי את החופש שלי שמאוד חשוב לי כיום, וחוששת גם מהתהליך הפיזי וגם פוחדת שההריון יקלקל לי לנצח את מראה הגוף הבתולי והמושלם
מאוד.
הרעילו אותי בילדות עם כל מיני סרטי "אפרת" למי שיודע על מה אני מדברת, וחשבתי שאני לא אעשה הפלה. היום אני עדיין נגד "גרידה", אבל לכן מאוד עירנית, ואם במקרה אכנס להריון, סביר להניח שאפתור את זה באיזה כדור שיפיל את התינוק בעודו מקבץ של תאי גזע. מצד שני, קרה שחשבתי שנכנסתי להריון, כי היה איחור.. והתחלתי כבר להשלים עם הרעיון של הלידה, עד שגיליתי שאני לא, ונשמתי לרווחה מצד אחד, אבל הייתי מאוד מופתעת מההשלמה שלי עם כך, מאידך. אז אני לא צפויה, לכו תדעו...

אני לא רואה את עצמי כמי שלא רוצה ילדים בכלל בכלל, רק לא כרגע, ולא מחר, ולא שנה הבאה... חחח אבל כשאני אהיה מוכנה, אני רוצה יותר מאשר ילד אחד (יותר לכיוון של 4 או יותר), ואני רוצה אותם ברצף מטורף, כי אצלי בכל תחום כמעט, זה או הכל או כלום.
אחות אחת, צמודה אליי בגיל, ולכן זה היה תענוג צרוף. היינו עושות המון דברים ביחד, ולמרות שאני אדם שאוהב את הלבד שלו, אני לא חושבת שהייתי רוצה להיות בת יחידה. זה היה עולה לי בהרבה מאוד חוויות שאפשר לחוות רק ביחד. מוכרחה לציין שעדיין לכל אחת מאיתנו היה החדר שלה והייחוד שלה בעיניי ההורים, כך שזה להיות עם ולהרגיש בלי

לא פקטור. כסף בא והולך. ואם אני אהיה עשירה היום ואפשוט את הרגל מחר, אז? כשצריכים להוציא כסף, תמיד יש מאיפה. זה מה שאני למדתי בחיים שלי, וזה נכון אפילו כשורדת בת"א.. הכל עניין של התנהלות נכונה עם מה שיש, ולדעת להתפנק גם כשאין כסף, בלי להוציא כסף שאין.
בטח. היום זה כבר הרבה פחות מעסיק אותי אבל כשהייתי ילדה ההורים שלי היו מערבים אותי בחינוך שלי ושל אחותי
אז הייתי חושבת הרבה על חינוך נכון, ואני חושבת שהשילוב של ההורים שלי עשה לי המון טוב. הדבר היחיד שהייתי משנה הוא לא לומר משהו שלא מתכוונים לבצע, ותמיד לבצע כל דבר במועד שלו.

סביר להניח שכן, אני בנאדם של כתיבה ושל אינטרנט.

lolly87

New member
עונה

הכל כדי להאריך עוד קצת את ההפסקה, לפני שאני חוזרת ללמוד.

מה גילך? 25 ומה הסטטוס בחיים מבחינה זוגית ובחינת תעסוקתית? רווקה, אני עובדת מהבית בזמני הפנוי אבל בעיקר סטודנטית

הריון - שאלות למין היפה
1. כשאת שומעת את המילה הזו, מה האסוציאציות שעולות לך לראש? כל מיני דברים, במיוחד עכשיו שמלא סביבי בהריון או עם תינוק\ת בן\בת חודש.
2. כילדה, חלמת להיות אימא? חלמתי? אני מניחה שכן, זו אחת המטרות שלנו בחיים פה לדעתי. ותמיד היה לי ברור שאני אהיה אמא יום אחד.
3. מתי את מתכננת להיכנס להיריון? והאם את חוששת מהתהליך הפיזי? מתישהו לפני גיל שלושים אני חושבת שזה זמן טוב להריון ראשון. חוששת? לא כל כך.
4. כמה את שומרת כדי לא להיכנס להיריון בלתי צפוי? שומרת, לא מוכנה לוותר על אמצעי הגנה למיניהם.
5. במידה וקרה, ונכנסת להיריון "בטעות", את בעד הפלה? היית עושה את זה? או שהיית מביאה את הילד לעולם? ולמה? אני לא יודעת, אני גם עושה הכל כדי לא להיות בסיטואציה כזו. אבל אם היא תקרה, אני חושבת שיהיה לי קשה להפיל, אבל בסופו של דבר הייתי מגיעה להחלטה כלשהי שאני לא יודעת מה היא, כי אף פעם לא הייתי צריכה להחליט לשמחתי.

1. האם אתם רוצים ילדים באופן כללי? ואם כן, על כמה חשבתם? אם לא, למה? כן, חשבתי על 2-3. לא יותר מזה.
2. כמה אחים היו לכם בילדותכם, ומה דעתכם על מס' הילדים במשפחה? כמה זה משפיע (לטובה או לרעה)? אחות אחת, לדעתי אח אחד זה המינימום ועדיף שני אחים. אבל יותר חשוב ממספר האחים במשפחה זה שיהיה קשר טוב ביניהם.
3. עד כמה כסף הוא פקטור עבורכם בהחלטה אם להביא ילדים ומתי? פקטור רציני, לפני שמביאים ילדים קודם כל לסיים את התואר, ולעבוד בעבודה מסודרת שתכניס משכורת קבועה ואפשר לכלכל את הילד ואת הבית.
4. עבר לכם בראש איך אתם תחנכו את הילדים שלכם? תנו לנו כמה מילים על זה.. :) אני חושבת לפעמים כשאני רואה ילד קטן צורח באיזה חנות או ילד שבורח להורים שלו בקניון, או שיש סוגיות חשובות שקשורות גם לחינוך.
5. ככותבים בפורום עשרים פלוס, אתם רואים את עצמכם, כהורים וכהורים שבדרך, גם כן משתפים ומשתתפים בפורומים כאלו? אצלי כל הדברים האלה זה תקופות, אז יש סיכוי מאוד גדול שאני לא אהיה בפורמים או שאעזוב באמצע או שאחזור בגלל סוגיה שתעלה רק לשאול משהו ספציפי.

לידה קלה, חבר'ה

למעלה