שאלון אימאל'ה הגדול!

lee05

New member
עושה את זה פעם שניה ..גררר

הריון - שאלות למין היפה
1. כשאת שומעת את המילה הזו, מה האסוציאציות שעולות לך לראש?- חוויה מיוחד במינה.
2. כילדה, חלמת להיות אימא? - לא. לא היו לי חלומות כאלה. אני ראוה את האמהות כעוד צד במה שמגדיר אותי כאישה וכאדם. זה לא העיקר יש הרבה מעבר.
3. מתי את מתכננת להיכנס להיריון? והאם את חוששת מהתהליך הפיזי? - מממ כשיהיה את הבן זוג הנכון. מפחד אולי קצת מהישנוי הגופני אבל לא מעבר.
4. כמה את שומרת כדי לא להיכנס להיריון בלתי צפוי? - קונדום+גלולות. לא מספיק?
5. במידה וקרה, ונכנסת להיריון "בטעות", את בעד הפלה? היית עושה את זה? או שהיית מביאה את הילד לעולם? ולמה?
אם זה היה קורה כעת אז הפלה ככל הנראה. אין לי כעת אמצעים לגדל ילד/ה וזה יהיה מאוד אגואיסטי להביא ילד כשלא אוכל לתת לו אפילו את המינימום ממה שהוא צריך. מצד שני יכול להיות שאם כן הייתי מגיעה למצב הזה הייתימחליטה אחרת. אי אפשר לדעת.

שאלות לשני המינים על הריון ולידה
1. האם אתם רוצים ילדים באופן כללי? ואם כן, על כמה חשבתם? אם לא, למה? -יאפ. 2-3. אידאילי 2 בנים ובת :)
2. כמה אחים היו לכם בילדותכם, ומה דעתכם על מס' הילדים במשפחה? כמה זה משפיע (לטובה או לרעה)? יש לי אח אחד שנה וחצי הפרש וזה עזר המון כשגדלנו. היה אמור להיות לי עוד אח/אחות אחריו אבל ההריון לא החזיק

3. עד כמה כסף הוא פקטור עבורכם בהחלטה אם להביא ילדים ומתי? פקטור די חשוב.
4. עבר לכם בראש איך אתם תחנכו את הילדים שלכם? תנו לנו כמה מילים על זה.. :)- מקווה שבליברליות, תקשורת פתוחה וערכים אבל את יודעת יש הבדל בין תיאוריה לפרקסה

5. ככותבים בפורום עשרים פלוס, אתם רואים את עצמכם, כהורים וכהורים שבדרך, גם כן משתפים ומשתתפים בפורומים כאלו?- יאפ למה לא?

Black Balloon

New member
יאללה בלאגן

1. כשאת שומעת את המילה הזו, מה האסוציאציות שעולות לך לראש? חוסר איזון

2. כילדה, חלמת להיות אימא? לא
3. מתי את מתכננת להיכנס להיריון? והאם את חוששת מהתהליך הפיזי? לא בקרוב, מלחיץ לא רק פיזית.
4. כמה את שומרת כדי לא להיכנס להיריון בלתי צפוי? גלולות.
5. במידה וקרה, ונכנסת להיריון "בטעות", את בעד הפלה? היית עושה את זה? או שהיית מביאה את הילד לעולם? ולמה? תלוי. אני בעד הפלות אם לא מוכנים לילד (כלכלית/נפשית/מנטלית/וואטאבר).

1. האם אתם רוצים ילדים באופן כללי? ואם כן, על כמה חשבתם? אם לא, למה? חשבתי קצת, ממש קצת. אני לא רואה את זה קורה ב5 שנים הקרובות.
2. כמה אחים היו לכם בילדותכם, ומה דעתכם על מס' הילדים במשפחה? כמה זה משפיע (לטובה או לרעה)? יש לי שני אחים ואחות. שזה סבבה. רק שהפערים בינינו עצומים (אחי הבכור בן 44, ואני 22...)
3. עד כמה כסף הוא פקטור עבורכם בהחלטה אם להביא ילדים ומתי? מאוד. אני רוצה להיות מסוגלת לגדל את הילד בכבוד.
4. עבר לכם בראש איך אתם תחנכו את הילדים שלכם? תנו לנו כמה מילים על זה.. :) וואו, המממ טיול כל שבוע, אהבה לטבע, מוזיקה, מדע. הוא יהיה חנון לתפארת.

5. ככותבים בפורום עשרים פלוס, אתם רואים את עצמכם, כהורים וכהורים שבדרך, גם כן משתפים ומשתתפים בפורומים כאלו? כן, למה לא?

Black Balloon

New member
אה שכחתי

מה גילך? ומה הסטטוס בחיים מבחינה זוגית ובחינת תעסוקתית?
בת 22, במערכת יחסים נפלאה, ועובדת.

למעלה