שאלון ארוך וחופרר!! תענווווווווווו!

nitzangro2

New member
שאלון ארוך וחופרר!! תענווווווווווו!

1. שם: 2. מגורים: 3. אחים: 4. כינויים אחרים: 5. בית ספר יסודי: 6. מצב משפחתי: 7. אוהב את ההורים: 8. רוצה אחים ( עוד אחים?): 9. אתה רוצה אח גדול או אח קטן: 10. צפית בתוכניות ילדים: 11. עדיין צופה בתוכניות ילדים: 12. היו לך הרבה חברים כשהיית קטן: 13. מיהו חבר ילדותך: 14. מהו חלום הילדות שלך: 15. תחביב ילדות, עיסוק ילדות: 16. מה היית רוצה להיות כשהיית קטן?: 17. אתה מרוצה כעת ממה שאתה עכשיו?: 18. איפה היית רוצה לגור: 19. במה אתה רוצה לעבוד: 20. עבדת פעם?: שאלות פילוסופיות 21. אם ה' היה נותן לך אפשרות לבחור משהו אחר בגלגול הבא, מה היית בוחר?: 22. אם לא היית אתה, מי היית רוצה להיות?: 23. את מי מהמתים היית מחייה?: 24. עם מי היית רוצה לבלות לילה שלם?: 25. אם היה אפשרי, היית נולד כמין אחר?: 26. ה' הוא גבר או אישה? 27. האם אי פעם חשבת על אחד מהמכרים שלך באופן מיני?: 28. האם הוא היה בן מינך?: נכון או לא נכון- האם קיים: 29. אהבה ממבט ראשון: 30. סיכוי לשלום בין ערבים לישראלים: 31. כל הערבים רוצים מלחמה: 32. ה': 33. חייזרים: 34. רוחות רפאים ( בלולו וכד'): 35. אנשים מתים שמשוטטים ביננו: 36. גלגול נשמות: 37. גן עדן וגהנום: 38. פסל שהוא אל: 39. גורל: 40. לא נודע: 41. כל הבלונדינות סתומות: 42. כל הערסים מרוקאים: 43. כל הדתיים אוכלי חינם: 44. כל האשכנזים חנונים: 45. כל האשכנזים אימפוטנטים: 46. כל המורות מדברות עם "ררררררררייייש": 47. אדם שבגד פעם אחת יבגוד פעם שנייה: 48. בעל מכה יכה שנית: 49. אנס/אונסת יאנוס שוב: מתי בפעם האחרונה: 50. רבת עם ההורים: 51. שיקרו לך וגילית: 52. עשו עלייך לינץ' חברתי: 53. חשבת שהחיים שלך זה סרט ( כמו המופע של טרומן): 54. השתכרת: 55. ראית משהו או מישהו עירום: 56. "שיחקת" עם עצמך: מיהו האדם האחרון: 57. שאיתו דיברת: 58. שראית: 59. שבכית עליו: 60. ששיקרת לו: 61. שחשבת שהיה ממש טוב אם הוא לא היה קיים: 62. שחשבת שהיה ממש טוב אם היית הוא: 63. שצחקת איתו: 64. שהצחקת: 65. שעשה לך טוב בעת צרה: 66. שהציל אותך ממות: 67. ששילמת עליו על משהו: 68. ששילם עלייך על משהו: 69. שראה אותך בעת משבר: 70. שהרבצת לו: 71. שהרביץ לך: 72. שקנית איתו בגדים: 73. שנתת לו מתנה: 74. שקיבל מתנה ממך: 75. שאהבת ( אם אתם מוכנים לגלות): 76. שנדלקת עליו: 77. שאמר לך שהוא אוהב אותך: 78. שאמר לך שהוא שונא אותך: 79. שיצאת איתו לסרט: 80. ( ולקמצנים מבינינו)- שראה איתך סרט שהורדת באינטרנט: 81. שהעלה לך את הביטחון עצמי: 82. שהוריד לך את הביטחון עצמי: 83. שגרם לך לרצות להיות יפה יותר: 84. שגרם לך לרצות להיעלם באותו רגע: ביה"ס 85. מורה אהובה: 86. מורה שנואה: 87. מורה שנתן לך בטחון עצמי: 88. מורה שהוריד לך את הבטחון עצמי: 89. מורה שירד עלייך: 90. מורה שאוהב אותך הכי הרבה: 91. מורה שלימד אותך הכי הרבה מקצועית: 92. מורה שלימד אותך הכי הרבה על החיים: 93. מורה שהציל לך את העתיד: 94. מורה שהרס לך את העתיד: 95. מורה שלימד אותך הכי פחות מקצועית: 96. מורה סתמי: 97. המורה הכי מצחיק: 98. המורה הכי "חבר טוב": 100. מורה שאמרת לעצמך: " אני חייב להרשים אותו!": 101. מורה מעצבן בטירוף: מיהו החבר: 101. שהכי עוזר לך: 102. שהכי מקשיב לך: 103. שהכי מצחיק אותך: 104. שאתה הכי מצחיק אותו: 105. שגרם לך לבכות: 106. שגרם לך לצחוק עד שתן: 107. ששינה לך את הדעות לגבי החיים: 108. ששינה לך את הדעות לגבי עצמך: 109. שנתן לך להרגיש תלוי בו: 110: שפגע בך: 111: שעזר לך בעת דיכאון עמוק: 112: שלא דיברת איתו יותר: 113: שאתה ממש רוצה לראות אותו עכשיו: 114: שאתה ממש רוצה לדבר איתו עכשיו: 115: שקנית ממנו את אותו בגד: 116: שהעתקת בדיחה ממנו: דברים זולים אך מאפיינים: 117. מהו השיר הכי אהוב עלייך: 118. מהו השיר שהכי תקוע לך בראש: 119. מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בעת מבחן: 120: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע כל פעם שהיית רואה את אהובתך: 121: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בחתונה ( שאלה זולה): 122: בהלוויה: 123: בדרך לביה"ס: 124: במסיבה: 125: מהו השיר שהכי הזדהת איתו: 126: מהו השיר שגורם לך לבכות: 127: מה השיר שאתה לא יכול לשמוע יותר בגלל שהוא מעצבן: 128: מהו השיר שאתה לא יכול לשמוע בגלל שהוא מעציב: דברים שנואים: 129: שחקן טלוויזיה 130: תוכנית 131: ביטוי מעצבן: 132: הדבר הכי מעצבן שאמרו לך: 133: הדבר הכי מעצבן שעשו לך: 134: שאמרו לך באמצע הרחוב: 135. ערסים או רוסים: 136. זקנים או צעירים: 137. גוגואים או פוגים: 138. מאכל: 139. ממתק: 140. מקום: 141. סגנון לבוש: 142. חנות: 143. מוכר: עוד קצת: 144. חיות מחמד: 145. מוצא הורים: 146. איפה נולד: 147. ישראל ארץ טובה: 148. איפה תתגייס: 149. הרג חיות- דבר נורא, או חפיף? 150. הספר הכי טוב שקראת אי פעם: 151. הסרט הכי טוב שראית אי פעם:

nitzangro2

New member
עונהה../images/Emo13.gif

. שם:ניצן 2. מגורים:פרדסיה 3. אחים:2 4. כינויים אחרים:כולם קוראים לי גרוס 5. בית ספר יסודי:"תפוז" 6. מצב משפחתי:רווקה 7. אוהב את ההורים:לפעמיםD: 8. רוצה אחים ( עוד אחים?):ממ בא לי אחות קטנה.. 9. אתה רוצה אח גדול או אח קטן:אחות קטנה.. 10. צפית בתוכניות ילדים:בוודאי 11. עדיין צופה בתוכניות ילדים:בוודאי! 12. היו לך הרבה חברים כשהיית קטן:ממממ כן 13. מיהו חבר ילדותך:שיר, דניאל........ 14. מהו חלום הילדות שלך:ממממממממ לא נראלי שהיה לי חלום O: 15. תחביב ילדות, עיסוק ילדות:כדורסל חח 16. מה היית רוצה להיות כשהיית קטן?:אף פעם לא ידעתי.. 17. אתה מרוצה כעת ממה שאתה עכשיו?לא בשיא 18. איפה היית רוצה לגור:או ת"א() או NY 19. במה אתה רוצה לעבוד:בטלויזיה.. לא בתור מנחה.. אלה מאחורי הכל.. 20. עבדת פעם?כן.. עכשיו אני עובדת.. כאילו בימים האלה של השביתה שאלות פילוסופיות 21. אם ה' היה נותן לך אפשרות לבחור משהו אחר בגלגול הבא, מה היית בוחר?:לא מאמינה בו כך ש.... 22. אם לא היית אתה, מי היית רוצה להיות?:מישו אחר.. סתם.. אממ הייתי רוצה להיות פשוט יותר גדולה.. 23. את מי מהמתים היית מחייה?:מממממממ את סבא שלי... לא הכרתי אותו..\: 24. עם מי היית רוצה לבלות לילה שלם?:מממממממממ עם מישהו סודי..P: 25. אם היה אפשרי, היית נולד כמין אחר?:לא 26. ה' הוא גבר או אישה?אין אלוהים 27. האם אי פעם חשבת על אחד מהמכרים שלך באופן מיני?:ממממממממ|: 28. האם הוא היה בן מינך?: נכון או לא נכון- האם קיים: 29. אהבה ממבט ראשון:קיים 30. סיכוי לשלום בין ערבים לישראלים:לא קיים 31. כל הערבים רוצים מלחמה:לא! 32. ה':לא קיים 33. חייזרים:לא קיימים 34. רוחות רפאים ( בלולו וכד'):לא קיימים 35. אנשים מתים שמשוטטים ביננו:לא! חח 36. גלגול נשמות:לא 37. גן עדן וגהנום:לא 38. פסל שהוא אל:לא 39. גורל:לא 40. לא נודע:ממ כן חח 41. כל הבלונדינות סתומות:לא 42. כל הערסים מרוקאים:לא 43. כל הדתיים אוכלי חינם:כן.. סתם לא 44. כל האשכנזים חנונים:כן!! ואני אשכנזייהה!! חחחח אבל אני מתכחשת לזה כ"ככ!! שונאת אשכנזים@: 45. כל האשכנזים אימפוטנטים:כןן! 46. כל המורות מדברות עם "ררררררררייייש":לא חחחחח 47. אדם שבגד פעם אחת יבגוד פעם שנייה:כן 48. בעל מכה יכה שנית:כן 49. אנס/אונסת יאנוס שוב:כן מתי בפעם האחרונה: 50. רבת עם ההורים:ממ כל יום בערך.. 51. שיקרו לך וגילית:ממממממממממ היום 52. עשו עלייך לינץ' חברתי:לא זוכרת 53. חשבת שהחיים שלך זה סרט ( כמו המופע של טרומן):ממממממממ לאחרונה דווקא 54. השתכרת:מממממממ בחופש הגדול בתורכיה.. 55. ראית משהו או מישהו עירום:אתמול באיזה סרט.. חחחחחחח 56. "שיחקת" עם עצמך: אני משחקת עם עצמי משחק קלפים.. O: מיהו האדם האחרון: 57. שאיתו דיברת:אמא 58. שראית:אמא 59. שבכית עליו:מממ[: 60. ששיקרת לו:נאממ נאמממממ לא זוכרת 61. שחשבת שהיה ממש טוב אם הוא לא היה קיים:לפני יום יומיים 62. שחשבת שהיה ממש טוב אם היית הוא:לא יודעת 63. שצחקת איתו:עם המאמנת שלי 64. שהצחקת:את המאמנת שלי 65. שעשה לך טוב בעת צרה:לא זוכרת 66. שהציל אותך ממות:לא קרה 67. ששילמת עליו על משהו:ממממ חברה שלי 68. ששילם עלייך על משהו:ממ היום חברה שלי 69. שראה אותך בעת משבר:לא זוכרת 70. שהרבצת לו:מממממ לפני כמה ימים לחברתי.. אני מרביצה שיגרתית 71. שהרביץ לך:מממממממ לא מרביצים לי! 72. שקנית איתו בגדים:ביום רביעי שעבר עם אותה חברה חחח 73. שנתת לו מתנה:לא יודעת:S 74. שקיבל מתנה ממך:זה אותה שאלה לא? 75. שאהבת ( אם אתם מוכנים לגלות):ממ חשבתי שאהבתי לפני כמה זמן.. אבל לא. 76. שנדלקת עליו:כנ"ל 77. שאמר לך שהוא אוהב אותך:מממ אמא אמרה חחח 78. שאמר לך שהוא שונא אותך:לא היה 79. שיצאת איתו לסרט:ממממממממממ לפני חודש עם אמא חחח 80. ( ולקמצנים מבינינו)- שראה איתך סרט שהורדת באינטרנט:עם חברה..[: 81. שהעלה לך את הביטחון עצמי:ממ המאמנת שלי.. היא כל פעם מנסה.. 82. שהוריד לך את הביטחון עצמי:אני לעצמי 83. שגרם לך לרצות להיות יפה יותר:ממממ 84. שגרם לך לרצות להיעלם באותו רגע:ממ מישהו. ביה"ס 85. מורה אהובה:תמר 86. מורה שנואה:אין. 87. מורה שנתן לך בטחון עצמי:מורה לטניס נחשב??:) 88. מורה שהוריד לך את הבטחון עצמי:אין. 89. מורה שירד עלייך:מממממ מורה למתמטיקה שנה שעברה.. אמרה שהיא רוצה לדפוק לי פטיש בראש..פיטרו אותה! 90. מורה שאוהב אותך הכי הרבה:ממ השנה המורה לספרות נראלי.. שנה שעברה המורה להסטוריה 91. מורה שלימד אותך הכי הרבה מקצועית:ממממממממממ לא יודעת 92. מורה שלימד אותך הכי הרבה על החיים:מורה להסטוריה 93. מורה שהציל לך את העתיד:ממממממממ אין. 94. מורה שהרס לך את העתיד:מורה ללשון חח 95. מורה שלימד אותך הכי פחות מקצועית:מורה למתמטיקה 96. מורה סתמי:מתמטיקה 97. המורה הכי מצחיק:ספרות 98. המורה הכי "חבר טוב":שנה שעברה להסטוריה 100. מורה שאמרת לעצמך: " אני חייב להרשים אותו!":ספרות והמורה החדשה להסטוריה 101. מורה מעצבן בטירוף:מממממממממ לספורט מיהו החבר: 101. שהכי עוזר לך:ליטל 102. שהכי מקשיב לך:ליטל 103. שהכי מצחיק אותך:ממ אני בדרך כלל המצחיקה.. אבלללל נאות נגיד 104. שאתה הכי מצחיק אותו:את נאות 105. שגרם לך לבכות:נאממממ אם יש כאלה אז הם בטח לא ממש חברים 106. שגרם לך לצחוק עד שתן:ממממממממממ זה לא ממישהו.. זה מסיטואציה 107. ששינה לך את הדעות לגבי החיים:ממ המאמנת שלי חח 108. ששינה לך את הדעות לגבי עצמך:כנ"ל 109. שנתן לך להרגיש תלוי בו:כנ"ל 110: שפגע בך:ממממ 111: שעזר לך בעת דיכאון עמוק:ממ ליטל 112: שלא דיברת איתו יותר:יש הרבהD: 113: שאתה ממש רוצה לראות אותו עכשיו:ליטל... 114: שאתה ממש רוצה לדבר איתו עכשיו:ממ אין כזה ברגע זה 115: שקנית ממנו את אותו בגד:מזתומרת? 116: שהעתקת בדיחה ממנו:מממממממממ אין

nitzangro2

New member
המשךךך

דברים זולים אך מאפיינים: 117. מהו השיר הכי אהוב עלייך:here without you 118. מהו השיר שהכי תקוע לך בראש:מממ "אם ביום מין הימים אפגוש את אלוהיםםם..........." חברה שלי כל החיים שרה אותוו @: 119. מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בעת מבחן:ממממ אין כזה..\: 120: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע כל פעם שהיית רואה את אהובתך:מממממממממממממממ את השיר הראשון 121: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בחתונה ( שאלה זולה): כנ:ל 122: בהלוויה: O: 123: בדרך לביה"ס:ממ מה שבא ברוך הבא 124: במסיבה:שמלה אדומה של מופע הארנבות של ד"ר קפסרר.. שיר מקפיץץץץץץץ 125: מהו השיר שהכי הזדהת איתו:מממממממממממ here without you המילים כל כך מתאימות למה שהרגשתיי! 126: מהו השיר שגורם לך לבכות:here without you 127: מה השיר שאתה לא יכול לשמוע יותר בגלל שהוא מעצבן:כל השירים של נינט אני לא סובלת! היא עושה לי חלחלה! 128: מהו השיר שאתה לא יכול לשמוע בגלל שהוא מעציב:אין כזה דברים שנואים: 129: שחקן טלוויזיה:אין 130: תוכנית:כל תוכנית שדודו טופז עשה.. 131: ביטוי מעצבן:"כשתיגדלי תביני.." 132: הדבר הכי מעצבן שאמרו לך:ממממממממממממ "תעלי לחדר" חחחחחחח 133: הדבר הכי מעצבן שעשו לך:נאממ נאמממממ לא יודעת יש הרבה דברים מעצבנים ופוגעים 134: שאמרו לך באמצע הרחוב:ששורקים או שערבים אומרים משהו בערבית עלייך..\: 135. ערסים או רוסים:גם וגם..D: 136. זקנים או צעירים:אני יותר אוהבת מבוגרים.. וילדים אני ממש שונאת.. אזז.. 137. גוגואים או פוגים:לא ולא 138. מאכל:ממ חצילים פיטריות פסטרה טונה.......... 139. ממתק:מממ טופי, קרמבו,טעמי.. 140. מקום:הכי שונאת את המקום בו אני גרה..D: 141. סגנון לבוש:ממממ שכל אחד ילבש מה שהוא רוצה 142. חנות:חנות שנואה? אממ, אין כזאת! 143. מוכר:אין.. עוד קצת: 144. חיות מחמד:נוששששששש הכלבה שלייייי 145. מוצא הורים:לא נדבר על זה.. 146. איפה נולד:ישראל 147. ישראל ארץ טובה:לא 148. איפה תתגייס:ממ בארץ.. סתם.. רוצה מאוד לגלי צה"ל 149. הרג חיות- דבר נורא, או חפיף?דבר נוראא!! 150. הספר הכי טוב שקראת אי פעם:לא קראתי...........D: סתם.. הספר היחיד שקראתי היה "המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה.." ומאוד אהבתי! 151. הסרט הכי טוב שראית אי פעם:ממממ יש הרבהה אבל "נודל", "בילי אליוט", "מישהו לרוץ איתו", "לרכב על לויתן" ועד ועוד...........

עונה

1. שם:קורין אטיאס 2. מגורים:יבנה 3. אחים:2 אחיות 4. כינויים אחרים:קורקור,קורינה,קוריני,קורי,קור,קורינוש,ועוד כינוי שאני אשמור אותו לעצמי[; חח 5. בית ספר יסודי:יחידני 6. מצב משפחתי:בסדר גמור ברוך ה' 7. אוהב את ההורים: בטח 8. רוצה אחים ( עוד אחים?): כן 9. אתה רוצה אח גדול או אח קטן: גם גדול וגם קטן 10. צפית בתוכניות ילדים: כן 11. עדיין צופה בתוכניות ילדים: לעיתים נדירות 12. היו לך הרבה חברים כשהיית קטן: כן 13. מיהו חבר ילדותך: בת חן 14. מהו חלום הילדות שלך: להיות זמרת 15. תחביב ילדות, עיסוק ילדות: שירה 16. מה היית רוצה להיות כשהיית קטן?: זמרת 17. אתה מרוצה כעת ממה שאתה עכשיו?: כן 18. איפה היית רוצה לגור: סביון 19. במה אתה רוצה לעבוד: להיות זמרת 20. עבדת פעם?: לא.. חח שאלות פילוסופיות 21. אם ה' היה נותן לך אפשרות לבחור משהו אחר בגלגול הבא, מה היית בוחר?: כלב חח מאיפה לי? 22. אם לא היית אתה, מי היית רוצה להיות?: מאיה בוסקילה[; חח 23. את מי מהמתים היית מחייה?: זה בעייה..אני מאוד הייתי רוצה להחיות את סבא שלי כי לא הכרתי אותו אבל גם את סבתא שלי הייתי רוצה כי גם אותה לא ממש הכרתי אז אחד משניהם.. 24. עם מי היית רוצה לבלות לילה שלם?: עם חבר שלי.. אבלל בלי שטויות רק לשבת מחובקים לא מעבבר לזה!! חח 25. אם היה אפשרי, היית נולד כמין אחר?: תלוי יש יתרון בלהיות גבר הם סובלים רק בברית אבל האישה זה המין המושלם אז הייתי רוצה להישאר אישה[; 26. ה' הוא גבר או אישה? אין לי מושג 27. האם אי פעם חשבת על אחד מהמכרים שלך באופן מיני?: חח נשמור את זה לעצמי=\ 28. האם הוא היה בן מינך?: לא :) חחח נכון או לא נכון- האם קיים: 29. אהבה ממבט ראשון:נכון 30. סיכוי לשלום בין ערבים לישראלים: נכון 31. כל הערבים רוצים מלחמה: לא נכון 32. ה': נכון 33. חייזרים: לא נכון 34. רוחות רפאים ( בלולו וכד'): לא נכון 35. אנשים מתים שמשוטטים ביננו: לא נכון 36. גלגול נשמות: נכון 37. גן עדן וגהנום: נכון 38. פסל שהוא אל: לא נכון 39. גורל: נכון 40. לא נודע: נכון 41. כל הבלונדינות סתומות: לא נכון 42. כל הערסים מרוקאים: לא נכוןןן תיזהרווו אני מרוקאיתת! חח 43. כל הדתיים אוכלי חינם: לא נכון 44. כל האשכנזים חנונים: לא נכון 45. כל האשכנזים אימפוטנטים: מה זה?? חח סתם לא נכון 46. כל המורות מדברות עם "ררררררררייייש": אמ... לא נכון 47. אדם שבגד פעם אחת יבגוד פעם שנייה: ברוב המקרים כן 48. בעל מכה יכה שנית: חצי חצי 49. אנס/אונסת יאנוס שוב: ברוב המקרים כן מתי בפעם האחרונה: 50. רבת עם ההורים: אתמול עם אמא חח 51. שיקרו לך וגילית: היוםם חח 52. עשו עלייך לינץ' חברתי: לא עשו ברוך ה' ושלא יעשו בעזרת ה' חח 53. חשבת שהחיים שלך זה סרט ( כמו המופע של טרומן): אמ.. לפני שבועיים 54. השתכרת: יום שישי באילת עם החבר'ה חח 55. ראית משהו או מישהו עירום: אמ.. יום שבת באילת בים ראיתי ילדים קטנים משוטטים ערומים בין הרגליים חח 56. "שיחקת" עם עצמך: היום חח מיהו האדם האחרון: 57. שאיתו דיברת: חברה שלי 58. שראית: חברה שלי 59. שבכית עליו: אמא שלי 60. ששיקרת לו: לא יודעת לא זוכרת 61. שחשבת שהיה ממש טוב אם הוא לא היה קיים: לא חושבת מחשבות כאלה 62. שחשבת שהיה ממש טוב אם היית הוא: היום 63. שצחקת איתו: חברה שלי 64. שהצחקת: חברה שלי חח 65. שעשה לך טוב בעת צרה: חבר שלי 66. שהציל אותך ממות: לא זכור לי שהצילו אותי ממוות 67. ששילמת עליו על משהו: חברה שלי חח 68. ששילם עלייך על משהו: אבא חח 69. שראה אותך בעת משבר: אמא שלי 70. שהרבצת לו: לאחותי הבאתי צ'פחה היום אבל בצחוק חח 71. שהרביץ לך: אחותי היום חח 72. שקנית איתו בגדים: אמא 73. שנתת לו מתנה: חברה שלי 74. שקיבל מתנה ממך: חברה שלי 75. שאהבת ( אם אתם מוכנים לגלות): חבר שלי 76. שנדלקת עליו: חבר שלי 77. שאמר לך שהוא אוהב אותך: חבר שלי 78. שאמר לך שהוא שונא אותך: לא אמרו לי כזה דבר ניראה לי=\ 79. שיצאת איתו לסרט: חברה שלי 80. ( ולקמצנים מבינינו)- שראה איתך סרט שהורדת באינטרנט: לא הורדתי.. בקושי יש לי בו מקום לשיר אני יוריד סרט? חחח 81. שהעלה לך את הביטחון עצמי:חברה שלי 82. שהוריד לך את הביטחון עצמי: סתם איזה אחת 83. שגרם לך לרצות להיות יפה יותר: אף אחד אני עצמי תמיד גורמת לעצמי לרצות להיות יותר יפה תמיד חחח הסתבכתי 84. שגרם לך לרצות להיעלם באותו רגע: אמ.. לא יודעת

המשך

ביה"ס 85. מורה אהובה:המחנכת שלי ו... מורה לאזרחות ולהיסטוריה 86. מורה שנואה: מורה לתנ"ך 87. מורה שנתן לך בטחון עצמי: המחנכת שלי 88. מורה שהוריד לך את הבטחון עצמי: מורה לתנ"ך 89. מורה שירד עלייך: המורה לאנגלית אבל בצחוק כי היא יורדת על כולם חח 90. מורה שאוהב אותך הכי הרבה: המחנכת שלי 91. מורה שלימד אותך הכי הרבה מקצועית: המחנכת שלי 92. מורה שלימד אותך הכי הרבה על החיים: המורה למתמטיקה שהייתה לי ביסודי 93. מורה שהציל לך את העתיד: המחנכת שלי 94. מורה שהרס לך את העתיד: לא יודעת 95. מורה שלימד אותך הכי פחות מקצועית: המורה ללשון 96. מורה סתמי: המורה למתמטיקה חח 97. המורה הכי מצחיק: המורה לאנגלית 98. המורה הכי "חבר טוב": המחנכת שלי 100. מורה שאמרת לעצמך: " אני חייב להרשים אותו!": המורה לגאוגרפיה של שנה שעברה 101. מורה מעצבן בטירוף: המורה למתמטיקה שליי נדייה חחח מיהו החבר: 101. שהכי עוזר לך: לין הנשמהה הזאת וחבר שלי 102. שהכי מקשיב לך: חבר שלי ולין 103. שהכי מצחיק אותך: חבר שלי 104. שאתה הכי מצחיק אותו: את כולם אבל בעיקר את חבר שלי 105. שגרם לך לבכות: לין חברה שלי שהיא שרה את השיר של מאיה "ימים של אהבה" התחלתי לבכות כי היא ריגשה אותי 106. שגרם לך לצחוק עד שתן: חח איי איי לא להגזים אבל חבר שלי 107. ששינה לך את הדעות לגבי החיים: חברה שלי לין 108. ששינה לך את הדעות לגבי עצמך: חברה שלי לין 109. שנתן לך להרגיש תלוי בו: אמ.. חבר שלי 110: שפגע בך: תמיד בשביל לא לפגוע באנשים אני פוגעת בעצמי אז.. 111: שעזר לך בעת דיכאון עמוק: ברוך ה' לא הייתי אף פעם בדיכאון עמוק 112: שלא דיברת איתו יותר: אמ... האקס שלי לא בגלל שאנחנו ברוגז פשוט ניתקנו ת'קשר 113: שאתה ממש רוצה לראות אותו עכשיו: את חבר שלי=[ 114: שאתה ממש רוצה לדבר איתו עכשיו:עם חבר שלי=[ 115: שקנית ממנו את אותו בגד: לא יודעת לא ניראה לי שהיה כזה דבר או שלא הבנתי את השאלה חח 116: שהעתקת בדיחה ממנו: אני לא מעתיקה בדיחות זה בא לי לבד דברים זולים אך מאפיינים: 117. מהו השיר הכי אהוב עלייך: "יש בליבי כינור" ו.."סיפור מכור".. 118. מהו השיר שהכי תקוע לך בראש: אמ... "אני אוהבת לנדנד כך את התחת ואם אינך יכול לראות אז אין דבר.." בקיצור מענטזת חח 119. מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בעת מבחן: "היה לי מקום" או "רוצה לחזור אל נעוריי" 120: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע כל פעם שהיית רואה את אהובתך:במקרה שלי זה אהובי אמ...את "ימים של אהבה" או את "רק אל תגיד" 121: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בחתונה ( שאלה זולה): חח אמ.. כל מיני ענארף "לטינוס" לא עובר לי אירוע בלי זה.. 122: בהלוויה: "מישהו" 123: בדרך לביה"ס: "זה רק בינינו" חח 124: במסיבה: אמ.. כל מיני.. 125: מהו השיר שהכי הזדהת איתו: "סליחה" של מתי כספי או "עד שתעזוב" של ריטה 126: מהו השיר שגורם לך לבכות: "עד שתעזוב" של ריטה 127: מה השיר שאתה לא יכול לשמוע יותר בגלל שהוא מעצבן: "רוצה בנות" יואוו איזהה חפירה 128: מהו השיר שאתה לא יכול לשמוע בגלל שהוא מעציב: "עד תעזוב" אבל אני בכל זאת שומעת דברים שנואים: 129: שחקן טלוויזיה: אמ.. אין ניראה לי 130: תוכנית: יובל המבולבל חחח 131: ביטוי מעצבן: אמ.. לא יודעת כל מיני 132: הדבר הכי מעצבן שאמרו לך: למה את עצבנית? שאני לא עצבנית! חח 133: הדבר הכי מעצבן שעשו לך: שניסו לסכסך או ניסו להמציא שמועות 134: שאמרו לך באמצע הרחוב: לא יודעת 135. ערסים או רוסים: ערסים 136. זקנים או צעירים: צעירים 137. גוגואים או פוגים:גוגואים 138. מאכל: קוסקוס \ פלאפל \ ספגטי 139. ממתק: הכל הולך אבל אם לא אז טבלת קליק חח 140. מקום: חוף הים 141. סגנון לבוש: ג'ינס וגופייה \ טישרט 142. חנות: חיות חח 143. מוכר: חיים מהקיוסק עוד קצת: 144. חיות מחמד: חתול ותוכי 145. מוצא הורים: אבא מרוקאי אמא אלג'ירית{כמו מרוקאית} 146. איפה נולד: מי אני? באסף הרופא בראשון 147. ישראל ארץ טובה: כן 148. איפה תתגייס: אמ... בהכי קרבי דובדבן \ אגוז או גולני ואם לא אז להקה צבאית 149. הרג חיות- דבר נורא, או חפיף? נורא 150. הספר הכי טוב שקראת אי פעם: אמ.. נעלמים \ אליפים 151. הסרט הכי טוב שראית אי פעם: "לך תחיה ותיהיה" תמונה מאילת[;

עניתי

1. שם:ליטל 2. מגורים:"אזור" 3. אחים:אח ואחות 4. כינויים אחרים:טולי ליטלי ליטי........ 5. בית ספר יסודי:יוספטל ואשלים 6. מצב משפחתי:קטלנייייייייייייי ב"ה:) 7. אוהב את ההורים:מאוד מאוד מאודדדד 8. רוצה אחים ( עוד אחים?):כןןן 9. אתה רוצה אח גדול או אח קטן:קטן 10. צפית בתוכניות ילדים:ברור חחחח 11. עדיין צופה בתוכניות ילדים:אמממ שיוצא חחחחחחח 12. היו לך הרבה חברים כשהיית קטן:כן:) 13. מיהו חבר ילדותך:אתם לא מכירים 14. מהו חלום הילדות שלך:להיות שחקנית 15. תחביב ילדות, עיסוק ילדות:לרקוד 16. מה היית רוצה להיות כשהיית קטן?: 17. אתה מרוצה כעת ממה שאתה עכשיו?:אמ כן :) ב"ה 18. איפה היית רוצה לגור:ת"א 19. במה אתה רוצה לעבוד:לא יודעת עדיין 20. עבדת פעם?:כן שאלות פילוסופיות 21. אם ה' היה נותן לך אפשרות לבחור משהו אחר בגלגול הבא, מה היית בוחר?:הייתי בוחרת להיות מושלמת 22. אם לא היית אתה, מי היית רוצה להיות?:לא יודעת 23. את מי מהמתים היית מחייה?:אממ אישי 24. עם מי היית רוצה לבלות לילה שלם?:אממ עם החבר שיהיה לי בע"ה 25. אם היה אפשרי, היית נולד כמין אחר?:לא 26. ה' הוא גבר או אישה?מי המציא את השאלה הזאת?????????? 27. האם אי פעם חשבת על אחד מהמכרים שלך באופן מיני?:לא 28. האם הוא היה בן מינך?: נכון או לא נכון- האם קיים: 29. אהבה ממבט ראשון:נכון 30. סיכוי לשלום בין ערבים לישראלים:לא יודעת 31. כל הערבים רוצים מלחמה:לא נכון 32. ה':נכון 33. חייזרים:לא נכון 34. רוחות רפאים ( בלולו וכד'):לא נכון 35. אנשים מתים שמשוטטים ביננו:נכון 36. גלגול נשמות:נכון 37. גן עדן וגהנום:נכון 38. פסל שהוא אל:לא נכון 39. גורל:נכון 40. לא נודע: 41. כל הבלונדינות סתומות:לא נכון 42. כל הערסים מרוקאים:לא נכון 43. כל הדתיים אוכלי חינם:לא נכון 44. כל האשכנזים חנונים:לא נכון 45. כל האשכנזים אימפוטנטים:לא נכון 46. כל המורות מדברות עם "ררררררררייייש":לא נכון 47. אדם שבגד פעם אחת יבגוד פעם שנייה:נכון 48. בעל מכה יכה שנית:נכון 49. אנס/אונסת יאנוס שוב: נכון מתי בפעם האחרונה: 50. רבת עם ההורים:אממ לפני ארבעה ימים 51. שיקרו לך וגילית:אממ לא זכור לי 52. עשו עלייך לינץ' חברתי: 53. חשבת שהחיים שלך זה סרט ( כמו המופע של טרומן): 54. השתכרת:לפני חצי שנה 55. ראית משהו או מישהו עירום:נראה לי מי שחיבר את השאלון נגמו לו השאלות..... 56. "שיחקת" עם עצמך:......... באמת נגמרו לו........... מיהו האדם האחרון: 57. שאיתו דיברת:אורי אח שלי 58. שראית:אורי אח שלי 59. שבכית עליו:אמ לא חשוב 60. ששיקרת לו:חנושש אמרתי לה שלא עברתי תאוריה ועברתי חחחחחחחחח זה היה אבל בצחוק:) 61. שחשבת שהיה ממש טוב אם הוא לא היה קיים:אממ כל האנטישמים 62. שחשבת שהיה ממש טוב אם היית הוא:לא יודעת 63. שצחקת איתו:חנוש 64. שהצחקת:חנוש 65. שעשה לך טוב בעת צרה:חנוש 66. שהציל אותך ממות:ב"ה לא נתקלתי במצב כזה 67. ששילמת עליו על משהו:ניצושש 68. ששילם עלייך על משהו:חנושש 69. שראה אותך בעת משבר:אמא 70. שהרבצת לו:אני לא מרביצה חחחחח 71. שהרביץ לך:לא הרביצו ב"ה 72. שקנית איתו בגדים:אמא 73. שנתת לו מתנה:חברה 74. שקיבל מתנה ממך:זאת אותה שאלה 75. שאהבת ( אם אתם מוכנים לגלות):אישי 76. שנדלקת עליו:אישי 77. שאמר לך שהוא אוהב אותך:אורי אח שלי 78. שאמר לך שהוא שונא אותך:אממ לא אמרו לי 79. שיצאת איתו לסרט:אממ חנוש ניצי וליאתי 80. ( ולקמצנים מבינינו)- שראה איתך סרט שהורדת באינטרנט:חנוששש 81. שהעלה לך את הביטחון עצמי:אמא 82. שהוריד לך את הביטחון עצמי:- 83. שגרם לך לרצות להיות יפה יותר:- 84. שגרם לך לרצות להיעלם באותו רגע:אמממ חברה ביה"ס 85. מורה אהובה:המורה לספורטט חולההההה עליה 86. מורה שנואה:המורה להסטוריה מעצבנת 87. מורה שנתן לך בטחון עצמי:טליה (המורה להסטוריה של שנה שעברה) 88. מורה שהוריד לך את הבטחון עצמי:אמ אין 89. מורה שירד עלייך:לא היה 90. מורה שאוהב אותך הכי הרבה:טליה 91. מורה שלימד אותך הכי הרבה מקצועית:טליה 92. מורה שלימד אותך הכי הרבה על החיים:טליה 93. מורה שהציל לך את העתיד:אמממ לא היה כזה 94. מורה שהרס לך את העתיד:לא היה כזה 95. מורה שלימד אותך הכי פחות מקצועית:המורה לחיבור 96. מורה סתמי:מורה לחיבור 97. המורה הכי מצחיק:המורה לאזרחות קורעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע 98. המורה הכי "חבר טוב":המורה לספורט:) 100. מורה שאמרת לעצמך: " אני חייב להרשים אותו!": 101. מורה מעצבן בטירוף:מיכל מיהו החבר: 101. שהכי עוזר לך:חנוש וניצי 102. שהכי מקשיב לך:חנוש וניצי 103. שהכי מצחיק אותך:שירני 104. שאתה הכי מצחיק אותו:אממ חנוש נראה לי 105. שגרם לך לבכות:צוף 106. שגרם לך לצחוק עד שתן:אמממממ כל פעם מישהו אחר 107. ששינה לך את הדעות לגבי החיים:אף אחד 108. ששינה לך את הדעות לגבי עצמך:אף אחד 109. שנתן לך להרגיש תלוי בו:אף אחד 110: שפגע בך:אממ חברה אחת 111: שעזר לך בעת דיכאון עמוק:חנוש 112: שלא דיברת איתו יותר: 113: שאתה ממש רוצה לראות אותו עכשיו:ניציייייייייייי וירדניייי 114: שאתה ממש רוצה לדבר איתו עכשיו:אמממ ניצי 115: שקנית ממנו את אותו בגד:- 116: שהעתקת בדיחה ממנו:חנוש דברים זולים אך מאפיינים: 117. מהו השיר הכי אהוב עלייך:"אבינו מלכנו" נראה לי אבל יש עוד מלאאאאאאא 118. מהו השיר שהכי תקוע לך בראש:"לתת" 119. מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בעת מבחן:אממ שירים שקטים באנגלית 120: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע כל פעם שהיית רואה את אהובתך:from this moment או endless love 121: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בחתונה ( שאלה זולה):אממ ואיי יש עוד זמן לזה 122: בהלוויה:אממ עדיף לא לחשוב על זה 123: בדרך לביה"ס:שירים שקטים 124: במסיבה:אממ לא חשוב איזה סגנון העיקר שתהייה מוזיקה יפה... 125: מהו השיר שהכי הזדהת איתו:אממ היו הרבה כאלה 126: מהו השיר שגורם לך לבכות:שירים שקטים! 127: מה השיר שאתה לא יכול לשמוע יותר בגלל שהוא מעצבן:חושב עליה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 128: מהו השיר שאתה לא יכול לשמוע בגלל שהוא מעציב: דברים שנואים: 129: שחקן טלוויזיה:אממ יש איזה שחקן אחד שאני לא יכולה לראות אותו הוא משחק הרבה בסרטים ישראליים לא זוכרת את השם חחח 130: תוכנית:השורה התחתונה זה נראה מה זה משעמם 131: ביטוי מעצבן:חופרתת 132: הדבר הכי מעצבן שאמרו לך:ריגשי 133: הדבר הכי מעצבן שעשו לך:אממ לא זוכרת 134: שאמרו לך באמצע הרחוב:לא זוכרת 135. ערסים או רוסים:לא סובלת ערסים 136. זקנים או צעירים:לא שונאת אף אחד מהם 137. גוגואים או פוגים:אממממממ לא חשוב 138. מאכל:מאכל שנוא?עלי גפן איכסס 139. ממתק:סוכריות מוזרות 140. מקום:אין 141. סגנון לבוש:שונאת שהלבוש לא תואם 142. חנות: 143. מוכר: עוד קצת: 144. חיות מחמד:סוסיםםםםםםם 145. מוצא הורים:בוכרית פרסייה ועירקאית 146. איפה נולד:ההורים או אני? 147. ישראל ארץ טובה:ליהודים כן 148. איפה תתגייס:לא יודעת 149. הרג חיות- דבר נורא, או חפיף?תלוי איזה חיה אם זה נמלה אז זה חפיף 150. הספר הכי טוב שקראת אי פעם:קלידוסקופ 151. הסרט הכי טוב שראית אי פעם:אממ היו הרבה......

עונה

1. שם:אתי גאוליוב 2. מגורים:נתניה 3. אחים:2 בוריס וחנן 4. כינויים אחרים:אתו'ש,טוש 5. בית ספר יסודי:עוזיאל 6. מצב משפחתי:רווקה 7. אוהב את ההורים:כן בעיקר את האמא 8. רוצה אחים ( עוד אחים?):הייתי רוצה עוד אח קטן 9. אתה רוצה אח גדול או אח קטן:קטן 10. צפית בתוכניות ילדים:כן 11. עדיין צופה בתוכניות ילדים:כן 12. היו לך הרבה חברים כשהיית קטן:כן הרבה מאוד 13. מיהו חבר ילדותך:נטלי,נטלי,נתנאל,ליאור,אריאל 14. מהו חלום הילדות שלך:להיות ציירת 15. תחביב ילדות, עיסוק ילדות:ציור 16. מה היית רוצה להיות כשהיית קטן?:הייתי רוצה להיות גדולה 17. אתה מרוצה כעת ממה שאתה עכשיו?:כן 18. איפה היית רוצה לגור:תל אביב 19. במה אתה רוצה לעבוד:עורך דין 20. עבדת פעם?:כן בבייביסיטר שאלות פילוסופיות 21. אם ה' היה נותן לך אפשרות לבחור משהו אחר בגלגול הבא, מה היית בוחר?:כלב 22. אם לא היית אתה, מי היית רוצה להיות?:זמרת מפורסמת 23. את מי מהמתים היית מחייה?:כן 24. עם מי היית רוצה לבלות לילה שלם?:יש מישהי אחת 25. אם היה אפשרי, היית נולד כמין אחר?:כן למה לא 26. ה' הוא גבר או אישה?ניראה לי אישה 27. האם אי פעם חשבת על אחד מהמכרים שלך באופן מיני?:אולי 28. האם הוא היה בן מינך?:לא נכון או לא נכון- האם קיים: 29. אהבה ממבט ראשון:נכון 30. סיכוי לשלום בין ערבים לישראלים:לא נכון 31. כל הערבים רוצים מלחמה:נכון 32. ה':נכון 33. חייזרים:לא נכון 34. רוחות רפאים ( בלולו וכד'):לא נכון 35. אנשים מתים שמשוטטים ביננו:נכון 36. גלגול נשמות:נכון 37. גן עדן וגהנום:נכון 38. פסל שהוא אל:לא נכון 39. גורל:נכון 40. לא נודע:נכון 41. כל הבלונדינות סתומות:לא נכון 42. כל הערסים מרוקאים:לא נכון 43. כל הדתיים אוכלי חינם:לא נכון 44. כל האשכנזים חנונים:לא נכון 45. כל האשכנזים אימפוטנטי:לא נכון 46. כל המורות מדברות עם "ררררררררייייש":נכון 47. אדם שבגד פעם אחת יבגוד פעם שנייה:לא נכון 48. בעל מכה יכה שנית:נכון 49. אנס/אונסת יאנוס שוב:נכון מתי בפעם האחרונה: 50. רבת עם ההורים:אתמול 51. שיקרו לך וגילית:היום 52. עשו עלייך לינץ' חברתי:לא יודעת 53. חשבת שהחיים שלך זה סרט ( כמו המופע של טרומן):ליפני חודשיים 54. השתכרת:ליפני חודש 55. ראית משהו או מישהו עירום:היום 56. "שיחקת" עם עצמך:שילשום מיהו האדם האחרון: 57. שאיתו דיברת:אמא 58. שראית:אמא 59. שבכית עליו:אליק 60. ששיקרת לו:אמא 61. שחשבת שהיה ממש טוב אם הוא לא היה קיים:מיקי 62. שחשבת שהיה ממש טוב אם היית הוא:אלכס 63. שצחקת איתו:אלכס 64. שהצחקת:נתנאל 65. שעשה לך טוב בעת צרה:לירז 66. שהציל אותך ממות:נתנאל 67. ששילמת עליו על משהו:רוברטו 68. ששילם עלייך על משהו:רוברטו 69. שראה אותך בעת משבר:נתנאל 70. שהרבצת לו:שוקי 71. שהרביץ לך:אח שלי 72. שקנית איתו בגדים:אמא 73. שנתת לו מתנה:נתנאל 74. שקיבל מתנה ממך:אמא 75. שאהבת ( אם אתם מוכנים לגלות):נתנאל 76. שנדלקת עליו:נתנאל 77. שאמר לך שהוא אוהב אותך:רוברטו 78. שאמר לך שהוא שונא אותך:מיקי 79. שיצאת איתו לסרט:רוברטו 80. ( ולקמצנים מבינינו)- שראה איתך סרט שהורדת באינטרנט:ממממ.... לא היה כזה 81. שהעלה לך את הביטחון עצמי:שרון 82. שהוריד לך את הביטחון עצמי:נטלי 83. שגרם לך לרצות להיות יפה יותר:נטלי 84. שגרם לך לרצות להיעלם באותו רגע:נתנאל ביה"ס 85. מורה אהובה:גלית[מורה למדעים] 86. מורה שנואה:כוכבה[המחנכת] 87. מורה שנתן לך בטחון עצמי:לא היה כזה 88. מורה שהוריד לך את הבטחון עצמי:כוכבה 89. מורה שירד עלייך:כוכבה 90. מורה שאוהב אותך הכי הרבה:גלית 91. מורה שלימד אותך הכי הרבה מקצועית:נחמה 92. מורה שלימד אותך הכי הרבה על החיים:לא היה כזה 93. מורה שהציל לך את העתיד:לא היה כזה 94. מורה שהרס לך את העתיד:כוכבה 95. מורה שלימד אותך הכי פחות מקצועית:נחמה 96. מורה סתמי:כרמלה 97. המורה הכי מצחיק:גלית 98. המורה הכי "חבר טוב":אין כזה 100. מורה שאמרת לעצמך: " אני חייב להרשים אותו!":כוכבה 101. מורה מעצבן בטירוף:כוכבה מיהו החבר: 101. שהכי עוזר לך:נטלי 102. שהכי מקשיב לך:נטלי 103. שהכי מצחיק אותך:אלכס 104. שאתה הכי מצחיק אותו:אלכס 105. שגרם לך לבכות:נתנאל 106. שגרם לך לצחוק עד שתן:נתנאל 107. ששינה לך את הדעות לגבי החיים:מיקי 108. ששינה לך את הדעות לגבי עצמך:נתנאל 109. שנתן לך להרגיש תלוי בו:מיקי 110: שפגע בך:נתנאל 111: שעזר לך בעת דיכאון עמוק:נתנאל 112: שלא דיברת איתו יותר:מיקי 113: שאתה ממש רוצה לראות אותו עכשיו:מיקי 114: שאתה ממש רוצה לדבר איתו עכשיו:מיקי 115: שקנית ממנו את אותו בגד:לא היה 116: שהעתקת בדיחה ממנו:נתנאל דברים זולים אך מאפיינים: 117. מהו השיר הכי אהוב עלייך:בעיניים עצומות,מנוחה 118. מהו השיר שהכי תקוע לך בראש:מנוחה 119. מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בעת מבחן:נישכח מליבך 120: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע כל פעם שהיית רואה את אהובתך:aluays 121: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בחתונה ( שאלה זולה):ממממ....לא יודעת יש עוד כמה שנים לפחות כדי להחליט 122: בהלוויה:מנוחה 123: בדרך לביה"ס:שוב 124: במסיבה:aluays 125: מהו השיר שהכי הזדהת איתו:מנוחה 126: מהו השיר שגורם לך לבכות:שיר של ג'וני מיטשל -both sides now 127: מה השיר שאתה לא יכול לשמוע יותר בגלל שהוא מעצבן:שלוש חברות 128: מהו השיר שאתה לא יכול לשמוע בגלל שהוא מעציב:לא ניראה לי שיש כזה דברים שנואים: 129: שחקן טלוויזיה:מייקל לואיס 130: תוכנית:השיר שלנו 131: ביטוי מעצבן:מאמי 132: הדבר הכי מעצבן שאמרו לך:יא זונה 133: הדבר הכי מעצבן שעשו לך:הביאו אותי לפגישה של מישהו שאני הכי שונאת 134: שאמרו לך באמצע הרחוב:חוצפנית 135. ערסים או רוסים:ערסים 136. זקנים או צעירים:זקנים 137. גוגואים או פוגים:גוגואים 138. מאכל:רגל קרושה 139. ממתק:אגוזי 140. מקום:ביצפר 141. סגנון לבוש:לא ניראה לי שיש כזה כי אני אוהבת הכול 142. חנות:המכולת הקודמת שהייתה ליד הבית שלי 143. מוכר:רמי עוד קצת: 144. חיות מחמד:2 כלבים,2 תוקים,2ארנבים,2 שרקנים 145. מוצא הורים:בוכרים 146. איפה נולד:בוכרא 147. ישראל ארץ טובה:מאוד 148. איפה תתגייס:לא יודעת ניראה 149. הרג חיות- דבר נורא, או חפיף?דבר נורא 150. הספר הכי טוב שקראת אי פעם:תריסים ירוקים פתוחים 151. הסרט הכי טוב שראית אי פעם:ניראה לי השמיניה

עונה חלק 1

. שם: ירדן 2. מגורים: חולון 3. אחים: 2 תאומות. 4. כינויים אחרים: ירדני,ירדנוש,ירדי,ירדנה,ירדוש 5. בית ספר יסודי: "דינור" 6. מצב משפחתי: רווקה , עדיין ! 7. אוהב את ההורים: יאפ 8. רוצה אחים ( עוד אחים?): נייט,מספיק לי. 9. אתה רוצה אח גדול או אח קטן: אמ לא. 10. צפית בתוכניות ילדים: יאפ 11. עדיין צופה בתוכניות ילדים: לפעמים.. 12. היו לך הרבה חברים כשהיית קטן: אמ דיי הרבה 13. מיהו חבר ילדותך: חברה שעד עכשיו זאת הגר=] 14. מהו חלום הילדות שלך: כלום DDD: 15. תחביב ילדות, עיסוק ילדות: לשמוע מוזיקה ולרקוד 16. מה היית רוצה להיות כשהיית קטן?: ילדה אהובה ע"י המון אנשים,מפורסמת כזאת D: 17. אתה מרוצה כעת ממה שאתה עכשיו?: אמ דיי 18. איפה היית רוצה לגור: בניו יורק,הווליוד,לונדון. 19. במה אתה רוצה לעבוד: דוגמנות או רפואה. 20. עבדת פעם?: לא שאלות פילוסופיות 21. אם ה' היה נותן לך אפשרות לבחור משהו אחר בגלגול הבא, מה היית בוחר?: בן אדם טוב,והעיקר שמאושר ושמח בחלקו 22. אם לא היית אתה, מי היית רוצה להיות?: אישה שטוב לה בחיים,ויש לה מקצוע טוב 23. את מי מהמתים היית מחייה?: אין לי את מי להחיות,כולם אצלי בריאים חיים ושלמים ב"ה. 24. עם מי היית רוצה לבלות לילה שלם?: מישהו
25. אם היה אפשרי, היית נולד כמין אחר?: לא 26. ה' הוא גבר או אישה? גבר מבחינתי. 27. האם אי פעם חשבת על אחד מהמכרים שלך באופן מיני?: וואט ? D: 28. האם הוא היה בן מינך?: נכון או לא נכון- האם קיים: 29. אהבה ממבט ראשון: נכון 30. סיכוי לשלום בין ערבים לישראלים: לא נכון 31. כל הערבים רוצים מלחמה: לא נכון 32. ה': נכון 33. חייזרים: לא נכון 34. רוחות רפאים ( בלולו וכד'): לא נכון 35. אנשים מתים שמשוטטים ביננו: לא נכון 36. גלגול נשמות: נכון 37. גן עדן וגהנום: לא יודעת. 38. פסל שהוא אל: לא נכון 39. גורל: נכון 40. לא נודע: לא יודעת 41. כל הבלונדינות סתומות: לא נורא סתם סטיגמה 42. כל הערסים מרוקאים: נכון חחחחחחחח 43. כל הדתיים אוכלי חינם: לא נכון 44. כל האשכנזים חנונים: לא נכון 45. כל האשכנזים אימפוטנטים: לא נכון D: 46. כל המורות מדברות עם "ררררררררייייש": חחחחח חלקן 47. אדם שבגד פעם אחת יבגוד פעם שנייה: נכון 48. בעל מכה יכה שנית: נכון 49. אנס/אונסת יאנוס שוב: נכון מתי בפעם האחרונה: 50. רבת עם ההורים: כול יום,כול שעה חחח 51. שיקרו לך וגילית: לא מזמן. 52. עשו עלייך לינץ' חברתי: לא יודעת 53. חשבת שהחיים שלך זה סרט ( כמו המופע של טרומן): כול יום אני חושבת שהם סרט זה לא חדש 54. השתכרת: רק בבת מצווה שלי 55. ראית משהו או מישהו עירום: לא זוכרת D: 56. "שיחקת" עם עצמך: מזה שיחקת? מה אני משחקייה מהלכת? מיהו האדם האחרון: 57. שאיתו דיברת: אמ חברה שלי דנית 58. שראית: אחיות שלי 59. שבכית עליו: ההורים שלי 60. ששיקרת לו: אין לי שמץ 61. שחשבת שהיה ממש טוב אם הוא לא היה קיים: בנים מפגרים. 62. שחשבת שהיה ממש טוב אם היית הוא: ילדה אחת ><" אבל עדיף להיות אני. 63. שצחקת איתו: חברה שלי 64. שהצחקת: לא זוכרת 65. שעשה לך טוב בעת צרה: חברה שלי 66. שהציל אותך ממות: המון חברות שלי D: 67. ששילמת עליו על משהו: לא זוכרת 68. ששילם עלייך על משהו: 2 חברות 69. שראה אותך בעת משבר: הגרוש 70. שהרבצת לו: אחותי ? 71. שהרביץ לך: אחותי ? 72. שקנית איתו בגדים: אימוש
73. שנתת לו מתנה: אמא ואבא 74. שקיבל מתנה ממך: אמא ואבא מזה אותה שאלה D: 75. שאהבת ( אם אתם מוכנים לגלות): מישהו.עדיין אוהבת.. 76. שנדלקת עליו: חחחחחחחחחח אחד מהשכבה מעליי XD 77. שאמר לך שהוא אוהב אותך: חברה טובה שלי 78. שאמר לך שהוא שונא אותך: לא זוכרת מזמן לא שמעתי את זה D: 79. שיצאת איתו לסרט: חברה שלי וידיד 80. ( ולקמצנים מבינינו)- שראה איתך סרט שהורדת באינטרנט: חברה שיושבת לידי בכיתה 81. שהעלה לך את הביטחון עצמי: המון חברות 82. שהוריד לך את הביטחון עצמי: ילדה מטומטמת. 83. שגרם לך לרצות להיות יפה יותר: מישהו 84. שגרם לך לרצות להיעלם באותו רגע: חברה \:

חלק 2

ביה"ס 85. מורה אהובה: מורה למתמטיקה 86. מורה שנואה: המורה להיסטוריההההה 87. מורה שנתן לך בטחון עצמי: המורה לכימיה פיסיקה ביולוגיה [זכר] , והמחנכת 88. מורה שהוריד לך את הבטחון עצמי: מורה לאנגלית 89. מורה שירד עלייך: מי ירד עליי הא?@%@#$% D: 90. מורה שאוהב אותך הכי הרבה:נראלי המורה לכימיה או לאדעת מי 91. מורה שלימד אותך הכי הרבה מקצועית: מורה לכימיה פיסיקה ביולוגיה [זכר] 92. מורה שלימד אותך הכי הרבה על החיים:מחנכת שלי 93. מורה שהציל לך את העתיד:מחנכת לשעבר 94. מורה שהרס לך את העתיד:מורה של שנה שעברה למתמטיקה,אבל תיקנתי את העתיד D: 95. מורה שלימד אותך הכי פחות מקצועית:המורה למתמטיקה גם של שנה שעברה 96. מורה סתמי: מורה למחשבים זה שחולה על שזיפים כמוני D: 97. המורה הכי מצחיק: המורה לספרות הוא כזה מצחיק 98. המורה הכי "חבר טוב": מורה למתמטיקה וכימיה 100. מורה שאמרת לעצמך: " אני חייב להרשים אותו!": המורה לכימיה וכול שאר המקצועות שלו וגם למתמטיקה 101. מורה מעצבן בטירוף: המורה לאנגלית והמורה השמן לספרות מיהו החבר: 101. שהכי עוזר לך: אמ הגר ומרסל 102. שהכי מקשיב לך: הגר מרסל וליטל 103. שהכי מצחיק אותך: זאת שיושבת לידי בכיתה ועוד כמה 104. שאתה הכי מצחיק אותו: גם זאת שיושבת לידי 105. שגרם לך לבכות: חברה הכי טובה 106. שגרם לך לצחוק עד שתן: חחחח חברה הכי טובה גם 107. ששינה לך את הדעות לגבי החיים: יש כמה,ליטל ניצן הגר ומרסל 108. ששינה לך את הדעות לגבי עצמך: הגר ומרסל 109. שנתן לך להרגיש תלוי בו: חברה הכי טובה 110: שפגע בך: חברות שהיו ממש קרובות לי ויש כמה עדיין 111: שעזר לך בעת דיכאון עמוק: הגר 112: שלא דיברת איתו יותר: לא נראלי שיש מישהו כזה 113: שאתה ממש רוצה לראות אותו עכשיו: הוא לא חבר,אבל הוא מישהו 114: שאתה ממש רוצה לדבר איתו עכשיו: גם הוא 115: שקנית ממנו את אותו בגד: לא זוכרת 116: שהעתקת בדיחה ממנו: אמ היו הרבה דברים זולים אך מאפיינים: 117. מהו השיר הכי אהוב עלייך: i will be של אבריל 118. מהו השיר שהכי תקוע לך בראש: breaking free של הייסקול מיוזיקל 119. מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בעת מבחן: לא משנה לי D: 120: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע כל פעם שהיית רואה את אהובתך: drownig 121: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בחתונה ( שאלה זולה): כול השיררים מהמחשב 122: בהלוויה: שיר עצוב בטירוף 123: בדרך לביה"ס: שירים מקפיצים ומעלים מצבי רוח 124: במסיבה: כנ"ל 125: מהו השיר שהכי הזדהת איתו: when your'e gone 126: מהו השיר שגורם לך לבכות: you are beautiful 127: מה השיר שאתה לא יכול לשמוע יותר בגלל שהוא מעצבן: רוצה בנות 128: מהו השיר שאתה לא יכול לשמוע בגלל שהוא מעציב: no promises דברים שנואים: 129: שחקן טלוויזיה - אין אחד שאני שונאת ... 130: תוכנית - אחד נגד 100 נראלי D: 131: ביטוי מעצבן: " מה את מבינה ? " 132: הדבר הכי מעצבן שאמרו לך: מה את מסתכלת D: 133: הדבר הכי מעצבן שעשו לך: חרם. 134: שאמרו לך באמצע הרחוב: מה את מסתכלת לכי,סתם ילד מסריח 135. ערסים או רוסים: רוסים 136. זקנים או צעירים: לא שונאת,פשוט מעדיפה פחות זקנים 137. גוגואים או פוגים: שניהם ! 138. מאכל: מרק ירקות לא מתה על זה 139. ממתק: השחורים האלו שהם כמו גומי כזה 140. מקום: גן חיות מרגיזזזזזזזזזז D: פה בחולון 141. סגנון לבוש: חשוף מידיי 142. חנות: חנויות של פרחות 143. מוכר: אחד שמעיף מהחנות עוד קצת: 144. חיות מחמד: אין אבל אני רוצה כלב 145. מוצא הורים: עיראקי ופרסי 146. איפה נולד: ישראל 147. ישראל ארץ טובה: יאפ 148. איפה תתגייס: אין לי שמץ 149. הרג חיות- דבר נורא, או חפיף? דבר נורא מאוד 150. הספר הכי טוב שקראת אי פעם: ההתערבות 151. הסרט הכי טוב שראית אי פעם: סיפור אהבה בלתי נשכח התמונה ערוכה ^^

urimz5

New member
עניתי......

1. שם:אורי 2. מגורים:י-ם 3. אחים:5 4. כינויים אחרים:תבחרו 5. בית ספר יסודי:חה 6. מצב משפחתי:רווק 7. אוהב את ההורים: 8. רוצה אחים ( עוד אחים?):אחות 9. אתה רוצה אח גדול או אח קטן: 10. צפית בתוכניות ילדים:לא 11. עדיין צופה בתוכניות ילדים:לא 12. היו לך הרבה חברים כשהיית קטן:מלא 13. מיהו חבר ילדותך: 14. מהו חלום הילדות שלך:אין לי 15. תחביב ילדות, עיסוק ילדות:כדורגל..כל הזמן 16. מה היית רוצה להיות כשהיית קטן?:גדול 17. אתה מרוצה כעת ממה שאתה עכשיו?:בטח 18. איפה היית רוצה לגור:לא משנה איפה רק לבד 19. במה אתה רוצה לעבוד:מי רוצה לעבוד 20. עבדת פעם?:כן שאלות פילוסופיות 21. אם ה' היה נותן לך אפשרות לבחור משהו אחר בגלגול הבא, מה היית בוחר?:צפרדע 22. אם לא היית אתה, מי היית רוצה להיות?:אפחד 23. את מי מהמתים היית מחייה?: 24. עם מי היית רוצה לבלות לילה שלם?:חה 25. אם היה אפשרי, היית נולד כמין אחר?:לאא 26. ה' הוא גבר או אישה?פסיכים 27. האם אי פעם חשבת על אחד מהמכרים שלך באופן מיני?:לא.מכרות אולי 28. האם הוא היה בן מינך?:לא נכון או לא נכון- האם קיים: 29. אהבה ממבט ראשון:לפעמים 30. סיכוי לשלום בין ערבים לישראלים:לא 31. כל הערבים רוצים מלחמה:אולי 32. ה':בטח 33. חייזרים:לא 34. רוחות רפאים ( בלולו וכד'):לא בלולו הבוללה 35. אנשים מתים שמשוטטים ביננו:אם מתים לא משוטטים 36. גלגול נשמות: 37. גן עדן וגהנום:כן 38. פסל שהוא אל:לא 39. גורל:אלוקים 40. לא נודע: 41. כל הבלונדינות סתומות:כל הבנות סתומות..חח סתאםם 42. כל הערסים מרוקאים:כל המרוקאים ערסים 43. כל הדתיים אוכלי חינם:סליחה??
44. כל האשכנזים חנונים:נכוןן 45. כל האשכנזים אימפוטנטים:נכון 46. כל המורות מדברות עם "ררררררררייייש":נכון 47. אדם שבגד פעם אחת יבגוד פעם שנייה:לא בהכרח 48. בעל מכה יכה שנית:כנ"ל 49. אנס/אונסת יאנוס שוב:כנ"ל מתי בפעם האחרונה: 50. רבת עם ההורים:אתמול 51. שיקרו לך וגילית:אני זה שמשקר 52. עשו עלייך לינץ' חברתי:אף פעם 53. חשבת שהחיים שלך זה סרט ( כמו המופע של טרומן):עכשיו 54. השתכרת:היום 55. ראית משהו או מישהו עירום:מה זה משהו עירום?? 56. "שיחקת" עם עצמך:אעאעאעאעאע
מיהו האדם האחרון: 57. שאיתו דיברת:מישו 58. שראית:מישו 59. שבכית עליו:מישי 60. ששיקרת לו:הרבה 61. שחשבת שהיה ממש טוב אם הוא לא היה קיים:מי שכתב את השאלון הזה 62. שחשבת שהיה ממש טוב אם היית הוא:אין אפחד כזה 63. שצחקת איתו:מישו 64. שהצחקת:מישו 65. שעשה לך טוב בעת צרה:אוף 66. שהציל אותך ממות:אני!! כמעט נדרסתי 67. ששילמת עליו על משהו:מישי 68. ששילם עלייך על משהו:טוב דיי אתם לא מכירים 69. שראה אותך בעת משבר:נגמרו לי המשברים 70. שהרבצת לו:חחח לא חשוב 71. שהרביץ לך:אין אחד כזה 72. שקנית איתו בגדים:חבר 73. שנתת לו מתנה:אני לא נותן מתנות 74. שקיבל מתנה ממך:אם נתתי לו מתנה אז הוא קיבל ממני מתנה זה אותו דבר הבלה 75. שאהבת ( אם אתם מוכנים לגלות):לא מוכנים 76. שנדלקת עליו: 77. שאמר לך שהוא אוהב אותך: 78. שאמר לך שהוא שונא אותך: 79. שיצאת איתו לסרט: 80. ( ולקמצנים מבינינו)- שראה איתך סרט שהורדת באינטרנט:חח אחי 81. שהעלה לך את הביטחון עצמי:אפחד 82. שהוריד לך את הביטחון עצמי:זה לא קל 83. שגרם לך לרצות להיות יפה יותר:סקעת 84. שגרם לך לרצות להיעלם באותו רגע: ביה"ס 85. מורה אהובה:אין 86. מורה שנואה:אין 87. מורה שנתן לך בטחון עצמי:אין 88. מורה שהוריד לך את הבטחון עצמי:אין 89. מורה שירד עלייך:אין 90. מורה שאוהב אותך הכי הרבה:אין 91. מורה שלימד אותך הכי הרבה מקצועית:אין 92. מורה שלימד אותך הכי הרבה על החיים:אין 93. מורה שהציל לך את העתיד:אין 94. מורה שהרס לך את העתיד:אין 95. מורה שלימד אותך הכי פחות מקצועית:אין 96. מורה סתמי:אין 97. המורה הכי מצחיק:אין 98. המורה הכי "חבר טוב":אין 100. מורה שאמרת לעצמך: " אני חייב להרשים אותו!":אין 101. מורה מעצבן בטירוף:אין [נכון אני מעניין?
] מיהו החבר: 101. שהכי עוזר לך:אני 102. שהכי מקשיב לך:החתולה שלי 103. שהכי מצחיק אותך:וואו הוא קורע 104. שאתה הכי מצחיק אותו:אני מצחיק את כולם 105. שגרם לך לבכות: 106. שגרם לך לצחוק עד שתן:אחי 107. ששינה לך את הדעות לגבי החיים:אפחד 108. ששינה לך את הדעות לגבי עצמך:אפחד 109. שנתן לך להרגיש תלוי בו:אפחד 110: שפגע בך:לא משנה 111: שעזר לך בעת דיכאון עמוק:האמת ש... 112: שלא דיברת איתו יותר:יש כמה..אני כבר לא זוכר למה חח 113: שאתה ממש רוצה לראות אותו עכשיו:רמז:זה לא בן
114: שאתה ממש רוצה לדבר איתו עכשיו:כנ"ל 115: שקנית ממנו את אותו בגד:מה?? 116: שהעתקת בדיחה ממנו:אני לא מעתיק דברים זולים אך מאפיינים: 117. מהו השיר הכי אהוב עלייך:זה משתנה כל הזמן עכשיו זה Whatever happens של מייקל ג'קסון 118. מהו השיר שהכי תקוע לך בראש: 119. מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בעת מבחן: 120: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע כל פעם שהיית רואה את אהובתך:lovesick blues 121: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בחתונה ( שאלה זולה):ברית עולם [בנאלי?] 122: בהלוויה:רוצה בנותתתתתתתתת 123: בדרך לביה"ס:חה 124: במסיבה: 125: מהו השיר שהכי הזדהת איתו:אין דבר כזה 126: מהו השיר שגורם לך לבכות:יש כמה....בודדים 127: מה השיר שאתה לא יכול לשמוע יותר בגלל שהוא מעצבן:אנ'לא ציפיתי 128: מהו השיר שאתה לא יכול לשמוע בגלל שהוא מעציב:אני אוהב עצוב דברים שנואים: 129: שחקן טלוויזיה 130: תוכנית 131: ביטוי מעצבן:אחי 132: הדבר הכי מעצבן שאמרו לך: 133: הדבר הכי מעצבן שעשו לך: 134: שאמרו לך באמצע הרחוב: 135. ערסים או רוסים:ערוסים 136. זקנים או צעירים:לפעמים 137. גוגואים או פוגים: 138. מאכל:אבוקדו 139. ממתק:מתוק מידי אני שונא 140. מקום: 141. סגנון לבוש:גברים רזים שלושים צמוד מאוד [ערסונים] 142. חנות: 143. מוכר: עוד קצת: 144. חיות מחמד:חתול 145. מוצא הורים:ישראל 146. איפה נולד:כאן ביתי פה אני נולדתי 147. ישראל ארץ טובה:אחלה ארץ 148. איפה תתגייס: 149. הרג חיות- דבר נורא, או חפיף?חפיף 150. הספר הכי טוב שקראת אי פעם:יש כמה 151. הסרט הכי טוב שראית אי פעם:זה משתנה כל יומיים.."נשק חשוף". אני עייףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

שכחתי לשים תמונה אז..

תמונה שלי מהאטובוס שנסעתי לאילת תאריך: 26.10.07 יצאתי קצת רחבה חחח קצת הרבה חח

למעלה