שאלון ארוך וחופרר!! תענווווווווווו!

nitzangro2

New member
אורי למה אתה מתבייש בזה שהיית רוצה לבלות איתי

לילה שלם?????

urimz5

New member
ניצניייייייייייייייי!!!

"אם" ניפגש בימים הקרובים אני אראה לך מה זה.........

sivan1207

New member
קבלוו ... תקראו אבללחחח

1. שם: סיון 2. מגורים: חיפה 3. אחים: 2 (אחת בטבריה אחד בלוס אנג'לס נטשו אותי) 4. כינויים אחרים: סיוסיו סיוי סיסו סיסי אי שבא לכם רק שזה יהיה ב-ו' אחת 5. בית ספר יסודי: מורשה (דתי!!! סבלתיי) 6. מצב משפחתי: נשוי +2 סתם חחח רווקה כאילוו 7. אוהב את ההורים: רק את אמא את אבא קצת חחח 8. רוצה אחים ( עוד אחים?): כןן אח קטן או אחות קטנה היה יכול להיות נחמד 9. אתה רוצה אח גדול או אח קטן: הקדמתי בשאלה הקודמת 10. צפית בתוכניות ילדים:בטחחחח בכולם 11. עדיין צופה בתוכניות ילדים: שיש לי זמן חחח 12. היו לך הרבה חברים כשהיית קטן: חחחחח לכו תזכרו אתם יודעים כמה זמן אל הייתי קטנה? 13. מיהו חבר ילדותך: אתםם לא מכירים יעזור שם? חח 14. מהו חלום הילדות שלך: פ'גו חח 15. תחביב ילדות, עיסוק ילדות: אוו חפרתם עם הילדות הייתה לי ילדות אשוקה 16. מה היית רוצה להיות כשהיית קטן?: להיות גדול חחח 17. אתה מרוצה כעת ממה שאתה עכשיו?: חח אני גדולה מידי הייתי רוצה להיות קטנה 18. איפה היית רוצה לגור: בדניה?! חחחח 19. במה אתה רוצה לעבוד: בעבודה :) 20. עבדת פעם?: עבדת קשה חח שאלות פילוסופיות 21. אם ה' היה נותן לך אפשרות לבחור משהו אחר בגלגול הבא, מה היית בוחר?: אמממ נראה לי כלב של איזה מיליונרים 22. אם לא היית אתה, מי היית רוצה להיות?: הוא 23. את מי מהמתים היית מחייה?: סבא שלי
24. עם מי היית רוצה לבלות לילה שלם?: אווו אווו עם מי לא? 25. אם היה אפשרי, היית נולד כמין אחר?: ל'ההה 26. ה' הוא גבר או אישה? אין לו דמות (לצערי לא מדבדחת על הנושא ) 27. האם אי פעם חשבת על אחד מהמכרים שלך באופן מיני?: שור ברור 28. האם הוא היה בן מינך?: לא נכון או לא נכון- האם קיים: 29. אהבה ממבט ראשון: קייייייםםםם 30. סיכוי לשלום בין ערבים לישראלים: מ-1 עד 10 בערך 300- 31. כל הערבים רוצים מלחמה: לא נכון חחח יש גם כאלה שסתם רוצים שנמות 32. ה': ברור קיים 33. חייזרים: ברור אפילו אני גרה עם אחד כזה 34. רוחות רפאים ( בלולו וכד'): כן יש :) מילה שלי תסמכו עלי 35. אנשים מתים שמשוטטים ביננו: רוחות ?! חחח 36. גלגול נשמות: וודאי קיים 37. גן עדן וגהנום: קיים! 38. פסל שהוא אל: ל'ההההההההה 39. גורל: קיים 40. לא נודע: חח ברור זה שאני לא יודעת אם הלא נודע קיים זה כבר לא נודע לא? 41. כל הבלונדינות סתומות: חחח בואו לא נכליל אבל רובן 42. כל הערסים מרוקאים: חחח לאא אבל כל המרוקאים אכן ערסים חחח 43. כל הדתיים אוכלי חינם: חחח חלק גם משלמים 44. כל האשכנזים חנונים: חח אכן 45. כל האשכנזים אימפוטנטים: חחחח לפי התוצאות בשטח כנראה 46. כל המורות מדברות עם "ררררררררייייש": חחחחח נכון קיים 47. אדם שבגד פעם אחת יבגוד פעם שנייה: אכןן כן 48. בעל מכה יכה שנית: כןןןןן זונות 49. אנס/אונסת יאנוס שוב: תלוי אם הוא נכנס לכלא לא נראה לי שיש לו כ"כ סיכוי מתי בפעם האחרונה: 50. רבת עם ההורים: היום?! 51. שיקרו לך וגילית: אתמול!? 52. עשו עלייך לינץ' חברתי: היום!!! חחח 53. חשבת שהחיים שלך זה סרט ( כמו המופע של טרומן):טרומןן? לא... אבל החיים שלי בגדול סרט קומדית טעויות 54. השתכרת: אממ הרבה זמן חחח 55. ראית משהו או מישהו עירום: שששששששש לא יפה יש פה ילדים קטנים 56. "שיחקת" עם עצמך: עכשיו? מיהו האדם האחרון: 57. שאיתו דיברת: בוורלי? 58. שראית: אמא 59. שבכית עליו: נשמע רעעע השאלה 60. ששיקרת לו: אמא 61. שחשבת שהיה ממש טוב אם הוא לא היה קיים: ד"ר לוי! 62. שחשבת שהיה ממש טוב אם היית הוא: חח ל'הה 63. שצחקת איתו: בוורלי? 64. שהצחקת: בוורלי? 65. שעשה לך טוב בעת צרה: עדי 66. שהציל אותך ממות: חחחח לא עמדתי למות אף פעם 67. ששילמת עליו על משהו: אמממ טלי? במשמרת ביום שישי חח קניתי לה עודיות
68. ששילם עלייך על משהו:טלי באותה משמרת במד"א קנתה לי משהו אחר 69. שראה אותך בעת משבר: לי 70. שהרבצת לו: אמא חחחחחח סתם 71. שהרביץ לך: אמא חחחחחח מה אנחנו רבות לפעמים בצחוק 72. שקנית איתו בגדים: תהילה אחותי :) 73. שנתת לו מתנה: שירני 74. שקיבל מתנה ממך: זאת לא אוהת שאלה במילים אחרות? 75. שאהבת ( אם אתם מוכנים לגלות):אמאאאאאאא 76. שנדלקת עליו: אבאא? חחח סתם סתםם 77. שאמר לך שהוא אוהב אותך: קוקי 78. שאמר לך שהוא שונא אותך: גם קוקי 79. שיצאת איתו לסרט: אמא של שירן ושירן חחחחחחח 80. ( ולקמצנים מבינינו)- שראה איתך סרט שהורדת באינטרנט: מאור (בן דודי) 81. שהעלה לך את הביטחון עצמי: לילו 82. שהוריד לך את הביטחון עצמי: אף אחד 83. שגרם לך לרצות להיות יפה יותר: מאיה בוסקילה? סתם סתם חח איזה התחנפות אדירה 84. שגרם לך לרצות להיעלם באותו רגע: יויווווווווווווו ביה"ס - למרותת שאני ממש לא בבית ספר 85. מורה אהובה: לאנגלית 86. מורה שנואה: להיסטוריה וחינוך 87. מורה שנתן לך בטחון עצמי: מיכל לאנגלית 88. מורה שהוריד לך את הבטחון עצמי: המורה לנהיגה חח 89. מורה שירד עלייך: חרא היום הוא יושב בבית חולים 90. מורה שאוהב אותך הכי הרבה: מיכלללל המורה לאנגלית חח 91. מורה שלימד אותך הכי הרבה מקצועית: מושית 92. מורה שלימד אותך הכי הרבה על החיים: מיכלי 93. מורה שהציל לך את העתיד: חחח עדיין לא קיים 94. מורה שהרס לך את העתיד: אוו אוו להתחיל למנות? 95. מורה שלימד אותך הכי פחות מקצועית: הרבה 96. מורה סתמי: המורה לטכנולגיה? 97. המורה הכי מצחיק: מיכלייייייייייייייייי 98. המורה הכי "חבר טוב": מיכליייייייייייייייייייי 100. מורה שאמרת לעצמך: " אני חייב להרשים אותו!": מיכלי בקיצור 101. מורה מעצבן בטירוף: איליההההההההההההההה מיהו החבר: 101. שהכי עוזר לך: שירני לילו ושני 102. שהכי מקשיב לך: לילו 103. שהכי מצחיק אותך:שירני 104. שאתה הכי מצחיק אותו:שירני 105. שגרם לך לבכות: חח הרבה 106. שגרם לך לצחוק עד שתן: שירני 107. ששינה לך את הדעות לגבי החיים: שירני לילו 108. ששינה לך את הדעות לגבי עצמך:אף אחד 109. שנתן לך להרגיש תלוי בו: =\ 110: שפגע בך: הכי קרוביםפוגעים הכי הרבה 111: שעזר לך בעת דיכאון עמוק: טוב די הבנו 112: שלא דיברת איתו יותר: כנ"ל 113: שאתה ממש רוצה לראות אותו עכשיו: כנ"ל 114: שאתה ממש רוצה לדבר איתו עכשיו: כנ"ל 115: שקנית ממנו את אותו בגד: כנ"ל 116: שהעתקת בדיחה ממנו: כנ"ל אין לי יותר חברים

sivan1207

New member
המשך + תמונה

דברים זולים אך מאפיינים: 117. מהו השיר הכי אהוב עלייך: קובי פרץ -קצה הגבול 118. מהו השיר שהכי תקוע לך בראש: בני בני בנתי צקיצני חחח - סרט הודי 119. מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בעת מבחן: לא עושה מבחנים 120: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע כל פעם שהיית רואה את אהובתך: טיטניק 121: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בחתונה ( שאלה זולה): את השיר שלי 122: בהלוויה: שמע ישאל וגאל אותי מכך 123: בדרך לביה"ס: לא הולכת לבצפר 124: במסיבה: מיריקל של קסקדה 125: מהו השיר שהכי הזדהת איתו: כל שיר ושיר של אביב גפן 126: מהו השיר שגורם לך לבכות: הרבה שירים של אביב 127: מה השיר שאתה לא יכול לשמוע יותר בגלל שהוא מעצבן: את יפה כ"כ יפהההההההההההה 128: מהו השיר שאתה לא יכול לשמוע בגלל שהוא מעציב: לילות קסומים דברים שנואים: 129: שחקן טלוויזיה - גרי סיינפלד 130: תוכנית - חברים וכל אלה 131: ביטוי מעצבן: כן בסדר שמעתי על התירוצים האלה 132: הדבר הכי מעצבן שאמרו לך: תתרגלי לזה 133: הדבר הכי מעצבן שעשו לך: נתנו לי להתרגל לזה 134: שאמרו לך באמצע הרחוב: למה את הולכת ברגל שיש 40 מעלות חום בחוץ... 135. ערסים או רוסים: עזבו אותי משאלות גיזעניות 136. זקנים או צעירים: גיזענית לעליה 137. גוגואים או פוגים: גוגאים 138. מאכל: ירקות ופירות איכסה 139. ממתק: אגוזי בלע 140. מקום: הדר 141. סגנון לבוש: גיזרה עד הציצי 142. חנות: לי קופר 143. מוכר: לא שונאת עוד קצת: 144. חיות מחמד: מה איתם? מחמד לא אצלי אבל אין לי אמא לא מסכימה 145. מוצא הורים: מרוקאים 146. איפה נולד: הילד ? פה בארץ חחח 147. ישראל ארץ טובה: יש מצב 148. איפה תתגייס: כמה נחמד לא להתגייס 149. הרג חיות- דבר נורא, או חפיף? נוראי 150. הספר הכי טוב שקראת אי פעם: הסיפור של הכלב בשעת לילה מאוחרת או משהו כזה 151. הסרט הכי טוב שראית אי פעם: החוש השישי

sivan1207

New member
../images/Emo108.gif אני תמיד יפה....

אבל החולצה של החובשת בכירה עושה אותי עוד יותר חחחח כפרה עליךך מדהימה שלי

למעלה