שאלון ארוך

SHANIELICIOUS

New member
שאלון ארוך../images/Emo122.gif../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif

נלקח באכזריות מטורפת מפורום סקרים ושאלונים מה נשמע? איך הלך לך היום? בן כמה אתה? איך קוראים לך? כמה אחים יש לך? איזה אחד מהם אתה הכי אוהב.? ואם יש אז איך קוראים להם? מעשנ\ת? אם כן מאיזה גיל? איך התחלתם לעשן? בידיעה שיום אחד תקבלו סרטן או שבץ???.... חשבתם פעם להפסיק? אתה אוהב שאלונים? אם לא למה אתה עונה עליהם? אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... באיזה כיתה אתה? איזו מגמה? אתה לומד ביום שישי? איך קוראים למחנכת שלך? איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? איזה מקצוע אתה הכי אוהב? איזה מקצוע אתה הכי שונא? מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? אתה לוקח בקבוק מים? מה אתה לוקח לאכול? באיזה שעה אתה חוזר? אתה הולך לבית בהסעה? מה אתה אומר על הנוער של היום? המחשב שלך נמצא בחדר שלך? פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? מה הצבע שיער שלך? מה הצבע העיניים? יש לך שיער ארוך? מה הגובה? מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? איזה סרט אתה הכי אוהב? איזה שיר אתה הכי אוהב? איזה זמר\ת אתה הכי אוהב? איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב? הדיסק שאתה הכי אוהב? השיר האחרון ששמעת? הסרט האחרון שראית? מה אתה שומע עכשיו? תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? גבינה מועדפת? בשר מועדף? מאפה מועדף? שתיה חמה מועדפת? את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? איזה עונה אתה הכי אוהב? איזה עונה אתה הכי שונא? מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? אתה צם ביום כיפור? אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? היית מסתדר בלי מחשב? יש לך טלוויזיה בחדר? אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? אתם מאמינים בחיזרים? אתם מאמינים באלוהים? מאמינים בשטן? דרג את 3 האנשים שאתה הכי אוהב: 1. 2. 3. דרג את 3 האנשים שאתה הכי שונא: 1. 2. 3. איזה צבע אתה מעדיף? 1.כסף או זהב? 2.שחור או צהוב? 3.שחור או לבן? 4.אדום או ירוק? 5.תכלת או כתום? דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1. 2. 3. 4. 5. באיזה צבע צבוע החדר שלך? באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? איזה צבע לעולם לא תלבש? איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש? איזה צבעים אתה לובש בד"כ? איזה צבע הכי מאפיין אותך? קנית תיק השנה? אם כן באיזה צבע? ושל איזה מותג? מה אתה מעדיף: פיצה או המבורגר? תה או שוקו? לימודים או חופש? אם את בת,חצאית או מכנסיים? לצאת או להיות בבית? חוף הים ? או טבע? שוקולד לבן או חלב? כלב או חתול? עכבר או חתול? אחים או אחיינים? אמא או אבא? לחיות או למות? מחשב או טלויזיה? לישון או להית ערים? פינגווין או דג? לדבר חלש או לדבר חזק? לשמוע היפ הופ או רוק? מדונה או איל גולן? בירה שחורה או לבנה? דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: שוקולד? למידה שבה הבית שלך יפה? למצבך החברתי? לכתב שלך? להישגים שלך בלימודים? למצבך הבריאותי? למידת התענינותך בלימודים? כמה אתה אוהב קולה? כמה אתה אוהב פיצה? כמה אתה אוהב את החברים שלך? כמה אתה אוהב את האחים שלך? למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך? עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? למידה בה אתה אוהב מוזיקה? למידה בה אתה אוהב לשיר? למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך? מתי בפעם האחרונה? שתיתם קולה? אכלתם שוקולד? צחקתם? דיברתם בטלפון? דיברתם בפלאפון? קמתם ב-6:00 בבוקר? קמתם ב-12:00 בצהריים? חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו? חשבתם שאתם רזים ? חשבתם שאתה שמנים? ישבתם שאתם גבוהים? הייתם אצל רופא שיניים? הייתם חולים? ראיתם חיזר? ראיתם עב"מ? היה לכם סיוט? רבת עם מישהו שאתה אוהב? רבת עם מישהו שאתה שונא? תזכירו לי איך קוראים לכם?

עונה../images/Emo3.gif

מה נשמע? הכל טוב
איך הלך לך היום? עד עכשיו סבבה
בן כמה אתה? עוד חודש 15
איך קוראים לך? סיון כמה אחים יש לך?2 איזה אחד מהם אתה הכי אוהב.? שניהם! ואם יש אז איך קוראים להם? יוגב ומיכל מעשנ\ת? לא אם כן מאיזה גיל? איך התחלתם לעשן? בידיעה שיום אחד תקבלו סרטן או שבץ???.... חשבתם פעם להפסיק? אתה אוהב שאלונים? בסדר.. לא משו חח אם לא למה אתה עונה עליהם? משעמם אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? כי אני לא טובה בזה אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? לא כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... יופי באיזה כיתה אתה? ט' איזו מגמה? שום מגמה אתה לומד ביום שישי? כן איך קוראים למחנכת שלך? חדווה איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? אנגלית איזה מקצוע אתה הכי אוהב? ערבית איזה מקצוע אתה הכי שונא? פיזיקה מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? אף אחד מהם! איכס! באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? 7:40 אתה לוקח בקבוק מים? כן מה אתה לוקח לאכול? סנדביץ' חח באיזה שעה אתה חוזר? תלוי באיזה יום אתה הולך לבית בהסעה? לא.. והרג אותי "הולך בהסעה"
מה אתה אומר על הנוער של היום? סבבה חח המחשב שלך נמצא בחדר שלך? לא פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? אין לי כוח קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? חלון מה הצבע שיער שלך? חום מה הצבע העיניים? חום-ירוק יש לך שיער ארוך? ככה מה הגובה? בסביבות 1.57 מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? לא יודעת השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? 16:00 השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? 6:00 מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? לשתות תה מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? קרמבו מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? קרטיב איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? יחיד איזה סרט אתה הכי אוהב? אממ נראה לי סיפור סינדרלה איזה שיר אתה הכי אוהב? call me when you're sober (מקווה שככה כותבים את זה) של אוונסנס איזה זמר\ת אתה הכי אוהב? קרן פלס איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב? מיה דגן הדיסק שאתה הכי אוהב? קרן פלס והראל סקעת השיר האחרון ששמעת? הורה
הסרט האחרון שראית? לא זוכרת זה היה ממזמן מה אתה שומע עכשיו? כלום תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? מטבח גבינה מועדפת? קוטג' בשר מועדף? נאגטס מאפה מועדף? בורקס שתיה חמה מועדפת? שוקו ותה את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? לא יודעת איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? שום סרט איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? שום שיר איזה עונה אתה הכי אוהב? אביב איזה עונה אתה הכי שונא? סתיו מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? לנוח
אתה צם ביום כיפור? לא אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? ראיתי סרטים ולא זוכרת מה אכלתי
היית מסתדר בלי מחשב? לא יש לך טלוויזיה בחדר? לא אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? אתם מאמינים בחיזרים? לא חח אתם מאמינים באלוהים? לא מאמינים בשטן? לא דרג את 3 האנשים שאתה הכי אוהב: כל המשפחה שלי
דרג את 3 האנשים שאתה הכי שונא: לא.. אם הם יראו את זה פאדיחות איזה צבע אתה מעדיף? אדום וירוק 1.כסף או זהב? כסף 2.שחור או צהוב? צהוב 3.שחור או לבן? לבן 4.אדום או ירוק?לא יכולה
5.תכלת או כתום?תכלת דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1. אדום 2. ירוק 3. סגול 4. תכלת 5. כתום באיזה צבע צבוע החדר שלך? קרם באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? אני אוהבת אותו ככה איזה צבע לעולם לא תלבש? זהב איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש? אדום איזה צבעים אתה לובש בד"כ? אדום איזה צבע הכי מאפיין אותך? לא יודעת קנית תיק השנה? של בצפר? לא.. רגיל כן אם כן באיזה צבע? אדום ושל איזה מותג? שום מותג מה אתה מעדיף: פיצה או המבורגר? פיצה איכס המבורגר תה או שוקו? תה לימודים או חופש? מה השאלה פה? אם את בת,חצאית או מכנסיים? מכנסיים לצאת או להיות בבית? שניהם חוף הים ? או טבע? לא יודעת שוקולד לבן או חלב? לא משנה לי כלב או חתול? שניהם עכבר או חתול? חתול אחים או אחיינים? אחים אמא או אבא? שניהם לחיות או למות? לחיות מחשב או טלויזיה? לא יכולה להחליט לישון או להית ערים? לישון
פינגווין או דג? ממש לא אכפת לי לדבר חלש או לדבר חזק? תלוי איפה לשמוע היפ הופ או רוק? היפ הופ מדונה או איל גולן? מדונה
בירה שחורה או לבנה? לא זה ולא זה דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: שוקולד? 100000000000 למידה שבה הבית שלך יפה? 7 למצבך החברתי? 7 לכתב שלך? 4 להישגים שלך בלימודים? 9 למצבך הבריאותי? 10 למידת התענינותך בלימודים? 5 כמה אתה אוהב קולה? 8 אבל אני לא שותה הרבה כמה אתה אוהב פיצה? 10 כנ"ל כמה אתה אוהב את החברים שלך? 9 אבל תלוי מי.. כמה אתה אוהב את האחים שלך? 9 למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך? 8 עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? 10 למידה בה אתה אוהב מוזיקה? 7 למידה בה אתה אוהב לשיר? 5 למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך? 8 מתי בפעם האחרונה? שתיתם קולה? אתמול אכלתם שוקולד? היום צחקתם? אתמול דיברתם בטלפון? לפני כמה דקות דיברתם בפלאפון? אתמול קמתם ב-6:00 בבוקר? ממזמןןןןןן קמתם ב-12:00 בצהריים? היום טיפה אחרי 12:00 חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו? לא זוכרת אבל קרה חשבתם שאתם רזים ? תמיד
חשבתם שאתה שמנים? אפעם ישבתם שאתם גבוהים? אפעם הייתם אצל רופא שיניים? לא זוכרת אבל ביום חמישי אני הולכת הייתם חולים? לפני שבוע ראיתם חיזר? אפעם ראיתם עב"מ? כנ"ל היה לכם סיוט? לא זוכרת רבת עם מישהו שאתה אוהב? אתמול אבל השלמנו
רבת עם מישהו שאתה שונא? לא זוכרת אבל קרה
תזכירו לי איך קוראים לכם? סיון
עם ו' אחת!

idanias

New member
עונההההההההההההההה../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif

מה נשמע?נחמד
איך הלך לך היום?רגיל
בן כמה אתה?16
איך קוראים לך?עידן
כמה אחים יש לך?2
איזה אחד מהם אתה הכי אוהב.?מה זאת השאלה הזאתתתתתתת?!?!(אח שלי..חחח סתםXDD)את שניהם
ואם יש אז איך קוראים להם?רותם ושי:]
מעשנ\ת?לא:X
אם כן מאיזה גיל?XX
איך התחלתם לעשן?כי היה בא לי
בידיעה שיום אחד תקבלו סרטן או שבץ???....יאפ
חשבתם פעם להפסיק?לא
אתה אוהב שאלונים?בערךP:
אם לא למה אתה עונה עליהם?ככה!!
אם כן למה אתה לא מרכיב אותם?הווו שאלון מציק!!
אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר?כןןןןןןןןןןןןןן
כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר...
באיזה כיתה אתה?י' (נשארתי שנה בגן!!!!!!!!!)
איזו מגמה? חשמל
אתה לומד ביום שישי?לא
איך קוראים למחנכת שלך?מחנך-מיקי!
איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות?חשמל ואז ספורט
איזה מקצוע אתה הכי אוהב?לא משהו מיוחד
איזה מקצוע אתה הכי שונא?חשמללללללל ומתימטיקה!!
מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך?אין לי גאוגרפיה ואני לא אוהב תנך
באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר?6:08 בבוקר
אתה לוקח בקבוק מים?כן
מה אתה לוקח לאכול?כל פעם משהו אחר
באיזה שעה אתה חוזר?5
אתה הולך לבית בהסעה?כן
מה אתה אומר על הנוער של היום?חרא!
המחשב שלך נמצא בחדר שלך?כן
פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה?נו אין לי כוח
קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך?אין לי כוח לקוםםםם
מה הצבע שיער שלך?נכון לימים האחרונים ג'ינגי
מה הצבע העיניים?חומות
יש לך שיער ארוך?פחות או יותר
מה הגובה?לא זוכר
מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול?אני אחשוב על זה כבר
השעה הכי מאוחרת שקמתם בה?5 בערב?
השעה הכי מוקדמת שקמתם בה?2 בלילה?
מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה?כלום
מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך?כלום
מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך?כלום
איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית?יחיד וחצי
איזה סרט אתה הכי אוהב?יש הרבה
איזה שיר אתה הכי אוהב?יש מלא אבל בעיקר כמובן: Evanescence
איזה זמר\ת אתה הכי אוהב?איימי לייייי
איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב?מיה דגן,נינט
הדיסק שאתה הכי אוהב?Evanescence-The Open Door
השיר האחרון ששמעת?Evanescence-Missing
הסרט האחרון שראית? לא זוכר
מה אתה שומע עכשיו?נו רשמתי למעלההה-מיסינג
תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה?חלון
גבינה מועדפת?בולגרית?
בשר מועדף?סטייק
מאפה מועדף?אממ אין מועדף
שתיה חמה מועדפת?נס קפה
את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו?יש מלא
איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו?לא יודע
איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו?לא יודע
איזה עונה אתה הכי אוהב?אביב
איזה עונה אתה הכי שונא?לא יודע
מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי?לישוןןןןןןןןןןןןן
אתה צם ביום כיפור?כן
אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת?XX
היית מסתדר בלי מחשב?לאאאאאא
יש לך טלוויזיה בחדר?כן
אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה?מצחיק שאתם אומרים את זה,בדיוק אתמול היא התקלקלה לי, אבל לא כזה נורא לי תאמת...יסדרו לי אותה היום בערב...ולא היה אכפת לי כל כך...העיקר המחשב איתי:]]]
אתם מאמינים בחיזרים?כן
אתם מאמינים באלוהים?כן
מאמינים בשטן?לא
דרג את 3 האנשים שאתה הכי אוהב:
1.יש
2.מלא
3.מאוד
דרג את 3 האנשים שאתה הכי שונא:
1.יש
2.מלא
3.מאוג
איזה צבע אתה מעדיף?שחור כתום
1.כסף או זהב?אממ לא יודע
2.שחור או צהוב?שחור
3.שחור או לבן?שחור
4.אדום או ירוק?אדום
5.תכלת או כתום?כתום
דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב:
1.שחור
2.כתום
3.אדום
4.XX
5.XX
באיזה צבע צבוע החדר שלך?קרם כזה
באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה?כמו החדר הישן שלי
איזה צבע לעולם לא תלבש?לא יודע
א

idanias

New member
המשך

-מה אתה מעדיף-
פיצה או המבורגר?המבורגר
תה או שוקו?שוקו
לימודים או חופש?חופשששששששששששששששש
אם את בת,חצאית או מכנסיים?XX
לצאת או להיות בבית?שניהם
חוף הים ? או טבע?ים
שוקולד לבן או חלב?לבן
כלב או חתול?כלב
עכבר או חתול?חתול
אחים או אחיינים?אין לי כרגע אחייניםP:
אמא או אבא?שניהם
לחיות או למות?באמצעXD
מחשב או טלויזיה?מחשב
לישון או להית ערים? לישון
פינגווין או דג?ברוררררררררררררררררררררר שפינגוויןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לדבר חלש או לדבר חזק?חזק נו
לשמוע היפ הופ או רוק?ברור שרוק!
מדונה או איל גולן?מדונה
בירה שחורה או לבנה?שניהם
-דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10-
שוקולד?5
למידה שבה הבית שלך יפה?7
למצבך החברתי?7
לכתב שלך?7
להישגים שלך בלימודים?6
למצבך הבריאותי?7
למידת התענינותך בלימודים?4
כמה אתה אוהב קולה?9
כמה אתה אוהב פיצה?9
כמה אתה אוהב את החברים שלך?8
כמה אתה אוהב את האחים שלך?8XD
למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך?8
עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך?10
למידה בה אתה אוהב מוזיקה?10
למידה בה אתה אוהב לשיר?10
למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך?9
-מתי בפעם האחרונה-
שתיתם קולה?יום חמישי
אכלתם שוקולד?אממ היום
צחקתם?כל יום
דיברתם בטלפון?היום
דיברתם בפלאפון?אתמול
קמתם ב-6:00 בבוקר?כל יוםםםם לבית ספר
קמתם ב-12:00 בצהריים?בחופששש
חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו?תמיד
חשבתם שאתם רזים ?מה זה חשבתם?!?!אתם רומזים משהו?!?! XD
חשבתם שאתה שמנים?יאללה לכו לכו....
חשבתם שאתם גבוהים?קישטה קישטההה
הייתם אצל רופא שיניים?בחיים לא
הייתם חולים?לפני כמה זמן
ראיתם חיזר?בכיתה ז או ח
ראיתם עב"מ?אותו דבר לא?
היה לכם סיוט?לא זוכר
רבת עם מישהו שאתה אוהב?אממ לא זוכר
רבת עם מישהו שאתה שונא?יום שני שעבר נראה לי..
תזכירו לי איך קוראים לכם?עידן!

חחחחחחח יואווו איך דעתיי../images/Emo6.gif

שתכתוב פינגווין
חח בדיוק כתבתי שזה שאלה בשבילך
והבנווווווווווווווווו חח כמה אפשר לטחוןןן את זה שנשארת שנההההההה כמהה
חשבתם שאתם רזים ?מה זה חשבתם?!?!אתם רומזים משהו?!?! XD
איזה אחד מהם אתה הכי אוהב.?מה זאת השאלה הזאתתתתתתת?!?!(אח שלי..חחח סתםXDD) XBBBBBB
אהבתי

עונההההההההה../images/Emo122.gif

מה נשמע? הכול אחלה תודה לאל
איך הלך לך היום? אממ נחמד
בן כמה אתה? 16 וחצי איך קוראים לך? אור כמה אחים יש לך? 1 איזה אחד מהם אתה הכי אוהב.? אף אחד XB סתם אממ אחד מהם .. החלטה קשה .. תחשבו לבד ..
ואם יש אז איך קוראים להם? סער הקרציה
מעשנ\ת? חס וחסה אם כן מאיזה גיל? מאז שאני בבטן של אמא .. איך התחלתם לעשן? היא בלעה סיגריה ומציט כשהיא הייתה בהריון שלי ואני תפסתי והדלקתי ומאז התחלתי לעשן .. <שלא תקחו ברצינות
> בידיעה שיום אחד תקבלו סרטן או שבץ???.... מה לעשות החיים קשים .. חשבתם פעם להפסיק? לעעע .. למה מי מת?XB אתה אוהב שאלונים? אמממ בערך .. אם לא למה אתה עונה עליהם? כי משעמם לי .. אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? אני כן מרכיבההה .. לפעמים
אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? אממ אין לי בעיה שימשיך .. כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... יופי לו
באיזה כיתה אתה? י"א איזו מגמה? חשבונאות
אתה לומד ביום שישי? לעעע
איך קוראים למחנכת שלך? נילי ה @#$%$^%%&%& איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? שניה אני יבדוק .........אני מתחילה שעה שניה
ואז יש מתמטיקה וחינוך .. איזה מקצוע אתה הכי אוהב? אמממממממ כלום
איזה מקצוע אתה הכי שונא? הכול? XBB בעיקר מתמטיקההה בעע מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? אין לי גאוג' ואני לא אוהבת תנ"ך כי המורה מדברת שעות ואז כשכולם נרדמים היא מתחילה להכתיב ..
באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? 7 אתה לוקח בקבוק מים? לע מה אתה לוקח לאכול? את עצמי
אני לא לוקחת .. באיזה שעה אתה חוזר? 12:40 או 13:30
אתה הולך לבית בהסעה? לע מה אתה אומר על הנוער של היום? חמוד XB המחשב שלך נמצא בחדר שלך? לע פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? ספר של לשוןן שתודה לאל כבר אני לא צריכה אותו כי נפתרתי מלשון כשעשיתי בגרות
קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? הלכתי עם הכיסא אין לי קוח לקום
אמממ ספה .. מה הצבע שיער שלך? שחור מה הצבע העיניים? חום יש לך שיער ארוך? כע
מה הגובה? מטר 50 ומשו מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? אממ לע הוחלט .. השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? לע דעת .. השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? 5 לטיול שנתי
בעצם לא ישנתי כל הלילה אז לא נחשב .. מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? כלום מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? אם כבר לשתות .. מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? גלידה
איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? יחיד וחצי .. איזה סרט אתה הכי אוהב? אני אוהבת כמעט כל סרט שאני רואה
איזה שיר אתה הכי אוהב? מלאאאא איזה זמר\ת אתה הכי אוהב? כנ"ל איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב? מיה דגן
הדיסק שאתה הכי אוהב? הדיסקים שאני צורבת לעצמי הכי טובים
או כאלה שאחרים צורבים לי
השיר האחרון ששמעת? Beyonce - Irreplaceable הסרט האחרון שראית? לע זוכרת .. מה אתה שומע עכשיו? Beyonce - Irreplaceable תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? מדפסת .. גבינה מועדפת? לע דעת .. בשר מועדף?
מאפה מועדף? לע דעת שתיה חמה מועדפת? נס את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? את זה שחייב לי כסף כבר שנהה .. עוד מעט אני יתקשר אליו להרוג אותו ..
איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? חחחח אממ יש לי בערך 10 סרטים שאני צריכה לראות במחשב .. ואין לי זמן .. איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? לע דעת .. אני שומעת עכשיו ת'אוטו גלידה XB טוב שנזכר לבוא בערב .. איזה עונה אתה הכי אוהב? אביב איזה עונה אתה הכי שונא? חורף נראה לי .. כי קר לי יותר מהרגיל
מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? כלוםםם
הכי כיף חח אתה צם ביום כיפור? כע אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? ת'לב היית מסתדר בלי מחשב? לעעעע הוא החיים שלייי|חיבוק למחשב| יש לך טלוויזיה בחדר? עוד מעט בעזרת השם
אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? בהתחשב בזה שכל החיים אני הייתי עם טיוי בסלון .. אז נראה לי שכן .. אתם מאמינים בחיזרים? באיטי
חח סתם XB לע מאמינה .. אתם מאמינים באלוהים? כן מאמינים בשטן? לע נקצר את השאלות הבאות
אני אוהבת מלא אנשיםם ולא נראה לי שאני שונאת מישו .. חוץ מהמורים
איזה צבע אתה מעדיף? אממ שחור 1.כסף או זהב? זהב .. 2.שחור או צהוב? שחורר 3.שחור או לבן? שחורררר 4.אדום או ירוק? אממממממממ שאלה טובה .. לע זה ולע זה .. 5.תכלת או כתום? תכלת דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1. שחור 2. כחול 3. ורוד 4. =] 5. =] <מה אני מחייכת איזה אהבלה>XB באיזה צבע צבוע החדר שלך? לבקן באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? לע משנה לי במיוחד .. איזה צבע לעולם לא תלבש? אמממ לע דעת .. איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש? שחור חשבתי שזה ברור כבר
איזה צבעים אתה לובש בד"כ? שחור .. וורוד .. או מה שבא לי באותו יום איזה צבע הכי מאפיין אותך? תחשבו לבד .. קנית תיק השנה? תיק? אממ לע .. אם כן באיזה צבע? צבע החיים ושל איזה מותג? מותג המוות <מה קשור?XB> מה אתה מעדיף: פיצה או המבורגר? המב' תה או שוקו? תה לימודים או חופש? לימודים .. הכי כיף ..
נראה לכםםם!??! חופששש שולטט XB אם את בת,חצאית או מכנסיים? מכנסים .. לצאת או להיות בבית? גם וגם חוף הים ? או טבע? חוף שוקולד לבן או חלב? מה אתם מזכירים לי שוקולדדד שששש אני בדיאטה
כלב או חתול? כלב עכבר או חתול? עכברר XB חח סתם חתול .. אחים או אחיינים? כשיהיו לי אחיינים נדבר
אמא או אבא? שאלה מפגרת .. לחיות או למות? למות
מחשב או טלויזיה? מחשב לישון או להית ערים? סליפפפפפפפפפפפפ פינגווין או דג? חח שאלה שמתאימה לעידן
אממ פינגווין
לדבר חלש או לדבר חזק? חזק אני חירשת XB לשמוע היפ הופ או רוק? רוקקקקקקק
מדונה או איל גולן? מדונה בירה שחורה או לבנה? בעעעע לע ולע דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: שוקולד? אני אמרתי לא להזכיר שוקולדדדדד
10 למידה שבה הבית שלך יפה? אממממ *מסתכלת בבית* 6 למצבך החברתי? 8 לכתב שלך? 9 <חוץ מהשגיאות כתיב
> להישגים שלך בלימודים? 6 בזמן האחרון .. למצבך הבריאותי? בנתיים 10
למידת התענינותך בלימודים? 2 XB כמה אתה אוהב קולה? 9 כמה אתה אוהב פיצה? 7 כמה אתה אוהב את החברים שלך? 9
כמה אתה אוהב את האחים שלך? 0 חח סתם סתם 10
למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך? אממ 9?

המשךךךךךךךךךך../images/Emo9.gif

עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? 1000000000000000000
למידה בה אתה אוהב מוזיקה? 1000000000000000 למידה בה אתה אוהב לשיר? אמממממ 10 אבל עדיף שלא תשמעו
למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך? 10000000 למרות הכול
מתי בפעם האחרונה? שתיתם קולה? אתמול אכלתם שוקולד? אני בגמילהה
צחקתם? היום
דיברתם בטלפון? אתמול
דיברתם בפלאפון? לפני דקה
קמתם ב-6:00 בבוקר? חח אממממ פוו אולי מתי שהיה עליה לתורה של אחי
או שקמתי לפני
קמתם ב-12:00 בצהריים? כל יום שישי שבת
חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו? הרבה .. חשבתם שאתם רזים ? אהמממ סליחהה!??!?! מה זה השאלה הזאתתת? חשבתם שאתה שמנים? תמיד פחות או יותר
ישבתם שאתם גבוהים? ישבתם? אם כבר חשבתם XB אמממממממ לפעמים הייתי רוצה להיות יותר נמוכה
הייתם אצל רופא שיניים? פווווווווווווווו שנים
הייתם חולים? מתי שהו לפני כמה זמן
ראיתם חיזר? בסרטים לפעמים
ראיתם עב"מ? זה לא אותו דבר?? היה לכם סיוט? אממ לפני כמה ימיםם
אבל סיוט מה זה מצחיקקק
רבת עם מישהו שאתה אוהב? חס וחסה .. אממ לע דעת .. רבת עם מישהו שאתה שונא? אין כאלה שאני שונאת ממש .. תזכירו לי איך קוראים לכם? אורושששששששששש

idanias

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחXDDDDDDDDD

אמא שלך בלעה סיגריה ומציתXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

idanias

New member
ברור שידעתי!!!

כל פעם שהתקרבתי אלייך היה לך ריח סיגריות... רציתי להגיד לך אבל פחדתי שתעלבי

למעלה