עונה נהנהנהנה../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif
מה נשמע?עייפה איך הלך לך היום?רע רע לא ישנתי כל הלילה! בן כמה אתה?17
איך קוראים לך?שנילדיניו כמה אחים יש לך?
4 איזה אחד מהם אתה הכי אוהב.?כולם אולי אחד קצת פחות
ואם יש אז איך קוראים להם?
הגדול-עידן (כן כן) הקטנה-מירית הקטן-אופק והעוד יותר קטנהXDD-עינברית(ענבר בשבילכם) מעשנ\ת?נייט אם כן מאיזה גיל? איך התחלתם לעשן? בידיעה שיום אחד תקבלו סרטן או שבץ???.... חשבתם פעם להפסיק? אתה אוהב שאלונים?כה אם לא למה אתה עונה עליהם?מה אני עושה עכשיו.. אם כן למה אתה לא מרכיב אותם?
סתום כבר אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר?לא כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר...
באיזה כיתה אתה?
יב עוד שניה וחצי מסיימת!!!!!!! איזו מגמה? רפואה אתה לומד ביום שישי?כן.. איך קוראים למחנכת שלך?אורית איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות?מתמטיקה ופיזיקה איזה מקצוע אתה הכי אוהב?ספורט איזה מקצוע אתה הכי שונא?מתמטיקה בדם מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך?לא לומדת גיאוגרפיה אבל אין לי גם חיבה לתנ"ך.. באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר?7 ורבע אתה לוקח בקבוק מים?כן מה אתה לוקח לאכול?סנדויץ עם גבינה לבנה באיזה שעה אתה חוזר?12 ורבע אתה הולך לבית בהסעה?לא מה אתה אומר על הנוער של היום?אנחנו דור מצויןןןןן(
קלטתם תבדיחה?XDDD) המחשב שלך נמצא בחדר שלך?כה פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה?
אלבום תמונות קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך?הטיוי מה הצבע שיער שלך?חום יפיפה
מה הצבע העיניים?
ירוק תכלת יש לך שיער ארוך?כן מה הגובה?1.69 למה אלוהים למה לא עוד סנטימטרXDD מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול?
להיות אור
השעה הכי מאוחרת שקמתם בה?8 בערב..... השעה הכי מוקדמת שקמתם בה?2 בלילה מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה?כלום מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך?מרק מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך?קרח וארטיקים בכמויות איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית?יחיד איזה סרט אתה הכי אוהב?טיטניק פוראבר איזה שיר אתה הכי אוהב?אני מכורה עכשיו לביוטיפול לייר רולזזזזזזזז איזה זמר\ת אתה הכי אוהב?ביונסה איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב?מיוש הדיסק שאתה הכי אוהב?של ביונסה השיר האחרון ששמעת?חח עכשיו מתנגן לו השיר של כריסטינה אגילרה קנדימן הסרט האחרון שראית?אתמול ראיתי סנטה בשקל מה אתה שומע עכשיו?השיר החדש של הליארי דאף תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה?השתקפות מהממת במראה מי זאת מי זאתXDD גבינה מועדפת?לבנה בשר מועדף?עוף מאפה מועדף?לחם? שתיה חמה מועדפת?שוקולטה את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו?רונא בתחתונים XDD איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו?סטאפ אפ איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו?ביוטיפול ליארררררררר איזה עונה אתה הכי אוהב?חורף איזה עונה אתה הכי שונא?קיץ
הינה הוא מגיע מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי?לראות ארץ נהדרת אתה צם ביום כיפור?כה אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? היית מסתדר בלי מחשב?לאא יש לך טלוויזיה בחדר?כן אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה?לאאאאאאאאא אתם מאמינים בחיזרים?לא אתם מאמינים באלוהים?כה כה מאמינים בשטן?לא דרג את 3 האנשים שאתה הכי אוהב: 1.רונא רולזזזזז 2. מסי תעשה לי צוריטוססססס 3.אטו תעשה לי קמרוני שאוהב מקרוני דרג את 3 האנשים שאתה הכי שונא: 1.לא מגלה 2.חה 3.חה איזה צבע אתה מעדיף?
תכלת תעשה לי שמיים 1.כסף או זהב?כסף 2.שחור או צהוב?שחור 3.שחור או לבן?שחור 4.אדום או ירוק?אדום 5.תכלת או כתום?תכלת
דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1.תכלת 2.כחול 3.תכלת 4.כחול 5.תכלת באיזה צבע צבוע החדר שלך?תכלתתתת באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה?זהההה איזה צבע לעולם לא תלבש?ממ ורוד איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש?שחור ותכלת איזה צבעים אתה לובש בד"כ?^^^^^^^^^^^^^^^ איזה צבע הכי מאפיין אותך?תכלת קנית תיק השנה?כן אם כן באיזה צבע?תכלתתתת
ושל איזה מותג?ליקופר מה אתה מעדיף: פיצה או המבורגר?פיצה(למרות שלא אכלתי את שני אלו מלא זמן) תה או שוקו?שוקולטה לימודים או חופש?חופשששששששש אם את בת,חצאית או מכנסיים?מכנסיים לצאת או להיות בבית?בבית חוף הים ? או טבע?חוף הים שוקולד לבן או חלב?חלב כלב או חתול?כלב עכבר או חתול?לא זה ולא זה אחים או אחיינים?אחים אמא או אבא?מממממממ לחיות או למות?למות
מחשב או טלויזיה?מחשב לישון או להית ערים? לישוןןן פינגווין או דג?פנגווין
לדבר חלש או לדבר חזק?חזקקקקקק לשמוע היפ הופ או רוק?היפ הופ מדונה או איל גולן?
אייל גולן בירה שחורה או לבנה?לא זה ולא זה דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: שוקולד?6 למידה שבה הבית שלך יפה?8 למצבך החברתי?9 לכתב שלך?7 להישגים שלך בלימודים?0
למצבך הבריאותי?8 למידת התענינותך בלימודים?0 כמה אתה אוהב קולה?10 כמה אתה אוהב פיצה?10 כמה אתה אוהב את החברים שלך?10 כמה אתה אוהב את האחים שלך?10 למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך?8 עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך?10|1| למידה בה אתה אוהב מוזיקה?10
למידה בה אתה אוהב לשיר?10
למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך?9 מתי בפעם האחרונה? שתיתם קולה?בצהריים אכלתם שוקולד?ממ אני בגמילה מהקלקי
צחקתם?עכשיו דיברתם בטלפון?
לפני שעה ככה באנגלית XDD דיברתם בפלאפון?אתול קמתם ב-6:00 בבוקר?לטיולים קמתם ב-12:00 בצהריים?אתמול חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו?הרבה חשבתם שאתם רזים ?
חשבתם שאתה שמנים?תמיד ישבתם שאתם גבוהים?למה לא עוד סנטימר למההההה הייתם אצל רופא שיניים?רק ששמו לי תגשר והורידו XDD הייתם חולים?חודש שעבר ראיתם חיזר?
ראיתם עב"מ?
היה לכם סיוט?לא זכרת רבת עם מישהו שאתה אוהב?מממ רבת עם מישהו שאתה שונא?מממ תזכירו לי איך קוראים לכם?שנילדיניו רולזז