שאלון (בוא נראה אותכם
)

מיטללל

New member
שאלון (בוא נראה אותכם../images/Emo3.gif)

השעה עכשיו: שם: שמות אחרים שההורים שלכם שקלו לתת לכם: הייתם רוצים שיקראו לכם: כינויי חיבה: גיל: מה שלומך היום: משפט לסיכום השבוע האחרון: סיימת בית ספר: תפקיד שמילאת/תמלא/ממלאת בצבא: במשפט אחד, אני: תאריך יום הולדת: משקפיים: קעקועים: פירסינג: מידת נעליים: יד דומיננטית: מוזיקה שמתנגנת עכשיו ברקע: לובש/ת עכשיו: צבע התחתונים שעלייך עכשיו: כשראיתי את כותרת ההודעה בה פורסם השאלון חשבתי: ענית על השאלון מייד? שיר ששמעתי המון בזמן האחרון: המתנה האחרונה שקיבלתי: המתנה האחרונה שקנית: מישהו הכעיס אתכם היום: את מי היית רוצה לחבק עכשיו: תאריך שאתה מחכה לו, ולמה: משהו נחמד שעבר עליכם השבוע: משהו מעצבן שעבר עליכם השבוע: משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: דבר ברור לכולם שאתם גיליתם רק השבוע: סרט ישראלי שאת/ה מכיר/ה חלקים ממנו בעל פה: סדרת טלוויזיה אהובה: ספר אהוב: ספר שנוא: משורר אהוב: תחנת רדיו אהובה: שיר אהבה אהוב: שמות אהובים: שמות שנואים: צבע אהוב: חג אהוב: מסעדה אהובה: ה-סרט: ארטיק/גלידה אהובים: שתייה קרה: יום שנוא בשבוע: ספורט אהוב: צורת אכילת קרמבו: ג'אנק פוד אהוב: מגדילים ארוחה אם יש אפשרות: מעדיף שירשורים רגילים או שרשורי ? חטיף אהוב: מכונית אהובה: אוכל שמגעיל אתכם: שוקו או קפה: ציור על ספל הקפה האהוב: דעתך על פסיפלורה: ציטוט אהוב: שאלה שנואה: האם אי פעם אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת לכל מילה? מקום רומנטי בעיניכם: יש בן/בת זוג: איפה הכרתם: הדבר הכי מעצבן בבני המין השני: מערכת היחסים הכי ארוכה שניהלתם (עם בן/בת זוג): הנשיקה הכי מוזרה שהייתה לך: הנשיקה שהכי שמחת שנתת: הכי מושך אותי במבט ראשון: משהו שתמיד מצחיק אותי: משהו שתמיד מעצבן אותי: למה אתם הכי מתגעגעים בילדות: מקום שמזכיר לכם את הילדות: מילה שתמיד מצחיקה אתכם: דבר ראשון שאתם מחפשים בעיתון של שבת: קוראים בשירותים? שיר שהשאיר בכם רושם מיוחד: שיר שמעלה בכם זיכרון מיוחד: אדם מפורסם שהייתם רוצים לנהל איתו שיחה: בוכה בסרטים: הצבע השולט במגירת התחתונים שלכם: אם היית פרי, איזה פרי היית, ולמה: אם היית צבע, איזה צבע היית: אם היו עושים עלייך סרט, איך הוא היה נקרא? אם היית חלק מרכב, איזה חלק היית: אם אחרים יתארו אותך בשלוש מילים, הם יגידו: אם היית רואה ואינו נראה, לאן היית הולך: אוהבים נקניקיות? מה אתם עושים בהפסקות של השיעורים באו"פ: שחית פעם בעירום: מקום מספר שהיית רוצה להיות בו: תפתחו את המגירה הכי קרובה אליכם, מה יש בה? סרט אחרון שראית בקולנוע: נושא השיחה המוזרה האחרונה שניהלת: רוצה שהשאלון יגמר? איפה אתם עונים על השאלון: חשבתם הרבה לפני שעניתם: המקום האחרון שהייתם בו לפני שישבתם לענות: האתר האחרון שהייתם בו לפני שנכנסתם לפורום וראיתם את השאלון: האדם האחרון שחיבקתם: הדבר האחרון שאכלתם: למי שלחתם את הSMS האחרון: מה תעשו ברגע שתסיימו את השאלון: התעוררתם היום בבית? שעות בהן את/ה ישנ/ה הכי טוב: איזה מיטה יש לכם: המקום הכי מוזר שישנת בו: נרדמים בקלות? הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? איך נראים המצעים שעל המיטה שלך כרגע? יש לך פיג'מה? מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר ()? יש לכם תחתוני מזל? יש לכם חפץ כלשהו שאתם בטוחים שנותן לכם מזל? יש לכם נעלי בית: ישנים לבושים? שינוי שהחלטת לבצע בעצמך: עומד/ת בהחלטה? מעשה שהתחרטתי עליו: משהו ששמחתי שעשיתי, למרות שבאותו רגע זה נראה טיפשי: יש לך חברים אמיתיים שהכרת בפורום: תאר/י בחמש מילים את המחשב עליו אתה כותב עכשיו: איך הגעתי לפורום: אומוטיקון תפוזי אהוב: חתימה במייל: בלוג: משהו שרצית לספר ולא הופיע בשאר השאלות: שאלה שתרצה שאחרים יענו עליה: מי בטוח יענה על השאלון הזה: מי בטוח לא יענה על השאלון הזה: הפרסומת שמופיעה לך עכשיו בשורה האפורה למעלה: היית רוצה לענות לה: כמה זמן לקח לך לענות על השאלון:

RVD18

New member
יאללה תשמשי דוגמא מיטל../images/Emo88.gif../images/Emo6.gif

חחחחח נתחיל :)

השעה עכשיו: 19:44, אבל נראה לי שהמחשב טועה כי תמיד כשאני מסתמך עליו אני מאחר.... שם: שי :) שמות אחרים שההורים שלכם שקלו לתת לכם: בינימין, סלבה. הייתם רוצים שיקראו לכם: אלוהים. כינויי חיבה: תינוקי, תינוק טרור... גיל: 22 מה שלומך היום: פנאן. משפט לסיכום השבוע האחרון: עבר מהר. היה איזה חג. סיימת בית ספר: עם בגרות אפילו. תפקיד שמילאת/תמלא/ממלאת בצבא: לוחם ואח"כ מדריך בגבעתי. במשפט אחד, אני: חרמן. תאריך יום הולדת: 6 לנוב'. משקפיים: היו. לייזר. אין. קעקועים: רק חינה :) פירסינג: NEVER מידת נעליים: 43 יד דומיננטית: ימין מוזיקה שמתנגנת עכשיו ברקע: שבק ס' - יהיה פיצוץ לובש/ת עכשיו: מכנסי ריצה מעפנות וטי שירט צבע התחתונים שעלייך עכשיו: אדום :) כשראיתי את כותרת ההודעה בה פורסם השאלון חשבתי: "מה יש לפורום הזה עוד מנהלת?" ענית על השאלון מייד? כן, על ההתחלה. נראה מה יהיה. שיר ששמעתי המון בזמן האחרון: guns and roses - civil war המתנה האחרונה שקיבלתי: פלאסק המתנה האחרונה שקנית: חשיש. מישהו הכעיס אתכם היום: כן, ערסים בכדורגל. את מי היית רוצה לחבק עכשיו: האמת ? ת'אקסית... תאריך שאתה מחכה לו, ולמה: 1.4.2009 ... לא יכול לספר. משהו נחמד שעבר עליכם השבוע: פגשתי בחורה בקטע אפלטוני לגמריייי משהו מעצבן שעבר עליכם השבוע: רק הערסים בכדורגל. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: פגישה עם מישהי חשובה. דבר ברור לכולם שאתם גיליתם רק השבוע: חחחחחחח לא יודע.

המשך:

סרט ישראלי שאת/ה מכיר/ה חלקים ממנו בעל פה: אין כזה. סדרת טלוויזיה אהובה: prison break (נמלטים) ספר אהוב: פרא. ספר שנוא: היסטוריה לבגרות reloaded משורר אהוב: ? תחנת רדיו אהובה: 99 FM שיר אהבה אהוב: לא יודע אם זה אהבה אבל wind of change הכי עושה לי את זה... שמות אהובים: ספי וספיר. שמות שנואים: לא יודע צבע אהוב: אדום חג אהוב: פורים מסעדה אהובה: black steer במוצא סטייקים לפנים. ה-סרט: מועדון קרב ארטיק/גלידה אהובים: קרח לימון שתייה קרה: נסטי יום שנוא בשבוע: לאיודע ספורט אהוב: כדורגל צורת אכילת קרמבו: לא אוכל ג'אנק פוד אהוב: המבורגר מגדילים ארוחה אם יש אפשרות: או שלוקחים שתי ארוחות מעדיף שירשורים רגילים או שרשורי ? הא? חטיף אהוב: לא אוהב מכונית אהובה: האמר (לא צבאי) אוכל שמגעיל אתכם: פלפלים מבושלים\מאודים וכל וואריצית חימום\טיבול אחרת שוקו או קפה: מים. ציור על ספל הקפה האהוב: של איזה זוג אוהבים כזה. דעתך על פסיפלורה: אייס פסיפלורה סבבה. ציטוט אהוב: המלחמה לא קובעת מי צודק, היא קובעת מי נשאר. שאלה שנואה: הכל בסדר? האם אי פעם אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת לכל מילה? כן מקום רומנטי בעיניכם: המצפה בעין כרם יש בן/בת זוג: אין איפה הכרתם: ? הדבר הכי מעצבן בבני המין השני: בכי כמניפולציה זולה. מערכת היחסים הכי ארוכה שניהלתם (עם בן/בת זוג): שנתיים וחודשיים. הנשיקה הכי מוזרה שהייתה לך: עם גבר. (סתאם נו. הראשונה. התנגשנו בשיניים והיה מוזר) הנשיקה שהכי שמחת שנתת: לא יודע. הכי מושך אותי במבט ראשון: בחורות קטנות (ורזות) ויפות.

המשך המשך:

משהו שתמיד מצחיק אותי: איזו בדיחה על שני סמורים :) משהו שתמיד מעצבן אותי: ערסים למה אתם הכי מתגעגעים בילדות: מלא זמן לכדורגל. מקום שמזכיר לכם את הילדות: אנגליה. מילה שתמיד מצחיקה אתכם: פות. דבר ראשון שאתם מחפשים בעיתון של שבת: לא קורא עיתונים. קוראים בשירותים? בשביל מה המציאו SMS ? שיר שהשאיר בכם רושם מיוחד: metallica - turn the page שיר שמעלה בכם זיכרון מיוחד: lorna - papi choulo אדם מפורסם שהייתם רוצים לנהל איתו שיחה: גאידמק בוכה בסרטים: רק כמישהי תוקפת אותי עם גז מדמיע הצבע השולט במגירת התחתונים שלכם: אדום או אפור, לא יודע... והרשו לי לציין שאלו תחתוני בוקסר. אם היית פרי, איזה פרי היית, ולמה: לא הייתי פרי. אם היית צבע, איזה צבע היית: אדום אם היו עושים עלייך סרט, איך הוא היה נקרא? "מותר לחלום" אם היית חלק מרכב, איזה חלק היית: חחחחח לא יודע אם אחרים יתארו אותך בשלוש מילים, הם יגידו: אצן, סטלן, פלצן (סתם שיתחרז) אם היית רואה ואינו נראה, לאן היית הולך: כולם יגידו מלתחות של הבחורות לא ? אוהבים נקניקיות? לא צופה. שימות מי שמקדם את שטויות האלה. מה אתם עושים בהפסקות של השיעורים באו"פ: או"פ ? שחית פעם בעירום: כן. מקום מספר שהיית רוצה להיות בו: נהר הטואיצ'י. תפתחו את המגירה הכי קרובה אליכם, מה יש בה? מסגרות של תמונות שכבר לא ראויות להיות תלויות, ווקס לנעלי הרים, דיסק-און קי, מפתחות ועוד כל מיני שטויות. סרט אחרון שראית בקולנוע: ספיידרמן 3. נושא השיחה המוזרה האחרונה שניהלת: אמרתי למישהו שהשיחות הכי מפגרות בחיי הן איתו ואז גלשנו לשיחה מפגרת על זה. רוצה שהשאלון יגמר? האמת שלא לחוץ לי איפה אתם עונים על השאלון: בית חשבתם הרבה לפני שעניתם: לא המקום האחרון שהייתם בו לפני שישבתם לענות: מקלחת האתר האחרון שהייתם בו לפני שנכנסתם לפורום וראיתם את השאלון: מקלחת האדם האחרון שחיבקתם: ידידה אפלטונית שפגשתי השבוע. הדבר האחרון שאכלתם: ממולאים של אמא. למי שלחתם את הSMS האחרון: ידידה אפלטונית מה תעשו ברגע שתסיימו את השאלון: אלך לכתוב אתר וזה משעמם. התעוררתם היום בבית? כן

המשךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

שעות בהן את/ה ישנ/ה הכי טוב: לילה. איזה מיטה יש לכם: סתם מעפנה, מיטה וחצי, חייב להחליף כבר. מתעצל. המקום הכי מוזר שישנת בו: בית במחנה פליטים בעזה נרדמים בקלות? לפעמים הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? שם שעון מעורר. איך נראים המצעים שעל המיטה שלך כרגע? אדום + ירוק. יש לך פיג'מה? לא מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר ()? בודק את ההורדות במחשב ואז הולך לצחצח שיניים. יש לכם תחתוני מזל? לא. יש לכם חפץ כלשהו שאתם בטוחים שנותן לכם מזל? לא. יש לכם נעלי בית: מלא... ישנים לבושים? בקיץ עם בוקסר. שינוי שהחלטת לבצע בעצמך: להאמין שאני יכול הכל. עומד/ת בהחלטה? בינתיים כן. מעשה שהתחרטתי עליו: בגידה. משהו ששמחתי שעשיתי, למרות שבאותו רגע זה נראה טיפשי: לא יודע. יש לך חברים אמיתיים שהכרת בפורום: לא תאר/י בחמש מילים את המחשב עליו אתה כותב עכשיו: הוא כזה אדיר שאני מתחיל להימשך אליו מינית. איך הגעתי לפורום: מיטל המנהלת אומוטיקון תפוזי אהוב: לא משתמש בהם הרבה אבל של הספוילר יפה. חתימה במייל: אין לי. בלוג: אין לי. משהו שרצית לספר ולא הופיע בשאר השאלות: אני הולך לשנות את העולם. שאלה שתרצה שאחרים יענו עליה: לא מי בטוח יענה על השאלון הזה: אני. מי בטוח לא יענה על השאלון הזה: אנשים שלא גולשים בפורום. הפרסומת שמופיעה לך עכשיו בשורה האפורה למעלה: לא יודע במה מדובר. יש איזו פרסומת מעצבנת של האייסיקיו אבל. משהו על תמונות בכל העולם היית רוצה לענות לה: ממש לא. כמה זמן לקח לך לענות על השאלון: איזה חצי שעה...

אמממממממממממממממממ

השעה עכשיו: 18:00 שם: עמרי שמות אחרים שההורים שלכם שקלו לתת לכם: בועז WTF?! הייתם רוצים שיקראו לכם: אותו דבר כינויי חיבה:חסוי מאד גיל:23 מה שלומך היום: מתאושש מלאס ווגאס משפט לסיכום השבוע האחרון: לדעת מתי לקום משולחן הבלאק ג'ק סיימת בית ספר: ב-2002 תפקיד שמילאת/תמלא/ממלאת בצבא: קצין שריון יכול הכל במילואים במשפט אחד, אני: בן אדם אופטימי תאריך יום הולדת: 18.03.84 משקפיים: כן קעקועים: לא פירסינג: לא מידת נעליים: 47 (ואתם יודעות מה אומרים על כפות רגליים ארוכות....?) יד דומיננטית: ימין (ולא, אני בחרתי לא לצחוק על השאלה הזאת) מוזיקה שמתנגנת עכשיו ברקע: רדיוהד לובש/ת עכשיו: ג'ינס וחולצה קרועה צבע התחתונים שעלייך עכשיו: שחור כשראיתי את כותרת ההודעה בה פורסם השאלון חשבתי: שאני הולך לענות ענית על השאלון מייד? כן שיר ששמעתי המון בזמן האחרון: הגרסא של הcorrs ל-everybody hurts המתנה האחרונה שקיבלתי:עט המתנה האחרונה שקנית: עט מישהו הכעיס אתכם היום: כן, הדילר הבן זונה את מי היית רוצה לחבק עכשיו: אמא תאריך שאתה מחכה לו, ולמה: 17 ליוני - התחלת עבודה משהו נחמד שעבר עליכם השבוע: הכל. אני בחו"ל משהו מעצבן שעבר עליכם השבוע: להפסיד כסף. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: סן דייגו דבר ברור לכולם שאתם גיליתם רק השבוע: כמה קל להתמכר להימורים. סרט ישראלי שאת/ה מכיר/ה חלקים ממנו בעל פה: גבעת חלפון סדרת טלוויזיה אהובה: CSI NY ספר אהוב: אני כרגע קורא את ג'ק קרואק - בדרכים ספר שנוא: אין חייה כזאת משורר אהוב: ביאליק ואלתרמן תחנת רדיו אהובה: גלגל"צ (יו! איזה מיינסטרים) שיר אהבה אהוב: כרגע אוהב את Lady in red שמות אהובים: מיקה שמות שנואים: א*** צבע אהוב: כחול חג אהוב: פורים (מומו-לדת) מסעדה אהובה: הבוקרים בחיפה ה-סרט: כל קומדיה רומנטית ארטיק/גלידה אהובים: תות-בננה שתייה קרה: בתהליך גמילה מפפסי צ'רי פלייבור יום שנוא בשבוע: ראשון ספורט אהוב: לצפות בכדורגל/סל. הולך לחדר כושר צורת אכילת קרמבו: הביסקוויט בסוף בעיקר ג'אנק פוד אהוב: לא אוכל! מגדילים ארוחה אם יש אפשרות: לא אוכל! מעדיף שירשורים רגילים או שרשורי ?לא הבנתי חטיף אהוב: ביסלי בר-בי-קיו מכונית אהובה: Jeep Patriot 2007 Sports Version אוכל שמגעיל אתכם: ג'אנק פוד שוקו או קפה: קפה! ציור על ספל הקפה האהוב: החמור משרק דעתך על פסיפלורה: אחלה שמפו ציטוט אהוב: הזה מהחתימה וגם "Only a true friend can be such a cruely honnest" (החמור משרק ה-1) שאלה שנואה: "מה? אתה בארה"ב?" האם אי פעם אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת לכל מילה? כן. מקום רומנטי בעיניכם: מדרשת בן גוריון בנגב בזריחה יש בן/בת זוג: לא כרגע איפה הכרתם: בצבא הדבר הכי מעצבן בבני המין השני: המשחקים, רבאק, דיי עם זה! מערכת היחסים הכי ארוכה שניהלתם (עם בן/בת זוג): שנתיים הנשיקה הכי מוזרה שהייתה לך: לא היה. הנשיקה שהכי שמחת שנתת: בלטרון - הנשיקה הראשונה. הכי מושך אותי במבט ראשון: עיניים משהו שתמיד מצחיק אותי: קומדיות בטלויזיה ובסרטים משהו שתמיד מעצבן אותי: צביעות למה אתם הכי מתגעגעים בילדות: להכל. למה אני צריך להיות גבר בגיל 18?! לא רוצה. מקום שמזכיר לכם את הילדות: המדרחוב בזכרון מילה שתמיד מצחיקה אתכם: פריץ (מי ששיריונר בחטיבה מסוימת יבין) דבר ראשון שאתם מחפשים בעיתון של שבת: יאיר לפיד, כפאררה עליו. קוראים בשירותים?בוודאי. שיר שהשאיר בכם רושם מיוחד: חד גדיא - חווה אלברשטיין שיר שמעלה בכם זיכרון מיוחד: חושב עליה (מהמלחמה) אדם מפורסם שהייתם רוצים לנהל איתו שיחה: רה"מ אהוד אולמרט בוכה בסרטים: בהיסטריה. יו. איזה בחורה. הצבע השולט במגירת התחתונים שלכם: שחור אם היית פרי, איזה פרי היית, ולמה:תות - חושני, לא? אם היית צבע, איזה צבע היית: כחול. כמו הים. אם היו עושים עלייך סרט, איך הוא היה נקרא? "לבעלי לב חזק בלבד" אם היית חלק מרכב, איזה חלק היית: המנוע. אם אחרים יתארו אותך בשלוש מילים, הם יגידו:"צריך אישפוז דחוף" אם היית רואה ואינו נראה, לאן היית הולך: לשירותים של הבנות בצבא, כאילו דהה? אוהבים נקניקיות? כההה. מה אתם עושים בהפסקות של השיעורים באו"פ: מה זה או"פ?! שחית פעם בעירום: כן מקום מספר שהיית רוצה להיות בו: הייתי רוצה להיות בטהרן. להרביץ לגמד תפתחו את המגירה הכי קרובה אליכם, מה יש בה? היא ריקה. סרט אחרון שראית בקולנוע: שרק 3 נושא השיחה המוזרה האחרונה שניהלת: איך להנות מסקס ולשמור את עצמך לחתונה (קרועות האמריקאיות האלה) רוצה שהשאלון יגמר? כן איפה אתם עונים על השאלון: בבית שאני מתארח בו חשבתם הרבה לפני שעניתם: נייט המקום האחרון שהייתם בו לפני שישבתם לענות: אוטובוס של גרייהנד מווגאס ל-LA האתר האחרון שהייתם בו לפני שנכנסתם לפורום וראיתם את השאלון: דיי נו. האדם האחרון שחיבקתם: דיי נו. הדבר האחרון שאכלתם: סלט יווני למי שלחתם את הSMS האחרון: משפחה מה תעשו ברגע שתסיימו את השאלון: להתקלח! התעוררתם היום בבית? לא שעות בהן את/ה ישנ/ה הכי טוב: יום שישי בצהריים איזה מיטה יש לכם: מיטה וחצי כזאת המקום הכי מוזר שישנת בו: תא מפקד?! נרדמים בקלות? לא הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? חושב מחשבות חיוביות איך נראים המצעים שעל המיטה שלך כרגע? פרסיים משהו. יש לך פיג'מה? כן מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר ()? הולך לרוץ ! יש לכם תחתוני מזל? כן יש לכם חפץ כלשהו שאתם בטוחים שנותן לכם מזל? לא יש לכם נעלי בית: כן ישנים לבושים? כן שינוי שהחלטת לבצע בעצמך: אסרטיביות עומד/ת בהחלטה? בוודאי. מעשה שהתחרטתי עליו: להגיד HIT ME ברגע ההוא משהו ששמחתי שעשיתי, למרות שבאותו רגע זה נראה טיפשי: להרשות לעצמי להתאהב יש לך חברים אמיתיים שהכרת בפורום:לא תאר/י בחמש מילים את המחשב עליו אתה כותב עכשיו: לפטופ של HP איך הגעתי לפורום: לא זוכר אומוטיקון תפוזי אהוב:לא משתמש חתימה במייל: אין בלוג: יש, יש גם קישור בחתימה, כנסו! משהו שרצית לספר ולא הופיע בשאר השאלות: לא. שאלה שתרצה שאחרים יענו עליה: הסוד הנוראי ביותר שלי מי בטוח יענה על השאלון הזה: מי שירצה מי בטוח לא יענה על השאלון הזה: אבו-מאזן הפרסומת שמופיעה לך עכשיו בשורה האפורה למעלה: "כמה אתה שווה"? היית רוצה לענות לה: אין מחיר שיתאר כמה. סתם. כמה זמן לקח לך לענות על השאלון: יותר מדי.

מיטללל

New member
תשובות

על השאלון ענה עומר, בן הדוד המקסים שלי, שראה את הפורום והתעקש להשיב
השעה עכשיו: 11.23 שם: עומר שמות אחרים שההורים שלכם שקלו לתת לכם: לא הייתם רוצים שיקראו לכם: דיוויד (באקאם
) כינויי חיבה: עומרצוק, עומריקי גיל: 9 מה שלומך היום: בסדר משפט לסיכום השבוע האחרון: לא זוכר סיימת בית ספר: סיימתי כיתה ב' תפקיד שמילאת/תמלא/ממלאת בצבא: - במשפט אחד, אני: מתוקי תאריך יום הולדת: 23.12. משקפיים: לא קעקועים: לא פירסינג: לא מידת נעליים:30 יד דומיננטית: ימין מוזיקה שמתנגנת עכשיו ברקע: כלום לובש/ת עכשיו: חולצה ומכנס אדומים כשראיתי את כותרת ההודעה בה פורסם השאלון חשבתי: "אני רוצה לענות" ענית על השאלון מייד? כן שיר ששמעתי המון בזמן האחרון: של כריסטיאן מTNA(האבקות) המתנה האחרונה שקיבלתי: פלסטיישן 3 המתנה האחרונה שקנית: לא זןכר מישהו הכעיס אתכם היום: לא תאריך שאתה מחכה לו, ולמה: יום הולדת משהו נחמד שעבר עליכם השבוע: לא זוכר משהו מעצבן שעבר עליכם השבוע: לא זוכר משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: לכלום סדרת טלוויזיה אהובה: WWE ספר אהוב: "הכדור הוא ה...גול" ספר שנוא: - משורר אהוב: - תחנת רדיו אהובה: - שמות אהובים: רונאלדו, דיוויד, קסיאס שמות שנואים:אורטל,ליזה צבע אהוב: אדום חג אהוב: חנוכה מסעדה אהובה: אל גאוצו ה-סרט: הארי פוטר ארטיק/גלידה אהובים: שוקו שתייה קרה: קולה יום שנוא בשבוע: ראשון ספורט אהוב: כדורגל צורת אכילת קרמבו: רגיל ג'אנק פוד אהוב: פיצה מגדילים ארוחה אם יש אפשרות: לא מעדיף שירשורים רגילים או שרשורי ? לא יודע מה זה חטיף אהוב: תפוצ'יפס מכונית אהובה: - אוכל שמגעיל אתכם: מאכלי ים שוקו או קפה: שוקו ציור על ספל הקפה האהוב: - דעתך על פסיפלורה: - ציטוט אהוב: - שאלה שנואה: - האם אי פעם אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת לכל מילה? כן משהו שתמיד מצחיק אותי: שמדגדגים אותי בבטן משהו שתמיד מעצבן אותי: שילדים מהכיתה מעצבנים אותי למה אתם הכי מתגעגעים בילדות: - מקום שמזכיר לכם את הילדות: הגן מילה שתמיד מצחיקה אתכם: נוד דבר ראשון שאתם מחפשים בעיתון של שבת: כדורגל קוראים בשירותים? לא שיר שהשאיר בכם רושם מיוחד: - שיר שמעלה בכם זיכרון מיוחד: - אדם מפורסם שהייתם רוצים לנהל איתו שיחה: רונלדינו בוכה בסרטים: לא אם היית פרי, איזה פרי היית, ולמה: תות אם היית צבע, איזה צבע היית: אדום אם היו עושים עלייך סרט, איך הוא היה נקרא? - אם היית רואה ואינו נראה, לאן היית הולך: למועדני כדורגל אוהבים נקניקיות? כן מה אתם עושים בהפסקות של השיעורים: כדורגל, תופסת רוצה שהשאלון יגמר? כן איפה אתם עונים על השאלון: בבית של דודתי חשבתם הרבה לפני שעניתם: לא למי שלחתם את הSMS האחרון: אבא מה תעשו ברגע שתסיימו את השאלון: אשחק התעוררתם היום בבית? כם נרדמים בקלות? לפעמים הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? רואה טלוויזיה איך נראים המצעים שעל המיטה שלך כרגע? לא בא לי לענות על זה יש לך פיג'מה? כן מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר ? מתלבש ומצחצח שיניים, טיפונת מחשב, אוכל ארוחה קלה, מתארגן לבית ספר והולך יש לכם חפץ כלשהו שאתם בטוחים שנותן לכם מזל? כן, מחזיק מפתחות יש לכם נעלי בית: כן כמה זמן לקח לך לענות על השאלון: 17 דקות

חחח כמה צפוי

אבל דרך מעניינת להתחמק מלענות על עוד שאלון שאת הבאת. תזכירי לי איך קוראים לבן דוד השני...

לא שכחתי, רק ווידאתי.

חיים. לא כזה שונה נהפעם האחרונה שדיברנו, אולי כמה דברים קטנים. ראית איך אני עדיין נכנס לפורום שלך לפעמים שאני יוצא הביתה?

comet9

New member
זה לא שאלון זה תחקיר בטחוני.

עניתי ונשברתי באמצע מהחפירות. אם תקצרי משמעותית... אולי יהיה יותר ביקוש

pain is MY love

New member
אחרי ההאנג אובר אני יכולה לענות.. ../images/Emo13.gif

השעה עכשיו: 13:52 שם: מרינה שמות אחרים שההורים שלכם שקלו לתת לכם: אני אפילו לא רוצה לחשוב על זה... הייתם רוצים שיקראו לכם: מרינה כינויי חיבה: מרין, מירינה וחבר שלי קורא לי נוני.. גיל: 21 מה שלומך היום: קצת כאב ראש אבל בסך הכל בסדר משפט לסיכום השבוע האחרון: עוד שבוע אחד למנאייק!!! סיימת בית ספר: ב2004 תפקיד שמילאת/תמלא/ממלאת בצבא: קצינת קישור וקורסים במשפט אחד, אני: טלה טיפוסי תאריך יום הולדת: 22.03.86 משקפיים: לא קעקועים: 3 פירסינג: 3 מידת נעליים: 38 יד דומיננטית: ימין מוזיקה שמתנגנת עכשיו ברקע: "אותך" של אילנה אביטל לובש/ת עכשיו: בוקסר וגופיה צבע התחתונים שעלייך עכשיו: ורוד כשראיתי את כותרת ההודעה בה פורסם השאלון חשבתי: שכואב לי הראש!!! ענית על השאלון מייד?: לא. חיכיתי שיפסיק הכאב ראש.. שיר ששמעתי המון בזמן האחרון: "שקיעות" של רז חדד. שיר מדהים!! המתנה האחרונה שקיבלתי: חבר שלי קנה לי טלוויזיה לחג
המתנה האחרונה שקנית: קניתי לחבר שלי מצית זיפו עם הקדשה מישהו הכעיס אתכם היום: שאמא שלי חפרה לי במוח כל הבוקר את מי היית רוצה לחבק עכשיו: את חבר שלי.. תאריך שאתה מחכה לו, ולמה: 5.6 כי אני משתחררררררררררררררררת!!!! משהו נחמד שעבר עליכם השבוע: אירגנתי ארוחת חג אצלי בבית עם כל החברות שלי מהבית והבסיס ועם עוד ידידים והיה ממש נחמד. משהו מעצבן שעבר עליכם השבוע: שחבר שלי נסע לאילת והשאיר אותי פה גלמודה. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: שייגמר כבר כדי שאני אוכל להתשחרר! דבר ברור לכולם שאתם גיליתם רק השבוע: שלחברה שלי יש חבר חדש
סרט ישראלי שאת/ה מכיר/ה חלקים ממנו בעל פה: לא מכירה סדרת טלוויזיה אהובה: האנטומיה של גריי ועקרות בית נואשות ספר אהוב: 11 דקות של פאולו קואלו ספר שנוא: הארי פוטר למיניהם משורר אהוב: ברי סחרוף (אפילו שהוא לא משורר אבל אני אוהבת את השירים שלו) תחנת רדיו אהובה: גלגל"צ שיר אהבה אהוב: כרגע זה "שקיעות" של רז חדד שמות אהובים: אלה, עוז, טליה שמות שנואים: ליבת צבע אהוב: אדום חג אהוב: פסח מסעדה אהובה: ריבר ה-סרט: ארמגדון ארטיק/גלידה אהובים: ארטיק דובדבן שתייה קרה: דיאט קולה יום שנוא בשבוע: שבת בערב... ספורט אהוב: כדורגל צורת אכילת קרמבו: קודם שוקולד, אחר כך קצפת ורק בסוף ביסקוויט ג'אנק פוד אהוב: מקדונלדס מגדילים ארוחה אם יש אפשרות: רק אם אני רעבה מעדיף שירשורים רגילים או שרשורי ? מה???? חטיף אהוב: צ'יטוס גבינה מכונית אהובה: אודי טי טי!!! אוכל שמגעיל אתכם: שמיר ופטרוזיליה שוקו או קפה: קפה ציור על ספל הקפה האהוב: ציור של טלה דעתך על פסיפלורה: חולה עליה!!! ציטוט אהוב: " אל תתן לעצמך להפריע למי שאתה יכול להיות..." שאלה שנואה: "מתי את משתחררת כבר?!?!?!?" האם אי פעם אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת לכל מילה? מקום רומנטי בעיניכם: חף הים בשקיעה יש בן/בת זוג: יש
איפה הכרתם: זה סיפור מסובך.. הדבר הכי מעצבן בבני המין השני: שהם חושבים שהכל צריך להיות לפי מה שהם רוצים! מערכת היחסים הכי ארוכה שניהלתם (עם בן/בת זוג): המערכת יחסים הנוכחית... חודש ושבוע
שיא חדש! הנשיקה הכי מוזרה שהייתה לך: הנשיקה הראשונה שלי עם חבר שלי בכלל לא הייתה אמורה לקרות. היינו במסיבה, בכלל לא היינו ביחד ופתאום הרגשתי שזה מה שבא לי וזה מה שקרה. הנשיקה שהכי שמחת שנתת: אני שמחה על כל נשיקה שאני נותנת! הכי מושך אותי במבט ראשון: העיניים משהו שתמיד מצחיק אותי: "ארץ נהדרת" משהו שתמיד מעצבן אותי: המפקדת שלי למה אתם הכי מתגעגעים בילדות: לחוסר דאגות מקום שמזכיר לכם את הילדות: אוקראינה... מילה שתמיד מצחיקה אתכם: עיוני (כי חברות שלי עושות את זה במבטא רוסי מצחיק) דבר ראשון שאתם מחפשים בעיתון של שבת: את הרכילות קוראים בשירותים?: לא שיר שהשאיר בכם רושם מיוחד: IRIS של גו גו דולז. שיר שמעלה בכם זיכרון מיוחד: "אהוב יקר" של רונית שחר מזכיר לי את היום לפני שהכדורגלן שלי טס מפה... אדם מפורסם שהייתם רוצים לנהל איתו שיחה: פנינה רוזנבלום רק כדי לקלוט אם היא באמת סתומה או שהיא רק עושה את עצמה... בוכה בסרטים: לעיתים רחוקות הצבע השולט במגירת התחתונים שלכם: לבן אם היית פרי, איזה פרי היית, ולמה: פסיפלורה. פרי התאווה...
אם היית צבע, איזה צבע היית: אדוש. כמו אש... אם היו עושים עלייך סרט, איך הוא היה נקרא?: החיים הם לא פיקניק... אם היית חלק מרכב, איזה חלק היית: ההגה אם אחרים יתארו אותך בשלוש מילים, הם יגידו: מצחיקה, חמודה, חברותית אם היית רואה ואינו נראה, לאן היית הולך: הייתי הולכת אחרי חבר שלי יום אחד לפחות.. אוהבים נקניקיות?: כןןןןןןןןןןןן מה אתם עושים בהפסקות של השיעורים באו"פ: מה זה או"פ??? שחית פעם בעירום: כן מקום מספר שהיית רוצה להיות בו: בארץ ההזיות של אליסה... תפתחו את המגירה הכי קרובה אליכם, מה יש בה?: הרבה שטויות סרט אחרון שראית בקולנוע: בופור נושא השיחה המוזרה האחרונה שניהלת: דיברתי עם חברה שלי על זה שחברה אחרת שלנו רוצהלשכב עם הידיד הערבי הבתול שלה... אכן הזוי! רוצה שהשאלון יגמר?: כן דיי.. איפה אתם עונים על השאלון: בחדר חשבתם הרבה לפני שעניתם: לא המקום האחרון שהייתם בו לפני שישבתם לענות: במטבח האתר האחרון שהייתם בו לפני שנכנסתם לפורום וראיתם את השאלון: מקושרים האדם האחרון שחיבקתם: חברה שלי הדבר האחרון שאכלתם: מלפפון חמוץ למי שלחתם את הSMS האחרון: לחבר שלי מה תעשו ברגע שתסיימו את השאלון: אמשיך לדבר עם חברות שלי במסנג'ר התעוררתם היום בבית?: כן שעות בהן את/ה ישנ/ה הכי טוב: לילה.. איזה מיטה יש לכם: נוחה המקום הכי מוזר שישנת בו: על האדמה באיזה יער בזמן מור"ק לילי בקורס קצינים שלי.. נרדמים בקלות?: כן הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? מחברת את חבר שלי.. איך נראים המצעים שעל המיטה שלך כרגע?: כחולים עם חמניות צהובות יש לך פיג'מה?: כן מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר ()?: מצחצחת שיניים עושה פיפי יש לכם תחתוני מזל?: כן יש לכם חפץ כלשהו שאתם בטוחים שנותן לכם מזל?: ספר תהילים יש לכם נעלי בית: כן ישנים לבושים?: כן שינוי שהחלטת לבצע בעצמך: לעשות דיאטה עומד/ת בהחלטה?: לא בדיוק חחחח מעשה שהתחרטתי עליו: לא מתחרטת על שום דבר שאני עושה... משהו ששמחתי שעשיתי, למרות שבאותו רגע זה נראה טיפשי: להיות קצינה חחחח יש לך חברים אמיתיים שהכרת בפורום: לא כל כך.. תאר/י בחמש מילים את המחשב עליו אתה כותב עכשיו: סתם מחשב אני לא מבינה בזה איך הגעתי לפורום: לפני שנייייייייים נראה ליבשיטוט רגיל בנט אומוטיקון תפוזי אהוב: הסמיילי המאוהב...
חתימה במייל: אין בלוג: יש משהו שרצית לספר ולא הופיע בשאר השאלות: אין דבר כזה!! שאלה שתרצה שאחרים יענו עליה: אין מי בטוח יענה על השאלון הזה: כולם
מי בטוח לא יענה על השאלון הזה: אף אחד הפרסומת שמופיעה לך עכשיו בשורה האפורה למעלה: איזה שורה למעלה? היית רוצה לענות לה: לא כמה זמן לקח לך לענות על השאלון: חצי שעה!!!

אקסיומה

New member
mine ../images/Emo13.gif

השעה עכשיו: 16:12 שם: לא עניינכם. שמות אחרים שההורים שלכם שקלו לתת לכם: קורין/ ניקול. הייתם רוצים שיקראו לכם: אליס. כינויי חיבה: חנוצ'קה, חנוש. גיל: 23 וחצי. מה שלומך היום: מעולה. משפט לסיכום השבוע האחרון: זה היה שבוע הזוי! סיימת בית ספר: מזמן. תפקיד שמילאת/תמלא/ממלאת בצבא: רכזת ר"מ 2. (לראות כל היום מאושפזים וחיילים מתחזים לחולים... כיף, אה?) במשפט אחד, אני: די שלמה עם עצמי. תאריך יום הולדת: 28/8 משקפיים: אין. קעקועים: אחד קטן בתכנון. פירסינג: אין, וגם לא יהיה... מידת נעליים: 39. יד דומיננטית: ימין. מוזיקה שמתנגנת עכשיו ברקע: snow patrol- run לובש/ת עכשיו: פיג'מה של מיקי מאוס. צבע התחתונים שעלייך עכשיו: אפילו לתחתונים הגעתם..? לבן. כשראיתי את כותרת ההודעה בה פורסם השאלון חשבתי: 'או יופי, עוד שאלון...' ענית על השאלון מייד? Da שיר ששמעתי המון בזמן האחרון: דנה עדיני- הסודות. המתנה האחרונה שקיבלתי: אממ... כרטיס לסרט. המתנה האחרונה שקנית: לא זוכרת. מישהו הכעיס אתכם היום: לא. את מי היית רוצה לחבק עכשיו: ידיד טוב שלי. תאריך שאתה מחכה לו, ולמה: 28/8 (יומולדת 24...) משהו נחמד שעבר עליכם השבוע: הלכתי לסרט עם אחותי וידיד טוב שלי, והיה נחמד.
משהו מעצבן שעבר עליכם השבוע: נתקעתי עד שעה מאוחרת בעבודה... משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: אין כרגע משהו כזה. דבר ברור לכולם שאתם גיליתם רק השבוע: אה..?! סרט ישראלי שאת/ה מכיר/ה חלקים ממנו בעל פה: אלכס חולה אהבה. (בינינו, מי לא מכיר?) סדרת טלוויזיה אהובה: אבודים. ספר אהוב: צלה של הרוח/ קרלוס רואיס סאפון. ספר שנוא: אנשי הקש/ מייקל מרשל. ספר נוראי. אל תחשבו בכלל לקרוא... משורר אהוב: פבלו נרודה. תחנת רדיו אהובה: גלגל"צ. שיר אהבה אהוב: דניאל סלומון- מישהו לרץ איתו (זה שיר אהבה?) שמות אהובים: יש המוןןן... שמות שנואים: כל השמות הפרחיים והארצישראלים, שמות תנכיים כמו: יששכר, שמשון, ישמעאל וכו'... צבע אהוב: ירוק. חג אהוב: שבועות. מסעדה אהובה: "מקס ברנר"!
ה-סרט: כל סרט של ג'וני דפ. ארטיק/גלידה אהובים: גלידת ריבת חלב. שתייה קרה: אייס טי אפרסק. יום שנוא בשבוע: שישי. ספורט אהוב: ריצה... (אני לא בדיוק טיפוס ספורטיבי..) צורת אכילת קרמבו: קודם הלמעלה, בסוף הביסקוויט. ג'אנק פוד אהוב: בורגר קינג. מגדילים ארוחה אם יש אפשרות: כן. מעדיף שירשורים רגילים או שרשורי ? מה זותומרת? חטיף אהוב: אנרג'י. מכונית אהובה: לימוזינה... (?)
אוכל שמגעיל אתכם: פירות ים. שוקו או קפה: שוקו וקפה הפוך. ציור על ספל הקפה האהוב: ג'ירפה. דעתך על פסיפלורה: לא אוהבת. ציטוט אהוב: "אל תפקפק באמינותו של תעתוע. פשוט עקוב אחריו עד שהוא יתפוגג או ישמיד אותך". ("צלה של הרוח") שאלה שנואה: "אז מה את מספרת?" האם אי פעם אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת לכל מילה? כן. מקום רומנטי בעיניכם: חוף הים. יש בן/בת זוג: לא כרגע. איפה הכרתם: את מי? הדבר הכי מעצבן בבני המין השני: בנים שזורקים בגדים על הרצפה במקלחת! מערכת היחסים הכי ארוכה שניהלתם (עם בן/בת זוג): 5 שנים. הנשיקה הכי מוזרה שהייתה לך: התנשקתי עם מישהו מעשן. זה היה נוראי... היה לו טעם של מאפרה! הנשיקה שהכי שמחת שנתת: לאקס שלי, כשעוד היינו יחד. הכי מושך אותי במבט ראשון: חיוך ועיניים. משהו שתמיד מצחיק אותי: סטנד אפ. משהו שתמיד מעצבן אותי: פרחות וערסים. למה אתם הכי מתגעגעים בילדות: לגן. מקום שמזכיר לכם את הילדות: הבית הקודם שבו גרתי. מילה שתמיד מצחיקה אתכם: "גזעי". דבר ראשון שאתם מחפשים בעיתון של שבת: הורוסקופ. קוראים בשירותים? לא. שיר שהשאיר בכם רושם מיוחד: יש הרבה כאלה... שיר שמעלה בכם זיכרון מיוחד: כל שיר מזכיר לי מישהו, אז אין טעם לפרט. אדם מפורסם שהייתם רוצים לנהל איתו שיחה: דורית בר אור. (טוב, היא לא כזו מפורסמת...) בוכה בסרטים: תלוי איזה סרטים. ב"שודדי הקריביים" האחרון בכיתי בסוף... חחח הצבע השולט במגירת התחתונים שלכם: ורוד. אם היית פרי, איזה פרי היית, ולמה: תאנה. ככה. אם היית צבע, איזה צבע היית: סגול. אם היו עושים עלייך סרט, איך הוא היה נקרא? לא יודעת. אני גרועה בשמות... אם היית חלק מרכב, איזה חלק היית: מה!??! אם אחרים יתארו אותך בשלוש מילים, הם יגידו: מקורית, חמודה, יפה. (וצנועה!) אם היית רואה ואינו נראה, לאן היית הולך: להציץ לאנשים במקלחת... סתם, סתם. אוהבים נקניקיות? לא ממש. מה אתם עושים בהפסקות של השיעורים באו"פ: ...ומי אמר לכם שאני באו"פ? שחית פעם בעירום: כן. מקום מספר שהיית רוצה להיות בו: יפן. תפתחו את המגירה הכי קרובה אליכם, מה יש בה? סרגלים (אל תשאלו...) סרט אחרון שראית בקולנוע: שודדי הקריביים, סוף העולם. (ראיתי אתמול.) נושא השיחה המוזרה האחרונה שניהלת: אנסים סדרתיים. רוצה שהשאלון יגמר? כן. איפה אתם עונים על השאלון: בבית. חשבתם הרבה לפני שעניתם: לא ממש. המקום האחרון שהייתם בו לפני שישבתם לענות: מטבח. האתר האחרון שהייתם בו לפני שנכנסתם לפורום וראיתם את השאלון: תפוז, פורום אומנות שימושית. האדם האחרון שחיבקתם: אחותי. הדבר האחרון שאכלתם: בורקס. למי שלחתם את הSMS האחרון: מישהו שהכרתי לא מזמן. מה תעשו ברגע שתסיימו את השאלון: אני אלך לנוח. התעוררתם היום בבית? כן. שעות בהן את/ה ישנ/ה הכי טוב: שעות הלילה המאוחרות. איזה מיטה יש לכם: מיטה וחצי. המקום הכי מוזר שישנת בו: אמממ באמבטיה.
נרדמים בקלות? תלוי. הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? קוראת ספר. איך נראים המצעים שעל המיטה שלך כרגע? אדומים מסאטן, עם כוכבים לבנים קטנים. יש לך פיג'מה? כן, כמה פיג'מות. מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר? מצחצחת שיניים ומכינה קפה. יש לכם תחתוני מזל? לא. יש לכם חפץ כלשהו שאתם בטוחים שנותן לכם מזל? לא. יש לכם נעלי בית: כן. ישנים לבושים? כן. שינוי שהחלטת לבצע בעצמך: להיגמל משופינג. עומד/ת בהחלטה? כן. מעשה שהתחרטתי עליו: שגרמתי לאחד הבוסים שלי פעם לפטר אותי בכוונה תחילה. משהו ששמחתי שעשיתי, למרות שבאותו רגע זה נראה טיפשי: אין כזה. יש לך חברים אמיתיים שהכרת בפורום: כן, כמה. תאר/י בחמש מילים את המחשב עליו אתה כותב עכשיו: מעפן, איטי, ישן, נתקע, ארור. איך הגעתי לפורום: לא זוכרת. זה היה מזמן. אומוטיקון תפוזי אהוב:
חתימה במייל: אין לי. בלוג: חסום לכניסה של זרים. איתכם הסליחה... משהו שרצית לספר ולא הופיע בשאר השאלות: לא יודעת. שאלה שתרצה שאחרים יענו עליה: למה לעזאזל נראה לכם שמישהו קורא את כל זה? מי בטוח יענה על השאלון הזה: אנשים שמשעמם להם. (כמוני) מי בטוח לא יענה על השאלון הזה: אנשים שלא משעמם להם... הפרסומת שמופיעה לך עכשיו בשורה האפורה למעלה: פרסומת של OBOX. היית רוצה לענות לה: לא! כמה זמן לקח לך לענות על השאלון: יותר מדי...

Zoharrr

New member
אזרחות זה משעמם

השעה עכשיו:16:28 שם:זוהר שמות אחרים שההורים שלכם שקלו לתת לכם:לא היו כאלו הייתם רוצים שיקראו לכם:זוהר כינויי חיבה:זואי,זר גיל:עוד מעט 18 :) מה שלומך היום:עייפה משפט לסיכום השבוע האחרון:מעייף סיימת בית ספר:כעקרון כן,יש לי עוד כמה בגרויות תפקיד שמילאת/תמלא/ממלאת בצבא:לא מתגייסת במשפט אחד, אני:משועממת תאריך יום הולדת:28.7.89 משקפיים:יש קעקועים:אין פירסינג:באוזניים,6 מידת נעליים:39-40 יד דומיננטית:ימין מוזיקה שמתנגנת עכשיו ברקע:נאדה לובש/ת עכשיו:מכנסיים שחורים וחולצה מתחרה צבע התחתונים שעלייך עכשיו:אדום כשראיתי את כותרת ההודעה בה פורסם השאלון חשבתי:יש!נתחמק מללמוד לאזרחות! ענית על השאלון מייד?לא שיר ששמעתי המון בזמן האחרון:the fray - how to save a life המתנה האחרונה שקיבלתי:אהמ...אמ פי 3 אני חושבת המתנה האחרונה שקנית:בגדים לאלכס מישהו הכעיס אתכם היום:כן את מי היית רוצה לחבק עכשיו:אלכס תאריך שאתה מחכה לו, ולמה:17.4.2010 אני ואלכס נהיה ביחד 4 שנים ונתחיל לתכנן חתונה ברצינות. משהו נחמד שעבר עליכם השבוע:שבועות:) משהו מעצבן שעבר עליכם השבוע:שבועות :( משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב:חתונה של בן דודה שלי :) דבר ברור לכולם שאתם גיליתם רק השבוע:שאזרחות זה משעמם! סרט ישראלי שאת/ה מכיר/ה חלקים ממנו בעל פה:אין דבר כזה.לא ראיתי אף סרט ישראלי למעט יוסי וג'אגר סדרת טלוויזיה אהובה:סמולוויל,הירוז,לוסט,פריזון בריק ספר אהוב:אניהו של אתגר קרת ספר שנוא:ארבעה גברים ואישה לא יודעת של מי אבל הוא משעמם משורר אהוב:נתן אלתרמן תחנת רדיו אהובה:אין שיר אהבה אהוב:יש לי מלא עזבו שמות אהובים:אדריאן שמות שנואים:לאדעת צבע אהוב:שחור חג אהוב:שבועות מסעדה אהובה:קפה רימון,פאפאגיו,אל גאוצ'ו ה-סרט:יש לי המון ארטיק/גלידה אהובים:בן אנד ג'ריס וניל עם עוגיות שתייה קרה:מים יום שנוא בשבוע:ראשון ספורט אהוב:כדורעף צורת אכילת קרמבו:קודם השוקולד,הקרם ואז הביסקוויט ג'אנק פוד אהוב:פיצה מגדילים ארוחה אם יש אפשרות:לא מעדיף שירשורים רגילים או שרשורי ? ?! חטיף אהוב:טעמי מכונית אהובה:הפונטיאק של הבעלים של ארומה בבית שמש. אוכל שמגעיל אתכם:נבטים S: שוקו או קפה:שוקו ציור על ספל הקפה האהוב:משהו של קדישמן דעתך על פסיפלורה:יאק ציטוט אהוב:רק דגים מתים שוחים עם הזרם שאלה שנואה:אהמ..."את דתיה?" האם אי פעם אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת לכל מילה?בוודאי מקום רומנטי בעיניכם:חוף הים,המרפסת גג בבית שלי יש בן/בת זוג:אהא איפה הכרתם:באייסי D: הדבר הכי מעצבן בבני המין השני:שצריך לחכות רבע שעה בין פעם לפעם במיטה איתם... מערכת היחסים הכי ארוכה שניהלתם (עם בן/בת זוג):הנוכחית,שנה וחודש הנשיקה הכי מוזרה שהייתה לך:הנשיקה הראשונה שלי עם אלכס...לחלוטין יצוריסטית. הנשיקה שהכי שמחת שנתת:אותה אחת הכי מושך אותי במבט ראשון:עיניים כחולות,שיער בלונדיני,מבנה גוף גבוהה ורזה - אלכס משהו שתמיד מצחיק אותי:כשאלכס מחליט להתפגר וכשפינוקי עושה "ג'וק מת" משהו שתמיד מעצבן אותי:כשאלכס מחליט להתפגר יתר על המידה וכשפינוקי בהתקפי אנרגיה למה אתם הכי מתגעגעים בילדות:לכלום מקום שמזכיר לכם את הילדות:בואו לא נתחיל מילה שתמיד מצחיקה אתכם:אין לי דבר ראשון שאתם מחפשים בעיתון של שבת:7 לילות,החלק של ההופעות קוראים בשירותים?לא שיר שהשאיר בכם רושם מיוחד:נו יש מילון כאלו שיר שמעלה בכם זיכרון מיוחד:כנ"ל אדם מפורסם שהייתם רוצים לנהל איתו שיחה:בריטני ספירס,להסביר לה שהיא חייבת להתאבד בוכה בסרטים:מעט מאוד הצבע השולט במגירת התחתונים שלכם:שחור? אם היית פרי, איזה פרי היית, ולמה:דובדבן... למה? לא עניינכם D: אם היית צבע, איזה צבע היית:שחור אם היו עושים עלייך סרט, איך הוא היה נקרא?"זוהר" ? אם היית חלק מרכב, איזה חלק היית:הגה. אם אחרים יתארו אותך בשלוש מילים, הם יגידו:כלבה מניפולטיבית ומצחיקה? אם היית רואה ואינו נראה, לאן היית הולך:לאדעת אוהבים נקניקיות?כן מה אתם עושים בהפסקות של השיעורים באו"פ: או"פ ?? שחית פעם בעירום:כן מקום מספר שהיית רוצה להיות בו: ? תפתחו את המגירה הכי קרובה אליכם, מה יש בה?דפדפות סרט אחרון שראית בקולנוע:שודדי הקריביים 3,סוף העולם נושא השיחה המוזרה האחרונה שניהלת:אהממממממ.......לאדעת רוצה שהשאלון יגמר?כן איפה אתם עונים על השאלון:בחדר חשבתם הרבה לפני שעניתם:לא המקום האחרון שהייתם בו לפני שישבתם לענות:במיטה האתר האחרון שהייתם בו לפני שנכנסתם לפורום וראיתם את השאלון:תפוז האדם האחרון שחיבקתם:שיראל הדבר האחרון שאכלתם:דובדבן :) למי שלחתם את הSMS האחרון:ליטל מה תעשו ברגע שתסיימו את השאלון:אלך ללמוד אזרחות :( התעוררתם היום בבית?יא שעות בהן את/ה ישנ/ה הכי טוב:הראשונות איזה מיטה יש לכם:וחצי המקום הכי מוזר שישנת בו:יער נרדמים בקלות?מאוד הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון?מתכסה? איך נראים המצעים שעל המיטה שלך כרגע?משהו פירחוני יש לך פיג'מה?לא מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר ()?הרבה דברים יש לכם תחתוני מזל?לא יש לכם חפץ כלשהו שאתם בטוחים שנותן לכם מזל?לא יש לכם נעלי בית:כן ישנים לבושים?תלוי מתי ואיפה שינוי שהחלטת לבצע בעצמך: עומד/ת בהחלטה? מעשה שהתחרטתי עליו:אין משהו ששמחתי שעשיתי, למרות שבאותו רגע זה נראה טיפשי:שעשיתי את אלכס לראשונה יש לך חברים אמיתיים שהכרת בפורום:אהמ,בערך? תאר/י בחמש מילים את המחשב עליו אתה כותב עכשיו:ישן,גוסס קקי איך הגעתי לפורום:לאדעת זה היה לפני המון המון זמן אומוטיקון תפוזי אהוב:
חתימה במייל: בלוג: משהו שרצית לספר ולא הופיע בשאר השאלות: שאלה שתרצה שאחרים יענו עליה: מי בטוח יענה על השאלון הזה: מי בטוח לא יענה על השאלון הזה: הפרסומת שמופיעה לך עכשיו בשורה האפורה למעלה: היית רוצה לענות לה: כמה זמן לקח לך לענות על השאלון:

למעלה