שאלון (בוא נראה אותכם
)

תשובות :)

שם: בת-אל שמות אחרים שההורים שלכם שקלו לתת לכם: ----- הייתם רוצים שיקראו לכם: ---- כינויי חיבה: יש הרבה גיל: עוד חודשיים 20 מה שלומך היום: יהיה טוב משפט לסיכום השבוע האחרון: טוב שעבר סיימת בית ספר: בוודאי תפקיד שמילאת/תמלא/ממלאת בצבא: היו כמה במשפט אחד, אני: כפרה עליי תאריך יום הולדת: 27/7 מחכה למתנות.... משקפיים: אכן קעקועים: לא פירסינג: בטבור מידת נעליים: 37 יד דומיננטית: ימין מוזיקה שמתנגנת עכשיו ברקע:Massari - Real Love ReMiX לובש/ת עכשיו: מכנס קצר וחולצה צבע התחתונים שעלייך עכשיו: ורוד כשראיתי את כותרת ההודעה בה פורסם השאלון חשבתי: ענית על השאלון מייד? כמובן שיר ששמעתי המון בזמן האחרון Mario Vasquez - Gallery המתנה האחרונה שקיבלתי: איזה לוח מתכת חרוט מתנה מרשת קיסר המתנה האחרונה שקנית: תיק מישהו הכעיס אתכם היום: כככןןןןן את מי היית רוצה לחבק עכשיו: חבר שלי תאריך שאתה מחכה לו, ולמה: לא חושבת שיש כזה משהו נחמד שעבר עליכם השבוע: לא היה כזה משהו מעצבן שעבר עליכם השבוע:עבודה משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: חופש דבר ברור לכולם שאתם גיליתם רק השבוע: וואלה לא יודעת סרט ישראלי שאת/ה מכיר/ה חלקים ממנו בעל פה: גבעת חלפון סדרת טלוויזיה אהובה: גיא פינס ספר אהוב: לא זוכרת את השם ספר שנוא: לא יודעת משורר אהוב: ---- תחנת רדיו אהובה: דרום שיר אהבה אהוב: יש הרבההההה שמות אהובים: כל המיוחדים (ליאן, אליאור וכו) שמות שנואים: כל הנדושים (יעל,מיכל וכו) צבע אהוב: ורוד חג אהוב: אין מסעדה אהובה: אין ה-סרט: --- ארטיק/גלידה אהובים: יש הרבה שתייה קרה: אייס קפה יום שנוא בשבוע: שבת- הכי הרבה עבודה.. ספורט אהוב: אירובי? צורת אכילת קרמבו: העוגיה בסוף ג'אנק פוד אהוב: צ'יפס מגדילים ארוחה אם יש אפשרות: לא מעדיף שירשורים רגילים או שרשורי ? מההה??? חטיף אהוב: במבה !!! מכונית אהובה: מאזדה 3 אוכל שמגעיל אתכם: יש הרבה...... שוקו או קפה: קפהההה ציור על ספל הקפה האהוב: אוהבת בלי הציורים דעתך על פסיפלורה: איכס ציטוט אהוב: תלמד לתת כמו שאתה יודע לקבל שאלה שנואה: תלוי... האם אי פעם אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת לכל מילה? כן מקום רומנטי בעיניכם: חוף הים.. יש בן/בת זוג: כן איפה הכרתם: בקניון הדבר הכי מעצבן בבני המין השני: אדישות מערכת היחסים הכי ארוכה שניהלתם (עם בן/בת זוג): כמעט שנתיים הנשיקה הכי מוזרה שהייתה לך: לא זוכרת הנשיקה שהכי שמחת שנתת: צריכה לחשוב על זה הכי מושך אותי במבט ראשון: החיוך משהו שתמיד מצחיק אותי:סתלבט משהו שתמיד מעצבן אותי: ילדותיות למה אתם הכי מתגעגעים בילדות: לשכונה... לכל השטויות שהיינו עושים... מקום שמזכיר לכם את הילדות: החצר כאן מילה שתמיד מצחיקה אתכם:חומד, פושטק דבר ראשון שאתם מחפשים בעיתון של שבת: הקטלוגים קוראים בשירותים? לא שיר שהשאיר בכם רושם מיוחד: יש הרבה שיר שמעלה בכם זיכרון מיוחד: " " אדם מפורסם שהייתם רוצים לנהל איתו שיחה: לא יודעת בוכה בסרטים: כן לפעמים הצבע השולט במגירת התחתונים שלכם: שחור אם היית פרי, איזה פרי היית, ולמה: לא יודעת אם היית צבע, איזה צבע היית: ורוד חחח אם היו עושים עלייך סרט, איך הוא היה נקרא? מפתיעה אם היית חלק מרכב, איזה חלק היית: קודם צריך לדעת איזה חלקים יש חחחח אם אחרים יתארו אותך בשלוש מילים, הם יגידו: כפרה עליה אם היית רואה ואינו נראה, לאן היית הולך: למקומות מעניינים אוהבים נקניקיות? לא מה אתם עושים בהפסקות של השיעורים באו"פ: אה!? שחית פעם בעירום: כן מקום מספר שהיית רוצה להיות בו: לא יודעת תפתחו את המגירה הכי קרובה אליכם, מה יש בה? גרביים סרט אחרון שראית בקולנוע: שניםלא הייתי בקולנוע נושא השיחה המוזרה האחרונה שניהלת: מצב החסה בשטחים רוצה שהשאלון יגמר? כן איפה אתם עונים על השאלון: בבית חשבתם הרבה לפני שעניתם: לא המקום האחרון שהייתם בו לפני שישבתם לענות: עבודה האתר האחרון שהייתם בו לפני שנכנסתם לפורום וראיתם את השאלון: וואלה דואר האדם האחרון שחיבקתם: אמא שלי הדבר האחרון שאכלתם: מאפין שוקולד למי שלחתם את הSMS האחרון: חברה שלי מה תעשו ברגע שתסיימו את השאלון: יעבור למסנג'ר התעוררתם היום בבית? כן שעות בהן את/ה ישנ/ה הכי טוב: תמיד איזה מיטה יש לכם: חדשה!!! המקום הכי מוזר שישנת בו: לא זוכרת נרדמים בקלות? כן הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? מצחצחת שיניים איך נראים המצעים שעל המיטה שלך כרגע? צבעוני משהו יש לך פיג'מה? לא מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר ()? מצחצחת שיניים יש לכם תחתוני מזל? לא יש לכם חפץ כלשהו שאתם בטוחים שנותן לכם מזל? לא יש לכם נעלי בית: כן ישנים לבושים? מינימלי שינוי שהחלטת לבצע בעצמך: יש הרבה עומד/ת בהחלטה? כן מעשה שהתחרטתי עליו: לא מתחרטת אף פעם משהו ששמחתי שעשיתי, למרות שבאותו רגע זה נראה טיפשי: לא יודעת יש לך חברים אמיתיים שהכרת בפורום: אמיתיים??? לא יודעת... איך הגעתי לפורום: לא זוכרת אומוטיקון תפוזי אהוב:
חתימה במייל: בתאלוש בלוג: אין משהו שרצית לספר ולא הופיע בשאר השאלות: חחחח שאלה שתרצה שאחרים יענו עליה: ?? מי בטוח יענה על השאלון הזה: הבנות מי בטוח לא יענה על השאלון הזה: אולי יפתיע... הפרסומת שמופיעה לך עכשיו בשורה האפורה למעלה: סידור פרחים היית רוצה לענות לה: ??? כמה זמן לקח לך לענות על השאלון: 20 דקותתתת

DanaLior

New member
עונה =]

השעה עכשיו: 18:48 שם: דנה שמות אחרים שההורים שלכם שקלו לתת לכם: אין לי שמץ הייתם רוצים שיקראו לכם: טוב לי ככה, תודה =] כינויי חיבה: דנדי, דנוש, דנושקה, דדי, דידוש ויש עוד מלא@! גיל: אוטוטו 16 מה שלומך היום: מצויין, תודה משפט לסיכום השבוע האחרון: אחרי המגן בהיסטוריה חופש שבועות היה מתאים ביותר
סיימת בית ספר: לא
תפקיד שמילאת/תמלא/ממלאת בצבא: לא יודעת אם אני אתגייס, למרות שאני יודעת שהמשפחה תתאכז מאוד.. במשפט אחד, אני: מ-א-ו-ה-ב-ת תאריך יום הולדת: סוד משקפיים: אין קעקועים: אין פירסינג: אין מידת נעליים: 38 יד דומיננטית: ימין מוזיקה שמתנגנת עכשיו ברקע: שומדבר לובש/ת עכשיו: טייטס שחורים וחולצה לבנה צבע התחתונים שעלייך עכשיו: שחור כשראיתי את כותרת ההודעה בה פורסם השאלון חשבתי: פעם ראשונה אני עושה שאלון..! תמיד רציתי לדעת איך זה מרגיש ענית על השאלון מייד? יאס שיר ששמעתי המון בזמן האחרון: rihanna-umbrella המתנה האחרונה שקיבלתי: בייביליס שעושה תלתלים המתנה האחרונה שקנית: לא זוכרת מישהו הכעיס אתכם היום: כן את מי היית רוצה לחבק עכשיו: חבר שלי
תאריך שאתה מחכה לו, ולמה: 24/6- בגרות אחרונה לשנה הזאתי משהו נחמד שעבר עליכם השבוע: חופשת שבועות משהו מעצבן שעבר עליכם השבוע: המגן בהיסטוריה!!! משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: המגן בלשון?... דבר ברור לכולם שאתם גיליתם רק השבוע: לאדעת סרט ישראלי שאת/ה מכיר/ה חלקים ממנו בעל פה: לא רואה כ"כ סרטים ישראלים סדרת טלוויזיה אהובה: או.סי תחנת רדיו אהובה: 99 FM שיר אהבה אהוב: וואוו... יש מליון שמות אהובים: ליאור, נועה, יעל.... שמות שנואים: מיטל צבע אהוב: ורוד חג אהוב: פסח מסעדה אהובה: קאי, ג'ירף, בויה, פיצות.. הכל הולך
ה-סרט: לאדעת, אוהבת הרבה ארטיק/גלידה אהובים: שוקובוווווווו שתייה קרה: דיאט קולה יום שנוא בשבוע: ראשון ספורט אהוב: ספינינג. בלבד. צורת אכילת קרמבו: שוקולוד-->קצפת (או מה שזה..)-->ביסקוויט ג'אנק פוד אהוב: פ=י=צ=ה
מגדילים ארוחה אם יש אפשרות: לרוב =] מעדיף שירשורים רגילים או שרשורי ? הא???? חטיף אהוב: הכל..!! מכונית אהובה: אין משהו מיוחד.. למען האמת (מצטערת שאני נשמעת מגעילה) כל היקרות למיניהן! אוכל שמגעיל אתכם: כבד שוקו או קפה: שוקו ציור על ספל הקפה האהוב: לא יודעת דעתך על פסיפלורה: סבבה+ ציטוט אהוב: "הכל קורה לטובה" "לכל דבר יש סיבה" שאלה שנואה: "איך היה בבצפר/במבחן?" האם אי פעם אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת לכל מילה? כן! מקום רומנטי בעיניכם: ים, מיטה... יש בן/בת זוג: כן איפה הכרתם: ברחוב...
הדבר הכי מעצבן בבני המין השני: אגו מערכת היחסים הכי ארוכה שניהלתם (עם בן/בת זוג): הנוכחית- 11 חודשים הנשיקה הכי מוזרה שהייתה לך: הנשיקה הראשונה שלי עם חבר שלי.. סיטואציה מוזרה לגמרי הנשיקה שהכי שמחת שנתת: כשאני וחבר שלי חגגנו חודש הכי מושך אותי במבט ראשון: ביטחון, שיער כהה, עיניים בהירות, שזוף, (וסורי על הגזענות) לא אשכנזי משהו שתמיד מצחיק אותי: כשחבר שלי עושה בועות רוק!!! משהו שתמיד מעצבן אותי: כשאני רואה אנשים ספציפיים שפשוט רק מלהסתכל עליהם עולים לי הפיוזים למה אתם הכי מתגעגעים בילדות: לא יודעת, נחמד לי עכשיו.. בעצם.. אולי קצת לתמימות מקום שמזכיר לכם את הילדות: ירושלים מילה שתמיד מצחיקה אתכם: לא יודעת דבר ראשון שאתם מחפשים בעיתון של שבת: אין משהו מיוחד.. קוראים בשירותים? לא שיר שהשאיר בכם רושם מיוחד: מלא שיר שמעלה בכם זיכרון מיוחד: כל הכוח אדם מפורסם שהייתם רוצים לנהל איתו שיחה: לא יודעת בוכה בסרטים: כןןן הצבע השולט במגירת התחתונים שלכם: אין צבע שולט.. יש את כל הצבעים בערך! אם היית פרי, איזה פרי היית, ולמה: אפרסק. סתם כי אני אוהבת אם היית צבע, איזה צבע היית: ורוד. אופטימית. אם היו עושים עלייך סרט, איך הוא היה נקרא? החיים ע"פ דנה. ללא ספק! אם היית חלק מרכב, איזה חלק היית: הגה אם אחרים יתארו אותך בשלוש מילים, הם יגידו: אופטימית, ווינרית ובעלת נוכחות אם היית רואה ואינו נראה, לאן היית הולך: אין לי שמץ אוהבים נקניקיות? כן למה לא? מה אתם עושים בהפסקות של השיעורים באו"פ: סליחה אבל מזה או"פ? שחית פעם בעירום: לא מקום מספר שהיית רוצה להיות בו: הא? תפתחו את המגירה הכי קרובה אליכם, מה יש בה? שטויות של בצפר סרט אחרון שראית בקולנוע: נורביט נושא השיחה המוזרה האחרונה שניהלת: למה אני לא רוצה להיות איתך בקשר.. בתוך כדי התעקשות מהצד השני רוצה שהשאלון יגמר? לא, דווקא נחמד =] איפה אתם עונים על השאלון: בחדר שלי חשבתם הרבה לפני שעניתם: לא ממש המקום האחרון שהייתם בו לפני שישבתם לענות: על המיטה- לומדת האתר האחרון שהייתם בו לפני שנכנסתם לפורום וראיתם את השאלון: וואלה האדם האחרון שחיבקתם: אחותי הדבר האחרון שאכלתם: אבטיח למי שלחתם את הSMS האחרון: לחבר שלי מה תעשו ברגע שתסיימו את השאלון: ארד לקחת לי משהו לטעים לאכול התעוררתם היום בבית? כן שעות בהן את/ה ישנ/ה הכי טוב: לילה איזה מיטה יש לכם: ממחר- מיטה וחצי המקום הכי מוזר שישנת בו: זיכרונות כואבים.. עזבו.. נרדמים בקלות? תלוי מתי ואיפה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? מצחצחת שיניים איך נראים המצעים שעל המיטה שלך כרגע? וורודים יש לך פיג'מה? כן, יותר לכיוון כותונת חחחח מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר ()? מצחצחת שיניים... יש לכם תחתוני מזל? לא יש לכם חפץ כלשהו שאתם בטוחים שנותן לכם מזל? לא נראה לי יש לכם נעלי בית: לחורף ישנים לבושים? לרוב שינוי שהחלטת לבצע בעצמך: כואב להיזכר בעבר... עומד/ת בהחלטה? לגמרי!!!!!!!!!1 מעשה שהתחרטתי עליו: הרוב הדברים שקרו בשנה שעברה- אני מתחרטת משהו ששמחתי שעשיתי, למרות שבאותו רגע זה נראה טיפשי: לקום בתחילת סרט ופשוט לנסוע במשך שעה וחצי לכינרת יש לך חברים אמיתיים שהכרת בפורום: אני חדשה חדשה תאר/י בחמש מילים את המחשב עליו אתה כותב עכשיו: רעשן, מהיר, חביב, טוב ובקרוב מוחלף איך הגעתי לפורום: נראה לי דרך קישור כלשהו.. אומוטיקון תפוזי אהוב: ?? חתימה במייל: אין בלוג: אין משהו שרצית לספר ולא הופיע בשאר השאלות: שאלה שתרצה שאחרים יענו עליה: מי בטוח יענה על השאלון הזה: מי בטוח לא יענה על השאלון הזה: הפרסומת שמופיעה לך עכשיו בשורה האפורה למעלה: היית רוצה לענות לה: כמה זמן לקח לך לענות על השאלון: 45 דקות

Cobe Anan

New member
יאללה..

השעה עכשיו:10:46 שם:קובי שמות אחרים שההורים שלכם שקלו לתת לכם: נחשול (
)
הייתם רוצים שיקראו לכם: האמת? כבר התרגלתי ל"קובי".. כינויי חיבה: ג'ייק, יענק'לה, וירוס, תמשץ לבן. גיל:25 מה שלומך היום: יותר טוב, תודה. משפט לסיכום השבוע האחרון: מממ...שבוע טוב? סיימת בית ספר: כן, לפני 8 שנים תפקיד שמילאת בצבא: לוחם חי"ר. במשפט אחד, אני לא יכול לתאר את עצמי במשפט אחד. תאריך יום הולדת: 21.4.82 משקפיים: שמש בלבד. קעקועים: עכביש על הכתף (ותודה למרינה שליוותה אותי כשעשיתי אותו) פירסינג: אחד, בפטמה. מידת נעליים: בין 41 (הצבאיות) ל44.5 (נעלי ספורט ונעלי טיפוס) יד דומיננטית: ימין מוזיקה שמתנגנת עכשיו ברקע: דיסק של ראפ ישן שהכנתי לי לובש/ת עכשיו: ג'ינס של פוקס וגופיה של *CELIO (*דווקא כן באמת CELIO) צבע התחתונים שעלייך עכשיו: לבן כשראיתי את כותרת ההודעה בה פורסם השאלון חשבתי: "מה אתם יודעים, שאלון..." ענית על השאלון מייד? כן שיר ששמעתי המון בזמן האחרון: הרבה, לא יודע.. המתנה האחרונה שקיבלתי: קורס צלילה, באדיבות דקלתי המקסימה
המתנה האחרונה שקנית: ספר ובושם לאמא שלי מישהו הכעיס אתכם היום: הבוס שלי. סיפור ארוך. את מי היית רוצה לחבק עכשיו: את דקלה. תאריך שאתה מחכה לו, ולמה: היום, כי היום זה תמיד היום הכי טוב
משהו נחמד שעבר עליכם השבוע: רכיבה טובה ביום שישי. משהו מעצבן שעבר עליכם השבוע: עושים לי בעיות בעבודה. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: רכיבה ביום שישי דבר ברור לכולם שאתם גיליתם רק השבוע: אפשר להירגע- ההצפה ממערב לתל אביב: ככל הנראה ים. סרט ישראלי שאת/ה מכיר/ה חלקים ממנו בעל פה: גבעת חלפון סדרת טלוויזיה אהובה: האוס ספר אהוב: מדריך הטרמפיסט לגלקסיה- כל הסדרה. ספר שנוא: צ'יקליטים למיניהם משורר אהוב: מוריס תחנת רדיו אהובה: כל דבר שמשדר מוזיקה סבירה. אפילו גלגל"צ, לפעמים... שיר אהבה אהוב: The Universal- Blur שמות אהובים: שמות א' א'- "ואלה שמות בני ישראל אשר יצאו ממצרים:" שמות שנואים: אוסאמה, מחמוד, אדולף, כאלה... צבע אהוב: המרייט- צובע גם על חלודה
חג אהוב: ל"ג בעומר (בגלל המדורות) ושבועות (בגלל האוכל) מסעדה אהובה: מקס ברנר, סיניות ויפניות ה-סרט: יורו טריפ ארטיק/גלידה אהובים: סתם, שוקולדים וונילים למיניהם. שתייה קרה: תפוזים יום שנוא בשבוע: Tell me why I don't like mondays... ספורט אהוב: טיפוס, אופניים. צורת אכילת קרמבו: הכל במכה ג'אנק פוד אהוב: פלאפל, פיצה. מגדילים ארוחה אם יש אפשרות: לא אוכל דברים מתים חרוכים מעדיף שירשורים רגילים או שרשורי ? מה
חטיף אהוב: כלמיני.. אגוזי, טוויקס, ביסלי, במבה.. חטוף אהוב: גלעד שליט מכונית אהובה: האמר H1. מפלצת. אוכל שמגעיל אתכם: ביצי דגים שוקו או קפה: קפה ציור על ספל הקפה האהוב: פרצוף עם כיתוב THE KING דעתך על פסיפלורה: יאמי
ציטוט אהוב: נארף
(פינקי, עכבר מעבדה) שאלה שנואה: "איך אפשר לא לאכול בשר?!" האם אי פעם אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת לכל מילה? כן מקום רומנטי בעיניכם: ים יש בן/בת זוג: יאפ
איפה הכרתם: בטלפון, בטעות. הדבר הכי מעצבן בבני המין השני: הניסיון למצוא משמעות נסתרת בכל דבר. מערכת היחסים הכי ארוכה שניהלתם (עם בן/בת זוג): 3 שנים AND COUNTING... הנשיקה הכי מוזרה שהייתה לך: החזקתי נחש והוא הוציא לשון בדיוק מול הפה שלי. נחשב? הנשיקה שהכי שמחת שנתת: לדקלה, בפעם הראשונה, וגם זאת שנתתי לה ליומולדת 18 הכי מושך אותי במבט ראשון: מראה כללי נשי.

Cobe Anan

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo124.gifגברת../images/Emo70.gifגברת../images/Emo70.gifמה עם החצי השני../images/Emo35.gif

משהו שתמיד מצחיק אותי: סלפסטיק והומור שחור משהו שתמיד מעצבן אותי: פלסטינאים ושמאלנים קיצוניים למה אתם הכי מתגעגעים בילדות: לתמימות, לחוסר האחריות ולאפשרויות הבלתי מוגבלות מקום שמזכיר לכם את הילדות: המושב של סבא וסבתא, זכרון יעקב, שדות, שומקומים. מילה שתמיד מצחיקה אתכם: תחת. סתם, לא. דבר ראשון שאתם מחפשים בעיתון של שבת: המדור הסאטירי במוסף לשבת, והטור של יאיר לפיד ב7 ימים. קוראים בשירותים? לא. שיר שהשאיר בכם רושם מיוחד: Lips Of Ashes- Porcupine Tree שיר שמעלה בכם זיכרון מיוחד: Selling The Drama- Live אדם מפורסם שהייתם רוצים לנהל איתו שיחה: ראש המוסד (יש לי איזה רעיון בשבילו) בוכה בסרטים: רק אם דקלה מרביצה לי תוך כדי צפיה. הצבע השולט במגירת התחתונים שלכם: שחור (מה אתם רוצים, המגירה חשוכה...) אם היית פרי, איזה פרי היית, ולמה: פרי עץ הדעת, כי אני מת לדעת- WTF זו השאלה המוזרה הזאת? אם היית צבע, איזה צבע היית: ירוק עם נקודות. אם היו עושים עלייך סרט, איך הוא היה נקרא? אקסטרים אם היית חלק מרכב, איזה חלק היית: הפצלצלת של השפצוליים התת-ימניים. אם אחרים יתארו אותך בשלוש מילים, הם יגידו: "קובי? עזוב אותך..." אם היית רואה ואינו נראה, לאן היית הולך: לטפל בכמה בעיות שיש לנו עם איזה אחמד או שניים. אוהבים נקניקיות? לא, זה מת. מה אתם עושים בהפסקות של השיעורים באו"פ: מה שאני עושה בכל זמן אחר.. שחית פעם בעירום: כן מקום מספר שהיית רוצה להיות בו: העולם האבוד תפתחו את המגירה הכי קרובה אליכם, מה יש בה? מסכת צלילה, פנס סרט אחרון שראית בקולנוע: ווואו, שאלה קשה.. לא היינו בקולנוע שנה וחצי לפחות... נושא השיחה המוזרה האחרונה שניהלת: האם רק אותי מטריד שלראש הועדה העולמית לאנרגיה אטומית קוראים מוחמד? רוצה שהשאלון יגמר? המממ.. זה יעזור לי לסיים אותו, לא? איפה אתם עונים על השאלון: מול המחשב. חשבתם הרבה לפני שעניתם: לא המקום האחרון שהייתם בו לפני שישבתם לענות: ליד המחשב, ליד הTV, בחוץ.. האתר האחרון שהייתם בו לפני שנכנסתם לפורום וראיתם את השאלון: הדף הראשי של תפוז. האדם האחרון שחיבקתם: דקלה הדבר האחרון שאכלתם: קרקר עם קוטג' למי שלחתם את הSMS האחרון: לידידה שלי שדפקה אתמול ברז מה תעשו ברגע שתסיימו את השאלון: כלים. התעוררתם היום בבית? לא, מצאתי את עצמי באמצע המדבר. כנראה שבדואים חטפו אותי. שעות בהן את/ה ישנ/ה הכי טוב: שעות שינה. איזה מיטה יש לכם: כזאת שטוחה, מרובעת, עם מזרן. המקום הכי מוזר שישנת בו: קורה, אוטו, על עץ, עגלת קניות, גג, ש.ג. של הבסיס (נרדמתי בעמידה...) נרדמים בקלות? רק כשני עייף. הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? מצחצח שיניים ומדבר קצת עם דקלה. איך נראים המצעים שעל המיטה שלך כרגע? נפוחים, לאור העובדה שיש בתוכם איזו ילדה ישנונה. יש לך פיג'מה?
למה בנאדם צריך פיג'מה
מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר? את אותם הדברים- אבל לאט. מצחצח שיניים, מוריד כוס של ג'ייקובס קרונונג, ואח"כ- אללה אכבר. יש לכם תחתוני מזל? כן, וזה פרדוקס, כי כשיש מזל התחתונים עפים
יש לכם חפץ כלשהו שאתם בטוחים שנותן לכם מזל? האופניים שלי. טוב, לא בדיוק מזל.. הם פשוט מסרבים להתהפך
יש לכם נעלי בית: NOPE ישנים לבושים?
שינוי שהחלטת לבצע בעצמך: הפסקתי לאכול ציפורניים. עומד/ת בהחלטה? לגמרי. מעשה שהתחרטתי עליו: מצטער שפגעתי בכמה אנשים. משהו ששמחתי שעשיתי, למרות שבאותו רגע זה נראה טיפשי: קניתי מזלג לאופניים ב2500 שקל. היום הוא מחזיר את ההשקעה יש לך חברים אמיתיים שהכרת בפורום: כן. תאר/י בחמש מילים את המחשב עליו אתה כותב עכשיו: 1זה 2מחשב 3 רגיל 4לחלוטין 5וזהו. איך הגעתי לפורום: עקבתי אחרי שירקוש מ"על כוס קפה" לכאן. אומוטיקון תפוזי אהוב:
חתימה במייל:
בלוג:
משהו שרצית לספר ולא הופיע בשאר השאלות: אני עוזב את אילת בעוד חודש+-, הולך ללמוד הנדסת מכונות בטכניון. שאלה שתרצה שאחרים יענו עליה: לאן מחובר האינטרנט? ומה עושה עובד הסתדרות שמפוטר? מה קורה לחיידקי ריקבון אחרי שהם מתים? אם הם נרקבים- זה נקרא קניבליזם? והחיידקים האחרים סולדים מהם בגלל זה? מי בטוח יענה על השאלון הזה: אני מי בטוח לא יענה על השאלון הזה: מוחמד אל ברדעי. הוא עסוק כרגע בסוגיית הגרעין האיראני. הפרסומת שמופיעה לך עכשיו בשורה האפורה למעלה: סקס, תמונות, פרחים היית רוצה לענות לה: עזוב'תי, באמא'שך כמה זמן לקח לך לענות על השאלון: 3 ומשהו שעות, כולל הפסקות. זהו

חזרתייי! >>> תשובות!

השעה עכשיו: 13:45 שם: חופית שמות אחרים שההורים שלכם שקלו לתת לכם: הודיה הייתם רוצים שיקראו לכם: חופית כינויי חיבה: חוף / חופה גיל: לפני שבועיים 19 מה שלומך היום: סבבה משפט לסיכום השבוע האחרון: סופ"ש ספונטני :) סיימת בית ספר: שנה שעברה תפקיד שמילאת/תמלא/ממלאת בצבא: שירות לאומי - מזכירה רפואית במשפט אחד, אני: עושה חיים תאריך יום הולדת: 5.5.88 י"ט אייר משקפיים:כן קעקועים:לא פירסינג:לא מידת נעליים:38-37 יד דומיננטית:ימין מוזיקה שמתנגנת עכשיו ברקע: כרגע אין לובש/ת עכשיו: גינס וחולצה בז' צבע התחתונים שעלייך עכשיו:חח שניה אני בודקת. ורוד כשראיתי את כותרת ההודעה בה פורסם השאלון חשבתי: חפירות ארכיאולוגיות
ענית על השאלון מייד?למה לא? שיר ששמעתי המון בזמן האחרון: "קצת כועסת אבל מבינה לא נעלמת לי בכוונה פשוט שבינתיים כאן כל-כך הרבה קרה עכשיו אתה חוזר בחזרה...." המתנה האחרונה שקיבלתי: ואהוו... היא הייתה ענקית... חח טוב בין היתר זה התחתונים הורודים.. חח סט של צפרדעים מחרסינה (שנה שלישית שקונים לי צפדרעים ליומולדת.. מעניין למה.. כל מיני קרמים וקיקושים כאלה של בנות
שרשרת מהממת... מממ לא זוכרת מה עוד אבל היה הרבה.. אה גם 2 שמפניות.. המתנה האחרונה שקנית: בושם של דולצ'ה וגבאנה לאמא ומערכת סטריאו (ביחד עם אחים שלי) ועוד שבועיים צימר להורים שלי
מישהו הכעיס אתכם היום: כן המטופלים הסתומים האלה של **** שלךא קולטים שמזכירה רפואית היא בסך הכל מזכירה, לא ר ו פ א ה!! את מי היית רוצה לחבק עכשיו:מממ דניאל...? תאריך שאתה מחכה לו, ולמה: מממ... אין משו מסויים.. אבל אני ועוד כמה חברות מתכננות לקחת חופש מהעבודה וללכת לחוף ולהיות באוהל כמה ימים :) משהו נחמד שעבר עליכם השבוע: הלכתי לחברה שלי בנתניה היה כיף מאוד! משהו מעצבן שעבר עליכם השבוע: חזרתי מחברה שלי מנתניה... מ 10:30 הייתי בהאוטבוס עד 00:45 שהגעתי לדירה בשלום משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: ללכת לבריכה!! דבר ברור לכולם שאתם גיליתם רק השבוע: שהטלפון במרפאה הזאת בכלל מקולקל ושמנסים להעביר שיחות לאחיות זה מתנתק
סרט ישראלי שאת/ה מכיר/ה חלקים ממנו בעל פה: לא מכירה... סדרת טלוויזיה אהובה: חברים ספר אהוב: היומן ספר שנוא: היסטוריה.. נחשב? משורר אהוב: ואהו התקלה... לא שמתי לב לאחד כזה תחנת רדיו אהובה: הכל.. 91 100 91.8 102 שיר אהבה אהוב:מממ "אל תלכי לי" של אייל גולן והשירים של עמיר בניון. שמות אהובים: דניאל,לינוי, ירדן, אוריה לא עולים לי עוד שמות שמות שנואים:ליטל מיכל שקד ובכלל השמות האלה שאתה רק מוציא מהפה וחצי מהרחוב מסתובב אחורה לראות מי קרא לו.. חח צבע אהוב:אדום וטורקיז בהיר חג אהוב:ל"ג בעומר מסעדה אהובה: קפה הילל ה-סרט: נורביט
ארטיק/גלידה אהובים: פררו רושר שתייה קרה: אייס קפה יום שנוא בשבוע:ראשון!! ספורט אהוב:שחייה!! צורת אכילת קרמבו: פיחסה ג'אנק פוד אהוב: שווארמה זה נקרא? אם לא פיצה אם לא אז כלום מגדילים ארוחה אם יש אפשרות: לבנזוג שיצטרף :) מעדיף שירשורים רגילים או שרשורי ?חחח מה קשור חטיף אהוב: ממ.. פרינגלס מכונית אהובה: לא מבינה בזה... אבל המכוניות הנמוכות נמוכות... אוכל שמגעיל אתכם: שמנת, אשל, קוטג' ושאר דברי חלב שוקו או קפה: קפה! ציור על ספל הקפה האהוב: שור בצבע סגול - מתנה ליומולדת דעתך על פסיפלורה: הגרגירים מעצבנים.. הטעם מתוק מידי בקיצור מה שנשאר זה רק הריח.. :) ציטוט אהוב:לא יודעת אבל כפיצוי אני אשים ציטוט שנוא!: "אל תגידי שאת לא נמסה מהקול שלי.." לא אני לא!!!! שאלה שנואה: מממ חצי מהשאלון הזה.. חח סתם
האם אי פעם אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת לכל מילה? כן למישו אחד

Zoharrr

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo13.gifועכשיו אורי...

תענה על השאלון... D:

Piren

New member
../images/Emo13.gif

השעה עכשיו: 19:53 שם: אורי שמות אחרים שההורים שלכם שקלו לתת לכם: לא שידוע לי הייתם רוצים שיקראו לכם: סטיבן כינויי חיבה: תלוי של מי
גיל: 23 מה שלומך היום: עייף משפט לסיכום השבוע האחרון: סעמו הלימודים סיימת בית ספר: באמצע לסיים את האוניברסיטה תפקיד שמילאת/תמלא/ממלאת בצבא: מפעיל וטכנאי מערכות רדאר בספינות הטילים במשפט אחד, אני: לא ניתן לסיכום במשפט אחד
תאריך יום הולדת: 31.8.83 משקפיים: אין קעקועים: אין פירסינג: אין מידת נעליים: 43 יד דומיננטית: אני בין ימני לביידקסטור מוזיקה שמתנגנת עכשיו ברקע: רק בשביל שיהיה.. Mastodon - Blood Mountain (album) לובש/ת עכשיו: שרוואל וטי שירט צבע התחתונים שעלייך עכשיו: אפור כשראיתי את כותרת ההודעה בה פורסם השאלון חשבתי: לא זכור לי שחשבתי על משהו ענית על השאלון מייד? לא שיר ששמעתי המון בזמן האחרון: Mastodon - Colony of Birchman המתנה האחרונה שקיבלתי: בגדים ונעליים המתנה האחרונה שקנית: סל פיקניק עם דברים וכו' מישהו הכעיס אתכם היום: המרצים את מי היית רוצה לחבק עכשיו: טל תאריך שאתה מחכה לו, ולמה: יולי 2009 .. סיום הלימודים משהו נחמד שעבר עליכם השבוע: אין משהו מעצבן שעבר עליכם השבוע: הלימודים משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: ללכת הביתה דבר ברור לכולם שאתם גיליתם רק השבוע: סרט ישראלי שאת/ה מכיר/ה חלקים ממנו בעל פה: אין סדרת טלוויזיה אהובה: גיבורים ספר אהוב: אין ספר שנוא: התנ"ך משורר אהוב: רלאב מג'אדלה תחנת רדיו אהובה: רדיו?! פחח שיר אהבה אהוב: פחח בשנית שמות אהובים: אין שמות שנואים: אין צבע אהוב: כחול אפור חג אהוב: אין מסעדה אהובה: בורגר קינג
ה-סרט: גיבור ארטיק/גלידה אהובים: כל דבר עם גלידה שתייה קרה: מיץ תפוחים יום שנוא בשבוע: ראשון עד חמישי ספורט אהוב: הוקי צורת אכילת קרמבו: כרגיל ג'אנק פוד אהוב: המבורגר מגדילים ארוחה אם יש אפשרות: כן מעדיף שירשורים רגילים או שרשורי ? מה? חטיף אהוב: מארס מכונית אהובה: שלי אוכל שמגעיל אתכם: פטריות שוקו או קפה: מה שמתאים לאירוע ציור על ספל הקפה האהוב: אין דעתך על פסיפלורה: להשמדה ציטוט אהוב: הוא פה למטה שאלה שנואה: מה.. אתה לא מאמין באלוהים? האם אי פעם אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת לכל מילה? כן מקום רומנטי בעיניכם: הבית יש בן/בת זוג: כן איפה הכרתם: באינטרנט (אבל לא תפוז) הדבר הכי מעצבן בבני המין השני: למרבה הפלא, העובדה שהן נשים
(במובן הסקסיסטי של המילה) מערכת היחסים הכי ארוכה שניהלתם (עם בן/בת זוג): זאת שיש כרגע הנשיקה הכי מוזרה שהייתה לך: אין לי שמץ הנשיקה שהכי שמחת שנתת: למישהי בצבא הכי מושך אותי במבט ראשון: הכל ביחד משהו שתמיד מצחיק אותי: טמטום משהו שתמיד מעצבן אותי: טמטום (זה פשוט תלוי בכמות של הטמטום וכלפי מי הוא מופנה) למה אתם הכי מתגעגעים בילדות: לעובדה שלא הייתי צריך לעשות כלום מקום שמזכיר לכם את הילדות: ילדים? מילה שתמיד מצחיקה אתכם: יהודי דבר ראשון שאתם מחפשים בעיתון של שבת: משהו לקרוא קוראים בשירותים? נדיר שיר שהשאיר בכם רושם מיוחד: האלבום Scars של Soil שיר שמעלה בכם זיכרון מיוחד: Heaven beside you של Alice in chains אדם מפורסם שהייתם רוצים לנהל איתו שיחה: ביל גייטס.. ואז לקחת לו את הארנק בוכה בסרטים: לפעמים הצבע השולט במגירת התחתונים שלכם: אפור אם היית פרי, איזה פרי היית, ולמה: פלנטיין .. אפשר להבין לבד אם היית צבע, איזה צבע היית: שחור אם היו עושים עלייך סרט, איך הוא היה נקרא? אחרית הימים (כי ארמגדון כבר תפוס) אם היית חלק מרכב, איזה חלק היית: ריפוד עור ? חחחח אם אחרים יתארו אותך בשלוש מילים, הם יגידו: "אורי זה אורי" אם היית רואה ואינו נראה, לאן היית הולך: מקלחות בנות כמובן אוהבים נקניקיות? כן מה אתם עושים בהפסקות של השיעורים באו"פ: עומדים ומדברים (עם אחרים) שחית פעם בעירום: כן מקום מספר שהיית רוצה להיות בו: ישראל העתיקה תפתחו את המגירה הכי קרובה אליכם, מה יש בה? דברים סרט אחרון שראית בקולנוע: 300 נושא השיחה המוזרה האחרונה שניהלת: אם יותר מסוכן שגילי מוצצת ליניב בנסיעה, או שיניב מוצץ לגילי רוצה שהשאלון יגמר? כן בבקשה איפה אתם עונים על השאלון: בבית? חשבתם הרבה לפני שעניתם: לא המקום האחרון שהייתם בו לפני שישבתם לענות: מטבח האתר האחרון שהייתם בו לפני שנכנסתם לפורום וראיתם את השאלון: השותף בדירה האדם האחרון שחיבקתם: טל הדבר האחרון שאכלתם: ספגטי ושניצל (בזמן השאלון) למי שלחתם את הSMS האחרון: טל מה תעשו ברגע שתסיימו את השאלון: משהו במחשב התעוררתם היום בבית? הדירה זה כמו בית שעות בהן את/ה ישנ/ה הכי טוב: כמו כולם, עשר (בבוקר) עד שמונה (בלילה) איזה מיטה יש לכם: קווין המקום הכי מוזר שישנת בו: בית של מישהי, במיטה עם מישהי אחרת נרדמים בקלות? לא הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? מצחצח שיניים איך נראים המצעים שעל המיטה שלך כרגע? ירוקים יש לך פיג'מה? לא מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר ()? מצחצח שיניים יש לכם תחתוני מזל? לא יש לכם חפץ כלשהו שאתם בטוחים שנותן לכם מזל? לא יש לכם נעלי בית: כן ישנים לבושים? כן שינוי שהחלטת לבצע בעצמך: אין עומד/ת בהחלטה? ברור מעשה שהתחרטתי עליו: שהתחלתי את השאלון משהו ששמחתי שעשיתי, למרות שבאותו רגע זה נראה טיפשי: הלימודים יש לך חברים אמיתיים שהכרת בפורום: לא ממש תאר/י בחמש מילים את המחשב עליו אתה כותב עכשיו: המאמי שלי (חמש מילים בדיוק) איך הגעתי לפורום: לא זוכר אומוטיקון תפוזי אהוב: אין חתימה במייל: אין בלוג: אין משהו שרצית לספר ולא הופיע בשאר השאלות: אין שאלה שתרצה שאחרים יענו עליה: אין מי בטוח יענה על השאלון הזה: אנשים שיש להם זמן פנוי על הידיים מי בטוח לא יענה על השאלון הזה: אנשים עסוקים באמת הפרסומת שמופיעה לך עכשיו בשורה האפורה למעלה: יום הסטודנט בבר אילן היית רוצה לענות לה: לא כמה זמן לקח לך לענות על השאלון: חצי שעה כולל אוכל

כמה זמן לא הייתי פה

השעה עכשיו: 18:10 שם: שמרית שמות אחרים שההורים שלכם שקלו לתת לכם: לא שידוע לי על שמות אחרים הייתם רוצים שיקראו לכם: לילך שם יפה כינויי חיבה: אוזר, שיפ, ושים גיל: 21 (22 שבוע הבא) מה שלומך היום: עייפה, גמורה, אבל מרגישה מצויין משפט לסיכום השבוע האחרון: מעיייף סיימת בית ספר: כן תפקיד שמילאת/תמלא/ממלאת בצבא: תפקיד פקידותי במשפט אחד, אני: עייפה חחחח תאריך יום הולדת: 8/6/85 משקפיים: יש קעקועים: אין פירסינג: אין מידת נעליים: 40 יד דומיננטית: ימין מוזיקה שמתנגנת עכשיו ברקע: נינט - יחפה (איזה שיררררררר) לובש/ת עכשיו: ג'ינס וגופיה צבע התחתונים שעלייך עכשיו: ורוד כשראיתי את כותרת ההודעה בה פורסם השאלון חשבתי: אני אוהבת שאלונים ענית על השאלון מייד? כן שיר ששמעתי המון בזמן האחרון: offer nisim - in your eyes חרשתי עליו המתנה האחרונה שקיבלתי: בקבוק מים (סיפור ארוך) המתנה האחרונה שקנית: מתנה מגניבה - חולצה ולוח של איקס עיגול עם כוסות של שוטים למשחק מישהו הכעיס אתכם היום: אמממ בעבודה שלי תמיד יש מישהו שמכעיס, אבל היום כולם היו נחמדים להפליא את מי היית רוצה לחבק עכשיו: את נמו תאריך שאתה מחכה לו, ולמה: 8/6 - יום הולדתי (לא צריך לפרט) משהו נחמד שעבר עליכם השבוע: נסעתי לחיפה משהו מעצבן שעבר עליכם השבוע: נגמר הסיפור ביני לבין האקס (והפעם זה סופי) משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: יום שישי מסיבה!!! דבר ברור לכולם שאתם גיליתם רק השבוע: אמממ אני צריכה לחשוב על זה סרט ישראלי שאת/ה מכיר/ה חלקים ממנו בעל פה: אין סדרת טלוויזיה אהובה: חברים, או סי ספר אהוב: המאהב, מלך החומוס ומלכת האמבטיה ספר שנוא: משורר אהוב: רןם אורן תחנת רדיו אהובה: גלגלצ, 99 שיר אהבה אהוב: Brian adams - heaven שמות אהובים: שחר, אלמוג, לילך שמות שנואים: אין שם שנוא (יש, אבל לא רוצה להעליב אף אחד פה) צבע אהוב: כחול, ירוק חג אהוב: ראש השנה מסעדה אהובה: פחחחח מצאתם את מי לשאול על מסעדות... חחחח נאפיס?? ה-סרט: ריקוד מושחת ארטיק/גלידה אהובים: פרילי תות שתייה קרה: פנטה יום שנוא בשבוע: שלישי ספורט אהוב: הליכה צורת אכילת קרמבו: קודם את הקרם, בסוף העוגיה ג'אנק פוד אהוב: פיצה מגדילים ארוחה אם יש אפשרות: כן מעדיף שירשורים רגילים או שרשורי ? רגילים חטיף אהוב: במבה מכונית אהובה: יונדאי אקסנטס (אסתי שלי) אוכל שמגעיל אתכם: יש הרבה שוקו או קפה: שוקו ציור על ספל הקפה האהוב: לב דעתך על פסיפלורה: בלעעעע ציטוט אהוב: ואהבת לרעך כמוך שאלה שנואה: אז מה.. באה לפה הרבה?? האם אי פעם אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת לכל מילה? כן מקום רומנטי בעיניכם: חוף הים יש בן/בת זוג: לא איפה הכרתם: אין הדבר הכי מעצבן בבני המין השני: האהבה העצמית שלהם זה משהו מדהים מערכת היחסים הכי ארוכה שניהלתם (עם בן/בת זוג): חצי שנה הנשיקה הכי מוזרה שהייתה לך: לא משהו שאני חושבת עליו עכשיו הנשיקה שהכי שמחת שנתת: לחבר שלי כשחזרתי מחו"ל וראיתי אותו לראשונה אחרי הרבה זמן הכי מושך אותי במבט ראשון: עיניים ושפתיים משהו שתמיד מצחיק אותי: דגדוגים משהו שתמיד מעצבן אותי: דיבורים על נישואים והריון למה אתם הכי מתגעגעים בילדות: לשחק בחול מקום שמזכיר לכם את הילדות: השכונה שגרתי בה מילה שתמיד מצחיקה אתכם: דבר ראשון שאתם מחפשים בעיתון של שבת: את העמוד האחרון ואת שבעה לילות קוראים בשירותים? לא שיר שהשאיר בכם רושם מיוחד: עברי לידר - ואולי שיר שמעלה בכם זיכרון מיוחד: עברי לידר - ואולי אדם מפורסם שהייתם רוצים לנהל איתו שיחה: בוכה בסרטים: כן, תמיד הצבע השולט במגירת התחתונים שלכם: שחור אם היית פרי, איזה פרי היית, ולמה: לא יודעת אם היית צבע, איזה צבע היית: ורוד אם היו עושים עלייך סרט, איך הוא היה נקרא? די נו תפסיקו אם היית חלק מרכב, איזה חלק היית: אווווווווווף אם אחרים יתארו אותך בשלוש מילים, הם יגידו: צריך לשאול אותם אם היית רואה ואינו נראה, לאן היית הולך: לנמו חחח אוהבים נקניקיות? כן, בייחוד כשחוזרים ממסיהב ביום שישי ב-5 לפנות בוקר חחח מה אתם עושים בהפסקות של השיעורים באו"פ: יושבת בכיתה שחית פעם בעירום: לא מקום מספר שהיית רוצה להיות בו: ?? תפתחו את המגירה הכי קרובה אליכם, מה יש בה? קלטות וידאו (כן זה עדיין קיים) סרט אחרון שראית בקולנוע: וווואו נראה לי השתולים נושא השיחה המוזרה האחרונה שניהלת: לא זוכרת רוצה שהשאלון יגמר? כן זה כבר מתיש איפה אתם עונים על השאלון: בבית חשבתם הרבה לפני שעניתם: לא המקום האחרון שהייתם בו לפני שישבתם לענות: באוטו האתר האחרון שהייתם בו לפני שנכנסתם לפורום וראיתם את השאלון: במייל שלי בוואלה האדם האחרון שחיבקתם: חברה הדבר האחרון שאכלתם: פריכיות דבש למי שלחתם את הSMS האחרון: שניה אני צריכה לבדוק... עבודה מה תעשו ברגע שתסיימו את השאלון: אלך לקניון התעוררתם היום בבית? כן שעות בהן את/ה ישנ/ה הכי טוב: בצהרים איזה מיטה יש לכם: מיטה המקום הכי מוזר שישנת בו: חוף הים נרדמים בקלות? בדרך כלל הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? בודקת אם השעון המעורר מכוון, סוגרת טלוויזיה איך נראים המצעים שעל המיטה שלך כרגע? נקיים יש לך פיג'מה? לאאאא מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר ()? מצחצחת שיניםם ומתארגנת לעבודה יש לכם תחתוני מזל? לאאאא יש לכם חפץ כלשהו שאתם בטוחים שנותן לכם מזל? לא יש לכם נעלי בית: כן ישנים לבושים? כן שינוי שהחלטת לבצע בעצמך:אישי עומד/ת בהחלטה? לא כל כך מעשה שהתחרטתי עליו:לא מתחרטת על שום דבר שאני עושה משהו ששמחתי שעשיתי, למרות שבאותו רגע זה נראה טיפשי: לא זוכרת, בטוח יש מקרים כאלה יש לך חברים אמיתיים שהכרת בפורום: לא תאר/י בחמש מילים את המחשב עליו אתה כותב עכשיו: מחשב זקן שצריך לזרוק לפח איך הגעתי לפורום: גלשתי בתפוז אומוטיקון תפוזי אהוב: סמיילי חתימה במייל: אין בלוג: אין משהו שרצית לספר ולא הופיע בשאר השאלות: כלום שאלה שתרצה שאחרים יענו עליה: אין מי בטוח יענה על השאלון הזה: לא יודעת מי בטוח לא יענה על השאלון הזה: פעם הבאה - אני הפרסומת שמופיעה לך עכשיו בשורה האפורה למעלה: ומערכת קולנוע ביתית מדהימה – מתנה! היית רוצה לענות לה:לא כמה זמן לקח לך לענות על השאלון: 21 דקות

NeVeRtheLeSs

New member
my turn!

השעה עכשיו: 00:46 שם: מיכל שמות אחרים שההורים שלכם שקלו לתת לכם: לא יודעת, אבל גם דודה שלי רצתה לתת לבת שלה את השם מיכל, ואני נולדתי ראשונה אז לה קראו יעל... הייתם רוצים שיקראו לכם: לא יודעת, שם פחות נפוץ אולי? כינויי חיבה: מיכלי, מיכלצ'ו, מיכלוש... גיל: 20.5 מה שלומך היום: בסדר :/ משפט לסיכום השבוע האחרון: לא משהו בכלל השבוע הזה סיימת בית ספר: כן תפקיד שמילאת/תמלא/ממלאת בצבא: בקרית שליטה בחיל הים :) במשפט אחד, אני: תאריך יום הולדת: 18.8.86 משקפיים: yeah :/ קעקועים: אין פירסינג: לא מידת נעליים: 39 יד דומיננטית: ימין מוזיקה שמתנגנת עכשיו ברקע: הרמקולים שלי לא עובדים
אז אין מוזיקה לובש/ת עכשיו: חולצה שחורה סטרפלס (פשוטה כזו) ומכנס ספורט אדום צבע התחתונים שעלייך עכשיו: מממ...let me check... לבנות כשראיתי את כותרת ההודעה בה פורסם השאלון חשבתי: לא זוכרת מה חשבתי, אבל אני אוהבת שאלונים! ענית על השאלון מייד? קראתי כמה תגובות, ואז שיר ששמעתי המון בזמן האחרון: המתנה האחרונה שקיבלתי: צמיד מאמא... אה, לא, מכנס דייגים! אבל לא ממש אהבתי אותו
המתנה האחרונה שקנית: מממ...ממממ... מישהו הכעיס אתכם היום: אתמול את מי היית רוצה לחבק עכשיו: תאריך שאתה מחכה לו, ולמה: עוד חודשיים? משהו נחמד שעבר עליכם השבוע: משהו מעצבן שעבר עליכם השבוע: כוויה
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: דבר ברור לכולם שאתם גיליתם רק השבוע: סרט ישראלי שאת/ה מכיר/ה חלקים ממנו בעל פה: סדרת טלוויזיה אהובה: עקרות בית נואשות ספר אהוב: אחות לבי ספר שנוא: ממממממממ לא זוכרת משורר אהוב: אין כזה! תחנת רדיו אהובה: גלגלגלגלגלגלצ שיר אהבה אהוב: שמות אהובים: של בנות... יובל, תום, אלמוג... של בנים? וואי אין לי כרגע שמות שנואים: צבע אהוב: כחול! ורוד חג אהוב: מתחילה לאהוב את שבועות :) אבל האמת שאין לי העדפה מיוחדת לשום חג... מסעדה אהובה: קפה ג'ו! ה-סרט: גוטיקה
ארטיק/גלידה אהובים: סולרו כתום! שתייה קרה: פרי-שייק יום שנוא בשבוע: ספורט אהוב: הליכה זה נחמד צורת אכילת קרמבו: ג'אנק פוד אהוב: המבורגר! מגדילים ארוחה אם יש אפשרות: לא, אני גם ככה לא יסיים מעדיף שירשורים רגילים או שרשורי ?: שרשור...מה? חטיף אהוב: אפרופו! מכונית אהובה: אוכל שמגעיל אתכם: כל מיני חרקים למיניהם...שרימפס...
שוקו או קפה: קפה נס! ציור על ספל הקפה האהוב: דעתך על פסיפלורה: סבבה ציטוט אהוב: שאלה שנואה: האם אי פעם אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת לכל מילה? אני חושבת שכשאמרתי התכוונתי מקום רומנטי בעיניכם: יש בן/בת זוג: לא
איפה הכרתם: הכי מושך אותי במבט ראשון: עיניים משהו שתמיד מצחיק אותי: משהו שתמיד מעצבן אותי: למה אתם הכי מתגעגעים בילדות: מקום שמזכיר לכם את הילדות: גנוסר! חה חה מילה שתמיד מצחיקה אתכם: דבר ראשון שאתם מחפשים בעיתון של שבת: הורוסקופ קוראים בשירותים? לפעמים שיר שהשאיר בכם רושם מיוחד: שיר שמעלה בכם זיכרון מיוחד: אדם מפורסם שהייתם רוצים לנהל איתו שיחה: עברי לידר בוכה בסרטים: אם הם עצובים אז כן... הצבע השולט במגירת התחתונים שלכם: צבעוני... אם היית פרי, איזה פרי היית, ולמה: אם היית צבע, איזה צבע היית: אפור בהיר? אם היו עושים עלייך סרט, איך הוא היה נקרא? אם היית חלק מרכב, איזה חלק היית: אם אחרים יתארו אותך בשלוש מילים, הם יגידו: יש כאלה שאוהבים אותי, יש כאלה שלא סובלים אותי, ויש כאלה...שפעם ככה ופעם ככה. לא יודעת ממש איך יתארו אותי
אם היית רואה ואינו נראה, לאן היית הולך: הייתי הולכת לשמוע מה מדברים עליי
אוהבים נקניקיות? לפעמים מה אתם עושים בהפסקות של השיעורים באו"פ: שחית פעם בעירום: לא, חזיה ותחתונים מקום מספר שהיית רוצה להיות בו: תפתחו את המגירה הכי קרובה אליכם, מה יש בה? מלא דפים, למה? סרט אחרון שראית בקולנוע: אדמה משוגעת אני חושבת? נושא השיחה המוזרה האחרונה שניהלת: רוצה שהשאלון יגמר? כן!!!!! איפה אתם עונים על השאלון: בבית... חשבתם הרבה לפני שעניתם: חחח קצת המקום האחרון שהייתם בו לפני שישבתם לענות: הייתי כאן במחשב האתר האחרון שהייתם בו לפני שנכנסתם לפורום וראיתם את השאלון: מקושרים האדם האחרון שחיבקתם: אח שלי הדבר האחרון שאכלתם: גלידה למי שלחתם את הSMS האחרון: לאיזה מישהי מהעבודה... מה תעשו ברגע שתסיימו את השאלון: אלך לישון נראה לי התעוררתם היום בבית? כן... שעות בהן את/ה ישנ/ה הכי טוב: בלילה איזה מיטה יש לכם: מיטה וחצי
המקום הכי מוזר שישנת בו: נרדמים בקלות? חצי שעה לוקח בד"כ הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? מכבה את הטלוויזיה איך נראים המצעים שעל המיטה שלך כרגע? כחולים אני חושבת... או אדומים? יש לך פיג'מה? כן כותונת! מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר ()? מצחצחת שיניים יש לכם תחתוני מזל? לא! יש לכם חפץ כלשהו שאתם בטוחים שנותן לכם מזל? לא ...:/ יש לכם נעלי בית: כן ברור ישנים לבושים? כן שינוי שהחלטת לבצע בעצמך: הפסקתי לדבר עם ידיד שלי במטרה להפסיק לחשוב עליו, בינתיים זה לא עוזר
אוף עומד/ת בהחלטה? לא התקשרתי עד כה... מעשה שהתחרטתי עליו: משהו ששמחתי שעשיתי, למרות שבאותו רגע זה נראה טיפשי: יש לך חברים אמיתיים שהכרת בפורום: יש לי כאלה שפעם נפגשתי איתם, לא כאלה שאני נפגשת איתם עכשיו על בסיס יומיומי או משהו כזה תאר/י בחמש מילים את המחשב עליו אתה כותב עכשיו: מה יש לתאר במחשב שלי איך הגעתי לפורום: נכנסתי לקטגוריה 'אהבה ורומנטיקה' אומוטיקון תפוזי אהוב:
חתימה במייל: אין לי בלוג: היה, הפסקתי לכתוב בו משהו שרצית לספר ולא הופיע בשאר השאלות: שאלה שתרצה שאחרים יענו עליה: מה הפחד הגדול ביותר שלכם מי בטוח יענה על השאלון הזה: i dunno מי בטוח לא יענה על השאלון הזה: הפרסומת שמופיעה לך עכשיו בשורה האפורה למעלה: משכנתא זו משכנתא היית רוצה לענות לה: לא כמה זמן לקח לך לענות על השאלון: יותר מדי זמן! 36 דקות

coalbeast

New member
נו טוב.... :)

השעה עכשיו: 19:04 שם: אלעד שמות אחרים שההורים שלכם שקלו לתת לכם: ואללה... לא יודע, לא טרחתי לברר הייתם רוצים שיקראו לכם: אני בסדר עם מה שיש כינויי חיבה: מקס, ברדוגו, הרקולס, ביגי.... יש עוד כמה גיל: 26 מה שלומך היום: so far, so good משפט לסיכום השבוע האחרון: שבוע קשה עבר על כוחותינו בסיני סיימת בית ספר: בקושי תפקיד שמילאת/תמלא/ממלאת בצבא: לוחם שריון, טען - קשר במשפט אחד, אני: בן אדם טוב תאריך יום הולדת: 27/3/1981 משקפיים: אני חושב שאני צריך... קעקועים: שלושה, עוד בדרך פירסינג: גם ככה יש יותר מידי חורים מידת נעליים: משתנה, בין 43 ל-46 יד דומיננטית: ימין מוזיקה שמתנגנת עכשיו ברקע: שחורה לובש/ת עכשיו: גי'נס וחולצה צבע התחתונים שעלייך עכשיו: לבן כשראיתי את כותרת ההודעה בה פורסם השאלון חשבתי: לענות? לא לענות? ענית על השאלון מייד? לא שיר ששמעתי המון בזמן האחרון: timbaland feat. justin timberlake & nelly fortado - give it to me המתנה האחרונה שקיבלתי: צמיד כסף המתנה האחרונה שקנית: כנראה שאני לא קונה מספיק מתנות.... לא זוכר :) מישהו הכעיס אתכם היום: ממש ממש ממש קשה להכעיס אותי את מי היית רוצה לחבק עכשיו: עינב תאריך שאתה מחכה לו, ולמה: 10/6/2007, ראה "קעקועים" משהו נחמד שעבר עליכם השבוע: טיול אופנועים משהו מעצבן שעבר עליכם השבוע: הלכו הברקסים בקטנוע משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: ואללה... מה שיבוא יבוא דבר ברור לכולם שאתם גיליתם רק השבוע: מודיעין 144? זה אני ;) סרט ישראלי שאת/ה מכיר/ה חלקים ממנו בעל פה: בורקס בורקס בורקס סדרת טלוויזיה אהובה: מלך השכונה, סופרנוס, הסמויה... ספר אהוב: כל דבר של פאולו קואלו או סטיבן קינג ספר שנוא: עדיין לא נתקלתי באחד משורר אהוב: אמממ... יונתן גפן, יונה וולך, אני תחנת רדיו אהובה: קול עמאן שיר אהבה אהוב: just to many of them שמות אהובים: רותם, שירז, בר, יעל, רפאל, יובל, עומרי, עומר... שמות שנואים: חיים, יצחק, מוטי צבע אהוב: אחד?!?!?!? חג אהוב: שבועות, מישהו אמר מוקרמים??? מסעדה אהובה: אגאדיר, פאגו פאגו, ברביס, מיי גרדן ה-סרט: ניחוח אישה ארטיק/גלידה אהובים: לצערי הרב אין בארץ... cold stone's creamery שתייה קרה: קולה יום שנוא בשבוע: ראשון ספורט אהוב: מרוצי אופנועים צורת אכילת קרמבו: קודם את הביסקוויט ג'אנק פוד אהוב: מקדונלד מגדילים ארוחה אם יש אפשרות: ברור! מעדיף שירשורים רגילים או שרשורי ? אין העדפה חטיף אהוב: סינקרס מכונית אהובה: מוסטנג ג'י טי 350, שלבי קוברה, הידועה בכינוייה "אלינור" אוכל שמגעיל אתכם: חצילים שוקו או קפה: קפה ציור על ספל הקפה האהוב: אין דעתך על פסיפלורה: מממממ... יאמי ציטוט אהוב: "טיפה לא תעשה חור באבן בכוח, כי אם בטפטוף מתמיד" שאלה שנואה: "למה אתה חושב שאתה מתאים יותר מאחרים ל.....?" האם אי פעם אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת לכל מילה? לא אומר אם אני לא מתכוון מקום רומנטי בעיניכם: חוף הים יש בן/בת זוג: כרגע לא. פתוח להצעות. אגב - מסר למנהלים של כפיות - ה-ת-א-כ-ז-ב-ת-י !! איפה הכרתם: למה לזרוע מלח על הפצעים??? הדבר הכי מעצבן בבני המין השני: "אתה אח שלי" מערכת היחסים הכי ארוכה שניהלתם (עם בן/בת זוג): 9 חודשים הנשיקה הכי מוזרה שהייתה לך: עם האקסית, משום מקום בום! צרפתית... הנשיקה שהכי שמחת שנתת: לאקסית האחרונה... אורטל, אלו היו ה-4 חודשים הכי טובים בחיים שלי הכי מושך אותי במבט ראשון: שפתיים משהו שתמיד מצחיק אותי: ילדים משהו שתמיד מעצבן אותי: אנשים טיפשים, אבל הם צריכים להיות ממש ממש טיפשים למה אתם הכי מתגעגעים בילדות: hakuna matata אין דאגות... מקום שמזכיר לכם את הילדות: הים מילה שתמיד מצחיקה אתכם: כפית דבר ראשון שאתם מחפשים בעיתון של שבת: את התשחץ קוראים בשירותים? בלייזר שיר שהשאיר בכם רושם מיוחד: again, there's just too many of them שיר שמעלה בכם זיכרון מיוחד: אתם מתחילים לחזור על עצמכם... :) אדם מפורסם שהייתם רוצים לנהל איתו שיחה: אל פאצ'ינו בוכה בסרטים: כן :) הצבע השולט במגירת התחתונים שלכם: אפור אם היית פרי, איזה פרי היית, ולמה: מנגו, בגלל הקוביות אם היית צבע, איזה צבע היית: אדום אם היו עושים עלייך סרט, איך הוא היה נקרא? the wise man אם היית חלק מרכב, איזה חלק היית: ההגה אם אחרים יתארו אותך בשלוש מילים, הם יגידו: בן אדם טוב אם היית רואה ואינו נראה, לאן היית הולך: טוב לי איפה שאני אוהבים נקניקיות? ברור מה אתם עושים בהפסקות של השיעורים באו"פ: באו"פ???? שחית פעם בעירום: פעילות חביבה עליי במיוחד מקום מספר שהיית רוצה להיות בו: נרניה תפתחו את המגירה הכי קרובה אליכם, מה יש בה? אמממ.... קונדומים, שמן לעיסויי, מלח אבמט, קטלוג של אביזרי מין סרט אחרון שראית בקולנוע: the descent נושא השיחה המוזרה האחרונה שניהלת: חתולים רוצה שהשאלון יגמר? אני לא יכול להגיד שאני סובל איפה אתם עונים על השאלון: בחדר חשבתם הרבה לפני שעניתם: לא יותר מידי המקום האחרון שהייתם בו לפני שישבתם לענות: בעבודה האתר האחרון שהייתם בו לפני שנכנסתם לפורום וראיתם את השאלון: gmail.com האדם האחרון שחיבקתם: חלי הדבר האחרון שאכלתם: בורקס גינה למי שלחתם את הSMS האחרון: עינב מה תעשו ברגע שתסיימו את השאלון: סיגריה התעוררתם היום בבית? כן שעות בהן את/ה ישנ/ה הכי טוב: שעות שאני לא עובד בהן :) איזה מיטה יש לכם: זוגית.. אתם מוזמנים לנסות אותה, לא מבטיח שתרצו לעזוב המקום הכי מוזר שישנת בו: טנק נרדמים בקלות? כשאני עייף כן, אם לא - אז פשוט מאד לא נרדם הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? חושב על מחר איך נראים המצעים שעל המיטה שלך כרגע? ואללה... סבבה יש לך פיג'מה? בוקסר מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר ()? מקלחת, קפה, סיגריה יש לכם תחתוני מזל? כן יש לכם חפץ כלשהו שאתם בטוחים שנותן לכם מזל? לא ממש יש לכם נעלי בית: לא ישנים לבושים? בוקסר שינוי שהחלטת לבצע בעצמך: לאהוב את מי שאני עומד/ת בהחלטה? משתדל מעשה שהתחרטתי עליו: אין חרטות, יש רק דברים שאני לא יחזור עליהם משהו ששמחתי שעשיתי, למרות שבאותו רגע זה נראה טיפשי: מה שנראה לי טיפשי, אני לא עושה יש לך חברים אמיתיים שהכרת בפורום: לא מבלה פה מספיק זמן, לצערי אני חייב לציין תאר/י בחמש מילים את המחשב עליו אתה כותב עכשיו: טיפה מיושן, לא יכול בלעדיו איך הגעתי לפורום: ואללה לא זוכר... אומוטיקון תפוזי אהוב: התפוז המסמיק חתימה במייל: אין בלוג: יש משהו שרצית לספר ולא הופיע בשאר השאלות: לא עולה לי כרגע שאלה שתרצה שאחרים יענו עליה: כנ"ל מי בטוח יענה על השאלון הזה: לא יודע מי בטוח לא יענה על השאלון הזה: לא יודע הפרסומת שמופיעה לך עכשיו בשורה האפורה למעלה: אוהבים בשר? היית רוצה לענות לה: כן כמה זמן לקח לך לענות על השאלון: 32 דקות

למעלה