שאלון ביורק האולטימטיבי!!!

סריט

New member
שאלון ביורק האולטימטיבי!!!

הועתק, תורגם, שופץ והותאם מביורק.קום, כמו כל ההודעות בפורום הזה בערך
[סתם, לא.] כמה זמן אתה מעריץ של ביורק? מה היה השיר הראשון ששמעת של ביורק? מה האלבום המועדף עליך? מה האלבום הכי פחות מועדף עליך? מה הסינגל המועדף עליך? ראית אותה בהופעה חיה? מה הDVD המועדף עליך? אוחז בלייב-בוקס, סורנדר או פמילי-טרי? מה הקליפ המועדף עליך? איזו עטיפת אלבום של ביורק מועדפת עליך? אתה מאזין גם לעבודות המוקדמות של ביורק עם השוגרקיובס או קוקל? יש לך פוסטרים או תמונות של ביורק על הקיר שלך? מה הרמיקס-ביורק האהוב עליך? האם ראית את Drawing Restraint 9? יש אומנים אחרים שגילית בעקבות ביורק? האם יש לך עותק של האלבום של ביורק מ1977? האם יש לך פריטי לבוש של ביורק? האם אי פעם יצרת שמלת ברבור משלך? האם ראית את רוקדת בחשיכה בקולנוע? מה השיר המועדף עליך בדביוט? מה השיר המועדף עליך בפוסט? מה השיר המועדף עליך בהומוגניק? מה השיר המועדף עליך בסלמהסונגס? מה השיר המועדף עליך בווספרטין? מה השיר המועדף עליך במדולה? מה השיר המועדף עליך בDR9? מה השיר המועדף עליך בוולטה? מה הקאבר של ביורק המועדף עליך? מה הבי-סייד המועדף עליך? מה התלבושת של ביורק המועדפת עליך? יש משהו נוסף שאתה רוצה לומר על ביורק? יש לך תמונה אהובה של ביורק? צרף אותה וחיה לנצח!

Esmena

New member
../images/Emo102.gif

תורגם, שופץ והותאם מביורק.קום, כמו כל ההודעות בפורום הזה בערך [סתם, לא.] כמה זמן אתה מעריץ של ביורק?כשבע שנים. מה היה השיר הראשון ששמעת של ביורק?נראה לי שזה היה It's oh so quiet.
מה האלבום המועדף עליך? מה האלבום המועדף עליך?שאלה קשה,פעם חשבתי שבפוסט יש הכי הרבה שירים טובים ,היום אני לא בטוחה.בסוף זה עוד יהיה ווספרטיין,אותו כבר לא שמעתי שנים: 0 הכי פחות מועדף עליך?מממ.את דביוט ו-ווספרטיין שמעתי טיפה יותר מדיי,את וולטה ומדולה הרבה פחות מדיי.וכן זה עונה איכשהו. ש מה הסינגל המועדף עליך? איזו שאלה נוראית! Joga אולי.ראית אותה בהופעה חיה?לא,לא.. מה הDVD המועדף עליך?לא ראיתי. אוחז בלייב-בוקס, סורנדר או פמילי-טרי? לא.מה הקליפ המועדף עליך?ממממ.אגיד בצ'לורט לפני שאתחרט. איזו עטיפת אלבום של ביורק מועדפת עליך?בפוסט היא הכי כוסית, אז בוא נהיה שטחיים ונלך על פוסט? אתה מאזין גם לעבודות המוקדמות של ביורק עם השוגרקיובס או קוקל?האזנתי,אך לא לעומק.דווקא מאוד בא לי על הקיובס. יש לך פוסטרים או תמונות של ביורק על הקיר שלך?לא. מה הרמיקס-ביורק האהוב עליך?עבר זמן מאז שהאזנתי. האם ראית את Drawing Restraint 9?לא,אבל אני אראה!באמת! יש אומנים אחרים שגילית בעקבות ביורק?כן,והרבה!ביורק הייתה הנחת היסוד הראשונה שלי במוזיקה אלטרנטיבית,משם הכל התחיל! האם יש לך עותק של האלבום של ביורק מ1977?לא,אבל יש לי אותו בגרסה ממוחשבת בזכות ידיד. מתה על העטיפה הבדואית שלו,הייתי מניחה עליו יד יום אחד. האם יש לך פריטי לבוש של ביורק? לא....האם אי פעם יצרת שמלת ברבור משלך?לא ..בדיוק. האם ראית את רוקדת בחשיכה בקולנוע?לא,אבל ראיתי אותו עשר פעמים בערך והיד עוד נטויה,אם זה מספק. מה השיר המועדף עליך בדביוט?Play dead[אם הוא נחשב.והוא נחשב.כי אני אמרתי]. מה השיר המועדף עליך בפוסט?אני..לא יודעת. מה השיר המועדף עליך בהומוגניק?Joga מה השיר המועדף עליך בסלמהסונגס? לא יודעת,אין לי את האי.פי ועבר הרבה זמן מאז שראיתי את הסרט.בוא נגיד שIn the musicals.מה השיר המועדף עליך בווספרטין?Pagan Poetry מה השיר המועדף עליך במדולה? Oceanía(ניצחה קרב קשה עם The mouth's cradle וכן אושיניה זה נקבה). מה השיר המועדף עליך בDR9?לא שמעתי. מה השיר המועדף עליך בוולטה?Innocence הוא הראשון שעולה לראש,למרות שיש מרגשים או מעניינים ממנו. מה הקאבר של ביורק המועדף עליך?של ביורק או לביורק...? מה הבי-סייד המועדף עליך?Generous palmstroke,לצורך העניין.מה התלבושת של ביורק המועדפת עליך?המממ! יש משהו נוסף שאתה רוצה לומר על ביורק?הדיסק הראשון שקניתי-ביורק.השני-גם. יש לך תמונה אהובה של ביורק? צרף אותה וחיה לנצח! הנה היא.אלף שנות בהייה.

Esmena

New member
../images/Emo24.gifתודה תודה ![כלומר,אם זה חיובי

..אני מקווה.] [אגב,מקריאה חוזרת של ההודעה שלי: פאק,כל השירים שבחרתי מהאלבומים היו סינגלים.יצאתי כזו שרמוטת מיינסטרים זולה.בטח כולם הופתעו שמסלמהסונגס לא בחרתי את I've seen it all וחשבו שאני מזייפת. *רצה ובוכה*].

plants and rags

New member
איזה שאלון, יא וולי

כמה זמן אתה מעריץ של ביורק? שנתיים ככה. מה היה השיר הראשון ששמעת של ביורק? אני מניח ש-IOSQ, אבל השיר הראשון הרשמי היה AOM. מה האלבום המועדף עליך? מדוזה. מה האלבום הכי פחות מועדף עליך? זאת שאלה? דביו, דביוט, Debut, איך שלא תרצו. מה הסינגל המועדף עליך? שאלה מעניינת. בכללי PP צריכה להיות התשובה, גם כי יש שם את דומסטיקה ובאטאביד, אבל, אצל הידן פלייס יש את GP ווראנדי ככה שאני לא יכול להחליט. ויש גם את יוגה עם סוד אוף וסו ברוקן. ראית אותה בהופעה חיה? תכננתי לבוא ביולי. קנית כרטיס? מה הDVD המועדף עליך? ROH. אוחז בלייב-בוקס, סורנדר או פמילי-טרי? לא. מה הקליפ המועדף עליך? EI. הגיח. אני אלך על HP, הוא מאוד חביב בעיניי. איזו עטיפת אלבום של ביורק מועדפת עליך? הסינגל של אושנייה. אם זה לא נחשב אז מדוזה. אתה מאזין גם לעבודות המוקדמות של ביורק עם השוגרקיובס או קוקל? דה. הן לא יותר מבסדר. יש לך פוסטרים או תמונות של ביורק על הקיר שלך? כן. הפוסטר של וולטה. מה הרמיקס-ביורק האהוב עליך? סקנאק אנסי - AOM. כמה גזעי. נחשב רמיקס או לשים את זה תחת קאבר? כתוב בסינגל רמיקס אז אלך על רמיקס. האם ראית את Drawing Restraint 9? לא. יש אומנים אחרים שגילית בעקבות ביורק? כן, מלאנתלפים האמת. האם יש לך עותק של האלבום של ביורק מ1977? לא. האם יש לך פריטי לבוש של ביורק? לא, אבל לה יש כמה שלי. האם אי פעם יצרת שמלת ברבור משלך? פעמיים ורבע. האם ראית את רוקדת בחשיכה בקולנוע? הייתי בן שמונה כשזה יצא. זה אומר כן. לא, דווקא לא, אבל כמו קודמתי גם אני ראיתיו איזה מיליון פעמים בהוט. מה השיר המועדף עליך בדביוט? פליי דד או OD. מה השיר המועדף עליך בפוסט? YBFA או PM וניתן כבוד להייפרבאלאד למרות שהוא לא באמת מועדף עליי. מה השיר המועדף עליך בהומוגניק? אנראבל או AIFOL. מה השיר המועדף עליך בסלמהסונגס? סקאטרהארט. מה השיר המועדף עליך בווספרטין? נו באמת. PP. מה השיר המועדף עליך במדולה? עכשיו זאת שאלה טובה. זה יכול להיות PIAM, זה יכול להיות DC, אושנייה, קשה מאוד לבודד כזה אלבום מלוכד ולבחור רצועה אחת. מה השיר המועדף עליך בDR9? סטורם. מה השיר המועדף עליך בוולטה? DI. זה עצוב שאין מתחרים בעצם. מה הקאבר של ביורק המועדף עליך? לרוב אני שונא קאברים. אלך על כל מה שהפרואנים עשו. מה הבי-סייד המועדף עליך? קשה מדי, שאלה הבאה. מתי יהיו בי סיידס מתקופת וולטה כבר? מה התלבושת של ביורק המועדפת עליך? זאת בקואצ'לה. יש משהו נוסף שאתה רוצה לומר על ביורק? שונא אותה. יש לך תמונה אהובה של ביורק? צרף אותה וחיה לנצח! אני בתגובה מהירה, מצטער.

סריט

New member
זה גם בכלל לא ספר,

זה קובץ המחשב, שצריך לפתוח עם מפתחות. במחשב. לא מתקדם במיוחד יש לציין.

Pygmy puff

New member
זה מה שאני עושה

במקום להתכונן למתכונת בתנ"ך. נו: כמה זמן אתה מעריץ של ביורק? טוב, הנה מיני וידוי. אני לא בטוחה ממתי שמעתי על הגברת, אבל כנראה שהיה לי ניסיון ראשוני רע איתה, או שסתם הייתי קצת אטומה, אבלא ני זוכרת שבמשך שנים שנאתי אותי. אחרי כך הייתה תקופה שהכרתי פה ושם קצת מכל תקופה. רק בשנה האחרונה החלטתי לתת לה עוד הזדמנות והשאר, ובכן, היסטוריה. מה היה השיר הראשון ששמעת של ביורק? יכול להיות שאני טועה, אבל כנראה יוגה. מה האלבום המועדף עליך? Vespertine עם נטייה קלה ל-Homogenic. מה האלבום הכי פחות מועדף עליך? זה קל, דביוט. מה הסינגל המועדף עליך? Hidden Place. ראית אותה בהופעה חיה? טרם. אבל טפו טפו וכו'- בקיץ. מה הDVD המועדף עליך? טרם יצא לי לראות. אוחז בלייב-בוקס, סורנדר או פמילי-טרי? If I was a rich girl... מה הקליפ המועדף עליך? אם אני חייבת לבחור, All Is Full of Love. איזו עטיפת אלבום של ביורק מועדפת עליך? Homogenic. אתה מאזין גם לעבודות המוקדמות של ביורק עם השוגרקיובס או קוקל? טרם יצא לי, אולי מתישהו. יש לך פוסטרים או תמונות של ביורק על הקיר שלך? לא. מה הרמיקס-ביורק האהוב עליך? הפרומו מיקס II ההוא של Wanderlust. וגם גרסת הקליפ של All Is Full of Love, אם זה נחשב. האם ראית את Drawing Restraint 9? לא. יש אומנים אחרים שגילית בעקבות ביורק? לא נראה לי, לא ישירות בכל אופן. האם יש לך עותק של האלבום של ביורק מ1977? לא. למישהו כאן יש? האם יש לך פריטי לבוש של ביורק? זה נחשב? האם אי פעם יצרת שמלת ברבור משלך? בוודאי, איזו שאלה. כרגע אני עובדת על שמלת הברווזון המכוער כאנטיתזה מתוחכמת. האם ראית את רוקדת בחשיכה בקולנוע? הממ, שנת 2000, הייתי בת 9, אז לא. מה השיר המועדף עליך בדביוט? זה קל. Human Behaviour. רגע, Play Dead נחשב? מה השיר המועדף עליך בפוסט? Possibly Maybe או Army of Me. מה השיר המועדף עליך בהומוגניק? Bachelorette. מה השיר המועדף עליך בסלמהסונגס? I've Seen It All לוקח, אבל גם Scatterheart מעולה. מה השיר המועדף עליך בווספרטין? קשה. Pagan Poetry או Hidden Place. או Cocoon. די, אני לא יכולה להחליט. :( מה השיר המועדף עליך במדולה? Oceania בלי שום התלבטות. מה השיר המועדף עליך בDR9? טרם יצא לי לשמוע. מה השיר המועדף עליך בוולטה? Wanderlust. מה הקאבר של ביורק המועדף עליך? שהיא ביצעה או שביצעו לשיר שלה? אם זו האפשרות השניה, אז הקאבר של אבנג'ליקלס ל-You've Been Flirting Again. (מהאלבום מחווה ההוא לפוסט) מה הבי-סייד המועדף עליך? Verandi. מה התלבושת של ביורק המועדפת עליך? קשה. אלך על זאת על הכדורים הצבעוניים בראש [או משהו] לא מזמן, לא זוכרת איפה זה היה. יש משהו נוסף שאתה רוצה לומר על ביורק? המממ. לא עולה לי שום דבר כרגע. יש לך תמונה אהובה של ביורק? צרף אותה וחיה לנצח! יופי עכשיו אני צריכה לעבור לכתוב תגובה.

Seasonal Beast

New member
יש עותק לgalred[אם לא טעיתי].

לשאר זה סתם הגיע למחשב בדרכים שאסור לדבר עליהן כאן[ממש הארי פוטר].

סריט

New member
נשימה עמוקה

כמה זמן אתה מעריץ של ביורק? אחד, שלוש, ארבע חמש. חמש שנים. מה היה השיר הראשון ששמעת של ביורק? מאיפה לי? human behavior פרובבלי... מה האלבום המועדף עליך? כרגע הומוג'ניק מה האלבום הכי פחות מועדף עליך? סלמהסונגס מה הסינגל המועדף עליך? אני יודעת?! יוגה?! אין לי כוח לחשוב על זה. ראית אותה בהופעה חיה? לייב פרום גלסטונברי נחשב? מה הDVD המועדף עליך? the inner part of an animal or plant structure אחלה לגמרי, מבחינת DVD, למרות שחצי ממה שהיא אמרה לא הבנתי. והופעה, כאילו, קיימרידג', דה וכו'. אוחז בלייב-בוקס, סורנדר או פמילי-טרי? הייתי אומרת שאני אוחזת בזה לפעמים בחנויות דיסקים, אבל אני גם לא נכנסתי לחנות דיסקים איזה שנה וחצי, וגם אין את זה בחנויות בכלל, אז נסכם את זה ב-לא.. מה הקליפ המועדף עליך? Triumph of a Heart. אחח. איזו עטיפת אלבום של ביורק מועדפת עליך? מדולה אתה מאזין גם לעבודות המוקדמות של ביורק עם השוגרקיובס או קוקל? ברווווווררררר. הם גדולים. קוראים אותי מצחוק בכל שעה. יש לך פוסטרים או תמונות של ביורק על הקיר שלך? על איזה קיר אתם מדברים? תהיו יותר ספציפיים. מה הרמיקס-ביורק האהוב עליך? היפרבאלד בטלגרם כאילו דה וואט דה הל איז דה קוושטן?! האם ראית את Drawing Restraint 9? לצערי. יש אומנים אחרים שגילית בעקבות ביורק? כולם חוץ מאביב גפן ובריטני ספירס האם יש לך עותק של האלבום של ביורק מ1977? עותק זאת המילה. האם יש לך פריטי לבוש של ביורק? יש לי חולצה עם ביורק והמויזק בוקס על הDVD של ROH. זה אחלה. לא לובשת את זה בכלל, אבל זה אחלה. האם אי פעם יצרת שמלת ברבור משלך? יצרתי משתמש בלסט אף אמ שקוראים לו swan_dress, זה גם הולך? האם ראית את רוקדת בחשיכה בקולנוע? לצערי הרב. אגדיל ואומר אף לצערי הרב מאוד. מה השיר המועדף עליך בדביוט? come to me מה השיר המועדף עליך בפוסט? hyperballad מה השיר המועדף עליך בהומוגניק? נגיד 5 Years מה השיר המועדף עליך בסלמהסונגס? פפפ. לא זוכרת. מה שבטוח שזה לא זה עם המשטרה מה השיר המועדף עליך בווספרטין? פאגן. מה השיר המועדף עליך במדולה? who is it מה השיר המועדף עליך בDR9? מאיפה אני זוכרת את השמות של השירים שם.?! זה היה משהו עם שאגות. מה השיר המועדף עליך בוולטה? DI מה הקאבר של ביורק המועדף עליך? אני זוכרת לטובה את הבחורצ'יק שעשה את הו איז איט, אבל גם רדיוהד היו נחמדים. מה הבי-סייד המועדף עליך? SCARY מה התלבושת של ביורק המועדפת עליך? וואי, חכו אני אענה על זה אחר כך. הנה- http://pictures.bjorkish.net/1995/live/bjorkish_1006spektrum_02.jpg יש משהו נוסף שאתה רוצה לומר על ביורק? היא לא באה לארץ, צאו מזה. יש לך תמונה אהובה של ביורק? צרף אותה וחיה לנצח! מי רוצה לחיות בכלל ;[

סריט

New member
לא צירף את הבחורצי'ק מהו איז איט-

http://www.youtube.com/watch?v=_BX0_huq2Fs bone by bone stone by stone

plants and rags

New member
למה את לא אוהבת את סלמהסונגס?

עזבי את זה שהוא קורע לדביוט את הצורה [אתגר של ממש גם כן] , הוא פשוט טוב. את סתם שונאת קומוניסטים.

shlook

New member
מייגע...

כמה זמן אתה מעריץ של ביורק? מעריץ ממש כשנה, אבל מילדותי אני זוכר שהייתה בוהה בקליפים שלה ותמיד הם נראו לי מיוחדים ועוצרי נשימה. אפשר להגיד שהייתי מעריץ של הקליפים שלה. למוסיקה פחות האזנתי. מה היה השיר הראשון ששמעת של ביורק? כנראה Human Behavior מה האלבום המועדף עליך? הומוג'ניק מה האלבום הכי פחות מועדף עליך? DR9 (במידה וזה נחשב) מה הסינגל המועדף עליך? יוגה בגלל Sod Off ו-So Broken ראית אותה בהופעה חיה? לצערי לא...וכרגע כמו שזה נראה זה לא עומד להשתנות מה הDVD המועדף עליך? מתלבט בין Live in Cambridge ו-Royal Opera House אוחז בלייב-בוקס, סורנדר או פמילי-טרי? לא, אבל בעתיד מתכוון לרכוש את Live Box מה הקליפ המועדף עליך? hunter איזו עטיפת אלבום של ביורק מועדפת עליך? אוי זה קשה...כולן מדהימות...נראה לי Volta אתה מאזין גם לעבודות המוקדמות של ביורק עם השוגרקיובס או קוקל? כן, אבל פחות...מעצבן אותי קצת הבחור שעושה את ה"ראפ" בשוגרקיובס יש לך פוסטרים או תמונות של ביורק על הקיר שלך? לא, עברתי את הגיל מה הרמיקס-ביורק האהוב עליך? גרסת הפעמונים של who is it האם ראית את Drawing Restraint 9? לא, should I? יש אומנים אחרים שגילית בעקבות ביורק? אפשר להגיד שהתחלתי לשמוע קצת גולדפראפ וכמה שחיפשתי אמן שהכי קרוב לביורק לא מצאתי באמת. כנראה ביורק יש רק אחת... האם יש לך עותק של האלבום של ביורק מ1977? לא... האם יש לך פריטי לבוש של ביורק? המממ...לא. אולי אחשוב על משהו בפורים הבא האם אי פעם יצרת שמלת ברבור משלך? בפורים הבא? האם ראית את רוקדת בחשיכה בקולנוע? ראיתי, אבל לא בקולנוע :p מה השיר המועדף עליך בדביוט? Human behavior מה השיר המועדף עליך בפוסט? Hyperballad למרות שכרגע נראה לי I Miss You מה השיר המועדף עליך בהומוגניק? Hunter מה השיר המועדף עליך בסלמהסונגס? Scatterheart מה השיר המועדף עליך בווספרטין? Hidden Place מה השיר המועדף עליך במדולה? Who Is It מה השיר המועדף עליך בDR9? לא ששמעתי אותו יותר מדי כי זה באמת בלתי אפשר להאזין לו אבל נראה לי Hunter Vessel – שמתם לב שזה בעצם כמו גרסת ה-instrumental של VBV? מה השיר המועדף עליך בוולטה? Earth Intruders מה הקאבר של ביורק המועדף עליך? Hyperballad של Yeah Yeah Yeahs – מקסים!! כדאי לכם לשמוע מה הבי-סייד המועדף עליך? Sod Off מה התלבושת של ביורק המועדפת עליך? היא תמיד מיוחדת ומטורפת בתלבושות אבל נראה לי הכי התרשמתי מהכובע הצבעוני הזה שהיא שמה ב-Hammersmith Apollo Live לאחרונה.

Seasonal Beast

New member
הו, איי לאב טו לאב!

כמה זמן אתה מעריץ של ביורק? 6+- מה היה השיר הראשון ששמעת של ביורק?נראה לי ש It's oh בילדות
מה האלבום המועדף עליך? בא בתקופות. עכשיו מדולה. מה האלבום הכי פחות מועדף עליך? נאלץ להסכים עם שקית-סלמהסונגס. מה הסינגל המועדף עליך?Pagan Poetry ראית אותה בהופעה חיה? לא
מה הDVD המועדף עליך? קיימברידג', בא-רור. אוחז בלייב-בוקס, סורנדר או פמילי-טרי? לייב-בוקס. כמעט בפמילי-טרי אבל 250 זה עדיין יקר
מה הקליפ המועדף עליך? Pagan Poetry, אני משוחד
איזו עטיפת אלבום של ביורק מועדפת עליך? הומוג'ניק או וולטה
אתה מאזין גם לעבודות המוקדמות של ביורק עם השוגרקיובס או קוקל? שמעתי ולא אהבתי. להכחיד
יש לך פוסטרים או תמונות של ביורק על הקיר שלך?
מה הרמיקס-ביורק האהוב עליך? וונדרלאסט. האם ראית את Drawing Restraint 9? חלקים ממנו. יש אומנים אחרים שגילית בעקבות ביורק? סילביה נייט
האם יש לך עותק של האלבום של ביורק מ1977? לא. האם יש לך פריטי לבוש של ביורק? כן, היא שכחה פה את החזייה שלה מתישהו. מעניין למה היא לא באה לקחת אותה. האם אי פעם יצרת שמלת ברבור משלך? פעמיים. אחת ליומיום ואחת לערבים. האם ראית את רוקדת בחשיכה בקולנוע? בסינמטק. נחשב? מה השיר המועדף עליך בדביוט? Anchor Song. מה השיר המועדף עליך בפוסט? Enjoy מה השיר המועדף עליך בהומוגניק? All Neon Like מה השיר המועדף עליך בסלמהסונגס? Scatterheart, אבל גרסת הסרט. מה השיר המועדף עליך בווספרטין? Pagan Poetry, למרות שלא יפה להזניח את Harm of Will. מה השיר המועדף עליך במדולה?Desired Constellation מה השיר המועדף עליך בDR9? מהפעם וחצי ששמעתי, היחיד שהמשכתי לשמוע הוא Storm. מה השיר המועדף עליך בוולטה? Wanderlust מה הקאבר של ביורק המועדף עליך? I Love to Love
מה הבי-סייד המועדף עליך? Oxygen
מה התלבושת של ביורק המועדפת עליך? השלד מקוואצ'לה! יש משהו נוסף שאתה רוצה לומר על ביורק? חמודה הבחורה. -התמונות שמורות לסריט, תודה

למעלה