שאלון ביורק האולטימטיבי!!!

AnacondA2000

New member
נו.

כמה זמן אתה מעריץ של ביורק? הרבה מה היה השיר הראשון ששמעת של ביורק? לא יודע אם הייתי מודע לזה. אני חושב IOSQ מה האלבום המועדף עליך? Medúlla מה האלבום הכי פחות מועדף עליך? לא יודע.. מה הסינגל המועדף עליך? Jóga ראית אותה בהופעה חיה? לא.. :( מה הDVD המועדף עליך? זה קשה :( אוחז בלייב-בוקס, סורנדר או פמילי-טרי? לא.. מה הקליפ המועדף עליך? Bachelorette וגם PP איזו עטיפת אלבום של ביורק מועדפת עליך? Medúlla אתה מאזין גם לעבודות המוקדמות של ביורק עם השוגרקיובס או קוקל? כן :) יש לך פוסטרים או תמונות של ביורק על הקיר שלך? לא. מה הרמיקס-ביורק האהוב עליך? WHO IS IT -הקליפ האם ראית את Drawing Restraint 9? כן.. כמה פעמים אפילו. יש אומנים אחרים שגילית בעקבות ביורק? כן.. למשל TAGAQ האם יש לך עותק של האלבום של ביורק מ1977? לא.. האם יש לך פריטי לבוש של ביורק? לא :| האם אי פעם יצרת שמלת ברבור משלך? חחחח לא. O_O האם ראית את רוקדת בחשיכה בקולנוע? לא וחבל. - מוסיף- מה השיר המועדף בGling-Gló? חח Kata Rokkar מה השיר המועדף עליך בדביוט? כרגע זה Human Behaviour מה השיר המועדף עליך בפוסט? The Modern Things מה השיר המועדף עליך בהומוגניק? Pluto!!!!!!! מה השיר המועדף עליך בסלמהסונגס? I've Seen It All חבל שאין שם את NTLS מה השיר המועדף עליך בווספרטין? Harm of Will מה השיר המועדף עליך במדולה? Ancestors מה השיר המועדף עליך בDR9? אממ Bath או Storm? מממ.. Storm מה השיר המועדף עליך בוולטה? Declare Independence ברור! מה הקאבר של ביורק המועדף עליך? לא יודע. מה הבי-סייד המועדף עליך? יו יש המון... אמממ So Broken, Verandi, FS.. ועוד מלא :( לא יודע. קשה. מה התלבושת של ביורק המועדפת עליך? של PP יש משהו נוסף שאתה רוצה לומר על ביורק? שאם היא לא באה להופעה, אני שולח לה את ההיא מבנגקוק. יש לך תמונה אהובה של ביורק? צרף אותה וחיה לנצח!

Seasonal Beast

New member
או שאפשר לשלוח אותה לקליפ של I miss you

שנמצא בקישורים. תגידי,את חושבת שהיא קוראת את כל זה?

Pygmy puff

New member
קוראת, קוראת.

פפף, אני מרגישה כמו הילדה הדחויה שעושים עליה חרם. בכל אופן. אף פעם לא הצלחתי לצפות בקליפ של I Miss You עד הסוף, אני לא סובלת את השיר. אבל צפיתי עכשיו ו-אומג. ואחרי זה אנשים חשבו ששמלת הברבור זה ביזאר?

plants and rags

New member
באמת?

פעם ממש אהבתי אותו, ובממש אני מתכוון לממש. עכשיו לא, אבל בכל זאת. חסד נעורים וזה.

למעלה