שאלון בראשון

שאלון בראשון../images/Emo132.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

גנוב מפורום סקרים ושאלונים: בכלליות: איך קוראים לך? חובב סרטים כמוני? מה הסרט האהוב עליך? מה הז'אנר סרטים האהוב עליך? הסרט שהכי הצחיק אותך? הסרט שהכי העציב אותך? הסרט שבחיים לא תרצה לראות שוב? את/ה מעדיף/ה סדרות או סרטים? שמעת על הסרט "מופע הקולנוע של רוקי"? ראית אותו? ועל הסרט "שיער" שמעת? העדפות: קומדיה/רומן: קומדיה/אימה: אימה/רומן: רומן/פעולה: פעולה/קומדיה: אימה/פעולה: סרטים מצויירים/סרטים לא מצויירים: וולט דיסני/וורנר בראדרס: באגס באני/טאז: מיקי מאוס/גופי: מה אתה חושב על הסרט: אישה יפה: מלך האריות1: הארי פוטר1: הארי פוטר2: הארי פוטר3: שר הטבעות1: שר הטבעות2: שר הטבעות3: רקוויאם לחלום: נוסחה לרצח: אהבה זה כל הסיפור: ועכשיו בלי קשר,טיפה על משחק/שחקנים: מי השחקן/ית האהוב/ה עליך? מי השחקן/ית השנוא/ה עליך? באיזה סרט שראית האיכות משחק הכי ירודה? איזה שחקן/נית היית רוצה להיות? יש סצנה בסרט שפשוט היית רוצה להיות נוכח בה{יעני לשחק וזה}?

../images/Emo39.gif אני!

בכלליות: חובב סרטים כמוני? ברור
מה הסרט האהוב עליך? מלך האריות מה הז'אנר סרטים האהוב עליך? אממ בעיקר קומדיות רומנטיות הסרט שהכי הצחיק אותך? מת לצעוק 3. אחד הסרטים הקורעים הסרט שהכי העציב אותך? סיפור אהבה בלתי נשכח הסרט שבחיים לא תרצה לראות שוב? קיוב . בלעכס. את/ה מעדיף/ה סדרות או סרטים? אממ שאלה קשה...נראה לי סדרות שמעת על הסרט "מופע הקולנוע של רוקי"? לא ראית אותו? לא ועל הסרט "שיער" שמעת? כן העדפות: קומדיה/רומן: רומן קומדיה/אימה: קומדיה אימה/רומן: רומן רומן/פעולה: רומן פעולה/קומדיה: קומדיה אימה/פעולה: פעולה סרטים מצויירים/סרטים לא מצויירים: תלוי של מי. הסרטים הישנים של דיסני
החדשים המצויירים
וולט דיסני/וורנר בראדרס: וולט
באגס באני/טאז: טאז מיקי מאוס/גופי: גופי מה אתה חושב על הסרט: אישה יפה: לא ראיתי מלך האריות1: אחד הסרטים הטובים
הארי פוטר1: הם ממש קטנים ומוזרים הארי פוטר2: יותר טוב כבר... הארי פוטר3: במילה אחת: סיריוס. שר הטבעות1: גררר שר הטבעות2: גררר גררר שר הטבעות3: גררר גררר גררר רקוויאם לחלום: לא ראיתי נוסחה לרצח:גם לא אהבה זה כל הסיפור: חמוד. לאיותר. ועכשיו בלי קשר,טיפה על משחק/שחקנים: מי השחקן/ית האהוב/ה עליך? ניקול קידממן מי השחקן/ית השנוא/ה עליך? זאתי משודדי הקאריביים. נא לא להזכיר שמות.
באיזה סרט שראית האיכות משחק הכי ירודה? וואא המון! איזה שחקן/נית היית רוצה להיות? קיית' בוסוורות אהם יש סצנה בסרט שפשוט היית רוצה להיות נוכח בה{יעני לשחק וזה}? כן...בשודדי הקאריביים , טרויה ווכווו'''

../images/Emo103.gif

בכלליות: איך קוראים לך? לא קוראים לי, אני באה לבד. כשבא לי. חובב סרטים כמוני? נמנמ, כן. מה הסרט האהוב עליך? בינתיים, פיטר פן
ראיתי אותו בבוקר ודי, כמעט בכיתי כשראיתי כמה הוא מוכשר
מה הז'אנר סרטים האהוב עליך? הכל. בתנאי שזה לא קיטש ומלא בדיחות ג'אנק. הסרט שהכי הצחיק אותך? אין ספק, שג'קאסס הסרט. הסרט שהכי העציב אותך? אין כזה. הסרט שבחיים לא תרצה לראות שוב? כל אלה שיצאו בינתיים להארי פוטר. פשוט נזק לספרים. את/ה מעדיף/ה סדרות או סרטים? אין העדפה מיוחדת. שמעת על הסרט "מופע הקולנוע של רוקי"? כשיש לך חברה שמכורה לזה ושרואה אותו לפחות פעם בשבוע, אז כן. ראית אותו? אני מתכוונת. ועל הסרט "שיער" שמעת? לא. העדפות: קומדיה/רומן: קומדיה קומדיה/אימה: קומדיה. אני פחדניתP-: אימה/רומן: אימה רומן/פעולה: פעולה פעולה/קומדיה: קומדיה. נומה אני אוהבת לצחוקP-: אימה/פעולה: קשה. אימה. סרטים מצויירים/סרטים לא מצויירים: לא אכפת לי. טרזן ומלך האריות זה רולז. וולט דיסני/וורנר בראדרס: אין העדפה. באגס באני/טאז: וואטס אפ דוק? מיקי מאוס/גופי: גופי. הוא הדמות שהכי קל לי לצייר לבד, מהP-: מה אתה חושב על הסרט: אישה יפה: לא ראיתי מלך האריות1:
מעלה נשכחות. הארי פוטר1: זוועה. הארי פוטר2: איכס. הארי פוטר3: פוי. שר הטבעות1: אין עליו. הכי אהבתי אותו מבין כולם. (כן אפילו יותר משיבת המלך.) שר הטבעות2: בסדר כזה. שר הטבעות3:
אבל עדיין לא יותר טוב מהאחווה. רקוויאם לחלום: לודעת. סרט. בסדר כזה. נוסחה לרצח: לא ראיתי. אהבה זה כל הסיפור: נחמד. צפוי ומשעמם, אבל נחמד. ועכשיו בלי קשר,טיפה על משחק/שחקנים: מי השחקן/ית האהוב/ה עליך? האם באמת יש צורך לשאול? מי השחקן/ית השנוא/ה עליך? דניאל רדקליף. והוא אפילו לא שחקן! באיזה סרט שראית האיכות משחק הכי ירודה? אין ספק שבהארי פוטר. אם רופרט לא היה שם, אני בספק אם הייתי רואה אותם
איזה שחקן/נית היית רוצה להיות? לא רוצה להיות שחקנית. אבל אם כבר, אז קירסטן דנסט. יש סצנה בסרט שפשוט היית רוצה להיות נוכח בה{יעני לשחק וזה}? השמדת הטבעת! איזו סצנה
אבל הייתי רוצה לשחק כל הסרט. אולי כוונדי בפיטר פן או כגרשכן (אור סומטינג לייק ד'אט) בדוני דארקו.

קמימונת

New member
בוהו גם אני רוצה!

בכלליות: איך קוראים לך? קמה
חובב סרטים כמוני? וודאי וודאי
מה הסרט האהוב עליך? שרה"ט מה הז'אנר סרטים האהוב עליך? קומדיה רומנטית
סתם לא יודעת... הסרט שהכי הצחיק אותך? מוצאים את נמו ושרק 2
הסרט שהכי העציב אותך? למצוא את ארץ לעולם לא
הסרט שבחיים לא תרצה לראות שוב? סיינס
את/ה מעדיף/ה סדרות או סרטים? הממ סרטים. שמעת על הסרט "מופע הקולנוע של רוקי"? לא
ראית אותו? לא
ועל הסרט "שיער" שמעת? כן.
העדפות: קומדיה/רומן: קומדיה
קומדיה/אימה: קומדיה! אימה/רומן: רומן
רומן/פעולה: פעולה
פעולה/קומדיה: קומדיה אימה/פעולה: פעולה
סרטים מצויירים/סרטים לא מצויירים: לא מצויירים וולט דיסני/וורנר בראדרס: וואו אני לא יכולה להחליט.. באגס באני/טאז: טאז! באגס מעצבן! אבל מצחיק..
מיקי מאוס/גופי: מיקי.
מה אתה חושב על הסרט: אישה יפה: אני עוד צריכה לראות אותו ולהחליט
מלך האריות1:
הארי פוטר1: אוקיי. עכשיו אני אכתוב בדיוק מה אני חושבת על זה וזהו. אני קראתי את 2 הספרים הראשונים לפני הרבה מאוד זמן. בזמן הקריאה התענתי והתייסרתי משמע- שנאתי את זה. ראיתי את הסרט ולא אהבתי אותו. אני לא יודעת למה אני פשוט לא אוהבת את הסרטים והספרים האלו. אני יכולה לתת לזה עוד צ'אנס אבל אני פשוט לא רוצה. צר לי
. הארי פוטר2: הארי פוטר3: שר הטבעות1: מדהים.
שר הטבעות2: מצויין ומעניין יותר מהראשון
שר הטבעות3: הסרט אולי הכי טוב שאי פעם צולם. זה פשוט סרט מדהים ומעולה וגאוני וקשה לתאר עד כמה.
רקוויאם לחלום:
נוסחה לרצח: לא רוצה לראות את זה!!! אהבה זה כל הסיפור: אולי יום אחד אני עוד אראה...
ועכשיו בלי קשר,טיפה על משחק/שחקנים: מי השחקן/ית האהוב/ה עליך? יש הרבה... אני אוהבת מאוד את ג'וני דפ
מי השחקן/ית השנוא/ה עליך? אנג'לינה ג'ולי
לא די. אני חייבת להפסיק לשנוא אותה
... תמותי!
לא די.
באיזה סרט שראית האיכות משחק הכי ירודה? בסרט של הצגת סים כיתה ו' שלי
סתם. אבל זה באמת משחר גרוע...
איזה שחקן/נית היית רוצה להיות? קירסטן דאנסט
יש סצנה בסרט שפשוט היית רוצה להיות נוכח בה{יעני לשחק וזה}? בסצינת האהבה של אוה גרין ושל אורלנדו!!!
חחח...

קמימונת

New member
אגב, זה היה בצחוק..

הייתי רוצה להיות בסצנה של המלחמה בשרה"ט, זו עם הפילים והמתים וכו'

../images/Emo41.gif

בכלליות: איך קוראים לך? אושר חובב סרטים כמוני? כה מה הסרט האהוב עליך? שר הטבעות ושודדי הקאריביים מה הז'אנר סרטים האהוב עליך? קומדיה בעיקר.. אבל גם מתח ופעולה הסרט שהכי הצחיק אותך? - וואי יש מלא.. כל המת לצחוק למינהם, שה"ק, מעודדות צמודות, קווין ופרי קורעים את איביזה, מעודדות צמודות.. מלא.. הסרט שהכי העציב אותך? - שרה"ט הסרט שבחיים לא תרצה לראות שוב?- אלכסנדר.. ראיתי אתמול סרט משעמם ברמות
את/ה מעדיף/ה סדרות או סרטים?- שניהם שמעת על הסרט "מופע הקולנוע של רוקי"?- לא ראית אותו?- לא ועל הסרט "שיער" שמעת?- זה לא מחזמר? העדפות: קומדיה/רומן: קומדיה קומדיה/אימה: קומדיה אימה/רומן: אימה רומן/פעולה: רומן פעולה/קומדיה: אע שניהם אימה/פעולה: אימה סרטים מצויירים/סרטים לא מצויירים: לא מצוירים וולט דיסני/וורנר בראדרס: דיסניייי
באגס באני/טאז: באגס מיקי מאוס/גופי: מיקי מה אתה חושב על הסרט: אישה יפה: לא ראיתי מלך האריות1: מדהים הארי פוטר1: נחמד הארי פוטר2: ^^ הארי פוטר3: לא ראיתי שר הטבעות1: מדהים שר הטבעות2: ^^ שר הטבעות3: בסולם מ-1 עד 10 הוא 11 רקוויאם לחלום: לא ראיתי נוסחה לרצח: ^^ אהבה זה כל הסיפור: מוכר לי ישמצב שראיתי אבל אני לא זוכרת
ועכשיו בלי קשר,טיפה על משחק/שחקנים: מי השחקן/ית האהוב/ה עליך?- אורלנדו בלום [מכירים?], ג'וני דפ, בראד פיט, אנג'לינה ג'ולי, ניקולס קייג' ועוד מלא מי השחקן/ית השנוא/ה עליך?- אנערף באיזה סרט שראית האיכות משחק הכי ירודה?- לאדעת איזה שחקן/נית היית רוצה להיות?- שחקן- אורלי
שחקנית- אנג'לינה ג'ולי יש סצנה בסרט שפשוט היית רוצה להיות נוכח בה{יעני לשחק וזה}?- לא עולה לי כרגע

הא! מוסיפה לעצמי

עוד סרט שהצחיק אותי - הבת של הבוס שלי אתמול ראיתי פעם שנייה וכל פעם אני נופלת מצחוק

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

בכלליות: איך קוראים לך? הדס חובב סרטים כמוני? "כמוני הוא כמעט כמוך" (כאילו, זה המחסן של כאילו) -הנוסטלגיה
- מה הסרט האהוב עליך? הרבה- החרב הקסומה, מולאן.. בעיקר מצוירים מה הז'אנר סרטים האהוב עליך? דיסני זה ז'אנר?Q לא משנה, זה צריך להיות.. הסרט שהכי הצחיק אותך? יש המונים.. הסרט שהכי העציב אותך? טיטניק הסרט שבחיים לא תרצה לראות שוב? אלפנט את/ה מעדיף/ה סדרות או סרטים? סרטים שמעת על הסרט "מופע הקולנוע של רוקי"? כע, אבל לא זכיתי לראות ראית אותו? *אהם* ועל הסרט "שיער" שמעת? יאפ.. ראינו אותו בכיתה ז' עם מורה דתייה שהעבירה את כל הקטעים 'הטובים'.. ככה שיש לי מחסור של איזה חצי סרט! העדפות: קומדיה/רומן: קומדיה קומדיה/אימה: קומדיה אימה/רומן: רומן רומן/פעולה: פעולה פעולה/קומדיה: מעורבב אימה/פעולה: פעולה סרטים מצויירים/סרטים לא מצויירים: מצויירים רולז! וולט דיסני/וורנר בראדרס: וולט דיסני באגס באני/טאז: נמ, לא מתה על שניהם.. מיקי מאוס/גופי: כנ"ל מה אתה חושב על הסרט: אישה יפה: לא זכיתי לראות.. מלך האריות1: שלמות הארי פוטר1: למה הם הרסו את הספר?! הארי פוטר2: " " " " " הארי פוטר3: -כמו הנזכר למעלה- שר הטבעות1: מדהים שר הטבעות2: שלמות שר הטבעות3:
רקוויאם לחלום: לא ראיתי נוסחה לרצח: לא ראיתי אהבה זה כל הסיפור: ראיתי, לא זוכרת.. ועכשיו בלי קשר,טיפה על משחק/שחקנים: מי השחקן/ית האהוב/ה עליך? אורלנדו בלום -רררר- מי השחקן/ית השנוא/ה עליך? ישנם לרוב.. באיזה סרט שראית האיכות משחק הכי ירודה? לא זוכרת איזה שחקן/נית היית רוצה להיות? כל אחת שמגניבה מבטי זימה לגופו המסוקס של אורלנדו מחמדי
יש סצנה בסרט שפשוט היית רוצה להיות נוכח בה{יעני לשחק וזה}? בטיטניק שהם 'עפים' על הקצה של הסיפון.. חמודים!! אבל אני רוצה להעלם מטיטניק מייד אחרי זה..

פפפפפפפפףףף...../images/Emo125.gif

בכלליות: איך קוראים לך?
שי חובב סרטים כמוני?
כה מה הסרט האהוב עליך?
שר הטבעות
מה הז'אנר סרטים האהוב עליך?
פנטזיה, מדע בדיוני, מלחמה, מתח... הסרט שהכי הצחיק אותך?
שרק 2 בפעם הראשונה שראיתי אותו
הסרט שהכי העציב אותך?
קוראים לי סם, למצוא את ארץ לעולם לא... ועוד... יש הרבה, לא זוכרת... הסרט שבחיים לא תרצה לראות שוב?
כל סרט ישראלי
את/ה מעדיף/ה סדרות או סרטים?
גם וגם שמעת על הסרט "מופע הקולנוע של רוקי"?
לא ראית אותו?
לא ועל הסרט "שיער" שמעת?
שמעתי, לא ראיתי העדפות: קומדיה/רומן:
קומדיה קומדיה/אימה:
קומדיה אימה/רומן:
רומן רומן/פעולה:
פעולה פעולה/קומדיה:
פעולה אימה/פעולה:
פעולה סרטים מצויירים/סרטים לא מצויירים:
אני אוהבת גם וגם
וולט דיסני/וורנר בראדרס:
שניהם טובים באגס באני/טאז:
באגס מיקי מאוס/גופי:
גופי נראה לי מה אתה חושב על הסרט: אישה יפה:
יכולה לראות אותו מליון פעמים מלך האריות1:
אחד היצירות הכי טובות של וולט דיסני, סרט מדהים. הארי פוטר1:
חרא הארי פוטר2:
חרא הארי פוטר3:
כבר מתחיל לראות יותר כמו סרט נורמלי אבל בלי שום קשר לספר.... שר הטבעות1:
מדהים!
שר הטבעות2:
מדהים!
שר הטבעות3:
מדהים!
רקוויאם לחלום:
לוזכרת ממש... נוסחה לרצח:
כנ"ל אהבה זה כל הסיפור:
נחמד ועכשיו בלי קשר,טיפה על משחק/שחקנים: מי השחקן/ית האהוב/ה עליך?
ג'וני דפ, אלייז'ה ווד, ויגו מורטנסן, קייט ווינסלט... מי השחקן/ית השנוא/ה עליך?
כלמיני מתלהבות כאלו כמו הילארי דף וחברותיה הנורא מעצבנות.... באיזה סרט שראית האיכות משחק הכי ירודה?
פפחחח... בהארי פוטר השלישי יש איזה קטע אחד זוועתי שובר שיאים של משחק מחורבן... אבל זה לא כל הסרט... איזה שחקן/נית היית רוצה להיות?
אף אחד... יש סצנה בסרט שפשוט היית רוצה להיות נוכח בה{יעני לשחק וזה}?
כה... הסצינה המדהימה בשר הטבעות - שיבת המלך, כשהפרשים של רוהאן מגיעים לעיר הלבנה
....

וואי../images/Emo99.gif../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

הסצנה הזאת בשיבת המלך כלכך מדהימה!
כל פעם בקטע שהם תוקעים בקרן [אומרים לתקוע בקרן?
] אני כמעט מתחילה לבכות מהתרגשות וזה.. זה כלכך יפה.. יא. עשית לי חשק למרתון. אולי מחר

אע נכון../images/Emo99.gif

ואתמול ראיתי בפעם המאה אולי את שיבת המלך ויש שם קטע שפיפין שר את השיר העצוב הזה למלך וברקע מראים את הרוהירים רוכבים לאנשהו [לוזוכרת לאן, כבר איבדתי את עצמי במקומות של הארץ התיכונה
] וזה כ"כ עצוב.. אני כל הזמן בוכה שם

לאא אושר../images/Emo3.gif../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

זה לא הרוהירים. זה אלה ממינאס טירית שפראמיר הוא הקפטן שלהם
והם רוכבים לאוסגיליאת' :X

.../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

בכלליות: איך קוראים לך? זהר. חובב סרטים כמוני? בוודאי. מה הסרט האהוב עליך? שרה"ט. מה הז'אנר סרטים האהוב עליך? פעולה ומתח. הסרט שהכי הצחיק אותך? מת לצעוק 3. הסרט שהכי העציב אותך? וואי. רגע. לא רואה סרטים עצובים. הסרט שבחיים לא תרצה לראות שוב? אחי איפה האוטו שלי. את/ה מעדיף/ה סדרות או סרטים? סרטים. שמעת על הסרט "מופע הקולנוע של רוקי"? כן. וזה "מופע האימים של רוקי". ראית אותו? לא
ועל הסרט "שיער" שמעת? מחזמר שמעתי, סרט לא. העדפות: קומדיה/רומן: קומדיה. קומדיה/אימה: קומדיה. אימה/רומן: רומן. רומן/פעולה: פעולה. פעולה/קומדיה: פעולה. אימה/פעולה: פעולה. סרטים מצויירים/סרטים לא מצויירים: סרטים לא מצוירים. וולט דיסני/וורנר בראדרס: וולט דיסני. באגס באני/טאז: באגס באני. מיקי מאוס/גופי: מיקי מאוס. מה אתה חושב על הסרט: אישה יפה: חביב. מלך האריות1: מעולה. הארי פוטר1: איכ. הארי פוטר2: איכאיכ. הארי פוטר3: איכאיכאיכ. שר הטבעות1:
שר הטבעות2:
שר הטבעות3:
רקוויאם לחלום: שו?
נוסחה לרצח: הא
אהבה זה כל הסיפור: לא ראיתי. ועכשיו בלי קשר,טיפה על משחק/שחקנים: מי השחקן/ית האהוב/ה עליך? - מי השחקן/ית השנוא/ה עליך? - באיזה סרט שראית האיכות משחק הכי ירודה? אחי איפה האוטו שלי. איזה שחקן/נית היית רוצה להיות? קייט בוסוורת'
יש סצנה בסרט שפשוט היית רוצה להיות נוכח בה{יעני לשחק וזה}? הממ. הייתי רוצה לשחק באיזושהי סצנה עם לגולאס והממ. כן

גמאני../images/Emo9.gif

בכלליות: איך קוראים לך?: שקד
שקד לא? חובב סרטים כמוני?: חובבת סרטים מאוד
מה הסרט האהוב עליך?: מלך האריות
מה הז'אנר סרטים האהוב עליך?: לא יודעת... בעיקרון פנטזיה ואימה לדעתי
הסרט שהכי הצחיק אותך?: הבת של הבוס שלי הסרט שהכי העציב אותך?: קוראים לי סם
הסרט שבחיים לא תרצה לראות שוב?: היפה והחיה 2
אפילו לא ראיתי את זה עד הסוף!!! ראיתי בקושי את ההתחלה! זה הספיק לי) את/ה מעדיף/ה סדרות או סרטים?: סרטים
שמעת על הסרט "מופע הקולנוע של רוקי"?: כן נראה לי
ראית אותו?: לא ועל הסרט "שיער" שמעת?: ושמעתי, ראיתי טויש לי אותו בבית
הוא מסבתא שלי
העדפות: קומדיה/רומן: קומדיה קומדיה/אימה: אימה אימה/רומן: אימה רומן/פעולה: רומן
פעולה/קומדיה: קומדיה אימה/פעולה: אימה סרטים מצויירים/סרטים לא מצויירים: לא יודעת
וולט דיסני/וורנר בראדרס: וולט דיסני
באגס באני/טאז: טאזזזזזזזז
מיקי מאוס/גופי: מיקי
מה אתה חושב על הסרט: אישה יפה: לא ראיתי מלך האריות1: הסרט הכי טוב שקיים בעולם הזה
הארי פוטר1: חביב מאוד
הארי פוטר2: חביב מאוד
הארי פוטר3: מצויין
שר הטבעות1: סרט טוב! שר הטבעות2: מעולהההההההה שר הטבעות3: מעולהההההההההה רקוויאם לחלום: לא ראיתי
נוסחה לרצח: לא ראיתי
אהבה זה כל הסיפור: לא ראיתי
ועכשיו בלי קשר,טיפה על משחק/שחקנים: מי השחקן/ית האהוב/ה עליך?: ג'וני דפ
מי השחקן/ית השנוא/ה עליך?: זאת ששיחקה את ננסי בסיוט ברחוב אלם
באיזה סרט שראית האיכות משחק הכי ירודה?: בעיקרון סיוט ברחוב אלם... כי חוץ מג'וני כולם היו שם על הפנים איזה שחקן/נית היית רוצה להיות?: מבחינת צתורת משחק? ברור שג'וני! מבחינת מראה? אמה ווטסון, קיירה נייטלי או נטלי פורטמן
יש סצנה בסרט שפשוט היית רוצה להיות נוכח בה{יעני לשחק וזה}?: כן
בשרה"ט 3... הסצינה עם הפיל

עונהנהנהנהנה../images/Emo3.gif

בכלליות: איך קוראים לך?קארין... חובב סרטים כמוני?אולי אפילו יותר ממך..
מה הסרט האהוב עליך?גלדיאטור,כל שרה"ט,ממלכת גן עדן. מה הז'אנר סרטים האהוב עליך?פנטזיה ומלחמה...אהה ודרמות תקופתיות..
הסרט שהכי הצחיק אותך?אממ יש הרבה... הסרט שהכי העציב אותך?גלדיאטור... הסרט שבחיים לא תרצה לראות שוב?מממ לא 'דעת..
את/ה מעדיף/ה סדרות או סרטים?סרטים...אני לא חובבת של סדרות...רק אם זה ממש מעניין אני רואה.. שמעת על הסרט "מופע הקולנוע של רוקי"?נראה לי שכן.. ראית אותו?לא... ועל הסרט "שיער" שמעת?כן וראיתי קצת ממנו.. העדפות: קומדיה/רומן:תלוי במצב רוח.. קומדיה/אימה:אימה... אימה/רומן:אימה.. רומן/פעולה:פעולה... פעולה/קומדיה:פעולה.. אימה/פעולה:אימה.. סרטים מצויירים/סרטים לא מצויירים:תןוי במצב רוח... וולט דיסני/וורנר בראדרס:ווןלט דיסני שליטההה!
באגס באני/טאז:באגס... מיקי מאוס/גופי:מיקי..
מה אתה חושב על הסרט: אישה יפה:סרט מעולה! מלך האריות1:מדהים! הארי פוטר1:בעעע..
הארי פוטר2:בעעע
הארי פוטר3:קצת ויתר טוב... שר הטבעות1:מדהים!
שר הטבעות2:מהממם!
שר הטבעות3:עוצר נשימה!
רקוויאם לחלום:לא ראיתי..
נוסחה לרצח:גם לא ראיתי..
אהבה זה כל הסיפור:כנ"ל.. ועכשיו בלי קשר,טיפה על משחק/שחקנים: מי השחקן/ית האהוב/ה עליך?אורלנדו בלום..
מי השחקן/ית השנוא/ה עליך?חחח וואו יש הרבה..
באיזה סרט שראית האיכות משחק הכי ירודה?כנ"ל... איזה שחקן/נית היית רוצה להיות?מממג 'וליה רוברטס...כי היא ה-שחקנית! יש סצנה בסרט שפשוט היית רוצה להיות נוכח בה{יעני לשחק וזה}?בטחח...סצינת האהבה של סיביליה ובליאן בממלכת גן עדן...חבל שלא הרא עוד קצת
..בעצם אולי יותר טוב שלא הראו את אורלי ואווה עושים מעשים...(אווה
)

A Radcliffe

New member
עונה....

בכלליות: איך קוראים לך? עמית חובב סרטים כמוני? כה.... מה הסרט האהוב עליך? הארי פוטר בעיקר... מה הז'אנר סרטים האהוב עליך? ? הסרט שהכי הצחיק אותך? הג'ונגל מת מצחוק-מפגר הסרט שהכי העציב אותך? שיער..... הסרט שבחיים לא תרצה לראות שוב? ביוניקל... את/ה מעדיף/ה סדרות או סרטים? סרטים שמעת על הסרט "מופע הקולנוע של רוקי"? כה.... ראית אותו? לא.... ועל הסרט "שיער" שמעת? כה.. העדפות: קומדיה/רומן: גם ו.. גם ו.. קומדיה/אימה: קומדיה אימה/רומן: רומן רומן/פעולה: רומן פעולה/קומדיה: קומדיה אימה/פעולה: אימה סרטים מצויירים/סרטים לא מצויירים: לא מצויירים וולט דיסני/וורנר בראדרס: גם ו.. גם ו.. באגס באני/טאז: טאז מיקי מאוס/גופי: מיקי מה אתה חושב על הסרט: אישה יפה: לא ראיתי מלך האריות1: ממש יפה.... הארי פוטר1:
מהמם.... הארי פוטר2:
מהמם... הארי פוטר3:
הכי מהמם.. שר הטבעות1: מהמם...
שר הטבעות2: מהמם...
שר הטבעות3: מהמם...
רקוויאם לחלום: ? נוסחה לרצח: ? אהבה זה כל הסיפור: בטח יפה אבל לא ראיתי... ועכשיו בלי קשר,טיפה על משחק/שחקנים: מי השחקן/ית האהוב/ה עליך? אורלנדו, דניאל רדקליף.... מי השחקן/ית השנוא/ה עליך? השחקן שמשחק את סנייפ בהארי פוטר... באיזה סרט שראית האיכות משחק הכי ירודה? הג'ונגל מת מצחוק... איזה שחקן/נית היית רוצה להיות? אמה ווטסון (אבל יש לה גשר-יאכ...) יש סצנה בסרט שפשוט היית רוצה להיות נוכח בה{יעני לשחק וזה}? הרבה....

למעלה