שאלון בראשון

VIVIAN3

New member
אני

בכלליות: איך קוראים לך? אביה חובב סרטים כמוני? בטח
מה הסרט האהוב עליך? אמממ לאדעת... מה הז'אנר סרטים האהוב עליך? קומדיה הסרט שהכי הצחיק אותך? בריאן כוכב עליון
סרט ענק
הסרט שהכי העציב אותך? אי.טי
הסרט שבחיים לא תרצה לראות שוב? סיפור סינדרלה... חחח... את/ה מעדיף/ה סדרות או סרטים? סרטים שמעת על הסרט "מופע הקולנוע של רוקי"? לא ממש...
ראית אותו? --- ועל הסרט "שיער" שמעת? בטח
איזה סרט יפה
העדפות: קומדיה/רומן: קומדיה קומדיה/אימה: קומדיה
אימה/רומן: רומן
רומן/פעולה: פעולה
פעולה/קומדיה: קומדיה
אימה/פעולה: פעולה סרטים מצויירים/סרטים לא מצויירים: או. סוף סוף אפשרויו אחרות
חחחח אמממ סרטים לא מצוירים... וולט דיסני/וורנר בראדרס: וולט דיסני, למרות שהם קצת אנטישמים... באגס באני/טאז: באגס באני השוועעע
מיקי מאוס/גופי: גופי
מה אתה חושב על הסרט: אישה יפה: חביב מלך האריות1: מקסים
הארי פוטר1: טוב הארי פוטר2: טוב הארי פוטר3: משעמם קצת, כי לא קראתי את הספרים... שר הטבעות1: יפה
שר הטבעות2: יפה מאד
שר הטבעות3: מצוין
רקוויאם לחלום: המממ לא ראיתי אותו ולא שמעתי עליו
נוסחה לרצח: משעמם... אהבה זה כל הסיפור: חמוד
ועכשיו בלי קשר,טיפה על משחק/שחקנים: מי השחקן/ית האהוב/ה עליך? אורלנדו בלום כמובן
ג'וני דפ, ג'ניפר אניסטון, קולין פארל.... גם טום קרוז בסדר... וכריס רוק גם... מי השחקן/ית השנוא/ה עליך? בעעע קיירה
בן סטילר, דיוויד ג'ונסון דה רוק...
באיזה סרט שראית האיכות משחק הכי ירודה? בכל הסרטים הקיטשיים הנעוריים האלה... אין בהם שום דבר מעניין ושום משחק משכנע... איזה שחקן/נית היית רוצה להיות? ג'ודי גארלנד היא ה-קלאסה של הקולנוע יש סצנה בסרט שפשוט היית רוצה להיות נוכח בה{יעני לשחק וזה}? אממ לא ממש... אני רוצה יותר לכתוב תסריטים...

SAMAR

New member
ME../images/Emo9.gif

בכלליות: איך קוראים לך? כתלה סמרה חובב סרטים כמוני? יאפ
מה הסרט האהוב עליך? אווווו, יש הרבה! מה הז'אנר סרטים האהוב עליך? הכול.. הסרט שהכי הצחיק אותך? אין לי שמץ..יש הרבה... הסרט שהכי העציב אותך? אמממממ...לא יודעת.. הסרט שבחיים לא תרצה לראות שוב? היה סרט אחד...נו...אני לא זוכרת *סנילית* את/ה מעדיף/ה סדרות או סרטים? שאלה טובה... שמעת על הסרט "מופע הקולנוע של רוקי"? יאפ
ראית אותו? יאפ
ועל הסרט "שיער" שמעת? אכן כן! ואף ראיתי! העדפות:קומדיה/רומן: קומדיה קומדיה/אימה: קומדיה אימה/רומן: אימה רומן/פעולה: תלוי, עם מי ומה העלילה... פעולה/קומדיה: קומדיה אימה/פעולה: אימה סרטים מצויירים/סרטים לא מצויירים: חחחח, שאלה מכשילה... וולט דיסני/וורנר בראדרס: שניהם?.... באגס באני/טאז: באגסי!!!!! מיקי מאוס/גופי: מיקי!!!!! מה אתה חושב על הסרט: אישה יפה: נימ...שיעמם אותי.. מלך האריות1: יפה! ומרגש!!! הארי פוטר1: חחח, נחמד הארי פוטר2: גם נחמד... הארי פוטר3: גם מאוד נחמד... שר הטבעות1: אווו, יפיפה! שר הטבעות2: פחות אהבתי... שר הטבעות3: מעולה! רקוויאם לחלום: מוזר והזוי... נוסחה לרצח: לא ראיתי... אהבה זה כל הסיפור: חחח, קיטשי בטירוף!ו עכשיו בלי קשר,טיפה על משחק/שחקנים: מי השחקן/ית האהוב/ה עליך? אממממ...אין אחד, אדם סנדלר, אדוארט נורטון אורלנדו בלום, וניקול קידמן
מי השחקן/ית השנוא/ה עליך? ג'ק ניקולסון ואלייז'ה ווד...חחח בגלל שיש לי טראומה משני אלה... באיזה סרט שראית האיכות משחק הכי ירודה? ראיתי פעם, כשעשיתי בייביסיטר את הסרט "12 במחיר 1" היה גרוע בטירוף!!!! איזה שחקן/נית היית רוצה להיות? לא יודעת...
יש סצנה בסרט שפשוט היית רוצה להיות נוכח בה{יעני לשחק וזה}? אווו...שאלה טובה....נימ...יש הרבה...חחחחח

ringe lotte

New member
אני...

בכלליות: איך קוראים לך? סוּף חובב סרטים כמוני? ברור!!! מה הסרט האהוב עליך? איך אפשר לבחור? מה הז'אנר סרטים האהוב עליך? אני אוהבת הכל חוץ מאימה. הסרט שהכי הצחיק אותך? שאלה טובה, אין לי מושג. הסרט שהכי העציב אותך? נראה לי שהסמוראי האחרון. הסרט שבחיים לא תרצה לראות שוב? הניצוץ את/ה מעדיף/ה סדרות או סרטים? סרטים! שמעת על הסרט "מופע הקולנוע של רוקי"? כן. ראית אותו? לא. ועל הסרט "שיער" שמעת? ברור! סרט ממש טוב! העדפות: קומדיה/רומן: קומדיה רומנטית... קומדיה/אימה: קומדיה! אימה/רומן: רומן! רומן/פעולה: גם וגם... פעולה/קומדיה: גם וגם... אימה/פעולה: פעולה סרטים מצויירים/סרטים לא מצויירים: לא משנה, שני הסוגים מדהימים! וולט דיסני/וורנר בראדרס: לא משנה. באגס באני/טאז: טאז מיקי מאוס/גופי: מיקי אבל בכלל פו הדוב! מה אתה חושב על הסרט: אישה יפה: יפה!!! מלך האריות1: מדהים! אני עדיין בוכה כשאני רואה אותו. הארי פוטר1: נחמד. הארי פוטר2: הרבה יותר טוב. הארי פוטר3: ממש יפה! שר הטבעות1: מדהים! מעולה! שר הטבעות2: כנ"ל שר הטבעות3: כנ"ל הכי טוב מהטרילוגיה. רקוויאם לחלום: מוזר, הזוי (למרות שלא ראיתי את הסוף, אחותי לא הקליטה לי את סוף הסרט) נוסחה לרצח: חזק! אהבה זה כל הסיפור: חמודי! ועכשיו בלי קשר,טיפה על משחק/שחקנים: מי השחקן/ית האהוב/ה עליך? קשה, טום קרוז, אורלנדו בלום, ג'וני דפ ובראד פיט. מי השחקן/ית השנוא/ה עליך? אין מישהו כזה. באיזה סרט שראית האיכות משחק הכי ירודה? לא זוכרת. איזה שחקן/נית היית רוצה להיות? אף אחד! טוב לי עם מי שאני. יש סצנה בסרט שפשוט היית רוצה להיות נוכח בה{יעני לשחק וזה}? אני לא כ"כ אוהבת לשחק אבל סצינת הנשיקה בסוף שודדי הקאריביים.

עונה..../images/Emo13.gif

בכלליות: איך קוראים לך? ענת חובב סרטים כמוני? מאוד מה הסרט האהוב עליך? שרה"ט ושודדי האריביים מה הז'אנר סרטים האהוב עליך? מתח הסרט שהכי הצחיק אותך? לא זוכרת עכישו הסרט שהכי העציב אותך? פרל הרבור הסרט שבחיים לא תרצה לראות שוב? הקרוקדיל את/ה מעדיף/ה סדרות או סרטים? לא משנה לי.. ועל הסרט "שיער" שמעת? איך לא.. ראיתי את זה בערך מיליון אלף פעם העדפות: קומדיה/רומן: קומדיה קומדיה/אימה: קומדיה אימה/רומן: אימה רומן/פעולה: פעולה פעולה/קומדיה: קומדיה אימה/פעולה: פעולה סרטים מצויירים/סרטים לא מצויירים: לא מצויירים! וולט דיסני/וורנר בראדרס: שניהם טובים.. באגס באני/טאז: טאז מיקי מאוס/גופי: מיקי מה אתה חושב על הסרט: אישה יפה: ראיתי את זה כמה מאות פעמים סרט נחמד..לא יותר מלך האריות1: מדהים אותי כל פעם מחדש..
הארי פוטר1: שלושת הסרטים לא משהו אבל הספרים פגז.. במיוחד השלישי
הארי פוטר2: הארי פוטר3: שר הטבעות1:סרט אדיר.. הכי יפה.. שר הטבעות2: התחרות בין לגולאס וגימילי, דבר מעולה! שר הטבעות3:
הסוף שכולם משתחוים בפני ההוביטים...אי זה יופי.. רקוויאם לחלום: נוסחה לרצח: ראין כזה כוסון.. אהבה זה כל הסיפור: סרט מדהים! ועכשיו בלי קשר,טיפה על משחק/שחקנים: מי השחקן/ית האהוב/ה עליך? אורלנדו בלום ואלייזיה ווד.. (יש עוד הרבה!!) מי השחקן/ית השנוא/ה עליך? באיזה סרט שראית האיכות משחק הכי ירודה? איזה שחקן/נית היית רוצה להיות? יש סצנה בסרט שפשוט היית רוצה להיות נוכח בה{יעני לשחק וזה}? בשודדי הקאריביים כשג'ק ואליזבת על אי בודד... (אני רוצה להיות במקום אליזבת.!

אנייי../images/Emo42.gif

גנוב מפורום סקרים ושאלונים: בכלליות: איך קוראים לך?רותם
חובב סרטים כמוני?בטח
מה הסרט האהוב עליך?היצ'
מה הז'אנר סרטים האהוב עליך?קומדיה רומנטי
הסרט שהכי הצחיק אותך?מדגסקר
הבת של הבוס שלי
ואי הורג כל פעם מחדש..ועוד המון! הסרט שהכי העציב אותך?מלך האריות
הסרט שבחיים לא תרצה לראות שוב?יפה במנהטן סרט פשוט-זוועה אולי זאת גניפר
אבל הסרט מזוויע כלכךך משעמםםםםםםםםםם די את/ה מעדיף/ה סדרות או סרטים?תלוי .. לאדעת שמעת על הסרט "מופע הקולנוע של רוקי"?לא
ראית אותו? ועל הסרט "שיער" שמעת?זה מחזמר לא(?) העדפות: קומדיה/רומן:קומדיה
קומדיה/אימה:קומדיה
שונאת אימה
אימה/רומן:רומן
רומן/פעולה:רומן
פעולה/קומדיה:קומדיה
אימה/פעולה:פעולה סרטים מצויירים/סרטים לא מצויירים:שניהם
וולט דיסני/וורנר בראדרס:שניהם
הסרטים של וולט דיסני שולטים תמיד אבל אני אוהבת גם את וורנר
באגס באני/טאז:באגס באני,שאלה רטורית! מיקי מאוס/גופי:מיקי,שאלה רטורית
מה אתה חושב על הסרט: אישה יפה:נחמד ^_^ מלך האריות1:אאאא
עצוב.ואני אוהבת בטירוף הארי פוטר1:לא ראיתי
הארי פוטר2:הספר יותר טוב אבל סרט יפה הארי פוטר3:הסרט הכי יפה מבין השלושה
אהבתי ^^ שר הטבעות1:וואו.
שר הטבעות2:וואו*2.
שר הטבעות3:אחד המדהימים
רקוויאם לחלום:לא ראיתי נוסחה לרצח:כנל ^ אהבה זה כל הסיפור:אוי סרט שולט..חח ראיתי אותו די מזמן וזה היה ל14+ אני הייתי 12 וחצי ועדיין נתנו לי להכנס ותאמינו לי אני לא נראת 14 כל האולם היה מבוגרים שהתנשקו כל שנייה וחצי וכולם הסתכלו עלינו כאילו לא יודעת מאיפה נפלנו
ועכשיו בלי קשר,טיפה על משחק/שחקנים: מי השחקן/ית האהוב/ה עליך?אורלנדו בלום
.לינדזי לוהאן,אנגלינה גולי ועוד
מי השחקן/ית השנוא/ה עליך?- באיזה סרט שראית האיכות משחק הכי ירודה?ממ לאדעת איזה שחקן/נית היית רוצה להיות?לינדזי לוהאן
מדהימה! יש סצנה בסרט שפשוט היית רוצה להיות נוכח בה{יעני לשחק וזה}? אין לי מושג

למעלה