שאלון בראשון

שאלון בראשון../images/Emo132.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

זה או זה?
אבטיח או מלון? מגרש ביתי או האו סי? חברים או ריימונד? קולדפליי או U2? ביטלס או קווין? פינק פלויד או לד זפלין? אורז או תפוחי אדמה? שאלונים או סקרים? חבר או הרבה ידידים? קולה או בפרייט? מים או מיץ לימונדה? מפונק או לא? מוזיקה לועזית או ישראלית? אנגלית או מתמטיקה? מתמטיקה או לשון? לשון או ספרות? טלוויזיה או מחשב?
דברים אהובים
צבע- תחביב- להקה- זמר- זמרת- תוכנית טלוויזיה- אתר באינטרנט- תכונות אהובות בבנאדם- שחקן- דמות- דמות מצויירת- שתיה- משחק מחשב-
וסתם לכיף
היום הכי טוב בחיים שלך: יום שאתה מצפה אליו בכיליון עיניים: כלי נגינה שאתה רוצה ללמוד: כלי נגינה שאתה מנגן: האהבה הכי גדולה שלך היא ל: אם היית לך אפשרות להיפגש עם להקה מסוימת מי זאת הייתה? ועם זמר? עם זמרת? עם שחקן?

../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

זה או זה? אבטיח או מלון? אבטיח מגרש ביתי או האו סי? אין לי YES חברים או ריימונד? חברים
קולדפליי או U2? קולדפליי ביטלס או קווין? קשה.. נראה לי קווין. בקצת פינק פלויד או לד זפלין? קשה, אבל פינק פלויד אורז או תפוחי אדמה? אורז שאלונים או סקרים? שאלונים חבר או הרבה ידידים? |: קולה או בפרייט? קולה מים או מיץ לימונדה? מיץ מפונק או לא? אני כן מוזיקה לועזית או ישראלית? בכל דבר יש משו.. בעיקרון, מוזיקה לועזית היא הרבה יותר איכותית והכל, אבל אנחנו ישראלים ואני מתה על מוזיקה ישראלית, לשמוע ברדיו בכיף וללכת להופעות.. אנגלית או מתמטיקה? אנגלית, נגיד מתמטיקה או לשון? איכס לשון או ספרות? איכס טלוויזיה או מחשב? קשה. נראה לי מחשב, כי יש בו גם טלויזיה באיזה אופן דברים אהובים צבע- שחור תחביב-לנגן להקה- גאנז זמר- אקסל זמרת-אפרת גוש תוכנית טלוויזיה- טלנובלה בעמ אתר באינטרנט- תפוז תכונות אהובות בבנאדם- כנות, צניעות, טוב לב שחקן-ג'וני, אורלנדו דמות-רננה לוסטיג
|סגידה| דמות מצויירת-סימבה
שתיה-קולה משחק מחשב-לא משחקת וסתם לכיף היום הכי טוב בחיים שלך: עוד לא הגיע יום שאתה מצפה אליו בכיליון עיניים: היום הכי טוב בחיים שלי כלי נגינה שאתה רוצה ללמוד: תופיםםםםםםם!!!1 תקנו לי כבר
כלי נגינה שאתה מנגן:גיטרה, פסנתר האהבה הכי גדולה שלך היא ל: מוזיקה אם היית לך אפשרות להיפגש עם להקה מסוימת מי זאת הייתה? גאנז- אבל בתקופת הזוהר! כשכולם היו עוד ביחד ואקסל לא היה תפלץ ועם זמר? אקסל. לפני הגועל.. ועם קורט קוביין, לפני המוות
ואם הולכים על מציאות, אז אולי כריס מרטין, ויותר מציאות- עברי לידר, מוקי עם זמרת? אפרת גוש [פה הלכתי רק על מציאות
] עם שחקן? הפחות מציאותי- ג'וני, אורלנדו.. היותר מציאותיים- עפר שכטררררר
כזה גרר. והוא גר בישראל אז.. יו נואו

בלה

זה או זה? אבטיח או מלון?- אבטיח מגרש ביתי או האו סי? - מגרש ביתי דפנטלי!!!
חברים או ריימונד?- חברים קולדפליי או U2?- קולדפליי
ביטלס או קווין?- ביטלס פינק פלויד או לד זפלין?- מממ לד זפלין אורז או תפוחי אדמה?- אורז שאלונים או סקרים?- שאלונים חבר או הרבה ידידים? - חבר [?] קולה או בפרייט?- קולה מים או מיץ לימונדה?- מים מפונק או לא?- באמצע
מוזיקה לועזית או ישראלית?- לועזית אנגלית או מתמטיקה?- אנגלית מתמטיקה או לשון?- בעע על שניהם אבל כבר עדף מתמטיקה לשון או ספרות? - אוי אלוהים אנלא יודעת מה יותר גרוע
טלוויזיה או מחשב?- מחשב דברים אהובים צבע- כחול תחביב- גרפיקה\לנגן להקה- קולדפליי זמר- אנערף זמרת- ^^^ תוכנית טלוויזיה- מגרש ביתי והישרדות אתר באינטרנט- www.google.com? תכונות אהובות בבנאדם- כנות, חוש הומור שחקן- אורלנדו
דמות- ... דמות מצויירת- מיקי מאוס שתיה- קולה משחק מחשב- סימס? חח כבר שנים לא נגעתי במחשב הזה וסתם לכיף היום הכי טוב בחיים שלך: ממ היו הרבה ימים טובים.. יום שאתה מצפה אליו בכיליון עיניים: 20 ליוני 2006
כלי נגינה שאתה רוצה ללמוד: פסנתר כלי נגינה שאתה מנגן: גיטרה האהבה הכי גדולה שלך היא ל: המשפחה שלי אני מניחה.. אם היית לך אפשרות להיפגש עם להקה מסוימת מי זאת הייתה?- קולדפליי כמובן
ועם זמר?- לללללא יודעת עם זמרת?- רררר עם שחקן?- אורלנדו. אורלנדו. אורלנדו.

liron430

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo55.gif

אבטיח או מלון? אבטיח מגרש ביתי או האו סי? מה זה? חברים או ריימונד?חברים
קולדפליי או U2?U2 ביטלס או קווין?ביטלס פינק פלויד או לד זפלין?- אורז או תפוחי אדמה? אורז שאלונים או סקרים?סקרים חבר או הרבה ידידים? חבר קולה או בפרייט?קולה מים או מיץ לימונדה?מים מפונק או לא?באמצע מוזיקה לועזית או ישראלית?לועזית אנגלית או מתמטיקה?מתמטיקה מתמטיקה או לשון?מתמטיקה לשון או ספרות?לשון טלוויזיה או מחשב?טלויזיה דברים אהובים צבע-ירוק זית תחביב- להקה- זמר- זמרת- תוכנית טלוויזיה-אבודים
אתר באינטרנט- תכונות אהובות בבנאדם-חוכמה, צניעות שחקן-אורלנדו? דמות-בליאן דמות מצויירת-ספונג'בוב שתיה-מיץ תפוזים (סחוט!) משחק מחשב-סימס וסתם לכיף היום הכי טוב בחיים שלך:לא הגיע יום שאתה מצפה אליו בכיליון עיניים:חתונה? כלי נגינה שאתה רוצה ללמוד:אין כלי נגינה שאתה מנגן:אין האהבה הכי גדולה שלך היא ל:החתול שלי
אם היית לך אפשרות להיפגש עם להקה מסוימת מי זאת הייתה?- ועם זמר?- עם זמרת?- עם שחקן?אורלנדו

אני עונה../images/Emo9.gif

זה או זה? אבטיח או מלון?אבטיח!
מגרש ביתי או האו סי? לא זה ולא זה..
חברים או ריימונד?כנ"ל.. קולדפליי או U2?קולדפליי ביטלס או קווין?קווין... פינק פלויד או לד זפלין?מממ פינק פלויד?חחח אנערףף אורז או תפוחי אדמה?תפוחי אדמה שליטעעע
שאלונים או סקרים?שאלונים ברור! חבר או הרבה ידידים?ממ חבר..
קולה או בפרייט?קולהלההלהלהלהלה!אהבת חיי!
מים או מיץ לימונדה?מיץ לימונדה... מפונק או לא?באמצע... מוזיקה לועזית או ישראלית?לועזית..איכסה ישראליתתתת אנגלית או מתמטיקה?אנגלית רולז!! מתמטיקה או לשון?לשון..הכל עדיף ממתמטיבעעעע
לשון או ספרות?ספרותתת
טלוויזיה או מחשב?שניהםם דברים אהובים צבע-כחול,שחור תחביב-לקרוא להקה-ווסטלייף
..(מארקי
) זמר-בריאן מקפאדן
זמרת-דלתה גודרם
תוכנית טלוויזיה-אין..
אתר באינטרנט-אלא 'דעת..
תכונות אהובות בבנאדם-כנות,רגישות,נאמנות,הזדהות שחקן-אורלנדו בלוםם
דמות-ממ דמות??וואי לא 'דעת..אממ הקטור..מטרויה.. דמות מצויירת-יש הרבה..
..לא 'דעת.. שתיה-קולההה
משחק מחשב-יש לי אותו כבר 5 שנים ואני עדיין לא יודעת איך קוראים לו
..אנחנו קוראים לו "האמפריות"..חחח
וסתם לכיף היום הכי טוב בחיים שלך:היו הרבה... יום שאתה מצפה אליו בכיליון עיניים:היום בו א**** עם אורלנדו
..חעחעח שתקו זה עד יקרה! כלי נגינה שאתה רוצה ללמוד:תופים..גיטרה חשמלית.. כלי נגינה שאתה מנגן:שומדבר..אבל פעם ניגנתי בחלילית..(היי זה לא היה מתוך בחירה!
) האהבה הכי גדולה שלך היא ל:סוסים,פנטזיה ודברים מוזרים שלא מובנים לאחרים בעיקר.. אם היית לך אפשרות להיפגש עם להקה מסוימת מי זאת הייתה?ווסטלייףףףף..אהוביי
.(מארקי
..אני אאנוס אותך ואז תהיה סטרייט שוב..או לפחות דו..חחח
) ועם זמר?בריאןןןןן
עם זמרת?דלתהההה
עם שחקן?אורלנדוווו

אני אוהבת את בריאן!

מקפאדן! יש לו כמה שירים שאני אוהבת
והשיר שלו עם דלתה [מה זה השם הזה?!
] או אנערף גם יפה :)

כפרות על בריי בריי..

שני השירים שלו עם דלתה יפים..
ודלתה..אממ לא 'דעת מה ההורים שלה חשבו כשקראו לה ככה אבל אין עליה..היא מדהימה!!! ובריי בכלל יש לו שירים יפים בדיסק..

אוי שמעתי על זה!../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

שמארק יצא מהארון. קראתי את זה היום- ות'אמת? תמיד חשבתי שיש בו משהו קצת גיי
[לא שזה רע!!1]

ממ זה בהחלט לא רע...

ודווקא אני הייתי הייתי ועדיין בהלם..מכל האנשים בעולם הואהאחרון שהייתי חושבת שהוא הומו...

אווו יהייי../images/Emo9.gif

זה או זה? אבטיח או מלון?: אבטיח
מלא זה לא משהו
מגרש ביתי או האו סי?: לא ראיתי בחיים של האו.סי ומגרש ביתי ראיתי ממש מעט
חברים או ריימונד?: חברים
לא שראיתי הכי ריימונד
קולדפליי או U2?:: שו? ביטלס או קווין?: ביטלס
אבל גם קווין טובים
פינק פלויד או לד זפלין?: אין לי מושג מי אלה לד זפלין
אורז או תפוחי אדמה?: שניהם
קשה לבחור
שאלונים או סקרים?: גם וגם
חבר או הרבה ידידים?: לא יודעת
חחח קולה או בפרייט?: בפרייט? וואט?! מים או מיץ לימונדה?: לימודנה
אבל גם מים זה טעים
מפונק או לא?: אין לי מושג נו
משתדלת שלא מוזיקה לועזית או ישראלית?: לועזית
אנגלית או מתמטיקה?: אנגלית מתמטיקה או לשון?: לשון לשון או ספרות?: ספרות
טלוויזיה או מחשב?: אמממ שניהם
דברים אהובים צבע- כחול תחביב- מחשב, טלוויזיה, בילויים עם המשפחה, עם החברים ועם החיות שלי
להקה- ביטלס
זמר- בוב מרלי ואלביס פרסלי זמרת- ג'ולי אנדרוז תוכנית טלוויזיה- מופע שנות ה-70 וחברים אתר באינטרנט- תפוז תכונות אהובות בבנאדם- חוש הומור, חמוד, רומנטי, עצמאי, עומד על שלו ורגיש
(אבל לא יותר מדי כן?
) שחקן- ג'וני דפ
דמות- ג'ק ספארו גאוני
דמות מצויירת- סימבה
אבל יאגו פשוט גאוני!!!!!!!!!!!!! שתיה- סיידר תפוחים ושוקו משחק מחשב- דונאלד דאק שהלך לאיבוד
וסתם לכיף היום הכי טוב בחיים שלך: אמממ... לא יודעת נו היו כמה
יום שאתה מצפה אליו בכיליון עיניים: חחחח מחר לראות טקסס רנג'רס
כלי נגינה שאתה רוצה ללמוד: גיטרה
הכי הכי
כלי נגינה שאתה מנגן: טיפה על אורגן אבל לא משהו רציני האהבה הכי גדולה שלך היא ל: משפחה אם היית לך אפשרות להיפגש עם להקה מסוימת מי זאת הייתה?: ביטלס
ועם זמר?: בוב מרלי כי הוא פשוט מגניב עם זמרת?: ג'ולי אנדרוז?
עם שחקן?: או אורלנדו
או אשטון
או ג'וני
או רופרט
אם אני חייבת לבחור אז נראה לי שג'וני
לא בגלל שהוא הכי מוערץ מבחינתי... בגלל שהוא השחקן הכי גדול בעולם ושהוא מיוחד במינו

עונהה

זה או זה? אבטיח או מלון?אבטיח מגרש ביתי או האו סי? ביתי חברים או ריימונד?חברים קולדפליי או U2?יו טו ביטלס או קווין?ביטלס פינק פלויד או לד זפלין?פינק פלויד אורז או תפוחי אדמה?אורז שאלונים או סקרים?שאלונים חבר או הרבה ידידים? הרבה ידידים קולה או בפרייט?ספריט מים או מיץ לימונדה?מים מפונק או לא?לא מוזיקה לועזית או ישראלית?לועזית אנגלית או מתמטיקה?מתמטיקה מתמטיקה או לשון?מתמטיקה לשון או ספרות?ספרות טלוויזיה או מחשב?טלויזיה דברים אהובים צבע-סגול תחביב-לשמוע מוזיקה, ולצחוק הרבה להקה-לינקין פארק זמר-הסולן של לינקין זמרת-בריטני, ויש עוד מלאא תוכנית טלוויזיה-ארצ נהדרת אתר באינטרנט-גוגל תכונות אהובות בבנאדם-כנות. הומור שחקן-אורלנדו דאא דמות-אין דמות מצויירת-זורו השווה שתיה-קפוצינו משחק מחשב-טרזן וסתם לכיף היום הכי טוב בחיים שלך:יומולדת 16 יום שאתה מצפה אליו בכיליון עיניים:חתונה כלי נגינה שאתה רוצה ללמוד:גיטרה כלי נגינה שאתה מנגן:כלום האהבה הכי גדולה שלך היא ל:סיפורים שלי אם היית לך אפשרות להיפגש עם להקה מסוימת מי זאת הייתה?לינקין פארק ועם זמר?הסולן... עם זמרת?ניראה לי שרית חדד .. עם שחקן?אורלנדו בלום

להלה...

לא הייתי פה שנים...
זה או זה? אבטיח או מלון? אבטיח מגרש ביתי או האו סי? שניהם
חברים או ריימונד? גם שניהם:] קולדפליי או U2? קולדפליי ביטלס או קווין? קשההההה
, אני אוהבת אותם, אבל הביטלס לוקחים כל אחד... פינק פלויד או לד זפלין? פינק פלויד אורז או תפוחי אדמה? תפו"א שאלונים או סקרים? לוידעת חבר או הרבה ידידים? לאדעת קולה או בפרייט? קולה מים או מיץ לימונדה? מים מפונק או לא? הא? מוזיקה לועזית או ישראלית? רק לועזית אנגלית או מתמטיקה? אנגלית
שיעור איכותי :D מתמטיקה או לשון? לשון לשון או ספרות? ספרות טלוויזיה או מחשב? מחשב דברים אהובים צבע- כתום, שחור תחביב- סוסים
להקה- הביטלס, קווין, גרין דיי, קולדפליי, REM, טראוויס, לייפהאוס, אה-הא, בון ג'ובי, קין.... זמר- רובי וויליאמס וג'ון לנון זמרת- איימי לי? תוכנית טלוויזיה- או.סי, מגרש ביתי, המירוץ למיליון
, אלי מקביל, בנות מקלאוד, בנות גילמור... אתר באינטרנט- תפוז תכונות אהובות בבנאדם- לא יודעת שחקן- אליהו כמובן, ג'וני, ויגו.... דמות- ? דמות מצויירת- אממ... יש הרבה שתיה- קולה משחק מחשב- סימס2 וסתם לכיף היום הכי טוב בחיים שלך: 9 לאפריל 2005 יום שאתה מצפה אליו בכיליון עיניים: היום שאני יעזוב פה... כלי נגינה שאתה רוצה ללמוד: גיטרה כלי נגינה שאתה מנגן: אין האהבה הכי גדולה שלך היא ל: סוסים אם היית לך אפשרות להיפגש עם להקה מסוימת מי זאת הייתה? ביטלס, אבל באמת שאין לי אפשרות כזאת
ועם זמר? ג'ון עם זמרת? -- עם שחקן? אליהו! וזה עוד יקרה אני מקווה

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo47.gif

זה או זה? אבטיח או מלון?אבטיח מגרש ביתי או האו סי?האוסי
חברים או ריימונד?חברים
קולדפליי או U2?קולדפליי
ביטלס או קווין?ביטלס
פינק פלויד או לד זפלין?פינק פלויד אורז או תפוחי אדמה?תפוחי אדמה שאלונים או סקרים?שאלונים
חבר או הרבה ידידים? חבר
קולה או בפרייט?קולה מים או מיץ לימונדה?לימונדה
מפונק או לא?קצת:$ מוזיקה לועזית או ישראלית?שניהם]: אנגלית או מתמטיקה?אנגלית מתמטיקה או לשון?מתמטיקה:$ לשון או ספרות?ספרות טלוויזיה או מחשב?מחשב
דברים אהובים צבע-תכלת תחביב-אין משהו מוגדר
להקה-מארון 5 זמר-עברי לידר זמרת-קלי קלארקסון תוכנית טלוויזיה-טלנובלה בע"מ
אתר באינטרנט-http://179.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=849 תכונות אהובות בבנאדם-נאמן,מצחיק,שיודע להקשיב ועוד הרבה נו;[ שחקן-ג'וני דפ/אורלנדו בלום דמות-ווילי וונקה/לגולס
דמות מצויירת-ספונג'בוב שתיה-מיץ תפוחים משחק מחשב-סימס? וסתם לכיף היום הכי טוב בחיים שלך:נמ..לא יודעת
יום שאתה מצפה אליו בכיליון עיניים:ה20 בספטמבר,וה7 לספטמבר..באחד אני מקבלת משכורת כלי נגינה שאתה רוצה ללמוד:גיטרה או פסנתר כלי נגינה שאתה מנגן:ידעתי פעם לנגן על מנדולינ האהבה הכי גדולה שלך היא ל:מוזיקה אם היית לך אפשרות להיפגש עם להקה מסוימת מי זאת הייתה?מארון
ועם זמר?עברי עם זמרת?קלי עם שחקן?ג'וני ואורלנדו

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifאני רוצה../images/Emo7.gif

אבל אין לי עם מי ללכת..החברה היחידה שראתה את זה התגייסה אתמול
. אני בתהליכי שכנוע עם חברה אחרת

נו אז תבואי!!!../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

את חייבת
אני לא מאמינה שאני הולכת לאירוע פקצות הזה, אבל קקה. הכל בשביל טלי

למעלה