שאלון בראשון

A Radcliffe

New member
..ממ..

זה או זה? אבטיח או מלון? גםו.. גםו.. מגרש ביתי או האו סי? ..ממ.. חברים או ריימונד? חברים.. לא שראיתי ריימונד.. קולדפליי או U2? כלום..
ביטלס או קווין? ביטלס פינק פלויד או לד זפלין? ..ממ.. אורז או תפוחי אדמה? תפוחי אדמה.. שאלונים או סקרים? שאלונים..
חבר או הרבה ידידים? ..ממ.. קולה או בפרייט? קולה מים או מיץ לימונדה? גםו.. גםו.. מפונק או לא? מאוד.. מוזיקה לועזית או ישראלית? לועזית.. אנגלית או מתמטיקה? אנגלית.. מתמטיקה או לשון? לשון.. לשון או ספרות? ..ממ.. טלוויזיה או מחשב? מחשב.. דברים אהובים צבע-ההההההההכל... תחביב- ..כל מיני.. להקה- ..ממ.. Busted,דסטניז,גרין דיי... זמר- ..ממ.. זמרת- הילארי דאף, מיסי אליוט, סיארה, ועוד כל מיני... תוכנית טלוויזיה- ..ממ.. אתר באינטרנט- ..ממ.. תכונות אהובות בבנאדם- מצחיק.............. שחקן- הרשימה בחתימה...
דמות- ..ממ.. דמות מצויירת- פוקה(?) שתיה- ..ממ.. אייס קפה.. משחק מחשב- אין... וסתם לכיף היום הכי טוב בחיים שלך: היום שגיליתי לגיא את סוף של ספר והוא התעצבן נורא, ואולי יש עוד ואני לא זוכרת... יום שאתה מצפה אליו בכיליון עיניים: היום שהארי פוטר ה-6 יצא בעברית (?) כלי נגינה שאתה רוצה ללמוד: תופים/סקסופון.... כלי נגינה שאתה מנגן: אין... האהבה הכי גדולה שלך היא ל: ..ממ.. אם היית לך אפשרות להיפגש עם להקה מסוימת מי זאת הייתה? דסטניז נראה לי... ועם זמר? ..ממ.. אמינם.. הייתי שואלת אותו איך אפשרי להתמכר לכדורי שינה?!?!?!?!?!?!? עם זמרת? הילארי דאף.... עם שחקן? ..ממ.. החלטה קשה... יש יותר מדי!

kittycatbone

New member
שוב עונה../images/Emo98.gif

זה כבר שיא אני חושבת!
זה או זה?
אבטיח או מלון?
אבטיח. ואם כבר מלון, אז מלון צרפתי..
מגרש ביתי או האו סי?
none
חברים או ריימונד?
חברים כמובן
קולדפליי או U2?
קולדפליי
ביטלס או קווין?
הממ... קשה קשה... פינק פלויד או לד זפלין?
פינק פלויד
אורז או תפוחי אדמה?
תפוח אדמה^^ שאלונים או סקרים?
שאלונים
אפילו שרק כשאני משועממת טוטאלית אני עונה להם.. |רמז לעכשיו| חבר או הרבה ידידים?
שתיהם? ;;^^ קולה או ספרייט?
קולה כאילו דה
מים או מיץ לימונדה?
מיץ לימונדה.. מפונק או לא?
חחח
מוזיקה לועזית או ישראלית?
לועזית
אנגלית או מתמטיקה?
אנגלית
מתמטיקה או לשון?
לשון
לשון או ספרות?
ספרות..
טלוויזיה או מחשב?
מחשב
דברים אהובים
צבע-
כחול. תחביב-
מחשב. ציור. מוזיקה (כינור). להקה-
המ.. muse, system of a down, radiohead זמר-
אין ממש.. זמרת-
Aimee Mann, Tori Amos תוכנית טלוויזיה-
באפי ואנג'ל כמובן
אתר באינטרנט-
האתר שלי?
חח סתםסתם... תפוז?
תכונות אהובות בבנאדם-
סובלנות, כנות, מצחיקות, מוזרות. שחקן-
אורלנדו בלום כאילו!
דמות-
דמות?
הממ נגיד שאנג'ל מאנג'ל/באפי
דמות מצויירת-
בובספוג כאילו
|שליטה| שתיה-
מיץ תפוזים/קולה משחק מחשב-
מג'סטי..
לא ששיחקתי בזה בזמן האחרון..
וסתם לכיף
היום הכי טוב בחיים שלך:
לא יודעת...
יום שאתה מצפה אליו בכיליון עיניים:
יומולדת?
או יותר נכון היום שאני אחגוג, בתקווה שמישו מהחברים שלי יבוא..
כלי נגינה שאתה רוצה ללמוד:
גיטרה
ואני עדיין לא בטוחה אם אני אעשה אתזה השנה..
כלי נגינה שאתה מנגן:
כינור
האהבה הכי גדולה שלך היא ל:
מחשבים/מוזיקה.. אם היית לך אפשרות להיפגש עם להקה מסוימת מי זאת הייתה?
רדיוהד
סיסטם
קייז צ'ויס
ועם זמר?
לאדעת.. עם זמרת?
לא דעת.. עם שחקן?
אורלנדו בלום כאילו
או שחקן כלשהו מבאפי^^

מיטל101

New member
עונה...

זה או זה?
אבטיח או מלון?מלון
מגרש ביתי או האו סי?אני חולה על שניהם
חברים או ריימונד?חברים
קולדפליי או U2?קולדפליי
ביטלס או קווין?ביטלס
פינק פלויד או לד זפלין?אפחד
אורז או תפוחי אדמה?אורזז....יאמי
שאלונים או סקרים?שאלונים
חבר או הרבה ידידים?חבר
קולה או בפרייט?ספרייט
מים או מיץ לימונדה?מיץ לימונדה
מפונק או לא?לא
מוזיקה לועזית או ישראלית?שניהם
אנגלית או מתמטיקה?אנגלית
מתמטיקה או לשון?לשון
לשון או ספרות?לשון
טלוויזיה או מחשב?שניהם
דברים אהובים
צבע-כמעט כל הצבעים..
תחביב-לישון ולרקוד בעיקר
להקה-backstreet boys
זמר-איל גולן..חחח
זמרת-לא עולה לי לראש עכשיו
תוכנית טלוויזיה-יש מלא
אתר באינטרנט-אתר הספורט
תכונות אהובות בבנאדם-מצחיק,רגיש,אוהב,נחמד,מתחשב...
שחקן-אורלנדו בלום
דמות-בייליאן
דמות מצויירת-בוב ספוג
שתיה-פאנטה או דיאט ספרייט ומיץ ענבים
משחק מחשב-סימס2
וסתם לכיף
היום הכי טוב בחיים שלך:היום בו הכרתי את מישל
יום שאתה מצפה אליו בכיליון עיניים:היום שאני אפגוש אותו שוב
כלי נגינה שאתה רוצה ללמוד:גיטרה
כלי נגינה שאתה מנגן:אין...מפוחית נחשב?
האהבה הכי גדולה שלך היא ל:לא משנה
אם היית לך אפשרות להיפגש עם להקה מסוימת מי זאת הייתה?backstreet boys
ועם זמר?מאיפה לי?
עם זמרת?מאיפה לי?
עם שחקן?אורלנדו בלום

Galadriel 3000

New member
וואו. יש לי מבחן בפיזיקה היום

ואני ככה קמה. זה או זה? זה :p אבטיח או מלון? אבטיח מגרש ביתי או האו סי? לא מכירה. חברים או ריימונד? חברים קולדפליי או U2? קולדפליי ביטלס או קווין? ביטלס פינק פלויד או לד זפלין? לד זפלין אורז או תפוחי אדמה? תפו"א שאלונים או סקרים? שאלונים חבר או הרבה ידידים? שאלה טובה. גם וגם. קולה או בפרייט? קולה מים או מיץ לימונדה? לימונדה מפונק או לא? אה? מוזיקה לועזית או ישראלית? לועזית אנגלית או מתמטיקה?אנגלית מתמטיקה או לשון? לשון (נגמר! יאי!) לשון או ספרות? יאכסה. אממ... לשון, כי נגמר :p טלוויזיה או מחשב? מחשב דברים אהובים צבע- סגול תחביב- אממ לראות סרטימים להקה- הגארד זמר- איידונו זמרת-איידונו תוכנית טלוויזיה- האוס אתר באינטרנט- תפוזיק! תכונות אהובות בבנאדם- אינטלגנציה וכנות. שחקן-לאדת :X דמות- אה? דמות מצויירת- אממ סימבה :p (נגיד) שתיה- סיידר תפוחים משחק מחשב- הירוז. וסתם לכיף היום הכי טוב בחיים שלך: היום שהלכתי לצב"ח לקחת את טריקסי (הלכתי ברגל כמעט כל הדרך וכמעט מתתי) יום שאתה מצפה אליו בכיליון עיניים: אחרי אנגליה, כבר אין כזה :( כלי נגינה שאתה רוצה ללמוד: אין :) כלי נגינה שאתה מנגן:פסנתר האהבה הכי גדולה שלך היא ל: כלמיני אם היית לך אפשרות להיפגש עם להקה מסוימת מי זאת הייתה? אין כל כך. ועם זמר?גם עם זמרת?גם עם שחקן? אנשים מאוד מאוד מאוד מפורסמים, שאני אוכל להשוויץ.

../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

אגב, רציתי לשאול- מה מקור השם?
לא נתקלתי באחד כזה אף פעם.

קמימונת

New member
את באמת רוצה לדעת? ../images/Emo12.gif../images/Emo4.gif

טוב, נו.... נכון בשבועות החיטה כזאת זהובה בשלה ומוכנה לקציר? אז קוראים לזה שדה קמה (
) קראי לי סנובית, קראי לי בעלת שם של סנובית, רק אל תקראי לי חיטה.

../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

דווקא אהבתי.. שם מגניב. ומקורי
כשהצטרפת לפורום חשבתי שהכינוי שלך בא מקמילה מהמורדים

קמימונת

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

קמימונת

New member
באיחור ../images/Emo3.gif

זה או זה?
אבטיח או מלון?
מגרש ביתי או האו סי? האו.סי
חברים או ריימונד? חברים
קולדפליי או U2? קולדפליי
ביטלס או קווין? ביטלס
פינק פלויד או לד זפלין? פינק פלויד
אורז או תפוחי אדמה? תפו"א
שאלונים או סקרים? שאלונים
חבר או הרבה ידידים? בלתי ניתן להחלטה
קולה או בפרייט? בפרייט?
מים או מיץ לימונדה? מים
מפונק או לא? לפעמים
מוזיקה לועזית או ישראלית? לועזית
אנגלית או מתמטיקה? אנגלית
מתמטיקה או לשון? מתמטיקה
לשון או ספרות? לשון
טלוויזיה או מחשב?
דברים אהובים
צבע- סגול
תחביב- להסתכל על אורלנדו
להקה- המון אין אחת מסוימת
זמר- אממ
זמרת- כנ"ל
תוכנית טלוויזיה- האו.סי
אתר באינטרנט- תפוז
תכונות אהובות בבנאדם- יופי, אופטימיות, טוב לב
שחקן- יו! זה על קצה הלשון שלי.. נוו החמוד ההוא.. איך קוראים לו!? זה..נו... אהה כן! אורלנדו בלום
דמות- יותר מדי..
דמות מצויירת- דידי
שתיה- מיץ ענבים
משחק מחשב- SIMS
וסתם לכיף
היום הכי טוב בחיים שלך: חיח אני עוד מצפה שהוא יגיע
יום שאתה מצפה אליו בכיליון עיניים: יום החתונה
כלי נגינה שאתה רוצה ללמוד: לאאא
כלי נגינה שאתה מנגן: כבר לאאא
האהבה הכי גדולה שלך היא ל:עולם
אם היית לך אפשרות להיפגש עם להקה מסוימת מי זאת הייתה? הביטלס
ועם זמר? אמממ
עם זמרת? כנ"ל
עם שחקן? אורלנדו
אלא מה? זהו.

משעמם לא חובה לקרוא ואני אעלב אם-

לא תקראו...חחח... פהפיצול היום חוגג זה או זה? אבטיח או מלון? אבטיחה..(<=במבטא רוןסי כבד..!) מגרש ביתי או האו סי?וואי חברים?... חברים או ריימונד?וואי הנה חברים דה... חברים שליטה קולדפליי או U2? קולדפלי... ביטלס או קווין? אמ... רדיוהאד פינק פלויד או לד זפלין?וואי לא יודעת... אורז או תפוחי אדמה? תפוחי אדמה...!ימאי שאלונים או סקרים?שאלונים חבר או הרבה ידידים? אמ....הרבה ידידים בשלב זה ...אני כולה בת 13 קולה או בפרייט?לא זה ולא זה זונות עושים ניסויים בבעלי חיים מים או מיץ לימונדה?לימונדה מפונק או לא?כן... לצערי מאוד.. מוזיקה לועזית או ישראלית? לועזית...דה... אנגלית או מתמטיקה?אנגלית....-תפסתן אותי על שני המקצועות האהובים עללי מתמטיקה או לשון? אתן כבר יודעות... מתמטיקה..! לשון או ספרות?ספרות תמיד אי מקבלת 100 אז למה לא בעצם....? טלוויזיה או מחשב?מחשב... דברים אהובים צבע-פו הדב?...(בתוספת של...אדום..) תחביב-וואי...כל מה שקשור לבמה...! להקה-רדיוהאד והבקסטריט... זמר-אמ....אורלנדו.. כיא ני אוהבת אותו בכל מצב...!!!חחחחחחחחחח זמרת-כריסטינה....מי עוד... וואי לא זוכרת אבל הקול שלה הוא אחלה.. תוכנית טלוויזיה-חברים... אתר באינטרנט-לא יודעת... תכונות אהובות בבנאדם-חביב.... מתוק... וחברותי...אה...ושיהיה לו שמחת חיים.. שחקן-אמ.....כולן אמרו אורלנדו אז אני אגוון ואגיד גם ג'וני...! דמות-ג'ק ספארו...ווויל טרנר... דמות מצויירת-פו הדב כפרה על החתיך עם =הכרס שתיה-מיץ תפוזים ומנגו... משחק מחשב-אייסי טאוור וסתם לכיף היום הכי טוב בחיים שלך:שראיתי את הגבות של אורלנדו...-חח... כן ככה התאהבתי בו... יום שאתה מצפה אליו בכיליון עיניים:היום שאני אפגוש את אורלנדו בלום וג'וני דפ... כלי נגינה שאתה רוצה ללמוד:תופים וגיטרה...(חשמלית ואכוסטית...) כלי נגינה שאתה מנגן:לא אין לי סורי... האהבה הכי גדולה שלך היא ל: אורלנדו בלום,ג'וני דפ ופו הדב..! אם היית לך אפשרות להיפגש עם להקה מסוימת מי זאת הייתה?רדיוהאד? ועם זמר?או.... וואי לא יודעת.. עם זמרת?כריסטינה... חח... חמודה... עם שחקן?אורלנדו ג'וני ופו הדב (<=הוא משחק מזה מהמם..יותר משנייהם ביחד...) וזהו... ביי אוהבת אתכם ביי

ringe lotte

New member
עונה

זה או זה? אבטיח או מלון? אבטיח מגרש ביתי או האו סי? לא מכירה אף אחד מהם.. חברים או ריימונד? חברים קולדפליי או U2? U2 ביטלס או קווין? ביטלס פינק פלויד או לד זפלין? פינק פלויד אורז או תפוחי אדמה? תפוחי אדמה שאלונים או סקרים? לא משנה, לפי החשק.. חבר או הרבה ידידים? מצד אחד גם וגם אבל ברור שחבר עדיף! (עומר
) קולה או בפרייט? ספרייט מים או מיץ לימונדה? מים מפונק או לא? תלוי מי ומה, אבל באופן עקרוני לא. מוזיקה לועזית או ישראלית? בקסטריט בויז אנגלית או מתמטיקה? מתמטיקה!!! מתמטיקה או לשון? גם וגם
(כן אני חולת נפש) לשון או ספרות? לשון!!! טלוויזיה או מחשב? תלוי מה יש בטלויזיה ואם עומר מחובר לאייסי. דברים אהובים צבע- אדום תחביב- לשחק כדורעף, לקרוא לראות סרטים להקה- בקסטריט!!! זמר- עיברי לידר המלך! זמרת- אין תוכנית טלוויזיה- לא חסרות: זהות בדויה, CSI, LAX, המחוז, חברים, עמוק באדמה... אתר באינטרנט- הפורום של הבויז... תכונות אהובות בבנאדם- עדין, תומך, אוהב, מפנק (שאני אתחיל לפרט את כל התכונות של עומר?) שחקן- אורלנדו בלום, בראד פיט, טום קרוז וג'וני דפ דמות- מתה על מיטש דמפסי! (מספר שאני ממש אוהבת) דמות מצויירת- פו!!! שתיה- בדר"כ מים, לגיוון ספרייט, שוקו ובירה שחורה משחק מחשב- לא אוהבת וסתם לכיף היום הכי טוב בחיים שלך: בנתיים זה יותר נכון הלילה הכי טוב בחיים שלי, בלילה של החתונה ושלי ושל עומר... יום שאתה מצפה אליו בכיליון עיניים: למחר לראות שוב את עומר... כלי נגינה שאתה רוצה ללמוד: אין כזה כלי נגינה שאתה מנגן: קצת על חלילית וקצת על אורגנית.. האהבה הכי גדולה שלך היא ל: עומר! אם היית לך אפשרות להיפגש עם להקה מסוימת מי זאת הייתה? בקסטריט!!! ועם זמר? עיברי! עם זמרת? אין... עם שחקן? אורלנדו בלום, בראד פיט, טום קרוז וג'וני דפ... (אם צריך רק אחד נראה לי שאני אלך על טומי)

למעלה