שאלון ברוח החג

AvtipuS

New member
נראה לי שלא הבנת תשאלה ה-2

מזתומרת נשאר לבד? כל הזמן? אז לא >.<

Labello Girl

New member
ברוח החג זה טוב ../images/Emo9.gif

1. עושה סדר?
בהחלט, כמו גדולה. 2. נשאר לבד בפסח?
האמת שיש לי בית ריק 4 ימים עכשיו. 3. עם ההורים ועם כל המשפוחה?
הא? 4. נוסע לחו"ל בפסח?
הלוואי. 5. מטייל בארץ?
לא. 6. אוכל חמץ?
לא. 7. אוהבים מצות?
כן, עם שוקולד השחר
8. מצה רטובה או יבשה?
יבשה! 9. הולך לבומבמלה?
לא.. 10. מאכל פסח אהוב?
מים מלוחים. 11. מצה עם שוקולד?
מה איתה? 12. אה, אתם טיפוס של ריבה?
לא. 13. קיבלתם שיעורים לפסח?
המון, שש אני מדחיקה. 14. איזה סוג מצות?
אנערף. 15. נכון שאין לכם מושג איזה סוג של מצה אתם אוכלים?
16. מה זה מצה שמורה?
העגולה, של הדוסים. 17. כשאתם אוכלים מצה אתם חולקים אותה לשניים או שמים אחת על אחת?
חוצה לשתיים. 18. גם אתם סופרים את החורים והקווים כדי לחלק שווה בשווה?
לא, אני פשוט כ"כ מוכשרת שזה יוצא שווה לבד. 19. שברת פעם את פסח עם חמץ?
כן. 20. מה אכלת?
שניצל עם פרורי לחם, זה נחשב? 21. לא מצאת משו יותר טוב?
לא
22. גם אצלכם בבית הפסיקו להחביא את האפיקומן?
עוד לא, דווקא השנה מצאתי אותו בטעות מתחת למיקרוגל. 23. כמה כסף מקבל המוצא?
כסף? חח.. 24. ידעתם שעכשיו באוסטרליה כל החנויות מלאות מצות?
לא, עכשיו אני יודעת. 25. אתם קוראים את ההגדה?
כן. את כולה. 26. גם אתם מקצרים חצי ממנה ומסתערים על האוכל?
לא. 27. מתארחים או מארחים?
מתארחים. 28. מי מבשל?
סבתא. 29. עזרת להורים שלך לנקות את הבית?
כן, יותר מדי עזרתי לטעמי. 30. מה עשית?
מטבח, ארונות, מגירות ושטפתי את החדר שלי :) 31. מרוצה מעצמך?
תמיד. 32. ביי
ביי יפה
.

../images/Emo121.gifחי ונושם ואומר תודה יום יום

1. עושה סדר? כעעעעעעעעעעעעעעעע אבל לא בחדר
2. נשאר לבד בפסח?לא, בשביל מה יש בובזבו? 3. עם ההורים ועם כל המשפוחה?כע 4. נוסע לחו"ל בפסח?לע 5. מטייל בארץ?בייטח 6. אוכל חמץ?לא 7. אוהבים מצות?יאמי
8. מצה רטובה או יבשה?יבשה, אבל גם במרק ושוקוחם זה טוב. 9. הולך לבומבמלה?לא
אבל ניחא, ממוסחר 10. מאכל פסח אהוב? עוגיות מצה של אחותי. 11. מצה עם שוקולד?
12. אה, אתם טיפוס של ריבה?לא, אבל אפשר:] 13. קיבלתם שיעורים לפסח?לא, אבל צריך לגמור את הסולו ל- bessie's bluse. ניראלי נאלתר וזהו
14. איזה סוג מצות? (מצות ירושלים, אסם וכו'..)אסם?
יש כזה? נאמ ירושלים. 15. נכון שאין לכם מושג איזה סוג של מצה אתם אוכלים? יש יש... 16. מה זה מצה שמורה? השד זוכר, ניראלי שמשרים במיצ פירות, או שזאת השרויה
17. כשאתם אוכלים מצה אתם חולקים אותה לשניים או שמים אחת על אחת?ל-2 18. גם אתם סופרים את החורים והקווים כדי לחלק שווה בשווה? לא 19. שברת פעם את פסח עם חמץ? רציתי, אבל הבנזונה ברח... נאמ לא. 20. מה אכלת? עיניים של תנין. 21. לא מצאת משו יותר טוב? האמת שהיה חביתה עם דם תרנגולות ואשכי לטאה אבל... 22. גם אצלכם בבית הפסיקו להחביא את האפיקומן? לא
23. כמה כסף מקבל המוצא?נאמ מא שבא, אח שלי ביקש אהבה בעולם, אבל אם אבא שלי לא יצליח אז שייקנה לו ניי
לי ייקנו דיסקים מוחעחעחע 24. ידעתם שעכשיו באוסטרליה כל החנויות מלאות מצות?לא 25. אתם קוראים את ההגדה?כע 26. גם אתם מקצרים חצי ממנה ומסתערים על האוכל?לא 27. מתארחים או מארחים?בדרך כלל מארחים 28. מי מבשל?אמא ואחות 29. עזרת להורים שלך לנקות את הבית?קצת 30. מה עשית? דפקתי ספרים, כן, סוג של סטייה. 31. מרוצה מעצמך? חחח לא 32. ביי, היו שלום.

אפרת P

New member
מה המצבבב../images/Emo112.gif

1. עושה סדר? כשיוצא 2. נשאר לבד בפסח? כשיוצא 3. עם ההורים ועם כל המשפוחה? אכן 4. נוסע לחו"ל בפסח? מדי פעם 5. מטייל בארץ? כלכך הרבה 6. אוכל חמץ? כשיוצא 7. אוהבים מצות? ככה 8. מצה רטובה או יבשה? רטובה ממה
9. הולך לבומבמלה? לא 10. מאכל פסח אהוב? סושי 11. מצה עם שוקולד? למה לא 12. אה, אתם טיפוס של ריבה? כן 13. קיבלתם שיעורים לפסח? לא 14. איזה סוג מצות? (מצות ירושלים, אסם וכו'..) איזה שיש 15. נכון שאין לכם מושג איזה סוג של מצה אתם אוכלים? נכון 16. מה זה מצה שמורה? ששמרו עליה מכל משמר 17. כשאתם אוכלים מצה אתם חולקים אותה לשניים או שמים אחת על אחת? מה שזיויד הרוסיה מכינה 18. גם אתם סופרים את החורים והקווים כדי לחלק שווה בשווה? האמת שלא 19. שברת פעם את פסח עם חמץ? יש מצב 20. מה אכלת? חמץ..? 21. לא מצאת משו יותר טוב? מה יותר טוב מחמץ? 22. גם אצלכם בבית הפסיקו להחביא את האפיקומן? לא 23. כמה כסף מקבל המוצא? כמה שיוצא 24. ידעתם שעכשיו באוסטרליה כל החנויות מלאות מצות? לא 25. אתם קוראים את ההגדה? כן 26. גם אתם מקצרים חצי ממנה ומסתערים על האוכל? לא! הקטע האחרון הכי מצחיק 27. מתארחים או מארחים? מה שיוצא 28. מי מבשל? אמא, סבתא, אחות, מי שיודע 29. עזרת להורים שלך לנקות את הבית? כן 30. מה עשית? ניקיתי ארונות במטבח והעברתי כלים 31. מרוצה מעצמך?
32. ביי תחת מסוקס

../images/Emo121.gifחחחחחחחחחחח

מישהו מהמשפחה שלי (השד זוכר מי): אוקי, עכשיו מגיע השלב שהרבנים עושים תחרות "מי אורמר שהמצרים חטפו יותר" כל אחד בתורו אומר כמה מכות לדעתו המצרים חטפו

ס ט י י ק

New member
..............

1. עושה סדר?כה 2. נשאר לבד בפסח? 3. עם ההורים ועם כל המשפוחה?כה 4. נוסע לחו"ל בפסח?לא 5. מטייל בארץ?לא 6. אוכל חמץ?כן 7. אוהבים מצות?לא 8. מצה רטובה או יבשה?יבשה 9. הולך לבומבמלה?לא 10. מאכל פסח אהוב?קניידעלך
11. מצה עם שוקולד?כה 12. אה, אתם טיפוס של ריבה?לא 13. קיבלתם שיעורים לפסח?כה 14. איזה סוג מצות? (מצות ירושלים, אסם וכו'..)אנערף 15. נכון שאין לכם מושג איזה סוג של מצה אתם אוכלים?נכון 16. מה זה מצה שמורה?טחח מאיפה לי 17. כשאתם אוכלים מצה אתם חולקים אותה לשניים או שמים אחת על אחת?חצי 18. גם אתם סופרים את החורים והקווים כדי לחלק שווה בשווה?עליתם עליי
19. שברת פעם את פסח עם חמץ?כה 20. מה אכלת?לחם? 21. לא מצאת משו יותר טוב?כנראה שלא 22. גם אצלכם בבית הפסיקו להחביא את האפיקומן?יאפ 23. כמה כסף מקבל המוצא? 24. ידעתם שעכשיו באוסטרליה כל החנויות מלאות מצות?מעניין ת'תחת 25. אתם קוראים את ההגדה?לא 26. גם אתם מקצרים חצי ממנה ומסתערים על האוכל?לא...לא קוראים בכלל
27. מתארחים או מארחים?מתארחים...מארחים עלק.. 28. מי מבשל?סבתא 29. עזרת להורים שלך לנקות את הבית?לא 30. מה עשית?הסתכלתי על המנקה 31. מרוצה מעצמך?מאוד 32. ביי-צ'או

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif אני בת"א מחר! (:)

וביומשני (:) 1. עושה סדר?
עשיתי. 2. נשאר לבד בפסח?
לא
3. עם ההורים ועם כל המשפוחה?
כעכע 4. נוסע לחו"ל בפסח?
לאאא ;[[ 5. מטייל בארץ?
לת"א וחזרה. 6. אוכל חמץ?
רק חמץ
7. אוהבים מצות?
ברורררר 8. מצה רטובה או יבשה?
שנייה מכפתלי. 9. הולך לבומבמלה?
לא ;[ 10. מאכל פסח אהוב?
פאטוט (עזבו.) 11. מצה עם שוקולד?
נאממייי
12. אה, אתם טיפוס של ריבה?
חלילה! 13. קיבלתם שיעורים לפסח?
אולי..
לאזוכרת
14. איזה סוג מצות? (מצות ירושלים, אסם וכו'..)
מצות
15. נכון שאין לכם מושג איזה סוג של מצה אתם אוכלים?
עלית עליי
16. מה זה מצה שמורה?
לאדעת. 17. כשאתם אוכלים מצה אתם חולקים אותה לשניים או שמים אחת על אחת?
מחלקים ל2 18. גם אתם סופרים את החורים והקווים כדי לחלק שווה בשווה?
כן >< 19. שברת פעם את פסח עם חמץ?
אפעם לא שמרתי.. 20. מה אכלת?
מה? 21. לא מצאת משו יותר טוב?
מה יותר טוב? 22. גם אצלכם בבית הפסיקו להחביא את האפיקומן?
לא. 23. כמה כסף מקבל המוצא?
לאדעת. 24. ידעתם שעכשיו באוסטרליה כל החנויות מלאות מצות?
רציני?!
25. אתם קוראים את ההגדה?
כן. 26. גם אתם מקצרים חצי ממנה ומסתערים על האוכל?
כן
27. מתארחים או מארחים?
מתארחים. 28. מי מבשל?
סבתא. 29. עזרת להורים שלך לנקות את הבית?
מי ניקה?
30. מה עשית?
כלום
31. מרוצה מעצמך?
הא?Oם 32. ביי
כבר נגמר?

yardenbm

New member
אני כל כך שונאת את אילת...

1. עושה סדר? לא 2. נשאר לבד בפסח? הייתי לבד חלק 3. עם ההורים ועם כל המשפוחה? לא הבנתי 4. נוסע לחו"ל בפסח? לא, הייתי לפני שבוע 5. מטייל בארץ? חזרתי כרגע מאילת זה נחשב? 6. אוכל חמץ? לא 7. אוהבים מצות? מסתדרת 8. מצה רטובה או יבשה?יבשה ברור 9. הולך לבומבמלה? לא 10. מאכל פסח אהוב? מצבריי 11. מצה עם שוקולד? נחמד 12. אה, אתם טיפוס של ריבה? לא 13. קיבלתם שיעורים לפסח? לא יודעת 14. איזה סוג מצות? (מצות ירושלים, אסם וכו'..) לא יודעת 15. נכון שאין לכם מושג איזה סוג של מצה אתם אוכלים? כן... 16. מה זה מצה שמורה? מצה משנה שעברה 17. כשאתם אוכלים מצה אתם חולקים אותה לשניים או שמים אחת על אחת? תלוי כמה רעבה אני 18. גם אתם סופרים את החורים והקווים כדי לחלק שווה בשווה? בחיים לא 19. שברת פעם את פסח עם חמץ? אכלתי בפסח פעם אחת חמץ 20. מה אכלת? לחם 21. לא מצאת משו יותר טוב? לא 22. גם אצלכם בבית הפסיקו להחביא את האפיקומן? אחרי השנה שאח שלי ובן דוד שלי אכלו אותו... 23. כמה כסף מקבל המוצא? לא מקבלים 24. ידעתם שעכשיו באוסטרליה כל החנויות מלאות מצות? באסה להם 25. אתם קוראים את ההגדה? כן רק השנה לא עשינו 26. גם אתם מקצרים חצי ממנה ומסתערים על האוכל? עושים באמצע הפסקת אוכל אבל תמיד מסיימים 27. מתארחים או מארחים? כל שנה משו אחר 28. מי מבשל? כולם 29. עזרת להורים שלך לנקות את הבית? המנקה ניקתה כמו כל שבוע 30. מה עשית? כלום 31. מרוצה מעצמך? כןןןן 32. בייביי

יאהההה

1. עושה סדר? בד"כ כן 2. נשאר לבד בפסח? לא 3. עם ההורים ועם כל המשפוחה? כן והבני דודים וסבתא 4. נוסע לחו"ל בפסח?לא 5. מטייל בארץ? עם חברים 6. אוכל חמץ? כן 7. אוהבים מצות?רק עם שוקולד.. זה הכי שולט 8. מצה רטובה או יבשה? איו 9. הולך לבומבמלה? היתי שנה שעברה 10. מאכל פסח אהוב?אני אוכלת הכל אז זה לא משנה 11. מצה עם שוקולד?יאאאאאאממממממי 12. אה, אתם טיפוס של ריבה?לא 13. קיבלתם שיעורים לפסח?זין 14. איזה סוג מצות? (מצות ירושלים, אסם וכו'..)WTF 15. נכון שאין לכם מושג איזה סוג של מצה אתם אוכלים?כההה חחחחחחחח 16. מה זה מצה שמורה?שהרגע שטחנו את הקמח שמרו שלא יהיה במגע של מים 17. כשאתם אוכלים מצה אתם חולקים אותה לשניים או שמים אחת על אחת? לפעמים ככה ולפעמים ככה 18. גם אתם סופרים את החורים והקווים כדי לחלק שווה בשווה?פעם חחחחחח 19. שברת פעם את פסח עם חמץ? כל הזמן 20. מה אכלת? פעם הראשונה זה שניגבתי פיתה עם חומוס 21. לא מצאת משו יותר טוב? זה הכי טוב 22. גם אצלכם בבית הפסיקו להחביא את האפיקומן? חח כן 23. כמה כסף מקבל המוצא?זין לעין 24. ידעתם שעכשיו באוסטרליה כל החנויות מלאות מצות? אאין מצבO: 25. אתם קוראים את ההגדה? לא זה משעמם 26. גם אתם מקצרים חצי ממנה ומסתערים על האוכל? חחח כן 27. מתארחים או מארחים? אצל סבתא כל שנה 28. מי מבשל? אמא והדודות 29. עזרת להורים שלך לנקות את הבית? לא 30. מה עשית? עשיתי את עצמי מנקה את החדר שלי 31. מרוצה מעצמך? לא 32. ביי - ביי

../images/Emo162.gif

. עושה סדר?ברור... 2. נשאר לבד בפסח?לא 3. עם ההורים ועם כל המשפוחה?לא סתם, משפחת כהן המורחבת 4. נוסע לחו"ל בפסח?חח לא 5. מטייל בארץ?טיול משפחתי, שכנראה יבוטל 6. אוכל חמץ?לא 7. אוהבים מצות?רק עם ממרח 8. מצה רטובה או יבשה?יבשה 9. הולך לבומבמלה?לא... 10. מאכל פסח אהוב?מצה עם שוקולד 11. מצה עם שוקולד?ברור 12. אה, אתם טיפוס של ריבה?לא... 13. קיבלתם שיעורים לפסח?מטמטיקה רינה שיטרית טוענת שכדי להצליח צריך לעבוד 14. איזה סוג מצות? (מצות ירושלים, אסם וכו'..)לא יודעת, מי מסתכל בכלל 15. נכון שאין לכם מושג איזה סוג של מצה אתם אוכלים?נכון 16. מה זה מצה שמורה?המצה שיש בקערה של ליל הסדר 17. כשאתם אוכלים מצה אתם חולקים אותה לשניים או שמים אחת על אחת? שתים 18. גם אתם סופרים את החורים והקווים כדי לחלק שווה בשווה?חחח לא 19. שברת פעם את פסח עם חמץ?נראה לי שנה שעברה אבל זה לא בטוח 20. מה אכלת?קרפ צרפתי, זה חמץ?! 21. לא מצאת משו יותר טוב?חחח זה הכי טוב 22. גם אצלכם בבית הפסיקו להחביא את האפיקומן?לא, זה מסורת ואני לא מצאתי אותו אוףףף 23. כמה כסף מקבל המוצא?150 ש"ח מדוד אילן הטחון 24. ידעתם שעכשיו באוסטרליה כל החנויות מלאות מצות?ואללה?! 25. אתם קוראים את ההגדה?ברור, ותמיד אני הרשע 26. גם אתם מקצרים חצי ממנה ומסתערים על האוכל?לא... התחלנו לאכול רק ב12 וחצי 27. מתארחים או מארחים?גם וגם 28. מי מבשל?סבתאא 29. עזרת להורים שלך לנקות את הבית?כן הפיליפינית התפטרה 30. מה עשית?ה-כ-ל! 31. מרוצה מעצמך?חח כן. 32. ביי- באוצ' וחג שמחח!

Mrs Felix

New member
מהרמהרמהר שלא נאאחר=]]

1. עושה סדר?
כן, עם אפשר לקרוא לזה ככה. 2. נשאר לבד בפסח?
מזתומרת? אמ. לא נראה לי. 3. עם ההורים ועם כל המשפוחה?
כן.. כ-ל הילדים השטנים האלה-_- 4. נוסע לחו"ל בפסח?
לא 5. מטייל בארץ?
כן. נוסעת היום. [אוי הולך להיות.. לוידעת] 6. אוכל חמץ?
לחם אני לא אוכלת גם ככה, אבל אין לי בעיה עם חמץ... 7. אוהבים מצות?
לא!! 8. מצה רטובה או יבשה?
לאאא! 9. הולך לבומבמלה?
לאאא 10. מאכל פסח אהוב?
אמממ התפוחי אדמה שאמא מכילה יאמי! 11. מצה עם שוקולד?
רק שמשעמם לי:p 12. אה, אתם טיפוס של ריבה?
לא. יאכס! 13. קיבלתם שיעורים לפסח?
יותר מידי
14. איזה סוג מצות? (מצות ירושלים, אסם וכו'..)
ללכת לבדוק? שניה,"מצות ישראל" רווולז!!! [למה כתוב על החבילה של המצות :כשר לפסח? XD] 15. נכון שאין לכם מושג איזה סוג של מצה אתם אוכלים?
-_- 16. מה זה מצה שמורה?
אפיקומן? 17. כשאתם אוכלים מצה אתם חולקים אותה לשניים או שמים אחת על אחת?
עם אני אוכלת אז אני עושה שתי פרוסות כאלה. סנוויץ סאקס! 18. גם אתם סופרים את החורים והקווים כדי לחלק שווה בשווה?
לא, אבל אני עושה את זה שמשעמם לי כדי לבדוק עם כל המצות אוות דבר... 19. שברת פעם את פסח עם חמץ?
כן... DA 20. מה אכלת?
פיתה! חח שגנבנו לכמה תיירים בירושלים... 21. לא מצאת משו יותר טוב?
כל מה שהיה שם, חומוס זה כשר? 22. גם אצלכם בבית הפסיקו להחביא את האפיקומן?
לא, להיפך זה נראה כמו המירוץ למיליון אצלנו. 23. כמה כסף מקבל המוצא?
אני קיבלתי 200 שח=]] 24. ידעתם שעכשיו באוסטרליה כל החנויות מלאות מצות?
יופי! 25. אתם קוראים את ההגדה?
לא אנחנו רק שרים קצת שירים כדי לקבל תקינוח... 26. גם אתם מקצרים חצי ממנה ומסתערים על האוכל?
קודם אוכלים... לא? 27. מתארחים או מארחים?
מארחים! 28. מי מבשל?
אמא! ואבא! 29. עזרת להורים שלך לנקות את הבית?
חחחח לא... 30. מה עשית?
עיצבנתי אותם בעיקר... 31. מרוצה מעצמך?
בקשר למה? 32. ביי
סיונרה

keeeren

New member
עונה:]

1. עושה סדר? עשיתי כבר, היה נחמד לאללה.. 2. נשאר לבד בפסח? ממש לא.. 3. עם ההורים ועם כל המשפוחה? וגם עם חברים חברות 4. נוסע לחו"ל בפסח? לא 5. מטייל בארץ?כן, הייתי בגליל העליון וברביעי אני בגליל התחתון 6. אוכל חמץ? כה 7. אוהבים מצות?ממש לא 8. מצה רטובה או יבשה?אם כבר אז יבשה 9. הולך לבומבמלה? רציתי אבל לא יצא 10. מאכל פסח אהוב? המרק של פסח ופשטידות למיניהן 11. מצה עם שוקולד? שוקולד זה תמיד טוב 12. אה, אתם טיפוס של ריבה? ממש לא 13. קיבלתם שיעורים לפסח? טוב שהזכרת לי
14. איזה סוג מצות? (מצות ירושלים, אסם וכו'..) לא משנה לי כל כך 15. נכון שאין לכם מושג איזה סוג של מצה אתם אוכלים? חחחחח עלית עלי.. 16. מה זה מצה שמורה? מצה ששימרו אותה? 17. כשאתם אוכלים מצה אתם חולקים אותה לשניים או שמים אחת על אחת? אני לא אוכלת כל כך אבל אם כבר אז שוברת לחצי.. גם ככה זה מלא קלוריות!! 18. גם אתם סופרים את החורים והקווים כדי לחלק שווה בשווה? חחחח כן 19. שברת פעם את פסח עם חמץ? אהמ כל יום כמעט 20. מה אכלת?אתמול אכלתי טוסט ממש טעים באבולעפיה ולחם קל וגם היום אני בטח אוכל משו וגם אחרי ליל הסדר אכלתי עם חברים פרוזן לא כשר.. 21. לא מצאת משו יותר טוב? עדיין לא, אני אמשיך לחפש! 22. גם אצלכם בבית הפסיקו להחביא את האפיקומן? אצלי עדיין עושים אפיקמון! 23. כמה כסף מקבל המוצא? לא יודעת.. השנה לא חיפשתי אבל קיבלתי מאבא 400 שקל לפסח:] 24. ידעתם שעכשיו באוסטרליה כל החנויות מלאות מצות? וואלה? 25. אתם קוראים את ההגדה? כה.. משתדלים 26. גם אתם מקצרים חצי ממנה ומסתערים על האוכל? ב-ר-ו-ר!! 27. מתארחים או מארחים? השנה התארחנו בד"כ דווקא מארחים 28. מי מבשל? כולם.. 29. עזרת להורים שלך לנקות את הבית? לא, הייתי בטיול 30. מה עשית? :-X 31. מרוצה מעצמך? כה
32. ביי ביי, שלום

../images/Emo204.gifיאללה.

1. עושה סדר?
עשיתי 2. נשאר לבד בפסח?
לא 3. עם ההורים ועם כל המשפוחה?
מממ..חלק מהזמן 4. נוסע לחו"ל בפסח?
לא 5. מטייל בארץ?
בוםבמלה! :]] 6. אוכל חמץ?
כן 7. אוהבים מצות?
כן 8. מצה רטובה או יבשה?
יבשה 9. הולך לבומבמלה?
הלכתי 10. מאכל פסח אהוב?
נממ..לא'דעת 11. מצה עם שוקולד?
טעים 12. אה, אתם טיפוס של ריבה?
לא 13. קיבלתם שיעורים לפסח?
כוסעמק. כן 14. איזה סוג מצות? (מצות ירושלים, אסם וכו'..)
אביב נראלי 15. נכון שאין לכם מושג איזה סוג של מצה אתם אוכלים?
שתקו! ישלי
16. מה זה מצה שמורה?
זאת ששמים באמצע ואז היא האפיקומן 17. כשאתם אוכלים מצה אתם חולקים אותה לשניים או שמים אחת על אחת?
מחלקת ל-2 18. גם אתם סופרים את החורים והקווים כדי לחלק שווה בשווה?
חחחפפפפחחחחחחחח לא
19. שברת פעם את פסח עם חמץ?
אני אוכלת חמץ 20. מה אכלת?
מה לא? ופלים, כריות, מלווח ועוד 21. לא מצאת משו יותר טוב?
זה טוב! 22. גם אצלכם בבית הפסיקו להחביא את האפיקומן?
חח כן,דיי. 23. כמה כסף מקבל המוצא?
24. ידעתם שעכשיו באוסטרליה כל החנויות מלאות מצות?
ואללה? מגניב 25. אתם קוראים את ההגדה?
כן 26. גם אתם מקצרים חצי ממנה ומסתערים על האוכל?
כן 27. מתארחים או מארחים?
השנה התארחנו 28. מי מבשל?
דודים 29. עזרת להורים שלך לנקות את הבית?
לא ממש 30. מה עשית?
כלום
31. מרוצה מעצמך?
ממממ..לא'דעת. 32. ביי
ביי

פרקשון

New member
איזה רוח חג?! היא קפואההה

1. עושה סדר? עשיתי 2. נשאר לבד בפסח? אמן 3. עם ההורים ועם כל המשפוחה? כן 4. נוסע לחו"ל בפסח? לא 5. מטייל בארץ? בומבמלה 6. אוכל חמץ? אכלתי קצת :( 7. אוהבים מצות? כן 8. מצה רטובה או יבשה? רטובה 9. הולך לבומבמלה? הייתי 10. מאכל פסח אהוב? מפרום 11. מצה עם שוקולד? כן 12. אה, אתם טיפוס של ריבה? לא 13. קיבלתם שיעורים לפסח? מגנים ובגרויות לא מספיקים? 14. איזה סוג מצות? (מצות ירושלים, אסם וכו'..) - מצות של דוסים שאני לא מכיר 15. נכון שאין לכם מושג איזה סוג של מצה אתם אוכלים? נכון 16. מה זה מצה שמורה? עבודת יד 17. כשאתם אוכלים מצה אתם חולקים אותה לשניים או שמים אחת על אחת? אפשרות א' 18. גם אתם סופרים את החורים והקווים כדי לחלק שווה בשווה? לא 19. שברת פעם את פסח עם חמץ? כן 20. מה אכלת? לחמניה. נו זה לא פייר אני לא שמתי לב ושכחתי שפסח!!! 21. לא מצאת משו יותר טוב? לא 22. גם אצלכם בבית הפסיקו להחביא את האפיקומן? לא 23. כמה כסף מקבל המוצא? 50 שקל גג 24. ידעתם שעכשיו באוסטרליה כל החנויות מלאות מצות? וואלה 25. אתם קוראים את ההגדה? קראנו 26. גם אתם מקצרים חצי ממנה ומסתערים על האוכל? לא :( 27. מתארחים או מארחים? התארחנו 28. מי מבשל? דודה 29. עזרת להורים שלך לנקות את הבית? הם עזרו לי יותר נכון 30. מה עשית? הכל 31. מרוצה מעצמך? כן 32. ביי - אמאשך ביי!

חחחחחח

עידן, יש לי חדשות בשבילך, אי אפשר להרוג שאלון: "32. ביי - אמאשך ביי!" חחחחחח אשכרה קמת בבוקר והתחלת לנקות את הבית?

למעלה