שאלון גן חיות

שאלון גן חיות../images/Emo9.gif

כל הזכויות שמורות לפורום סקרים ושאלונים
מה החיה האהובה עליכם? מה החיה השנואה עליכם? מה החיה לשיש לכם אלרגיה אליה? יש לכם חיה בבית? איזו? ואיזו חיה הייתם רוצים שתיהיה לכם בבית אבל אתם לא יכולים? מתי בפעם האחרונה הייתם בגן חיות? אוהבים ללכת לגן חיות? למה? מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם מגיעים לשם? ספרו משהו מיוחד שקרה לכם בגן חיות: מה אתם אוהבים יותר? פיל או ג'ירפה? תנין או צפרדע? חתול או כלב? גדים או סרטנים? פינגווין או דולפין? גדי או צבי? פרה או כבשה? טווס או נחליאלי? דרור או עורב? פרפר או דבורה? ג'וק או עכביש? איגואנה או חרדון סיני? ליוויתן או כריש? עכבר או אוגר? פגשתם פעם חיה בטבע? איפה? איזה חיה? אוהבים חיות? למה? אכפת לכם מהחיות בעולם? הייתם פעם בצער בעלי חיים? לאיזו מטרה? האם אתם צמחונים? למה? אכלתם פעם חזיר? האם ננשכתם פעם? ע"י מי? האם הכיש אתכם נחש? האם מישהו מהמשפחה שלכם וטרינר? רכבתם פעם על: גמל? פיל? חמור? סוס? סוס פוני? פרד? אבא? שור?

SHANIELICIOUS

New member
בא לי לענות../images/Emo6.gif../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif

מה החיה האהובה עליכם?דולפין מה החיה השנואה עליכם?גוקי מה החיה לשיש לכם אלרגיה אליה?יתוש יש לכם חיה בבית?כה איזו?כלב ואיזו חיה הייתם רוצים שתיהיה לכם בבית אבל אתם לא יכולים?דולפיןXDDDDDD מתי בפעם האחרונה הייתם בגן חיות?מזמןןןן אוהבים ללכת לגן חיות?לא למה?
מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם מגיעים לשם?הולכת לראות את התחת של הקופים ספרו משהו מיוחד שקרה לכם בגן חיות:חגגתי עם חברות בת מצווה בגן חיות
מה אתם אוהבים יותר? פיל או ג'ירפה?ג'ירפה תנין או צפרדע?תנין חתול או כלב?כלב גדים או סרטנים?גדים פינגווין או דולפין?דולפין גדי או צבי?גדי פרה או כבשה?פרה טווס או נחליאלי?נחליאלי דרור או עורב?דרור פרפר או דבורה?פרפר ג'וק או עכביש?
איגואנה או חרדון סיני?חרדון סיני
יש לו ראש כחול
ליוויתן או כריש?ליוויתן עכבר או אוגר?אוגר פגשתם פעם חיה בטבע?כה איפה?ביער איזה חיה?פרפרים אוהבים חיות?כה למה?
אכפת לכם מהחיות בעולם?לא
הייתם פעם בצער בעלי חיים?לא לאיזו מטרה?לא האם אתם צמחונים?לא למה?לא אכלתם פעם חזיר?לא האם ננשכתם פעם?לא ע"י מי?לא האם הכיש אתכם נחש?לא האם מישהו מהמשפחה שלכם וטרינר?לא רכבתם פעם על: גמל?לא פיל?כה חמור?לא סוס?כה סוס פוני?לא פרד?לא אבא?לא שור?לא

../images/Emo12.gif../images/Emo122.gif

קודם כל הרגתתתתתתתתת אותי כשכתבת "הולכת לראות ת'תחת של הקופים"
XBBBBBB ולא ידעתי שהיה לך בת מצווה בגן חיות
ועל פיל היא רוכבת אבל על גמלל? לעע
גמני צהההההההההההה

עונה../images/Emo9.gif

מה החיה האהובה עליכם? פינגווין
ודולפיןן
מה החיה השנואה עליכם? ג'וק נחשב חיה?
מה החיה לשיש לכם אלרגיה אליה? אף חיה .. יש לכם חיה בבית? לע לצערי
איזו? חוץ מאח שלי אף אחד
ואיזו חיה הייתם רוצים שתיהיה לכם בבית אבל אתם לא יכולים? פינגוויןןן
או אפרוח
חח או כלב לפחות או דג משו.....
מתי בפעם האחרונה הייתם בגן חיות? פוו מזמן
אוהבים ללכת לגן חיות? אממ לע זוכרת איך זה ללכת לשם כבר
למה? כי מזמן לא הייתי מן הסתם .. מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם מגיעים לשם? הולכים לראות את החיות?
ספרו משהו מיוחד שקרה לכם בגן חיות: לע זוכרת .. מה אתם אוהבים יותר? פיל או ג'ירפה? אמממ פיל
אבל אני מתה איך שהג'ירפה אוכלת ומזיזה ת'פה כמו גמל
תנין או צפרדע? אעאעא לע ולעע חתול או כלב? כלבב גדים או סרטנים? גדים XB פינגווין או דולפין? אעאעעא לא פייירררר אני אוהבת גם וגםםםם
גדי או צבי? מה ההבדל?
פרה או כבשה? כבשה
חמודה כזאת XB טווס או נחליאלי? אממממממממ
את הזנב של הטווס עם הגוף של נחליאלי
דרור או עורב? אני לא טובה בציפורים
פרפר או דבורה? פרפר .. למרות שבזמן האחרון אני מתחילה לעשות להם בית קברות ליד המחשב שלי ..
ג'וק או עכביש? עאעאעאעאעאעאעאעאעאע לע ולעע איגואנה או חרדון סיני? XBBB לא טובה בזוחלים
ליוויתן או כריש? ליוויתן
עכבר או אוגר? אוגררר
פגשתם פעם חיה בטבע? הייתה לי פגישה לא טובה עם עכבר .. כל אחד הלך לדרכו לבסוף ..XB ועם כל חיות "הבית" <שזה ג'וקים עכבישים וכ'ו> חח אממ סתם .. חיות אמתיות .. אממ היה לי שכן שהיה לו תרנגול
... וסוסים אני תמיד רואה בים
איפה? פה^^ איזה חיה? נו כתבתי למעלהה אוהבים חיות? אוהבת את מי שאוהב אותי
למה? למה שהם ישנאו אותי ואני יאהב אותם?? למה מה קרה??
אכפת לכם מהחיות בעולם? כע
חוץ מהמגעילות הייתם פעם בצער בעלי חיים? לע שזכור לי .. לאיזו מטרה? אולי נכנסתי כדי לעשות ....."שירותים" האם אתם צמחונים? אממ בערך
למה? כי אני שונאת בשר
אכלתם פעם חזיר? לעלעלעלעללעע בעעעעעעעעע טפו טפו טפו האם ננשכתם פעם? כמעט
ע"י מי? כלב זאב שרדף אחרייי
$%%&&%#$ האם הכיש אתכם נחש? חס וחלילה טפו טפו טפו האם מישהו מהמשפחה שלכם וטרינר? לע .. רכבתם פעם על: גמל? כע
פיל? לע .. חמור? לע .. אולי .. לע דעת .. סוס? כע
סוס פוני? אמממ אולי כשהייתי קטנה
פרד? פרד ואני חברים טובים למה שני ירכב עליו?XBB חח לע .. אבא? אמממ נראה לי
שור? חחח לע

idanias

New member
ג'וק זה חיה../images/Emo11.gif

זה?אם זה לא חיה מה זה??? והגירפה כמו גמל??
ZS

Koala Girl

New member
את כל כךךךךךךךךךךך

אבל כלללללללל כךךךךךךךךךךךךךךך נעללללללללללללל!!!!!!!!! תהיי בריאה
גדי או צבי? מה ההבדל? אכפת לכם מהחיות בעולם? כע חוץ מהמגעילות
איגואנה או חרדון סיני? XBBB לא טובה בזוחלים דרור או עורב? אני לא טובה בציפורים

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif

מעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע זה תשובות הגיוניות
אני לא נעלללל
ואני בריאה תודה לאל

אעעע אם כברר אז ראיתי חיות בטבעע

כמו עתלפים
חיה שאני לעעעעעעעעע אוהבת ב ה' הידיעהה
ראיתי בבצפר .. מת
אצל עידן ליד הקניון
ובאור יהודה

למעלה