שאלון גן חיות

spukipuki

New member
עונה../images/Emo203.gif

מה החיה האהובה עליכם? נשר ושועל וצבי/אייל מה החיה השנואה עליכם? היתושים הענקים האלה וג'וקים מה החיה לשיש לכם אלרגיה אליה? אין יש לכם חיה בבית? הייתה איזו? זוג גרבילים ואיזו חיה הייתם רוצים שתיהיה לכם בבית אבל אתם לא יכולים? חתול מתי בפעם האחרונה הייתם בגן חיות? ממזמן אוהבים ללכת לגן חיות? חביב למה? כי חיות זה נחמד מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם מגיעים לשם? לא יודעת, ממזמן לא הייתי שם ספרו משהו מיוחד שקרה לכם בגן חיות: אין זכרונות מגן חיות XD מה אתם אוהבים יותר? פיל או ג'ירפה? ג'ירפה תנין או צפרדע? תנין חתול או כלב? עוד לא החלטתי גדים או סרטנים? סרטנים פינגווין או דולפין? דולפין גדי או צבי? צבי *-* פרה או כבשה? כבשה!!!!! טווס או נחליאלי? נחליאלי דרור או עורב? דרור פרפר או דבורה? פרפר ג'וק או עכביש? איכסעעעעעעעעעעעעעע איגואנה או חרדון סיני? איגואנה ליוויתן או כריש? ליוויתן עכבר או אוגר? אוגר פגשתם פעם חיה בטבע? כן איפה? בגרנד-קניון בארה"ב, ובאירלנד איזה חיה? צבי בארה"ב כבשים באירלנד אוהבים חיות? כן למה? כי הם חביבות אכפת לכם מהחיות בעולם? כן הייתם פעם בצער בעלי חיים? אממ, כהייתי קטנה היה לי עיתון שלהם וכובע
לאיזו מטרה? כי אהבתי חיות האם אתם צמחונים? לא למה? כי אני אוהבת בשר אכלתם פעם חזיר? כן האם ננשכתם פעם? לא שזכור לי... רק שריטה מחתול ע"י מי? - האם הכיש אתכם נחש? לא :S האם מישהו מהמשפחה שלכם וטרינר? לא, אבל המורה לשי לערבית כן רכבתם פעם על: גמל? לא פיל? לא חמור? כן סוס? לא סוס פוני? לא פרד? לא אבא? לא
שור? אמא'לה לא..

גם את אכלת חזיר../images/Emo12.gif

מה זה אני מגלה פה דברים חדשים על הפורום
ומה זה גרבילים
?!

spukipuki

New member
אממ לא ../images/Emo203.gif

זה היה ממש ממזמן, לפני איזה 5 שנים אולי יותר

חח בתמונה הוא נראה חמודד../images/Emo3.gif

אבל עדיין הוא ממשפחת העכברים ואני שונאתתת עכבריםם

Roger man

New member
שנים לא הייתי בגן חיות../images/Emo3.gif

מה החיה האהובה עליכם?תוכי מה החיה השנואה עליכם?ג'וק מה החיה לשיש לכם אלרגיה אליה?אין יש לכם חיה בבית?תוכי אוגרים ואחי כמובן איזו?^^ ואיזו חיה הייתם רוצים שתיהיה לכם בבית אבל אתם לא יכולים?כלב מתי בפעם האחרונה הייתם בגן חיות?נשוא אוהבים ללכת לגן חיות?כן למה?כי אני אוהב חיות מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם מגיעים לשם?הולכים לאריות ספרו משהו מיוחד שקרה לכם בגן חיות:אכל אותי אריה סתם אין לי מה מיוחד מה אתם אוהבים יותר? פיל או ג'ירפה?פיל תנין או צפרדע?תנין חתול או כלב?חתול גדים או סרטנים?דגים פינגווין או דולפין?דולפין גדי או צבי?גדי פרה או כבשה?פרה טווס או נחליאלי?טווב דרור או עורב?עורב פרפר או דבורה?דבורה ג'וק או עכביש?עכביש איגואנה או חרדון סיני?חרדון סיני ליוויתן או כריש?כריש עכבר או אוגר?אוגר פגשתם פעם חיה בטבע?כן איפה?בצפון הארץ איזה חיה?חזיר בר אוהבים חיות?כן למה?חמודים אכפת לכם מהחיות בעולם?ברור הייתם פעם בצער בעלי חיים?כן לאיזו מטרה?התנדבות האם אתם צמחונים?לא למה?כי אני אוהב לאכול בשר אכלתם פעם חזיר?כן האם ננשכתם פעם?לא ע"י מי? האם הכיש אתכם נחש?לא האם מישהו מהמשפחה שלכם וטרינר?לא רכבתם פעם על: גמל?כן פיל?לא חמור?כן סוס?כן סוס פוני?כן פרד?כן אבא?שהייתי תינוק שור?לא

Koala Girl

New member
עונה

מה החיה האהובה עליכם? קואלה (כאילו דה^^) מה החיה השנואה עליכם? ג'וק,למרות שזה לא חיה
אבל כולכם רשמתם אותו דבר יא מעתיקנים(מי שמדברת
) מה החיה לשיש לכם אלרגיה אליה? דבורים יש לכם חיה בבית? כן איזו? ארנב
ואיזו חיה הייתם רוצים שתיהיה לכם בבית אבל אתם לא יכולים? חמוס מתי בפעם האחרונה הייתם בגן חיות? אממ...לפני כמעט שנתיים... אוהבים ללכת לגן חיות? כן למה? כדי לראות חיות
למרות שחלק נראות מסכנות שם
מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם מגיעים לשם? עוברים את השער ומראים ת'כרטיס לשומר ספרו משהו מיוחד שקרה לכם בגן חיות: טיגריס השתין עליי!!!!! בן **** אבל הוא כבר מת
מה אתם אוהבים יותר? פיל או ג'ירפה? פיל תנין או צפרדע? צפרדע חתול או כלב? כלב גדים או סרטנים? גדים??? כאילו גדי?
פינגווין או דולפין? פינגווין(למרות שגם דולפין
) גדי או צבי? צבי פרה או כבשה? כבשה טווס או נחליאלי? נחליאלי (שונאתתתתתת טווסיםםםםםםםםםםםם!!) דרור או עורב? עורב פרפר או דבורה? פרפר ג'וק או עכביש? עכביש איגואנה או חרדון סיני? איגואנה ליוויתן או כריש? לוויתן עכבר או אוגר? אוגר פגשתם פעם חיה בטבע? כן איפה? בגינה
איזה חיה? קיפוד,צב,ארנבת וכו
אוהבים חיות? כן למה? למה לא? אכפת לכם מהחיות בעולם? כן הייתם פעם בצער בעלי חיים? כן לאיזו מטרה? התנדבות
האם אתם צמחונים? כן למה? למה לא?? (אני באמת יוצאת מנקודת אנחה של למה לא...) אכלתם פעם חזיר? לא האם ננשכתם פעם? לא ע"י מי? ^^ האם הכיש אתכם נחש? לא,חס וחלילה... האם מישהו מהמשפחה שלכם וטרינר? הלוואי רכבתם פעם על: גמל? היו לי הרבה הזדמניות,אבל איכס
פיל? לא חמור? כן סוס? לא סוס פוני? כן פרד? לא נראה לי... אבא? כן
שור? לא

Koala Girl

New member
אוי איך שכחתי!

פגשתם פעם חיה בטבע? כן איפה? בגינה איזה חיה? קיפוד,צב,ארנבת וכו ו...בבסיס
הבסיס שלנו זה שמורת טבע... אז פגשתי צבי,איילות,חזירי בר וכאלה
וגם בבי"ס
אבל זה לא טבע

כנסי כנסי../images/Emo122.gif

מה החיה השנואה עליכם? ג'וק,למרות שזה לא חיה אבל כולכם רשמתם אותו דבר יא מעתיקנים(מי שמדברת) ספרו משהו מיוחד שקרה לכם בגן חיות: טיגריס השתין עליי!!!!! בן **** XBBBBBBBBBB
גדים או סרטנים? גדים??? כאילו גדי? <זה דגים
> ועוד אומרת שאני נעלללללללל
בדיחה טובההה
XBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Koala Girl

New member
מאיפה אני אמורה

לדעת שזה דגים?????!!!! שמישהי פה תלמד לרשום *מע* ואני זה כלום לעומתך
אז שה

סליחהההההה אני לא כתבתי ת'שאלוןןן

אני רק הבאתי אותווו אז ששש
ולפי התשובות לשאלון את יותר נעל ממני תאמיני לי

ענההההההה מתוך שיעמום../images/Emo205.gif

מה החיה האהובה עליכם?כלב מה החיה השנואה עליכם?אין כזאת
מה החיה לשיש לכם אלרגיה אליה?כנ"ל יש לכם חיה בבית?יאפ איזו?אוגר וכלב=) ואיזו חיה הייתם רוצים שתיהיה לכם בבית אבל אתם לא יכולים?תוכי מדבר
מתי בפעם האחרונה הייתם בגן חיות?השנה.. אוהבים ללכת לגן חיות?יאפ למה?די לחפור
מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם מגיעים לשם?באים לחיות ספרו משהו מיוחד שקרה לכם בגן חיות: קרה קרה..התאהבתי בחיות!
מה אתם אוהבים יותר? פיל או ג'ירפה? שניהם תנין או צפרדע?שניהם חתול או כלב?כלב גדים או סרטנים?גדים פינגווין או דולפין?שניהם גדי או צבי?שניהם פרה או כבשה?שניהן טווס או נחליאלי?שניהפ דרור או עורב? פרפר או דבורה? ג'וק או עכביש? איגואנה או חרדון סיני? ליוויתן או כריש? עכבר או אוגר? (התייאשתי) פגשתם פעם חיה בטבע?יאפ איפה?בישובשלי איזה חיה?נחליאלי , כלבים , חתולים וואייי איזה שאלון חופר
אוהבים חיות?דההההההההה למה?די לחפור אכפת לכם מהחיות בעולם?מאוד הייתם פעם בצער בעלי חיים?עבדתי שם בהתנדבות.. לאיזו מטרה?לעזור האם אתם צמחונים?לא למה? אכלתם פעם חזיר?בחיים לא איכ ולאכשר=[ האם ננשכתם פעם?לא ע"י מי?לא האם הכיש אתכם נחש?לא האם מישהו מהמשפחה שלכם וטרינר?לא רכבתם פעם על: גמל?לא פיל?לא חמור?כה סוס?כה סוס פוני?כה פרד?לא אבא?חח כה שור?לא יאי נגמר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

למעלה