שאלון די ארוך

Nותקית

New member
שאלון די ארוך ../images/Emo13.gif

טוב הנה שאלון שאני מקווה שתענו עליו כדי להפעיל עוד את הפורום.. לא חייב את כולו חחח שם: כינויים: האם השם שלך הוא על שם של מישהו אחר? האם תקראי לילדים שלך על השם שלך? אם תיהיי מפורסת האם תנטשי ת`שם משפחה שלך? מין: רווקה: תאריך לידה: מזל: גיל שהייתי רוצה להיות בו: ארץ לידה: גובה : צבע עיניים: צבע שיער: יש פירסינג? קעקועים: אם הייתי עושה קעקוע בגוף אז איזה ואיפה? סרט מועדף: חיות מחמד: מוזיקה: אוכל אהוב: אוכל שנוא: שתייה מועדפת: פרי: חטיף: סגנון לבוש: מסעדה או אוכל של אמא? התמכרויות: יש לך אהבה? בושם: שמפו: איזה שפות אני מדברת? חג אהוב: ציטוט: המקום הכי אהוב עלי: האם את חייה את הרגע? יש לך סודות? יש לך הרגלים רעים? איזה מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? הרגש הכי טוב שלך: אם היו עושים עלייך סרט אז איך היו קוראים לו? מה הפחד הגדול ביותר שלך? את יודעת לשיר? קיץ או חורף? ספר מועדף: סרט מצוייר מועדף: משפט אהוב: מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך? אם היית מישהו אחר האם היית מתחברת עם עצמך? שמש או ירח? חום או קור? אם היית יכולה לשנות משהו בעצמך מה היית משנה? האם את חזקה מבחינה רגשית? מה את מתחרטת שעשית או לא עשית? את חושבת שהחיים היו טובים עד עכשיו? מתי בכית פעם אחרונה? מתי אמרו לך שאוהבים אותך? מה השיעור החשוב ביותר שלמדת בחיים? את חושבת שאת נראית טוב? יש לך ביטחון עצמי? האם את מעשן? האם את על סמים? האם את קוראת עיתון? האם את מתפללת? האם את הולכת לבית כנסת? האם את מדברת עם זרים? האם את בן אדם מאושר? האם את יוצאת לטיול בגשם? האם את מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? האם אי פעם פגעת בעצמך? האם אי פעם יצאת מהמדינה? האם אכלת אי פעם משהו שגרם לאחרים להקיא? האם היית מאוהבת? האם שחית בעירום? אי פעם עברת ניתוח? האם חטפת מכות? אי פעם ברחת מהבית? האם התחילו איתך? האם היית על במה? מה היית הכי רוצה עכשיו? ישנת מחוץ לבית? חשבת על התאבדות? נשארת ערה כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? מי הבן אדם שהכי מעצבן אותך בעולם? מי הבן אדם שיכול בכל מצב לעשות אותך שמח? מה את עושה כשאת עצובה? מה הדבר הכי משמח שקרה לך בחיים? מה הדבר הכי קיצוני שעשית כשהיית עצבני? מהי פליטת הפה הכי מטופשת שלך? על מה עד היום אתה מצטער? מה היית מגדירה כחלום חייך? במה הכי היית רוצה לעסוק? אילו היית יכולה להגשים לעצמך משאלה כלשהי, מה היא הייתה? מה היית רוצה לקבל ליומהולדת הבא שלך? איפה היית רוצה להתעורר מחר? מהו האירוע הקרוב שאת הכי מצפה לו? בהצלחה
!

Meytar 888

New member
מותק שאלון זה של שרין..את לא יכולה

לפתוח אותו. זה בסדר היום אבל אל תעשי את זה יותר
אני כבר יענה..

Nותקית

New member
אה סורי לא שמתי לב..

פשוט רציתי להפעיל קצת את הפורום סליחה..

../images/Emo26.gif עונה

שם: יעל כינויים:יעלוש, יעול,יעלי, ועוד הרבה אחרים מטומטמים שאחותי ממציעה לי..
האם השם שלך הוא על שם של מישהו אחר?כן, יעל אבקסיס.. אמא שלי חושבת שהיא יפה ורוצה שאני אהיה כמוהה..
האם תקראי לילדים שלך על השם שלך?לא אם תיהיי מפורסת האם תנטשי ת`שם משפחה שלך?לא מין:נקבה רווקה:? תאריך לידה: 29.9.96 מזל:מואזניים
גיל שהייתי רוצה להיות בו:22 ארץ לידה:ישראל גובה :1.50 צבע עיניים: חום דבש צבע שיער:חום בהיר יש פירסינג?לא קעקועים:לא אם הייתי עושה קעקוע בגוף אז איזה ואיפה?לא בחיים לא!!! סרט מועדף: פתאום 30 חיות מחמד: אין מוזיקה:הכל אוכל אהוב:פסטה אוכל שנוא: חצילים שתייה מועדפת:קולה וסודה פרי:בננה חטיף:צ'יפס סגנון לבוש:חצאית מסעדה או אוכל של אמא?אוכל של אמא התמכרויות: אני מתמכרת למשחקים במחשב בקלות.. יש לך אהבה?כן בושם:בושם יש לי, איזה אין לי מושג.. שמפו:כיף איזה שפות אני מדברת? רוסית, עברית ואנגלית חג אהוב:פורים ציטוט:?? המקום הכי אהוב עלי:הבית שלי האם את חייה את הרגע??? יש לך סודות?לא, הרוב אני מגלה לחברה טובה שלי אבל איכשהו אחותי יודעת הכל.. יש לך הרגלים רעים?לא איזה מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? איזה קטנה אני.. לא יודעת אם זה מחמאה. אבל בישבליהם זה מחמאה.. הרגש הכי טוב שלך: ?? אם היו עושים עלייך סרט אז איך היו קוראים לו? כן. הטינה2 מה הפחד הגדול ביותר שלך?שיגיע סוף העולם את יודעת לשיר?אני חושבת
קיץ או חורף?קיץ ספר מועדף:מטילדה.. אולי זה ארוך אבל זה מעניין.. סרט מצוייר מועדף: אין משפט אהוב: אין מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך? להרגיש שאני הצלחתי במה שאני צריכה לעמוד בו. אם היית מישהו אחר האם היית מתחברת עם עצמך?לא יודעת שמש או ירח?שמש חום או קור?חום אם היית יכולה לשנות משהו בעצמך מה היית משנה?לא האם את חזקה מבחינה רגשית?לא מה את מתחרטת שעשית או לא עשית??? את חושבת שהחיים היו טובים עד עכשיו?כן מתי בכית פעם אחרונה?היום מתי אמרו לך שאוהבים אותך? היום חח מה השיעור החשוב ביותר שלמדת בחיים? שצריך לאהוב אותך כי עם לא אף אחד לא יאוהב אותך. את חושבת שאת נראית טוב?כן יש לך ביטחון עצמי?חברה שלי אומרת שלא אבל אני כן אז אני לא בדיוק יודעת.. האם את מעשן?לא האם את על סמים?לא גם עם הייתי לא הייתי אומרת וחוץ מזה אני בכיתה ה'!! האם את קוראת עיתון?לא האם את מתפללת?לא האם את הולכת לבית כנסת?ביום כיפור האם את מדברת עם זרים?לא האם את בן אדם מאושר?אפשר להגיד האם את יוצאת לטיול בגשם?לא אני לא רוצה דלקת ריאות האם את מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם?כן יש לי ברירה?
האם אי פעם פגעת בעצמך?לא זוכרת האם אי פעם יצאת מהמדינה?לא האם אכלת אי פעם משהו שגרם לאחרים להקיא?לא האם היית מאוהב?כן האם שחית בעירום?לא!! אי פעם עברת ניתוח?לא תודה לאל האם חטפת מכות?כן אי פעם ברחת מהבית?לא! האם התחילו איתך?לא באסה לי..
האם היית על במה?בטח!
אני מנגנת כל שנה.. 3 פעמים נדמה לי על פסנתר..
מה היית הכי רוצה עכשיו?לנסוע לחופשה באילת.. ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות?לא נשארת ערה כל הלילה?לא לא אכלת יום שלם?לא דיברת בטלפון כל הלילה?לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?נראה לי שישנתי עם בן דוד שלי.. הייתי קטנה אבל אני בכלל לא בטוחה!
מי הבן אדם שהכי מעצבן אותך בעולם?אין מי הבן אדם שיכול בכל מצב לעשות אותך שמח? אין מה את עושה כשאת עצובה?בוכה מה הדבר הכי משמח שקרה לך בחיים?יש הרבה מה הדבר הכי קיצוני שעשית כשהיית עצבני?זרקתי את כל הדברים על הרצפה מהי פליטת הפה הכי מטופשת שלך?אמרתי ליד חברים של אמא שלי על שוקו שאמא שלי לא קונה שמישהו כן קונה את זה.. היא בעטה לי ברגל כדי שאני יסתום את הפה אבל אני אמרתי לה מרוב טיפשוטי אמא, את בועטת בי.. כן זה היה מאוד טיפשי.. על מה עד היום אתה מצטער?לא יודעת מה היית מגדירה כחלום חייך?אין לי חלום במה הכי היית רוצה לעסוק?בשירה אילו היית יכולה להגשים לעצמך משאלה כלשהי, מה היא הייתה? שאני יהיה עשירה מה היית רוצה לקבל ליומהולדת הבא שלך?מחשב נייד אפילו שעוד שנתיים יש לי בת מצווה ורציתי לבקש את זה.. (כמה שיותר מוקדם ככה יותר טוב).. איפה היית רוצה להתעורר מחר?במלון באילת מהו האירוע הקרוב שאת הכי מצפה לו?חזרה ללימודים..
אפילו שזה נשמע דיבלי אין לי מה לעשות בבית.. סיימתי!

limee

New member
שלום אני חדשה בפורום!

ואני כמובן מעריצה של רן דנקר! מקווה להשתלב במהרה! שם: סיגלית כינויים: סיגי, סיגוש האם השם שלך הוא על שם של מישהו אחר? האם תקראי לילדים שלך על השם שלך? אם תיהיי מפורסת האם תנטשי ת`שם משפחה שלך? לא מין: נקבה רווקה: כן תאריך לידה: 8.10.90 מזל: מאזניים גיל שהייתי רוצה להיות בו: 18 ארץ לידה: ישראל : גובה : לא יודעת צבע עיניים: חום צבע שיער: שחור יש פירסינג? קעקועים: לא אם הייתי עושה קעקוע בגוף אז איזה ואיפה? אני לא רוצה קעקוע סרט מועדף: שודדי הקריביים 2: תיבה של איש מת חיות מחמד: אין מוזיקה: יפנית, אנגלית, עברית, ספרדית אוכל אהוב: פיצה אוכל שנוא: בשר שתייה מועדפת: ספריט פרי: בננה חטיף:במבה סגנון לבוש: פשוט, ג'ינס וחולצה מסעדה או אוכל של אמא? אוכל של אימא התמכרויות: מוזיקה יפנית יש לך אהבה? לא בושם: לא זוכרת את השם שלו. שמפו: פינוק : איזה שפות אני מדברת? עברית, אנגלית,ספרדית, וכרגע אני לומדת יפנית. חג אהוב: חנוכה ציטוט: המקום הכי אהוב עלי: אמממ יש כמה האם את חייה את הרגע? לא ממש.. יש לך סודות? כן יש לך הרגלים רעים? כן איזה מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? שאני ילדה אינטיליגנטית הרגש הכי טוב שלך: אהבה אם היו עושים עלייך סרט אז איך היו קוראים לו? "התעלומה הבלתי פתורה" מה הפחד הגדול ביותר שלך? מוות את יודעת לשיר? כן קיץ או חורף?חורף ספר מועדף: זיכרונותייה של גיישה סרט מצוייר מועדף: פיט פן משפט אהוב: "אם תרצו אין זו אגדה...." מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך? אממממ לא יודעת אם היית מישהו אחר האם היית מתחברת עם עצמך?לא יודעת שמש או ירח? ירח חום או קור? קור אם היית יכולה לשנות משהו בעצמך מה היית משנה? הייתי רוצה להיות פחות היסטרית האם את חזקה מבחינה רגשית? כן מה את מתחרטת שעשית או לא עשית? את חושבת שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא טובים ולא רעים... מתי בכית פעם אחרונה? אתמול מתי אמרו לך שאוהבים אותך? שלשום מה השיעור החשוב ביותר שלמדת בחיים? שצריך לחיות את הרגע את חושבת שאת נראית טוב? כן יש לך ביטחון עצמי? בערך האם את מעשן? האם את על סמים? לא האם את קוראת עיתון? כן האם את מתפללת? האם את הולכת לבית כנסת? האם את מדברת עם זרים? לא האם את בן אדם מאושר? אני לא יכולה להגדיר את זה. יש ימים טובים ויש ימים רעים. האם את מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? האם אי פעם פגעת בעצמך? האם אי פעם יצאת מהמדינה? האם אכלת אי פעם משהו שגרם לאחרים להקיא? לא האם היית מאוהבת? כן האם שחית בעירום? אי פעם עברת ניתוח?לא האם חטפת מכות? כן אי פעם ברחת מהבית? לא האם התחילו איתך? האם היית על במה? כן מה היית הכי רוצה עכשיו? לטוס ליפן שנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? נשארת ערה כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא הבן אדם שהכי מעצבן אותך בעולם?ראש הממשלה מי הבן אדם שיכול בכל מצב לעשות אותך שמח? ג'וני דפ! מה את עושה כשאת עצובה? שומעת מוסיקה מה הדבר הכי משמח שקרה לך בחיים? ניצלתי מתאונה מה הדבר הכי קיצוני שעשית כשהיית עצבני? לא זוכרת מהי פליטת הפה הכי מטופשת שלך? לא זוכרת על מה עד היום אתה מצטער? לא מצטערת על כלום מה היית מגדירה כחלום חייך? לטוס ליפן במה הכי היית רוצה לעסוק? מתורגמנית אילו היית יכולה להגשים לעצמך משאלה כלשהי, מה היא הייתה? לטוס ליפן מה היית רוצה לקבל ליומהולדת הבא שלך?ספר איפה היית רוצה להתעורר מחר? בטוקיו מהו האירוע הקרוב שאת הכי מצפה לו? הקרנת הבכורה של שודדי הקריביים שלוש

Nותקית

New member
עונה..

שם:חני! כינויים:וואו אוקי.. חנוש חנה חוניש חנוישלה ועוד כינויים מוזרים.. האם השם שלך הוא על שם של מישהו אחר?כן.. סבתא רבה שלי ז"ל האם תקראי לילדים שלך על השם שלך?לא אם תיהיי מפורסת האם תנטשי ת`שם משפחה שלך?לא נראה לי מין:נקבה רווקה:לא.. נו ברור שכן תאריך לידה:19 ליוני!((1995)) מזל:תאומים גיל שהייתי רוצה להיות בו:אמ.. נראה לי ש17..אבל אני לא יודעת.. ארץ לידה:ישראל גובה :מטר 49 בערך.. צבע עיניים:כחול צבע שיער:כזה שטני בלונדיני .. יש פירסינג? מחרתיים עושים לי סוף סוף באוזניים!=] קעקועים:לא אם הייתי עושה קעקוע בגוף אז איזה ואיפה?לא היתי עושה.. סרט מועדף:אמ.. הרבה..אבל סיפור סינדרלה הוא מהמם.. חיות מחמד:אין.. היה לי דג אבל הוא מת.. מוזיקה:היפ הופ/פופ אוכל אהוב:ספגטי ופיצה! אוכל שנוא:דגים(חוץ מסוג אחד) שתייה מועדפת:קולה פרי:תותים חטיף:לא יודעת.. סגנון לבוש:של מסיבות! מסעדה או אוכל של אמא?תמיד אוכל של אמא!(אבל אולי גם מסעדה XD) התמכרויות:לסימס, לפורום הזה,לשיר שלנו , לרן ואניה. יש לך אהבה?כן .. בושם:לא יודעת.. שמפו:הד אנד שולדיירס או משהו כזה.. איזה שפות אני מדברת?הרבה! עברית אנגלית ספרדית וקצת גרמנית ואיטלקית! חג אהוב:החופש הגדול נחשב חג? ציטוט:"אתם חושבים שאני מטומטמת ? חושבים שאני פרה? חושבים שאין לי רגשות?" (המורה שלנו למדעים..נקרעתי מזה..) המקום הכי אהוב עלי:הים והקניון האם את חייה את הרגע?ברור! יש לך סודות?כן.. יש לך הרגלים רעים?לא בדיוק.. איזה מחמאה את מקבלת מרוב האנשים?יש לך עיניים יפות .. הרגש הכי טוב שלך:אופטימיות.. אם היו עושים עלייך סרט אז איך היו קוראים לו?היפה והאמיצה(חח סתם..) מה הפחד הגדול ביותר שלך?גנבים ורוצחים.. את יודעת לשיר?כן..אם הופעתי מול 5000 עיש אז כנראה שכן חח קיץ או חורף?קיץ! ספר מועדף:הארי פוטר.. סרט מצוייר מועדף:ארתור והמינימונים(- אניה ורן...) משפט אהוב:שיעור חופשי! מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך?אהבה.. אם היית מישהו אחר האם היית מתחברת עם עצמך?וזה אומר ש..? שמש או ירח?שמש חום או קור?קור אם היית יכולה לשנות משהו בעצמך מה היית משנה?ה.. כלום! האם את חזקה מבחינה רגשית?ככה.. מה את מתחרטת שעשית או לא עשית?שהכרתי את המורה למדעים.. את חושבת שהחיים היו טובים עד עכשיו?אחלה! מתי בכית פעם אחרונה?שבוע שעבר.. מתי אמרו לך שאוהבים אותך?היום.. מה השיעור החשוב ביותר שלמדת בחיים?אהבה לא קונים בכסף! את חושבת שאת נראית טוב?בערך.. יש לך ביטחון עצמי?בערך.. האם את מעשן? לא! האם את על סמים?לא! האם את קוראת עיתון?ראש 1 האם את מתפללת?לא ממש.. האם את הולכת לבית כנסת?ביום כיפור.. האם את מדברת עם זרים?זרים זרים ממש לא.. האם את בן אדם מאושר?אני חושבת.. חח האם את יוצאת לטיול בגשם?כן.. האם את מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם?אם הם מדברים איתי.. האם אי פעם פגעת בעצמך? לא האם אי פעם יצאת מהמדינה?כן! המון.. האם אכלת אי פעם משהו שגרם לאחרים להקיא?לא האם היית מאוהבת?ברור האם שחית בעירום?לא אי פעם עברת ניתוח?לא האם חטפת מכות?לא אי פעם ברחת מהבית?פעם אחת האם התחילו איתך?כן.. האם היית על במה?הרבה.. מה היית הכי רוצה עכשיו? אמ.. לפגוש את רן.. ישנת מחוץ לבית?המון.. חשבת על התאבדות?לא! נשארת ערה כל הלילה?כן! לא אכלת יום שלם?כן! כשהייתי חולה וביום כיפור דיברת בטלפון כל הלילה?כן! ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כשהייתי קטנה.. עכשיו אני כבר לא יושנת עם המין השני(חוץ מאח שלי..) מי הבן אדם שהכי מעצבן אותך בעולם?דור מי הבן אדם שיכול בכל מצב לעשות אותך שמח?רן.. אניה בוקשטיין.. חברות.. והפורום הזה=]! מה את עושה כשאת עצובה?שומעת מוסיקה! מה הדבר הכי משמח שקרה לך בחיים?ששרתי מול 5000 אנשים! מה הדבר הכי קיצוני שעשית כשהיית עצבני?לא יודעת.. מהי פליטת הפה הכי מטופשת שלך?שפעם ממש כעסתי על חברה הכי טובה שלי ואמרתי לה שאני לא יודעת למה התחברנו בכלל! על מה עד היום אתה מצטער?על זה ש.. לא יודעת! מה היית מגדירה כחלום חייך?להיות זמרת/רקדנית/שחקנית! במה הכי היית רוצה לעסוק?זמרת/רקדנית/שחקנית! אילו היית יכולה להגשים לעצמך משאלה כלשהי, מה היא הייתה?להיות הכי יפה בעולם! מה היית רוצה לקבל ליומהולדת הבא שלך? פלאפון חדש! איפה היית רוצה להתעורר מחר?בבית בתאריך 19 ביוני מהו האירוע הקרוב שאת הכי מצפה לו?היום הולדת של חבר שלי
חחח

nofarosh11

New member
אתם חושבים שאני מטומטמת ? חושבים שא

**אתם חושבים שאני מטומטמת ? חושבים שאני פרה? חושבים שאין לי רגשות?" (המורה שלנו למדעים..נקרעתי מזה..) יאווווווווווווווווווו.. את רציניית
גם המוורה שלנו אומרת לנו את זה כל פעם שאנחנו מעצבנים אותהה..
!| אנחנו לומדות באותו ביצפר

nofarosh11

New member
איזה עיר? זה אפילו לא מושב,

אפילו לא מושבה.. זה כולה חור בצפון..
אבל לומדת בכרמיאל..

nofarosh11

New member
עונה..../images/Emo26.gif

שם: נופר כינויים: נופי, נופנופ, נופ יש מלא..
האם השם שלך הוא על שם של מישהו אחר? סבתא.. האם תקראי לילדים שלך על השם שלך? לא.. זה מוזר.. "נופר,בואי רגע.." 2 אנשיםן קמים..
אם תיהיי מפורסת האם תנטשי ת`שם משפחה שלך?לא.. מין: נקבה.. רווקה: נשואה+4.. מה ניראלכם..?
תאריך לידה: 13.12.93 מזל: קשת..
גיל שהייתי רוצה להיות בו: 16/18.. ארץ לידה: ישראל.. גובה : 1.46/7 (מש'ו כזה..) צבע עיניים:חום.. צבע שיער: חום כהה יש פירסינג? לא קעקועים: לאאאאאאא..
אם הייתי עושה קעקוע בגוף אז איזה ואיפה? אייייייכסהה..
סרט מועדף: טיטאניק
חיות מחמד: אין..=/ מוזיקה: פוםפ, רוק, ישראלי, מזרחי.. מה שבא ליד..
אוכל אהוב:קווסקוס ובזין(יש כאלו שקוראים לזה "עיש" "הר סיני" כל מני כאלה.., אוכל טריפולטאי של סבתא..
)..
אוכל שנוא: אני פשוט אוהבת לאכול..
שתייה מועדפת: קולה.. פרי: תפוח.. חטיף: תפוצ'יפס סגנון לבוש: מה שיש לי בארון(
)
מסעדה או אוכל של אמא? אוכל של סבתא..
חח.. של אמא.. התמכרויות: רנצ'ווק..
יש לך אהבה? לעצמי, נחשב
בושם: שחכתי ת'שם..
שמפו: של "נטורל להחייאת תלתליפה" (זה תלתלים..
פרסומת סמויהה..
) איזה שפות אני מדברת? עברית ,קצת (הרבה) ספרדית, קצת אנגית.. חג אהוב: פסח+חנוכה (חופש, יומולדת..
) ציטוט:"מצ'עמם לי.."
המקום הכי אהוב עלי: החדר של דודה שלי..
יש לה שם טלויזיה, מחשב, מיטה זוגית, פופים, ספה מש'תם לא רוצים..כיף לה..(
)
האם את חייה את הרגע? כן.. יש לך סודות? לא.. יש לך הרגלים רעים? להרביץ לאחי..
איזה מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? לא מקבלת..
סתם.. את יפה(
) הרגש הכי טוב שלך: עוזרת.. זה יותר תכונה מאשר רגש ארבל לומשנה..
אם היו עושים עלייך סרט אז איך היו קוראים לו? "חייה של נופר דנקר" *כותרת משנה* "לאחר חתונתה המתוקשרת (
) עם כוכב השיר שלנו-רן דנקר: (אחחח האשליותת.. אחח.. הפנטזיות..
) מה הפחד הגדול ביותר שלך? מוות..
את יודעת לשיר? לצרוח מילים של שירים לפי הקצב זה לשיר
אם כן, אז כן..
קיץ או חורף? אביב
ספר מועדף: "לנצח בגדול"-ליאת רוטנר (מש'ו כזה..) סרט מצוייר מועדף:בבוספוג..
משפט אהוב:"מצ'עמם לי"..
מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך? אני(
)
אם היית מישהו אחר האם היית מתחברת עם עצמך? כן, אני חמודה כזאתי..
שמש או ירח? שמש חום או קור? חום אם היית יכולה לשנות משהו בעצמך מה היית משנה? אף קוקלה..
האם את חזקה מבחינה רגשית? נראלי..
מה את מתחרטת שעשית או לא עשית? לוידעת.. את חושבת שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן.. חוץ מהלחמה האחרונה.. (נסראלהה תמות אמןןןן..
) מתי בכית פעם אחרונה? אתמול.. מתי אמרו לך שאוהבים אותך? היום..
מה השיעור החשוב ביותר שלמדת בחיים? הבעה
את חושבת שאת נראית טוב? לא מש'ו.. אבל פ'סדר..
יש לך ביטחון עצמי? כן.. האם את מעשן? לאאא..
בעע.. האם את על סמים? לאא.. איחסהה..
האם את קוראת עיתון? לפעמים.. האם את מתפללת? רק כשאני בביצפר..
האם את הולכת לבית כנסת? ביום כיפור..
האם את מדברת עם זרים? תלוי איזה זרים, אם אני מכירה אותם-אז כן..
האם את בן אדם מאושר? כן..
מה רע לי בחיים
האם את יוצאת לטיול בגשם? לפעמים.. האם את מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? כן.. יש ברירה? אני רואה ת'מורה שלי כל יום, ואתם יודעים, חייב..
האם אי פעם פגעת בעצמך? לאא..
האם אי פעם יצאת מהמדינה? לא..
האם אכלת אי פעם משהו שגרם לאחרים להקיא? לא שאני זוכרת.. האם היית מאוהבת?לא.. האם שחית בעירום? לאא
אי פעם עברת ניתוח? לא.. האם חטפת מכות? כן..
אי פעם ברחת מהבית? לא.. האם התחילו איתך? יש מצב..
האם היית על במה? כן..=) מה היית הכי רוצה עכשיו? לישון(
) ישנת מחוץ לבית? מלא.. חשבת על התאבדות? לא.. נשארת ערה כל הלילה? כןן..
הכי סטלני..
לא אכלת יום שלם? כיפור..
דיברת בטלפון כל הלילה? לא קרה לי.. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? הא
כן..
מי הבן אדם שהכי מעצבן אותך בעולם? המורה שליי..
מי הבן אדם שיכול בכל מצב לעשות אותך שמח?רנצ'וק..
ודודה שלי.. מה את עושה כשאת עצובה? מסתגרת בחדר ופורקת עצבים על הכרית..
מה הדבר הכי משמח שקרה לך בחיים? נולדתי..
מה הדבר הכי קיצוני שעשית כשהיית עצבני? לוידעת.. מהי פליטת הפה הכי מטופשת שלך? בטעות קראתי לדוד שלי "מפגר".. ונענשתי..
על מה עד היום אתה מצטער?שפגשתי ת'מורה שלי
מה היית מגדירה כחלום חייך? לוידעת.. במה הכי היית רוצה לעסוק? לוידעת.. אילו היית יכולה להגשים לעצמך משאלה כלשהי, מה היא הייתה? עוןד משאלה..
מה היית רוצה לקבל ליומהולדת הבא שלך? עוד לא החלטתי מה אני רוצה לזו.. והיא הייתה לפני בערך 4 חודשים..
(ד"א-רעיחונות יתקבלו בברכה..
) איפה היית רוצה להתעורר מחר? בבית
מהו האירוע הקרוב שאת הכי מצפה לו? החופש הגד

עונה

שם: נוי גור כינויים: נויה נויוש ועוד כל מיני האם השם שלך הוא על שם של מישהו אחר?לא האם תקראי לילדים שלך על השם שלך? לא אם תיהיי מפורסת האם תנטשי ת`שם משפחה שלך? יכל להיות כי יש דוגמנית שקוראים לה נוי גור מין: נקבה
רווקה: ברור תאריך לידה: 23.7.1991 מזל: אריה גיל שהייתי רוצה להיות בו: 16 יש לי עוד 4 חודשים יומולדת 16 אז זה לא הרבה זמן ארץ לידה: לונדון שבאנגליה גובה : 1.57 בערך צבע עיניים: חום צבע שיער: חום יש פירסינג?
קעקועים: לא זה מגעיל
אם הייתי עושה קעקוע בגוף אז איזה ואיפה? אני לא יעשה סרט מועדף: חותנת בהפרעה חיות מחמד: יש לי שני חתולים
מוזיקה: פופ וישראלית אוכל אהוב:
אוכל שנוא: אפונה שתייה מועדפת: מים פרי:
חטיף: תפוצ'יפס סגנון לבוש: אין לי סגנון מה שאני אוהבת אני לובשת מסעדה או אוכל של אמא? תלוי איזו מסעדה כי אמא שלא יודעת הכל לבשל התמכרויות: השיר שלנו (בעיקר רן) יש לך אהבה?
בושם: sexy212 שמפו:head and shoulders איזה שפות אני מדברת? עברית ואנגלית חג אהוב: סוכות יש פסטיבל הסרטים בחיפה (כן אני מחיפה) ציטוט: "עיוני" המקום הכי אהוב עלי: הסחנה האם את חייה את הרגע?
יש לך סודות?
יש לך הרגלים רעים?
איזה מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? שאני יפה ואהבים אותי הרגש הכי טוב שלך: אהבה למשפחה שלי
אם היו עושים עלייך סרט אז איך היו קוראים לו? חייה של נוי גור מה הפחד הגדול ביותר שלך? מוות
את יודעת לשיר? לא ממש אני קצת צזייפת קיץ או חורף? סתו ואביב אני לא אוהבת שאני
וחם לי ואני לא אוהבת ש
לי ספר מועדף: צבע המים סרט מצוייר מועדף: שרק משפט אהוב: אין לי ממש מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך? אני אם היית מישהו אחר האם היית מתחברת עם עצמך? לא חושבת שמש או ירח? ירח
חום או קור? אני לא יודעת כי אני לא אוהבת שאני
וחם לי ואני לא אוהבת ש
לי אם היית יכולה לשנות משהו בעצמך מה היית משנה? הייתי מורידה נקודת חן שיש לי על הלחי האם את חזקה מבחינה רגשית?
מה את מתחרטת שעשית או לא עשית? לא את חושבת שהחיים היו טובים עד עכשיו? מעולים מתי בכית פעם אחרונה?ביום רביעי האחרון מתי אמרו לך שאוהבים אותך? אתמול מה השיעור החשוב ביותר שלמדת בחיים? מתמטיקה את חושבת שאת נראית טוב? יחסית אני אולי צריכה להרזות קצת יש לך ביטחון עצמי?
האם את מעשן?
האם את על סמים?
האם את קוראת עיתון? לפעמים האם את מתפללת?
האם את הולכת לבית כנסת?
האם את מדברת עם זרים?
האם את בן אדם מאושר?
מאוד האם את יוצאת לטיול בגשם?
האם את מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? רק אם אין לי ברירה האם אי פעם פגעת בעצמך?
האם אי פעם יצאת מהמדינה?
האם אכלת אי פעם משהו שגרם לאחרים להקיא? לא חושבת האם היית מאוהבת?
האם שחית בעירום?
אי פעם עברת ניתוח?
האם חטפת מכות?
אי פעם ברחת מהבית? לא אני אוהבת את
שלי האם התחילו איתך? יש מצב האם היית על במה?
מה היית הכי רוצה עכשיו? שיהיה לי חבר ואני יהיה איתו באילת ישנת מחוץ לבית? מלא פעמים חשבת על התאבדות? לא ממש זה מפחיד אותי נשארת ערה כל הלילה? ברור
לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא קרה לי ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן אבל הוא לא היה לחבר שלי מי הבן אדם שהכי מעצבן אותך בעולם? ידיד שלי מי הבן אדם שיכול בכל מצב לעשות אותך שמחה? בן אדם שאני אוהבת מה את עושה כשאת עצובה? מסתגרת בחדר שלי מה הדבר הכי משמח שקרה לך בחיים? נולדתי מה הדבר הכי קיצוני שעשית כשהיית עצבנית? לא יודעת מהי פליטת הפה הכי מטופשת שלך? קראתי לאמא שלי סתומה על מה עד היום אתה מצטער? שלא זכיתי להכיר את סבא שלי כי הוא נפטר עוד לפני שנולדתי מה היית מגדירה כחלום חייך? למצוא אהבה אמיתי
במה הכי היית רוצה לעסוק? פילאטיס אילו היית יכולה להגשים לעצמך משאלה כלשהי, מה היא הייתה? שאני ימצא חבר מה היית רוצה לקבל ליומהולדת הבא שלך? אני עוד לא יודעת איפה היית רוצה להתעורר מחר? במיטה שלי או עם רן דנקר מהו האירוע הקרוב שאת הכי מצפה לו? חופש גדול

למעלה