שאלון די ארוך

עונה../images/Emo9.gif

שם: חן כינויים: חנצ'יק חנוש חונה ועוד
האם השם שלך הוא על שם של מישהו אחר? לא האם תקראי לילדים שלך על השם שלך? לא אם תיהיי מפורסת האם תנטשי ת`שם משפחה שלך? לא מין:
רווקה: כן תאריך לידה: 13.11.92 מזל: עקרבב גיל שהייתי רוצה להיות בו: ככה זה בסדר
ארץ לידה: ישראל גובה : 1.73 צבע עיניים: חום צבע שיער:חום יש פירסינג? לא קעקועים: כרגע יש חינה ברגל
אם הייתי עושה קעקוע בגוף אז איזה ואיפה? של סוס בעגן סרט מועדף: ממ חיות מחמד: כלב ודגים
מוזיקה: ממ הרבה.. אוכל אהוב: פירהה אוכל שנוא: כבד וחצילים
שתייה מועדפת: נסטי אפרסק פרי: אבטיח ותותים
חטיף: במבה סגנון לבוש: רגיל.. מסעדה או אוכל של אמא? מסעדה
התמכרויות: ממ יש לך אהבה? לא בושם: פנטזי של בריטני ספירס
שמפו: פינוק איזה שפות אני מדברת? עברית אנגלית ספרדית וערבית בקטנה חג אהוב: פסח ציטוט: ממ המקום הכי אהוב עלי: הבית האם את חייה את הרגע? כן יש לך סודות? כן יש לך הרגלים רעים? כן איזה מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? שאני יפה הרגש הכי טוב שלך: אממ אם היו עושים עלייך סרט אז איך היו קוראים לו? אאמ מה הפחד הגדול ביותר שלך? מוות את יודעת לשיר? לא
קיץ או חורף? חורף ספר מועדף: סודות נעורים סרט מצוייר מועדף: אין משפט אהוב: מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך? לימודים אם היית מישהו אחר האם היית מתחברת עם עצמך? לא בטוחה שמש או ירח? ירח חום או קור? קור אם היית יכולה לשנות משהו בעצמך מה היית משנה? אממ את החוסר ביטחון האם את חזקה מבחינה רגשית? לפעמים מה את מתחרטת שעשית או לא עשית? כן את חושבת שהחיים היו טובים עד עכשיו? מאוד מתי בכית פעם אחרונה? לא זוכרת מתי אמרו לך שאוהבים אותך? היום מה השיעור החשוב ביותר שלמדת בחיים? מי שנולד הרוויח את חושבת שאת נראית טוב? כן יש לך ביטחון עצמי? אממ כם בערך האם את מעשן? לא האם את על סמים? לא האם את קוראת עיתון? לפעמים האם את מתפללת? לא האם את הולכת לבית כנסת? לא האם את מדברת עם זרים?כן האם את בן אדם מאושר? כן האם את יוצאת לטיול בגשם? לא האם את מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? כן האם אי פעם פגעת בעצמך? לא האם אי פעם יצאת מהמדינה? כן האם אכלת אי פעם משהו שגרם לאחרים להקיא? לא האם היית מאוהבת? כן האם שחית בעירום? לא אי פעם עברת ניתוח? לא האם חטפת מכות? כן אי פעם ברחת מהבית? כן האם התחילו איתך? כן האם היית על במה? כן מה היית הכי רוצה עכשיו? לוידעת ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ערה כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן מי הבן אדם שהכי מעצבן אותך בעולם? אחותי ורותם הכלבההה
מי הבן אדם שיכול בכל מצב לעשות אותך שמח? אחי מה את עושה כשאת עצובה? שומעת שירים מה הדבר הכי משמח שקרה לך בחיים? לוידעת מה הדבר הכי קיצוני שעשית כשהיית עצבני? ממ מהי פליטת הפה הכי מטופשת שלך?
על מה עד היום אתה מצטער? על הפליטת פה המטופשת הזאת מה היית מגדירה כחלום חייך? לוידעת במה הכי היית רוצה לעסוק? ממ אילו היית יכולה להגשים לעצמך משאלה כלשהי, מה היא הייתה? אממ מה היית רוצה לקבל ליומהולדת הבא שלך? הרבה דברים חח איפה היית רוצה להתעורר מחר? בהולנד מהו האירוע הקרוב שאת הכי מצפה לו? לא יודעת

יוב101

New member
אני עונה../images/Emo3.gif

שם:יובל כינויים:יובי, יובלי האם השם שלך הוא על שם של מישהו אחר?לא.. האם תקראי לילדים שלך על השם שלך?לא.. אם תיהיי מפורסמת האם תנטשי ת`שם משפחה שלך?לא מין:נקבה רווקה:כן
תאריך לידה:12.10.93 מזל:מאזניים גיל שהייתי רוצה להיות בו:אני סבבה עם הגיל שלי.. ארץ לידה:ישראל גובה :160 בערך... צבע עיניים:חום צבע שיער:חום שטני יש פירסינג?
קעקועים:
אם הייתי עושה קעקוע בגוף אז איזה ואיפה?
סרט מועדף:קלולס
חיות מחמד:תוכים
מוזיקה:כל מיני... אוכל אהוב:קוסקוס...יאמי
אוכל שנוא:דג...
שתייה מועדפת:מים פרי:תותים
חטיף:במבה סגנון לבוש:יפה...חח...
אני אוהבת להתלבש יפה ולהשקיע באקססוריז...
מסעדה או אוכל של אמא?אוכל של סבתא
התמכרויות:רן דנקר
מחשב וTV יש לך אהבה?כן...אבל לא חבר... בושם:noa שמפו:כל מיני...לא זוכרת... איזה שפות אני מדברת?עברית...אנגלית.. חג אהוב:שבועות ציטוט:לא יודעת... המקום הכי אהוב עלי:החדר שלי האם את חייה את הרגע?לא יודעת..בערך.. יש לך סודות?המון:-\ יש לך הרגלים רעים?כן איזה מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? איזה יפה את
הרגש הכי טוב שלך:לא יודעת... אם היו עושים עלייך סרט אז איך היו קוראים לו?סיפור רגיל של נערה רגילה.
מה הפחד הגדול ביותר שלך?שיקרה משהו לכל האנשים שאני אוהבת... את יודעת לשיר?אני לא בטוחה.. קיץ או חורף?קיץ ספר מועדף:סודות נעורים סרט מצוייר מועדף:סינדרלה משפט אהוב:"בלי שהרגשנו, השתנה הלב" מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך?משפחה וחברים...נראה לי אם היית מישהו אחר האם היית מתחברת עם עצמך?אני חושבת שכן שמש או ירח?שמש חום או קור?קור אם היית יכולה לשנות משהו בעצמך מה היית משנה?הרבה...
האם את חזקה מבחינה רגשית?לא מה את מתחרטת שעשית או לא עשית? יש כל כך הרבה... את חושבת שהחיים היו טובים עד עכשיו?כן מתי בכית פעם אחרונה?כשלא הרגשתי טוב.. מתי אמרו לך שאוהבים אותך?לא זוכרת מה השיעור החשוב ביותר שלמדת בחיים? שאסור לסמוך על כל אחד... את חושבת שאת נראית טוב?מתוך 100%- 85% יש לך ביטחון עצמי?בערך.. האם את מעשן?
האם את על סמים?
האם את קוראת עיתון?
האם את מתפללת?
האם את הולכת לבית כנסת?
האם את מדברת עם זרים?
האם את בן אדם מאושר?
האם את יוצאת לטיול בגשם?לא הרבה... האם את מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם?כן... האם אי פעם פגעת בעצמך?לא חושבת.. האם אי פעם יצאת מהמדינה?כן
האם אכלת אי פעם משהו שגרם לאחרים להקיא?כן... האם היית מאוהבת?כן
האם שחית בעירום?
אי פעם עברת ניתוח?
האם חטפת מכות?
אי פעם ברחת מהבית?
האם התחילו איתך?
האם היית על במה?
מה היית הכי רוצה עכשיו?שמישהו שאני אוהבת יהיה חבר שלי
ישנת מחוץ לבית?
חשבת על התאבדות?
נשארת ערה כל הלילה?
לא אכלת יום שלם?
דיברת בטלפון כל הלילה?
ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?
מי הבן אדם שהכי מעצבן אותך בעולם?מישהי מהכיתה שלי... מי הבן אדם שיכול בכל מצב לעשות אותך שמח?יש כל מיני... מה את עושה כשאת עצובה?נסגרת בחדר שלי לבד... מה הדבר הכי משמח שקרה לך בחיים?יש המון
מה הדבר הכי קיצוני שעשית כשהיית עצבני?לא יודעת מהי פליטת הפה הכי מטופשת שלך?לא יודעת על מה עד היום אתה מצטער?הרבה:-\ מה היית מגדירה כחלום חייך?כנ"ל במה הכי היית רוצה לעסוק?עיצוב אופנה, אדריכלות ועיצוב פנים... אילו היית יכולה להגשים לעצמך משאלה כלשהי, מה היא הייתה?כל כך הרבה....אי אפשר להחליט מה היית רוצה לקבל ליומהולדת הבא שלך? מתנה יפה
איפה היית רוצה להתעורר מחר?בהולנד
מהו האירוע הקרוב שאת הכי מצפה לו?הטיול השנתי

טוב נווו....נענה על השאלון..חחח...

שם:קסם כינויים:להלה האם השם שלך הוא על שם של מישהו אחר? לא האם תקראי לילדים שלך על השם שלך? לא אם תיהיי מפורסת האם תנטשי ת`שם משפחה שלך? לא מין: נקבה רווקה: כן תאריך לידה: 24/10/94 מזל: עקרב גיל שהייתי רוצה להיות בו: 3 ארץ לידה: ישראל גובה : אין לי מושג...חחח צבע עיניים: חום צבע שיער: חום כהה יש פירסינג? לא!!! קעקועים: לא!!! אם הייתי עושה קעקוע בגוף אז איזה ואיפה? לא הייתי עושה בכלל...! סרט מועדף: גראפילד 2 חיות מחמד: אין... מוזיקה אהובה: ה=כ=ל אוכל אהוב: שניצל אוכל שנוא: אורז שתייה מועדפת: לימונדה פרי: בננה חטיף: ביסלי מסעדה או אוכל של אמא? אוכל של אמא התמכרויות: לסדרה ''השיר שלנו'' בושם: אמור אמור שמפו: כל פעם משהו אחר... איזה שפות אני מדברת? עברית ואנגלית חג אהוב: שבועות המקום הכי אהוב עלי: הקניון.חחח... האם את חייה את הרגע? כן... יש לך סודות? מלא.... יש לך הרגלים רעים? לא יודעת?!? את יודעת לשיר? כן קיץ או חורף? לא זה ולא זה... אביב סרט מצוייר מועדף: ת'זיזו תרגליים אם היית מישהו אחר האם היית מתחברת עם עצמך? כן... שמש או ירח? ירח חום או קור? חום אם היית יכולה לשנות משהו בעצמך מה היית משנה? את צבע השיער... האם את חזקה מבחינה רגשית? כן מה את מתחרטת שעשית או לא עשית? שעשיתי את חושבת שהחיים היו טובים עד עכשיו? בערך... מתי בכית פעם אחרונה? לפני שניה... חחח מתי אמרו לך שאוהבים אותך? היום אתמול שלשום...... יש לך ביטחון עצמי? בערך... האם את מעשן? לא... האם את על סמים? לא!!! האם את קוראת עיתון?כן האם את מתפללת? כן האם את הולכת לבית כנסת? תלוי מתי האם את מדברת עם זרים? לא האם את בן אדם מאושר? כן האם את יוצאת לטיול בגשם? כן האם את מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? לא האם אי פעם יצאת מהמדינה? כן האם אכלת אי פעם משהו שגרם לאחרים להקיא? כן...חחח... האם היית מאוהבת? כן האם שחית בעירום? לא אי פעם עברת ניתוח? לא האם חטפת מכות? לא אי פעם ברחת מהבית? לא האם התחילו איתך? כן האם היית על במה? כן מה היית הכי רוצה עכשיו? ארנב ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ערה כל הלילה? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן... מי הבן אדם שהכי מעצבן אותך בעולם? אח שלי.. מי הבן אדם שיכול בכל מצב לעשות אותך שמח? החברה הכי טובה שלי מה את עושה כשאת עצובה? מי אמר שאני עצובה? מה הדבר הכי משמח שקרה לך בחיים? רק אחד?... מה הדבר הכי קיצוני שעשית כשהיית עצבני? שברתי את הדלת בחדר שלי... בטעות... מה היית מגדירה כחלום חייך? לפגוש את רן דנקר פנים מול פנים במה הכי היית רוצה לעסוק? רפואה לחיות אילו היית יכולה להגשים לעצמך משאלה כלשהי, מה היא הייתה? לפגוש את רן דנקר פנים מול פנים מה היית רוצה לקבל ליומהולדת הבא שלך? חתימה מרן דנקר חחח........סוף סוף סיימתי.....

../images/Emo215.gif

שם: מישל כינויים: מישמיש, מישון האם השם שלך הוא על שם של מישהו אחר? כן האם תקראי לילדים שלך על השם שלך? לא אם תיהיי מפורסת האם תנטשי ת`שם משפחה שלך? ? לא הבנתי מין: נקבה רווקה: כן תאריך לידה: 9.4.1995 (היום) מזל: טלה גיל שהייתי רוצה להיות בו: 12 הגיל שאני עכשיו) ארץ לידה: ישראל גובה : 1.59 צבע עיניים: תכלת- אפור צבע שיער: שטני יש פירסינג? לא קעקועים: לא אם הייתי עושה קעקוע בגוף אז איזה ואיפה? לא סרט מועדף: כל קומדיה טובה חיות מחמד: אין אבל תיהיה עוד מעט מוזיקה: פופ אוכל אהוב: סלט אוכל שנוא: יש המון במיוחד חומוס שתייה מועדפת: מיץ תפוזים שחוט טבעי פרי: תפוז אבל ת'אמת שזה תלוי בעונה חטיף: לא אוכלת חטיפים סגנון לבוש: אופנתי ויפה מסעדה או אוכל של אמא? של אמא יותר נכון של סבתא התמכרויות: אין יש לך אהבה? אין בושם: gucci envy me 2 שמפו: פאנטן איזה שפות אני מדברת? אנגלית -קצת רוסית ועברית חג אהוב: פסח ציטוט: "לא שווה" המקום הכי אהוב עלי: הבית שלי האם את חייה את הרגע? לא יודעת אולי כן ואולי לא יש לך סודות? קטנים יש לך הרגלים רעים? אולי איזה מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? יש המון הרגש הכי טוב שלך: שמחה אם היו עושים עלייך סרט אז איך היו קוראים לו? כשיעשו תדעי מזה ראשונה מה הפחד הגדול ביותר שלך? יש לי הרבה אבל הם לא גדולים במיוחד את יודעת לשיר? קצת קיץ או חורף? חורף ספר מועדף: הארי פוטר (השישי) סרט מצוייר מועדף: גארפילד 1 (הדבר הראשון שעלה לי בראש משפט אהוב: ללא יודעת מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך? רן דנקר אם היית מישהו אחר האם היית מתחברת עם עצמך? כן שמש או ירח? שמש חום או קור? קור אם היית יכולה לשנות משהו בעצמך מה היית משנה? הייתי מורידה כמה קילוגרמים האם את חזקה מבחינה רגשית? כן מה את מתחרטת שעשית או לא עשית? לא יודעת את חושבת שהחיים היו טובים עד עכשיו? בטח מתי בכית פעם אחרונה? אתמול מתי אמרו לך שאוהבים אותך? היום מה השיעור החשוב ביותר שלמדת בחיים? שאין בחיים משרתים וצריך לדעת לשרת את עצמך לבד את חושבת שאת נראית טוב? סביר קצת שמנה יש לך ביטחון עצמי? תלוי מתי האם את מעשן? לא האם את על סמים? לא האם את קוראת עיתון? משעמם האם את מתפללת? לא האם את הולכת לבית כנסת? לא האם את מדברת עם זרים? אם הם שואלים שם של רחוב אז כן האם את בן אדם מאושר? אפשר לאמר האם את יוצאת לטיול בגשם? עם מטריה האם את מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? כן האם אי פעם פגעת בעצמך? אני משתדלת שלא האם אי פעם יצאת מהמדינה? בטח האם אכלת אי פעם משהו שגרם לאחרים להקיא? כן לא להקיא אבל להגעיל האם היית מאוהבת? בקטנה האם שחית בעירום? לא אי פעם עברת ניתוח? לא האם חטפת מכות? בטח אי פעם ברחת מהבית? כן האם התחילו איתך? לא האם היית על במה? כן מה היית הכי רוצה עכשיו? לשחק עם הכלב שלי ישנת מחוץ לבית? בטח חשבת על התאבדות? ממש לא נשארת ערה כל הלילה? ניסיתי אבל לא הצלחתי לא אכלת יום שלם? לא דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא מי הבן אדם שהכי מעצבן אותך בעולם? שני מ מי הבן אדם שיכול בכל מצב לעשות אותך שמח? נדין מה את עושה כשאת עצובה? מסתגרת בחדר ובוכה מה הדבר הכי משמח שקרה לך בחיים? הוא עוד לא קרה הוא יקרה כשיביאו לי כלב מה הדבר הכי קיצוני שעשית כשהיית עצבני? כלום מהי פליטת הפה הכי מטופשת שלך? לא יודעת על מה עד היום אתה מצטער? על זה שאני בכיתה של סנוביות ומטורפים מה היית מגדירה כחלום חייך? לפגוש את רן דנקר במה הכי היית רוצה לעסוק? שחקנית אילו היית יכולה להגשים לעצמך משאלה כלשהי, מה היא הייתה? שיהיו לי עוד 100 משאלות מה היית רוצה לקבל ליומהולדת הבא שלך? פגישה עם רן דנקר איפה היית רוצה להתעורר מחר? בחדר שלי מהו האירוע הקרוב שאת הכי מצפה לו? שיהיו לי אחיינים

יוב101

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

המון המון מזל טוב עד 122
המון אושר ועושר

עונה ../images/Emo9.gif

שם:
יפית כינויים:
פופו האם השם שלך הוא על שם של מישהו אחר?
השם האמצי שלי כן, על שם סבתא של אבא שלי האם תקראי לילדים שלך על השם שלך?
בחיים לא אם תיהיי מפורסת האם תנטשי ת`שם משפחה שלך?
ההפך, אני ישמור אותו מין:
עוד לא ידוע
רווקה:
תפוסה
תאריך לידה:
31.5.1990 מזל:
תאומים גיל שהייתי רוצה להיות בו:
5 ארץ לידה:
ישראל גובה :
אל תצחקו, 1.59 צבע עיניים:
ירוק צבע שיער:
שטני יש פירסינג?
לא קעקועים:
לא אם הייתי עושה קעקוע בגוף אז איזה ואיפה?
לא סרט מועדף:
הרבה זמן לא ראיתי אז לא יודעת חיות מחמד:
כלב מוזיקה:
הכל אוכל אהוב:
הכל
אוכל שנוא:
אין שתייה מועדפת:
מים פרי:
פסיפלורה
חטיף:
שוקולד סגנון לבוש:
ג'ינס וטי שירט מסעדה או אוכל של אמא?
מסעדה התמכרויות:
לחבר שלי
יש לך אהבה?
בוודאי בושם:
212 סקסי שמפו:
פנטן איזה שפות אני מדברת?
אנגלית שפת אם ועברית שפת אם חג אהוב:
פסח ציטוט:
"חיה ותן לחיות המקום הכי אהוב עלי:
המיטה שלי האם את חייה את הרגע?
בוודאי יש לך סודות?
כן יש לך הרגלים רעים?
ךא איזה מחמאה את מקבלת מרוב האנשים?
שיש לי פנים יפות הרגש הכי טוב שלך: אם היו עושים עלייך סרט אז איך היו קוראים לו?
וואלה הותקלתי, לא יודעת מה הפחד הגדול ביותר שלך?
לטבוע את יודעת לשיר?
כע קיץ או חורף?
חורף ספר מועדף:
נקמה סרט מצוייר מועדף:
בובספוג זאת סדרה אני יודעת משפט אהוב:
מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך?
לימודים אם היית מישהו אחר האם היית מתחברת עם עצמך?
כן שמש או ירח?
ירח חום או קור?
חום אם היית יכולה לשנות משהו בעצמך מה היית משנה?
את הרגליים שלי האם את חזקה מבחינה רגשית?
לא מה את מתחרטת שעשית או לא עשית?
סיפור ארוך.. את חושבת שהחיים היו טובים עד עכשיו?
נחמדים.. יש מקום לשיפור מתי בכית פעם אחרונה?
לא זוכרת מתי אמרו לך שאוהבים אותך?
עכשיו מה השיעור החשוב ביותר שלמדת בחיים?
לסמוך רק על עצמי את חושבת שאת נראית טוב?
לא יש לך ביטחון עצמי?
כע האם את מעשן?
לא האם את על סמים?
לא האם את קוראת עיתון?
כן האם את מתפללת?
לפעמים האם את הולכת לבית כנסת?
לא האם את מדברת עם זרים?
כן האם את בן אדם מאושר?
כן האם את יוצאת לטיול בגשם?
לא האם את מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם?
כן
האם אי פעם פגעת בעצמך?
לא האם אי פעם יצאת מהמדינה?
כן האם אכלת אי פעם משהו שגרם לאחרים להקיא?
לא האם היית מאוהבת?
כע האם שחית בעירום?
לא אי פעם עברת ניתוח?
לא האם חטפת מכות?
כע אי פעם ברחת מהבית?
כע האם התחילו איתך?
כע האם היית על במה?
כע מה היית הכי רוצה עכשיו?
להיות אחרי לימודים ישנת מחוץ לבית?
כע חשבת על התאבדות?
לא נשארת ערה כל הלילה?
כע לא אכלת יום שלם?
כע דיברת בטלפון כל הלילה?
כע ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?
כע מי הבן אדם שהכי מעצבן אותך בעולם?
אין מי הבן אדם שיכול בכל מצב לעשות אותך שמח?
חבר שלי מה את עושה כשאת עצובה?
מתקשרת לחבר שלי מה הדבר הכי משמח שקרה לך בחיים?
שאחיינים שלי נולדו [כל החמש] מה הדבר הכי קיצוני שעשית כשהיית עצבני?
דפקתי מכות למישהו מהי פליטת הפה הכי מטופשת שלך?
"אה אתם אחים?" [סיפור ארוך] על מה עד היום אתה מצטער?
לאדעת מה היית מגדירה כחלום חייך?
להיות שחקנית במה הכי היית רוצה לעסוק?
משחק אילו היית יכולה להגשים לעצמך משאלה כלשהי, מה היא הייתה?
שיהיה לי כסף מה היית רוצה לקבל ליומהולדת הבא שלך?
אוטו
איפה היית רוצה להתעורר מחר?
בבסיס של חבר שלי מהו האירוע הקרוב שאת הכי מצפה לו?
רישיון בעזרת ה'

למעלה