שאלון די גנוב
(ואני לא חושפת מקורות!)

רעוּת

New member
שאלון די גנוב ../images/Emo3.gif (ואני לא חושפת מקורות!)

ההופעה הכי טובה שהיית בה ולמה דווקא זו? האלבום הכי טוב שקנית [ישראלי] - האלבום הכי טוב שקנית [לועזי] - שיר/ אלבום לימים שמחים- שיר/ אלבום לימים עצובים- שיר שמזכיר לך אדם אהוב- שיר שמזכיר לך אדם שאתה לא רוצה לזכור- השיר הכי רומנטי- השיר שהיית רוצה שיושמע בלוויה שלך- השיר שהיית רוצה שיושמע בחתונה שלך- אם היית יכול לעשות דואט עם מישהו, מי זה היה? ומה הייתם שרים? מילים או לחן? אתה אוהב לשיר? אתה כותב/מלחין/מנגן? תן קישור לדפיוצר/ מייספייס שאתה אוהב לסיום: שיר היום שלך-

Yael Floyd

New member
אוי בלה

ההופעה הכי טובה שהיית בה ולמה דווקא זו? ההופעה של רוג'ר ווטרס, צריך להסביר בכלל???
האלבום הכי טוב שקנית [ישראלי] - אני מתלבטת בין "מנועים קדימה" של אלג'יר ל"ניצחת איתי" הכל של עמיר בניון האלבום הכי טוב שקנית [לועזי] - wish you were here לא קניתי... אני כמעט לא קונה לועזי, אבל אם כבר ממה שקניתי אז the bends של רדיוהד שיר/ אלבום לימים שמחים- "יוצא לאור" של אהוד בנאי, או שמה למה דינג דונג וקרח 9 כי הם סתם כיפיים שיר/ אלבום לימים עצובים- the final cut אוהו איזה ימים עצובים... שיר שמזכיר לך אדם אהוב- "מוכרת לי מפעם" של דיןדין, או "שיר בעפרון" של בית הבובות שמזכיר לי את החניכים שלי
שיר שמזכיר לך אדם שאתה לא רוצה לזכור- את לי לילה השיר הכי רומנטי- "את לא לבד" של בוטן מתוק בקרקס השיר שהיית רוצה שיושמע בלוויה שלך- "נפגשים בלוויות" של דני ליטני, סתם כדי להצחיק אותם קצת השיר שהיית רוצה שיושמע בחתונה שלך- תמיד אני אומרת שזה יהיה "אני פשוט אוהב אותך" של גבי שושן
אם היית יכול לעשות דואט עם מישהו, מי זה היה? ומה הייתם שרים? עם דרור, את שיר האודישנים של כוכב נולד :] מילים או לחן? מילים אתה אוהב לשיר? כן, אבל לבד באוטו
אתה כותב/מלחין/מנגן? לא תן קישור לדפיוצר/ מייספייס שאתה אוהב- נו אין לי כוח... לסיום: שיר היום שלך- אוף, גוזל

רעוּת

New member
אתמול היה טוב,אתמול היה טוב ויהיה גם מחר ../images/Emo79.gif

ההופעה הכי טובה שהיית בה ולמה דווקא זו? וואי. מהזה אין לי כוח לחשוב על זה עכשיו
האלבום הכי טוב שקנית [ישראלי] - אביתר בנאי, נו |חותך| האלבום הכי טוב שקנית [לועזי] - לא זוכרת, מזמן לא קניתי שיר/ אלבום לימים שמחים- כך עובר לו יום ועוד יום וכאילו השמש היא עוברת אותנו נמוך כי אנחנו כמו כל אחד הו הווווווו אם נהיה פה מחר הו צלצלי אלי כבר בתשעעעעע, סתם, אין לי כוח לחשובף וזה מה שיש לי בראש עכשיו
שיר/ אלבום לימים עצובים- LE שיר שמזכיר לך אדם אהוב- ירח- שלמה ארצי שיר שמזכיר לך אדם שאתה לא רוצה לזכור- זה כל הקסם
השיר הכי רומנטי- ברית עולם השיר שהיית רוצה שיושמע בלוויה שלך- כמו צמח בר
בהנחה שאני אתאבד או סתם אמות צעירה. סתם, נו, אין לי כוונות כאלה. השיר שהיית רוצה שיושמע בחתונה שלך- ברית עולם
כן נו יש לי אובססיה קלה לשיר. אם היית יכול לעשות דואט עם מישהו, מי זה היה? ומה הייתם שרים? את "שוב" (חזרת פתאום, הנה אתה בבית...בלה בלה בלה) לא יודעת עם מי. מי שיבוא. יש מתנדבים?! מילים או לחן? אם זה בעברית אז מילים, אם זה בלועזית, אז לחן, כי אין לי כוח להקשיב למילים
אתה אוהב לשיר? כשיש לי כוח
אתה כותב/מלחין/מנגן? ניגנתי פעם תן קישור לדפיוצר/ מייספייס שאתה אוהב לאאוהבת אף אחד לסיום: שיר היום שלך-
so you can make me cum that doesn't make you je-esussss

Yael Floyd

New member
מה לעשות, אני בקושי בבית

חוזרת ומוצאת שפיתחתם לכם חבורה סגורה ומאגניבה שמתלוננת על מחסור באהבה וחרדות נטישה וסוגדת לטורי ועוד כל מיני דברים ששייכים לאנשים מתוחכמים!

Yael Floyd

New member
אז את מנהיגה ומשפיעה על הסביבה שלך!

פורום מתוסבך שכזה, מימיי.... אלליי!!!

רעוּת

New member
זה כי אני המנהיג ../images/Emo6.gif

בוא הנה מיייייייייייייידדדדדדדדדדדדדדדדדד

מתנות

New member
"שירים בשביל פתאום לחיות, שירים בשביל למות.."

ההופעה הכי טובה שהיית בה ולמה דווקא זו? וואו, אממ... קשה לבחור. אבל אחת של היהודים. אחת מההופעות שהיו בתיאטרון, או באולטרסאונד ביגור. כי היה לי כל כך טוב. האלבום הכי טוב שקנית [ישראלי] - היהודים - פחד מוות, והפליינג בייבי - Pain to give
האלבום הכי טוב שקנית [לועזי] - קרן אן נחשבת לועזי? או ישראלי? שיר/ אלבום לימים שמחים- אין לי מושג.... הכי שמחה נשמעת לי דנה ברגר. לא שמחה, אלא אופטימית. שיר/ אלבום לימים עצובים- פחד מוות, "מתוק שחור" - שילה פרבר. שיר שמזכיר לך אדם אהוב- גלעד שגב - מותק שלי שיר שמזכיר לך אדם שאתה לא רוצה לזכור- אביב גפן - מצטערים השיר הכי רומנטי- יש כל-כך הרבה.... השיר שהיית רוצה שיושמע בלוויה שלך- לא יודעת. אולי "ג'ורג'יה" של אפרת גוש. השיר שהיית רוצה שיושמע בחתונה שלך- אם היית יכול לעשות דואט עם מישהו, מי זה היה? ומה הייתם שרים? מילים או לחן? מילים, אבל עדיף ביחד... אתה אוהב לשיר? ככה-ככה. אתה כותב/מלחין/מנגן? כותבת. תן קישור לדפיוצר/ מייספייס שאתה אוהב נעם רותם.
לסיום: שיר היום שלך- אבריל לאבין - Tomorrow

Leather

New member
אני אצא מה זה פארשית

(לא באמת היו לי תשובות לרב הדברים, מוזיקה וזה) ההופעה הכי טובה שהיית בה ולמה דווקא זו? שלום חנוך "יציאה" בשבוע שעבר. למה? זה שלום, זה "יציאה", עם חבר קרוב, מיקום ישיבה אידיאלי, אווירה מדהימה, וחיבוק ענק ומעט שתוי משלום בסוף..הוא כזה מלך. האלבום הכי טוב שקנית [ישראלי] - "מוזיקה מהמרתף"- האנשים. והאלבומים של הדרה. האלבום הכי טוב שקנית [לועזי] - של אריק טרופז. אבל ברצינות עכשיו, את רב האלבומים שאני באמת רוצה פשוט קונים לי חברים או המשפחה איכשהו, ככה ש. (אבל לא מורידה מוזיקה, בכלל, ככלל) שיר/ אלבום לימים שמחים- בימים שמחים- כולם. שיר/ אלבום לימים עצובים- בימים עצובם באמת- כולם. שיר שמזכיר לך אדם אהוב- Your smile של הדרה, Lover, You Should've Come Over של ג'ף באקלי. שיר שמזכיר לך אדם שאתה לא רוצה לזכור- Tiger של פאולה קול השיר הכי רומנטי- אין כזה, זה פשוט תלוי מצב. השיר שהיית רוצה שיושמע בלוויה שלך- וואו, בחיים לא חשבתי על זה. השיר שהיית רוצה שיושמע בחתונה שלך- לא הייתי רוצה שיר בחתונה שלי, ת'כלס. אם היית יכול לעשות דואט עם מישהו, מי זה היה? ומה הייתם שרים? גם פה אני אצא פארשית. מילים או לחן? גם וגם אתה אוהב לשיר? כן. אתה כותב/מלחין/מנגן? כן, כן וכן. אבל ממש גרועה בנגינה והלחנים שלי ממש ממש צפויים. תן קישור לדפיוצר/ מייספייס שאתה אוהב: תריצו חיפוש ל"הדרה לוין-ארדי" בבמה לסיום: שיר היום שלך- Hallelujah

behappy

New member
יאללה

ההופעה הכי טובה שהיית בה ולמה דווקא זו? יום הסטודנט האחרון, בגלל שלום חנוך ושוטי הנבואה והאנרגיות המטורפות והייתי מחובקת כל הזמן והיה גשם מאמם שירד באמצע והיה יום טוב, ובכלל ימי סטודנט בגלל הכייף והאנשים הטובים האלבום הכי טוב שקנית [ישראלי] - לא יכול לישון עכשיו של שלום חנוך, הולך איתי שנים, ויש עוד המון האלבום הכי טוב שקנית [לועזי] - זה קשה. בויס פור פלה של טורי, ריטואל של ג'יינס אדיקשן, לילה באופרה של קווין,.. עוד המון שיר/ אלבום לימים שמחים- רגאיי וג'אז קובני בהמוניהם שיר/ אלבום לימים עצובים- האמת, כנל, כדי שישמחו אותי, ובכלל אין לי ככ הפרדה בין ימים עצובים או שמחים, יותר בין מצבי רוח עצבניים לרגועים שיר שמזכיר לך אדם אהוב- הו, ככ הרבה. נגד הרוח מזכיר לי את הדס ואת שנה א, טוטאל אקליפס אוף דה הארט מזכיר לי את בנצי
ביוטיפול וואנס של סוויד מזכיר לי את טולילית, ועוד ועוד! שיר שמזכיר לך אדם שאתה לא רוצה לזכור- :| זה יותר שירים שמזכירים לי תקופות שלא בא לי לזכור, ולרוב את התקופות אני מדחיקה ואת השירים עדיין שומעת בכייף אם הם טובים
אנשים אין מצב שאני אשכח וגם לא רוצה לשכוח. השיר הכי רומנטי- ת'אנקיו של לדזפ השיר שהיית רוצה שיושמע בלוויה שלך- אנד איף איי דיי טודיי איי וויל בי דה האפי פאנטום!! השיר שהיית רוצה שיושמע בחתונה שלך- לטינו, מה!!
וגם קרן שמש מאוחרת של שלום הכפרה ותכנסי כבר לאוטו וניסע של מאיר אם היית יכול לעשות דואט עם מישהו, מי זה היה? מאיר אריאל, או עמיר בניון ומה הייתם שרים? מה שבא להם מילים או לחן? מילים ולחן אתה אוהב לשיר? כן, לצערם של סובביי אתה כותב/מלחין/מנגן? כותבת אבל לא בצורה שאפשר להלחין, ומאלתרת על הפסנתר
תן קישור לדפיוצר/ מייספייס שאתה אוהב? אין לי כוח כרגע, המחשב של ההורים נכה לסיום: שיר היום שלך- הכניסיניייייי תחת כנפך [בגלל מרים מכוכב נולד!]

פחחחחחחחחח את קורעת אותי

אני אריק!!! אריק!!! את בנצי!!! [די אני נקרעת כאן אף אחד לא מבין למה פחחחחחחחחחח את גרועה באמת! אבל אני מתה עלייך בכל זאת
]

../images/Emo79.gif My Music ../images/Emo79.gif

ההופעה הכי טובה שהיית בה ולמה דווקא זו? עברי לידר בכפר סבא, נראה לי אוקטובר 2006. כי ככה. האלבום הכי טוב שקנית [ישראלי] - אהוד בנאי - ממשיך לנסוע (אוסף משולש) האלבום הכי טוב שקנית [לועזי] - LE של טורי וטרייסי צ'פמן הראשון שיר/ אלבום לימים שמחים- גזוז- 20 הלהיטים ורוקסט אחד, שמזכיר לי תקופה יפה במיוחד. שיר/ אלבום לימים עצובים- טרייסי צ'פמן כי תמיד נשמע לי כאילו היא מרכזת את כל צער העולם בשירים שלה ושירים מסוימים של עברי לידר שהם פשוט אאוץ' בשבילי. שיר שמזכיר לך אדם אהוב- יש המון המון המון. למעשה כמעט כל שיר שני שאני שומעת לאחרונה. שיר שמזכיר לך אדם שאתה לא רוצה לזכור- אני לא חושבת שיש כזה אדם. השיר הכי רומנטי- Aerosmith - I Don't Want To Miss A Thing השיר שהיית רוצה שיושמע בלוויה שלך- שיר גנבה לי את ההפי פאנטום אז שיהיה משהו אופטימי, נגיד "יום אחד אולי אפרוש כנפיים, יום אחד תראה שלא אפחד.. וזה יהיה כל כך נחמד"
השיר שהיית רוצה שיושמע בחתונה שלך- עדיין לא תיכננתי את זה... אם היית יכול לעשות דואט עם מישהו, מי זה היה? ומה הייתם שרים? לא חבל להרוס דואט? אני מעדיפה שיקדישו לי שיר. מילים או לחן? תלוי מי שר, ומה הוא שר. נגיד טורי- לחן, כי מי מבין חצי ממה שהיא אומרת
אתה אוהב לשיר? לא במיוחד, רק כשבא לי לעצבן אנשים. אתה כותב/מלחין/מנגן? לא לא ולא. תן קישור לדפיוצר/ מייספייס שאתה אוהב העמוד של Missy Higgins... מעולה. לסיום: שיר היום שלך- U2 - Stuck in a Moment You Can't Get Out Of הודגש באמצעות מדגישומטיק

וואי, שנים שלא הייתי פה..

לפעמים אני נכנסת אבל ממש קשה לעקוב אחרי המגה-שרשורים על החרדות נטישה של רעות !! :] אבל תמיד כיף לבוא
ההופעה הכי טובה שהיית בה ולמה דווקא זו? תמיד כשאני חוזרת מהופעה טובה אני אומרת שזאת ההופעה הכי טובה שהייתי בה.. זה קשה לבחור אבל.. הדג נחש בבארבי, כמויות עצומות של אדרנלין וחוץ מזה שלקראת סוף ההופעה תקפה אותי בחילה שגררה אחריה לילה של הקאות היה ענק ושמח, כמו שרק הדגנחש יודעים. אה וThird world love בצאלים. מי שלא מכיר, שיכיר. האלבום הכי טוב שקנית [ישראלי] - זאת שאלה ממש לא הוגנת!! יש לי מקום חם בלב ל'רדיו בלה בלה' של החברים של נטאשה. אני חושבת שזאת סוג של יצירת מופת. האלבום הכי טוב שקנית [לועזי] - (זה נעשה קשה מרגע לרגע) הממ.. בשנה האחרונה אני יכולה לומר ש Sea Change של Beck. שיר/ אלבום לימים שמחים- הדג נחש כמובן. ארבעת האלבומים. שיר/ אלבום לימים עצובים- Jeff Buckly - Grace שיר שמזכיר לך אדם אהוב- כל עוד של יוני רכטר מזכיר לי את אבא. שיר שמזכיר לך אדם שאתה לא רוצה לזכור- אני ממש בעד לזכור אנשים וכל זה. השיר הכי רומנטי- לוידעת. השיר שהיית רוצה שיושמע בלוויה שלך- אני רוצה שינגנו את האלבום () של Sigur ros השיר שהיית רוצה שיושמע בחתונה שלך- זאת באמת שאלה לא הוגנת. אם היית יכול לעשות דואט עם מישהו, מי זה היה? ומה הייתם שרים? ברור ש'עם טליה' של שלומי שבן, אבל עדיף שישיר לבד כשחושבים על זה. מילים או לחן? מילים ולחן. בעברית מילים. אתה אוהב לשיר? כן אתה כותב/מלחין/מנגן? כן תן קישור לדפיוצר/ מייספייס שאתה אוהב רונה קינן (שענתה לי למסר גרופיות ששלחתי לה במיספייס וזה דפנטלי עשה לי את היום/שבוע) אין לי כח לתת קישור :] לסיום: שיר היום שלך- במערכת הדם- רונה קינן

רגע! תיקון!

אני שולחת ומזמזמת ואז קולטת ששיר היום שלי הוא בעצם שיר השבוע שלי והוא לא עוזב לי את הראש כבר הרבה זמן וזה בכלל דרך המשי של יהודית רביץ. אני בטוחה שזה מאוד מאוד חשוב לכולכם . :]

למעלה