שאלון די גנוב
(ואני לא חושפת מקורות!)

paperdoll

New member
מה זה זה??? -תיקון-

ההופעה הכי טובה שהיית בה- רג'ינה ספקטור. (אלא מה?)

noosh

New member
לא עניתי על זה אתמול? ../images/Emo12.gif

ההופעה הכי טובה שהיית בה ולמה דווקא זו? המממ.. אני חושבת שהג'אם של סזאר והירומי בפסטיבל הג'אז של 2005. כי הייתי כ"כ... מאושרת? האלבום הכי טוב שקנית [ישראלי] - וואי. ממש בלתי אפשרי. אבל יש לי את התקליט של הכבש הששה-עשר שקיבלתי במתנה, ושי לי גם את הדיסק, וזה כ"כ קסום. האלבום הכי טוב שקנית [לועזי] - זה באמת בלתי אפשרי. אבל אם היו שואלים אותי את זה פעם, הייתי אומרת ש-Days of Future Passed של המודי בלוז. שיר/ אלבום לימים שמחים- ביטלס!!!! הם כאלה כיפיים. והקינקס, נגיד, You Really Got Me Going, ואיזה כיף זה לשמוע את Who's Next של המי כשנוסעים באוטו. שיר/ אלבום לימים עצובים- טורי, אלא מה
. ואממ, אין כמו לנהוג בלילה חזרה הביתה עם ג'ף באקלי או Layla and Other Assorted Love Stories ולשיר ולבכות איתם שיר שמזכיר לך אדם אהוב- בערך מיליונים? אממ... נגיד ש-Good Fortune של פיג'יי שיר שמזכיר לך אדם שאתה לא רוצה לזכור- Take to the Sky השיר הכי רומנטי- Something, ו-Wond'ring Aloud. ו"עוד אבוא אל סיפך", איזה שלמות האלתרמן הזה. השיר שהיית רוצה שיושמע בלוויה שלך- When the Music's Over של הדורז השיר שהיית רוצה שיושמע בחתונה שלך- Real Love, או Something אם היית יכול לעשות דואט עם מישהו, מי זה היה? ומה הייתם שרים? עם טורי, כמובן, את Here In My Head או את Experienced. או עם פיונה, שיר כלשהו, קשה לי לבחור. אבל עזבו, אסור לתת לי לשיר בכל מקרה. מילים או לחן? תלוי באיזה שיר אתה אוהב לשיר? בטח, כשאני נוהגת לבד, ואז אף אחד לא צריך להתענות. אתה כותב/מלחין/מנגן? ניגנתי, 9 שנים על חליל צד. וטיפה על גיטרה. ויום אחד אני אחזור לנגן על חליל, ואלמד פסנתר. תן קישור לדפיוצר/ מייספייס שאתה אוהב לא מכירה כאלה ממש לסיום: שיר היום שלך- יש שיר על לנקות את הבית?
הודגש באמצעות מדגישומטיק

רעוּת

New member
הכבש השישה עשר ../images/Emo99.gif

הילדים של היום כאלה חסרי השכלה
ביום חמישי עברתי עם הילדה ליד הגן שלה ב-5 אחר הצהרים, והוא היה סגור, והתחלתי לשיר לה "זה לא כל כך נעים לראות גן סגור" והיאלא הכירה

למעלה