שאלון די מעניין

שאלון די מעניין

לקוח מפורום סקרים ושאלונים... מה אתה חושב שיש דבר כזה "פריקים", "מטאליסטים", "גות'ים" וכל אלה? - פקאצה, זה גם סטיגמה? - האם תקטלג אדם ששומע רוק-מטאל "פריק"? - האם הציקו לך ילדים ואמרו לך "פאקינג פריק"? (לי כן) - נגיד שקנית ניטים, אתה תהיה מוטרד ממה שיגידו לך על זה אחר כך? - כשאומרים לך אבריל לאבין--- 1. היא מלכה! 2. היא פאנק- רוק מת/ה עליה! 3. לא שומע 4. מה היא חושבת לעצמה?!!? איכככס שונא וואנאביז - ואם כבר וואנאביז , יש דבר כזה? - אתה נותן לעצמך תיקגלוגים? (דוגמא- אני פריק! ולא שם ז_ן על העולם!) - אתה מושפע ממה שהחברה נראת לך, ולפי כך אתה מתנהג? - אתה הולך ליד מקום שבו היתה אמורה להיות הופעה של אביב גפן (מלך!) ואתה רואה את כל הילדים ה"מוזרים" מה תהיה התגובה שלך?

יא :]

מה אתה חושב שיש דבר כזה "פריקים", "מטאליסטים", "גות'ים" וכל אלה? מטאליסטים זה הגדרה למישהו ששומע מטאל או עושה מטאל, אז זה לא ממש סטיגמה, העובדה שאנשים חושבים שמטאליסט מתלבש בצורה מסויימת ומתנהג בצורה מסויימת - זאת סטיגמה.לגבי הגות'ים, יש תרבות כזאת אז גם זה לא סטיגמה כלפי אנשים שבאמת כאלה, אבל כמו המטאליסטים אם חושבים שהם מתנהגים/מתלבשים בצורה מסויימת זה כן סטיגמה. "פריקים" זאת הגדרה מטומטמת לגמרי כי הפירוש של freak זה מוזר וכל אחד מגדיר לעצמו מה זה מוזר בשבילו. בקיצור חפרתי P: . - פקאצה, זה גם סטיגמה? כן. - האם תקטלג אדם ששומע רוק-מטאל "פריק"? לא. - האם הציקו לך ילדים ואמרו לך "פאקינג פריק"? כן, גם שאלו אותי אם אני בכת השטן ואמרתי להם שכן >< . - נגיד שקנית ניטים, אתה תהיה מוטרד ממה שיגידו לך על זה אחר כך? ממש לא. - כשאומרים לך אבריל לאבין--- 1. היא מלכה! 2. היא פאנק- רוק מת/ה עליה! 3. לא שומע אבל זה ממש מפגר מצידה להגיד שהיא עושה פאנק ואח"כ להגיד שהיא בחיים לא אמרה את זה. 4. מה היא חושבת לעצמה?!!? איכככס שונא וואנאביז - ואם כבר וואנאביז , יש דבר כזה? כן. - אתה נותן לעצמך תיקגלוגים? (דוגמא- אני פריק! ולא שם ז_ן על העולם!): לא. - אתה מושפע ממה שהחברה נראת לך, ולפי כך אתה מתנהג? לא. - אתה הולך ליד מקום שבו היתה אמורה להיות הופעה של אביב גפן (מלך!) ואתה רואה את כל הילדים ה"מוזרים" מה תהיה התגובה שלך? תגובה רגילה [?]. והם לא מוזרים, הם מאגניבים. סתם לא, אבל בד"כ מי שאוהב אותה מוזיקה כמוך יאהב גם עוד הרבה דברים אחרים שאתה תאהב.

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo37.gif

אתה חושב שיש דבר כזה "פריקים", "מטאליסטים", "גות'ים" וכל אלה?
אמממ..מה ז"א אם יש? ברור שיש..אבל לא במובן שהחברה של היום לוקחת אתזה.. לדוגמא..מאטליסט זה בנאדם שושמע מטאל ולא כל בנאדם שלובש שחור כל היום וכאלה.. פריק זה בנאדם מוזר, מה לעשות, זה פירוש המילה.. ושוב, לא אחד שלובש שחור ושומע רוק - פקאצה, זה גם סטיגמה?
אממ..לא'דעת..כנראה שכן - האם תקטלג אדם ששומע רוק-מטאל "פריק"?
ממש לא - האם הציקו לך ילדים ואמרו לך "פאקינג פריק"?
כן, רק בלי ה"פאקינג" - נגיד שקנית ניטים, אתה תהיה מוטרד ממה שיגידו לך על זה אחר כך?
ממש לא! - כשאומרים לך אבריל לאבין--- [ישלי תשובה אחרת, לא ממש היה כתוב פה]:
אבריל לאבין-אני לא אוהבת אותה כלכך בתור בנאדם [לא שאני מכירה אותה, אבל מדברים שאני קוראת] אבל ישלה מוזיקה דיי סבבה אז אני שומעת אותה מידי פעם.. - ואם כבר וואנאביז , יש דבר כזה?
כמובן! - אתה נותן לעצמך תיקגלוגים? (דוגמא- אני פריק! ולא שם ז_ן על העולם!)
אני בד"כ לא שמה זין, אבל זה לא עושה אותי פריקית - אתה מושפע ממה שהחברה נראת לך, ולפי כך אתה מתנהג?
ממש לא - אתה הולך ליד מקום שבו היתה אמורה להיות הופעה של אביב גפן (מלך!) ואתה רואה את כל הילדים ה"מוזרים" מה תהיה התגובה שלך?
"מוזרים"? אז כנראה שאני אחת מהם...

יפייייייי

מה אתה חושב שיש דבר כזה "פריקים", "מטאליסטים", "גות'ים" וכל אלה? בטח שיש. זה דרעק. - פקאצה, זה גם סטיגמה? לא, פאקצה זאת עובדה. - האם תקטלג אדם ששומע רוק-מטאל "פריק"? לא, רוקיסט, מטאליסט. - האם הציקו לך ילדים ואמרו לך "פאקינג פריק"? (לי כן): כן, אני שמה זין. תודה. - נגיד שקנית ניטים, אתה תהיה מוטרד ממה שיגידו לך על זה אחר כך?לא, דבר ראשון אני לא מתה על ניטים, ודבר שני אם אני קונה סימן שאני אוהבת ולא אכפת לי מה אומרים לי. - כשאומרים לך אבריל לאבין--- 1. היא מלכה!
2. היא פאנק- רוק מת/ה עליה!
3. לא שומע: לא שומעת
4. מה היא חושבת לעצמה?!!? איכככס שונא וואנאביז
- ואם כבר וואנאביז , יש דבר כזה? בטח. - אתה נותן לעצמך תיקגלוגים? (דוגמא- אני פריק! ולא שם ז_ן על העולם!)לא, ממש לא. - אתה מושפע ממה שהחברה נראת לך, ולפי כך אתה מתנהג? אויש, לא. - אתה הולך ליד מקום שבו היתה אמורה להיות הופעה של אביב גפן (מלך!) ואתה רואה את כל הילדים ה"מוזרים" מה תהיה התגובה שלך? לא תהיה.

•No¥a•

New member
><

מה אתה חושב שיש דבר כזה "פריקים", "מטאליסטים", "גות'ים" וכל אלה? כן - פקאצה, זה גם סטיגמה? לא - האם תקטלג אדם ששומע רוק-מטאל "פריק"? לא - האם הציקו לך ילדים ואמרו לך "פאקינג פריק"? לא - נגיד שקנית ניטים, אתה תהיה מוטרד ממה שיגידו לך על זה אחר כך? אני בחיים לא אקנה ניטים כי זה דבר מגעיל, אבל זו רק דעתי
- כשאומרים לך אבריל לאבין--- 1. היא מלכה! 2. היא פאנק- רוק מת/ה עליה! 3. לא שומע 4. מה היא חושבת לעצמה?!!? איכככס שונא וואנאביז הייתי הולכת על 4, אבל התשובה קצת גאיי, למרות שאני לא סובלת אותה
- ואם כבר וואנאביז , יש דבר כזה? כע - אתה נותן לעצמך תיקגלוגים? (דוגמא- אני פריק! ולא שם ז_ן על העולם!) לא - אתה מושפע ממה שהחברה נראת לך, ולפי כך אתה מתנהג? יש מצבים שהייתי מושפעת, אולי גם עכשיו, ברגע זה - אתה הולך ליד מקום שבו היתה אמורה להיות הופעה של אביב גפן (מלך!) ואתה רואה את כל הילדים ה"מוזרים" מה תהיה התגובה שלך? תגדיר לי מוזר

../images/Emo3.gif

מה אתה חושב שיש דבר כזה "פריקים", "מטאליסטים", "גות'ים" וכל אלה? לא! אין בר כזה - פקאצה, זה גם סטיגמה? כן - האם תקטלג אדם ששומע רוק-מטאל "פריק"?
יש לי חבר ששומע והוא ממש לא "פריק" - האם הציקו לך ילדים ואמרו לך "פאקינג פריק"? כן! קורה כל הזמן אפילו סתם על שטויות, אתה שומע עברי לידר-אתה פריק, כאילו מה?! - נגיד שקנית ניטים, אתה תהיה מוטרד ממה שיגידו לך על זה אחר כך?
- כשאומרים לך אבריל לאבין--- 1. היא מלכה! 2. היא פאנק- רוק מת/ה עליה! 3. לא שומע 4. מה היא חושבת לעצמה?!!? איכככס שונא וואנאביז 5.אחר|סדגש - ואם כבר וואנאביז , יש דבר כזה? כן - אתה נותן לעצמך תיקגלוגים? (דוגמא- אני פריק! ולא שם ז_ן על העולם!) לפעמים רק בשביל לעצבן משיהו ששונא מגזר מסוים - אתה מושפע ממה שהחברה נראת לך, ולפי כך אתה מתנהג? - אתה הולך ליד מקום שבו היתה אמורה להיות הופעה של אביב גפן (מלך!) ואתה רואה את כל הילדים ה"מוזרים" מה תהיה התגובה שלך? אני אחד מה"מוזרים" האלה שהולכים להופעות של אביב גכפן, אנחנו בני אדם רגילים כן

../images/Emo121.gif

מה אתה חושב שיש דבר כזה "פריקים", "מטאליסטים", "גות'ים" וכל אלה?
זה הכל סטיגמות.. - פקאצה, זה גם סטיגמה? - האם תקטלג אדם ששומע רוק-מטאל "פריק"? - האם הציקו לך ילדים ואמרו לך "פאקינג פריק"? (לי כן) - נגיד שקנית ניטים, אתה תהיה מוטרד ממה שיגידו לך על זה אחר כך? - כשאומרים לך אבריל לאבין--- 1. היא מלכה! 2. היא פאנק- רוק מת/ה עליה! 3. לא שומע 4. מה היא חושבת לעצמה?!!? איכככס שונא וואנאביז - ואם כבר וואנאביז , יש דבר כזה? - אתה נותן לעצמך תיקגלוגים? (דוגמא- אני פריק! ולא שם ז_ן על העולם!) - אתה מושפע ממה שהחברה נראת לך, ולפי כך אתה מתנהג? - אתה הולך ליד מקום שבו היתה אמורה להיות הופעה של אביב גפן (מלך!) ואתה רואה את כל הילדים ה"מוזרים" מה תהיה התגובה שלך?

../images/Emo121.gifחכם שכמותי

בטעות שלחתי שאלון ריק, תיקון- מה אתה חושב שיש דבר כזה "פריקים", "מטאליסטים", "גות'ים" וכל אלה?
זה הכל סטיגמות.. אז תמיד יהיו את אלה שיקראו לאחרים "פריקים" "מטאליסטים" "גותים" "פקאצות" "ערסים" וכאלה. - פקאצה, זה גם סטיגמה?
כן - האם תקטלג אדם ששומע רוק-מטאל "פריק"?
לא. פריק זה אחד מוזר, ששונה מהחברה. בגלל זה כמעט כל מי ששומע רוק ולובש בעיקר שחור ניהיה פריק.. החברה פשוט לא יודעת לקבל את מי שלא שומע מזרחית וחולה על כדורגל. - האם הציקו לך ילדים ואמרו לך "פאקינג פריק"? (לי כן)
מציקים לי די הרבה לצערי.. וזה לא "פאקינג פריק" אלא יותר בכיוון של "איכסס יא פריק" "פריק תסתפר" "שאנ'לא יקום אליך ויביא לך איזה שפיץ" וכדומה - נגיד שקנית ניטים, אתה תהיה מוטרד ממה שיגידו לך על זה אחר כך?
לא, אני מוטרד ממה שיגידו לי אם אני אשים עיפרון שחור בעיניים (לבצפר וכאלה) אז אנ'לא שם.. אבל ניטים/פיס/בגדים שחורים וכל השיט הזה ממש לא אכפת לי.. שיזדיינו - כשאומרים לך אבריל לאבין--- 1. היא מלכה! 2. היא פאנק- רוק מת/ה עליה! 3. לא שומע 4. מה היא חושבת לעצמה?!!? איכככס שונא וואנאביז 5.(אני הוספתי
)-יש לה שיער ממש יפה, ופה נגמרים הדברים החיוביים שיש לי להגיד עליה. - ואם כבר וואנאביז , יש דבר כזה?
כן - אתה נותן לעצמך תיקגלוגים? (דוגמא- אני פריק! ולא שם ז_ן על העולם!)
אממ בעיקרון אין לי בעיה עם זה שקוראים לי "פריק" וכאלה, אני גם צוחק על עצמי לפעמים עם זה.. אני לא מבין מה הקטע של האנשים שנעלבים מזה.. - אתה מושפע ממה שהחברה נראת לך, ולפי כך אתה מתנהג?
ברור שכל אחד מושפע ממעגל חברה מסוים, אני אמנם לא מושפע מהאופנה של הבילבונג-בגדים ב1000 שקל-גלישה זה מגניב-וכאלה.. אבל אני מושפע קצת מהחברים הקרובים שלי. - אתה הולך ליד מקום שבו היתה אמורה להיות הופעה של אביב גפן (מלך!) ואתה רואה את כל הילדים ה"מוזרים" מה תהיה התגובה שלך?
אני פחות או יותר אחד מהילדים ה"מוזרים" האלה שמסתובבים מחוץ למקום לפני הופעה של אביב גפן

../images/Emo121.gifלא הייתי אומר מגניב../images/Emo3.gif אבל

יש כאלה שזה יפה להם.. אישית אני חושב שזה מתאים לי (רק עיפרון.. לא צללית ושטויות)

../images/Emo121.gifאז אני אגיד את מה שרצית להגיד-

הומו. ותתפלא, אני שם לפעמים עיפרון שחור בעיניים (כן, איפוד) ו... אני אוהב נשים ולא נמשך לבנים! היית מאמין?

נו באמת עוד פעם השטויות האלה?!

נו באמת עידן זה שהוא שם עיפרון שחור לא אומר שהוא הומו להפך עיפרון שחור/לק שחור לבנים זה יפהה! מאוד יפה!

למעלה