שאלון די מעניין

ניאמ =)

מה אתה חושב שיש דבר כזה "פריקים", "מטאליסטים", "גות'ים" וכל אלה? מממ כן? - פקאצה, זה גם סטיגמה? כן?לא? לא יודע... :/ - האם תקטלג אדם ששומע רוק-מטאל "פריק"? לא... - האם הציקו לך ילדים ואמרו לך "פאקינג פריק"? לא פאקינג
- נגיד שקנית ניטים, אתה תהיה מוטרד ממה שיגידו לך על זה אחר כך? אני לא אקנה...ולא... - כשאומרים לך אבריל לאבין--- 3. לא שומע - ואם כבר וואנאביז , יש דבר כזה? כן. - אתה נותן לעצמך תיקגלוגים? טחחח לא - אתה מושפע ממה שהחברה נראת לך, ולפי כך אתה מתנהג? גם לא. - אתה הולך ליד מקום שבו היתה אמורה להיות הופעה של אביב גפן (מלך!) ואתה רואה את כל הילדים ה"מוזרים" מה תהיה התגובה שלך? "מגניב הופעה חינם עם מלא אנשים
"

..

מה אתה חושב שיש דבר כזה "פריקים", "מטאליסטים", "גות'ים" וכל אלה? - פקאצה, זה גם סטיגמה? אין דבר כזה,זה המצאות של אנשים. - האם תקטלג אדם ששומע רוק-מטאל "פריק"?לא - האם הציקו לך ילדים ואמרו לך "פאקינג פריק"? (לי כן)כה\= - נגיד שקנית ניטים, אתה תהיה מוטרד ממה שיגידו לך על זה אחר כך?חחח למה שאני אהיה מוטרדת?! אני עושה מה באלי. - כשאומרים לך אבריל לאבין--- 1. היא מלכה! 2. היא פאנק- רוק מת/ה עליה! 3. לא שומע
4. מה היא חושבת לעצמה?!!? איכככס שונא וואנאביז - ואם כבר וואנאביז , יש דבר כזה?כה - אתה נותן לעצמך תיקגלוגים? (דוגמא- אני פריק! ולא שם ז_ן על העולם!)ממש לא.אני בנאדם.כמו כולם. - אתה מושפע ממה שהחברה נראת לך, ולפי כך אתה מתנהג?כל אחד מושפע קצת מהחברה שלו - אתה הולך ליד מקום שבו היתה אמורה להיות הופעה של אביב גפן (מלך!) ואתה רואה את כל הילדים ה"מוזרים" מה תהיה התגובה שלך?"איכס פריקיםםםםםםם" לא סתם.נראלכם שאני אעבור ליד מקום של הוםעה שלו ואני לא אכנס?

../images/Emo26.gif

מה אתה חושב שיש דבר כזה "פריקים", "מטאליסטים", "גות'ים" וכל אלה? לא - פקאצה, זה גם סטיגמה? לא - האם תקטלג אדם ששומע רוק-מטאל "פריק"? חח לא - האם הציקו לך ילדים ואמרו לך "פאקינג פריק"? (לי כן) לא אבל אמרו לי משו דומה "היי פריקית בואי שניה מה את פריקית?!"
- נגיד שקנית ניטים, אתה תהיה מוטרד ממה שיגידו לך על זה אחר כך?לא יפריע לי - כשאומרים לך אבריל לאבין--- 1. היא מלכה! 2. היא פאנק- רוק מת/ה עליה! 3. לא שומע 4. מה היא חושבת לעצמה?!!? איכככס שונא וואנאביז אני חושבת שהיא פלצנית בטירוף וזהו לא יותר מזה - ואם כבר וואנאביז , יש דבר כזה? כה בטח - אתה נותן לעצמך תיקגלוגים? (דוגמא- אני פריק! ולא שם ז_ן על העולם!) לא.. - אתה מושפע ממה שהחברה נראת לך, ולפי כך אתה מתנהג? ממש לא - אתה הולך ליד מקום שבו היתה אמורה להיות הופעה של אביב גפן (מלך!) ואתה רואה את כל הילדים ה"מוזרים" מה תהיה התגובה שלך? הם לא מוזרים, אבל יש חלק מטורפים שמגזימים עם הקטע של ההערצה אליו.. ולא יודעת מה תהייה התגובה שלי

LiTtalTal

New member
אני

מה אתה חושב שיש דבר כזה "פריקים", "מטאליסטים", "גות'ים" וכל אלה? - פקאצה, זה גם סטיגמה? כן. - האם תקטלג אדם ששומע רוק-מטאל "פריק"? לאו דווקא, יותר חשוב אם הוא מתטלג את עצמו. כאילו, למה שיהיו לו אכפת ממני? - האם הציקו לך ילדים ואמרו לך "פאקינג פריק"? (לי כן) לא ממש. יורדים עליי בגלל סיבות יותר חמורות, זה שטויות. - נגיד שקנית ניטים, אתה תהיה מוטרד ממה שיגידו לך על זה אחר כך? - כשאומרים לך אבריל לאבין-- 1. היא מלכה!
2. היא פאנק- רוק מת/ה עליה! 3. לא שומע 4. מה היא חושבת לעצמה?!!? איכככס שונא וואנאביז - ואם כבר וואנאביז , יש דבר כזה? - אתה נותן לעצמך תיקגלוגים? (דוגמא- אני פריק! ולא שם ז_ן על העולם!) כבר לא. פקחתי ת'עיניים. - אתה מושפע ממה שהחברה נראת לך, ולפי כך אתה מתנהג? לא. - אתה הולך ליד מקום שבו היתה אמורה להיות הופעה של אביב גפן (מלך!) ואתה רואה את כל הילדים ה"מוזרים" מה תהיה התגובה שלך? תגובה? משו כזה יעבור לי בראש: "וואי, איזה כייף להם! הם עושים את מה שהם אוהבים! (רק שיזהרו משטויות סביב המועדון!)". ממ.. זהו?!?

LiTtalTal

New member
תשובות שנעלמו לי.

בקשר לניטים- אני לא הולכת אםנ דברים כאלה כי אני לא אוהבת. אם אני אוהב אי פעם אני בטוחה שלא יזיז לי מה גידו לי על זה. ולגביי השפעה מהחברה- עניתי לא, כי אני מושפעת מהחברה בעיקר בדברים קטנים כמו עיצוב הבלוג (אם אני רואה יפה אצל חברה אז אני מנסה לחקות) וכל מיני כאלה.. לא ממש מבחינת לבוש מוסיקה וכו'...

גוטשה

New member
אחרי דחיות

הנה גם אני עונה מה אתה חושב שיש דבר כזה "פריקים", "מטאליסטים", "גות'ים" וכל אלה? - פקאצה, זה גם סטיגמה? לא, זו עובדה. - האם תקטלג אדם ששומע רוק-מטאל "פריק"? לא ולא, פריק זה מוזר, שונה, יוצא דופן. לא בנאדם ששומע רוק-מטאל-פאנק וכו'. - האם הציקו לך ילדים ואמרו לך "פאקינג פריק"? (לי כן) כן X: - נגיד שקנית ניטים, אתה תהיה מוטרד ממה שיגידו לך על זה אחר כך? לא - כשאומרים לך אבריל לאבין--- 1. היא מלכה! 2. היא פאנק- רוק מת/ה עליה! 3. לא שומע-V 4. מה היא חושבת לעצמה?!!? איכככס שונא וואנאביז - ואם כבר וואנאביז , יש דבר כזה? אני מניחה - אתה נותן לעצמך תיקגלוגים? (דוגמא- אני פריק! ולא שם ז_ן על העולם!) לא :/ - אתה מושפע ממה שהחברה נראת לך, ולפי כך אתה מתנהג? כולנו מושפעים. נאמר אנחנו קונים מה שיש בחנות מסוימת כי אנחנו אוהבים את זה, אבל אחרי הכל עיצב את זה מישהו שמושפע מהאופנה בעולם.. - אתה הולך ליד מקום שבו היתה אמורה להיות הופעה של אביב גפן (מלך!) ואתה רואה את כל הילדים ה"מוזרים" מה תהיה התגובה שלך? אני לא מאוד אוהבת אביב גפו אז אני מניחה שאני לא אשאר X: יום טוב.

טולייצ

New member
../images/Emo99.gifהתגעגעתי../images/Emo70.gif

לקוח מפורום סקרים ושאלונים...
[על הפורום..] למי שלא שם
לא הייתי פה יומיים שלמים! הייתי בנופש בנתניה,וחזרתי עם כוחות מחודשים
התגעגעתם?
מה אתה חושב שיש דבר כזה "פריקים", "מטאליסטים", "גות'ים" וכל אלה? קטגוריזציה מיותרת,אבל אין מה לעשות נגד העניין,זה טבעי לחלוטין.. בעיקר כשכל אחד רואה את העניין באופן שונה.. - פקאצה, זה גם סטיגמה? יאפ - האם תקטלג אדם ששומע רוק-מטאל "פריק"? לא - האם הציקו לך ילדים ואמרו לך "פאקינג פריק"? אבא שלי קורא לי פריקית
- נגיד שקנית ניטים, אתה תהיה מוטרד ממה שיגידו לך על זה אחר כך? אם קניתי זה אומר שאני שלמה עם עצמי לא? - כשאומרים לך אבריל לאבין--- 1. היא מלכה! 2. היא פאנק- רוק מת/ה עליה! 3. לא שומע 4. מה היא חושבת לעצמה?!!? איכככס שונא וואנאביז
נחמדה,עושה יותר פופ לאחרונה,אבל שיהיה.. - ואם כבר וואנאביז,יש דבר כזה? ברור,עצם העניין שאנשים מתבוננים במישהו,ומשווים אותו לאחרים,ושופטים אותו עפ"י קטגוריות כאלו ואחרות,אנשים לעיתים נוטים לפסול בני אדם כאלו ואחרים כי הם רוצים להיות כמו.. - אתה נותן לעצמך תיקגלוגים? (דוגמא- אני פריק! ולא שם ז_ן על העולם!) לא.. - אתה מושפע ממה שהחברה נראת לך, ולפי כך אתה מתנהג? גם אם מתכחשים לזה,לא ניתן למנוע את זה! החברה משפיעה עלינו גם באופן ישיר וגם באופן עקיף.. ודוגמא שיכולה לשרת את המצב הזה,המוצרים/בגדים/כל דבר שניתן למכירה בחנויות "מכתיב" לנו בצורה זו או אחרת את השפעת החברה עלינו. - אתה הולך ליד מקום שבו היתה אמורה להיות הופעה של אביב גפן (מלך!) ואתה רואה את כל הילדים ה"מוזרים" מה תהיה התגובה שלך? אין תגובה.
שאלון קצת אידיוטי..

שנים שלא הייתי פה ../images/Emo3.gif

מה אתה חושב שיש דבר כזה "פריקים", "מטאליסטים", "גות'ים" וכל אלה?
"פריקים" לא חושבת שיש כזה דבר כי זה סטיגמה... גותים יש כזה דבר אבל אנלא יודעת להסביר לכם =\ אני אוהבת גותים :) הם יפים :) בהזדמנות אני אתן לינק של אתר של גותים... יש מצב אנשים מכירים את האתר.:) מטאליסטים... כמו שמישהי אמרה... אנשים ששומעים מטאל... ואנשים שעושים מטאל... פאנקיסטים
יש כזה דבר :) ואני מתהההההההה על פאנקיסטים
- פקאצה, זה גם סטיגמה?
אני חושבת שזה סטיגמה ואני משתמשת בה - האם תקטלג אדם ששומע רוק-מטאל "פריק"?
ממש לאאאאא - האם הציקו לך ילדים ואמרו לך "פאקינג פריק"? (לי כן)
"פאקינג פריק"? לא... אבל פריקית כן - נגיד שקנית ניטים, אתה תהיה מוטרד ממה שיגידו לך על זה אחר כך?
יש לי ניטים, יש לי קולר והייתה לי תקופה והלכתי עם זה, אני אוהבת את זה ואני יכולה לחזור ללכת עם זה... ויגידו לי שאני בכת שטן ויגידו לי שאני פריקית אבל שיקפצו לי! - כשאומרים לך אבריל לאבין--- 1. היא מלכה! 2. היא פאנק- רוק מת/ה עליה! 3. לא שומע 4. מה היא חושבת לעצמה?!!? איכככס שונא וואנאביז - ואם כבר וואנאביז , יש דבר כזה?
כן, זמרים/להקות שחושבים שהם עושים פאנק/רוק ובעצם לא יודעים לשיר או סתם עושים את זה בשביל הכסף [טוב נו כמעט כולם עושים את זה בשביל הכסף, אבל יש כאלה שהם טובים <רד הוט צ'ילי פרפס> ויש כאלה שהם גרועים <אבריל לאבין> - אתה נותן לעצמך תיקגלוגים? (דוגמא- אני פריק! ולא שם ז_ן על העולם!)
לא אנלא נותנת לעצמי תיקלוגים - אתה מושפע ממה שהחברה נראת לך, ולפי כך אתה מתנהג?
לא... לא חושבת... - אתה הולך ליד מקום שבו היתה אמורה להיות הופעה של אביב גפן (מלך!
) ואתה רואה את כל הילדים ה"מוזרים" מה תהיה התגובה שלך?
לאדעת, אולי הייתי מסתכלת אבל לא בצורה רעה יענו הינה "פריקים" יענו הייתי מסתכלת בצורה מגניבה :)

yardenbm

New member
זה ארוך אז אני עונה על הכל יחד

כל הקטע של סטיגמות יש בעיה עם זה בהתחלה אנשים באו וקטלגו את עצמם לככה או ככה ואז יש אנשים שהלכו אם הזרם המסויים כי התאים להם ויש כאלה שהלכו אם אחר. ובשביל לא להשתייך לקבוצה מסויימת נועד הקטלוג. פחח מה שאותי הכי מצחיק שאני הבנדם שהכי לא מפריע לו והכי אומרים עלי. אמרו לי שאני פקצע, פריקית, פאנקיסטית, צפונית. מה לא ולמי אכפת שיגידו שיהנו אם זה מה שיגרום להרגיש טוב סבבה

moi

מה אתה חושב שיש דבר כזה "פריקים", "מטאליסטים", "גות'ים" וכל אלה? הממ.. מסובך. נראה לי שכן... - פקאצה, זה גם סטיגמה? כן - האם תקטלג אדם ששומע רוק-מטאל "פריק"? לא - האם הציקו לך ילדים ואמרו לך "פאקינג פריק"? המון!!!1 כל הזמן!!!11 - נגיד שקנית ניטים, אתה תהיה מוטרד ממה שיגידו לך על זה אחר כך? לא. לא שמה על אף אחד. - כשאומרים לך אבריל לאבין--- 1. היא מלכה! 2. היא פאנק- רוק מת/ה עליה! 3. לא שומע- אני לא שומעת אותה. אבל היא אחלה סה"כ, לא מוצאת בה כל רע. 4. מה היא חושבת לעצמה?!!? איכככס שונא וואנאביז - ואם כבר וואנאביז , יש דבר כזה? כן! - אתה נותן לעצמך תיקגלוגים? לא ממש. אבל אם אומרים לי לקטלג את עצמי אני יותר פריקית מכל דבר אחר. - אתה מושפע ממה שהחברה נראת לך, ולפי כך אתה מתנהג? לא.. - אתה הולך ליד מקום שבו היתה אמורה להיות הופעה של אביב גפן (מלך!) ואתה רואה את כל הילדים ה"מוזרים" מה תהיה התגובה שלך? פנאן.

laila22

New member
../images/Emo175.gif

מה אתה חושב שיש דבר כזה "פריקים", "מטאליסטים", "גות'ים" וכל אלה? לא. יש סטיגמות, אבל הדברים האלה לא באמת קיימים מחוץ לדמיון. - פקאצה, זה גם סטיגמה? כן - האם תקטלג אדם ששומע רוק-מטאל "פריק"? לא. - האם הציקו לך ילדים ואמרו לך "פאקינג פריק"? לא - נגיד שקנית ניטים, אתה תהיה מוטרד ממה שיגידו לך על זה אחר כך? לא.. אם אני אחשוב שזה יפה זה מה שחשוב. - כשאומרים לך אבריל לאבין--- 1. היא מלכה! 2. היא פאנק- רוק מת/ה עליה! 3. לא שומע 4. מה היא חושבת לעצמה?!!? איכככס שונא וואנאביז
- ואם כבר וואנאביז , יש דבר כזה? כן - אתה נותן לעצמך תיקגלוגים? (דוגמא- אני פריק! ולא שם ז_ן על העולם!) ממש לא - אתה מושפע ממה שהחברה נראת לך, ולפי כך אתה מתנהג? אני כן מושפעת מחברים שלי במידה מסויימת, אבל אני לא מושפעת מכל הקטע של הסטיגמות. אני מנסה להיות עצמי כמה שאפשר.. - אתה הולך ליד מקום שבו היתה אמורה להיות הופעה של אביב גפן (מלך!) ואתה רואה את כל הילדים ה"מוזרים" מה תהיה התגובה שלך? לא תהיה לי תגובה.. זה בסך הכל ילדים, ואם אני לא מכירה אותם אין לי שום זכות לקרוא להם מוזרים..

Sheygets16

New member
../images/Emo122.gif

מה אתה חושב שיש דבר כזה "פריקים", "מטאליסטים", "גות'ים" וכל אלה
מי שרוצה לקטלג את עצמו ככה שיבושם לו, אני לא משתדלת לא להתעסק בשטויות כאלה. פקאצה, זה גם סטיגמה?
זה יותר התנהגות :] האם תקטלג אדם ששומע רוק-מטאל "פריק"?
לא האם הציקו לך ילדים ואמרו לך "פאקינג פריק"?
לעיתים רחוקות, אני לא מסתובבת עם אנשים שיש להם מה להגיד על כל דבר. נגיד שקנית ניטים, אתה תהיה מוטרד ממה שיגידו לך על זה אחר כך?
לא.. ניטים זה יפה
כשאומרים לך אבריל לאבין: 1. היא מלכה! 2. היא פאנק- רוק מת/ה עליה! 3. לא שומע 4. מה היא חושבת לעצמה?!!? איכככס שונא וואנאביז 5. היא בסדר
ואם כבר וואנאביז , יש דבר כזה?
כן אתה נותן לעצמך תיקגלוגים?
לא אתה מושפע ממה שהחברה נראת לך, ולפי כך אתה מתנהג?
אני מניחה שלא.. אני לא אזייף את ההתנהגות או את הלבוש שלי לכבוד אף אחד. אתה הולך ליד מקום שבו היתה אמורה להיות הופעה של אביב גפן (
) ואתה רואה את כל הילדים ה"מוזרים" מה תהיה התגובה שלך?
מה מוזר במי ששומע אביב גפן?

חח דרעעעק..

מה אתה חושב שיש דבר כזה "פריקים", "מטאליסטים", "גות'ים" וכל אלה? בולשיט. - פקאצה, זה גם סטיגמה? לא יודעת.. לא - האם תקטלג אדם ששומע רוק-מטאל "פריק"? ממש לא..זה דפוק - האם הציקו לך ילדים ואמרו לך "פאקינג פריק"? (לי כן) לא... - נגיד שקנית ניטים, אתה תהיה מוטרד ממה שיגידו לך על זה אחר כך? אני לא אקנה ניטים..זו הבעיה.. - כשאומרים לך אבריל לאבין--- 1. היא מלכה! 2. היא פאנק- רוק מת/ה עליה! 3. לא שומע 4. מה היא חושבת לעצמה?!!? איכככס שונא וואנאביז אני שומעת אותה אבל לא "מתה עלייה" יש לה שירים סבבה - ואם כבר וואנאביז , יש דבר כזה? ברור שיש.. אלה שמגדירים ת'צמם פריקים. - אתה נותן לעצמך תיקגלוגים? (דוגמא- אני פריק! ולא שם ז_ן על העולם!) ממש לא.. - אתה מושפע ממה שהחברה נראת לך, ולפי כך אתה מתנהג? ממש לא.. - אתה הולך ליד מקום שבו היתה אמורה להיות הופעה של אביב גפן (מלך!) ואתה רואה את כל הילדים ה"מוזרים" מה תהיה התגובה שלך? לא תהיה..שיהיה להם בכיף..

למעלה