שאלון-האם אתה טמבל?

Over My Head

New member
שאלון-האם אתה טמבל?../images/Emo3.gif../images/Emo163.gif../images/Emo42.gif

**נלקח מפורום אופנה** תסמנו X בתוך הסוגריים שליד המשפט אם זה קרה לכם. אם צברתם 20 איקסים או יותר- אתם טיפשים רשמית
[ ]מסטיק נפל מהפה שלך כשדיברת. [ ] מסטיק נפל מהפה שלך כשלא דיברת. [ ] רצת לתוך דלת זכוכית. [ ] קפצת מתוך כלי תחבורה נוסע . [ ] חשבת על משו מצחיק והתחלת לצחוק . [ ] רצת לתוך עץ שיח. [ ] ידעת שזה אפשרי ללק את המרפק שלך. [ ] ניסית ללק את המרפק שלך. [ ] לא ידעת ש'אני פורים' ו'השפן הקטן' בעלי אותה מנגינה. [ ] ניסית לשיר אותם. [ ]אכלת משו שלא נועד לאכילה [ ] נפתחו לך השרוכים בנעליים ונפלת. [ ] נחנקת מהיריקה של עצמך. [ ] ראית את מטריקס ואתה עדיין לא מבין את זה. [ ] לא ראית את מטריקס. [ ] הקלדת רק עם שתי אצבעות. [ ] תפסת בטעות מישו על חם. [ ] ניסית לשתות מתוך קש וזה הלך לאף עיניים שלך . [ ] תפסת את עצמך מזיל ריר. [ ] היית חצי רדומה בשיעור. [ ] את כזאת שמתחילה לצחוק מכל דבר . [ ]זרקת על מישו אוכל כי הוא עיצבן אותך. [ ] לפעמים פתאום הפסקת לחשוב. [ ] התחלת לספר סיפור ואז פתאום שכחת מה באת לספר. [ ] רוב האנשים מנדנדים בראשם והולכים ממך. [ ] הרבה פעמים אמרו לך להשתמש בקול הפנימי שלך. [ ] אתה משתמש באצבעות שלך לחישובים מתמטיים פשוטים. [ ] אכלת חרק. [ ] אתה עושה את השאלון הזה כשיש לך משו הרבה יותר חשוב לעשות. [ ] שמת בגד כלשהו שלך הפוך ופשוט לא הבנת את זה עד שאמרו לך . [ ] חיכית מלא זמן בשביל משו ובסוף הבנת שזה הכל היה בראש שלך. [ ] העברת הודעת שרשרת כי פחדת שמה שרשום שמה יקרה לך. [ ] שברת הרבה דברים. [ ] חברים שלך יודעים לא להשתמש במילים ארוכות לידך. [ ] אתה מטלטל את הראש שלך כשאתה מבולבל. [ ] נפלת אי פעם מהכיסא שלך. [ ] כששכבת במיטה שלך ניסית למצוא טקסטורות בתקרה. [ ] המילה אממ.. היא בשימוש רב אצלך . [ ]הפגנת חוסר טאקט מוחלט כשאמרת למישו שהוא מכוער\שמן\מזיל ריר. [ ]דפקת את הראש בקיר בשביל לבדוק אם זה עושה גומה בקיר.

redsnowhite

New member
15- אני לא טמבלית../images/Emo152.gifחחחחחחח

[X]מסטיק נפל מהפה שלך כשדיברת. [X] מסטיק נפל מהפה שלך כשלא דיברת. [ ] רצת לתוך דלת זכוכית. [ ] קפצת מתוך כלי תחבורה נוסע . [X] חשבת על משו מצחיק והתחלת לצחוק . [ ] רצת לתוך עץ שיח. [ ] ידעת שזה אפשרי ללק את המרפק שלך. [X] ניסית ללק את המרפק שלך. [X] לא ידעת ש'אני פורים' ו'השפן הקטן' בעלי אותה מנגינה. [X] ניסית לשיר אותם.
[ ]אכלת משו שלא נועד לאכילה [ ] נפתחו לך השרוכים בנעליים ונפלת. [ ] נחנקת מהיריקה של עצמך. [ ] ראית את מטריקס ואתה עדיין לא מבין את זה. [X] לא ראית את מטריקס. [ ] הקלדת רק עם שתי אצבעות. [ ] תפסת בטעות מישו על חם. [ ] ניסית לשתות מתוך קש וזה הלך לאף עיניים שלך . [ ] תפסת את עצמך מזיל ריר. [X] היית חצי רדומה בשיעור., רק חצי רדומה
אני חורפת לגמרי חחח [ ] את כזאת שמתחילה לצחוק מכל דבר . [X]זרקת על מישו אוכל כי הוא עיצבן אותך. [ ] לפעמים פתאום הפסקת לחשוב. [X] התחלת לספר סיפור ואז פתאום שכחת מה באת לספר. [ ] רוב האנשים מנדנדים בראשם והולכים ממך. [ ] הרבה פעמים אמרו לך להשתמש בקול הפנימי שלך. [ ] אתה משתמש באצבעות שלך לחישובים מתמטיים פשוטים. [ ] אכלת חרק. [X] אתה עושה את השאלון הזה כשיש לך משו הרבה יותר חשוב לעשות. [ ] שמת בגד כלשהו שלך הפוך ופשוט לא הבנת את זה עד שאמרו לך . [X] חיכית מלא זמן בשביל משו ובסוף הבנת שזה הכל היה בראש שלך. [X] העברת הודעת שרשרת כי פחדת שמה שרשום שמה יקרה לך. חחחחחחח
אבל כבר לא מאמינה
הייתי קטנה
[X] שברת הרבה דברים. [ ] חברים שלך יודעים לא להשתמש במילים ארוכות לידך. [X] אתה מטלטל את הראש שלך כשאתה מבולבל. [ ] נפלת אי פעם מהכיסא שלך. [ ] כששכבת במיטה שלך ניסית למצוא טקסטורות בתקרה. [ ] המילה אממ.. היא בשימוש רב אצלך . [ ]הפגנת חוסר טאקט מוחלט כשאמרת למישו שהוא מכוער\שמן\מזיל ריר. [ ]דפקת את הראש בקיר בשביל לבדוק אם זה עושה גומה בקיר.

gorck

New member
מה זה משנה?!

תמסרי ד"ש לנועה בפעולה הבאה... סבבה?! לא ראיתי אותה כבר כמה חודשים...

יווולי

New member
יאיי אני לא טמבלית יצא לי 16!!!

[X]מסטיק נפל מהפה שלך כשדיברת. [ ] מסטיק נפל מהפה שלך כשלא דיברת. [ ] רצת לתוך דלת זכוכית. [ ] קפצת מתוך כלי תחבורה נוסע . [X] חשבת על משו מצחיק והתחלת לצחוק . [ ] רצת לתוך עץ שיח. [ ] ידעת שזה אפשרי ללק את המרפק שלך. [ ] ניסית ללק את המרפק שלך. [X] לא ידעת ש'אני פורים' ו'השפן הקטן' בעלי אותה מנגינה. [X] ניסית לשיר אותם. [X]אכלת משו שלא נועד לאכילה [ ] נפתחו לך השרוכים בנעליים ונפלת. [ ] נחנקת מהיריקה של עצמך. [ ] ראית את מטריקס ואתה עדיין לא מבין את זה. [ ] לא ראית את מטריקס. [X] הקלדת רק עם שתי אצבעות. [ ] תפסת בטעות מישו על חם. [ ] ניסית לשתות מתוך קש וזה הלך לאף עיניים שלך . [ ] תפסת את עצמך מזיל ריר. [X] היית חצי רדומה בשיעור. [X] את כזאת שמתחילה לצחוק מכל דבר . [X]זרקת על מישו אוכל כי הוא עיצבן אותך. [ ] לפעמים פתאום הפסקת לחשוב. [X] התחלת לספר סיפור ואז פתאום שכחת מה באת לספר. [ ] רוב האנשים מנדנדים בראשם והולכים ממך. [ ] הרבה פעמים אמרו לך להשתמש בקול הפנימי שלך. [X] אתה משתמש באצבעות שלך לחישובים מתמטיים פשוטים. [ ] אכלת חרק. [ ] אתה עושה את השאלון הזה כשיש לך משו הרבה יותר חשוב לעשות. [X] שמת בגד כלשהו שלך הפוך ופשוט לא הבנת את זה עד שאמרו לך . [ ] חיכית מלא זמן בשביל משו ובסוף הבנת שזה הכל היה בראש שלך. [X] העברת הודעת שרשרת כי פחדת שמה שרשום שמה יקרה לך. [X] שברת הרבה דברים. [ ] חברים שלך יודעים לא להשתמש במילים ארוכות לידך. [ ] אתה מטלטל את הראש שלך כשאתה מבולבל. [ ] נפלת אי פעם מהכיסא שלך. [ ] כששכבת במיטה שלך ניסית למצוא טקסטורות בתקרה. [X] המילה אממ.. היא בשימוש רב אצלך . [X]הפגנת חוסר טאקט מוחלט כשאמרת למישו שהוא מכוער\שמן\מזיל ריר. [ ]דפקת את הראש בקיר בשביל לבדוק אם זה עושה גומה בקיר.

hadarinke

New member
16!!!

[
]מסטיק נפל מהפה שלך כשדיברת. [ ] מסטיק נפל מהפה שלך כשלא דיברת. [ ] רצת לתוך דלת זכוכית. [ ] קפצת מתוך כלי תחבורה נוסע . [
] חשבת על משו מצחיק והתחלת לצחוק . [ ] רצת לתוך עץ שיח. [ ] ידעת שזה אפשרי ללק את המרפק שלך. [
] ניסית ללק את המרפק שלך. [ ] לא ידעת ש'אני פורים' ו'השפן הקטן' בעלי אותה מנגינה. [ ] ניסית לשיר אותם. [
]אכלת משו שלא נועד לאכילה [
] נפתחו לך השרוכים בנעליים ונפלת. [ ] נחנקת מהיריקה של עצמך. [ ] ראית את מטריקס ואתה עדיין לא מבין את זה. [
] לא ראית את מטריקס. [
] הקלדת רק עם שתי אצבעות. [
] תפסת בטעות מישו על חם. [
] ניסית לשתות מתוך קש וזה הלך לאף עיניים שלך . [
] תפסת את עצמך מזיל ריר. [
] היית חצי רדומה בשיעור. [
] את כזאת שמתחילה לצחוק מכל דבר . [
]זרקת על מישו אוכל כי הוא עיצבן אותך. [ ] לפעמים פתאום הפסקת לחשוב. [
] התחלת לספר סיפור ואז פתאום שכחת מה באת לספר. [ ] רוב האנשים מנדנדים בראשם והולכים ממך. [ ] הרבה פעמים אמרו לך להשתמש בקול הפנימי שלך. [ ] אתה משתמש באצבעות שלך לחישובים מתמטיים פשוטים. [ ] אכלת חרק. [ ] אתה עושה את השאלון הזה כשיש לך משו הרבה יותר חשוב לעשות. [
] שמת בגד כלשהו שלך הפוך ופשוט לא הבנת את זה עד שאמרו לך . [ ] חיכית מלא זמן בשביל משו ובסוף הבנת שזה הכל היה בראש שלך. [ ] העברת הודעת שרשרת כי פחדת שמה שרשום שמה יקרה לך. [ ] שברת הרבה דברים. [ ] חברים שלך יודעים לא להשתמש במילים ארוכות לידך. [ ] אתה מטלטל את הראש שלך כשאתה מבולבל. [
] נפלת אי פעם מהכיסא שלך. [ ] כששכבת במיטה שלך ניסית למצוא טקסטורות בתקרה. [ ] המילה אממ.. היא בשימוש רב אצלך . [
]הפגנת חוסר טאקט מוחלט כשאמרת למישו שהוא מכוער\שמן\מזיל ריר. [ ]דפקת את הראש בקיר בשביל לבדוק אם זה עושה גומה בקיר.

Adi ע ד י

New member
עשיתי כבר בפורום אופנה..

אז אני רק יגיד כמה יצא לי- 11 אני לא טיפשה

liorhikri1991

New member
../images/Emo6.gifבואו נראה...

[ ]מסטיק נפל מהפה שלך כשדיברת. [ ] מסטיק נפל מהפה שלך כשלא דיברת. [ ] רצת לתוך דלת זכוכית. [ ] קפצת מתוך כלי תחבורה נוסע . [X ] חשבת על משו מצחיק והתחלת לצחוק . [ ] רצת לתוך עץ שיח. [X ] ידעת שזה אפשרי ללק את המרפק שלך. [ ] ניסית ללק את המרפק שלך. [ ] לא ידעת ש'אני פורים' ו'השפן הקטן' בעלי אותה מנגינה. [X ] ניסית לשיר אותם. [ ]אכלת משו שלא נועד לאכילה [X ] נפתחו לך השרוכים בנעליים ונפלת. [ ] נחנקת מהיריקה של עצמך. [ ] ראית את מטריקס ואתה עדיין לא מבין את זה. [X ] לא ראית את מטריקס. [X ] הקלדת רק עם שתי אצבעות. [ ] תפסת בטעות מישו על חם. [X ] ניסית לשתות מתוך קש וזה הלך לאף עיניים שלך . [X ] תפסת את עצמך מזיל ריר. [ ] היית חצי רדומה בשיעור. [X ] אתה כזה שמתחילה לצחוק מכל דבר . [X ]זרקת על מישו אוכל כי הוא עיצבן אותך. [ ] לפעמים פתאום הפסקת לחשוב. [X ] התחלת לספר סיפור ואז פתאום שכחת מה באת לספר. [ ] רוב האנשים מנדנדים בראשם והולכים ממך. [ ] הרבה פעמים אמרו לך להשתמש בקול הפנימי שלך. [ ] אתה משתמש באצבעות שלך לחישובים מתמטיים פשוטים. [ ] אכלת חרק. [ ] אתה עושה את השאלון הזה כשיש לך משו הרבה יותר חשוב לעשות. [ ] שמת בגד כלשהו שלך הפוך ופשוט לא הבנת את זה עד שאמרו לך . [ ] חיכית מלא זמן בשביל משו ובסוף הבנת שזה הכל היה בראש שלך. [ ] העברת הודעת שרשרת כי פחדת שמה שרשום שמה יקרה לך. [ ] שברת הרבה דברים. [ ] חברים שלך יודעים לא להשתמש במילים ארוכות לידך. [ ] אתה מטלטל את הראש שלך כשאתה מבולבל. [X ] נפלת אי פעם מהכיסא שלך. [X ] כששכבת במיטה שלך ניסית למצוא טקסטורות בתקרה. [ ] המילה אממ.. היא בשימוש רב אצלך . [ ]הפגנת חוסר טאקט מוחלט כשאמרת למישו שהוא מכוער\שמן\מזיל ריר. [ ]דפקת את הראש בקיר בשביל לבדוק אם זה עושה גומה בקיר.

Lital1989

New member
וואללה..../images/Emo39.gif

10 אם ספרתי נכון..אז המצב שלי עוד טוב
[X]מסטיק נפל מהפה שלך כשדיברת. [X] מסטיק נפל מהפה שלך כשלא דיברת. [X] רצת לתוך דלת זכוכית. [ ] קפצת מתוך כלי תחבורה נוסע . [X] חשבת על משו מצחיק והתחלת לצחוק . (כל הזמן זה קורה לי
) [ ] רצת לתוך עץ שיח. [ ] ידעת שזה אפשרי ללק את המרפק שלך. [ ] ניסית ללק את המרפק שלך. [ ] לא ידעת ש'אני פורים' ו'השפן הקטן' בעלי אותה מנגינה. [ ] ניסית לשיר אותם. [X] אכלת משו שלא נועד לאכילה [ ] נפתחו לך השרוכים בנעליים ונפלת. [ ] נחנקת מהיריקה של עצמך. [ ] ראית את מטריקס ואתה עדיין לא מבין את זה. [X] לא ראית את מטריקס. [X] הקלדת רק עם שתי אצבעות. (אני מקלידה עם אצבע אחת
ככה אני רגילה) [ ] תפסת בטעות מישו על חם. [ ] ניסית לשתות מתוך קש וזה הלך לאף עיניים שלך . [ ] תפסת את עצמך מזיל ריר. [X] היית חצי רדומה בשיעור. [ ] את כזאת שמתחילה לצחוק מכל דבר . [ ]זרקת על מישו אוכל כי הוא עיצבן אותך. [ ] לפעמים פתאום הפסקת לחשוב. [X] התחלת לספר סיפור ואז פתאום שכחת מה באת לספר. [ ] רוב האנשים מנדנדים בראשם והולכים ממך. [ ] הרבה פעמים אמרו לך להשתמש בקול הפנימי שלך. [ ] אתה משתמש באצבעות שלך לחישובים מתמטיים פשוטים. [ ] אכלת חרק. [ ] אתה עושה את השאלון הזה כשיש לך משו הרבה יותר חשוב לעשות. [ ] שמת בגד כלשהו שלך הפוך ופשוט לא הבנת את זה עד שאמרו לך . [ ] חיכית מלא זמן בשביל משו ובסוף הבנת שזה הכל היה בראש שלך. [ ] העברת הודעת שרשרת כי פחדת שמה שרשום שמה יקרה לך. [ ] שברת הרבה דברים. [ ] חברים שלך יודעים לא להשתמש במילים ארוכות לידך. [ ] אתה מטלטל את הראש שלך כשאתה מבולבל. [ ] נפלת אי פעם מהכיסא שלך. [ ] כששכבת במיטה שלך ניסית למצוא טקסטורות בתקרה. [X] המילה אממ.. היא בשימוש רב אצלך . [ ]הפגנת חוסר טאקט מוחלט כשאמרת למישו שהוא מכוער\שמן\מזיל ריר. [ ]דפקת את הראש בקיר בשביל לבדוק אם זה עושה גומה בקיר.

טמבלית../images/Emo3.gif

[X ]מסטיק נפל מהפה שלך כשדיברת. [X ] מסטיק נפל מהפה שלך כשלא דיברת. [X ] רצת לתוך דלת זכוכית. [ ] קפצת מתוך כלי תחבורה נוסע . [X ] חשבת על משו מצחיק והתחלת לצחוק . [X ] רצת לתוך עץ שיח. [ ] ידעת שזה אפשרי ללק את המרפק שלך. [X ] ניסית ללק את המרפק שלך. [X ] לא ידעת ש'אני פורים' ו'השפן הקטן' בעלי אותה מנגינה. [X ] ניסית לשיר אותם. [X ]אכלת משו שלא נועד לאכילה [X ] נפתחו לך השרוכים בנעליים ונפלת. [X ] נחנקת מהיריקה של עצמך. [ ] ראית את מטריקס ואתה עדיין לא מבין את זה. [X ] לא ראית את מטריקס. [X ] הקלדת רק עם שתי אצבעות. [ ] תפסת בטעות מישו על חם. [X]] ניסית לשתות מתוך קש וזה הלך לאף עיניים שלך . [ X] תפסת את עצמך מזיל ריר. [X ] היית חצי רדומה בשיעור. [X ] את כזאת שמתחילה לצחוק מכל דבר . [X ]זרקת על מישו אוכל כי הוא עיצבן אותך. [X ] לפעמים פתאום הפסקת לחשוב. [X ] התחלת לספר סיפור ואז פתאום שכחת מה באת לספר. [ ] רוב האנשים מנדנדים בראשם והולכים ממך. [ ] הרבה פעמים אמרו לך להשתמש בקול הפנימי שלך. [X ] אתה משתמש באצבעות שלך לחישובים מתמטיים פשוטים. [ ] אכלת חרק. [ ] אתה עושה את השאלון הזה כשיש לך משו הרבה יותר חשוב לעשות. [X] שמת בגד כלשהו שלך הפוך ופשוט לא הבנת את זה עד שאמרו לך . [X ] חיכית מלא זמן בשביל משו ובסוף הבנת שזה הכל היה בראש שלך. [X ] העברת הודעת שרשרת כי פחדת שמה שרשום שמה יקרה לך. [X ] שברת הרבה דברים. [ ] חברים שלך יודעים לא להשתמש במילים ארוכות לידך. [ ] אתה מטלטל את הראש שלך כשאתה מבולבל. [X ] נפלת אי פעם מהכיסא שלך. [ ] כששכבת במיטה שלך ניסית למצוא טקסטורות בתקרה. [X ] המילה אממ.. היא בשימוש רב אצלך . [X ]הפגנת חוסר טאקט מוחלט כשאמרת למישו שהוא מכוער\שמן\מזיל ריר. [ ]דפקת את הראש בקיר בשביל לבדוק אם זה עושה גומה בקיר. מה הציון שלי?XD

Retama

New member
14 ../images/Emo3.gif

[ X ]מסטיק נפל מהפה שלך כשדיברת. [ ] מסטיק נפל מהפה שלך כשלא דיברת. [ X ] רצת לתוך דלת זכוכית. [ ] קפצת מתוך כלי תחבורה נוסע . [ X ] חשבת על משו מצחיק והתחלת לצחוק . [ ] רצת לתוך עץ שיח. [ ] ידעת שזה אפשרי ללק את המרפק שלך. [ X ] ניסית ללק את המרפק שלך. [ X ] לא ידעת ש'אני פורים' ו'השפן הקטן' בעלי אותה מנגינה. [ X ] ניסית לשיר אותם. [ ]אכלת משו שלא נועד לאכילה [ X ] נפתחו לך השרוכים בנעליים ונפלת. [ ] נחנקת מהיריקה של עצמך. [ ] ראית את מטריקס ואתה עדיין לא מבין את זה. [ ] לא ראית את מטריקס. [ ] הקלדת רק עם שתי אצבעות. [ X ] תפסת בטעות מישו על חם. [ ] ניסית לשתות מתוך קש וזה הלך לאף עיניים שלך . [ ] תפסת את עצמך מזיל ריר. [ X ] היית חצי רדומה בשיעור. [ ] את כזאת שמתחילה לצחוק מכל דבר . [ X ]זרקת על מישו אוכל כי הוא עיצבן אותך. [ ] לפעמים פתאום הפסקת לחשוב. [ X ] התחלת לספר סיפור ואז פתאום שכחת מה באת לספר. [ ] רוב האנשים מנדנדים בראשם והולכים ממך. [ ] הרבה פעמים אמרו לך להשתמש בקול הפנימי שלך. [ ] אתה משתמש באצבעות שלך לחישובים מתמטיים פשוטים. [ ] אכלת חרק. [ X ] אתה עושה את השאלון הזה כשיש לך משו הרבה יותר חשוב לעשות. [ ] שמת בגד כלשהו שלך הפוך ופשוט לא הבנת את זה עד שאמרו לך . [ X ] חיכית מלא זמן בשביל משו ובסוף הבנת שזה הכל היה בראש שלך. [ ] העברת הודעת שרשרת כי פחדת שמה שרשום שמה יקרה לך. [ ] שברת הרבה דברים. [ ] חברים שלך יודעים לא להשתמש במילים ארוכות לידך. [ ] אתה מטלטל את הראש שלך כשאתה מבולבל. [ X ] נפלת אי פעם מהכיסא שלך. [ ] כששכבת במיטה שלך ניסית למצוא טקסטורות בתקרה. [ ] המילה אממ.. היא בשימוש רב אצלך . [ ]הפגנת חוסר טאקט מוחלט כשאמרת למישו שהוא מכוער\שמן\מזיל ריר. [ ]דפקת את הראש בקיר בשביל לבדוק אם זה עושה גומה בקיר.

למעלה