שאלון-האם אתה טמבל?

רשמית טמבלית ../images/Emo6.gif 22../images/Emo60.gif

[X]מסטיק נפל מהפה שלך כשדיברת. [X] מסטיק נפל מהפה שלך כשלא דיברת. [X] רצת לתוך דלת זכוכית. [ ] קפצת מתוך כלי תחבורה נוסע . [X] חשבת על משו מצחיק והתחלת לצחוק . [ ] רצת לתוך עץ שיח. [X] ידעת שזה אפשרי ללק את המרפק שלך. [X] ניסית ללק את המרפק שלך. [X] לא ידעת ש'אני פורים' ו'השפן הקטן' בעלי אותה מנגינה. [X] ניסית לשיר אותם. [X]אכלת משו שלא נועד לאכילה [X] נפתחו לך השרוכים בנעליים ונפלת. [X] נחנקת מהיריקה של עצמך. [ ] ראית את מטריקס ואתה עדיין לא מבין את זה. [X] לא ראית את מטריקס. [X] הקלדת רק עם שתי אצבעות. [ ] תפסת בטעות מישו על חם. [ ] ניסית לשתות מתוך קש וזה הלך לאף עיניים שלך . [X] תפסת את עצמך מזיל ריר. [X] היית חצי רדומה בשיעור. [X] את כזאת שמתחילה לצחוק מכל דבר . [X]זרקת על מישו אוכל כי הוא עיצבן אותך. [ ] לפעמים פתאום הפסקת לחשוב. [X] התחלת לספר סיפור ואז פתאום שכחת מה באת לספר. [ ] רוב האנשים מנדנדים בראשם והולכים ממך. [ ] הרבה פעמים אמרו לך להשתמש בקול הפנימי שלך. [ ] אתה משתמש באצבעות שלך לחישובים מתמטיים פשוטים. [ ] אכלת חרק. [ ] אתה עושה את השאלון הזה כשיש לך משו הרבה יותר חשוב לעשות. [X] שמת בגד כלשהו שלך הפוך ופשוט לא הבנת את זה עד שאמרו לך . [X] חיכית מלא זמן בשביל משו ובסוף הבנת שזה הכל היה בראש שלך. [ ] העברת הודעת שרשרת כי פחדת שמה שרשום שמה יקרה לך. [X] שברת הרבה דברים. [ ] חברים שלך יודעים לא להשתמש במילים ארוכות לידך. [ ] אתה מטלטל את הראש שלך כשאתה מבולבל. [X] נפלת אי פעם מהכיסא שלך. [ ] כששכבת במיטה שלך ניסית למצוא טקסטורות בתקרה. [ ] המילה אממ.. היא בשימוש רב אצלך . [ ]הפגנת חוסר טאקט מוחלט כשאמרת למישו שהוא מכוער\שמן\מזיל ריר. [ ]דפקת את הראש בקיר בשביל לבדוק אם זה עושה גומה בקיר.

ש ט ו ץ

New member
או אה... 22.. אני אכן טמבלית. חח

[X ]מסטיק נפל מהפה שלך כשדיברת. [X ] מסטיק נפל מהפה שלך כשלא דיברת. [ X ] רצת לתוך דלת זכוכית. [ ] קפצת מתוך כלי תחבורה נוסע . [ X ] חשבת על משו מצחיק והתחלת לצחוק . [ ] רצת לתוך עץ שיח. [X ] ידעת שזה אפשרי ללק את המרפק שלך. [ X ] ניסית ללק את המרפק שלך. [ ] לא ידעת ש'אני פורים' ו'השפן הקטן' בעלי אותה מנגינה. [ ] ניסית לשיר אותם. [ ]אכלת משו שלא נועד לאכילה [ ] נפתחו לך השרוכים בנעליים ונפלת. [X ] נחנקת מהיריקה של עצמך. [ ] ראית את מטריקס ואתה עדיין לא מבין את זה. [ X ] לא ראית את מטריקס. [ X ] הקלדת רק עם שתי אצבעות. [ X] תפסת בטעות מישו על חם. [ ] ניסית לשתות מתוך קש וזה הלך לאף עיניים שלך . [ X ] תפסת את עצמך מזיל ריר. [X ] היית חצי רדומה בשיעור. [ X ] את כזאת שמתחילה לצחוק מכל דבר . [X ]זרקת על מישו אוכל כי הוא עיצבן אותך. [ X ] לפעמים פתאום הפסקת לחשוב. [ X ] התחלת לספר סיפור ואז פתאום שכחת מה באת לספר. [ ] רוב האנשים מנדנדים בראשם והולכים ממך. [X ] הרבה פעמים אמרו לך להשתמש בקול הפנימי שלך. [ ] אתה משתמש באצבעות שלך לחישובים מתמטיים פשוטים. [ ] אכלת חרק. [X ] אתה עושה את השאלון הזה כשיש לך משו הרבה יותר חשוב לעשות. בוחן במתמטיקה מחר ועוד לא התחלתי להתכונן. [ ] שמת בגד כלשהו שלך הפוך ופשוט לא הבנת את זה עד שאמרו לך . [X ] חיכית מלא זמן בשביל משו ובסוף הבנת שזה הכל היה בראש שלך. [ ] העברת הודעת שרשרת כי פחדת שמה שרשום שמה יקרה לך. [ X ] שברת הרבה דברים. [ ] חברים שלך יודעים לא להשתמש במילים ארוכות לידך. [ ] אתה מטלטל את הראש שלך כשאתה מבולבל. [ X ] נפלת אי פעם מהכיסא שלך. [ ] כששכבת במיטה שלך ניסית למצוא טקסטורות בתקרה. [X ] המילה אממ.. היא בשימוש רב אצלך . [ ]הפגנת חוסר טאקט מוחלט כשאמרת למישו שהוא מכוער\שמן\מזיל ריר. [ ]דפקת את הראש בקיר בשביל לבדוק אם זה עושה גומה בקיר.

shiratel

New member
אוקיי בואו נבדוק!!!

[ ]מסטיק נפל מהפה שלך כשדיברת. [ ] מסטיק נפל מהפה שלך כשלא דיברת. [ ] רצת לתוך דלת זכוכית. [ ] קפצת מתוך כלי תחבורה נוסע . [
] חשבת על משו מצחיק והתחלת לצחוק . [ ] רצת לתוך עץ שיח. [ ] ידעת שזה אפשרי ללק את המרפק שלך. [ ] ניסית ללק את המרפק שלך. [ ] לא ידעת ש'אני פורים' ו'השפן הקטן' בעלי אותה מנגינה. [ ] ניסית לשיר אותם. [ ]אכלת משו שלא נועד לאכילה [ ] נפתחו לך השרוכים בנעליים ונפלת. [ ] נחנקת מהיריקה של עצמך. [ ] ראית את מטריקס ואתה עדיין לא מבין את זה. [
] לא ראית את מטריקס. [
] הקלדת רק עם שתי אצבעות. [ ] תפסת בטעות מישו על חם. [ ] ניסית לשתות מתוך קש וזה הלך לאף עיניים שלך . [
] תפסת את עצמך מזיל ריר. [חייבת לציין שכל המכשור הטכנולוגי המזדיין שיש לי בפה גורם להכל ואני רצינית] [
] היית חצי רדומה בשיעור. [ ] את כזאת שמתחילה לצחוק מכל דבר . [
]זרקת על מישו אוכל כי הוא עיצבן אותך. [ ] לפעמים פתאום הפסקת לחשוב. [
] התחלת לספר סיפור ואז פתאום שכחת מה באת לספר. [ ] רוב האנשים מנדנדים בראשם והולכים ממך. [ ] הרבה פעמים אמרו לך להשתמש בקול הפנימי שלך. [
] אתה משתמש באצבעות שלך לחישובים מתמטיים פשוטים. [ ] אכלת חרק. [
] אתה עושה את השאלון הזה כשיש לך משו הרבה יותר חשוב לעשות. [ש"ב בספרות?] [
] שמת בגד כלשהו שלך הפוך ופשוט לא הבנת את זה עד שאמרו לך . [ ] חיכית מלא זמן בשביל משו ובסוף הבנת שזה הכל היה בראש שלך. [
] העברת הודעת שרשרת כי פחדת שמה שרשום שמה יקרה לך. [
] שברת הרבה דברים. [ ] חברים שלך יודעים לא להשתמש במילים ארוכות לידך. [ ] אתה מטלטל את הראש שלך כשאתה מבולבל. [
] נפלת אי פעם מהכיסא שלך. [ ] כששכבת במיטה שלך ניסית למצוא טקסטורות בתקרה. [ ] המילה אממ.. היא בשימוש רב אצלך . [ ]הפגנת חוסר טאקט מוחלט כשאמרת למישו שהוא מכוער\שמן\מזיל ריר. [ ]דפקת את הראש בקיר בשביל לבדוק אם זה עושה גומה בקיר. יאייייי!!! אני לא טמבלית

בול 20 D:

או ): מה שתרצו. [ X ]מסטיק נפל מהפה שלך כשדיברת. [ X ] מסטיק נפל מהפה שלך כשלא דיברת. [ ] רצת לתוך דלת זכוכית. [ ] קפצת מתוך כלי תחבורה נוסע . [ X ] חשבת על משו מצחיק והתחלת לצחוק . [X ] רצת לתוך עץ שיח. [ ] ידעת שזה אפשרי ללק את המרפק שלך. [X ] ניסית ללק את המרפק שלך. [X ] לא ידעת ש'אני פורים' ו'השפן הקטן' בעלי אותה מנגינה. [ ] ניסית לשיר אותם. [X ]אכלת משו שלא נועד לאכילה [X ] נפתחו לך השרוכים בנעליים ונפלת. [ ] נחנקת מהיריקה של עצמך. [X ] ראית את מטריקס ואתה עדיין לא מבין את זה. [ ] לא ראית את מטריקס. [ ] הקלדת רק עם שתי אצבעות. [ ] תפסת בטעות מישו על חם. [ ] ניסית לשתות מתוך קש וזה הלך לאף עיניים שלך . [ ] תפסת את עצמך מזיל ריר. [ ] היית חצי רדומה בשיעור. [ ] את כזאת שמתחילה לצחוק מכל דבר . [X ]זרקת על מישו אוכל כי הוא עיצבן אותך. [ ] לפעמים פתאום הפסקת לחשוב. [X ] התחלת לספר סיפור ואז פתאום שכחת מה באת לספר. [X ] רוב האנשים מנדנדים בראשם והולכים ממך. [ ] הרבה פעמים אמרו לך להשתמש בקול הפנימי שלך. [ ] אתה משתמש באצבעות שלך לחישובים מתמטיים פשוטים. [X ] אכלת חרק. [ ] אתה עושה את השאלון הזה כשיש לך משו הרבה יותר חשוב לעשות. [X ] שמת בגד כלשהו שלך הפוך ופשוט לא הבנת את זה עד שאמרו לך . [X ] חיכית מלא זמן בשביל משו ובסוף הבנת שזה הכל היה בראש שלך. [ ] העברת הודעת שרשרת כי פחדת שמה שרשום שמה יקרה לך. [X ] שברת הרבה דברים. [ ] חברים שלך יודעים לא להשתמש במילים ארוכות לידך. [ ] אתה מטלטל את הראש שלך כשאתה מבולבל. [X ] נפלת אי פעם מהכיסא שלך. [X ] כששכבת במיטה שלך ניסית למצוא טקסטורות בתקרה. [X ] המילה אממ.. היא בשימוש רב אצלך . [ ]הפגנת חוסר טאקט מוחלט כשאמרת למישו שהוא מכוער\שמן\מזיל ריר. [X ]דפקת את הראש בקיר בשביל לבדוק אם זה עושה גומה בקיר.

נועוש6

New member
24 מודה באשמה חחח

[ x ]מסטיק נפל מהפה שלך כשדיברת. [x ] מסטיק נפל מהפה שלך כשלא דיברת. [ ] רצת לתוך דלת זכוכית. [ ] קפצת מתוך כלי תחבורה נוסע . [ x ] חשבת על משו מצחיק והתחלת לצחוק . [ x ] רצת לתוך עץ שיח. [ ] ידעת שזה אפשרי ללק את המרפק שלך. [ x ] ניסית ללק את המרפק שלך. [x ] לא ידעת ש'אני פורים' ו'השפן הקטן' בעלי אותה מנגינה. [ x] ניסית לשיר אותם. [x ]אכלת משו שלא נועד לאכילה [x ] נפתחו לך השרוכים בנעליים ונפלת. [ ] נחנקת מהיריקה של עצמך. [ ] ראית את מטריקס ואתה עדיין לא מבין את זה. [x ] לא ראית את מטריקס. [ x ] הקלדת רק עם שתי אצבעות. [ x ] תפסת בטעות מישו על חם. [ ] ניסית לשתות מתוך קש וזה הלך לאף עיניים שלך . [ x ] תפסת את עצמך מזיל ריר. [x ] היית חצי רדומה בשיעור. [ x ] את כזאת שמתחילה לצחוק מכל דבר . [ x ]זרקת על מישו אוכל כי הוא עיצבן אותך. [ x ] לפעמים פתאום הפסקת לחשוב. [x ] התחלת לספר סיפור ואז פתאום שכחת מה באת לספר. [ ] רוב האנשים מנדנדים בראשם והולכים ממך. [ ] הרבה פעמים אמרו לך להשתמש בקול הפנימי שלך. [ ] אתה משתמש באצבעות שלך לחישובים מתמטיים פשוטים. [ ] אכלת חרק. [ x ] אתה עושה את השאלון הזה כשיש לך משו הרבה יותר חשוב לעשות. [ ] שמת בגד כלשהו שלך הפוך ופשוט לא הבנת את זה עד שאמרו לך . [ ] חיכית מלא זמן בשביל משו ובסוף הבנת שזה הכל היה בראש שלך. [ x ] העברת הודעת שרשרת כי פחדת שמה שרשום שמה יקרה לך. [ x ] שברת הרבה דברים. [ ] חברים שלך יודעים לא להשתמש במילים ארוכות לידך. [ ] אתה מטלטל את הראש שלך כשאתה מבולבל. [ x ] נפלת אי פעם מהכיסא שלך. [ x ] כששכבת במיטה שלך ניסית למצוא טקסטורות בתקרה. [ x ] המילה אממ.. היא בשימוש רב אצלך . [ ]הפגנת חוסר טאקט מוחלט כשאמרת למישו שהוא מכוער\שמן\מזיל ריר. [ ]דפקת את הראש בקיר בשביל לבדוק אם זה עושה גומה בקיר.

21 פאק ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

[X]מסטיק נפל מהפה שלך כשדיברת. [ ] מסטיק נפל מהפה שלך כשלא דיברת. [X] רצת לתוך דלת זכוכית. [ ] קפצת מתוך כלי תחבורה נוסע . [X] חשבת על משו מצחיק והתחלת לצחוק . [ ] רצת לתוך עץ שיח. [ ] ידעת שזה אפשרי ללק את המרפק שלך. [X] ניסית ללק את המרפק שלך. [X] לא ידעת ש'אני פורים' ו'השפן הקטן' בעלי אותה מנגינה. [X] ניסית לשיר אותם. [ ]אכלת משו שלא נועד לאכילה [ ] נפתחו לך השרוכים בנעליים ונפלת. X] נחנקת מהיריקה של עצמך. [ ] ראית את מטריקס ואתה עדיין לא מבין את זה. [X] לא ראית את מטריקס. [X] הקלדת רק עם שתי אצבעות. [ ] תפסת בטעות מישו על חם. [ ] ניסית לשתות מתוך קש וזה הלך לאף עיניים שלך . [X] תפסת את עצמך מזיל ריר. [X] היית חצי רדומה בשיעור. [X] את כזאת שמתחילה לצחוק מכל דבר . [X]זרקת על מישו אוכל כי הוא עיצבן אותך. [ ] לפעמים פתאום הפסקת לחשוב. [X] התחלת לספר סיפור ואז פתאום שכחת מה באת לספר. [ ] רוב האנשים מנדנדים בראשם והולכים ממך. [ ] הרבה פעמים אמרו לך להשתמש בקול הפנימי שלך. [X] אתה משתמש באצבעות שלך לחישובים מתמטיים פשוטים. [ ] אכלת חרק. [X] אתה עושה את השאלון הזה כשיש לך משו הרבה יותר חשוב לעשות. [ X ] שמת בגד כלשהו שלך הפוך ופשוט לא הבנת את זה עד שאמרו לך . [ ] חיכית מלא זמן בשביל משו ובסוף הבנת שזה הכל היה בראש שלך. [ ] העברת הודעת שרשרת כי פחדת שמה שרשום שמה יקרה לך. [X] שברת הרבה דברים. [X] חברים שלך יודעים לא להשתמש במילים ארוכות לידך. [ ] אתה מטלטל את הראש שלך כשאתה מבולבל. [X] נפלת אי פעם מהכיסא שלך. [ ] כששכבת במיטה שלך ניסית למצוא טקסטורות בתקרה. [X] המילה אממ.. היא בשימוש רב אצלך . [ ]הפגנת חוסר טאקט מוחלט כשאמרת למישו שהוא מכוער\שמן\מזיל ריר. [X]דפקת את הראש בקיר בשביל לבדוק אם זה עושה גומה בקיר.

Over My Head

New member
16!!../images/Emo42.gif

מסתבר שאני לא
...אלא אם לא ספרתי נכון
[
]מסטיק נפל מהפה שלך כשדיברת. [ ] מסטיק נפל מהפה שלך כשלא דיברת. [ ] רצת לתוך דלת זכוכית. [ ] קפצת מתוך כלי תחבורה נוסע . [
] חשבת על משו מצחיק והתחלת לצחוק . [
] רצת לתוך עץ שיח.לא רצתי...אבל בכל זאת..
[ ] ידעת שזה אפשרי ללק את המרפק שלך. [ ] ניסית ללק את המרפק שלך. [ ] לא ידעת ש'אני פורים' ו'השפן הקטן' בעלי אותה מנגינה. [
] ניסית לשיר אותם. [ ]אכלת משו שלא נועד לאכילה [ ] נפתחו לך השרוכים בנעליים ונפלת. [ ] נחנקת מהיריקה של עצמך. [ ] ראית את מטריקס ואתה עדיין לא מבין את זה. [
] לא ראית את מטריקס. [ ] הקלדת רק עם שתי אצבעות. [ ] תפסת בטעות מישו על חם. [
] ניסית לשתות מתוך קש וזה הלך לאף עיניים שלך . [ ] תפסת את עצמך מזיל ריר. [
] היית חצי רדומה בשיעור. [
] את כזאת שמתחילה לצחוק מכל דבר .לפעמים
[ ]זרקת על מישו אוכל כי הוא עיצבן אותך. [ ] לפעמים פתאום הפסקת לחשוב. [
] התחלת לספר סיפור ואז פתאום שכחת מה באת לספר. [ ] רוב האנשים מנדנדים בראשם והולכים ממך. [ ] הרבה פעמים אמרו לך להשתמש בקול הפנימי שלך. [
] אתה משתמש באצבעות שלך לחישובים מתמטיים פשוטים.
[ ] אכלת חרק. [
] אתה עושה את השאלון הזה כשיש לך משו הרבה יותר חשוב לעשות. [ ] שמת בגד כלשהו שלך הפוך ופשוט לא הבנת את זה עד שאמרו לך . [ ] חיכית מלא זמן בשביל משו ובסוף הבנת שזה הכל היה בראש שלך. [
] העברת הודעת שרשרת כי פחדת שמה שרשום שמה יקרה לך. [ ] שברת הרבה דברים. [ ] חברים שלך יודעים לא להשתמש במילים ארוכות לידך. [ ] אתה מטלטל את הראש שלך כשאתה מבולבל. [
] נפלת אי פעם מהכיסא שלך. [
] כששכבת במיטה שלך ניסית למצוא טקסטורות בתקרה. [
] המילה אממ.. היא בשימוש רב אצלך . [
]הפגנת חוסר טאקט מוחלט כשאמרת למישו שהוא מכוער\שמן\מזיל ריר. [ ]דפקת את הראש בקיר בשביל לבדוק אם זה עושה גומה בקיר.

me123

New member
עונה../images/Emo6.gif יש לי 12!! אני לא טמבל../images/Emo6.gif

[X]מסטיק נפל מהפה שלך כשדיברת. [ ] מסטיק נפל מהפה שלך כשלא דיברת. [ ] רצת לתוך דלת זכוכית. [X] קפצת מתוך כלי תחבורה נוסע - האוטובוס פתח את הדלת עוד לפני שעצר, והוא נסע במהירות של מטר לשעה, אז נחשב? [X] חשבת על משו מצחיק והתחלת לצחוק - היום זה קרה לי. [ ] רצת לתוך עץ שיח. [ ] ידעת שזה אפשרי ללק את המרפק שלך. [X] ניסית ללק את המרפק שלך. - עכשיו
[ ] לא ידעת ש'אני פורים' ו'השפן הקטן' בעלי אותה מנגינה. - הא! ידעתי את זה!(ובסוף זה השתלם לדעת את זה). [ ] ניסית לשיר אותם. [ ]אכלת משו שלא נועד לאכילה [ ] נפתחו לך השרוכים בנעליים ונפלת. [ ] נחנקת מהיריקה של עצמך. [ ] ראית את מטריקס ואתה עדיין לא מבין את זה. [X] לא ראית את מטריקס - וכולם אומרים לי שיש לי ילדות עשוקה
[ ] הקלדת רק עם שתי אצבעות. [ ] תפסת בטעות מישו על חם. [ ] ניסית לשתות מתוך קש וזה הלך לאף עיניים שלך . [X] תפסת את עצמך מזיל ריר - מלא פעמים
[X] היית חצי רדומה בשיעור - בד"כ זה מה שקורה... [X] את כזאת שמתחילה לצחוק מכל דבר - כשאני עייף...
[ ]זרקת על מישו אוכל כי הוא עיצבן אותך. [ ] לפעמים פתאום הפסקת לחשוב. [X] התחלת לספר סיפור ואז פתאום שכחת מה באת לספר. [ ] רוב האנשים מנדנדים בראשם והולכים ממך. [ ] הרבה פעמים אמרו לך להשתמש בקול הפנימי שלך. [ ] אתה משתמש באצבעות שלך לחישובים מתמטיים פשוטים. [ ] אכלת חרק. [X] אתה עושה את השאלון הזה כשיש לך משו הרבה יותר חשוב לעשות - הייתי אמור להיות עכשיו בבצפר, אבל לא קמתי
[X] שמת בגד כלשהו שלך הפוך ופשוט לא הבנת את זה עד שאמרו לך - וזה היה ממש מפדח...
אבל רק אחד שם לב. [ ] חיכית מלא זמן בשביל משו ובסוף הבנת שזה הכל היה בראש שלך. [ ] העברת הודעת שרשרת כי פחדת שמה שרשום שמה יקרה לך. [ ] שברת הרבה דברים. [ ] חברים שלך יודעים לא להשתמש במילים ארוכות לידך. [ ] אתה מטלטל את הראש שלך כשאתה מבולבל. [ ] נפלת אי פעם מהכיסא שלך. [ ] כששכבת במיטה שלך ניסית למצוא טקסטורות בתקרה. [X] המילה אממ.. היא בשימוש רב אצלך - כאילו מישהו הוא לא כזה... [ ]הפגנת חוסר טאקט מוחלט כשאמרת למישו שהוא מכוער\שמן\מזיל ריר. [ ]דפקת את הראש בקיר בשביל לבדוק אם זה עושה גומה בקיר.

דנה EF

New member
../images/Emo72.gif22../images/Emo12.gif אומייגאד..... אני כזאת טמבלית!

[
]מסטיק נפל מהפה שלך כשדיברת. [
] מסטיק נפל מהפה שלך כשלא דיברת. [ ] רצת לתוך דלת זכוכית. [
] קפצת מתוך כלי תחבורה נוסע . [
] חשבת על משו מצחיק והתחלת לצחוק . [כ"כ הרבה פעמים] [ ] רצת לתוך עץ שיח. [ ] ידעת שזה אפשרי ללק את המרפק שלך. [
] ניסית ללק את המרפק שלך. [ ] לא ידעת ש'אני פורים' ו'השפן הקטן' בעלי אותה מנגינה. [ ] ניסית לשיר אותם. [
]אכלת משו שלא נועד לאכילה [ ] נפתחו לך השרוכים בנעליים ונפלת. [
] נחנקת מהיריקה של עצמך. [ ] ראית את מטריקס ואתה עדיין לא מבין את זה. [
] לא ראית את מטריקס. [
] הקלדת רק עם שתי אצבעות. [
] תפסת בטעות מישו על חם. [
] ניסית לשתות מתוך קש וזה הלך לאף עיניים שלך . [
] תפסת את עצמך מזיל ריר. [
] היית חצי רדומה בשיעור. [ ] את כזאת שמתחילה לצחוק מכל דבר . [
]זרקת על מישו אוכל כי הוא עיצבן אותך. [ ] לפעמים פתאום הפסקת לחשוב. [
] אתה משתמש באצבעות שלך לחישובים מתמטיים פשוטים. [ ] אכלת חרק. [
] אתה עושה את השאלון הזה כשיש לך משו הרבה יותר חשוב לעשות. [
] שמת בגד כלשהו שלך הפוך ופשוט לא הבנת את זה עד שאמרו לך . [ ] חיכית מלא זמן בשביל משו ובסוף הבנת שזה הכל היה בראש שלך. [ ] העברת הודעת שרשרת כי פחדת שמה שרשום שמה יקרה לך. [
] שברת הרבה דברים. [ ] חברים שלך יודעים לא להשתמש במילים ארוכות לידך. [
] אתה מטלטל את הראש שלך כשאתה מבולבל. [
] נפלת אי פעם מהכיסא שלך. [חח.. בחדר.. כיסא של מחשב על גלגלים. זה כואב!] [ ] כששכבת במיטה שלך ניסית למצוא טקסטורות בתקרה. [
] המילה אממ.. היא בשימוש רב אצלך . [ ]הפגנת חוסר טאקט מוחלט כשאמרת למישו שהוא מכוער\שמן\מזיל ריר. [ ]דפקת את הראש בקיר בשביל לבדוק אם זה עושה גומה בקיר.

Billy Shirs

New member
יצא לי 14.5 O_O

[ ]מסטיק נפל מהפה שלך כשדיברת. [ ] מסטיק נפל מהפה שלך כשלא דיברת. [ ] רצת לתוך דלת זכוכית. [ ] קפצת מתוך כלי תחבורה נוסע . [ X ] חשבת על משו מצחיק והתחלת לצחוק . [ ] רצת לתוך עץ שיח. [ ] ידעת שזה אפשרי ללק את המרפק שלך. [ X ] ניסית ללק את המרפק שלך. [ X ] לא ידעת ש'אני פורים' ו'השפן הקטן' בעלי אותה מנגינה. [ \ ] ניסית לשיר אותם. [חצי- ניגנתי בראש
] [ ]אכלת משו שלא נועד לאכילה [ ] נפתחו לך השרוכים בנעליים ונפלת. [ X ] נחנקת מהיריקה של עצמך. [ ] ראית את מטריקס ואתה עדיין לא מבין את זה. [ X ] לא ראית את מטריקס. [ X ] הקלדת רק עם שתי אצבעות. [ ] תפסת בטעות מישו על חם. [ ] ניסית לשתות מתוך קש וזה הלך לאף עיניים שלך . [ X ] תפסת את עצמך מזיל ריר. [ ] היית חצי רדומה בשיעור. [ X ] את כזאת שמתחילה לצחוק מכל דבר . [ X ]זרקת על מישו אוכל כי הוא עיצבן אותך. [ X ] לפעמים פתאום הפסקת לחשוב. [ X ] התחלת לספר סיפור ואז פתאום שכחת מה באת לספר. [ ] רוב האנשים מנדנדים בראשם והולכים ממך. [ ] הרבה פעמים אמרו לך להשתמש בקול הפנימי שלך. [ ] אתה משתמש באצבעות שלך לחישובים מתמטיים פשוטים. [ ] אכלת חרק. [ X ] אתה עושה את השאלון הזה כשיש לך משו הרבה יותר חשוב לעשות. [ ] שמת בגד כלשהו שלך הפוך ופשוט לא הבנת את זה עד שאמרו לך . [ ] חיכית מלא זמן בשביל משו ובסוף הבנת שזה הכל היה בראש שלך. [ X ] העברת הודעת שרשרת כי פחדת שמה שרשום שמה יקרה לך. [ ] שברת הרבה דברים. [ ] חברים שלך יודעים לא להשתמש במילים ארוכות לידך. [ ] אתה מטלטל את הראש שלך כשאתה מבולבל. [ ] נפלת אי פעם מהכיסא שלך. [ ] כששכבת במיטה שלך ניסית למצוא טקסטורות בתקרה. [ X ] המילה אממ.. היא בשימוש רב אצלך . [ ]הפגנת חוסר טאקט מוחלט כשאמרת למישו שהוא מכוער\שמן\מזיל ריר. [ ]דפקת את הראש בקיר בשביל לבדוק אם זה עושה גומה בקיר.

Word Up

New member
20 ../images/Emo6.gif חדש פה,13 נחשב טינאייג'ר? ../images/Emo3.gif

[ X]מסטיק נפל מהפה שלך כשדיברת. [ ] מסטיק נפל מהפה שלך כשלא דיברת. [ X] רצת לתוך דלת זכוכית. [ X] קפצת מתוך כלי תחבורה נוסע . [ X] חשבת על משו מצחיק והתחלת לצחוק . [ ] רצת לתוך עץ שיח. [ X] ידעת שזה אפשרי ללק את המרפק שלך. [ ] ניסית ללק את המרפק שלך. [ X] לא ידעת ש'אני פורים' ו'השפן הקטן' בעלי אותה מנגינה. [ X] ניסית לשיר אותם. [ X]אכלת משו שלא נועד לאכילה [ X] נפתחו לך השרוכים בנעליים ונפלת. [ X] נחנקת מהיריקה של עצמך. [ ] ראית את מטריקס ואתה עדיין לא מבין את זה. [ X] לא ראית את מטריקס. [ ] הקלדת רק עם שתי אצבעות. [ ] תפסת בטעות מישו על חם. [ X] ניסית לשתות מתוך קש וזה הלך לאף עיניים שלך . [ X] תפסת את עצמך מזיל ריר. [ X ] היית חצי רדומה בשיעור. [ ] את כזאת שמתחילה לצחוק מכל דבר . [ ]זרקת על מישו אוכל כי הוא עיצבן אותך. [ X ] לפעמים פתאום הפסקת לחשוב. [ X ] התחלת לספר סיפור ואז פתאום שכחת מה באת לספר. [ ] רוב האנשים מנדנדים בראשם והולכים ממך. [ ] הרבה פעמים אמרו לך להשתמש בקול הפנימי שלך. [ ] אתה משתמש באצבעות שלך לחישובים מתמטיים פשוטים. [ ] אכלת חרק. [ X ] אתה עושה את השאלון הזה כשיש לך משו הרבה יותר חשוב לעשות. [ X ] שמת בגד כלשהו שלך הפוך ופשוט לא הבנת את זה עד שאמרו לך . [ X ] חיכית מלא זמן בשביל משו ובסוף הבנת שזה הכל היה בראש שלך. [ ] העברת הודעת שרשרת כי פחדת שמה שרשום שמה יקרה לך. [ ] שברת הרבה דברים. [ ] חברים שלך יודעים לא להשתמש במילים ארוכות לידך. [ ] אתה מטלטל את הראש שלך כשאתה מבולבל. [ X ] נפלת אי פעם מהכיסא שלך. [ ] כששכבת במיטה שלך ניסית למצוא טקסטורות בתקרה. [ ] המילה אממ.. היא בשימוש רב אצלך .

למעלה