שאלון הבנות הגדול!!!!!

שאלון הבנות הגדול!!!!!

(כי קדוש לא הרים את הכפפה) יאללה,תענו - 1.מי מבנות נראית הכי טוב לדעתכם? 2.מי בנות הפורום הכי מצחיקה? ומי הכי פחות? 3.מי מבנות הפורום הכי חכמה? ומי הכי קרש? 4.מי לדעתכם מבנות הפורום מוצצת הכי טוב? 5.את מי מבנות הפורום ההיתם לוקחים לסופ"ש בצימר בצפון? 6.מי מבנות הפורום מכינה קפה הכי טוב? 7.למי מבנות הפורום מגיע בעל מכה עם אלת בייסבול? 8. למי מבנות הפורום יש את הסיכוי הכי גדול להיות משהוא בחייה?

Jan22

New member
אהה

קדוש לא הרים את הכפפה ? תקווה גם שהוא לא הרים את הסבון. 1.נראית הכי טוב ? אני אומר נורמה. 2.הכי מצחיקה ? ג'יימס ,באמת שהיא קורעת אותי ...אחריה הטרול מעיירת הפיתוח ... 3.הכי חכמה ? חוכמה לא נמדדת לפי רקע אקדמאי ,תיכוני וכו',אלא ע''פ הרבה פרמטרים. אז האמת ,שאלה לא הכי הכי במקום. 4.מוצצת הכי טוב ? דיר פאקינג באלק אם לא כולן ! 5.סופ''ש לצימר ? אני לא עושה דברים כאלה. הגג שאני מוכן זה לים. 6.קפה ...קפה זה דבר טוב ...אייריש! 7.למי מגיע בעל מכה ? למחבט ,והבעל המכה יהיה אזרח. או שהבעל המכה תהיה מחבט ...? I WONDER ... 8.למי יש סיכוי להגיע למשהו בחייה ? האמת ,יש פה לא מעט עם הרבה פוטנציאל ,ואני אומר את זה ברצינות.

Jan22

New member
תקשיב ,סיסי ,זדיין לקומקום ותפוס קואורדינאטה.

AND MAKE IT BLACK !

Lady McBeth

New member
לירן, אם אתה סטרייט כמו הזין שלך../images/Emo26.gif

אז אתה הומו מוצהר.

BenisaaC

New member
עונה

1.מי מבנות נראית הכי טוב לדעתכם? תמי 2.מי בנות הפורום הכי מצחיקה? ומי הכי פחות? הכי מצחיקה מורן, הכי פחות אייריש 3.מי מבנות הפורום הכי חכמה? ומי הכי קרש? הכי חכמה נורמה, הכי פחות אייריש 4.מי לדעתכם מבנות הפורום מוצצת הכי טוב? ללא ספק נורמה 5.את מי מבנות הפורום ההיתם לוקחים לסופ"ש בצימר בצפון? עוגייה, כי מגיע לה לנוח קצת 6.מי מבנות הפורום מכינה קפה הכי טוב? ברור שמורן 7.למי מבנות הפורום מגיע בעל מכה עם אלת בייסבול? אייריש 8. למי מבנות הפורום יש את הסיכוי הכי גדול להיות משהוא בחייה? שמעתי שנורמה הולכת להיות מנכלית של חברת פרסום

Lady McBeth

New member
מה אתה אומר:

גלולות או קונדום? אה, בעצם, כבר עשית בדיקת איידס. מה'כפת לי?

למעלה