שאלון הבנות הגדול!!!!!

Lady McBeth

New member
אבל יש לי צהבת C

חח, מכל הדברים שאמרתי לך - הצהבת זה מה שמטריד אותך?

BenisaaC

New member
כן כי שיקרת לגבי השאר

אבעבועות שחורות לא קיימות יותר ואבולה אין בארץ

ק ד ו ש

New member
עוד לא עניתי

יש לך הזדמנות להכנס תחת המוצצת הכי טובה. אבל בשביל זה תצטרכי להוכיח. אז קדימה, לאמבטיה לצחצח שיניים.

ק ד ו ש

New member
עונה

1.מי מבנות נראית הכי טוב לדעתכם? ברור שתמי! 2.מי בנות הפורום הכי מצחיקה? ומי הכי פחות? שתיים בתחרות קשה, נורמה ותמי, והכי פחות? אנאערף 3.מי מבנות הפורום הכי חכמה? ומי הכי קרש? אם פסיכומטרי מראה על חוכמה אז תמי ואז נורמה, אבל אומרים שלא, אז בואו נגיד שמורן כי היא שמה זין על העולם ורק נהנית 4.מי לדעתכם מבנות הפורום מוצצת הכי טוב? וואו.... זה כמו לשאול את מי אתה יותר אוהב אמא או אבא. תכלס כולן מוצצות באמת ברמה גבוהה, אין דברים כאלה בעולם הגדול, למרות שאייריש וטרולית צריכות לנסר את השיניים הקדמיות זה עושה קצת לא נעים. 5.את מי מבנות הפורום ההיתם לוקחים לסופ"ש בצימר בצפון? הייתי מעדיף את בנסיעה. את עוגייה גם לא הייתי מתנגד. תמי ונורמה היו מקבלות קצת יותר, איזה שבוע בלונדון או משהו. 6.מי מבנות הפורום מכינה קפה הכי טוב? נגמלתי מקפה, אבל איזו שאלה חסרת טעם אחרי המציצות 7.למי מבנות הפורום מגיע בעל מכה עם אלת בייסבול? לטרולית לפעמים כשהיא מתווכחת לחינם, ולאפרשסקית הזאת שהגיעה עכשיו. 8. למי מבנות הפורום יש את הסיכוי הכי גדול להיות משהוא בחייה? תמי, ואני בן זונה אם יש כאן מישהו שחושב אחרת

אה

סבבה. נרשם. [וזה אחרי השיחה ההיא בצ'אט של מתגייסים אה:< ושכל העולם ישמע!]

IrIsH BaBe

New member
אם כבר מדברים על עשב,

שמעי קטע הזוי טרולית היום חלמתי שהייתי אצלך בחמל בדרומית. וישבנו איתך והרצנו צחוקים על הפורום, ומה שאני זוכרת ממך זה שהיה לך שיער חום ארוך [ואם יש לך באמת שיער חום ארוך, אז זה ממש מפחיד]

הטRולית

New member
אייריש, מספיק!!

דיברת עם חן או משהו לאחרונה? לא, זה לא חוכמה. באמת היו לי סיכות כל הזמן (כי הארכתי שיער מקוצים), וכל הזמן הייתי על חצי ב', על אפו וחמתו של החבר של חן, שבמקרה היה גם הקצין שלי.. אוי, נוסטלגיה!@!

IrIsH BaBe

New member
OMG

את חן לא ראיתי כבר הרבה זמן לצערי. והחלום אמיתי לגמרי
מה הלאה? אני אחלום על איך שרייקו רודף עם סכין אחרי רוסי שיכור בפרדסים שלו?!?

הטRולית

New member
אהה, יותר מידי קרוב למציאות, כדי להיות חלום.

בסוף אני אעשה לחן טלפון באמצע הלילה!

למעלה