שאלון הזוי :)

black rock star

New member
שאלון הזוי :)../images/Emo103.gif

לבעלי חוש הומור בלבד! 1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 5. באיזה צבע הפוני שלך? 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? 11. האם יצא לך לשבור קיר? 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? 14. יש לך כרטיס תלמיד? 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? 16. אדום או ירוק ? 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? 34. מה היה הספר האחרון שקראת? 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? 36. האם אתה חבר בכת השטן? 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? 38. האם אתה אלוהים? 39. האם יש לך פיצול אישיות? 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? 41. מה המסטיק האהוב עלייך? 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? 44. האם ננשכת ע"י עז? 45. מה מעיר אותך בבוקר? 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? 54. על מה אתה חושב כרגע? 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצה? 56. האדם האחרון שצבט אותך בתחת? 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? 62. מה עושה לך את זה? 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? 65. מה היית בגלגול הקודם? 66. מה תהיה בגלגול הבא,? 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? 69. האם אתה בעד אונס דובים? 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? 78. על מה תקבל פרס נובל? 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך ואתה ממש לא סובל? 85.מה לא היית שם בסנדוויץ'? 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית: 99. למה ג'ורג' הלך לפארק? 100. טוב יאללה ביי.

liavii

New member
שאלוןD:

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ?ישמיד את העולם 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? נו יזונה XD סתם אממ. 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? שוקולד תות אבל כולם טעימים 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון?18 [זה הכי הרבה] 5. באיזה צבע הפוני שלך?חום\שחור 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה?בזזז 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון?שכחתי איך קוראים לוXD 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים?ילדותיD: 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'?שרוכים\סקוצ'יםP: 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה?מה הבעיות עם גופיות ורודות? 11. האם יצא לך לשבור קיר?קטע קטן בקיר נחשב? 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך?טלפתיה, קריאת מחשבות 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן?פלסטיק לבן 14. יש לך כרטיס תלמיד?לא 15. יש לך כרטיס חבר מועדון?לא 16. אדום או ירוק ?אדום 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו?שמוליק 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי?מיאו? 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים?צער בעלי חיים 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית?בשמוליק 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה).אדום כחול 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? שובר תרצפה,וקם כמו שורXD 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי הםם לא טובים בזה 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת?מה הם לא?O: 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר?6 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד?סירהD: 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? היפופוטם 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה?בספאריXD 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא?איך לעזאזל זה הגיע לשמה? 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? כלב ים 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה?תכונה שנקראת בישנותXD 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? תפתח אותי תפתח אותי כבר 34. מה היה הספר האחרון שקראת? נרניה האחיין של ד"ר לואיס 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? כת השפן 36. האם אתה חבר בכת השטן?לא 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? שפןD: 38. האם אתה אלוהים?כן 39. האם יש לך פיצול אישיות?פעם היה עכשיו אנחנו בסדר 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? כי הוא בא מהאיים האקזוטים 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?כן אבל מחסוי עשו קולות כאלו, זה נחשב? 41. מה המסטיק האהוב עלייך?כל מיני 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל?לא 44. האם ננשכת ע"י עז?כן 45. מה מעיר אותך בבוקר?אמא 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך?תכלת 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? לכו תזדיינוD: 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? ברור 49. כמה כריות יש לך על המיטה?4 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות?זה 100? 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש?יען 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל?וטרינרית 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש?בלטה 54. על מה אתה חושב כרגע?ברומניה שיבטו קיפוד! 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצה?מקיאה. [סתם] 56. האדם האחרון שצבט אותך בתחת?נראה לי אלה 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? סלט 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית?לנשק צפרדע 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? יען נודיסטית ערומה 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר?חח מחושמל[סתם] 62. מה עושה לך את זה?סקסיים 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? לא 65. מה היית בגלגול הקודם? כריש 66. מה תהיה בגלגול הבא,? דולפין 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? אני 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? כן, אני מתאכזרת לאנשים 69. האם אתה בעד אונס דובים? אני אונסת דובים כל יום שני,סתם צער בעלי חיים! 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך?פיצה 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? דלקת ריאות לפני כמה זמן 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? יש לו פאה? זה לא הזקן שלו? [נשבר לי הלב] 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר?מתמטיקה 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן?לא יגדלP: 78. על מה תקבל פרס נובל? אממ ספרות 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? כן 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי?טינקי ווינקי אפילו שנראה לי שהוא הומו 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? החדר שליD: 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? ששרתי בהפסקה על אחת המורות לאוססנת יש תחת גדול והיא שמעהS: 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? אממ לא משנה 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך ואתה ממש לא סובל? שאני מגלה משהו ואז אומרים לי בוקר טובב,מחרפן 85.מה לא היית שם בסנדוויץ'?טונה,גבינה,חביתה וכל מיני 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט?כי המורים רוצים להרוג תתלמידים 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ?אחי תן לי שכטה 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? הרבה,זה סטטיל 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך?יאללה 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית: תגידי מאמי את עוזרת לי נשמה בשיעורים כפרה ? [זאת הכוונה?] 99. למה ג'ורג' הלך לפארק?כי הוא מחכה לי 100. טוב יאללה ביי. בייP: חחחחחחחחחחח אחלה שאלון.

just gaya

New member
עונה משעמום

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ?יצא מהארון 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך?כאילו... 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב?שוקולד חלב..
4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון?לא הרבה אולי 10 5. באיזה צבע הפוני שלך?שטני 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה?בזבזבזבז
7. איזה צלצול יש לך בפלאפון?ממ משהו של רילנט קי
8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים?סקסי 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'?שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה?ממ פורים 11. האם יצא לך לשבור קיר?לא 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך?קריאת מחשבות..וספירה עד 10 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן?נייר חום..קואל 14. יש לך כרטיס תלמיד?כאילווווו............................לא 15. יש לך כרטיס חבר מועדון?לא 16. אדום או ירוק ?אדום 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו?פוקי 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי?ציצי 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים?בני זונות 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית?אני 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה).כחול אדום 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית?נופל על המדרכה מדמם..יוצאים ודופקים לו משהו בראש 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף?כי הם שמנים מדי...הם מעדיפים כדור רגל
24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת?אולי הם כן ואתם לא יודעים? 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר?2 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד?מחשב טלביזיה אייפוד אוכל מים ו...חבר 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה?כמה זה דולר?4 שקל?לאדעת 2 סוכריות על מקל
29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה?אומסטרדם..וסתם ככה 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא?איך הכנסתי אותה לשם? 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא?התחת של ברי 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה?מורידה כמה קילוגרמים..כי אני דבההההה 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו?אררגגג 34. מה היה הספר האחרון שקראת?דיו חיוור 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו?כת השטן מוחעחחעעח 36. האם אתה חבר בכת השטן?לא 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת?לאדעתP=
38. האם אתה אלוהים?אהא 39. האם יש לך פיצול אישיות?אולי 40. למה תה הוא משקה אקזוטי?כי הוא סקסי 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?כה 41. מה המסטיק האהוב עלייך?בזוקה
43. האם הוטרדת ע"י פדופיל?לא 44. האם ננשכת ע"י עז?לאXD 45. מה מעיר אותך בבוקר?אמא או אבא 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך?כחול כהה 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה?לילה טוב 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?כה 49. כמה כריות יש לך על המיטה?מממ 2 או 3 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות?כה 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש?מכונית
52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל?עורך דיןXD סתם לאדעת 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש?ספר 54. על מה אתה חושב כרגע?עלייך 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצה?פעם ראיתי פאקצה ורציתי לשאול אותה עם הנעליים מבית זונות 56. האדם האחרון שצבט אותך בתחת?ענבר 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש?ממשיכה ללכת 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח?מנה ראשונה מנה עיקרית וקינוח 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית?אלבוש שמלה כזאתי מדהימה של פוריםD: 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש?בארור שאממ...לא יודעת נו 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר?כמו שהוא נראה בצהריים לא מסורק ומתולתל 62. מה עושה לך את זה?בלונדינים עם תלתלים ~אהמוודיאהמ~
64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה?אין תשובה! 65. מה היית בגלגול הקודם?מלכה 66. מה תהיה בגלגול הבא,?עשירה 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר?מממ כבר אין כי מיקה שברה לי את גברת טרבוש וגברת נוצה 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה?ממ לא נראה לי 69. האם אתה בעד אונס דובים?בארור.. 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך?סושי
71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה?לא מזמן הייתי מצוננת עם זה נחשב חולה 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה?כי הוא קירח וזה לא נעים 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר?אזרחות 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן?אגלח אותו
78. על מה תקבל פרס נובל?על לא לעשות כלום 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי?אה? 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי?דיפסי..אבל זה בגלל שטינקי וונקי הומו 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב?אזור המחשב..או החדר שלי 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון?נסעתי באוטובוס ולקחתי איתי מברשת לשיער והתחלתי להסתרק כל הנסיעה ואנשים הסתכלו 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון?שיותר מדי אנשים גונבים לי בגדים 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך ואתה ממש לא סובל?"את אוכלת בונזו?" 85.מה לא היית שם בסנדוויץ'?טונה/פסטרמה/נקניק 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט?כי זה מעצבן ומורים לספורט אוהבים לעצבן 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ?תשאלו את העץ 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות?חדשות חחעחחעע 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון?הרבה 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך?לא ממש 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית: ה** ק!רא*O &* גא*ה
99. למה ג'ורג' הלך לפארק?ג'ורג' זה הכלב שלי והוא לא הולך לפארק 100. טוב יאללה ביי. אדיוס אמיגוס

את בנוער העובד והלומד? D:

תני כיףףףףףף! אני צופיפניקית לשעבר כי גיליתי שהצופים זה קצת חרא. והנוער העובד והלומד זה מגניב ביותר P: [למרות שאני לא באה לפעולות :p ] את לא צריכה להגיב על זה.אני על השפעת קולה

ברלץ

New member
תקשיבו

אפשר להתווכח על זה כי אני בצופים והייתי בנוער העובד והלומד וזה דיי חרא יחסית לצופים שדוגרי עושים שם משהו

n e t a 6 9

New member
עונהה...זה מה שאתה עונה אחרי שעתיים שאתה....

מתכונן למבחןן מסריח....!! לבעלי חוש הומור בלבד! 1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ?לא יודעת ולא אכפת לי... 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? לא יודעת :// 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? חלב.. 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון?8 בלחץץץ... 5. באיזה צבע הפוני שלך?ומי אמר שיש לי??? 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה?של פרה...!! 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון?עיף שלא תדעו איזה פאלפון יש לי... 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים?אם אני לא טועה-יש לי,אבל אל תתפסו אותי במילה..!! 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'?לי יש עם שרוכי אבל לא יודעת מה עדיף-לא ערכתי בדיקה... 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה?שלא יהיה לי בגדים בארון,שהבגדים של אח שלי יגמרו בארון וגם להורים ולאחותי יגמרו הבגדים אז רק א-ו-ל-י... 11. האם יצא לך לשבור קיר?לא... 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? ---- 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן?זה ממש חשוב לי... 14. יש לך כרטיס תלמיד?לא אבל רוצים לעשות לנו... 15. יש לך כרטיס חבר מועדון?לא... 16. אדום או ירוק ?ירוק... 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו?גפילטעעעעעע P: 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי?שו? 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? זה עצובבב.... 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית?גפילטעעעע 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה).מה אני ארי פוטר?? 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? ומי אמר שאני לומדת את המקצוע הזה?? 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף?כי הם אוהבים כדורגל... 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת?שאלה טובה... 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר?שניה אני ילך לספור... 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד?את גפילטע-אבל שלא תשכח את הפאלפון והאמ פי... 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? את גפילטע אם האמ פי והפאלפון... 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה?לא יודעת לא חשבתי על זה... 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא?ניסיתי להסניף-לא הצלייח... 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא?אהההה....נראה לי.....ש..... דימיוני.. 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה?עדיף שלא נתחיל ברשימה.. 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו?מי מלטף ספרים???? 34. מה היה הספר האחרון שקראת? "צוללים קדימה"... הצעה ידידותית-אל תלמדו אצל יהודית!!! 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו?לא חברה בשום כת... 36. האם אתה חבר בכת השטן?לא 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת?אני לא רוצה בלון-ישר מתנה...!! =] 38. האם אתה אלוהים?לא שאני יודעת... 39. האם יש לך פיצול אישיות?לפעמים =] 40. למה תה הוא משקה אקזוטי?סתם כי בא לי לדבר... 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?לא אבל פול ערבים מתקשרים עלי בזמן האחרון....אני צריכה להתחיל ללפחד?? 41. מה המסטיק האהוב עלייך?של השקל בקיוסק... 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל?לא שאני זוכרת... 44. האם ננשכת ע"י עז?קורל עמר נשכה אותי..... אז נראה לי שכן... 45. מה מעיר אותך בבוקר?אמאאאא!!!!! 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך?תלוי אם זה חורף או קיץץ 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? שזה יקרה אז אני ישתדל להגיד לכם... 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?כולה שקל תשעים אז למה לא?! 49. כמה כריות יש לך על המיטה?אחת... 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות?מקווה... 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש?אביב גדסי-מפלצתתתתתתתתת 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל?וואלה לא זוכרת... 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש?לא זוכרתת 54. על מה אתה חושב כרגע?מתי הסיוט הזה יגמר?!?! 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצה?את מתכוונת אביב גדסי,קורל ולירז?! לרצוחח אותםםםםםםם 56. האדם האחרון שצבט אותך בתחת?גפילטעעעעעעעע 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש?קוראת לגפילטע =] 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח?משהו דוחה!! 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית?מי רוצה להוכיח את זה?!?! 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש?אביב קורל ולירז...זונות תמיד נשארות זונות [גם אם זה סתם חוף נודיסטים שלא קשור לעולם...].....(העיקר שאני הבנתי...) 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר?לא משהו כול כך נורא... [אני בטוחה שלקורל יש את העז שנשכה אותה על הראש...או שבעצם היא כבר אכלה אותה?! 62. מה עושה לך את זה?גפילטע....שאוכלת את האוכל שהיא כול יום מביאה לבצפר [המבין יבין...] 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה?עדן...למה?! כי היא פשוטט מפגרתתתת!! 65. מה היית בגלגול הקודם?אין לי מושג.. 66. מה תהיה בגלגול הבא,?מקווה שמשהו טוב... 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר?אח שלי... בעעעעע אבל בקרוב אנחנו עוברים בית סוף סוףףף... [עוד איזה שנה בערך =[....] 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה?כי אני מרביצה לגפילטעע.. 69. האם אתה בעד אונס דובים? יש דבר כזה?! 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך?הבורקס גבינה של הקיוסק.... =] 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? בחופש חנוכה.... כאבי גרון,נזלת,כאבי ראש... 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? תשאלי אותו למה אותי?! 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר?אומניות....זה סתם בזבוז זמן [אבל לא כותבים או לומדים אז.....] 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן?יביא לשמעון מהבצפר....הוא חייב זקן דחוףףף..!! 78. על מה תקבל פרס נובל?על זה שאני חברה של גפילטע-הילדה הכי טיפשה בעולםםם..!! 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי?אל תזכירו לי את המילה הזאתת...!! 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי?פה.... היא כוסית עולםםם 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב?מחשב/טלוויזיה... 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון?ואיי היו מלא לא זוכרתת 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון?למדתי עכשיו שעתיים למבחן של מחר.... 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך ואתה ממש לא סובל? "מה את אומרת?!" בעעעעעעעעעעעע 85.מה לא היית שם בסנדוויץ'?את האוכל של גפילטע שהיא מביאה לבצפר... 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט?תשאלו את דגנית למה אותי?! 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ?תשאלו את גפילטע מה אני אומרת לפעמים לעצים ואז תדעו... 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות?מי אמר שאני רוצה!?!?! 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון?שניה אני עוד סופרת את המרקרים משאלה 25..!! 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך?אל תערבי אותי ברצונות שלך... 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית:"מה את אומרת?!" משפט פקאצי-אורגינל.... 99. למה ג'ורג' הלך לפארק?באמת זה מה שמעניין אותי שאני שאלה אחת לפני שאני מסיימת את השאלון הזה... 100. טוב יאללה ביי. סאלמת... וד"ש...!!!

tal iero

New member
נטע..

למה לקרוא להיפופוטמים על שמי? דריסה של כלבים קטנים זה לא עצוב זה דווקא דיי נחמד=] איזה כיף אני דמות ראשיית בספר שלך!!! וגם בשאלון שלך!! כייייבשה תעזור לך לכתוב את הספר? את גם לוקחת אותי לאי בודד!!!! אממ ...מה נעשה שם??!!!! את גם תיקני אותי!! יאללה גאידמקק!! אני רוצה בלוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ופיצול אישיות יש לך תמיד! לא לפעמים חעעע ערבים מטרידים אותך מינית בטלפון!!! וגם אני חח.... אבל יותר כיף להטריד מינית את יובל... היא מפחדת ממני כשאני אונסת אותה..=] אהה את יודעת שהחתול המת שצילמתי כבר לא על הכביש?? עברתי שם היום.. יאיייייייייייי אני עושה לך את זה עם
+
מה את לא בעד אונס דובים?? אי אפשר לוותר על אומניות!!! אני לא יכולה להיפרד מיצחק ולודי!! ושמעון באמת חייב זקן.. לא מתאים לו מגולח....... ואת חייבת להפסיק לדבר לעצים.... לפחות לא בבצפר! יש שם אנשים בסביבה!! תכף הגננת באה לרצוח אותך עם הסכין מהתיק אהה ויש לי עוד דבר להגיד לך!! תרדי קצת למטה.. מההה את אומרת???!?!?!?!!?? אימעע שדד!!!!

יש לי חוש הומור מפותח ביותר! D: בעיות צחוק :(

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ?יבוא אלי לתה ועוגיות D: 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? המ.אני לא טובה בהבעה ^^ 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? חלב :p 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון?בחופש ישנתי 14 שעות. 5. באיזה צבע הפוני שלך?שטני? 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה?בזזז בזזז בזזזזז [שזה בתרגום חופשי לעברית: שיו משעמם תחת בלוד :( ] 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון?הוא של שוטי הנבואה ואיזבו 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים?חח שיהיה להם בכיף? 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'?שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה?פורים חח 11. האם יצא לך לשבור קיר?^^ 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך?תמיד שאני אומרת:הלוואי שהמורה לא תבוא היא לא באה D: [כמעט תמיד,נו.] 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן?שקיות נייר-חום. באמת נו,איכות הסביבה P: 14. יש לך כרטיס תלמיד?לא,מה זה? חח 15. יש לך כרטיס חבר מועדון?נופ. 16. אדום או ירוק ?ירוק :) 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? שמוליק [לזכר החבר הדמיוני שלי שחברתי שליכס דרסה באכזריות :'(] 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי?חתולה :p 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים?לאא! :( זה כ"כ מרושע ועצוב. 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? המחנכת שלי והספר יספר על כל הדברים הרעים שיקרו לה. :)) 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה).המ,אין לי. 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? מתפוצץ בגלל שהוא החזיק מבחנה עם חומר מסוכן@#$! הו,ואין לנו קומה שלישית בבצפר.יש גג :} 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף?כי הם עייפים.דעע! 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת?עשו להם חיסון.שיו איזה אנשים לא אינטליגנטים. 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר?2 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד?לא פלאפון כמו שתכתבו כי אין קליטה.אני אקח חברה טובה D: 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? מערכת חדשה! כי שלי הרוסה :( 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה?או הגליל כי זה המקום הכי יפה בעולם ואני ממש אוהבת להיות שם,או בקנדה כי אני מתגעגעת למשפחה שלי או בארה"ב D: כי יש שלג ושלג זה כיף D: 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא?המ.למה לעזעל ניסית להסניף גולה? 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא?עולם הקלמנטינות XD 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה?האף.הוא בטטי כזה. 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו?אני לא יודעת,ליטפתי בדיוק תספר שלי והוא התחיל להחנק.הוא בקומה. 34. מה היה הספר האחרון שקראת? ארוכה הדרך למטה 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו?לא 36. האם אתה חבר בכת השטן?חח לא! אני סתם צוחקת על אנשים ששואלים אותי למה את פריקית ואני עונה כי זה כיף לשתות דם של חתולים דאמט! 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת?חייכן ^^ 38. האם אתה אלוהים?כן! O: 39. האם יש לך פיצול אישיות?כן. איך קראו לו.. נוו פורנהייט D: 40. למה תה הוא משקה אקזוטי?כי עשו אותו ביערות הגשם שבברזיל! 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?לא O: 41. מה המסטיק האהוב עלייך?זום :p 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל?לא 44. האם ננשכת ע"י עז?כן! לא. 45. מה מעיר אותך בבוקר?אמא שלי XD 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך?כחול?. 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? ידעתי שהחומוס היה מקולקל. 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?לא.איכסה פיכסה המבורגר וצ'יפס זה מגעיל! 49. כמה כריות יש לך על המיטה?2 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות?ברור שכן! 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש?איזה סבתא זקנה. 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל?מדענית
53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש?אני לא זוכרת >< 54. על מה אתה חושב כרגע?על כמה שהייתי רוצה ש50 סנט יעשה אותי :p סתם לא.הוא זון. 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצה?לשאול למה גאדאמט יש לה על החולצה גולגולת? [כי זה כאילו אין עכשיו :\\\] 56. האדם האחרון שצבט אותך בתחת?מיכה XD 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש?כלום.לא מאמינה בזה :p 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח?סלט D: 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית?אוי איפה הכתר שלי,אני צריכה שיעזור לי לענות על זה. 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש?ילד חרמן ביותר בכיתה שלי העונה לשם מתן D: 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר?פרוע 62. מה עושה לך את זה?שיער,עיניים,אף,אוזניים,בטן
64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? לא. 65. מה היית בגלגול הקודם?אוגר 66. מה תהיה בגלגול הבא,?הנכד של האוגר שלי. 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר?מנורת לבה XD 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה?כן.אני מרביצה בלי סיבה :) 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא אוי ויי! 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך?פיצה
71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? אני זוכרת? נראה לי גיל שנתיים ואינלי מושג במה :| 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי הוא קירחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר?ג"ג. גימל גימל,כמו שהמורה אומרת. 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן?אגדל אותו ואצבע אותו. 78. על מה תקבל פרס נובל?על המצאת סולה שתעשה מעגל חשמלי של 253 נורות O: 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי?ברור כאילו דע 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי?ללה 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב?חדרי שלי 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון?תנו לי להזכר.היה הרבה. אה! יצאנו משיעור מחול [בע] ונפלתי במדרגות מול כולם XD 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון?תני לי להקפיץ לך את היד :S 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך ואתה ממש לא סובל?מותק\בובי\כפרה\נשמה\מאמי וכדומה D: 85.מה לא היית שם בסנדוויץ'?חומוס עם גבינת קצ'קאבל XD 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט?סיבולת משהו אני חושבת D: 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ?אתה.אתה היחיד שמבין אותי לאון. 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות?כבר חשבתי על הכל.השם יהיה: מספרים על בצפר עם מיכל...................! 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון?90% מהגרביים שלי ^^ 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך?כן כן כן כן 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית:שיו לייק אומייגודוש הטישירט הזאת כל כל מהממת! שיו שנייה,זה סינטיטי.אבוש תצלי אותי שיוו איכס! לחטא לחטא לחטא 99. למה ג'ורג' הלך לפארק?כי קבענו שם. שששששששיייייייייייייייוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו אני מצחיקה.
100. טוב יאללה ביי.

יערולה13

New member
עונה על השאלון ההזוי הזה../images/Emo6.gif

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ?יחפש את אהובתו בי טי! 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? מזתומרת? 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? נוטלה
4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון?24
5. באיזה צבע הפוני שלך?שטני 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה?פסססס, פססססס 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון?משהו מהסרט גריז
8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים?שזה חמוד
9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'?יותר מידי אפשרויות!! 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה?שאחותי התאומה תכריח אותי
11. האם יצא לך לשבור קיר?כן כששיפצו תבית לקחתי מהם פטיש ושברתי קיר
12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך?אני יכולה להרוג אנשים דרך האינטרנט!!! 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן?תמיד עדיף חום
14. יש לך כרטיס תלמיד?לא0-: 15. יש לך כרטיס חבר מועדון?לא0-: 16. אדום או ירוק ?ירוק
17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו?שיפוD: 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי?קיטי 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים?רצח! 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית?
21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה).ו ברור אני הולכת עם אחת כל הזמן כי אני סופר הירו יערה!@#T#$% 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה שלישית? מת! [אמן] 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף?כיכי לא יפה לעשות שאלות מכשילות! 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת?הם כן אבל רק אם הם יזדיינו עם חתול
25. כמה מרקרים יש לך בקלמר?4 ניראלי 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד?פלאפון והייתי קוראת למשמר החופים! 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה?IPHONE 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה?ארצות הברית! כי זה ארצות הברית!
30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא?"גולה זה לא תחליף לסמים" 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא?דבר ראשון היה לי אייפון
32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה?שלא ייה לי חצ'קונים
כי זה חצקונים
33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו?"דיי ללטף אותי"[?] 34. מה היה הספר האחרון שקראת? ממממ סודות נעורים 7 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו?בטח כת השטן [NOT] 36. האם אתה חבר בכת השטן?כן {NOT} 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת?דידל
38. האם אתה אלוהים?נו אלא מה?! 39. האם יש לך פיצול אישיות?כן ברור קוראים לו שמואל עדיין לא פגשת אותו?! 40. למה תה הוא משקה אקזוטי?כי יש בו פירות
42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?נההה
41. מה המסטיק האהוב עלייך?הובה בובה 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל?אחותי התאומה כן
44. האם ננשכת ע"י עז?סורי לאכזב אותך 45. מה מעיר אותך בבוקראמא עם לטה חם
46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך?אפור
47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? "נעמה אני שונאת אותך!" 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?לא
49. כמה כריות יש לך על המיטה?ממממ משהו כמו 8 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות?נו ברור
51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש?חברה שלי
52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל?עורך דין 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש?מראה
54. על מה אתה חושב כרגע?דברים
55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצה?לקחת סכין ולדקור אותה! 56. האדם האחרון שצבט אותך בתחת?מממממ לא זוכרת>< 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש?הייתי הולכת ללטף אותו
58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח?דג מלוח בתנור?
59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית?אלבש שימלה ואצעק ברחבי הבית "אני פקאצה" ומשם כבר השמועה תיתפשט
60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש?מזה נודיסטים?
61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר?תאמת ממש טוב0-: 62. מה עושה לך את זה?שיער ארוך
64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה?בובספוג
65. מה היית בגלגול הקודם?בובספוג
66. מה תהיה בגלגול הבא,?בובספוג
67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר?לא יודעת
68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה?ברור רק אתמול הרגתי עוד פקאצה חסרת ישע ברחוב! 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא! צריך לחסל אותם! 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך?ספגטי
71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה?וואוו מלפני שלוש שנים>< 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כדי שלא יזהו אותו? הא צדקתי? נכון?נכון? 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר?ערבית0-: 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן?אגלח אותו חיש מהר!
78. על מה תקבל פרס נובל?על אממ לא יודעת>< 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי?>< 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי?הסגול
81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב?החדר שלי
82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון?מממממ לא זוכרת
83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון?
84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך ואתה ממש לא סובל?"תיצאי קצת מהחדר"
85.מה לא היית שם בסנדוויץ'?נקניק [צימחונות] 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט?כדי לחזק את הסיבולת לב ריאה 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ?"עץ אפשר לזיין אותך" 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות?
94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון?רגעע... אוקיי ספרתי 5.. 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך?אפשר להיצטרף?
98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית:"לייק שיאאו" 99. למה ג'ורג' הלך לפארק?
100. טוב יאללה ביי., בייי

black rock star

New member
עונה ../images/Emo13.gif../images/Emo103.gif

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ?שיחת גוביינא הביתה D: 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? אז 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? מריר 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 10 5. באיזה צבע הפוני שלך? הפוני הדמיוני שלי בצבע סגול עם נצנצים XD 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? מו או פיפיפיפיפיפיפ [המסינה תבין D:] 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון?שבהתחלה זה הסטנדרטי של נוקיה ואז זה תופים וגיטרות ובלאגנים 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים?סקס.במיוחד בוקסרס 3> 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'?שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה?משחק בולשיט מטורף. 11. האם יצא לך לשבור קיר?כןןן...למה מה כבר אמרו לכם!?!? 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך?אני מסוגלת לדבר עם בעלי חיים, יש לי פיצול אישיות ואני יכולה לגרום לאנשים לסגוד לי
13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן?לבן 14. יש לך כרטיס תלמיד?לא 15. יש לך כרטיס חבר מועדון?לא 16. אדום או ירוק ? שאלה קשה...ירוק 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו?"קיפי" "אבל הוא היפופוטם!!!" אני יקרא לו סטיב
או בוב 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי?וואף. 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים?פויה. 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית?בבואש מחמד שלי סרגיי
21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). צהוב לימון D: 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? אני לא יודעת שום דבר
23. למה פילים לא משחקים כדור-עף?כי החול נכנס להם לתחת 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי הכל פה זה אפליות43%*#$%) 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר?הרבה
27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? דיסקים O: או אמ פי 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה?דיסקים
ומצלמת וידיאו. 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה?ארה"ב או לונדון.כי ככה בא לי 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא?"אני מצטער להודיע לך אבל...יש לך גולה בנחיר" 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא?כבר קיים אחד כזה.וירג'ין מגה סטור3> 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה?אל תתחילו עם זה
33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו?מהההה... 34. מה היה הספר האחרון שקראת?פליקס
קראתי אותו לאחותי 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? כת האנשים עם הכובע 36. האם אתה חבר בכת השטן?ברוררר 666 לשלטון 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? אות האופל D: 38. האם אתה אלוהים?אני אלוהימית 39. האם יש לך פיצול אישיות?לא.כן.אולי.מי שואל?שתוק. 40. למה תה הוא משקה אקזוטי?כי הוא אקזוטטטטטטטייי הבנתם!?!?! טי זה תה באנגלית
42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?אני לא רוצה לדבר על זה
41. מה המסטיק האהוב עלייך?תות טחול
43. האם הוטרדת ע"י פדופיל?לא סתם פדופיל.פדופיל קטין! 44. האם ננשכת ע"י עז?ולא סתם עז.סופר עז!שחולה בחתלתלת 45. מה מעיר אותך בבוקר?צרחותיה של אחותי 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך?כל צבע שהוא לא ורוד 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? בייביי
48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?זה עלה ל-2.90! 49. כמה כריות יש לך על המיטה?1 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות?תנסו אותי 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש?צבי עם תחתונים על הקרניים.אבל החיה המוזרה הייתה האישה שרדפה אחריו
52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? לא מה שאני היום 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש?פסנתר כנף 54. על מה אתה חושב כרגע?מי אמר שאני חושבת? 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצה?לחנוק אותה למוות או לדפוק את הראש שלה בשולחן כתיבה. 56. האדם האחרון שצבט אותך בתחת?>< 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש?אונסת אותו
58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח?ארוחה ל2 דוגמניות.מנה ראשונה. חסה.מנה שנייה.דג מלוח.מנה שלישית.אפרסק משומר ושאר היום צום. 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית?אנשק צפרדע שקפצה מבאר? 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש?אופקה
61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר?כמו אברהם מכיתה ט'3 62. מה עושה לך את זה?אברהם מכיתה ט'3
64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה?אני סוגדת לאופקה
כי היא נסגדת 65. מה היית בגלגול הקודם?חמוס דרוזי 66. מה תהיה בגלגול הבא,?מורה לאנגלית.אני אמרר לילדים קטנים את החיים.מוחעחעחעחחעחע 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר?כלום =] 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה?כן
כי אני מתעללת באנשים. 69. האם אתה בעד אונס דובים? במיוחד דובים לבנים. 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך?יש הרבהO: 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה?לא זוכרת
72. למה לסנטה קלאוס יש פאה?כי הוא מקריח 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר?זה"בOo 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן?אגלח אותו! 78. על מה תקבל פרס נובל?אני לא.:( 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי?כמו בובספוג?לא. 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי?פו. 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב?המיטה שלי3> 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון?אני לא רוצה לדבר על זה
83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון?^^ 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך ואתה ממש לא סובל?"יו עשית פס אדום בשיער?!"
85.מה לא היית שם בסנדוויץ'?תלוי למי. 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט?כי המורה אוהבת להתעלל בנו 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ?"אז.את באה לפה הרבה?" 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות?דורה
94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון?הרבה 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך?לא ממש 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית:אני אוותר 99. למה ג'ורג' הלך לפארק?כי הוא נזרק מהבית 100. טוב יאללה ביי. CYA

oFka7

New member
פיפיפיפיפ../images/Emo6.gif די הוא כזה חמוד*-*../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

black rock star

New member
אני יודעת ../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif

"It's the queen of pop it's madd-donna shes mental madd-donna"
בריטי חמוד ^^

shelly malka

New member
עונה D: ../images/Emo121.gif../images/Emo153.gif

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ?יחטפ אותי ויחזור למקום שממנו הוא בא>< 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? בלאט 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? שוקולד עם העדשים הצבעוניים האלו>< 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון?השיא שלי זה 16 :O 5. באיזה צבע הפוני שלך?כתום.. [יותר נכון היה כתום עכשיו הוא סתם חלודה
] 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה?מוו 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון?שאלתיאל קוואק\YMCA לא זוכרת ><" 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים?שזה תחתונים על לבלבות קטנים
9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'?שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה?אם מישו יביא לי שקל *-* 11. האם יצא לך לשבור קיר?יצא לי לקלף קיר 3: 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך?לראות דרל קירות
><" 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן?למה שאני יהיה בסופרמרקטO_O 14. יש לך כרטיס תלמיד?O_O WTF ? 15. יש לך כרטיס חבר מועדון?נייט 16. אדום או ירוק ?ירוק 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו?חזי D: 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מיאו O_O? 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית?בי <: 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה).של סופרמן
22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? אם איך שנהוא נראה לו יקרה לו כלום הוא יחזור לקומה השלישית כמו טרמפולינה><" 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף?כי הם פילים D: 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת?כי הם כלבים.. [שנונה אני היום
] 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר?6
27. מה היית לוקח איתך לאי בודד?שניצל תירס*-* 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה?את בית היצור של השניצל תירס*-* 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה?אמריקה כי חצי מהמשפחה שלי גרה שם ;_; 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא?לנשוף חזק O_O? 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא?שלילנד [שימו לב לתיחכום שלי לנד
] 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה?את האצבעות הם עקומות
33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו?אי-אה
? 34. מה היה הספר האחרון שקראת? עץ הדומים תפוס>< 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו?אההא.. ששאאטמל
36. האם אתה חבר בכת השטן?לא O: 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת?אותי <: 38. האם אתה אלוהים?לא.. אני ישו
39. האם יש לך פיצול אישיות?כן. לא. כן, לא אולי D: 40. למה תה הוא משקה אקזוטי?תה הוא משקה אקוזטי?O________________O 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?חס וחסה :O 41. מה המסטיק האהוב עלייך?ZOOM
43. האם הוטרדת ע"י פדופיל?לא :O 44. האם ננשכת ע"י עז?ננשכתי על ידי אלפקה ;; 45. מה מעיר אותך בבוקר?אמא D: 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך?תכלת O_O 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? זה היה שניצל תירס טוב;_; 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?בארור *ך* 49. כמה כריות יש לך על המיטה?2 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות?אני כבר בדרך <: 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש?אנשה 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל?ליות גדול ; ] 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש?גשם 54. על מה אתה חושב כרגע?עליה ;_; 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצה? ליות פאקצה גם כאילו דהה 56. האדם האחרון שצבט אותך בתחת?רינת XDDDDD 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש?יורקת 6 פעמים
58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? דג מלוח בטעם אפרסק עם נגיעות חסה D: 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית?אני באה ממשפחה של מלכים
אהממלכהאהמ 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש?איש ערום 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר?הוא נראה הכי טוב בבוקר :O 62. מה עושה לך את זה?היא *-* 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? לע 65. מה היית בגלגול הקודם?ישו 66. מה תהיה בגלגול הבא,?ישו ג'וניור 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר?זה יותר מדי מוזר שאני אפילו לא יודעת מה זה O_O 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? אני טובה
69. האם אתה בעד אונס דובים? אונס דובים
? 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך?שניצל תירס*-* 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה?לפני שבוע בצננת 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כדי שלא יראו לו את הקרחת <: [כבר אמרתי שאני שנונה היום
?] 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר?תנך 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן?יסתיר אותו במייק אפ><" 78. על מה תקבל פרס נובל?על השנינות 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי?בארור
80. מי מהטלטאביז הכי סקסי?דיפסי
81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב?מטבח 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון?ס'פדיחה מדי לספר 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון?שהיא יודעת ;_; 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך ואתה ממש לא סובל?"תהיה בשקט 5 דקות" 85.מה לא היית שם בסנדוויץ'?כוסבה 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט?כדי שהמורה יהנה מזה שאנחנו סובלים [דההההה
] 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ?"אמרו לך פעם שאתה דומה לעצ"
93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות?לאדעת:O 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון?נראלי ישלי בערך 3 ><" 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך?אם הייתי יודעת איך 3: 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית:שיואו נשבר לי הציפורן ועכשיו אינלי את מה לצבוע בוורוד לייק דה" 99. למה ג'ורג' הלך לפארק?כי הוא טעמבל D: 100. טוב יאללה ביי. ביי

helush716

New member
עונה ../images/Emo13.gif

לבעלי חוש הומור בלבד! ממ.. אוקיי.. אני לא יודעת כמה חוש הומור יכול להיות אחרי שעה וחצי של התכוננות לכימיה
אבל יאללה...
1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? ירביץ לכל מי שמרגל אחרי דרך הפורום
2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? "ממ.."
3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? חלב ולבן 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 14 5. באיזה צבע הפוני שלך? ורוד
LOL 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בסים מטורפים
7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? ממ.. רגיל כזה 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? ממ.. kind of שקסי 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? סקוטשים שליטה 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? וואו.. צריך הרבה בשביל שזה יקרה
11. האם יצא לך לשבור קיר? נופ 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? אני מרגישה דברים לפני שהם קורים sometimes 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? נייר-חום זה הכי הכי 14. יש לך כרטיס תלמיד? כן
גם לכם?
15. יש לך כרטיס חבר מועדון? כן
ברב חן חחח 16. אדום או ירוק ? ירוק 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? אבנר 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? לא באה, מה קרה?
19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? טוב די.. יש גבול להומור חחח 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? חייל, זה רציני אני באמת כותבת
21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). שחורה 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? כוח המשיכה נו.. הוא נופל ואז יש לנו שעת חלון
23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? שאלה טובה.. 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? די נו.. לא מתאים לרמה השכלית שלי
25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 5 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? אייפוד, שוקולד וחברים 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? איי פון
או מערכת תופים 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? אוסטרליה.. כי אני מתאהבת בה כל פעם מחדש ומדהים שם 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? לא יודעת.. לא מצליחה לחשוב בעצמי איך היא הגיעה לשם חחח 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? דיסטרביה
סתם סתם חח.. ממ.. בזולה של בילי
32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? ממ.. לא מעט וכי ככה 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? ששווו שווו >< 34. מה היה הספר האחרון שקראת? "הזדמנות שניה" של הרלן קובן 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? כן. כת המכורים למוזיקה ^ ^ 36. האם אתה חבר בכת השטן? נופ.. 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? שיכתבו מילים של שיר שאני אוהבת 38. האם אתה אלוהים? לא.. אבל הוא בטח עובד מאוד קשה.. אז ככה שלא הייתי מתחלפת איתו ^ ^ 39. האם יש לך פיצול אישיות? לפעמים
40. למה תה הוא משקה אקזוטי? הוא לא 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? ממ.. לא 41. מה המסטיק האהוב עלייך? מלון 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? נופ 44. האם ננשכת ע"י עז? בגלגול הקודם >< 45. מה מעיר אותך בבוקר? הטלפון המשוכלל שלי
46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? תכלת [כמה חסר יצירתיות ^ ^] 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? don't stop the music 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? תמיד
49. כמה כריות יש לך על המיטה? 2 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? אכן 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? יצור? נמלה.. 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? שחקנית 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? המים של המקלחת 54. על מה אתה חושב כרגע? ממ.. זה קצת אישי
55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצה?
56. האדם האחרון שצבט אותך בתחת? לא זוכרת 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? טפו טפו טפו |מבויש| 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? קיא 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אצפה בכל הסרטים של דיסני? חחח 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? וואו.. קשה.. 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? סביר 62. מה עושה לך את זה? בנים עם מכנס קצת יותר למטה ווואנס 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? גיורא חמיצר חח סתם
65. מה היית בגלגול הקודם? נשיא ארה"ב 66. מה תהיה בגלגול הבא,? סוכנת מוסד
67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? קופת חיסכון של דובי 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? לא נראה לי.. |מבויש| 69. האם אתה בעד אונס דובים? אמרנו די לא? ^ ^ 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? שוקולד 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? צינון + כאב גרון.. דאמט כמה נזלת 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? למה? 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? כימיה 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? צמות 78. על מה תקבל פרס נובל? על הספר הטוב ביותר 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? כולנו =] 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? הסגול פאג נכון? |מבויש| 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? הסלון 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? מה לא? 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? ממ.. לא לפה 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך ואתה ממש לא סובל? ראסמי, כוסית/כוסון 85.מה לא היית שם בסנדוויץ'? פסטה? 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? "לנקות" את הראש 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? >< 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? הישרדות נשמע מגניב 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? none =] 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? i'm in 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית: --- 99. למה ג'ורג' הלך לפארק?לקנות נקנקיה 100. טוב יאללה ביי. cya

tal iero

New member
עונה

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יהפוך את כולם לזומבי-נרדס וישלוט על העולם 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? אממ... איזה מילות קישור יש? 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? חלב עם נוגט 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? לא הרבה.. רוצה לישון איתי?? 5. באיזה צבע הפוני שלך? כחול אדום ירוק סגול צהוב וכתום. רק חבל שאין לי פוני=] 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? divine heresy-this treat is real 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? לא בשבילי 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? אם כל הארון שלי ישרף וגם כל הבית ולא יישאר כלום חוץ מהגופיה הזאת? גם אז אני לא ילבש את זה.. מה הבעיה לקחת ממישו חולצה? 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא.. אבל יצא לי לשבור תראש עם קיר=] 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? לתקוע נעצים בעצמי ולא למות[כמו זאת מ'גיבורים'!] 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? מה זה משנה? 14. יש לך כרטיס תלמיד? לא אבל יהיה.. 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? בארוררר! 16. אדום או ירוק ? אדום 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? נטע חחחח 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו! 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? מה?! מי אמר לכם? אני לא קשורה לזה!! >< 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? ההיפופוטם שלי, חיית המחמד שלי 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). אין לי גלימהה 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? אהה זה קל! זה פיזיקה של דברים נופלים! מת. 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי אין להם אף 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי חתולים לא יכולים לחלות בכלבלבלבת 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? אחד חח 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? מטוס, טייס ודלק מטוסים 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? 4 מיליון מסטיקים מהקיוסק! 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? איטליה שליטעעעעע 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? חח למה שאני יתקע גולה בנחיר?? 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? הוא היה נקרא ויןאעהישפפתםלניוין 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? לא יודעת 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? אההה אהההה ההההההההההה 34. מה היה הספר האחרון שקראת? captain under pants ו-the umbrella academy 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? ל...א 36. האם אתה חבר בכת השטן? גם לא 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? אני רוצה בלוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן לא שקל! ב-ל-ו-ן!!!! 38. האם אתה אלוהים? OMFGG - Oh My Fucking Gay God 39. האם יש לך פיצול אישיות? תשאלו את נטע 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? מי אמר שזה משקה אקזוטי?? 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?לצערי... כן
41. מה המסטיק האהוב עלייך? של השקל בקיוסק חח 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? ברורר! כל יום! 44. האם ננשכת ע"י עז? 0_0 !!! אל תגזימו! 45. מה מעיר אותך בבוקר? המוח שלי.. מתעוררת לבד. 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? ירוק ושחור 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? כשאני יגסוס אני יודיע לכם 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?למה לא? 49. כמה כריות יש לך על המיטה?1 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? הגעתי עד 50! 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? אח שלי.. 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? אני עדיין קטנה.. 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? כאפה מנטע 54. על מה אתה חושב כרגע? על מה לענות לשאלה הזאת 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצה? לרצוח אותה בדם חם 56. האדם האחרון שצבט אותך בתחת? חח בד"כ אני צובטת אנשים בתחת ולא הם אותי 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? בועטת בו 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? סלט חסה-אפרסק עם חתיכות דג מלוח 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אבל אני לא 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? מיקי בוגנים 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר?בסדר 62. מה עושה לך את זה? לאנוס את יובל!! 64.האם אתה סוגד למישהו/משהו?אם כן, למה? אני סוגדת ר-ק לתחת של יובל..מסכנה, עדן רוצה לקחת אותה ממני..שיילך לדחוף כובעים!! 65. מה היית בגלגול הקודם? גלגל 66. מה תהיה בגלגול הבא,? מה זה השטויות האלה גלגולים?? 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר?דגים... ולחשוב שהם צריכים לחיות באקווריום של 30 סנטימטר ואני לא
68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה?לא ניראה לי שאני יצור רשע.. 69. האם אתה בעד אונס דובים? יאפפ
70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? פסטה 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה?לפני איזה שבוע קיבלתי איידס
72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? מי אמר שיש לו פאה??! יש לו שיער מאודמאוד יפה!! 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? ספרות. כיייבשה המפגרת הזאת! 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? למה שיצמח לי זקן?? חוץ מזה- זיפים זה יפה... וגם לשמעון יש!! 78. על מה תקבל פרס נובל? לא ניראה לי שאני יקבל פרס נובל.. 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? מה אני עץ ??? 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? פו !!!! כוסיתתתת אפילו יותר ממורוש! 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? מחשב/טלויזיה/מיטה/מקרר 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? חח יש הרבה.. לא זוכרת מה האחרון 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? בצפר ניראלי 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך ואתה ממש לא סובל? לא יודעת. אבל המשפט שאני כן סובלת ממנו זה מההה את אומרת??!??!?! מהה היא אומרתתת?!?!?!?1 85.מה לא היית שם בסנדוויץ'? דג מלוח אפרסק וחסה 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? לא יודעת תשאלו את דגנית.. 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? תשאלו את נטע מה הדבר הראשון שהיא אמרה לעץ.. אה בעצם הדבר הראשון היה לחבק אותו, אבל היא גם דיברה איתו 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? תכנית עם הרבה אוכל...! אני רעבה 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? אינלי מושגג! ללכת לספור??
97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? אני לא רוצה להיתקלח איתך!!! 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית: מהה את אומרת?!??! אימעע שד!! 99. למה ג'ורג' הלך לפארק? כי שעמם לו בבית אז הוא הלך לטייל. 100. טוב יאללה ביי. ככה אתה עוזב אותי??

Xx MaayaN xX

New member
איזה סטייל משעמם לי רצח, באתם בזמן

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יילך לישון 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? אבל 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? באטר פינגר- המצאה אלוהית. 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? המוןןןן 5. באיזה צבע הפוני שלך? היה ורוד עכשיו סתם שחור וזה גם לא בדיוק פוני 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזזז 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? kiss me של ניו פאונד 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? אע? 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? ורוד זה סטייל סתמו 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? אני קוסמת ומגדת עתידות ואני יודעת עבור דרך קירות 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? לא בדיוק משנה 14. יש לך כרטיס תלמיד? לא 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא 16. אדום או ירוק ? ירוק 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? היפי 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? כן 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? חבל 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? ביחונן 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). בטח שיש לי. והיא מחליפה צבעים לפי המזג אוויר 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? תאכל אותו חתולה 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? מי אמר שהם לא? 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי אין כזה דבר 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? אלפים, כל הצבעים והגוונים 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? יאכטה 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? כרטיס טיסה ללונדון 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? ניו יורק כי זה סטייל 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? שיש לי גולה בנחיר? 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? איך שבאלכם 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? הרבה כי ככה 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? נובח 34. מה היה הספר האחרון שקראת? מומיק 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? בטח כת השמעונים 36. האם אתה חבר בכת השטן? חס וחס 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? נמר 38. האם אתה אלוהים? בטח מה לא ידעתם? 39. האם יש לך פיצול אישיות? כן. בעצם לא 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? זה משקה אקזוטי? מי החליט? 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא 41. מה המסטיק האהוב עלייך? מה שבאלכם 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא 44. האם ננשכת ע"י עז? כן 45. מה מעיר אותך בבוקר? העז שלי שהיא נושכת אותי 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? ורודים 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? זדיינו יא שמעונים 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא תודה 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 2 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? כן 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? דג 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? טופ מודל 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? פסנטר 54. על מה אתה חושב כרגע? לא עניינכם 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצה? להתעלם ולהמשיך 56. האדם האחרון שצבט אותך בתחת? קסלר 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? כלום 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? סנוויץ' עם חסה, אפרסק משומר ודג מלוח 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? למה צריך להוכיח? לא רואי םאת זה כבר?! 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? נחמן 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? סבבה לגמרי 62. מה עושה לך את זה? אתה 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? נעע 65. מה היית בגלגול הקודם? שמעון 66. מה תהיה בגלגול הבא,? נמר 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? הומלס 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? לפעמים כי ככה 69. האם אתה בעד אונס דובים? חלילה 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? סנוויץ' עם חסה, אפרסק משומר ודג מלוח 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? מזמן חליתי בחתלתלת 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? אין לו 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? מתמטיקה 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אממ 78. על מה תקבל פרס נובל? על החדר המבולגן ביותר 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? תמיד 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? דיפסי 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? החדר שלי 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? לא זוכרת 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך ואתה ממש לא סובל? מוחמד 85.מה לא היית שם בסנדוויץ'? לא יכולתי 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? אפחד לא אמר שצריך 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? שהוא אוהב אותו ואז לזיין אותו בתחת 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? פרוייקט מסלול חחח 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? הרבה 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? יאללה בכיף 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית: יאללה מזה השאלון הגיזעני הזה?! 99. למה ג'ורג' הלך לפארק? כי החרכתי אותו 100. טוב יאללה ביי. ביי

ברלץ

New member
שאלון הכי ארוך שאיי פעם עניתי עליו

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יגיד שלום 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך?אז 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? לבן 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 12 אפילו יותר 5. באיזה צבע הפוני שלך? חום 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזזזזזזזזזזזז..... 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? ונילה סקאי-אמברלה 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? חמוד אבל תלוי מי לובש אותם 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'?שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? כלום אני כל כך שונאת ורוד ששום דבר לא יגרום לי ללבוש את זה 11. האם יצא לך לשבור קיר? כן 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? לעשות לכולם טוב 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק 14. יש לך כרטיס תלמיד? לא 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא 16. אדום או ירוק ?ירוק 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? היפו 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מאוס (כמו מיקי מאוס של השתיה) 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? בני זונות מה הם עשו לכם? 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? אחותי הגדולה 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה).סגול 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? נופל 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי הם צריכים את האף שלהם אחר כך 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי חתלתלת 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר?4 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? את כל המשפחה שלי והדברים שלי 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? וילה בקיסריה 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? מיאמי, כי נראה כיף שם 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? יש לי גולה באף 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? כולם בצופים כולם סגולים שחורים ונחמדים אחד לשני 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? את הבטן שלי כי היא ממש מכוערת 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? תקרא אותי תקרא אותי 34. מה היה הספר האחרון שקראת? הארי פוטר האחרון 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו?לא 36. האם אתה חבר בכת השטן?לא 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? יום הולדת לכלבה 38. האם אתה אלוהים? לא 39. האם יש לך פיצול אישיות? לפעמים 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? אין לי מושג 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?כן 41. מה המסטיק האהוב עלייך?מנטה עדין 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? כן 44. האם ננשכת ע"י עז? כן 45. מה מעיר אותך בבוקר? הפלאפון האנושי במקרה הזה אחותי הקטנה 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך?סגול 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? איך סבלתם אותי עד היום? 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?לא אני לא גומרת את הרגילה 49. כמה כריות יש לך על המיטה?2 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? לא 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? אחותי 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? רקדנית 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? עלה 54. על מה אתה חושב כרגע? איך שאלון מפגר אבל נחמד 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצה?לטלוש לה את השיערות להראש ולהרביץ לה שתחזור לשפיות 56. האדם האחרון שצבט אותך בתחת? חברה שלי (לא אני לא לסבית) 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? הייתי מתפללת שמשהו יפגע בו במכונית לא להרוג לפגוע בקטנה 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? חרא בלבן 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אני לא 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש?זקן שעיר רווק שמת להזדיין או לראות כוס של נקבה 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? עדיף שלא תדעו מצרות 62. מה עושה לך את זה? הכל בערך 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? כן לחברה שלי כי היא הבן אדם הכי מושלם שהכרתי 65. מה היית בגלגול הקודם? כלבה כמו עכשיו 66. מה תהיה בגלגול הבא,? כלבה 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? נעליים ששנים לא לבשתי 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? כן כי אני יורדת על כל דבר אפשרי ואני גורמת לאנשים לבכות בגלל הציניות שלי 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? פיצה 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? אני חולה תמידית במחלה של מיתרי הקול כן כן לא נחמד 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? יש לו פאה??. 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר?יהדות 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? יתאבד 78. על מה תקבל פרס נובל?על כלום כי אני לא יקבל 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? ברור כלל הזמן 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? טינקי ווינקי 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? את המקלחת 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? דפקתי שפגאט ליד חניכים והם צחקו כי עשינו תחרות מי נופל הכי מעט ואחרי המשפט נפלתי 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? הנפילה מלמעלה 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך ואתה ממש לא סובל?יופי טיפשה 85.מה לא היית שם בסנדוויץ'? נוטלה 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? אין לי מושג 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? אחי יש לך חומר? 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? ארץ נהדרת או נולד לרקוד או הישרדות 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? אין לי 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? גם 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית: מה קרה נשמה ממי שלי למה את ככה מבואסת חיים שלי אל תהייה כזאת 99. למה ג'ורג' הלך לפארק? כי הוא רצה לטייל

למעלה