שאלון הזוי :)

furfur23

New member
../images/Emo108.gifעונה:)

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ?יאכל לי את הבית 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? לא יודעת
3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? לבן 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון?הרבה 5. באיזה צבע הפוני שלך?שחור 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה?מווו 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון?נמו של נייטוויש 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים?זה כזה...כזה..כזה... 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'?שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה?פורים או משו כזה.. 11. האם יצא לך לשבור קיר?כן 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך?יש לי חוש שישי, אני יכולה לדעת אם יש מבחן בעזרת זה שאני קוראת את הלוח מבחנים. מטורף! 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן?נייר חום זה מאגניב 14. יש לך כרטיס תלמיד?כןXDDD 15. יש לך כרטיס חבר מועדון?לאן? 16. אדום או ירוק ?אדום וירוק
17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו?רודולף 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי?פפספפספספספספסס 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים?>: בוהו על מי שדורס אותם 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית?באי טי
21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). חרדל קקי כזה 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? הוא היה נופל לתוך משאית מלאה בצואה של יונים 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף?כי הם קטנים מדי
כן כן קטנים 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת?כי רק פילים חולים בזה 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר?אני אמורה לספור?
27. מה היית לוקח איתך לאי בודד?זה לא מוגבל בדברים? אהה יופי, אז הכל 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? בית רחוק רחוק מכאן 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה?בכל מקום אחר. כי ככה. 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא?שאני מאגניבה 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא?לא יודעת><" 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה?הכל. כי ככה 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו?פצקפצקפצקפצק 34. מה היה הספר האחרון שקראת? כישופ 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? כת הנואשים לנעליים 36. האם אתה חבר בכת השטן?לא 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת?בראץ!%#@%#!@# שיאאאווו5!# 38. האם אתה אלוהים?בארור
שלא 39. האם יש לך פיצול אישיות?חמור מאוד 40. למה תה הוא משקה אקזוטי?הוא לא. 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?לא שאני זוכרת 41. מה המסטיק האהוב עלייך?הכל הכל 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל?לא 44. האם ננשכת ע"י עז?לא, ננשכתי ע"י גרביל 45. מה מעיר אותך בבוקר?שעון/אמא 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך?סגול לימון 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? לא יודעת 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?לא, בשקל שמונים 49. כמה כריות יש לך על המיטה?יותר מדי 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות?אולי, בהתחשב בזה שאני רק ב-50 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש?אישה כזאת. 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל?וטרינרית>< 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש?חולצה 54. על מה אתה חושב כרגע?על מישהו 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצה?לקפוץ מהגג 56. האדם האחרון שצבט אותך בתחת?
57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש?מלטפת אותו
58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח?מתכון להרוג את המורה למתמטיקה
59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית?אבל אני לא, למה להוכיח? 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש?דאגיל'ה, בעלי היקר שיחייה 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר?עזבו.. 62. מה עושה לך את זה?המממ
64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה?כן. משהו.. ככה. 65. מה היית בגלגול הקודם?איש מוזר עם ראסטות. 66. מה תהיה בגלגול הבא,?בראץ 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר?אני 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה?כן.ככה. 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך?ממ..לא יודעת 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה?לא זוכרת 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? אין לו פאה. אין לו שיער בכלל. או שיש לו?אי אפשר לדעת-יש לו כובע 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר?כן. הכל. 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן?אגלח אותו
78. על מה תקבל פרס נובל?על הטיפשות יתר שלי 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי?ברור. כל הזמן 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי?טינקי ווינקי
שיא אללה, הוא כזה הומו
ררר...
81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב?כלוםכלום 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון?וואו. עזבו חח.. 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון?מממ..
84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך ואתה ממש לא סובל?מממ..ילדה
85.מה לא היית שם בסנדוויץ'?אגוזים 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט?באמת שאני לא יודעת. 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ?הוא לא יגיד לו כלום, הוא פשוט ייתקע בו ויבקש ממנו לזוז. 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות?מצלצלים. יווו זה כ"כ מטומטם%!#!$@ 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון?הרבה. 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך?נהה...לא עכשיו 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית:שיאו מותק לייק בא לך לבוא איתי לייק לקניון דה אחרי בצפר שיאו? 99. למה ג'ורג' הלך לפארק?כי הוא חיפש את מוניקה. 100. טוב יאללה ביי. יאללה ביי.

oFka7

New member
אה../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

נזכרת בפורום פתאום
יאייי

S p r i n g B

New member
פלהלהלהלה ../images/Emo13.gif

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יחפש תמונה של נינט עם קרחת (לא)
2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? תכל'ס 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? לבן עם עוגיות
4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון?הרבה 5. באיזה צבע הפוני שלך? אין לי פוני
6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? זזזזזזז-זבל
7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? משו מעפן.... חוץ מזה הוא בדר"כ על שקט
8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? אני מעדיפה עם דמויות של דיסני 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? לא ידוע
11. האם יצא לך לשבור קיר? יצא לי לשבור נעל.... מתערבת שלכם לא
12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? אני עדיין בחיפוש אחריהם. אבל אני יכולה להגיע עם הלשון לאף.... נחשב? 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן?חום 14. יש לך כרטיס תלמיד? יאפ 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? גם 16. אדום או ירוק ? כחול
17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? שימי (?!) 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? הכל טוב אחי?
19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? חארות של אנשים 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? אחד מביט או אולי דוויק?
21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה).ורוד עם נקודות סגולות
22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? מת(?) 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי הם לא אוהבים את הצבע של הכדור 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? מי קבע שהם לא יכולים?
25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 2 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? אספקת מזון 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? באקל מריבולבר
29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? בסטודיו (איפה שאני רוקדת) כי זה מרגיש לי כמו בית שני 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? מה הבעיה? 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? ארץ לעולם לא
32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? כל מיני דברים במראה החיצוני... כי אני לא מתה עליהם 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? קוקוריקו? 34. מה היה הספר האחרון שקראת? קיץ אחד ביחד- ליאת רוטנר, סיימתי היום (בפעם השניה) 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? שונאת פוסטמות (?) 36. האם אתה חבר בכת השטן? רק אני... לא
37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? בלונים? 38. האם אתה אלוהים? מה לא רואים? 39. האם יש לך פיצול אישיות? אני לא רואה בברוך פיצול! אנחנו מסתדרים נהדר
40. למה תה הוא משקה אקזוטי? תה הואממש אבל ממש לא משקה אקזוטי
42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? אולי 41. מה המסטיק האהוב עלייך? אממ הובה בובה או אורביט... 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? אולי
44. האם ננשכת ע"י עז? ננש כתי ע"י חברה שלי....זה דומה יותר לפרה
45. מה מעיר אותך בבוקר? אמא ושעון מעורר 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? תכלת 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? מקווה שאני לא אדע בקרוב ב"ה 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 2 לשינה +6 נוי... 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? מה אני רק ב50 עכשיו?! 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? לא שמתי לב 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? אני עדיין לא יודעת.... 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? פטיש( אל תשאלו) 54. על מה אתה חושב כרגע? איזה שאלון ארוך! 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצה? לבעוט בה 56. האדם האחרון שצבט אותך בתחת? חברה שלי
57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? ממשיכה ללכת? 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? משהו לא אכיל 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אני?
60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? אמממ 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? --- 62. מה עושה לך את זה? נעליים? 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? לא.... 65. מה היית בגלגול הקודם? לא ידוע 66. מה תהיה בגלגול הבא,? לא ידוע 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? אחותי הקטנה
68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? אמרו לי שאני בנאדם רע שנתקע בתוך בן אדם טוב מידי.... 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא, זה גדול מדי.... 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? שוקולד ועוגות\ עוגיות 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? בדיוק השבוע, כל השבוע... שפעת 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי הוא גיי? 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? זה"ב. בלי לחשוב פעמיים. 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אוי ואבוי! 78. על מה תקבל פרס נובל?--- 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? ברור. אם רק תסביר לי מה זה....
80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? התינוק... 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? מיטההההה
82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? לא זכור 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? --- 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך ואתה ממש לא סובל? לא 85.מה לא היית שם בסנדוויץ'? כל מה שהוא לא שוקולד 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט?כי המורה מזוכיסט 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? אני חתול 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? בהפרעה
לא
94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? אין 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? אני מעדיפה בלט... 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית: שיאוווווווו! אומיגאדדדדדדדדדדד! 99. למה ג'ורג' הלך לפארק? הוא רצה להשתין. 100. טוב יאללה ביי. צ'או!

...

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? ילך לאכול במקדונלדס.. 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? למה שתהיה לי אחת כזאת?! 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? חלב.. 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? לא יותר מ13.. 5. באיזה צבע הפוני שלך? חום כהה.. 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? שום קול.. 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? Holiday של גרין דיי.. 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? מקסים.. 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? לא משנה.. 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? שום דבר.. 11. האם יצא לך לשבור קיר? עדיין לא.. 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? לגרום לעצמי נזקים.. 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? מה שיותר נוח..נראלי שפלסטיק לבן.. 14. יש לך כרטיס תלמיד? היה לי.. 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? עדיין לא.. 16. אדום או ירוק? אחרי טיול בשומרון..ירוק.. 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? לאסי.. 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? גם.. 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? שהם נורא דביליים..פעם ישבתי בתחנת אוטובוס והיו באיזור כמה כלבים שרדפו אחד אחרי השני אז הם פשוט רצו לכביש והיה שם כלב שמגיע לי למותניים והוא פשוט דפק לעצמו ת'ראש בדלת של מכונית..זה היה הדבר הכי מפגר שראיתי בחיים שלי.. 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? בדמות הראשית.. 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). למען האמת היא לא בצבע..פשוט מודפס עליה הפרצוף של טל מוסרי.. 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? תלוי כמה מטרים זה מהקרקע וכמה המורה שוקל ומה הייתה הטמפ' באותה דקה..וכל החרא הזה.. 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי הם מעדיפים לאכול אבטיח.. 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי הם קיבלו חיסון נגד זה.. 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 2. 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? סירה כדיי לחזור.. 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? מצלמה.. 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? פה כי ככה.. 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? סחתיין.. 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? עולם כלשהו.. 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? הגעתי למסקנה שאם אני ככה אז אני ככה וזהו.. 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? למה שמישהו יילטף ספר? מה חסר לו בחיים שהוא צריך ללטף ספר?! 34. מה היה הספר האחרון שקראת? מעשה בחמישה בלונים.. 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? כן, כת ההיפוכונדרים.. 36. האם אתה חבר בכת השטן? עדיין לא.. 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? אני מוותרת על בלונים.. 38. האם אתה אלוהים? מסתבר שלא.. 39. האם יש לך פיצול אישיות? לפעמים.. 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? כי ככה בא לו.. 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? הטרידו אותי בטלפון..אבל לא מינית..אוי, פעם שלחו לי הודעה בערבית ואז למטה היה דובי כזה עם כרית בצורת לב..כאילו מה?! למה לא יכולים לבדוק את המספר לפני שמתקשרים או שולחים משהו? במס' הקודם שלי התקשרו אליי כמעט כל יום וביקשו לדעת אם אלכס נמצא..מי זה אלכס לעזאזל?! 41. מה המסטיק האהוב עלייך? לא משנה לי.. 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא. 44. האם ננשכת ע"י עז? לא. 45. מה מעיר אותך בבוקר? השעון שבפלאפון.. 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? אפור.. 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? לא חשבתי על זה.. 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? כן.. 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 2 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? אני יכולה לנסות.. 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? עורכת דין..אני חושבת שכל ילד חלם פעם להיות עורך דין עד שהוא הבין שהוא מטומטם מדיי בשביל זה והוא יצטרך לאכזב את ההורים שלו.. 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? היד של אחי שהביא לי כאפה לראש.. 54. על מה אתה חושב כרגע? על משהו.. 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצה? כלום.. 56. האדם האחרון שצבט אותך בתחת? --- 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? כלום.. 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? מאכל כלשהו.. 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? למה?! למה חצי משפט כתוב בלשון זכר והחצי השני בלשון נקבה? 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? אני מקווה מאוד לא להגיע לחוף נודיסטים.. 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? נחמד.. 62. מה עושה לך את זה? צריך לחשוב על זה.. 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? לא. 65. מה היית בגלגול הקודם? שמוליק קיפוד.. 66. מה תהיה בגלגול הבא? אם יהיה לי גילגול הבא.. 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? אני.. 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? לא..ככה.. 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא..זה לא נחמד.. 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? פיצה.. 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? אני כל הזמן חולה.. 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי הוא מרגיש חסר ביטחון בלעדיה.. 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? אנגלית..אני גרועה בזה.. 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? לא נראה לי שזה ייקרה..למרות שראיתי פעם אישה עם זקנקן קטן.. 78. על מה תקבל פרס נובל? על..שום כלום.. 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? אני משתדלת.. 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? ללה.. 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? חדר.. 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? דווקא בזמן האחרון לא קרה לי שום דבר מפדח..לעומת זאת לפני כמה זמן קרו לי כמה דברים דיי מפדחים.. 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? שהייתי בדרך חזרה הבייתה ורציתי לעלות על האוטובוס אבל אימא שלי אמרה לי שלא לעלות ושהיא תבוא לאסוף אותי ואז פשוט חלפו על פניי 2 אוטובוסים והיא עדיין לא הגיעה כי היו פקקים ולא היה דלק והייתי רעבה! 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך ואתה ממש לא סובל? יש כמה.. 85.מה לא היית שם בסנדוויץ'? מיונז ושוקולד.. 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? למה לא?! לרוץ זה אחלה..למרות שאחרי היסודי כבר לא רצים או לפחות הבנות..יש מן דבר אדיוטי שכזה שנקרא אירובי..ואני תוהה למה זה טוב?! 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? תקוע.. 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? לא הייתי רוצה להנחות.. 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? אף לא אחת.. 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? לרקוד זה לא כיף.. 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית: זה קצת מסובך לבן אדם כמוני.. 99. למה ג'ורג' הלך לפארק? כי כל השירותים בבית היו תפוסים וממילא הוא היה צריך להוריד את הילד אז הוא כבר הלך להשתין איתו שם במקום להתאפק כל הזמן כי נמאס לו כבר להיתאפק!!!! 100. טוב יאללה ביי. ביי!

למעלה