שאלון היכרות ענקי

y a ® d e n

New member
שאלון היכרות ענקי../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif../images/Emo55.gif

למרות שאנחנו מכירים... בכל זאת פורום חדש.. צריך להכניס משהו לטאגליינס
אזז... שאלון היכרות
יאללה שוטו
כל מי שעונה מקבל על חשבון הבית-
1-0-0 שאלות
שעת תחילת השאלון: 1. שם: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 4. כינוי: 5. תכונה טובה: 6. תכונה רעה: 7. חולשה: 8. אובססיות: 9. פאדיחה: 10. כאב: 11. משאלה: 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: 16. פחד: 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך: 20. אוכל מועדף: 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: 22. שתיה מועדפת: 23. קינוח מועדף: 24. ממתק מועדף: 25. עוגה מועדפת: 26. צבע מועדף: 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף: 30. מספר מזל: 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת: 36. סדרה מעודפת: 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? 47. גלידה- בכוס או בוופל? 48. שקיעה או זריחה? 49. בליינד דייט- בעד או נגד? 50. ג'ינס או סתם מכנס? 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? 52. מלפפון או עגבניה? 53. קור או חום? 54. לישון או לקום? 55. חוף או הרים? 56. קרמבו- וניל או שוקו? 57. תות או בננה? 58. חולצה מכופתרת או רגילה? 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות: 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: 68. הגלידה הכי טעימה? 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75. באיזה פורומים אתה? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78. יש לך חבר\ה? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? 83. מה התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. מי החברים שלך בפרום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? שעת סיום השאלון:

TomeRdeluz

New member
Soy Un Bambino ../images/Emo26.gif

שם: תומר גיל: 16 תאריך לידה: 10.8.1988 כינוי: TomeRdeluz, תומריקו, תומי. תכונה טובה: יודע לבדר את עצמי. תכונה רעה: משתעמם יותר מידי בקלות (בביצפר). חולשה: תינוקות. אובססיות: לא מסוגל לראות כשאנשים רושמים "יהיה" לדוגמא במקום "אהיה". פאדיחה: בכיתה ט', איחרתי לביצפר, ומרוב שהייתי עדיין חצי ישן נכנסתי לכיתה שלא שלי ועוד התיישבתי שם והוצאתי את המחברת והספר! עד שהמורה שהייתה שם אמרה לי שזו לא הכיתה שלי עברו כמה שניות מפאדחות! כאב: היו הרבה, לא זכורים לי ספציפים כרגע... משאלה: יש אחת, אבל אני אמנע מלספר אותה
זיכרון רע: לא עולה לי כרגע... זיכרון טוב: כשאח שלי נולד
זיכרון הילדות הכי חזק שלך: נסיעה לחוץ לארץ בפעם הראשונה געגוע: צ'יקי ופ"א
פחד: יש הרבה
בעיקר- פחד טיסה
את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את האינטרקום מצלצל כשמי עדן באים בבוקר לחלק בקבוקים... קמיע [אם יש]: בשנים עברו היה לי עט מזל וחולצת מזל
בעצם אני חושב שעדיין יש לי את חולצת המזל שרק איתה אני עושה בגרויות. החג האהוב עליך: פסח, חנוכה וסוכות. אוכל מועדף: פשטידת ברוקולי. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: טונה. שתיה מועדפת: מיץ תפוזים. קינוח מועדף: גלידת
ממתק מועדף: הדבר הסגול הזה, החדש, שכחתי את שמו! עוגה מועדפת: עוגה אחת של גיל חובב
צבע מועדף: כחול חיה מועדפת: חתול חיית מחמד [אם יש]: אין ספורט מועדף: שונא כל סוג ספורט שקיים! מספר מזל: 6. אמשיך בקרוב

adidi222

New member
תשובות

1. שם: עדי 2. גיל: עוד מעט 13 3. תאריך לידה: 4. כינוי: הרבה אנשים קוריאים לי עדידי עדידוש או עדידס 5. תכונה טובה:אחריות 6. תכונה רעה: שאלה קשה 7. חולשה:יש לי חולשה למשבבבבבבב מחוברת אליו באינפוזיה 8. אובססיות: 9. פאדיחה: בטוח יש משו אבל לא זוכרת 10. כאב: בטוח יש משו אבל לא זוכרת 11. משאלה: להיות מפורסמת 12. זיכרון רע: בטוח יש משו אבל לא זוכרת 13. זיכרון טוב: יש הרבה..... 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: יומולדת 3 15. געגוע: בני דודים שלי למרות שאני רואה אותם הרבה 16. פחד: ג'וקים (תיקנים) 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: אריאלה המורה למתמטיקה 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: נראה לי סוכות+פסח פסח בגלל החופש 20. אוכל מועדף: פסטה כמעט מכל סוג 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:לא יודעת 22. שתיה מועדפת: מים 23. קינוח מועדף: עוגה... 24. ממתק מועדף: ממתקים למיניהם 25. עוגה מועדפת: עוגת ביסקוויטים 26. צבע מועדף:ורוד 27. חיה מועדפת:חתול 28. חיית מחמד [אם יש]:היו הרבה תוכים והיה צב עכשיו יש דג 29. ספורט מועדף:ריקוד נחשב ספורט? 30. מספר מזל:מספרים זוגיים 31. ספר: לא קוראת.. 32. סרט דיסני מועדף:נמו 33. סרט: הסרט של המורדים+שחקי אותה מותק 34. שחקנ\ית:קמילה 35. זמר\ ת:קמילה 36. סדרה מעודפת:המורדים 37. מקצוע אהוב:לשון זה אחד הקלים 38. מקצוע שנוא: מתמטיקה 39. מקום בעולם:לונדון 40. המעשה הכי נועז שעשית:לא יודעת 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:לא יודעת 42. פריט לבוש מועדף:גופיות בקיץ 43. ההמצאה של כל הזמנים: המחשבבב 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?כן 47. גלידה- בכוס או בוופל?וופל 48. שקיעה או זריחה?זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס?ג'ינס תמיד טוב אבל גם מכנס רגיל 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? באמצע 52. מלפפון או עגבניה? לא זה ולא זה לא אוכלת ירקות 53. קור או חום? בקיץ קור בחורף חום 54. לישון או לקום?לישון (תלוי מתי) 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? שניהם מגעילים 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה ברור 59. שיר שגורם לך לצחוק: שיר מתוך סירטון אחד באינטרנט 60. שיר שגורם לך לבכות: ESTAR SEGURO 61. השיר של כל הזמנים: SOLO SE 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: אין כזה 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא ידוע יש זמן עד החתונה 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: לא יודעת 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: דקה אחת 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? חיצונית סליחה על חוסר הצינעות אבל יפה אין מה לדבר...התנהגותית אני בסדר אני לא מלאך ובטח לא שטן 67. שמות החברים הכי טובים שלך: עמית טניה ושני 68. הגלידה הכי טעימה? וניל 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? היא ישרה 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? כיתה ג' 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? האתר של 100 אפ אם לשמוע שירים 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? המורדים 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? ADIDI22 רציתי עדידי רגיל אבל היה תפוס אז לקחתי גם 22 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא חושבת 75. באיזה פורומים אתה? המורדים ופלורסיינטה 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא טוב 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?לא ידוע 78. יש לך חבר\ה?היה 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אחד 1 ואחות 1 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? כן כי הם בעצמם חברותיים 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? אממ..מצחצחת שיניים? 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?סוגרת חלון שלא יבואו ג'וקים בלילה 83. מה התחביבים שלך? מחשב מחשב מחשבבבב ולרקוד 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את המחשב שליי ככה הייתי מתקשרת עם כל העולם 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? דיסקמן לנסיעה, בושם ודברים של היגיינה ועוד... 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? חיה שאוהבים אותה ומגדלים אותה יפה 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? נראה לי צהריים יש הכי הרבה זמן פנוי 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?הכל 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] בצהריים פסטה+שניצל תירס 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? פסטה+שניצל תירס 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? מחשב 92. מי החברים שלך בפרום? אני לא מדברת כמעט בפורום אז לא התחברתי לאף אחד 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לא יודעת 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? אני נוהגת לא להתקרב לזרים 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לא מזמן 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? כל מה שאפשר 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? לא יודעת 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לא יודעת 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? לונדון 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא יודעתתתת

adidi222

New member
תיקון טעות:

השם שלי ברשת הוא בעיקרון עדידוש עדידי וכל אלה

L i T a L 1

New member
יאללה עונה! אני בטח יצאתי מדעתי!

שעת תחילת השאלון: 11:57 1. שם:ליטל 2. גיל:17 וחצי 3. תאריך לידה: 14-3-87 4. כינוי: טולי 5. תכונה טובה: סבלנית 6. תכונה רעה: קנאית 7. חולשה: שוקולד 8. אובססיות: שינה 9. פאדיחה: נתקעתי בזכוכית של הדלת במלון באילת 10. כאב: מחזור [נחשב?] 11. משאלה: לעבור טסט 12. זיכרון רע: חברה הכי טובה שלי עזבה לאנגליה 13. זיכרון טוב: עברנו דירה מקופסה לבית ענק 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: הוים הראשון בכתה א' 15. געגוע: לגן 16. פחד: ממה שאין לי שליטה עליו 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "ליטל, תפסיקי לעשות קנקים הידים שלך ירעדו בסוף!" 18. קמיע [אם יש]: שרשרת בצורת לב שקיבלתי מאמא ליום הולדת 16 19. החג האהוב עליך: שבועות 20. אוכל מועדף: ספגטי 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: פלפל חצילים דגים 22. שתיה מועדפת: פנטה אדומה 23. קינוח מועדף: "קרם וניל עם נוגט" הקינוחים של נדב (פירסומת...) 24. ממתק מועדף: קליק עם ופל 25. עוגה מועדפת: עוגל שוקולד שעליה שיכבה עבה של קצפת ועליה שיכבה של שוקולד 26. צבע מועדף: תכלת 27. חיה מועדפת: סוס 28. חיית מחמד [אם יש]: תוכים (וארנבת אבל היא כל הזמן בורחת) 29. ספורט מועדף: כדורסל ושחיה 30. מספר מזל: 4 31. ספר: הארי פוטר 32. סרט דיסני מועדף: סינדרלה 33. סרט: חתונה יוונית 34. שחקנ\ית: פליפה 35. זמר\ ת: אבריל 36. סדרה מעודפת: המורדים (בינתיים) 37. מקצוע אהוב: מחנך ניחשב? 38. מקצוע שנוא: אנגלית 39. מקום בעולם: שוויץ או איטליה אבל בחיים לא הייתי שם 40. המעשה הכי נועז שעשית: הורדתי סטירה לחברה 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: ויתרתי על חברות שלי עם חברה טובה 42. פריט לבוש מועדף: פיג'מה 43. ההמצאה של כל הזמנים: המחשב! 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?לא 47. גלידה- בכוס או בוופל? בופל אבל בטעימים לא במגעילים 48. שקיעה או זריחה? זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? חסכנית 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: לא עולה לי לראש 60. שיר שגורם לך לבכות: אמיגו מיו מציקי עונה 7 61. השיר של כל הזמנים: התיקווה (לא לרדת עלי חזרתי מפולין) 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: אין כזה 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא זוכרת את השם שלו 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: פרדר או אמיגו 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: כל השירים של אבריל 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? שמנה אך חביבה 67. שמות החברים הכי טובים שלך: עדי גל אפרת אביטל אדוה 68. הגלידה הכי טעימה? וניל עם נוגט או ריבת חלב 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? כנות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לפני 3 שנים אני חושבת 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? בעיקר בפורומים 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? המסע לפולין ביננו המורדים(עד לא מזמן) 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? LiTaL דרך יפה לכתוב ת'שם שלי באנגלית 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן אבל עוד לא פגשתי 75. באיזה פורומים אתה? המסע לפולין ופה 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? אני מניחה שהייתי דוחה אותו בשלב מסוים כי זה מצב לא נעים 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? העיניים 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? כן בגלל שהם מדהימים 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מכבה את השעון המעורר 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? פיפי 83. מה התחביבים שלך? אני אוהבת עיתוב 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את עדי 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? דיסקמון 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? פרפר 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? שרשרת עם מגן דוד מכסף ואוטו 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהרים 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? ספגטי על רוטב עגבניות ופשטידת בטטה 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? דובה שיש לי מאז שהייתי בכתה א 92. מי החברים שלך בפרום? ליאור שחר רותם רותם ליאת אפרת אוף אני בטוח שוכחת אנשים אז אני מצטערת 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? שנה שעברה התנדבתי בגנים בישוב 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לפני יומים האמת עלתה אישה מבוגרת לאוטובוס ולא היה לה מקום אז קמתי ונתתי לה לשבת והיא מילמילה "כבר לא רואים הרבה כמוך" 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לא זוכרת 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? מה שזוכרים ממני (נקווה שדברים טובים) 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם פליפה על מיטה 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? בכללית את הלידה של היטלר ובאישית את היום שנתתי לטסטר המנייק לדפוק לי ברקס! 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? באר"הב 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא שעת סיום השאלון:12:22

te amo benjamin

New member
עונה

שעת תחילת השאלון:16:45 1. שם:עדי 2. גיל:17 3. תאריך לידה:3.10.87 4. כינוי: אין 5. תכונה טובה:חרוצה ואחראית 6. תכונה רעה:לא סבלנית 7. חולשה:שוקולד 8. אובססיות:אין 9. פאדיחה: שהייתי בבמדיון ונפלתי על הדשא וכולם צחקו 10. כאב:אין 11. משאלה: להוציא טסט 12. זיכרון רע: אין 13. זיכרון טוב: הילדות 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: סבתא וסבא 15. געגוע:סבתא בעיקר 16. פחד: אין 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: משאירים לי 18. קמיע [אם יש]: גולה גדולה מזכוכית 19. החג האהוב עליך:סוכות ראש השנה 20. אוכל מועדף: גלידה ופסטה 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: חזיר איכסס 22. שתיה מועדפת:קולה וספרייט 23. קינוח מועדף:גלידה וסלט פירות 24. ממתק מועדף: שוקולד 25. עוגה מועדפת: אין 26. צבע מועדף: כול הצבעים בעיקר כחול ותכלת 27. חיה מועדפת: כלב חתול וסוס 28. חיית מחמד [אם יש]:אין 29. ספורט מועדף:אין 30. מספר מזל:7 31. ספר: אן שירלי 32. סרט דיסני מועדף: כולם 33. סרט: היומן 34. שחקנ\ית: קמילה 35. זמר\ ת: נינט והראל סעקת 36. סדרה מעודפת: השיר שלנו פלור המורדים קטנטנות וקיץ נצחי 37. מקצוע אהוב: אין 38. מקצוע שנוא: מתמטיקה 39. מקום בעולם: אוסטרליה 40. המעשה הכי נועז שעשית : אין 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: אין 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס או חצאית 43. ההמצאה של כל הזמנים: החיים 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ: קיץ ואביב 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לפעמים 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?כן 47. גלידה- בכוס או בוופל?וופל 48. שקיעה או זריחה?שניהם שקיעה זה רומנטי 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס? שניהם 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?שניהם 52. מלפפון או עגבניה?שניהם 53. קור או חום?שניהם 54. לישון או לקום?שינהם 55. חוף או הרים?הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו?שניהם 57. תות או בננה?שניהם 58. חולצה מכופתרת או רגילה?שניהם 59. שיר שגורם לך לצחוק: אין 60. שיר שגורם לך לבכות: אין 61. השיר של כל הזמנים:אין 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: השיר של פרל הרבור הסרט 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:אין שיר מיוחד 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:לא רוצה לחשוב על זה 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: לא 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו? שקטה חמודה ונחמדה רזה 67. שמות החברים הכי טובים שלך: לא מעוניית לפרט שמות תודה 68. הגלידה הכי טעימה? תות בננה אננס ולימון 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? שהיא תמיד לצידי ותמיד מוכנה להקשיב לי 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לא זוכרת 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?מורדים ג'ענע וכול מיני 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? המורדים ופלור 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? Te amo Benjamin 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן אבל לא נתקלתי בה 75. באיזה פורומים אתה? המורדים ופלור 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? זה קצת מפריע אבל מנסה להסביר לו שאני לא מעוניינת בצורה לא פוגעת 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן? עיניים שיער 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך?1 קטן 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה ?כן 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?מצחצחת שיניים 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?מסדרת את התיק 83. מה התחביבים שלך?לראות סרטים מוזיקה וטלוויזיה 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?את כול מי שאני אוהב 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?פלאפון ודברים חשובים 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?ציפור כי היא אוהבת חופש 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?בוקר וערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? אין דבר מיוחד 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים בוקר וערב ] 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?לא יודעת מה 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? הדובי שלי מאז שהייתי קטנה 92. מי החברים שלך בפרום?אני חדשה פה 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? הייתי מעוניינת לעזור 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא זוכרת 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לא זוכרת 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?לא רוצה לחשוב על זה 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? לא יודעת עם מי 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? שהייה שלום ולא מלחמה 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?ארה"ב 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?לא שעת סיום השאלון:17:10

../images/Emo41.gif../images/Emo55.gifלא רוצה לא רוצההההה../images/Emo7.gif ../images/Emo46.gif

עניתי על הכלללל וזה לא שלח ליייי
טוב אולי מחר אני אענה...

FelipeMiVida

New member
עונהההההההה פיו זה היה מתיש

. שם: ימית 2. גיל: 15 3. תאריך לידה: 30.7.89 4. כינוי: מיתוש,תותי,ז'ופה,תושתוש 5. תכונה טובה: נחמדה לזולת(איזה פלצנית אני) 6. תכונה רעה: עקשנית 7. חולשה: ורידים כאילו אני אוהבת ורידים בולטים מוזרה שכמותי 8. אובססיות: אממ עוגי שוקו, לישון,ורדים כמו שאמרתי 9. פאדיחה: אמממ נפלתי אתמול לפני הכניסה לביצפר והיו שמה ילדים זה פאדחני 10. כאב: סבא ז"ל 11. משאלה: פליפה אני ושלושת ילדינו גרים באיזה עיר בצפון 12. זיכרון רע: אמממ הלוויה של סבא שלי 13. זיכרון טוב: יש הרבה הפגישה עם המורדין ופינת אור 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: עוד סבא שלי ז"ל 15. געגוע: לכיתה ו' שמה הכל הלך לי ממש ממש טוב 16. פחד: לטבוע ולראות מוות של האנשים שאני אוהבת 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את השיר של קיילי מינוג סלואו 18. קמיע [אם יש]: זה מן משו למזל אני חייבת שכל דבר יהיה זוגי נגיד אם אני מגבירה בטיוי אז זה חייב להיות משו זוגי מן דבר אדיוטי שלי 19. החג האהוב עליך:פייסח או סוכות 20. אוכל מועדף: אממ שוקולד 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: המבורגר וקטשופ 22. שתיה מועדפת: דיאט קולה 23. קינוח מועדף: עוגת שוקולד חמה 24. ממתק מועדף: אמממ פייסק זמן 25. עוגה מועדפת: שוקולד 26. צבע מועדף:כחול 27. חיה מועדפת: כלב או חמוס 28. חיית מחמד [אם יש]: דגים וחתולה 29. ספורט מועדף: כדורגללללללל 30. מספר מזל:7 31. ספר:אדי מלך המסטולים(ספר ממש יפה רק השם שלו מוזר) 32. סרט דיסני מועדף:פוקהונטאס ומלך האריות 33. סרט:יש מלא אמממ משתגעים על מרי 34. שחקנ\ית:קמושלמת כמובן 35. זמר\ ת: אנסטסיה ובריט בריט 36. סדרה מעודפת: המורדים חברים והשיר שלנו ז"ל 37. מקצוע אהוב: אמממ אינגליש 38. מקצוע שנוא: פיזיקה 39. מקום בעולם:דרום אמריקה 40. המעשה הכי נועז שעשית:אמממ לא יודעת לא זוכרת 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:כנראה להגיד למורה לכי תחפשי את החברים שלך 42. פריט לבוש מועדף:ג'ינס 43. ההמצאה של כל הזמנים:טיוי פלא ומחשב 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:חורף 45. את\ה מאמינ\ה בגורל?כע 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כע 47. גלידה- בכוס או בוופל? כוס 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? אין לי בעיה עם זה 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס רולזזז 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? לא זה ולא זה 52. מלפפון או עגבניה? מללפון 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון והרבההההההה 55. חוף או הרים? תלוי במצב רוח ועכשיו בא לי על חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? שוקו לנצחחחחחחח 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: I NEED A HERO משרק2 60. שיר שגורם לך לבכות: יש הרבה האחרון זה אמא של שלומי שבת 61. השיר של כל הזמנים: אוף יש הרבה I WILL ALWAYS LOVE U של וויטני 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:MY INMORTAL של אוונסנס ו I WANNA LOVE U 4EVER של ג'סיקה סימפסון 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: של ג'סיקה שורה מעל 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: אוף לא חשבתי על זה אבל את משאלה של מויאל 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: אילולא מויאל משאלה ואילולא סקעת הנני כאן 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? לא הבנתי 67. שמות החברים הכי טובים שלך: רעות מור מייני 68. הגלידה הכי טעימה?שוקו 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? אמינות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לא זוכרת 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? סק סחח לפורום כמובן 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?המורדים שיר שלנו וכוכב נולד 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? הכינוי זה פליפה מי וידה וזה פשוט כי אני מאוהבת בפלושלמי 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? אני חושבת שזה הדלקות לא אהבה 75. באיזה פורומים אתה?כתבתי מורדים השיר שלנו כוכב נולד ועכשיו פלוריסיינטה 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? אני מרגישה מצפון אבל זה עובר 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? אצלי זה העיניים גובה וגוף 78. יש לך חבר\ה? אממ בערך 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אחות אחת ואח אחד ואני כמובן 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? כע כי אח שלי שווה ואחותי אני חולה עליה פשוט 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? ישנה עוד 5 דקות 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?מורידה את המשקפיים 83. מה התחביבים שלך? לישון לצאת אינטרנט מחשב טיוי 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? פליפה 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? דיסקמן 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?דולפין חחחח 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?צהרים גם ישנים גם טיוי וגם חוזרים מבית כלא 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? אמממ אולי טיסה לארחנטינה לפגוש את פלוש וקמי 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] אמממ צהריים 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? המון שוקלוד 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? תהילים שיש לי מאז שאני בת 5 בערך 92. מי החברים שלך בפרום? דוגרי כולם כזה אני בקשר אבל לא הכי הכי 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? אממ בהתנדבות אישית לפני יומיים 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? שוב לפני יומיים 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? היום 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? כאן קבורה האישה והאגדה ימית 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? פליפה במיטה 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? כללית את השואה כמובן אישית אולי להיפרד מחבר שלי בצורה יותר טובה ממה שזה היה 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? איזה אי שקט שיש לו חשמל מים וכו 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? בחיים לא אני אמות בשבילו\ה שעת סיום השאלון:1:09

וואי זה ארוךך:'-0חלק 1

אז אני אענה על כל פעם קצת..שלא יהיה מפחיד בעיניים
. שעת תחילת השאלון: 00:59 1. שם: רותם
2. גיל: 12 וחצי 3. תאריך לידה: 29.1
4. כינוי: רותמהה
5. תכונה טובה: אממ
6. תכונה רעה: אני דיי קנאית האמת
תלוי אבל למי..
7. חולשה: אממ שוקולד
8. אובססיות: אממ
9. פאדיחה: וואי אני לא אשכח את זה: ביום העצמאות, בריקוד ג'אז היו לנו חצאיות מיני עם כזה תחתון מחובר נו אתם יודעים שכחתי איך קוראים לזה
אז היינו בלחץ והיו לי הרבה שירים וריקודים וקצת זמן להסתדר אז הסתדרתי בלחץ כזה..ולא שמתי לב שהחצאית מאחורה אז היא נכנסה לתוך התחתון המחובר
אז עליתי וחצי ריקוד לא שמתי לב שכל החברות מנסות לרמוז לי כזה אלה שלא היו על הבמה כי זה בקבוצות..אז שירדתי מהבמה מישי אמרה לי ומזה מתי מבושות
לא חושבת שהרבה שמו לב
10. כאב: מוות
11. משאלה: שסבא יחזור.. 12. זיכרון רע: סבא והחתולים מתים
13. זיכרון טוב: יום כיף עם תותה נגה ועוד מישי שמתה מבחינתי אבל אז אהבתי אותה
, ימי-קניון עם בת דודה וחברות
הופעות וכו'.. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: וואי זה ישמע מפחיד אבל מגיל שבוע-שבועיים ככה אז אני זוכרת שהייתה עם חליפה כחולה במטוס יש לי כזה פלאשבקים זה מזה מפחיד ושאמא החזיקה אותי..ואמא אישרה לי שזה קרה
15. געגוע:
16. פחד: ג'וקים, חיות ים, ים
כאילו לראות נגיד חיות ביםם עמוק וזה וכל האצות לא יודעת למה זה מפחיד אותי, מוות.. 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: " _ _ _ _ _ מת"
18. קמיע [אם יש]: אין
19. החג האהוב עליך: אממממ חנוכה, פסח, פורים, ואיך לא החופש הגדולל
חג קדוש
20. אוכל מועדף: לא יודעת
יש הרבה 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: בשרים למיניהם וכל דבר שאי פעם זז
ועל זה נאמר- "המבורגר זה רצח!! לא חבל על הפרה
" (וכל הזכויות שמורות למישי שאתם לא מכירים
) 22. שתיה מועדפת: קולהה
23. קינוח מועדף:
עוגות טעימות 24. ממתק מועדף: שוקולדים
25. עוגה מועדפת: נראה לי שפונדנט לא בטוחה
וגם כזה דבר שאמא מכינה לא יודעת את השם וגם עוגה שסבתא מכינה לי במיוחד
כזו טעימההההההה

חלק שני../images/Emo13.gif

26. צבע מועדף: כחול וכל הגוונים שלו, ורוד וכל הגוונים שלו
27. חיה מועדפת: חתוליםםם
28. חיית מחמד [אם יש]: חתול וחתולה
פיצי ושמשון
29. ספורט מועדף: שחייה
30. מספר מזל: אין
לא מאמינה בדברים האלה.. 31. ספר: יש כמה..הארי פוטר- כולם, סודות נעורים- כולם, אממ מועדון סודי ביותר ובטח יש עוד כמה
32. סרט דיסני מועדף: פיטר פןןןןןןןןן
אתם יודעים שיצא שיצאאא החלק השני שלווווו
כאילו פיטר פן 2
אההההה שלמות אני חייבת לראות אותווווווו
33. סרט: אממ וואי זה איזה 50
34. שחקנ\ית: קמוש
35. זמר\ ת: קשה
סולה אולי
36. סדרה מעודפת: צ'יקי, רינקון, רבלדה, כוכב נולד, השיר שלנו
37. מקצוע אהוב: אממ השנה נראה לי חקלאות
בגלל אבי הוא כל כך שולטט לא מאמינה שאמרתי חקלאותת לא מאמינה
אולי ספורט
38. מקצוע שנוא: מיומנויות למידה אולי
מתמטיקה למרות שהמורה טובה שונאת שונאת שונאתת
אממ 39. מקום בעולם: ישראללללל
40. המעשה הכי נועז שעשית: אממ
סנפלינג?
לא יודעת לא עולה לי בראש
41. המעשה הכי טיפשי שעשית: אממ
לא יודעת 42. פריט לבוש מועדף:
לא יודעת.. 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב
44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: כולן נראה לי
בכל אחת יש דברים שונים.. 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא
46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא
47. גלידה- בכוס או בוופל? בוופל
אבל כעיקרון בשניהם שולט
48. שקיעה או זריחה? שניהם מדהימים
49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד
50. ג'ינס או סתם מכנס? גם וגם
51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזנית
52. מלפפון או עגבניה? איכססס
53. קור או חום? חום, יש מזגן
54. לישון או לקום? לישוןןןן
55. חוף או הרים? חוף
אבל גם הרים חוף יותרר
56. קרמבו- וניל או שוקו? רק הביסקוויט
57. תות או בננה? איכסס
58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה
59. שיר שגורם לך לצחוק: בוא אל החגיגה
ועוד הרבה
60. שיר שגורם לך לבכות:
יש הרבה 61. השיר של כל הזמנים: אממ אולי on my own לא יודעת..

חלק שלישיי../images/Emo9.gif

62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: אמ לא יודעת
גם תלוי איזה אדם..נגיד אמא אז מין הסתם השיר "אמא"..
וכו' 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:
"בוב הבנאי יודע לתקן
בוב הבנאי כן כן כן
"
64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: אולי dije adios מתאים..לא יודעת
65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: אמממ
מזה ספיישל שירים? לא יודעת
אני זו שמכירה את רוב השירים לחברות.. 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? אממ קפיצית, קרציה גאה, צ-מ-ח-ו-נ-י-ת הכי חשוב
ואוהבת לרקוד לשיר ולשחק..
וקשורה מאוד לכל דבר שזז שהכרתי או מכירה בערך
67. שמות החברים הכי טובים שלך:
מזה יעזור לכם
68. הגלידה הכי טעימה? יש כמה
מסטיק, תות, ריבת חלב, אחד שמיוחד כזה לא יודעת את השם אכלתי בהרצליה
ויש עוד כמה
.. 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? היא יודעת להקשיב אבל גם לשתף ואכפת לה ממני
70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לתפוז או לאינטרנט
לאינטרנט מזמןןןן פי תמיד אבא היה מחובר ולתפוז בערך לפני שנתיים שלוש נראה לי.. 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? אני פה, באתר הרשמי של רינקון, בוואלה כי יש אימייל וקוראת כתבות ב-YNET שנותנים קישורים וכו'.. 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? ברבלדה
בכוכב נולד
ברבלדה חברתי
ועכשיו גם בזה
ופה ושם אני נכנסת לשל התאומות אולסן..לראות חדשות ותמונות..אבל לא כותבת שמה..
73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? פעם הכי אהבתי מהבנים את טיטאן בעונה ה-5 של צ'יקי
ואת קמי מאז ומתמיד הכי אהבתי
אז קראתי לכינוי על 2 הדמויות שאני אוהבת, למרות שהיו עוד כמה שאהבתי יותר מטיטאן וזה..גם חשבתי שהם מתאימים בתור זוג..לפני שפלי הצטרף
74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? אוביו
75. באיזה פורומים אתה? מעכשיו פה, ברבלדה, בכוכב נולד, במורדים חברתי 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? אממ
בטח יהיה לי פחות נעים לידו ואני אתייחס אליו אולי טיפה שונה..שאני יודעת שהוא לא מרגיש אלי נגיד ידידות או משו כזה..
77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? יש בפנים כזה משהו שמשגר דיי רושם ראשוני..כזה יש לדוגמה ילד בשכבה שלי שאני לא אזכיר את שמו..שהוא מדהים ביופיו אבל יש לו בפנים כזה דבר שרואים שהוא חרא ילד
..
78. יש לך חבר\ה? לא
79. כמה אחים ואחיות יש לך? אח ואחות
80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? עם אחותי בחייםםםםם never ever gever (משפט שאני ונועה המצאנו
שולטט
)עם אח שלי לא יודעת כי הוא תינוק..נראה איך הוא יהיה שהוא יגדל
בנתיים כן
הוא חמודי-קרצייה 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? חוזרת לישון
82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מכבה את האור
83. מה התחביבים שלך? לרקוד, לשיר, לשחק, לשמוע מוזיקה, להפגש עם חברות, ללכת למסיבות וכו'..

חלק רביעי../images/Emo6.gif

אתמול לא היה לי כוח להמשיך
אז נענה עכשיו.. 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? חברה
85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? בגדים, דיסקמן עם כמה דיסקים טובים, אממ
לא יודעת מה עוד 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? חתול
הם גם חכמים גם יפים גם החיה האהובה עלי
.. 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? אממ הבוקר לא מתה עליו כי צריך להתעורר וללכת לבצפר..אבל בתכלס הכל דברים שונים אז לא יודעת
88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? את סבא
89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] אממ בדרך כלל את הארוחת ערב אני אוכלת מהר כי אני חוזרת מאוחר מהשיעורי ריקוד ועוד יש לי דברים לעשות..אז לא מתה עליה
חוצמזה עם השאר אין לי ממש בעיה
90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? לא יודעת אבל שכל החברים והמשפחה והאנשים שאני אוהבת יהיו בה
91. מהו החפץ הכי חשוב לך? כל התמונות שסבא הכין.. 92. מי החברים שלך בפורום? כל החבר'ה מפורום רבלדה
חלק מקטנטנות ופינת אור..ואם יהיו פה אנשים מהמורדים חברתי או מכוכב נולד אז גם הם
93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? אממ
לא יודעת 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? בסוף שנה שעברה
95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? אממ
וואלה לא יודעת.. 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? למה לחשוב על כאלה דברים?
97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? לא משנה איפה אבל עם סבא 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? קודם כל הייתי חוזרת לתקופת כיתה א' וחייה מחדש את כל התקופה הזאתי..קודם כל הייתי דואגת שסבתא שלי תיהיה בבית מתי שהנפילה של סבא הייתה
...אחרי זה הייתי מתחברת עם עוד בנות שהיו לי הזדמנויות ולא התחברתי איתן והיום אני מצטערת על זה..
וכו' 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? רק פה
אבל אם חייבים אולי ארה"ב או הוואי או אנגליה לא יודעת..
100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא..
אדם מת על המצפון שלי זה יותר מדי.. שעת סיום השאלון: 10:47 אבל זה לא נחשב
כי חלק עניתי אתמול בלילה, וגם אתמול דיברתי עם אנשים וכו'

HaGaY9

New member
השאלון הזה מועתק

ראיתי אותו אתמול באיזה פורום אחר.. בכל מקרה אין כח לענות עליו הוא ארוך מדי...

../images/Emo94.gifעונהנהנהנה../images/Emo14.gif../images/Emo20.gif../images/Emo70.gif

שעת תחילת השאלון:13:7 1. שם:רותם 2. גיל:13 3. תאריך לידה:20.7.91 4. כינוי:LuZ De EsT®eLLaS לזה מתכוונים?
5. תכונה טובה:נחמדות 6. תכונה רעה:קמצנות 7. חולשה:אממ יש לי חולשה לשוקולד.. נחשב? 8. אובססיות:אממ יש הרבה 9. פאדיחה:אוהו.. יותר מדי 10. כאב: 11. משאלה:זה כמו חלום? אממ לפגוש את סולה שוב 12. זיכרון רע:ששרפו לי יבלת
ושהשומר ראש לא עף מהמקום מתי שרציתי לצלם מישהו.. 13. זיכרון טוב:שפגשתי את סולה פלור לאורי ונטי. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:וואי קשהה 15. געגוע:אין בינתיים.. אבל מתגעגעת להופעה של רינקון.. נחשב? 16. פחד:מוות 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:אמממ לא יודעת 18. קמיע [אם יש]:תיליון עם תמונה של סולדד
19. החג האהוב עליך:פורים ופסח 20. אוכל מועדף:ניוקי! אבל של סבתא
יאמיי 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:בשר.. חוץ משניצל אבל 22. שתיה מועדפת:קולה 23. קינוח מועדף:גלידה 24. ממתק מועדף:פררו רושה(שוקולד) 25. עוגה מועדפת:שוקולדד 26. צבע מועדף:אדום 27. חיה מועדפת:כלב 28. חיית מחמד [אם יש]:כלב,דגים.. 29. ספורט מועדף:אין דבר כזה. 30. מספר מזל:אין 31. ספר:אין 32. סרט דיסני מועדף:וואו המון! 33. סרט:יש הרבה.. אחד האהובים זה צ'יקיטיטאס ולא רק בלונדינית 34. שחקנ\ית:ננסי דופלה 35. זמר\ ת:סולההההה 36. סדרה מעודפת:פדרה קורחה קטנטנות ועוד רשימה ארוכה 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא:מתמטיקהה ארררר:{ 39. מקום בעולם:ארצות הברית וכמה מקומות בארגנטינה 40. המעשה הכי נועז שעשית:קשה לי לחשוב כרגע 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:קשה לי לחשוב כרגע 42. פריט לבוש מועדף:ג'ינס וחולצת קשירה 43. ההמצאה של כל הזמנים:אמממ טלויזיה,מטוס.. 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:כולם אבל תלוי מתי.. 45. את\ה מאמינ\ה בגורל?לא ממש 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?סי 47. גלידה- בכוס או בוופל?וופלל 48. שקיעה או זריחה?שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?אממ נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס?ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?בזבזנית רצח 52. מלפפון או עגבניה?מלפלפון:) 53. קור או חום?שחם אז קור ושקר אז..חום 54. לישון או לקום?לישון 55. חוף או הרים?חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?וניל 57. תות או בננה?אף אחד 58. חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק:תלוי איזה 60. שיר שגורם לך לבכות:תלוי איזה 61. השיר של כל הזמנים:יש המון! 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:כל השירים של סולה.. מזכירים לי אותה 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:חהחה יש זמן.. 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:בעעע לא חושבת על זה בינתיים 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:אין כזה 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]?מכוערת ומעצבנת.. חהחה סתם..לא יודעת 67. שמות החברים הכי טובים שלך:עדן,שובל,רונית,שרינה,שירן,מאיה,שרון,אפרת,בר.. בעע יש עודד 68. הגלידה הכי טעימה?מגנום שקדים ושוקובו לבן 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?נדיבות ונאמנות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?מאיפה לי?! 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?כשמשעמם? הולכת לטלה.. 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?קטנטנות ופינת אור ועכשיו גם זה יהיה! 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?אין סיפור כל כך..אוהבת את המשפט.. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?סי 75. באיזה פורומים אתה?קטנטנות ופינת אור,פלוריסיינטה 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?זה לא נעים.. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?הלבוש.. השיער 78. יש לך חבר\ה?לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך?2 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?אין לי מושג.. הם גדולים 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?מנשקת את כלבתי היפה 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?לוחצת על השלט לכבות טטלה 83. מה התחביבים שלך?טלויזיה מחשב קניונים בגדים חברות 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?כלבתי ואחותי! 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?דיסקים של סולה,תכשיטים. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?לא הייתי רוצה.. 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?כרטיס טיסה לארגנטינה אוביו! 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]צהריים! 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?ניוקי! 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?תמונה של 2 תאומות שאני חולה עליהן,תמונות של סולדד,הקמיע והמחשב. 92. מי החברים שלך בפוום? מכאן לא יודעת אבל מצ'יקי ורינקון:אופיר,עדי,בן,סיוון,מיתר,דפנה,בר,רחלי ,שני.. מקווה שלא שחכתי 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?אתמול 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?זה היה בחופש הגדול.. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?כל יום אני אומרת! 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?אממ לא חשבתי על זה 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?בא לי להיות בארגנטינה עם כל מי שאני אוהבת 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?הפגישה שלי עם כל רינקון.. הייתי עושה שם כמה שינויים. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?איפשהו באמריקה 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?כן!!! אבל תלוי מי זה.. שעת סיום השאלון:13:41

B R A Y E R

New member
מנהל
אתם חושבים שתיפטרו ממני?../images/Emo46.gif

שעת תחילת השאלון:07:02 1. שם:בן 2. גיל:12 3. תאריך לידה:11.06.92 4. כינוי:B R A Y E R 5. תכונה טובה:נאמן[?] 6. תכונה רעה:[?] 7. חולשה:יותר מדי פאקצות במקום אחד
8. אובססיות:יא? 9. פאדיחה:[?] 10. כאב:[?] 11. משאלה:שהפורום יהייה הפורום הכי פעיל בתפוז 12. זיכרון רע:פרצו ללי לניק
13. זיכרון טוב:אחותי נולדה
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:אחחחותי השניה נולדה
15. געגוע:פורום צ'יקי של פעם
16. פחד:שהפורום יתמלא בפאקצות 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:שהיה פיגוע 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך:פסח |פרמידה|שקסיייי 20. אוכל מועדף:אורז 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:כבד...כנפיים...לבבות...בלעע 22. שתיה מועדפת:קולה
23. קינוח מועדף:במבה רולזזזז 24. ממתק מועדף:נחשים מגומי 25. עוגה מועדפת:גבינה
26. צבע מועדף:כתום 27. חיה מועדפת:חיזר
28. חיית מחמד [אם יש]:אין 29. ספורט מועדף:כדורסל[?] 30. מספר מזל:5 31. ספר:מי הזיז את הגבינה שלי 32. סרט דיסני מועדף:נמממ 33. סרט:הקסם של אלה/ספיי קידס 1/2/3 34. שחקנ\ית:נדיה
35. זמר\ ת:סולה 36. סדרה מעודפת:פינת אור 37. מקצוע אהוב:נמממ חשבון 38. מקצוע שנוא:היתעמלות...הוא קורע אותנו
39. מקום בעולם:אורלנדו 40. המעשה הכי נועז שעשית:יא? 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:יא? 42. פריט לבוש מועדף:אמממ 43. ההמצאה של כל הזמנים:מחשב 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:אביב 45. את\ה מאמינ\ה בגורל?כע 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?כע 47. גלידה- בכוס או בוופל?שניהם 48. שקיעה או זריחה?שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?בעד[?] 50. ג'ינס או סתם מכנס?ג'ינס[?] 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?חסכן 52. מלפפון או עגבניה?עגבניה 53. קור או חום?קור 54. לישון או לקום?לישון 55. חוף או הרים?חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?שוקו 57. תות או בננה?תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה?לוידע 59. שיר שגורם לך לצחוק:אידישע פירטן 60. שיר שגורם לך לבכות:שבתות וחגים 61. השיר של כל הזמנים:שוב עולה המנגינה 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:ילדה קטנה עם שתי צמת(או איך שקוראים לזה) 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:נבראתי לך 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:נו דיי=\ 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:ליברס קומו אל סול 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]?לא מגדיר תצמי 67. שמות החברים הכי טובים שלך:עומרי שראל ברק דור זוהר.... 68. הגלידה הכי טעימה?גלידה עם כדורי עוגיות וניל 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?נאמן 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?לאינטרנט?לפני 6 שנים ככה 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?תפוז האתר הישראלי לרינקון ועוד כמה 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?איסיטי פינת אור סימס ומשחק מכור 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?B R A Y E R שם המשפחה שלי באנגלית 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?=\ 75. באיזה פורומים אתה?כרטיס אישי(אל תיתיחסו לפורומים כמו 40 פלוס כי רק אמרתי שם מזל''ט על הפורום) 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?נממ 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?שיער 78. יש לך חבר\ה?לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך?2 אחיות קטנות 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?עם ניצנוש שלי ברור
81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?אוכל קורנפלקס/קם למחשב 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?במחשב 83. מה התחביבים שלך?במחשב ובטלויזיה 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?מחשב 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?מצלמה 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?חייזר נחשב?
87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?אורז 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?לוידע 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]צהריים הכי טעים 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?אוכל סיני 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?מחשב 92. מי החברים שלך בפרום?מיתר עדי ורותם 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?כל שבוע אני תורם לקהילה בדרך כלשהי 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?לא מדבר עם זרים 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?לוזוכר 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?BRAYER 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?בשומקום 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?לוידע 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?אורלנדו 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?לא שעת סיום השאלון-13:23

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifיאאא../images/Emo99.gif

חיחי
כתר||שעת תחילת השאלון:
13:32 1. שם:
רוני
2. גיל:
14.5 3. תאריך לידה:
23.1 4. כינוי:
רוניל'ה, רוניקה, רוניה ועוד... אבל אני לא אוהבת כינויים
5. תכונה טובה:
יודעת להקשיב 6. תכונה רעה:
מתעצבנת מהר וחסרת סבלנות 7. חולשה:
הכלבה שלי, המורדים, קטנטנות ופינת אור 8. אובססיות:
המורדים, קטנטנות ופינת אור ובקרוס גם פלוריסיינטה
9. פאדיחה:
לא זוכרת
10. כאב:
הסיום של קטנטנות+המורדים+פינת אור
11. משאלה:
אני לא אגיד, כי אז היא לא תתגשם
12. זיכרון רע:
הריב שלי ושל חברה שלי, והריב שלי ושל חברה אחרת שלי
13. זיכרון טוב:
שפגשתי את המורדים וכל ההופעות
(גם של פינת אור
) אהה, וכשקנינו את הכלבה שלי
ויש גם את הנסיעה ללונדון ואוףףף יש כל כך הרבה זיכרונות טובים
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:
שכל יום לפני השינה אבא/אמא היו מקריאים לי ספר שבסוף ידעתי אותו בע"פ
15. געגוע:
לדברים/אנשים שאני אוהבת ולא איתי כרגע/בכלל 16. פחד:
ג'וקים, ו... לא זוכרת
17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:
את המורה הקודמת שלי למתמטיקה מדברת
18. קמיע [אם יש]:
לא נראה לי שיש 19. החג האהוב עליך:
פסח וחנוכה 20. אוכל מועדף:
שניצל ופירה של אמא
21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:
כל מיני איברים של כל מיני חיות
(חוץ משניצלים ועוף
) 22. שתיה מועדפת:
מיץ תפוזים 23. קינוח מועדף:
עוגת שוקולד חמה עם גלידה
או עוגת גבינה
24. ממתק מועדף:
סוכריה על מקל 25. עוגה מועדפת:ראה שאלה 23
26. צבע מועדף:
כחול, ורוד וירוק אבל לפעמים גם סגול וכתום 27. חיה מועדפת:
כלבים
28. חיית מחמד [אם יש]:כןןןןןןןן
הכלבה שלי
29. ספורט מועדף:
כדורעף 30. מספר מזל:
8,4,5, ו... היה עוד אחד
31. ספר:
הארי פוטר 32. סרט דיסני מועדף:
אלאדיןןןן
33. סרט:
המורדים, קטנטנות ושודדי הקאריביים
וסירטי הארי פוטר
34. שחקנ\ית:
קמילה ופליפהההההה
35. זמר\ ת:
קמילה וויקו וזמר פירו
36. סדרה מעודפת:
קטנטנות, המורדים ופינת אור ובקרוס גם פלוריסיינטה
37. מקצוע אהוב:
אין
38. מקצוע שנוא:
מתמטיקה
39. מקום בעולם:
אנגליה
וארגנטינה
ודיסניוורלד/לנד
40. המעשה הכי נועז שעשית:
לא היה
41. המעשה הכי טיפשי שעשית:לא יודעת
42. פריט לבוש מועדף:
נעליים נחשב
43. ההמצאה של כל הזמנים:
קטנטנות, המורדים ופינת אור ו*שוב*בקרוב גם פלוריסיינטה אולי תצטרף
44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:
חורףףף
|פטריה| 45. את\ה מאמינ\ה בגורל?
תלוי איך מסתכלים על זה
46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?
לא
47. גלידה- בכוס או בוופל?
בוופל
48. שקיעה או זריחה?
שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?
תלוי בשביל מי 50. ג'ינס או סתם מכנס?
ג'ינס

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifפאקינג שיט../images/Emo122.gif

ש-ע-ה אני עובדת על ההדגשים וזה לא עובד
וול... הנה החלק השני
51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?גם וגם
52. מלפפון או עגבניה?עגבניה 53. קור או חום?
קור 54. לישון או לקום?
לישוןןןןןן
55. חוף או הרים?
הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו?
ונילל
57. תות או בננה?
תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה?
רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק:
"In the Jungle" 60. שיר שגורם לך לבכות:
כל מיני שירים
61. השיר של כל הזמנים:
כל השירים של קטנטנות+המורדים 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:
לא יודעת... איזה שיר מזכיר את פליפה
63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:
אני אחזור אליכם עם זה
64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:
לא יודעת
65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:
לא יודעת
66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]?
חיצונית
מכוערת ושמנה
התנהגותית
חביבה
67. שמות החברים הכי טובים שלך:
אין 68. הגלידה הכי טעימה?
וניל 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?
אין לי חברה הכי טובה 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?
לא יודעת... מתי שאבא חיבר
71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?תפוז
72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?
המורדים, קטנטנות ופינת אור, פלוריסיינטה ויש עוד מלא שאני קוראת בהם
73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?
הכינוי
The £unky §tar... הסיפור
שיעמום
74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?
בטח
75. באיזה פורומים אתה?
המורדי, קטנטנות ופינת אור, פלוריסיינטה, התאומות אולסן, סרטים מצוירים ודיסני ואני קוראת בעוד כמה
76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?
לא משפיע עליי, כי אין מישהוא שאוהב אותי
77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?
עיניים 78. יש לך חבר\ה?
לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך?
אח 1 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?
אני לא סגורה על זה כי... ככה
81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?
פותחת עיניים 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?
פיפי
83. מה התחביבים שלך?
מחשב, טלויזיה ולהיפגש עם חברות 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?
את המשפחה שלי, החברות שלי, בכלבה שלי כמובן כמובן כמובן ו... את קמילה ופליפה
85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?
בגדים, מברשת שיניים+משחה ונעליים 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?
לא יודעת
87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?
ערבבב
88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?
פגישה עם קמילה ופליפה
89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]
ערב 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?
שניצל ופירה של אמא 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?
בובה שיש לי מגיל 3
92. מי החברים שלך בפרום?
כווולם
93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?
לא יודעת 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?
אסור לדבר עם זרים
95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?
עכשיו
לכלבה שלי
96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?|כתרק|מפחיד אותי לחשוב על זה
97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?
עם קמילה ופליפה, בכל מקום בעולם
98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?
אאממ.... לא יודעת 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?
אנגליה
100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?
ח-ס ו-ח-ל-י-ל-ה
שעת סיום השאלון:
14:04... עם כמה הפסקות באמצע

למעלה