שאלון היכרות ענקי

הילונת1

New member
היי אני חדשה!! הנה התשובות שלי|שמאל

שעת תחילת השאלון:14:00 1. שם:הילה 2. גיל: 14.4 3. תאריך לידה:10.06.1990 4. כינוי:הילונת 5. תכונה טובה:מצחיקה 6. תכונה רעה:לפעמים נוטה להתעצבן מהר.... 7. חולשה:אייס קפה. 8. אובססיות:אפאצ'י -המבין יבין 9. פאדיחה:יש הרבה חחח...סתם לא עולה בראש כרגע. 10. כאב:אמממ 11. משאלה:להיות מאושרת 12. זיכרון רע: סבא מת 13. זיכרון טוב: פגשתי את כוכבי המורדים 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:בד"כ ימי הולדת 15. געגוע: למשפחה,סבא....כל חוויה שעברתי... 16. פחד:מחלה\מוות\לאבד מישהו שאני אוהבת. 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:תסדרי את החדר! 18. קמיע [אם יש]:בינתים לא... 19. החג האהוב עליך: כולם. 20. אוכל מועדף:אוכל של אמא. 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:כל סוד של ירקות מבושלים וסלטים מוזירם כמו סלט תורכי וכד'.. 22. שתיה מועדפת:מים,פאנטה. 23. קינוח מועדף:מן עוגת שוקלד כזו עם שוקלד חם בפנים\גלידה. 24. ממתק מועדף:במבה. 25. עוגה מועדפת:עוגת ביסקווטים של אמא. 26. צבע מועדף:ורוד\כחול\אדום\כתום(תלוי איזה כתום). 27. חיה מועדפת:כלב 28. חיית מחמד [אם יש]:אין. היה חתול. 29. ספורט מועדף:כדורעף. 30. מספר מזל:אין 31. ספר:הרבה 32. סרט דיסני מועדף:בת הים,אלאדין,סינדרלה בקיצר את כולם. 33. סרט:כל סרט שראיתי עד עכשיו ממש נהנתי מאוד אז תמיד הסרט האחרון שאני רואה הוא המועדף כרגע זה "המורדים". 34. שחקנ\ית: נראה לי שקמילה בורדונבה. 35. זמר\ ת: אין מועדפת. 36. סדרה מעודפת: המורדים,קטנטנות,מכושפות,חברים ובקיצר כל הסדרות האמריקניות המוצלחות. 37. מקצוע אהוב:מתמטיקה. 38. מקצוע שנוא:ספרות. 39. מקום בעולם:ניו-יורק. 40. המעשה הכי נועז שעשית: נראה לי שבאנג'י עלוב הא... 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: לריב כל שנייה עם החברה הכי טובה שלי. 42. פריט לבוש מועדף:ג'ינס\מכנס שחור מקסטרו\מכנס חדש מבוניטה 43. ההמצאה של כל הזמנים: טלפון 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:קיץ 45. את\ה מאמינ\ה בגורל?אפשר להגיד 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?כן 47. גלידה- בכוס או בוופל?וופל 48. שקיעה או זריחה?שקיעה יותר יפה אבל הזריחה מביאה איתה את הבוקר את היום ואני מעדיפה יום כל פני לילה. 49. בליינד דייט- בעד או נגד?בעד 50. ג'ינס או סתם מכנס?שתיהם 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה?מלפפון 53. קור או חום?חום 54. לישון או לקום?שתיהם תלוי מתי אני קמה 55. חוף או הרים?חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?שתיהם 57. תות או בננה?שתיהם 58. חולצה מכופתרת או רגילה?תלוי 59. שיר שגורם לך לצחוק:הרבה 60. שיר שגורם לך לבכות:המון 61. השיר של כל הזמנים:אמממ 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:לא יודעת 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:עוד לא החלטתי 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:הייתי מעדיפה לא לחשוב על זה.. 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:זוז מצד לצד. 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]?מושלמת...סתם אין לי מושג. 67. שמות החברים הכי טובים שלך:מישל,רוני,שי.... 68. הגלידה הכי טעימה?שוקלד עם עודיות אוראו 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?כבוד כנות ויושר 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?מזמןןןןןןןן 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?יש הרבה תלוי מה בא לי באותו רגע.. 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?המורדים,התאומות אולסןולפעמים בעוד אחרים 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?הילונת1.אחרי ששכחתי את הסיסמא של הכינוי הקודם הילה רוחאס שמאוד אהבתי היייתי חייבת לשנות כינוי כי אף פעם לא יכולתי לשנות פרטים ...חשבתי ורוב השמות שרציתי היו תפוסים אז רשמתי את הכינוי שלי האמיתי כאילו של החבירם ואמא וגם זה היה תפוס הוספתי לזה 1 וזהו. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?מה? 75. באיזה פורומים אתה? המורדים והתאומות בעיקר אבל אני תמיד מסתובבת קצת בבראד פיט אורלנו בלום ג'וני דפ וכד' 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? מחמיא לי באל מה אפשר לעשות יותר מזה?... 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? לא יודעת אין משהו מסוים כשאני רואה מישהו אני לא בוחנת משהו מסוים אצל כל אחד משהו אחר.. 78. יש לך חבר\ה?כרגע לא לצערי 79. כמה אחים ואחיות יש לך?2 אחים גדולים- לא הייתי יכולה לבקש יותר הם הדבר הכי טוב בחיים שלי. 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? הם גדולים ממני ב-10 שנים ו7.5 שנים זה די הרבה אז אני לא מאמינה שהייתי יכולה להתחבר איך סתם כך אז תודה לאל שהם האחים שלי. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?חוזרת לישון... 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?טלוויזיה... 83. מה התחביבים שלך?לבלות עם חברות\משפחה, קניון, סרטים... 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?אמא 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?בגדים,תיקם ובושם. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?אין לי שמץ.. 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?בוקר בד"כ וערב כשיש מסיבה או חתונה... 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? כרטיס טיסה לניו-יורק 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]צהרים 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?נראה לי שאוכל סיני או איזה מאכל שאמא נוהגת להכין בשישי בערב אני לא יפרט יותר מידי.. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? שרשרת שקיבלתי לבת מצווה מסבתא שכבר עוברת כמה דורות המשפחה 92. מי החברים שלך בפרום? האינדיאנים השולטים-מישל ו-דה פאנקי סטאר -רוני 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לא מזמן התרמנו והלחתי ביחד עם חברה שלי לסיים את כל הפנקס... 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?לפני כמה זמן לא זוכרת אני וחברה שלי עזרנו לאיזו זקנה לעלות שקיות לכונית שלה 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?כל שנייה שאני במצב רוח טוב -לאמא לאבא אחים.. 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?הילה ליב-אם בת ואישה אהובה שלא נשכח!!אין לי מושג רק שיהיה לי על הקבר את סמל המשפחה.. 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?עם המשפחה בניו-יורק\עם אבייה-המבין יבין במקום רומנטי...חח... 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? הייתי לומדת להכיר בני אדם ולזהות טוב יותר ולא הייתי משקרת לעולם.!!גם אם באמת זה חשוב .... 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?ניו-יורק 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?לא!!! שעת סיום השאלון:14:48

עונה!!!

שעת תחילת השאלון: 2:35 1. שם: ענבר 2. גיל: 16 3. תאריך לידה: 21.08.1988 4. כינוי: ענבי 5. תכונה טובה: אחראית 6. תכונה רעה: קנאית 7. חולשה: אממ אוכל 8. אובססיות: לאהבה...נראה לי..=\ 9. פאדיחה: התחלקתי לבריכה =\ 10. כאב: אמממ... 11. משאלה: להיות מאושרת 12. זיכרון רע: אממ....... 13. זיכרון טוב: אממ... 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: חח שזקן אחד היצע לי ולאח שלי סוכריה...והאח הגדול שלי בא לקח את זה מאיתנו וזרק 15. געגוע: לילדות 16. פחד: להתבגר 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: אה!? 18. קמיע [אם יש]: אין.. 19. החג האהוב עליך: פסח! 20. אוכל מועדף: פסטה , פיצה 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: קישוא 22. שתיה מועדפת: קולה 23. קינוח מועדף: קצפת 24. ממתק מועדף: אממ כריות 25. עוגה מועדפת: יבשה 26. צבע מועדף: סגול 27. חיה מועדפת: כלב 28. חיית מחמד [אם יש]: אלף!!!! 29. ספורט מועדף: קיק בוקסינג 30. מספר מזל: 2 31. ספר: אהבת הקיץ 32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות 33. סרט: אממ לא יודעת 34. שחקנ\ית: ג'ניפר אניסטון 35. זמר\ ת: בנחה..... 36. סדרה מעודפת: המורדים 37. מקצוע אהוב: תקשורת 38. מקצוע שנוא: מתמטיקה 39. מקום בעולם: הונגריה...או הוואי 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא זכור לי כזה 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: אמ.... 42. פריט לבוש מועדף: חולצה וגי'נס 43. ההמצאה של כל הזמנים: מסנג'ר 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? אמממ ... כן ולא 47. גלידה- בכוס או בוופל? כוס 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד =\ 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? חסכנית 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? מכופתרת 59. שיר שגורם לך לצחוק: פאמפ איט אפ 60. שיר שגורם לך לבכות: too lost in you 61. השיר של כל הזמנים:אממ.....לא זוכרת עכשיו 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: שיר של המורדים של פבלון עונה 2 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: חח לא יודעת 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: לא חושבת על זה עדיין 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: אה!? 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? חח מנסה שלא 67. שמות החברים הכי טובים שלך: אפרת, מירי, נוגה 68. הגלידה הכי טעימה? תות 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? ישיר 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לפניי שנתיים או שלוש 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? של בית ספר.. 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? של המורדים ופרוייקט ואיי 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? באפי..הסידרה 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? יש ! 75. באיזה פורומים את\ה? אממ כל מיני..עניתי על זה כבר 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא משפיע כל כך 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? שרירים בידיים! 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 3 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא יודעת...=\ 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מתלבש 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מצחצח שיניים 83. מה התחביבים שלך? לשיר... 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? חח את הכלב שלי 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? בגדים 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? כלב 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? בוקר מוקדם מוקדם 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? הרבה דברים 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] ערב 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? חח פיצה 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? היומן שלי 92. מי החברים שלך בפרום? ...... 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? שנה שעברה 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא זוכרת 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? אף פעם 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? לא יודעת 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? חחחחח הייתי רוצה להיו במחר 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לא הייתי משנה.. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אמרתי כבר 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא שעת סיום השאלון: 03:02

נ י 3 ן

New member
../images/Emo85.gif גמאני חדשה...

היי
שעת תחילת השאלון: 12:36 1. שם: ניצן 2. גיל: 13 3. תאריך לידה: 9.4.91 4. כינוי: ניצי, ניץ, ניצנוש מה שעובר לאנשים בראש באותו רגע... 5. תכונה טובה: לודעת
6. תכונה רעה: מתעצבנת מהר
7. חולשה: אמממ... 8. אובססיות: 9. פאדיחה: ואיי היו הרבה אבל לא משו גדול... 10. כאב: הידיים והרגלים מהסקי מים אתמול
11. משאלה: לגמור ביצפר
12. זיכרון רע: שראיתי פיגוע מול הפרצוף
13. זיכרון טוב: אח שלי נולד
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: כשעליתי לכיתה א'
15. געגוע: לחברות שהיו לי לפני שעברתי דירה 16. פחד: חיות מוזרות, פיגועים 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: על פיגוע... 18. קמיע [אם יש]: שני עגילים אחד מחברות שלי ואחד מאחותי 19. החג האהוב עליך: החופש הגדול
20. אוכל מועדף: אורז ושניצל של אימא 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: בייקון
22. שתיה מועדפת: לימונדה, תפוזים 23. קינוח מועדף: גלידה
24. ממתק מועדף: במבה
25. עוגה מועדפת: ביקסקווטים
26. צבע מועדף: תכלת
27. חיה מועדפת: אין ממש 28. חיית מחמד [אם יש]: אין... 29. ספורט מועדף: שחיה וסקי מים שנדלקתי על זה אתמול
30. מספר מזל: 13
31. ספר: לודעת... 32. סרט דיסני מועדף: נמו
33. סרט: מה שבחורה רוצה 34. שחקנ\ית: קמי
35. זמר\ ת: לודעת 36. סדרה מעודפת: רבלדה, רינקון
37. מקצוע אהוב: אמממ מתמטיקה בגלל המורה, פיזיקה בגלל הצחוקים 38. מקצוע שנוא: פיזיקה כי זה משעמם וערבית "מרחבא יא תלמידי" יש לי סיוטים מהמשפט הזה
39. מקום בעולם: ארה"ב
40. המעשה הכי נועז שעשית: לודעת... 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: אחד למעלה... 42. פריט לבוש מועדף: אממ... סוודר? 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב
44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? בערך... 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? בערך... 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? שקיעה
49. בליינד דייט- בעד או נגד? לא נראה לי 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? חסכנית
52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? בננה
58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: אממ לודעת... 60. שיר שגורם לך לבכות: No estas seguro 61. השיר של כל הזמנים: לודעת... 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: No estas seguro, dije adios 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: כבר חתונה?
64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: Y asi sera 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: אממ לא ממש מקשיבה לחברות שלי בענייני שירים 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? אממ לודעת אבל קשה לי לשתוק
67. שמות החברים הכי טובים שלך: גל, עדי, עינב ושני 68. הגלידה הכי טעימה? ריבת חלב, וניל, פיצפוצי שוקולד
69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? אמממ חוכמה ושיודעת להקשיב 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לוזוכרת 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? אממ כל מיני... 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע? אממ של רבלדה, רינקון (קראתי לכם ואף פעם לא כתבתי
) וסימס... 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? נ י 3 ן והשם שלי
74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? חיה?
75. באיזה פורומים אתה? אמממ סימס אבל הרבה זמן לא כתבתי
76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא נעים לי... 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים
78. יש לך חבר\ה? לא... 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אח ואחות 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? אממ אח שלי כע כי הוא פשוט חמוד
ואחותי לודעת... אנחנו לא מי יודע מה מסתדרות אבל נראה לי שכן 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מסתכלת מה השעה 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? סוגרת ת'אור 83. מה התחביבים שלך? אממ חברות, אינטרנט טלוויזיה מסיבות מה שכמעט כל בנאדם אוהב לעשות
84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? חברה שלי 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? מוזיקה ובגדים 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? אממ לודעת 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? להכיר את סבא שלי
89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] אממ בוקר לא אוכלת ערב לרוב אוכלים דברים בריאים וכאלה
אז צהריים 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? לא הייתי אוכלת
91. מהו החפץ הכי חשוב לך? אממ לודעת 92. מי החברים שלך בפרום? לא מכירה את כולם 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? אממ כיתה ו' בפרויקט הזה
94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לודעת... 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? אממ לוזוכרת 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? מה שבאמת חושבים עלי... 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם ידיד שלי שלא ראיתי מזמן
98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? אממ מתי שעברתי דירה הייתי יותר שומרת על קשר עם החברות משם 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ארה"ב
100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? אני מעדיפה למות... אחרת אני סתם אצטער על הרגע שעת סיום השאלון: 15:39... בלע אבל עשיתי מלא הפסקות בדרך

y a ® d e n

New member
MOI../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif../images/Emo55.gif

שעת תחילת השאלון: 16:46 1. שם: ירדן 2. גיל: 15 3. תאריך לידה: 16.10 4. כינוי: יש מלא מלא מלא- ירדנה, ירדני, דני, ירדי, פוז\ה, ירדנפוז, ירי, דנדן 5. תכונה טובה: יודעת להקשיב וליעץ, מצחיקה נחמדה וכו'.. 6. תכונה רעה: קנאית, מזיינת בשכל 7. חולשה: גררר הרבה
8. אובססיות: קשים
9. פאדיחה: יותר מידי
10. כאב: כואב לי הראש פתאום
11. משאלה: בלופ..נאמנאמ חסוי
12. זיכרון רע: סבא מת
13. זיכרון טוב: יש הרבה
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: גן ויסודי.. 15. געגוע: כל מיני אנשים 16. פחד: אונס, מוות 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את חברות שלי שרות שירים שהם המציאו
18. קמיע [אם יש]: אין.. 19. החג האהוב עליך: חנוכה ופסח 20. אוכל מועדף: פיתה עם שוקולד 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: דגים אני שונאתתת 22. שתיה מועדפת: קולה ושוקו אה וגם ויטמינצ'יק (עם קש כמובן
] 23. קינוח מועדף: עוגת שוקולד\גלידה 24. ממתק מועדף: קינדר בוואנו לואקר וניל סוכרייה על מקל.. 25. עוגה מועדפת: שוקולד ותפוחים 26. צבע מועדף: ורוד וירוק
27. חיה מועדפת: חתולים וכלבים 28. חיית מחמד [אם יש]: אין- היא מתהההההההההה
פיטי שלי מתתתתתתתת וואהההההההה
29. ספורט מועדף: אין.. חחח אולי מחנאיים
30. מספר מזל: 7 31. ספר: נשים קטנות
32. סרט דיסני מועדף: יש הרבההההההה
לא יכולה להחליט.. יש מלך האריות סינדרלה היפה והחיה אלאדין עליסה בארץ הפלאות פוקהונטאס דמבו היפהפיה והיחפן ועוד מלא מלא מלא מלא 33. סרט: מולאן רוג', שיקאגו וסרטי וולט דיסני 34. שחקנ\ית: שחקן- אשטון קוצ'ר, בראד פיט, יואן מקרגור ובנחה שחקנית- קמי, ניקול קידמן , קטרין זיטה ג'ונס 35. זמר\ ת: ממממ לא יודעת יש מלאא... אבללל נניח שגלעד שגב
36. סדרה מעודפת: המורדים
, חברים, שנות ה-70, הישרדות, ריקי לייק, ימיי חיינו, טאצ' עליז לסטרייט שיעיז טופ מודל... 37. מקצוע אהוב: קולנוע
38. מקצוע שנוא: מתמטיקה
39. מקום בעולם: הוואי
40. המעשה הכי נועז שעשית: נולדתי 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: נולדתי 42. פריט לבוש מועדף: לא יודעת אין מועדף
43. ההמצאה של כל הזמנים: טלוזייה מחשב ו.... קשים
44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: לא יודעת... אבל את הסתיו אני לא אוהבת
45. את\ה מאמינ\ה בגורל? אכן
46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? תלוי 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? שקיעה
49. בליינד דייט- בעד או נגד? בעד למה לא.. 50. ג'ינס או סתם מכנס? גם וגם..
51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזנית בעיקר
52. מלפפון או עגבניה? עגבנייה 53. קור או חום? קור.. אני לא אוהבת שחם לי הגעתי למסקנה הזאת.. אני אוהבת שכשחם לי לשתות שתייה קרה או ללכת לים אבל אני מעדיפה שיהיה לי קר רוב הזמן
54. לישון או לקום? לישוןןןןןןןןןןןןןןן
55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? ונללל איכ השוקו מגעיל
57. תות או בננה?
58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילהה 59. שיר שגורם לך לצחוק: לא יודעת.. 60. שיר שגורם לך לבכות: your song 61. השיר של כל הזמנים: your song 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: your song 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: your song 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: your song 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: on my own 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? חיצונית- מתולתלת, נמוכה, לא שמנה ולא רזה, אף יפה אוזניים קטנות, פה קטן ו.. זייהו
התנהגותית- מצחיקה עם שמחת חיים נחמדה.. 67. שמות החברים הכי טובים שלך: ענת היא הכי טובה.. 68. הגלידה הכי טעימה? פיצוץ עם עוגיות שוקולד 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? אין לי סבלנות לזה
70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לפני שנים..
71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? בעיקר לפורומים
72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? המורדים
, ובנות כוכב נולד אופנה ועכשיו גם פה
73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? השם שלי
74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא יודעת יש מצב 75. באיזה פורומים אתה? סתכלו על שאלה 72
76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא יודעת 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים 78. יש לך חבר\ה? נופ 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 1
80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא.. כי הוא אדיוט 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? חוזרת לישון
82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מסתובבת על הבטן- כי ככה אני נרדמתת
83. מה התחביבים שלך? נו דיי עם השאלה הזאתי יצאה לי מהתחתתת
84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את החברים שלי 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? פלאפון ובגדים 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? חתול או כלב
87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? את כולם
88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? בימבה חדשה בצבע ירוק-ליים 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] לא יודעתתת... 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? פיתה עם שוקולד מקדונלד'ס פיצה קיצר הייתי טוחנתתתתת 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? הדובי שלי
92. מי החברים שלך בפרום? כולם.. בעיקר אלו מפורום המורדים כפרה עליהם חח
93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לא זוכרת 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? מממ לא זוכרת 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, ס

y a ® d e n

New member
בלופ ההמשך../images/Emo3.gif../images/Emo26.gif

96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "and you can tell everybody this is your song... זה השיר שלך ירדן, זה השיר" (WTFFFFFFFFFFFFFFF
מאיפה הבאתי את זהההההההה פאאאאאאאאאאאק חחחחח
) 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? נאמ.. חסוי
98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? אישית
שסבא מת
שרבתי עם חברה שלי ואנחנו לא חברות מלא זמן ועוד כמה דברים... 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? הוואי
100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לאאאאאאא שעת סיום השאלון: 17:07

Laffy Baffy

New member
עונה!

1. שם: גל 2. גיל: 12 3. תאריך לידה: 25.592 4. כינוי: Laffy Baffy 5. תכונה טובה: נאמנה 6. תכונה רעה: עצלנית חח 7. חולשה: אח שלי 8. אובססיות: בגדים 9. פאדיחה: שאני לפעמים נופלת מול אנשים חח 10. כאב: הראש 11. משאלה: שכל בני המשפחה שלי יהיו בריאים 12. זיכרון רע: שסבתא רבא שלי נפטרה 13. זיכרון טוב: המורה שלי בכיתה ו' (אני יודעת שאני משוגעת) 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: העדלאידע בחולון שהייתי בת 5 נראה לי בנושא חיות. 15. געגוע: לבת דודה שלי מחו"ל 16. פחד: גנבים 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את אמא שלי אומרת לי שסבתא שלי נפטרה. 18. קמיע [אם יש]: נופ. 19. החג האהוב עליך: החופש הגדול! אם לא זה אז פסח. 20. אוכל מועדף: מרק עוף. 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: תרד! 22. שתיה מועדפת: לימונדה 23. קינוח מועדף: גלידה 24. ממתק מועדף: מסטיק 25. עוגה מועדפת: עוגת דבש 26. צבע מועדף: ורוד 27. חיה מועדפת: דוב קואלה 28. חיית מחמד [אם יש]: נופ 29. ספורט מועדף: טניס 30. מספר מזל: 4 31. ספר: הקיץ של אביה 32. סרט דיסני מועדף: סינדרלה 33. סרט: יומני הנסיכה 34. שחקנ\ית: רוז מקגוואן 35. זמר\ ת: כריסטינה אגילרה 36. סדרה מעודפת: מכושפות 37. מקצוע אהוב: מחשבים 38. מקצוע שנוא: חשבון 39. מקום בעולם: ונציה 40. המעשה הכי נועז שעשית: הברזתי משיעור חח 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: הצגה של דירה להשכיר בעע 42. פריט לבוש מועדף: חולצה ורודה מנו ניים 43. ההמצאה של כל הזמנים: הטלפון! 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב וחורף 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? בערך 47. גלידה- בכוס או בוופל? בכוס שונאת וואפל 48. שקיעה או זריחה? זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? בעד 50. ג'ינס או סתם מכנס? סתם מכנס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: החתול שמיל חחח 60. שיר שגורם לך לבכות: im ok - כריסטינה אגילרה. 61. השיר של כל הזמנים: i turn to you - כריסטינה אגילרה. 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: אמא. 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: ג'יני אין א בוטל - כריסטינה אגילרה. 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: אני רוצה שהלוויה שלי תהיה בלי מוזיקה. 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: אממ לא זוכרת כרגע. 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? ממוצעת מכל הבחינות. 67. שמות החברים הכי טובים שלך: לילך, ליאור, שיר, אמיתי. 68. הגלידה הכי טעימה? וניל פצפוצים. 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? נאמנה. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? מזמן. 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? אתרי בובות. 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? קטנטנות ורינקון, כריסטינה אגילרה, מכושפות. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? Laffy Baffy סתם כינוי חמוד. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? אני חושבת שהכל יכול להיות. 75. באיזה פורומים אתה? קטנטנות ופינת אור, פלורסיינטה (מעכשיו), מכושפות, כריסטינה אגילרה ושל האתר הרשמי של פינת אור. 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? אני מנסה להתחמק ממנו. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? העניים. 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? שני אחים 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא יודעת... תלוי בנסיבות. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? הולכת לשירותים. 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מצחצחת שיניים. 83. מה התחביבים שלך? צופים, חברות, טיולים, לקרוא, קולנוע, מחשב טלוויזיה. 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? אמא שלי וסבתא שלי. 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? דיסקמן, בגדים, ספר. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? דוב קואלה. 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? את הערב. 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? מצלמה חדשה. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] בוקר. 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? הייתי מבקשת סעודה עם כל המשפחה שלי מצד אבא ומצד אמא. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? המיטה שלי אני קשורה אליהף 92. מי החברים שלך בפרום? בנתיים אין הרבה כי אני חדשה. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? בחופש הגדול שתרמתי בגדים שלי לילדים נזקקים. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? אתמול שעזרתי למישהו דובר אנגלית להתמצא באילת. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לאמא שלי שחזרתי מהמחנה קיץ. 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? הייתה אהובה על המשפחה שלה. 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם סבתא שלי באילת. 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? שהשתתפתי בהצגה דירה להשכיר. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ונציה. 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? מה פתאום! שעת סיום השאלון:

LOVE AGUS

New member
אני!!!!!!!!!!!!!

ואו!!! כמה שאלות... טוב אני יתחיל!
שם: חן
תאריך לידה: 25.11.89 / כ"ז חשוון
כינוי: אין אחד מסוים....
תכונה טובה ותכונה רעה: אין לי כוח להתחיל לחשוב...
דילגתי לזיכרון טוב: פגישה עם הכוכבים!!!!!!!
ודילגתי ל: מאמינה באלוקים!!!!!!!!!!!!!!!!! וסוריי אין לי כוח להתחיל לענות על הכל...

למעלה