שאלון היכרות

שאלון היכרות

מזמן לא היה כאן כזה וגם כי משעמם לי אז בואו נמלא שאלון היכרות כזה כדי שנקבל תמונה יותר טובה על חברי הפורום השונים. שם: אדי תאריך לידה: 15.02.89 מיקום: ערד עיסוק: תלמיד תיכון צבע שיער: שחור צבע עיניים: חום גובה: 1.79 מטר פירסינגים: אין קעקועים: אין תמונה עדכנית למי שרוצה: אעלה מאוחר יותר... כמה זמן בפורום: בערך שנה איך היגעתם\ן לפורום: חיפשתי פורום של תיקים בתפוז כדי לראות אם יש מישהו שמוכר את כל העונות חברי פורום שיצא לכם\ן להכיר ברמה טובה בעקבות שהייה בפורום: Fell67 וזהו בעקרון... פורומים אהובים בתפוז חוץ מפורום תיקים: סאות' פארק, זירת הפשע ולימודי נהיגה ותיאוריה כמה זמן צופה או\ו מכור\ה לתיקים: בערך 7 שנים מתי ואיך נחשפת\ן פעם ראשונה לתיקים: בערך ב 2000 או ב 1999 בכבלים האנלוגיים בערוץ הרוסי שידרו את עונות 1-4 של תיקים, התחלתי לראות מדי פעם ולפני כ 3 שנים ראיתי ששידרו ב AXN ומאז הבנתי שאני חייב לראות את כל העונות. באיזה פרק\עונה אתם\ן עכשיו וכמה פעמים כבר הספקתם\ן לראות את כל העונות (אם בכל): פרק 10 של עונה 9, ועדיין לא סיימתי עונה אהובה: עונה 6 פרק אהוב: The Beginning פרק שנוא: Hollywood A.D. דמות אהובה (חוץ ממאלדר וסקאלי): סקינר... דמות שנואה: השמן מהסינדיקט איזה מרצ'נדייז של תיקים יש לכם\ן (פוסטרים, חולצות וכו...): לצערי אין... יש את כל העונות ברשתוכם\ן כן\לא: כן מה שיש רכשתם או הורדתם: הורדתי, למרות שרציתי לקנות את כל ה 9 DVD...

עונה

שם: עינת תאריך לידה: 3.2.82 מיקום: כנרת עיסוק: סטודנטית שמתחמקת מלימודים צבע שיער: חום צבע עיניים: ירוק- חום גובה: ממוצע? פירסינגים: היה בגבה... קעקועים: שניים, בגב לטאה ובזרוע אות סינית תמונה עדכנית למי שרוצה: לא רוצה:) כמה זמן בפורום: שנתים וחצי בערך... איך היגעתם\ן לפורום: במקרה לגמרי, סתם שיטטתי בתפוז. חברי פורום שיצא לכם\ן להכיר ברמה טובה בעקבות שהייה בפורום: כמעט כולם בעיקר שירי וגילי. פורומים אהובים בתפוז חוץ מפורום תיקים: משינה
ואירוסמית'. כמה זמן צופה או\ו מכור\ה לתיקים: כבר 14 שנה מאז 1993 מתי ואיך נחשפת\ן פעם ראשונה לתיקים: בהתחלת הפיילוט אי שם בשנת 93 עונה אהובה: אין, כולם היו בניי כמו שאומרים פרק אהוב: כנ"ל. פרק שנוא: אממ לא שנוא, יש אחד שראיתי רק פעמיים - נוסעים. דמות אהובה (חוץ ממאלדר וסקאלי): קריצ'ק דמות שנואה: מוניקה איזה מרצ'נדייז של תיקים יש לכם\ן (פוסטרים, חולצות וכו...): . פוסטרים, 3 חולצות, שעון קיר, שעון יד, מגזינים, שתי כוסות, קלסר, גלויות ועוד.. יש את כל העונות ברשתוכם\ן כן\לא: כן מה שיש רכשתם או הורדתם: לא זה ולא זה.. הקלטתי כל פרק ופרק. למעט כמה השלמות מאוחר יותר

אוי פיספסתי שאלה

באיזה פרק\עונה אתם\ן עכשיו וכמה פעמים כבר הספקתם\ן לראות את כל העונות (אם בכל): אממ לא סופרת. יש פרקים שראיתי קרוב למאה פעם, יש כאלה ש 20 פעם יש כאלה שיותר ויש כאלה שפחות. אני כבר לא רואה את הפרקים מסודרים לפי סדר עונות או שידור.

FeLL67

New member
אני.

שם: פלי. תאריך לידה: 19.5.92 מיקום: רחובות עיסוק: התבטלות לשווא בכיתה ט צבע שיער: שטני אפשר לאמר צבע עיניים: אהמ, כחול-ירוק, עם צהוב היכנשהו באמצע גובה: אין לי מושג. ממוצעת פירסינגים: ז''ל קעקועים: - תמונה עדכנית למי שרוצה: לא כדאי. כמה זמן בפורום: אמ רשמית כמה חודשים :] איך היגעתם\ן לפורום: הגעתי אליו די מזמן,בחיפוש מקרי בגוגל כי לא האמנתי שלרוב זכרונות הילדות שלי יש שם. חברי פורום שיצא לכם\ן להכיר ברמה טובה בעקבות שהייה בפורום: אמ, אדי :] , את דרור קצת מהבלוג XD , ואת גילי- שבזכותה בהחלט התחלתי להתעניין בקונספירציות וחייזירים O.0 פורומים אהובים בתפוז חוץ מפורום תיקים: נייטוויש, לא פעילה באלה כ'כ אבל- אוונסנס, זהות בדויה, CSI , צמחונות וטבעונות כמה זמן צופה או\ו מכור\ה לתיקים: בערך 8-7 שנים מתי ואיך נחשפת\ן פעם ראשונה לתיקים: ערוץ רוסי. שידרו את עונות 1-4 , מלווה אותי שנים. באיזה פרק\עונה אתם\ן עכשיו וכמה פעמים כבר הספקתם\ן לראות את כל העונות (אם בכל): 4X12 Kaddish עונה אהובה: אמ בינתיים, 4
,אח'כ 3 פרק אהוב: Never Again , בנתיים לפחות. פרק שנוא: Space. דמות אהובה (חוץ ממאלדר וסקאלי): סקינר. קרייצ'ק. דמות שנואה: ה.. הסנטור
איזה מרצ'נדייז של תיקים יש לכם\ן (פוסטרים, חולצות וכו...): אין ]: יש את כל העונות ברשתוכם\ן כן\לא: חסרים פרקים בודדים. מה שיש רכשתם או הורדתם: הורדתי,חוסר תקצוב נוראי.

1Shir

New member
היי יש לך יומולדת 18 מחרתיים!../images/Emo49.gif

שם: שיר (עינת, ממתי קוראים לי שירי?) תאריך לידה: 10.06.82 מיקום: הרצליה עיסוק: צופת תיקים באפלה... מי אם לא אתם תבינו שמדובר בעיסוק מלא צבע שיער: שטני צבע עיניים: כחול גובה: 1.67 בערך.. פירסינגים: אין קעקועים: אין תמונה עדכנית למי שרוצה: יש בכרטיס שלי.. כמה זמן בפורום: אני מתומכי מקימיו.. היו לי כמה חודשים שלא כתבתי לפני השידור ב-AXN איך היגעתם\ן לפורום: עניתי בשאלה הקודמת.. הייתי מהתומכים בהקמתו בתפוז.. חברי פורום שיצא לכם\ן להכיר ברמה טובה בעקבות שהייה בפורום: וואו, יש כמה.. מיכל (איב), עינת, גילי, תמי, אורית, צילה, עדי, ענת ועוד כמה נשמות טובות שהגיעו למפגשים.. עם הראשונות התחברתי ממש הרבה מעבר לסדרה.. פורומים אהובים בתפוז חוץ מפורום תיקים: תכל'ס זה הפורום הכי הכי אהוב עלי וקרוב ללבי... כמה זמן צופה או\ו מכור\ה לתיקים: צופה משנות ה-90' המאוחרות.. מכורה מלפני שלוש שנים... (AXN) מתי ואיך נחשפת\ן פעם ראשונה לתיקים: פעם ראשונה לדעתי זה היה בשידור המקורי של עונה 3 יצא לי לראות כמה פרקים... באיזה פרק\עונה אתם\ן עכשיו וכמה פעמים כבר הספקתם\ן לראות את כל העונות (אם בכלל): זה לא באופן מסודר אצלי... יש פרקים שראיתי עשרות פעמים ויש פרקים שעדיין לא ראיתי בכלל.. בעיקרון ראיתי את כל הסדרה למעט פרקים בודדים פה ושם.. ואת רובה ראיתי יותר מפעם-פעמיים... עונה אהובה: שישית פרק אהוב: שאלה קשה קצת.. מה, רק אחד?.. אולי MONDAY... פרק שנוא: את THREE OF A KIND ממש לא אהבתי... דמות אהובה (חוץ ממאלדר וסקאלי): נראה לי שדוגט... דמות שנואה: CSM או בשמו העברי המעשן כמובן... איזה מרצ'נדייז של תיקים יש לכם\ן (פוסטרים, חולצות וכו...): יש לי איזה כמה גלויות או ספרונים אבל בעיקרון אני לא מחפשת כאלה, מתמקדת בפרקים ומקס' בפאנפיקשנים.. אה וכמובן גם בפסקולים ש"נתרמו" לי בזכות חברותיי הטובות... יש את כל העונות ברשותכם\ן כן\לא: את מה שאני רוצה מהם יש לי
לא צריכה אצלי את כ-לללל הפרקים.. מספיק רובם.. מה שיש רכשתם או הורדתם: לא הורדתי ולאר רכשתי, עונות 1-3 הקלטתי והעונות הבאות נעזרתי בחברותיי מהפורום שהקליטו... במועד השידור המקורי בערוץ 2 תמיד טענתי בפני עצמי שזאת סדרה יותר מדי יפה בשביל להקליט אותה.. כלומר היא כ"כ יפה ונותנת לי מספיק אפילו בלי שאקליט אותה ורק תהיה צרובה לי בזיכרון ובנשמה... כנראה זה ההבדל בין מכורה לנורמלית
פייי היה אחלה שאלון!! אני תמיד שמחה לכאלה!

FeLL67

New member
המעשן דמות שנואה ?

הווו, איך ? הוא כ'כ מרתק ומפחיד אותי בו זמנית שאני לא יכולה לשנוא אותו |: ד'א אהבתי את התשובה לשאלה האחרונה שלך:]

1Shir

New member
THANK YOU ../images/Emo9.gif

והמעשן אותי מפחיד ומכעיס הרבה יותר ממרתק אז כן אני שונאת אותו... אני מניחה שהיו בסדרה דמויות אפילו יותר גרועות ממנו אבל הוא דמות ראשית אז נתתי לו את הכבוד..

מה את רוצה? כולם פה סטלנים

קשה לזכור יותר מדי שמות אז מדביקים אותו שם לכמה. ואני לצערי נדבקתי יחד איתם...

Gilliana

New member
אני ברשותך אדלג על השאלות האישיות

תמונות שלי אפשר בכל מקרה לראות בכרטיס החבר שלי.
הלאה: שם: גילי כמה זמן בפורום - מאוקטובר 2004 נראה לי, צריך לבדוק בדיוק. איך הגעתי - תודות לירעם, שהפנה את תשומת ליבי לפורום פורומים נוספים בתפוז - עבמי"ם, מעבר למאטריקס ומלחמת הכוכבים. יש לי גם קומונה העוסקת בבימאי סטיבן ספילברג וסרטיו. כמה זמן צופה בתיקים - ממאי 95. איך נחשפתי? תודות לאקס (לפחות דבר אחד טוב יצא ממנו...) כמה פעמיחם הספקתי לראות את כל העונות - לא יכולה לענות על השאלה הזו, יש פרקים שראיתי 3-4 פעמים ויותר ויש כאלו שרק פעם אחת, מכל העונות במבוזר. עונה אהובה - האמת? מתלבטת בין שש לשבע, שתיהן עונות מעולות. פרק אהוב - מצטערת, בלתי אפשרי לבחור אחד ולכן אני לא אעזה את העוול הזה. פרק שנוא (במיוחד) - Hell money מעונה 3. דמו אהובה חוץ ממאלדר וסקאלי - המעשן כמובן! אבל גם מקומו של סקינר לא נפקד.
דמות שנואה - קרייצ'ק מרצ'נדייז? מילה לא נעימה בקונטקסט של תיקים בלשון המעטה... טוב - כמה גלויות חתומות (תודה לירעם) והדיסקים של פסי הקול. יש גם קלטת מקורית של Patient X (תודה למיכל). את כל העונות אין לי עדיין אם כי מדי יום ביומו (הודות לנפלאות הטכנולוגיה) ה-"מצאי" הולך וגדל...

1Shir

New member
רק עכשיו נפל האסימון ../images/Emo122.gif ../images/Emo163.gif

Gilliana

New member
אוייי, עכשיו גם אני פספסתי שאלה ../images/Emo4.gif

לגבי חברי הפורום: אז כמובן, אני מכירה כמעט את כולם אישית וקרובה במיוחד לעינת, שיר, אורית, יוני ורז. אבל כולם מקסימים!

Ice Age

New member
גמני

שם: מאיר תאריך לידה: 10.2.1979 מיקום: מודיעין עיסוק: פנסיונר כמה זמן בפורום: הממ, כנראה שממזמן איך היגעתם\ן לפורום: ישר מהפורום של ירעם אם אני זוכר נכון (אולי דרך הפורום של שרית עמר?) פורומים אהובים בתפוז חוץ מפורום תיקים: טיולי אופניים, תרבות אירלנד, בסיסי נתונים כמה זמן צופה או\ו מכור\ה לתיקים: 12 שנה מתי ואיך נחשפת\ן פעם ראשונה לתיקים: כשזה שודר בערוץ 2, אבל לא ממש מההתחלה באיזה פרק\עונה אתם\ן עכשיו וכמה פעמים כבר הספקתם\ן לראות את כל העונות (אם בכל): רנדומלי, הספקתי לראות את כל הפרקים לפחות פעם, את רובם יותר, את חלקם הקטן מעל 5 פעמים עונה אהובה: עונה 6-7 פרק אהוב: ארקדיה (משתנה בהתאם למזג האוויר) פרק שנוא: גרוטסקי דמות אהובה (חוץ ממאלדר וסקאלי): קרייצ'ק דמות שנואה: זאת עם הצחוק המעצבן מ"חברים". אממ, ג'ניס. איזה מרצ'נדייז של תיקים יש לכם\ן (פוסטרים, חולצות וכו...): פוסטר - יש, מגזינים - קצת, ועוד כמה. יש את כל העונות ברשתוכם\ן כן\לא: כן מה שיש רכשתם או הורדתם: קניתי

Gilliana

New member
אז גם לך מגיע מזל טוב ../images/Emo13.gif

אמנם בחמישה ימים איחור, ועדיין. אז... מזל טוב ועד מאה ועשרים!

למעלה