שאלון היכרות

orityemini

New member
התשובה שלי לשאלון המורחב....

שם: אורית עיסוק: סטודנטית לתואר שני גיל: 23 צבע עיניים: שחור צבע שער: שחור גובה: 164 פירסינגים וקעוקעים: לא... כמה זמן בפורום: וואו, די מהתחלה. לא ממש זוכרת ממתי, מאחר ותמיד החשבתי את הפורום הזה כהמשך של הפורומים של תיקים שבהם השתתפתי (הראשון היה של פנאי פלוס בשנת 98 מישהו זוכר?), פורום נענע, וואלה טלויזיה, הפורום של ירעם ונדמה לי שגם לשרית היה פורום. איך הגעתי: כנראה מהפורום של ירעם...הכרתי חלק מהאנשים מהפורום הזה עוד מהפורומים הקודמים אז זה היה המשך מתבקש
חברים שיצא לי להכיר בפורום - טוב, חלק מהחברים הכרתי עוד קודם לפורום, אבל חלק גם הכרתי פה
. בין חבריי אפשר למצוא את: צילה, ירעם, מיכל, עינת, גילי, שיר(י!), יוני, תמי ומאיר. פורומים אהובים: אני מסתובבת בעוד פורומים אבל מחזיקה בדעה שהפורום של תיקים המוצלח מכולם
כמה זמן מכורה לתיקים: וואו, נדמה לי שמשנת 97, אז אפשר לומר שעשר שנים
נחשפתי לראשונה לתיקים: טלעד, עונה שלישית (הפרק עם הגו'קים) ואז התאוששות של שנה (אמצע עונה רביעית ומאז זו אהבה גדולה). ראיתי את כל העונות והפרקים לצערי מאחר וחסר לי הריגוש והציפייה לפרק חדש... עונה אהובה: רביעית אין עליה! הרבה דרמה, קצת הומור ומאלדר וסקאלי במיטבם! פרק אהוב: BAD BLOOD ראיתי אותו הכי הרבה פעמים אז כנראה שאהבתי אותו הכי הרבה.... דמות אהובה: סקאלי, האחת והיחידה. טוב, אבל חוץ ממנה? סקינר דמות שנואה: דיאנה פאולי (בלעעע....) מרצ'נדייז- המון..., מגזינים, ספרים, פוסטרים, צמידים, ו...אפילו בובות ברבי של מאלדר וסקאלי (הפריט הכי מגניב שיש לי) את רוב הפרקים של הסידרה יש לי מפוזרים איפשהו בין עשרות הקלטות שיש לי

orityemini

New member
פרק שנוא:

זה לא סוד שלא אהבתי את העונות 8-9, אבל נדמה לי שהפרקים הראשונים ששנאתי בסידרה הם SPACE ו Blood

למעלה