שאלון הכירות

horse girl1

New member
שאלון הכירות../images/Emo124.gif../images/Emo9.gif../images/Emo70.gif

הדגש|הגעתם לשאלון הכי
טוב נתחיל: 1.שם מלא
2.תאריך לידה
3.גיל
4. תחביבים
5.סדרה אהובה
6.חברים טובים בפורום
7.באיזה פורומים אתה משתתף
8.מה אתם חושבים על הפורום הזה
9.ספר על עצמך
איך את הנראה
10.תמונה אהובה לשים בצד
11.חיה אהובה
|
|אחר. 12.מהו המוטו שלך בחיים
13.מודל לחיקוי
14.מ'ס איי סי קיו/אימיל/מסנזר
15.מה אתה חושב על האשלון
עד כאן

horse girl1

New member
טוב אז ככה......./images/Emo6.gif

1.שם:שי קלימן 2.תאריך לידה:5.8.91 3.גיל:12 4.תחביבים:רכיבה על סוסים
5.סדרה אהובה:חוות סוסי הפוני 6.חברים טובים בפורום:אין
אני חדשה 7.אני משתתפת בפורומים האלו:רוכבים צעירים,סוסים,תמונות מצחיקות,יאצפן ואיך קוראים לזה סדרות מצוירות 8.הפורום הזה:נחמד
9.אהההההה שיער חום כהה עיניים חומות כההות 10.תמונה אהובה:
קוראים לו פגס(אני צילמתי) 11.חיה אהובה: הכי סוסים,
ובכלל כל החיות חוץ מחרקים
12.המוטו שלי:לא יודעת 13.מודל לחיקוי:אין 14.מ'ס איי סי קיו:258858344 אימיל:[email protected] 15.השאלון הזה:נחמד

אוקיי אני אמשיך.....

שם:איילת תאריך לידה:23.3.86 גיל:17 תחביבים:שחייה ,אינטרנט ,ושטויות כאלה סדרה אהובה(יש הרבה כאלה):דובוני איכפת לי חברים בפורום :עדיין אין אני גם חדשה... אני משתתפת בפורומים:מופע שנות השבעים,דה קולינג,אופרות סבון,שמינסטים,דוסון קריק,וסדרות מצוירות. הפורום הזה:אדיר!! חיה אהובה:חתול המוטו שלי:אין לי ממש מוטו העיקר "חיו את החיים" איסיקיו:174880666 השאלון הזה:חמוד

אניאניאני

1.שם:נמרוד 2.26.1.03 גיל:10 וחצי 4.ארכיטקטורה מודרנית ואדריכלות 5.פינת אור
6.אין בינתיים 7.ב:גורדי שחקים(274) ובפורום הזה. 8.חביב. 9.אהה שיער בלונדיני עיניים חום דבש. 10.תמונה של כל גוש דן ממגדל בבורסה. 11.דגים וכל חיה חוץ מחרג'וקים וכלבים. 12.ה-אאאאאיי(אריק שרון) 13.אני יודע? 14.נמנע
השאלון? חביב.

הנה שלי:

1. מילי (שם משפחה חסוי) 2. 17/2/89 3. 14 וחצי 4. אני אוהב מחשב, טלוויזיה, דיג'ימון, קומיקס 5. דיג'ימון 6. עדיין אין 7. אני משתתף בפורום דיג'ימון כרגע בעיקר 8. הרגע נכנסתי 9. אני די נמוך, עם משקפיים, שיער חום כהה עד הכתפיים, עיניים חומות, כובע (הוא דבוק לי לראש, אז הוא נחשב) 10. תמונה
11.חתול וזאב 12. אין לי מוטו 13. רייסטלין מאג'ר
14. מוקדם מדי 15. שאלון חביב

טוב אני עכשיו

1 אלעד גולדשטיין
2 30.11.90 3 13 4 לפסל לצייר ולראות דיגימון ופוקימון 5 דיגימון ועוד... 6 הוא לא בפורום הזה אבל דורוגאמון 7 דיגימון פוקימון{מטייל} חתולים דיסני והפורום הזה! 8 ביינתים: אין תגובה זה יום ראשון שלו לא? 9 אני מפסל ומצייר דמיות יפניות ולאחרונה הדיגימון שעשיתי נקרא צרובי'מון אני הולך לחברי גיא ורואה טלוויזיה...יש לי עיינים חומות ושער חום 10 חתולים ציט'ה! 11 החיים משעמים! 12 יש יותר מידי! 13 אין 14 ?

Moondust

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif

1. מרב 2. 30.11.88 3. 14 ושמונה חודשים 4. לנגן, לצייר ולאחרונה גם לראות אנימה. 5. המלון של פולטי ואינויאשה... 6. לא ממש יש, בינתיים 7. רומח הדרקון, השפה האנגלית, פאנפיקים, ברי סחרוף והפורום הזה. 8. בדיוק הפורום שהיינו צריכים. 9. אין לי הרבה מה להגיד כרגע. 10.
קרולי ואזירפאל משתכרים להנאתם. 11. כלב ים וזאב. 12. כל חוק מרפי באשר הוא. 13. אף אחד בינתיים. 14. אם אתם רוצים, שלחו לי מסר. 15. שאלון נחמד וקצר מדי.

frodo1

New member
אודי-דוקי

1. נועם שמידט. 2. 3.7.1990. 3. 13. 4. לשחק במחשב, להתאמן בנין-ג'יטסו, לראות סרטים של ג'קי צ'אן (וגם את הסדרה מצויירת כמובן), להגנב על החולים שלי, לשחק עם החתולה שלי ולקרוא בחוברות קומיקס של ספיידרמן שיש לי. 5. הרפתקאות ג'קי צ'אן! 6. אורן (אנדרו15). 7. אומנויות לחימה, אקסמן, קומיקס וסדרות מצויירות. 8. אחלה פורום, אני מקווה למצוא פה חברים שגם אוהבים את הרפתקאות ג'קי צ'אן. 9. אני ילד נחמד, אוהב לעזור, די חברותי, אוהב אומנויות לחימה וסרטים של ג'קי צ'אן, היפראקטיבי, אוהב לצחוק ולהצחיק. מה איך אני נראה?! לדעתי אני נראה בסדר. 10. ג'קי המלך!!!!!!!!

frodo1

New member
אופס, עוד לא גמרתי

11. כל חיה שהיא חמוד ומתוקה! 12. לחיות את החיים שלך בשקט ולתת לאחרים לחיות את החיים שלהם בשקט. 13. ג'קי צ'אן!!! 14. 228615026. 15. שאלון נחמד, אבל כבר ראיתי שאלונים יותר ארוכים.

frodo1

New member
אופס

מראה: שיער חום די כהה קצר, אני די נמוך ועגול, יש לי אוזניים קצת מחודדות (באמת!), עיניים חומות כהות.

Silver Fox

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo82.gif|חן|

1. לילך עם שם משפחה ארוך מדי 2. 11.12 3. 12 4. לקרוא, לצפות בטלוויזיה, לצייר ולגלוש באינטרנט 5. יוגגגגגגייייי אאאאאוווווו!
6. טוב, עדיין אין, למען האמת, אולי יש כאן כאלה שאני מכירה מפורומים אחרים, אני לא יודעת 7. פאוור פאף, הארי פוטר, אנימורפס, מוניקה סקס 8. פורום נחמד, אני שמחה שפתחו אותו 9. טוב, אין לי כל כך מה לספר על עצמי, תיכנסו לכרטיסישי שלי אם תרצו... ואני בלונדינית ויש לי משקפיים 10. הנה
11. חיה אהובה: כלב 12. אה... אין לי ממש מוטו 13. אף אחד
15. שאלון נחמד, זה אולי יעזור לי להכיר טוב יותר את חברי הפורום

K ^.^

1.שם:חופית. 2.תאריך לידה:15.5.89 3.גיל:14 ^.^ 4.תחביבים:ממ..יש לי די הרבה,ביניהם זה- לראות דיג'ימון,סדרות מצויירות,לקרוא,לצייר,לכתוב ועוד..^.^ 5.סדרה אהובה:כרגע?!..ממ..דיג'ימון,אבל יחד עם זה עוד אנימות שהורדתי.. 6.חברים טובים בפורום:מילי,רק אותו אני מכירה ממש ^-^ 7.באיזה פורומים אתה משתתף:בזה,דיג'ימון ומנגה ואנימה.. 8.מה אתם חושבים על הפורום הזה:זה פורום נהדר :] 9.ספרי על עצמך:ממ..יש לי שיער מתולתל עם כמה פסים מחומצנים,עיניים ירוקות ומשקפיים ^_^ 10. ---> 11.חיה אהובה:ממ..אין לי ממש חיה אהובה,כל החיות ^.^ 12.המוטו שלי בחיים:אין לי ממש מוטו..ממ..אולי "תחיה,ותן לאחרים לחיות",או משהו כזה P: 13.מודל לחיקוי:יש לי הרבה.. 14.אייסיקיו: 169538276 15.השאלון אחלה ^_____^

גראווי באמת שולט *______*

אבל מי שבאמת שולט שם זה ריואיצ'י והירו *______* שואיצ'י נחמד ^.^ אבל די מעצבן P:

../images/Emo45.gif

ריו צ'אן שולט *-* הירו אני לא ממש אוהבת, לא מבינה מה מוצאים בו
אבל עיזבו, כאן זה פורום אחר ^^ אז שלום חופית ^-^ וכיף להיות איתך בעוד פורום! אחלה פורום!!! אני זוכרת כתה ז, התחלתי את השנה עם שרשרת שירים נוסטלגיים של סדרות מצויירות עם בנות הכתה ^-^ היה ממש כיף!!!

שאלון:\

1) עידו 2) מממ 23.12.1985 3) 17 וחצי בהכחשה של 15 4) לראות סדרות מצוירות יש לי בבית מעל 750 פרקים של סדרות מצוירות 5) אין לי כוח להתחיל זה יקח יום שלם תאמינו לי שהרבה :) 6) הפורום נפתח רק עכשיו 7) סדרות מצוירות פוקימון אקסמן לימודים ועוד ושאלה קטנה 8) זה הרעיון שלי מה אני אמור לחשוב 9) ואם לא בא לי 10) בכיף 11) כלב 12-15 חלאס נמאס

LeAnNe

New member
|טיפה|

1.שם מלא: ליאן
2.תאריך לידה: 8.9.89
3.גיל: לפי התאריך לידה עוד מעט 14
4. תחביבים: שינה, סוסים, הארי פוטר, מחשב וטלויזיה.
5.סדרה אהובה: נראה לי ש24
6.חברים טובים בפורום: אין לי חברים..
7.באיזה פורומים אתה משתתף: כרטיסאישי
8.מה אתם חושבים על הפורום הזה: פצצות!
9.ספר על עצמךאיך את הנראה: אני קופה (פירוט בהודעה הבאה..)
10.תמונה אהובה לשים בצד: שרררררררר
11
.חיה אהובה: כלב 12
.מהו המוטו שלך בחיים: תנו לי רגע לחשוב על זה..
13.מודל לחיקוי: הכלבה שלי..
14.מ'ס איי סי קיו/אימיל/מסנזר: 153512597
15.מה אתה חושב על האשלון: נחמד+

גם אני פה!!!!!

1.בר לשם 2. 30.12.87 3. תעשו חישוב
4. כדורגל, כדורסל, טניס, טלוויזיה, ים ועוד..... 5. כוח הוידאו הזכורה לטובה וצבי הנינג'ה (אני כבר לא רואה יותר מידי אבל מנסה) 6. בפורום הזה עדיין אין.... 7. מכבי תל אביב, מלחמת הכוכבים, מטריקס, משחקי מחשב. 8. נבדוק אותו ואז נחווה דעתי.... 9. אני בחור נחמד וחביב שאוהד את מכבי תל אביב, יש לי שריטה, כשיש סרטים מצויירים לראות בטיסה (אוף לא יצא לי), לא נמוך ולא גבוה שונא ביצפר ועם שיער שחור (סיום עלוב לשיר שהתחיל בסדר :( 10. =================> 11. הכלב שלי לאקי!!!!! 12. בר הוא המלך!!!!!! :) 13. ניר קלינגר 14. 169900676 (אי סי) 15. אם הייתי יודע מה זה אשלון הייתי עונה.... אבל השאלון היה נחמד!!!!!

שלי

1) שם מלא: טל (זה מספיק) 2) תאריך לידה: 04.04.85 3) גיל: 18 4) תחביבים: לצייר, לשיר, גיטרה, תופים, פסנתר, טלוויזיה (והרבה) 5) סדרה אהובה: בינתיים- דרגון בול זי, משחק החיים, משמרת שלישית 6) חברים בפורום: לא מכיר פה בינתיים אף אחד 7) באיזה פורומים אתה משתתף: משחק החיים, נגנים וכלי נגינה 8) מה אתם חושבים על הפורום הזה: מגניב 9) איך אני נראה: סביר להניח שאם אני אגיד שיער חום ועיניים כחולות אתם לא באמת תדעו עדיין איך אני נראה אז נעזוב את זה בינתיים 11) חיה אהובה: החתולה שלי שאנטי 12) המוטו שלי: תאכל או שתאכל, חחחח, סתם. 13) מודל חיקוי: jeff buckley (לא סביר להניח שתכירו אותו) 14) מספר איי סי קיו: 134745171 15) מה אתה חושב על השאלון: נחמד.

ניאמ ניאמ^^.../images/Emo57.gif

שם מלא- נעה.
תאריך לידה- 26.7.
גיל-13.
תחביבים- אאממ..^^ לרקוד, להיישתגייע, חברות, מחשב וטלוויזיה.
סידרה אהובה- מצויירת כמובן, אני מניחה- המומינים
.
חברים בפורופ- אני מכירה פה כמה אנשים אבל אני לא ממש חברה שלהם. יש לי חברים חברים בפורום משחק החיים ואהבה מעבר לפינה.
פורומים שאני משתתפת- משחק החיים <
> אהבה מעבר לפינה <
> פאנפיקים <
> סדרות מצויירות <
>.
מחשבתי על הפורום- פורום קטן ונייחמד.
מראה חיצוני- אממ.. ^^ שיער חום חלק ארוך, עיניים חומות, רזה.
חיה אהובה- כלב <
>.
המוטו שלי- בחורות ערומים זה חולירע
*נעה נתקפת צחוק
*.
מודל לחיקוי- אין לי מודל לחיקוי, ואני לא מעוניינת בזה אבל אם כבר.. מומין-אבא מהמומינים נשמע מעניין
^^.
אייסיקיו- 158185949.
מחשבתי על השאלון- ממגגנוובבב
.

למעלה