שאלון הכירות

swirrrly

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo176.gif

1.שם מלא: שירלי... 2.תאריך לידה: יוני 3.גיל: 15 4. תחביבים: אנטרנט, הארי פוטר, להסתכל על ציורים יפנים/יפנית, ועוד כל מיני שאני תמיד שוכחת... 5.סדרה אהובה: לוידעת..........:( 6.חברים טובים בפורום: אמ.. אה...........הכי קרובה לכזה דבר כאן זאת בעצם לאקי.. אבל אני עדין לא ממש מכירה את האנשים כאן
ולא יודעת אם אני אכיר..
7.באיזה פורומים אתה משתתף: כנסו לכרטיסישי 8.מה אתם חושבים על הפורום הזה: ציורי [?]
9.ספר על עצמךאיך את הנראה:
10.תמונה אהובה לשים בצד:
11.חיה אהובה: נמרים... 12.מהו המוטו שלך בחיים:
13.מודל לחיקוי: אדוארד נורטון, כי גמני רוצה
14.מ'ס איי סי קיו/אימיל/מסנזר: לא בא לי
15.מה אתה חושב על האשלון: *שאלון... שמי שעשה אותו דפוק [
] - סתם..
.

Shai Felton

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo18.gif

1.שם מלא - שי **** 2.תאריך לידה - 16.11.87 3.גיל - 15 4. תחביבים - לרכב על סוסים 5.סדרה אהובה - המומינים, גברת פילפלת, נילס הולגרסון ועוד הרבה...
6.חברים טובים בפורום - לא מכירה מספיק
7.באיזה פורומים אתה משתתף - ר"צ, ה"פ הסרט, דוליז. 8.מה אתם חושבים על הפורום הזה - מעולה
9.ספר על עצמךאיך את הנראה - אולי בהמשך..... 10.תמונה אהובה לשים בצד -
11.חיה אהובה- סוס 12.מהו המוטו שלך בחיים - לאדעת 13.מודל לחיקוי - אמממ.... 14.מ'ס איי סי קיו/אימיל/מסנזר - 132810915 15.מה אתה חושב על האשלון - נחמט^^ עד כאן

../images/Emo26.gif

1.שם מלא:הדר 2.תאריך לידה: 3.גיל:18 4. תחביבים: מוזיקה. 5.סדרה אהובה: ארתור,בולי,המעופפים הנועזים,גברת פלפלת,פינוקיו, קלימרו,המומינים, ובטח אני אזכר בעוד.. 6.חברים טובים בפורום: 7.באיזה פורומים אתה משתתף: 8.מה אתם חושבים על הפורום הזה: שאני הולכת להתנחל פה והרבה! 9.ספר על עצמךאיך את הנראה: 10.תמונה אהובה לשים בצד:ארתור 11.חיה אהובה:
||אחר. 12.מהו המוטו שלך בחיים:חייה ותן לחיות. 13.מודל לחיקוי:... 14.מ'ס איי סי קיו/אימיל/מסנג'ר:... 15.מה אתה חושב על השאלון:נחמד.

ייווו הדר../images/Emo70.gif../images/Emo57.gif

כרגע הזכרת לי את בולי
כל כך אהבתי את זה כשהייתי בת 4-5.. הייתי לי קלטת של זה. ננאאממיייי
בבבולי תעשה לי ילדדדד
^^

../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif

הסידרה הזאת הייתה משודרת ב-6 בבוקר.. חח הייתי קמה לראות את זה ב-6

oOsheOo

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo36.gif../images/Emo105.gif../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif../images/Emo108.gif../images/Emo20.gif

היי לכם!
שם מלא
נגה בלה בלה
תאריך לידה
10.2.86
תחביבים
ממממ.......לנגן בפסנתר, להכין פיצ'פקעם (שרשראות, תיקים, מתלים וכו'...), לראות אנימה וכמובן - להיזכר בימי הילדות המאושרים.....
סדרה אהובה
קשה להחליט.....נראה לי ש"שירה נסיכת הכוח" הייתה המודל לחיקוי שלי רוב הילדות (המאוד רחוקה
)
חברים טובים בפורום
פעם ראשונה שאני כותבת כאן...
באיזה פורומים אתה משתתף
דוליז
מה אתם חושבים על הפורום הזה
לא מכירה עדיין...
ספר על עצמך איך את הנראה
נמוכה, שיער חום עד קצת אחרי העכוז.....גלי, רזה, עיניים ירוקות וזהו.
תמונה אהובה לשים בצד
חיה אהובה
חתולים! ||אחר.
מהו המוטו שלך בחיים
אין
מודל לחיקוי
דודה שלי
מ'ס איי סי קיו/אימיל/מסנזר
חסוי
מה אתה חושב על האשלון
חביב
1 עד כאן

^_^

1.עינת קשת 2. ה7 לאוגוסט 3. 14 4. לראות אנימה, לשחק גו, לצייר, לכתוב שירים קצרים, ולחלום בהקיץ ^^ 5.מכושפות *-* אבל במצוירים: כרגע בת הים הקטנה והקוסם מארץ עוץ ^^ 6.ווילו רוזנברג- חופית
והולכת לספר לעוד חברות שאוהבות מצויירים ^^ 7. מנגה ואנימה, דיג'ימון בעיקר קוראת... מדי פעם נוער מסורתי... 8.גאוני 9.שיער חום חלק נפוח ונוטה ליבש (-_-) ומשקפיים סגולות (אבל הן נשברו אז בינתיים בצבע תכלת מכוערות >_<) 10.תמונה אהובה לשים בצד 11.ינשוף וכל סוג של חתול בעולם!. 12. ססמא לחיים... מה שהכי כיף לך לעשות זה מה שאתה עושה הכי טוב ^^ 13. חוביזה 14.אייסי:169468069 15. השאלון בסדר, אבל הוא תמיד מבלבל לא משנה באיזה פרום ^^'

Hwoarang

New member
שלייי

1.שם מלא - דור 2.תאריך לידה - 87 3.גיל - 16 וחצי 4. תחביבים - ללכת מכות, לראות סדרת מצוירות, להסתובב כל היום ולא להיות בבית 5.סדרה אהובה - החתולים הסמוראים, דב"ז 6.חברים טובים בפורום - אין חברים באינטרנט מה לא ידעתם?? 7.באיזה פורומים אתה משתתף - אומנויות לחימה ולפעמים בכמה אחרים 8.מה אתם חושבים על הפורום הזה - בדיוק בשבילי 9.ספר על עצמך איך את הנראה - שיער חום עיניים חומות מלא שרירים קוביות(תאמינו לי צריך לעבוד קשה:))) 10.תמונה אהובה לשים בצד 11.חיה אהובה - רועה גרמני זה החלום שלי ||אחר. 12.מהו המוטו שלך בחיים - אין דבר העומד בפני הרצון 13.מודל לחיקוי - אין 14.מ'ס איי סי קיו/אימיל/מסנזר 15.מה אתה חושב על האשלון - סבבה

Miss Pigmelion

New member
אממ..תשובות|מיעו|

1.שם מלא: מיאושונת סטארק בת רייסטלין או פשוט אלמוג 2.תאריך לידה: 26/7/89 3.גיל: 14 4. תחביבים:לצייר, לקרוא, לטפל בחיות ולהיות בפורומים, אהה, וכמובן חברות 5.סדרה אהובה 6.חברים טובים בפורום 7.באיזה פורומים אתה משתתף: אוף טופיק, רומח, אמנות, ספורים צעירים, סדרות מצוירות 8.מה אתם חושבים על הפורום הזה: ע=נ=ק 9.ספר על עצמךאיך את הנראה:
עיניים ירוקות, 1.56 ואני אגבה! רזה. 10.תמונה אהובה לשים בצד 11.חיה אהובה: דודו, סתם, כל החיות כולל הכלב שלי נרו
||אחר. 12.מהו המוטו שלך בחיים: חיה ותן לחיות חחחח... 13.מודל לחיקוי: הדמות שבמראה 14.מ'ס איי סי קיו/אימיל/מסנזר: 170305729 15.מה אתה חושב על האשלון: קצר!! וזה טוב ככה.

ל א ק י

New member
.....|אליהו|../images/Emo107.gif

1. אתם יכולים לקרוא לי לאקי
2. 89\8\13 3. 14 4. אין לי תחביבים
5. אממ.. ארתור 6. הפורום רק נפתח... יש עוד זמן 7. אוף טופיק, כלבים, שוקולד.. 8. אותו דבר שעידו חושב..
9. אין ממש מה לספר.. 10. אין לי תמונה אהובה 11. כלב..
12. אין לי מוטו.. 13. אני לא רואה סיבה לחקות אנשים
14. ICQ: 161529001 אימייל\מסנג'ר: [email protected] 15. שאלון פסדר..

me../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

שם מלא:חן זרבי 2.תאריך לידה
29.11.92 3.גיל
10 וחצי 4. תחביבים התעמלות קרקע, עיצוב בובות פרווה 5.סדרה אהובה המורדים, קטנטנות(פינת אור...
), חברים...
6.חברים טובים בפורום
אין 7.באיזה פורומים אתה משתתף
התאומות אולסן, קהילה צעירה, סרטים מצוירים.. 8.מה אתם חושבים על הפורום הזה
נחמד..., רק עכשיו הצתרפתי עליו..
9.ספר על עצמך איך אתה נראה
נמוכה, שיער שחור, קצר, עיינים חומות 10.תמונה אהובה לשים בצד
11.חיה אהובה
12.מהו המוטו שלך בחייםלא יודעת
13.מודל לחיקוי גם לא יודעת.. 14.מ'ס איי סי קיו/אימיל/מסנג'ר:289036255, [email protected] 15.מה אתה חושב על השאלון
-נחמד..

למעלה