שאלון הכרות מורחב

Yaarit4

New member
חחחח תודה../images/Emo8.gif

למה את לא עונה על השאלון נפגעתי|לבשבור|

Yaarit4

New member
שאלון הכרות מורחב

שם: גיל: גובה: מידת נעליים: מאיפה אתה בארץ?! פירסינג: קעקועים: תאריך לידה: מזל: עדה: מספר מזל: צבע שיער: אחים/אחיות: תכונה טובה: תכונה לא טובה: רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה: צבע עיניים: **בעד/נגד.. סמים: סיגריות: אלכוהול: נהיגה אחרי שתיית אלכוהול: יחסים בין הומואים/לסביות: מערכת יחסים ממרחקים: מערכת יחסים וירטואלית: **אוכל.. בשר או חלב?! שוקו או נס?! קולה או מים?! במבה או ביסלי?! מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף: מסטיק: מתוק או מלוח?! שוקולד-חום או לבן?! פיצה או פלאפל? המבורגר או פיצה?! פיתה או לחם?! בגט או פיתה?! לחמנייה או לחם?! קורנפלקס: קורנפלקס עם חלב או בלי?! **אהבה.. יש חבר/ה? התנשקת עם בנות?! התנשקת עם בנים?! בכית בגלל בן?! שברו לך את הלב?! **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: שיר אהוב: זמר אהוב: זמרת אהובה: דיסק אחרון שקנית: **כול מיני.. מאמין/ה בגורל? מעדיף לישון או לקום? הדבר הראשון שאת/ה עושה בבוקר: הדבר האחרון שאת/ה עושה ליפני שאת/ה הולך/ת לישון: מה היית לוקח/ת לאי בודד? רגיש/ה לדיגדוגים? היום הגרוע בחיים שלך: היום הכי טוב בחיים שלך: ממה את/ה הכי פוחד/ת?! פוחד/ת מהחושך? עברת על החוק? רוצה לגור במקום אחר? התחרטת על דברים שעשית? מילה שאת/ה אומר/ת הכי הרבה: בנאדם של יום או לילה? מעדיף/ה חוף או הרים?! טלוויזיה או מחשב?! התמכרות <עד 5 דברים>: סטייה: מאמין/ה בזה ש-"..לפעמים חלומות מגשמים.."? שם הכי יפה לבן: שם הכי יפה לבת: צבע:

LostSoul1

New member
שאלון של חננות];

נסחפת קצת.. [תהפכי את זה לקומונה וזהו]

Yaarit4

New member
אממ זיקוק תירגעי

את לא רוצה לענות אל תעני:mad::mad::mad:: מגעילה איכסה

יאללה למה לא?!

שם:נימרוד פלצור גיל: כמעט 17 גובה: 177 מידת נעליים:47 מאיפה אתה בארץ?!חיפה פירסינג: לא קעקועים: הלוואי תאריך לידה: 2/8/89 מזל: אריה עדה: פרסי-מרוקאי-פולני מספר מזל: 8 צבע שיער: חום שמתחמצן לבלונד בשמש אחים/אחיות: 2 אחים תכונה טובה: לא יודע תכונה לא טובה: לא יודע רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה: לא יודע צבע עיניים: כל הגוונים בין כחול בהיר לירוק כהה **בעד/נגד.. סמים: נגד סיגריות: לא מפריע אלכוהול: בעד נהיגה אחרי שתיית אלכוהול: נגד יחסים בין הומואים/לסביות: לא מפריע מערכת יחסים ממרחקים: לא מערכת יחסים וירטואלית: לא **אוכל.. בשר או חלב?! בשר!!!!!!!!!! שוקו או נס?! שוקו קולה או מים?! מיצפז במבה או ביסלי?! במבה מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף:אנטריקוט מסטיק: אורביט מתוק או מלוח?!מלוח שוקולד-חום או לבן?! לבן פיצה או פלאפל? פיצה המבורגר או פיצה?! פיצה פיתה או לחם?! פיתה בגט או פיתה?! ביתה לחמנייה או לחם?! לחמנייה קורנפלקס: תלמה עם עודד קטש קורנפלקס עם חלב או בלי?! עם חלב (מה אני שקד?!) **אהבה.. יש חבר/ה? כן התנשקת עם בנות?!כן התנשקת עם בנים?! לא בכית בגלל בן?! לא שברו לך את הלב?! לא **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: על הריצפה שיר אהוב: כלום לא עצוב זמר אהוב: אביתר בנאי זמרת אהובה: ירדן בר-כוכבא דיסק אחרון שקנית: לצרוב נחשב? **כול מיני.. מאמין/ה בגורל? לא מעדיף לישון או לקום? לקום הדבר הראשון שאת/ה עושה בבוקר: קם הדבר האחרון שאת/ה עושה ליפני שאת/ה הולך/ת לישון: מכבה ת'אור מה היית לוקח/ת לאי בודד? סירה!!!!!!!!!!! רגיש/ה לדיגדוגים? כן היום הגרוע בחיים שלך: לא יודע היום הכי טוב בחיים שלך: 20/1/06 ממה את/ה הכי פוחד/ת?! לא יודע פוחד/ת מהחושך? לא עברת על החוק? אולי... רוצה לגור במקום אחר? כן התחרטת על דברים שעשית? לא מילה שאת/ה אומר/ת הכי הרבה: חחחחחחחח בנאדם של יום או לילה? יום מעדיף/ה חוף או הרים?! חוף טלוויזיה או מחשב?! מחשב התמכרות <עד 5 דברים>: שייט!!!!! סטייה: איזה סוג של סטייה?! מאמין/ה בזה ש-"..לפעמים חלומות מגשמים.."? כן שם הכי יפה לבן: נימרוד שם הכי יפה לבת: מור צבע: כחול

Yaarit4

New member
אני:]

שם:יערה גיל: 17 גובה:1.75 מידת נעליים: מאיפה אתה בארץ?!טבריהה פירסינג:בטבור קעקועים: אין תאריך לידה:3.1.89 מזל:גדי עדה:חצי עיראקית חצי צברית:] מספר מזל:3 צבע שיער:חום נוטה לשחור:$ אחים/אחיות:2 אחים תכונה טובה:אממ תכונה לא טובה:לאדעת:[ רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה:פסיכולוגית צבע עיניים:חום **בעד/נגד.. סמים:נגד סיגריות:לא אכפת אלכוהול:לאא אכפת נהיגה אחרי שתיית אלכוהול:נגד יחסים בין הומואים/לסביות:לא אכפת מערכת יחסים ממרחקים:בעד מערכת יחסים וירטואלית:לא אכפת **אוכל.. בשר או חלב?!גם וגם שוקו או נס?!נס קולה או מים?!קולה במבה או ביסלי?!במבה מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף:פסטה מסטיק:זום מתוק או מלוח?!מלוח שוקולד-חום או לבן?!איכס שוקולד פיצה או פלאפל?פיצה המבורגר או פיצה?!פיצה פיתה או לחם?!פיתה בגט או פיתה?!בגט לחמנייה או לחם?!לחמנייה קורנפלקס: קורנפלקס עם חלב או בלי?!לא זה ולא זה **אהבה.. יש חבר/ה?כןן התנשקת עם בנות?!לא התנשקת עם בנים?!כן בכית בגלל בן?!אממ כן שברו לך את הלב?!יש מצב **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת:מוניקה סקס-פצעים ונשיקות שיר אהוב:יש הרבה זמר אהוב:עברי לידר,יוני בלוך,אביב גגפן,יהלי סובול זמרת אהובה:אין דיסק אחרון שקנית:של עברי לידר **כול מיני.. מאמין/ה בגורל?כן מעדיף לישון או לקום?לישון הדבר הראשון שאת/ה עושה בבוקר:פוקחת עיניים? הדבר האחרון שאת/ה עושה ליפני שאת/ה הולך/ת לישון:עוצמת עיניים? מה היית לוקח/ת לאי בודד?כל מיני רגיש/ה לדיגדוגים?כןן היום הגרוע בחיים שלך:כל מיני היום הכי טוב בחיים שלך:13.3.06:$ ממה את/ה הכי פוחד/ת?!מוות שלי או של אנשים קרובים אליי פוחד/ת מהחושך?לא עברת על החוק?לא נראה לי רוצה לגור במקום אחר?כן התחרטת על דברים שעשית?כן מילה שאת/ה אומר/ת הכי הרבה:לאדעת.. בנאדם של יום או לילה?יום מעדיף/ה חוף או הרים?!חוף טלוויזיה או מחשב?!מחשב התמכרות <עד 5 דברים>: סטייה: מאמין/ה בזה ש-"..לפעמים חלומות מגשמים.."?לפעמים כשהלב עוד תמים שם הכי יפה לבן:אופק,שובל שם הכי יפה לבת:אגם
צבע:תכלת

Yaarit4

New member
אממ

יש לך תמונה שאני אזכר?? אני זוכרת שהייתי עם שני בנים מהרצליה ובת ששפכו עליי מים

Dream Of Us

New member
../images/Emo3.gif

שם:כרמל גיל: 12 גובה: 1.70 מידת נעליים: 39-40 אז מה אם לא כולם מושלמים!!! מאיפה אתה בארץ?! ת"א פירסינג: עדיין לא קעקועים: אין תאריך לידה: 19.12.93 מזל: קשת עדה: סורי זה עדה? מספר מזל: 12 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: שני אחים ואחות תכונה טובה: אכפתית תכונה לא טובה: אכפתית רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה: נגנית ג'אז צבע עיניים: חום **בעד/נגד.. סמים: נגד סיגריות: נגד אלכוהול:בעד נהיגה אחרי שתיית אלכוהול: נגד יחסים בין הומואים/לסביות: בעד מערכת יחסים ממרחקים: בעד מערכת יחסים וירטואלית: נגד **אוכל.. בשר או חלב?! ירקות(אני צמחונית וטבעונית לעתיד) שוקו או נס?! שוקו קולה או מים?! קולה במבה או ביסלי?! במבה מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף: לביבות כרובית של אמא מסטיק: מאסט מתוק או מלוח?! מלוח שוקולד-חום או לבן?! חום פיצה או פלאפל? פלאפל המבורגר או פיצה?! פיצה פיתה או לחם?! פיתה בגט או פיתה?! בגט לחמנייה או לחם?! לחם קורנפלקס: כריות קורנפלקס עם חלב או בלי?! בלי **אהבה.. יש חבר/ה? לא התנשקת עם בנות?! לא התנשקת עם בנים?! לא
בכית בגלל בן?! כן שברו לך את הלב?! כן **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: שמנדריק של גיארון שיר אהוב: haillie's song זמר אהוב: אמינם זמרת אהובה: אין דיסק אחרון שקנית: לא זוכרת **כול מיני.. מאמין/ה בגורל? לר מעדיף לישון או לקום? לישון הדבר הראשון שאת/ה עושה בבוקר: פותחת עיניים הדבר האחרון שאת/ה עושה ליפני שאת/ה הולך/ת לישון: עוצמת עיניים מה היית לוקח/ת לאי בודד?פלאפון ואייפוד רגיש/ה לדיגדוגים? כן היום הגרוע בחיים שלך: יש שניים 1. היום שהייתי בפיגוע 2. יום חמישי היום הכי טוב בחיים שלך: לא יודעת ממה את/ה הכי פוחד/ת?! להכשל פוחד/ת מהחושך? לא עברת על החוק? כן רוצה לגור במקום אחר? כן התחרטת על דברים שעשית? כן מילה שאת/ה אומר/ת הכי הרבה: טוב... בנאדם של יום או לילה? לילה מעדיף/ה חוף או הרים?! חוף טלוויזיה או מחשב?! מחשב התמכרות <עד 5 דברים>: נסטי, נסטי, נסטי, נסטי ונסטי. סטייה: מכורה לנסטי מאמין/ה בזה ש-"..לפעמים חלומות מגשמים.."? לא שם הכי יפה לבן: כרמל שם הכי יפה לבת: גיא צבע: ירוק

goomal

New member
יערה :S

יערה עברה פעם על החוק היא עברה באדום ברגל וזה לא הכל אני הייתי איתה תפס אותנו שוטרלי הוא נתן הזהרה ולה כלום זה כי היא טברינית!!!☻ אני לא הולך למלא את השאלון!! אם יש שאלות אתם יכולים להתחבר למסנג'ר ולשאול.

Yaarit4

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

שששש למה אתה מגלה
רציתי שכולם יחשבו שאני שומרת חוק

Yaarit4

New member
וחוץ מזה

רק אתה קיבלת אזהרה זאת אומרת שאתה עברת על החוק לא אני

Rockamora

New member
טבריינית.

מאה שקל אם השוטר הוא לא האח של הדוד של השכן של הבן של אח של הבן, אז דוד שלו, השכן של הדוד שלי, בן דוד של השכן של הדוד שלו, הבן שלו- אח של חבר של חברה של ידידה של מכרה של המוכרת פיצה מpizza&pizza ליד יד שיטרית חברה של האישה של השוטר הזה.

למעלה