היי
שם: עדי רום הסר גיל: 16.6 גובה: 173.5 מידת נעליים: 41 מאיפה אתה בארץ?! ת"א פירסינג: לא קעקועים: הלוואי תאריך לידה: 15/1/1990 מזל: גדי עדה: מסובך ביותר אבל ספרד, תורכיה, פולין רוסיה, אימפריה אוסטרו-הונגרית מספר מזל:איך מחשבים? צבע שיער:חום בהיר אחים/אחיות: אחת תכונה טובה: לא יודעת תכונה לא טובה: לא יודעת רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה:סופרת או כתבת לאיזה עיתון טוב, או מבקרת של משהו צבע עיניים: ירוק-חום **בעד/נגד.. סמים: בחיים לא סיגריות:לא מפריע לי אלכוהול: שותה מידי פעם נהיגה אחרי שתיית אלכוהול: חס וחלילה יחסים בין הומואים/לסביות: קצת מפריע לי שעושים את זה היום כל-כך גלוי וכל כך המוני מערכת יחסים ממרחקים:אין מערכת יחסים וירטואלית: אין **אוכל.. בשר או חלב?! שניהם ביחד וכול אחד לחוד שוקו או נס?! קפה שחור חזק קולה או מים?! אני מכורה לקולה במבה או ביסלי?! ביסלי מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף: מסטיק: FRUIT מתוק או מלוח?!מתוק שוקולד-חום או לבן?! מריר פיצה או פלאפל? פיצה המבורגר או פיצה?! המבורגר פיתה או לחם?! אני שונאת את כל מה שמתקשר לחיטה מלבד ג'אנק פוד וקורנפלקס בגט או פיתה?! כנ"ל כמו הסעיף הקודם לחמנייה או לחם?! כנ"ל כמו הסעיף שלפני הקודם קורנפלקס: כריות נוגט קורנפלקס עם חלב או בלי?! עם חלב פושר **אהבה.. יש חבר/ה? התנשקת עם בנות?! התנשקת עם בנים?! בכית בגלל בן?! שברו לך את הלב?! **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: פצעים ונשיקות שיר אהוב: יש מלא, בעיקר רוק זמר אהוב: אין זמרת אהובה: הזמרת של EVANESCENCE דיסק אחרון שקנית: אני צורפת מהמחשב כמו כולם **כול מיני.. מאמין/ה בגורל? ניתן לשנותו אם ממש רוצים מעדיף לישון או לקום? לקום הדבר הראשון שאת/ה עושה בבוקר: מחייכת הדבר האחרון שאת/ה עושה ליפני שאת/ה הולך/ת לישון:עוצמת עיניים מה היית לוקח/ת לאי בודד? מטוס כדי לחזור רגיש/ה לדיגדוגים? מאוד היום הגרוע בחיים שלך: 2/7/1999 היום הכי טוב בחיים שלך: הוא יהיה כשאני אסיים בי"ס בכיתה יב' ממה את/ה הכי פוחד/ת?!שאני לא אגיע לשום הישג כשאני אהיה גדולה פוחד/ת מהחושך? לפעמים עברת על החוק? ברור רוצה לגור במקום אחר? במקום שפחות לח ויותר קר בו מאשר ת"א התחרטת על דברים שעשית? כן מילה שאת/ה אומר/ת הכי הרבה: בנאדם של יום או לילה? יום מעדיף/ה חוף או הרים?!הרים טלוויזיה או מחשב?! ספר טוב זה הכי כיף התמכרות <עד 5 דברים>: שוקולד, פעילות גופנית,דברים עם קפאין, פעולות בצופים וציור/כתיבה סטייה:תודה לאל אין לי מאמין/ה בזה ש-"..לפעמים חלומות מגשמים.."? רק אם רוצים מספיק חזק שם הכי יפה לבן: שם הכי יפה לבת: צבע: כחול-תכלת