שאלון הכרות ענקי

Alonane

New member
שאלון הכרות- תשובות! ../images/Emo13.gif

1. שם: - אלונה נבו. 2. גיל: - 13 וחצי. 3. תאריך לידה:- 1.5.90 4. כינוי: -אין כינוי 5. תכונה טובה: - נאמנות. 6. תכונה רעה: - פזיזות 7. חולשה:- דיגדוגים. 8. אובססיות: - לכלב ולחתולה 9. פאדיחה: 10. כאב: - כאבי ראש. 11. משאלה: - להיות מאושרת. 12. זיכרון רע: - ריב עם חברה. 13. זיכרון טוב: - טיסה לחו"ל. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: - 15. געגוע: - לידיד שלי. 16. פחד:- מוות. 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: - 18. קמיע [אם יש]: - אין. 19. החג האהוב עליך: - פורים. 20. אוכל מועדף:- כמעט הכל. 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:- קרמבו,חמוס,חריף. 22. שתיה מועדפת:- קפה, מים. 23. קינוח מועדף:- גלידה. 24. ממתק מועדף:- שוקולד. 25. עוגה מועדפת:- עוגת גבינה. 26. צבע מועדף:ירוק,שחור. 27. חיה מועדפת:- כלב, חתול. 28. חיית מחמד [אם יש]:כלב (גריזלי- לא אני המצאתי), חתולה- ( פיצי) 29. ספורט מועדף: כדורסל, כדוערף. 30. מספר מזל:- אין. 31. ספר: - הרבה! 32. סרט דיסני מועדף:- מלך האריות, מולאן. 33. סרט|: - סליפי הולו. 34. שחקנ\ית:ג'וני דפ. 35. זמר\ ת:ברי סחרוף. 36. סדרה מעודפת: -סברינה המכשפה הצעירה, חברים. 37. מקצוע אהוב:- ספרות 38. מקצוע שנוא:- מתמטיקה 39. מקום בעולם: - 40. המעשה הכי נועז שעשית: - 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:- 42. פריט לבוש מועדף:- גופיות. 43. ההמצאה של כל הזמנים:-במבה! 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:- אביב. 45. את\ה מאמינ\ה בגורל: - כן. 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?- 47. גלידה- בכוס או בוופל?- כוס. 48. שקיעה או זריחה?- זריחה. 49. בליינד דייט- בעד או נגד?- בעד. 50. ג'ינס או סתם מכנס?- ג'ינס. 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?- חצי חצי. 52. מלפפון או עגבניה?- מלפפון. 53. קור או חום?- קור. 54. לישון או לקום?- לקום. 55. חוף או הרים?- חוף. 56. קרמבו- וניל או שוקו?- לא זה ולא זה..בעעעעעע! 57. תות או בננה?- תות. 58. חולצה מכופתרת או רגילה?- רגילה. 59. שיר שגורם לך לצחוק: - "חייל של 100 שערים"- שייגעצ. 60. שיר שגורם לך לבכות: - "מונסון"- ברי סחרוף. 61. השיר של כל הזמנים:- 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: - "מונסון" -ברי סחרוף. 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:- 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:-"אחלום לנצח" -מופע הארנבות של.. 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא הייתי מכירה בלי חבר/ה- ג'ה איז וואן 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]?- תוססת מאוד. 67. שמות החברים הכי טובים שלך: - חן , דבורה ועוד הרבה... 68. הגלידה הכי טעימה?- שוקובו. 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? - כנות. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?- אין לי מושג. 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?-אתרים של מפורסמים. 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?- אין קבועים. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?- 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?- לא. 75. באיזה פורומים אתה?- 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?- מפדח. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?- גובה 78. יש לך חבר\ה?- לא. 79. כמה אחים ואחיות יש לך?- 3 אחים ואחות אחת. 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?-כן. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?- הולכת לשירותים. 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?- מצחצחת שיניים. 83. מה התחביבים שלך?- ספורט, קריאה, מחשבים, יציאה עם חברות. 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? - את הכלב. 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?- חתול. 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?- צהריים. 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? - 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]- צהריים. 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? פיצה, 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. מי החברים שלך בפרום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? -לפני חודש-עשיתי התרמות 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? - לא זוכרת. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? - לפני שבוע. 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?- ישששששששש 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? -בצרפת. 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? - הייתי משנה את לפני 4 חודשים. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?- צרפת. 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?- לא..הייתי מתה למענו.. ד.א- אני חדשה פה

אילקו

New member
אני חדש ועונה על השאלון! ../images/Emo78.gif

1. שם: איל 2. גיל: 16 3. תאריך לידה: 29.8.1987 4. כינוי: אילקו\יאליק 5. תכונה טובה: מי יודע... 6. תכונה רעה: שוב מי יודע... 7. חולשה: נחשים 8. אובססיות: חברים ואינטרנט 9. פאדיחה: פעם השתנתי בטיול ביסודי ופרה יצאה לי מהשיחים 10. כאב: ? 11. משאלה: שחברים יהיה כל יום כל היום בטלויזיה 12. זיכרון רע: נפלתי מהאופניים בגיל 3 :( 13. זיכרון טוב: הרבה... 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: שיצאתי מהלול בפעם הראשונה בגיל 2 15. געגוע: להרבה אנשים 16. פחד: נחשים קצת 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: לא יודע 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: פסח!!! 20. אוכל מועדף: פיצה
21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: גפילטעפיש 22. שתיה מועדפת: קולה 23. קינוח מועדף: גדליה וניל צ'יפ 24. ממתק מועדף: פסק-זמן 25. עוגה מועדפת: שוקולוד 26. צבע מועדף: ירוק 27. חיה מועדפת: תוכי 28. חיית מחמד [אם יש]: 2 תוכים 29. ספורט מועדף: ג'יפה ספורט 30. מספר מזל: 13 31. ספר: שונא לקרוא 32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות! 33. סרט: בחזרה לעתיד 1+2+3! 34. שחקנ\ית: ג'ניפר אניסטון! 35. זמר\ ת: אין 36. סדרה מעודפת: חברים חברים ורק חברים! 37. מקצוע אהוב: אין ממש 38. מקצוע שנוא: ספרות!!!! 39. מקום בעולם:הוואי 40. המעשה הכי נועז שעשית:מי יודע... 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: הרבה מעשים לא אתחיל לפרט 42. פריט לבוש מועדף: מכנסיים וחולצה
43. ההמצאה של כל הזמנים: ה-טלויזיה! 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:קיץ 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כמובן! 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא 47. גלידה- בכוס או בוופל? בוופל 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? בעד 50. ג'ינס או סתם מכנס? סתם מכנס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזן כפייתי! 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל רולז! 57. תות או בננה? אף אחד מהם! 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: שיר פתיחה של חברים 60. שיר שגורם לך לבכות: אין 61. השיר של כל הזמנים: לא יודע... 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: yasashlasoma 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: זה עוד רחוק... 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: ארמגדון 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: אין 67. שמות החברים הכי טובים שלך: חסוי 68. הגלידה הכי טעימה? וניל צ'יפ! 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? אכפתיות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לפני 5 שנים בערך... 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? פורומים של תפוז! 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? חברים, ריאליטיוי מכושפות 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? אילקו - זה השם הפרטי שלי פלוס תחילת השם משפחה שלי... 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן! 75. באיזה פורומים אתה? חברים מכושפות ריאליטיוי 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא קרה לי... 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? כל הגוף 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? לא, למה? כי הם מעצבנים! 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? משתין 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? רואה טלויזיה 83. מה התחביבים שלך? לראות טלויזיה לשחק במחשב ולגלוש באינטרנט 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את המחשב שלי ואת התוכים שלי 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? פלאפון 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? כלב 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? מחשב חדש 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] לילה 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? פיצה! 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? הקוּפּה שלי 92. מי החברים שלך בפרום? אין לי ממש 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? אין לי מושג.... 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? הרבה זמן 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? זמן מה... 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "נולד, חי, גסס ומת..." 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם אחת חסויה באי בודד 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? הסטוריה כללית לא יודע בדיוק... הסטוריה אישית את תחילת כיתה ז' 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ניו-יורק 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא

i l i

New member
ככה:

1. שם: חן אוזן.. (uzan) זה פשוט לא נשמע טוב בעברית 2. גיל:15 3. תאריך לידה:10/02/1989 4. כינוי:ili 5. תכונה טובה:רגישה 6. תכונה רעה:נקמנית, אוהבת ריבים 7. חולשה:ורוד 8. אובססיות:ורוד, אביב מרXXXXX 9. פאדיחה:אביב מרXXXXX 10. כאב:הכלבה שלי ז"ל 11. משאלה:שלא יהיו יותר אמהות שכולות.. זה הדבר הכי אכזרי בעולם!! 12. זיכרון רע:לראות את הכלבה שלי נחנקת למוות 13. זיכרון טוב:דיסנילנד 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:אני ועוד כמה חברים זורקים על הפרוייקט שהתכוונו לבנות, על השדה של האבטיחים.... 15. געגוע:סבים וסבתות, הכלבה שלי. 16. פחד:על טבעי 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:שמישהו קרוב אליך מת. 18. קמיע [אם יש]: אבן חן.. על שמי... 19. החג האהוב עליך:פסח.. כל המשפוחה ביחד! 20. אוכל מועדף:ביש-בש.. (שומר) עם לימון ומלח ופלפל.. שולט!! 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:כבד!! יאככ זה האיבר שלוקח את כל הדם הלא טוב של החיות! 22. שתיה מועדפת:וודקה מלון 23. קינוח מועדף:בראוניז 24. ממתק מועדף:טעמי 25. עוגה מועדפת:בראוניז 26. צבע מועדף:ורוד 27. חיה מועדפת:כלב 28. חיית מחמד [אם יש]:כלב 29. ספורט מועדף:שחיה 30. מספר מזל:7 31. ספר:הארי פוטר 32. סרט דיסני מועדף:סוד הממלכה הקסומה 33. סרט:לא רק בלונדינית 1+2 34. שחקנ\ית:ריס ווית'רספון, אשטון קוצ'ר. 35. זמר\ ת:אמינם 36. סדרה מעודפת:מכושפות, סברינה המכפשה הצעירה, קלולס 37. מקצוע אהוב:לא קיים.. ביסודי טבע.. 38. מקצוע שנוא:היסטוריה 39. מקום בעולם:גיבלרטר 40. המעשה הכי נועז שעשית:לא זוכרת.. לא משו מיוחד 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:נולדתי 42. פריט לבוש מועדף:כובע ורוד עם שתי רצועות יוצאות.. מבוטן בשנקין. 43. ההמצאה של כל הזמנים:גינס בגזרה נמוכה 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:חורף!!!!!!!!!!! 45. את\ה מאמינ\ה בגורל?כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?לא החלטת עוד.. 47. גלידה- בכוס או בוופל?כוס 48. שקיעה או זריחה?זריחה, יום חדש בפתח 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד.. לא אוהבת הפתעות... 50. ג'ינס או סתם מכנס?ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?לא זה ולא זה... אני דיי בררנית אז אפשר להגיד שחסכנית אבל לא בעניין של כסף.. 52. מלפפון או עגבניה?מלפפון 53. קור או חום?חום כשקר, וקור שחם.. 54. לישון או לקום? לישון והרבה 55. חוף או הרים?חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?וניל 57. תות או בננה?בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: נרקו, כמו הסם... 60. שיר שגורם לך לבכות:נטליה אוריירו שיר ישן מתקופת בובה פראית.. משהו אם אהבה לט זוכרת... 61. השיר של כל הזמנים:i'm a believer 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:ממ אנלא אוהבת אפ אחד.. כרגע 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: ממ טראנסים בלאגנים! 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:אם תלך.. עד אז הוא יהיה קלאסיקה אני מקווה.. טפו טפו טפו 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:לא יודעת 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? אוויי אני בלונדינית בפוטנציה.. שיער חום אבל מבפנוכו זה בלונד. ממ אני ילדה קיטשית כזאת, מאובזרת אוהבת ורוד ותכלת, אני רגישה מדי, אני נסחפת מהר לויכוחים ואוהבת לגרום אותם. אני דעתנית במיוחד.. יש לי על כל דבר דעה! אני קוטלת, ממ חיצונית: 1.68 שיער חום גלי, עיינים חומות צבע עור בהיר, אני לובשת ג'ינסים קבוע עם חולצות רגילות.. בד"כ בורוד, מסתובבת עם כובעים פס שחור בעיניים.. 67. שמות החברים הכי טובים שלך: הילה אופיר עידן נועם ספיר מור יקיר יפעת אורדית אירית בנישה.. זהו 68. הגלידה הכי טעימה? שוקובו וניל 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?כנות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?כיתה ד' ה' ככה בערך.. 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?אתר מעריצים של אשטון קוצ'ר 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?זהירות, בנות! 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?ili- <i lovw israel. פעם הייתי מאוהבת במישו במתחיל ב- i ואז זה היה i love ixxx ואז הפסקתי אז שיניתי לישראל 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא אצלי 75. באיזה פורומים אתה?זהירות, בנות!, סברינה המכשפה הצעירה, רעיונות מטורפים והומור שחור 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? מרחיק אותי.. ומהר!... 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? שפתיים 78. יש לך חבר\ה?לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך?2 אחיות 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? כן... כי יש לנו דברים משותפים אופי דומה.. החברה הכי טובה שלי אם אותו אופי כמו שלי ושלהן אז מאה אחוז הייתי מתחברת איתן. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מתמתחת מצחצחת שיניים ושוטפת פנים.. אומרת בוקר טוב לכולם 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?שוטפת פנים מצחצחת שיניים אומרת לילה טוב לכולם.. 83. מה התחביבים שלך?לארגן מסיבות!!!!! 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?הילה אזולאי 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י? תמונה משפחתית +הכלבים, פלאפון, מברשת (שיניים ושיער) 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?פרפר, הוא חי רק יום אחד ומת. 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?כלום 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]בוקר 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?מממ פלאפל 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?אלבום תמונות 92. מי החברים שלך בפרום?כל החברות של הפורום זהירות, בנות! 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לפני יומיים, עזרתי במסיבת חנוכה.. אני עוזרת קבוע בפעולות.. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?מממ בתל אביב, עזרתי לילד למצוא את ההורים שלו.. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?בצהריים.. לאמא.. 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?חיה את חייה 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? איפה שאני.. עם המשפחה כולם ביחד.. 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?מממ את הרגע שהכלבה שלי נפטרה, הייתי יוצאת מוקדם יותר והייתי מצילה אותה.. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אין לי ארץ אחרת 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא! ואם כן המצפון היה הורג אותי..!

אני

1. שם: טל 2. גיל: 14 3. תאריך לידה: 22.12.89 4. כינוי: בפורום
השם הזה תפוס.. בבית
יש הרבה חחח
5. תכונה טובה: לא משקרת 6. תכונה רעה: ביישנית מוות 7. חולשה: כל מיני דברים... 8. אובססיות: לא אובססית למשו מיוחד.. אממ למחשב
חח סתם לודעת.. 9. פאדיחה: חח עדיף שלא תדעו
10. כאב:
11. משאלה: צריכה ביטחון 12. זיכרון רע: ממתי
13. זיכרון טוב: ממתי
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: שהייתי מקשקשת על קירות המזדרון בבית שלי ומאשימה את אח שלי
חחחחחח איזה רעה אני
סתם סתם אבל חלק הייתי מאשימה אותו למרות שההורים שלי ידעו שזאת אני
וגם.. הכרית שלי מאז שנולדתי שישנתי איתה תמיד על הפרצוף
אבל עכשיו ההרגל הזה ירד מהפרק
15. געגוע: הרבה דברים 16. פחד: שיקרה משו רע למי שחשוב לי, וחושךךךךךךךךךך
חח 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: לודעתת 18. קמיע [אם יש]: הכרית החמודה והקטנה שלי מאז שאני בת שנההההה 19. החג האהוב עליך: כמו מרשמלדה - החופש ה-ג-ד-ו-ל
20. אוכל מועדף: ש ו ק ו ל ד 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: אורז
22. שתיה מועדפת: קולה 23. קינוח מועדף: תותים 24. ממתק מועדף: שוקולדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד 25. עוגה מועדפת: עוגת קרם של אמא
26. צבע מועדף: אממ לודעת אני אוהבת בעיקר ירוק זית אבל יש הרבה 27. חיה מועדפת: כלבב 28. חיית מחמד [אם יש]: כעע ג'ני האבלה - הכלבה שלייייייייי
29. ספורט מועדף: שונאת ספורט
פדלעה שכמוני
30. מספר מזל: 4 31. ספר: "אנגוס, חוטיני ונשיקות חזיתיות" ו- "זה בסדר, אני לובשת תחתונים ממ שגדולים" ו- "נונגה נונגה" 32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות
33. סרט: קומדיות בעיקר 34. שחקנ\ית: מליסה ג'ואן הארטטטטטטטטטט רולזזזזזזז חעע 35. זמר\ ת: כריסטינה אגילרההההה 36. סדרה מעודפת: סברינה, המורדים ומכושפות 37. מקצוע אהוב: לא אוהבת בצפר אבל מעדיפה מתמ' ואינגליש 38. מקצוע שנוא: כל השאררררררררררררררררר 39. מקום בעולם: ארה"ב
40. המעשה הכי נועז שעשית:
--> זה כל מה שיש לי להגיד 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: רשימה ארוכה.. כבר לא זוכרת 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס וחולצה 43. ההמצאה של כל הזמנים: האינטרנט
44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: כולם 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לפעמים.. תלוי במקרה חחח 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא כל כך.. גם תלוי במקרה
47. גלידה- בכוס או בוופל? וופלללללל 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? לא התנסתי עוד אז אני נמנעת
50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינססססססס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? תלוי 52. מלפפון או עגבניה? עגבניההההה 53. קור או חום? גם תלוי חח 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? גם וגם 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? גם וגם 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: "טדי.. טדי... דובון קטן ושוודי.." 60. שיר שגורם לך לבכות: I'M OK של כריסטינה 61. השיר של כל הזמנים: יש הרבה 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: לודעת..
63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: יש עוד זמן
64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: כנ"ל 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: SHUT UP של בלאק אייד פיס 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? ג'ינג'ית מנומשת (מי שיש לו משו נגד ג'ינג'יות עדיף שישתוק כרגע
) אממ די גבוהה לודעתתתת איך לתאר אני מעדיפה שמישו אחר יתאר אותי 67. שמות החברים הכי טובים שלך: דרדרית, נעמולה, אממ ועוד 68. הגלידה הכי טעימה? תותתתתתתתת 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? כנות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? פעם בכיתה ד'.. אבל זה היה קצת.. ממש נכנסתי לזה בסוף כיתה ו' 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? לפורומים
, ועונה על שאלונים כאלה
72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? סברינה המכשפה הצעירה, של מי השורה הזאת בכלל וכריסטינה אגילרה 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? "השם הזה תפוס" ניסיתי לחשוב עם חברה איך לקרוא לעצמי ולא מצאתי, כל פעם הכינוי שרציתי היה תפוס ואמרתי לה - אוף
גם זה תפוס
אז היא הציעה לי - השם הזה תפוס - רעיון ג-א-ו-נ-י אם אפשר לציין
*אהמ נעמולה אהמ* 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? בטח 75. באיזה פורומים אתה? נו כבר כתבתי למעלה 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? תלוי במצב.. זה עוד לא קרה לי
77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים ושרירים
78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 1 - בשם ניב 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא כי הוא בנאדם מעצבן 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? ממשיכה לישון
82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מדליקה טיוי 83. מה התחביבים שלך? לשמוע כריסטינה ומוזיקה בכלל, לכתוב בפורומים, במסנג'ר וכו'.. קיצר להיות במחשב, להיפגש עם חברות ולעשות שופינגגגגגגגגגגגגג 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? אם כבר הוא בודד.. אז את הכרית שלי ואז אני אהיה בודדה איתה
85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? בדרך כלל הייתי כותבת בגדים תחתונים אבל כבר קרה לי ששכחתי (
) והייתי צריכה לקנות באמצע הדרך ככה שאני לא אומרת כלום כי אין לדעת
86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?או כלב או ציפור 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? ביטחון 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] אין לי אף ארוחה מועדפת 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? לודעת.. אני צריכה לחוות את הרגע כדי לדעת באמת 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? כמו שכבר הזכרתי.. הכריתתתתתתת חחחחחחחחחחחחחחח
הצחקתי את עצמי.. לודעת
92. מי החברים שלך בפרום? אממ אני מכירה מהפורום הזה טוב טוב את הדר ונעמה אבל כולם חברימריםםםםםםםםם
93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? עכשיו 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?
95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? חח לא מזמן 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? אני נותנת לאנשים ה"חשובים" להחליט
97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה

למעלה