שאלון הכרות!!

N B I

New member
שאלון הכרות!! ../images/Emo6.gif

כי אף פורום שמכבד את עצמו ולא מכנה את חבריו בשמם האמיתי ועל כן, שאלון היכרות קצרצר
שם:
עיר מגורים:
תאריך לידה:
כינוי:
מצב משפחתי: (
-בקשר כאילו
)
העונה הכי טובה של השרדות:
העונה הכי גרועה של השרדות:
השורד/ת הכי טוב/ה אי פעם:
השורד/ת שהכי פחות אהבתי:
השורד הכי חתיך של השרדות:
השורדת הכי כוסית של השרדות: צ'או צ'או, תיהיו קוצ'י מוצ'י ותענו

עונה...../images/Emo41.gif

שם: יובל עיר מגורים: נס ציונה תאריך לידה: ..... כינוי: אממ.. אין. מצב משפחתי: (-בקשר כאילו)- סבבה אגוזימזים. העונה הכי טובה של השרדות: 12 העונה הכי גרועה של השרדות: 5 השורד/ת הכי טוב/ה אי פעם: סירי (12) השורד/ת שהכי פחות אהבתי: קרין (10) השורד הכי חתיך של השרדות: קולבי (,2,8) השורדת הכי כוסית של השרדות: פרוואטי (13) ואליזבת (2)

N B I

New member
עונה לעצמי!

שם:נטע עיר מגורים: ירושלים תאריך לידה:27.4.90 כינוי: נטע מצב משפחתי: (-בקשר כאילו) יש לך חבר כבר שנתיים העונה הכי טובה של השרדות: 11 נראה לי העונה הכי גרועה של השרדות: אוי 5 בע בע בע ועוד עשר פעמים בע השורד/ת הכי טוב/ה אי פעם: ריצ' נראה לי... אהבתי גם את גרג מ-1 ואיאן מ-10 השורד/ת שהכי פחות אהבתי: סטפני, נו קדימה, תירו בי. וגם אימי מעונה 9 עיצבנה אותי נורא השורד הכי חתיך של השרדות:בובי ג'ון
השורדת הכי כוסית של השרדות: אליזבת עונה 2

hhh50

New member
תשובה

העונה הכי טובה של השרדות: 11 העונה הכי גרועה של השרדות: 5 השורד/ת הכי טוב/ה אי פעם: סטף (10+11) השורד/ת שהכי פחות אהבתי: רוב סי (6+9) השורד הכי חתיך של השרדות: קולבי (,2,8) השורדת הכי כוסית של השרדות: פרוואטי (13)

MeWithoutU

New member
עונהההה

שם:ג'ולי עיר מגורים: עיר מגעילה איפהשהו בישראל...חחח תאריך לידה: עוד חודש וקצת אני אהיה בת 19 כינוי: כינוי? אמממ....אמממממ מצב משפחתי: (-בקשר כאילו) יש לי חבר כבר 5 שנים(= העונה הכי טובה של השרדות: 13 העונה הכי גרועה של השרדות: 8 השורד/ת הכי טוב/ה אי פעם: אוזיייייייייייי
השורד/ת שהכי פחות אהבתי: יול השורד הכי חתיך של השרדות: אוזיייייייייייייי
השורדת הכי כוסית של השרדות:אמממ לא יודעת...אולי דניאל עונה 12...או ג'יימי עונה 15

אני קוצ'י מוצ'י

שם: מורי עיר מגורים:ירושלים תאריך לידה:8 למרץ כינוי: מורי?? מצב משפחתי: (-בקשר כאילו):רווקה העונה הכי טובה של השרדות: 12/13 לא יכולה להחליט העונה הכי גרועה של השרדות: 14/5/9 השורד/ת הכי טוב/ה אי פעם: אמממ רופרט
השורד/ת שהכי פחות אהבתי: שיין (12) השורד הכי חתיך של השרדות: אוזי
השורדת הכי כוסית של השרדות: התלבטות קלה בין מורסקה לדניאל (12) ופארווטי .

עונה לך

שירלי דרום החם 3 ביוני 1977 +1 (קטנטונת בת 7 חודשים) העונה הטובה 12 העונה הגרועה 5 הכי טובה סטפני, ואית'ן השורד השנוא סרי ובוסטון רוב הכי חתיך ג'יימי היפה ביותר...אליזבת'.

Fairywitch

New member
בקלות, היא הייתה מעצבנת../images/Emo3.gif

מעולם לא הבנתי את ההתלהבות ממנה. אבל כן, שתינו במיעוט.

neta333

New member
עונהה

שם:נטע עיר מגורים:למה עיר? אולי אני גרה בקיבוץ? אני גרה בקיבוץ פלמחים תאריך לידה:14.03.1995 כינוי:לא זוכרת.. מצב משפחתי: מה זאת אומרת? אם המשפחה שלי בקשר אחד עם השני? כן... העונה הכי טובה של השרדות:6,10 העונה הכי גרועה של השרדות:9 השורד/ת הכי טוב/ה אי פעם:סטפני ורוב קסטרנינו השורד/ת שהכי פחות אהבתי:כריס וצ'אד מעונה 9 השורד הכי חתיך של השרדות:גרג מהעונה הראשונה!! השורדת הכי כוסית של השרדות:לא יודעת.. בטח אמבר מעונה 2 ו-8 או היידי ג'נה ושונה מעונה 6..

lihi50

New member
עונה כי צצתי לכם משוםמקום../images/Emo42.gif

שם: ליהי עיר מגורים: נהריה תאריך לידה: 13/4 כינוי: מצב משפחתי: (-בקשר כאילו) תפוסה
העונה הכי טובה של השרדות: 13,12 העונה הכי גרועה של השרדות: 8 השורד/ת הכי טוב/ה אי פעם: אוזי
וסטף
השורד/ת שהכי פחות אהבתי: קובי(9) השורד הכי חתיך של השרדות: אוזי
,אדם יש עוד מלא פשוט לא עולה לי לראש
השורדת הכי כוסית של השרדות: גאד, אני שונאת ת'מילה הזאת
דניאל מ11 ופרווטי (עונה 13 או עונה 14?
)

bip300

New member
להליהלהלהילהלי

תסלחו לי, יאני יענה על החלק השני.... שם: עיר מגורים: תאריך לידה: כינוי: מצב משפחתי: (-בקשר כאילו) העונה הכי טובה של השרדות: 12,13 העונה הכי גרועה של השרדות: 5 השורד/ת הכי טוב/ה אי פעם: אראס
, אוזי
השורד/ת שהכי פחות אהבתי: טוב, היו רבים כמובן- קרין (10) וליל (7) השורד הכי חתיך של השרדות: אני אבחר שניים- בובי ג'ון
ואוזי, כמובן..
השורדת הכי כוסית של השרדות: פרוואטי

just adiki

New member
עונה:../images/Emo13.gif

שם:עדי עיר מגורים:כפ"ס תאריך לידה:2.5.90 כינוי:עדיקי העונה הכי טובה של השרדות:אני לא ראיתי ממש את העונות... התחלתי לעקוב רק עכשיו. אבל אני אגיד 11 כי לשם סטפני הגיעה הכי רחוק
העונה הכי גרועה של השרדות:
השורד/ת הכי טוב/ה אי פעם:סטפני
השורד/ת שהכי פחות אהבתי:יש לי דחף להגיד דני משום מה
השורד הכי חתיך של השרדות:קשה לי
השורדת הכי כוסית של השרדות:סטפני
.

למעלה