שאלון הכרות!!

punky brewster

New member
אני

שם: ענבר עיר מגורים: ליד פ"ת תאריך לידה: 12.8 כינוי: ברי מצב משפחתי: (-בקשר כאילו) רווקה אני אענה רק על עונות 1-10 כי רק אותן ראיתי העונה הכי טובה של השרדות: 8 העונה הכי גרועה של השרדות: 2,3,5 השורד/ת הכי טוב/ה אי פעם: בוסטון רוב השורד/ת שהכי פחות אהבתי: ברטון מ7 איכסה וגם גוני פיירפליי השורד הכי חתיך של השרדות: הגברים הצעירים מהישרדות 9 פשוט מהממיייייייים השורדת הכי כוסית של השרדות: אמבר 8+2, איימי 9, גן מהישרדות 10

עונה

שם:ניב עיר מגורים:רחובות תאריך לידה:17.10.92 כינוי:אמ מצב משפחתי: (-בקשר כאילו)אמ העונה הכי טובה של השרדות:12,13,6,2 העונה הכי גרועה של השרדות:5,14,9 השורד/ת הכי טוב/ה אי פעם:ג'רי
השורד/ת שהכי פחות אהבתי:קליי השורד הכי חתיך של השרדות:קולביייייייייייייייייייייייייי השורדת הכי כוסית של השרדות:ג'נה כמובן

Confide In Adam

New member
עונה

שם: אדם עיר מגורים: חולון תאריך לידה: 18/5/84 כינוי: אין מצב משפחתי: בקשר העונה הכי טובה של השרדות: 12 ו13 העונה הכי גרועה של השרדות: 14 ו-8 השורד/ת הכי טוב/ה אי פעם: סטפני (וגם קת'י, טוד, אוזי, אראס, סירי, דניאל ועוד כמה) השורד/ת שהכי פחות אהבתי: בוסטון רוב (וגם טום, טרי ואיאן) השורד הכי חתיך של השרדות: אראס השורדת הכי כוסית של השרדות: דניאל

dararo

New member
עונה

שם:דניאל עיר מגורים:רמות השבים תאריך לידה:06.06.94 כינוי: מצב משפחתי: (-בקשר כאילו) אחלה בחלה העונה הכי טובה של השרדות: 12 העונה הכי גרועה של השרדות:8 השורד/ת הכי טוב/ה אי פעם: טוד (15) השורד/ת שהכי פחות אהבתי: דרימז (14) השורד הכי חתיך של השרדות: ג'ף (10) השורדת הכי כוסית של השרדות: סטפני(11,10)

RageBot

New member
תשובה

שם: דניאל עיר מגורים: ירושלים תאריך לידה: 22.10.1990 כינוי: RageBot מצב משפחתי: (-בקשר כאילו) אני מניח שרווק העונה הכי טובה של השרדות: 14 - יאו מאן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
העונה הכי גרועה של השרדות: 5 - תאילנד, חוץ מבראין (המלך!) לא היה אפילו בן אדם אחד שניסה לשחק את המשחק השורד/ת הכי טוב/ה אי פעם: יאו מאן, בתיקו עם רופרט השורד/ת שהכי פחות אהבתי: ליסי מעונה 14
השורד הכי חתיך של השרדות: אני לא יכול לשפוט השורדת הכי כוסית של השרדות: לדעתי פארוואטי, הישרדות 13

RageBot

New member
בתכלס

בלי יאו-מאן, עונה 14 לא משהו בכלל. אגב, יש פה לא מעט אנשים מירושלים D= ועוד משהו, רובכם ראיתם את הישרדות רק בטלוויזיה?

למעלה